Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x15

2011. szeptember 15. 08:29 - sixx

A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már láttunk, a félkegyelműek MarciGoldnak pitizne, hogy eressze el őket vasárnap hamarabb, és Niki csöcseit vetik be végső fegyverként. MarciGold, bármilyen meglepő is, pont úgy igent mind, mint tegnap, ezt én nem vágtam volna be a műsorba még egyszer, mert annyira azért nem ütős jelenet, bár a főnök lilába hajló pink inge nagyon ott van a szeren, az kurvaisten. Ha meglesz a forgalom, el lehet menni. Jó.

Korvettádám most jön rá, hogy a múltkor, amikor Csontival andalgott, akkor nem beszélték le a buli helyszínét, sőt, meg sem nézték, és most illene. Levi és Pitta is megy vele, Nikit meg felzavarják Alfát nyugtatni / orálni, ez nem tisztázott, bár az is lehet, a két tevékenység konvergál. Csontonak megint van valami baja, ezúttal az, hogy Korvettádám rá sem néz. Pornósbula szerint az a gáz, hogy Levi nagy hatással van Korvettádámra, és egész nap osztotta az eszet neki, még jó, hogy megzavarodik. Csonti teljesen beforgatja magát, mérpedig nekem ma tudnom kell, hányadán állunk Az Emberrel, Akinek Kicsit Nyalogattam A Farkát.

Leviéknél is ez a témája, vagyis inkább a Levi-Pornósbula viszonyszerűség, szard le a nőt, ad bölcs tanácsot Korvettádám, aki ifjú kora ellenére az ismeretek meglepően széles tárával bír a női nemet illetően. Megérkeznek A Helyre, ami a Tesók névre hallgat, és a leggiccsesebb épület evör. Az igények első körben elég magasak, kellene a hely egy zártkörű bulira vasárnap estére, meg valami fasza DJ. Előkerül a tulaj, meghallgatja az igényeket, persze, lehet róla szó, onnan indulunk, hogy kifizetitek az esti fogyasztást, ami 150 000 forint. Ez meglepően alacsonynak tűnik nekem, de mindegy, ebben a sorozatban a kocsmák keveset forgalmaznak, az alkalmazottak meg kurva sokat keresnek, lehet megtaláltam a siófoki gazdasági trauma okát?

Ennyi pénzt ezek hárman összesen még nem láttak egyben, alternatív megoldás kell, mondjuk akkor csak foglalunk egy asztalt 45 főre. És a DJ? Abból van szarabb, meg jobb is, 25-30 rugó között vannak ezek a jóembere, mondja a tulaj egyre szélesebb vigyorral az arcán. Erre sincs pénz, akkor csak szóljon valami zene, mondja Korvettádám. Az eleve van, mutat rá az üzletvezető, és összefoglalja: akkor ott tartunk, hogy ide szerveztek egy bulit, és majd jöttök. Ja, igen. Jó, gyertek. Sikerült faszán elintézni a dolgokat, Korvettádám szerint azért, mert a kinti életben mindig van nála pénz, most meg nem. Yoda elmehet a picsába mellette. Van még egy ötletük, amit nem ártott volna egyeztetni a tulajjal, a kivetítő használata, mert akarnak pár fotót készíteni Alfa szülinapjára meg összeszedni pár gyerekkori képet, és azokat vetítenék le. Ehhez kell egy fényképezőgép, ahhoz meg pénz, az meg nincs.

A következő snittben már otthon vannak, és csodák csodájára vettek egy gépet Pitta 1500 forintjából, vagy a stábtól kikunyerált lóvéból, nem tudom. Korvettádám Niki gumilabdái közé fúrja azt az okos kis fejit, szegény Csonti, ha tudná. Levi előadja a tervet, csinálunk egy csomó képet, és majd azok mennek végig. Hű de jó, vetkőzzek le pucérra, kérdez vissza Niki rutinosan, akinél a fényképezőgép látványa ezek szerint ezt váltja ki, asszem rutinnak hívják az ilyet. A képeken felidézik a házban történteket, pl. a Korvettádám vs. Niki maszatolást, Levi bőröndbehányásét, Pitta szöcskeszerű ugrándozását és így tovább, közben Alfa meg odabent fekszik és forgatja magát, mert meg van arról győződve, hogy vele éppen ki akarnak baszni a többiek, ennek az lesz a vége, hogy amikor bemennek hozzá a többiek, akkor Alfa kiront, az isten kurva fasza bassza meg a gecibe, és felrúg vagy két széket.

Niki szerint megfagyott a levegő, és eleve, hol a faszba' képzeli magát Alfa, menjünk csak ki, majd én beszélek a fejével, nem félek tőle, már láttam a pöcsét. Alfa a kamerába mesél, egész nap kerülgetnek, leszarnak, besokalltam, faszom, engem ne szívassanak meg. A teraszon Pitta nyugtatja, de hiába, Alfa csak idegesen szívja a cigit és néz maga elé meredten, ha valaki megjegyzést tesz ma este az izompólóira, kő övön nem marad. Pitta szerint Alfának inkább Nikit kellene megpiszkálni, nem a székekkel küzdeni. Levi és Korvettádám váltja Pornósbulát és Csontit pultban, beszélgessetek Alfával, mert feszült, adja a tanácsot Jászkarafaszajenő jövendőbeli díszpolgára. Pitta próbál segíteni a dolgon és nyugtatja Alfát, aki bevallja töredelmesen a hazaérkező Pornósbuláéknak, hogy felrúgta a piros széket, mint a taknyot, ez van. Csonti csodálkozónak szánt arcot vág, megörökítettük, tessék.

Pitta menne bulizni, de nem megy vele senki, illetve csak 95D meg Alfa, mert Nikinek fáj a hasa, Pornósbulának legalább két óra kell, hogy úgy-ahogy embert faragjon magából, Csonti ezt meg sem próbálja, mert esélytelen a dolog. Jólvanakkor, megyünk hárman, adja ki az ukázt Alfa, és felveszi a műbőrdzsekit. Leviékig jutnak első körben, ahol isznak, ezzel halálra idegesítik Levit, aki menne inni ezerrel, de nem lehet, mert MarciGold kitépi a haját. Pitta csapatni akarja, mert eddig kimaradt mindenből, de ma este fröcsögni fog a kula. Levi közben a pultban összetör valamit, kezdenek szétesni ezek a szerencsétlenek. Pitta a diszkóban táncol, és közben Levire gondol, aki a pultban iszik egyre. A buli kezd elszabadulni kicsit, Pitta kivetkőzik Szabolcsból, és mindenkit lesmárol, 95D meg azt várja, hogy valaki istenesen elkapja egy körre. Ez lehet Alfa lesz, aki némi italtól megtámogatva istenesen megcsöcsörészi a pultnál, 95D tán még semminek nem örült ennyire, talán csak annak a csóknak, amit kicsit később kap tőle.

A pultban egy vendég kifogásolja, hogy három hajszál is van a sörében, Levi nem érti a problémát, és megissza helyette, itt egy másik, mondja, fizesd csak ki. Na, jó vicceltem, és röhög, szerintem kezd bebaszni. A stand alatt Levi énekel, ezt soha nem fogom neki megbocsátani. Odafent Pornósbula az étkezőasztalra reszeli a körmét, és Csontit hallgatja Korvettádám viszonylatában, szerintem még öt perc, és eret vág magán. Pittáék jókor érkeznek meg, és nem lesz tragédia, sőt, Leviéknek is lejér a műszakja, az összes agyalágyult egy fedél alatt van végre, naccerű. A teraszon Niki mackóalsóban táncikál, a faszik isznak, Pitta még fel van pörögve a buli miatt, Csonti meg ezt a pillanatot választja arra, hogy Korvettádámmal a Nagy Beszélgetést lefolytassa a Közös Jövőről, nahát. 95D-t zavarja ki követségbe, hozzad be nekem a tetkós hátú kisfiút.

95D kijön, Csonti akar téged Korvettádám, most. Most, kérdez vissza Levi, akinek nem osztottak lapot, de beleszól, dugulj már el. Korvettádám nem akar Csontival beszélni, majd holnap, ma alszik, mondja. Ez nagyon nem lesz jó, kisfiam, hidd el. Csonti a kamerába azt mondja, ez volt az utolsó csepp, ő beszélgetni akar és kész, Korvettádám meg nem, borzasztó tragédia. Levi azt tanácsolja Korvettádámnak, hogy dugja meg a csajt, de ne szeressen bele. Nem leszek paraszt, nem baszom meg, mondja az, inkább hagyom a picsába.

Ez nem is lesz annyira nehéz, mert másnap reggel Csonti egy ártatlan beszólás után (Korvettádámot ledrágámozza, az meg visszaszól, hogy nem vagyok a drágád) kiakad, csapkod, betrappol a szobába és látványos üvöltözés közepette összepakol, megyek a gecibe, engem ne szopassá'. Ezzel nem tudni, mit akar elérni, mert a dzsakuban héderező faszik leszarják a hisztit, pakoljon akkor, kit érdekel, mondja Levi, Pitta szerint ezen az alapon ő is pakolhatna, mert hideg a víz a kádban. Meg büdös, mint Pornósbula rámutat, de ezeknek mindegy. Csonti telepakolja a bőröndöt, és mártírarccal megindul az állomás felé. Ha van isten, nem áll meg Sajószentpéterig.

Címkék: aranypart
62 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.15. 08:45:41

Alfahímnek felül hiányzik a foga??? Már jó ideje figyelem, de nem bírok rájönni, h. ez a szexi szívtipró fogatlan tényleg???

Aniiron · http://treasuresuntold.blog.hu/ 2011.09.15. 08:46:16

Tegnap este láttam Levit a Jászain, épp Szarával andalgott.:)

--Behrooz-- · http://caffedream.blogspot.com/ 2011.09.15. 08:56:23

@Aniiron: Megvan még a Szara? Csalódtam Jászkarajenő egyetlen exportcikkében. :D

Bubba Rogowski 2011.09.15. 08:56:36

Ada szokta-e néha szabadon engedni a haját, vagy mindig felkényszeríti a feje tetejére, hogy ilyen kis kínos Lego-katona feje legyen?

Én megértem, hogy Pittánk büszke a testére, tényleg szép példány, abszolút rendben van, hogy kigombolt ingben táncol, de a gatyát kigombolni, hát enyhe túlzásnak érzem. Vagy arra számít, hogy lát egy igazán jónőt, és a kisPitta is kidugja a fejét, hogy ellenőrizze?

jamesz 2011.09.15. 08:59:26

@--Behrooz--: Dombóvári István, alias Dombi a Showder Klub/rádiókabaré állandó szereplője is odavalósi.

Ezen a képen meg milyen állat van? Hód?
indafoto.hu/sixx/image/13151293-5cac2cb4/424369

gastro, missing in action 2011.09.15. 09:01:34

Jo a segge, de az agyat is ott hordja ez a Csonti!
Csajok! Tanuljatok! NA ez a fajta noi szamonkero viselkedes az, ami minden faszit eluldoz melloletek...
Ezt ne csinaljatok!

kolbász józsi 2011.09.15. 09:14:41

"Ha van isten, nem áll meg Sajószentpéterig." ...de nem, mert az előzetesből kiderül, hogy ádika rendezői utasításra visszakönyörgi.

Ja, és Jászkarafaszajenőnek van még egy másik büszkesége is, csak róla ITT sosem esik szó! Dombi István sztendupos. Eszméletlen lehet ez a hely, hogy két ilyen tehetséget is kinevelt! Lehet költözöm.

kolbász józsi 2011.09.15. 09:16:53

@jamesz: ez a rohadt frissítés :) de akkor ezekszerint másból is kihozta a mai HV a Dombit

mI 2011.09.15. 09:17:42

Egyetértek! (nőnemű vagyok) Csonti rettentő idegesítő hisztis p***
Valamelyik nap sikerült megnéznem az egész részt(asszem a 13.-t), de nem fogom többet, inkább csak olvasom. Az egész csupa sípolás, ami bántja a fülem. Nem szeretem a káromkodást, de ha már úgy hirdetik, h "buli cenzúra nélkül" , akkor ne sípolják ki. Ne legyenek már álszentek: szexet meg fogasra akasztott törölközőt mutatnak, de a káromkodást kisípolják...

méregzsák 2011.09.15. 09:27:03

@gastro, missing in action: kösz a tanácsot, majd igyekszem. Necces helyzetben mindig szem előtt tartom, hogy más legyek, mint Csonti. Asszem, menni fog.

Amúgy lehet, hogy én vagyok a hülye, de én ezt az egész Korvettádám-Csonti problematikát nem értem. Nyilván túl mélyenszántó az én egyszerű lelkemnek.

mex18 2011.09.15. 09:36:57

Csonti feje tényleg hasonlít egy kis dínóra :), de jó értelemben :)
Meg bugyiban hazaindul .... bár szerintem senki sem bánja a látvány miatt :)

Nagyon sok erőltetettség van benne, meg megjátszás, látszik rajtuk elég rendesen mintha dróton ráncigálnák őket.

barbredi 2011.09.15. 09:37:20

"Ha van isten, nem áll meg Sajószentpéterig.", de szép lenne, ha mondjuk maradna pesten vagy bárhol, csak ide ne jöjjön. Üdv Sajószentpéterről.

garnéla mák 2011.09.15. 09:39:16

na végre cseppent valami 95Dnek is, de azért nem vágom, hogyan jutottunk el a bőgéstől a bulikirálynő címig.

Kullancs1983 2011.09.15. 09:41:00

"Ha van isten, nem áll meg Sajószentpéterig."

Ha van Isten, elüti valami nagy, még mielőtt visszafordulhatna!!

hím-pellér 2011.09.15. 09:59:25

Egy eldobható papír fényképezőt vettek! Biztos elmennek előhivatni aztán beszkennelik és már mehet is a kivetitőre! :-)

hím-pellér 2011.09.15. 10:00:33

Egy eldobható papír fényképezőt vettek! Biztos elmennek előhivatni aztán beszkennelik és már mehet is a kivetitőre! :-)

elmo27 2011.09.15. 10:02:02

Az ilyen Ada típusú nők miatt kacérkodik az ember azzal a gondolattal, hogy inkább benevez az évi rendes Andrássy úti homokfesztiválra! Komolyan mondom, hatósági úton tiltanám az ilyen nők létezését! Csont és bőr, jégkorongozókat megszégyenítő vállakkal, Isztván Koko Kovác típusú orral, és valami hihetetlen bárgyú tekintettel. Mindehhez olyan nagyképű, hogy 2 személyi igazolvány kell neki. Akkor inkább a pornós maca, az legalább őszinte és természetes. Egyszerű, mint a barlangrajz, de neki legalább jól áll.

Tiziano Crudeli 2011.09.15. 10:22:00

@kolbász józsi: @--Behrooz--: Én csak gyanítom, hogy Levi azért az egyetlen export cikk, mert őt exportálták Kolumbiába, ellentétben Dombival.
Egyébként szörnyű ennek a műsornak dramaturgiája. Annyi bukfenc van benne, és annyi kérdést hagynak nyitva, hogy a VV-t már a tizedéért is csalásnak nevezik.

Gyűrűsfarkú maki 2011.09.15. 10:49:28

@elmo27: Szívemből szóltál. Fogalmam sincs, hogy tudja ezt a nőt valaki hosszú távon (mondjuk 2 óránál tovább) elviselni. Milyen párkapcsolatban élhet? Csak egy vak, süket pasi bírná vele. Gyakorlatilag eddig az összes szituációban csak nyávogott. Bár valakinek így is bejön, de ez a fej és testalkat (a jellem mellett) is büntet.

playoff szakáll 2011.09.15. 11:21:21

95D-nek szerintem szóltak, hogy hagyja rossz szó nélkül, amit ez a varacskos disznó buli címén csinált vele. Az ilyen csöcsörészést kifejezetten utálják a csajok, amit a mostani részben bemutatott ez az idegbeteg vadállat.

Holabög Rém 2011.09.15. 11:23:34

Nem azért Sixx, de nem lehetne ezt a Jászkarafaszajenő dolgot mellőzni. Olyan erőltetett. Ha már szójátékolni akarsz, hívd Levit ezentúl Jaszkarijenő-nek. :)

Tiziano Crudeli 2011.09.15. 11:26:14

@prezent fail: Szerintem meg kifejezetten élvezte, hogy valaki végre csöcsörészte, és meglátta benne a nőt. A Velvetes videó is ezt támasztja alá. Valamivel több piával és rámenősséggel Alfa meg is dönthette volna.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2011.09.15. 11:35:48

Kihagytad a két legjobbat. Pitta a hazamenetelekről: akkor meg mi a fenének jöttetek ide? Majd Becky a hazamenetelről: te, ez meg hova megy haza a bugyijában? Összeszartam magam este a röhögéstől:-)))))))))))))) Levi sem volt rossz a majd én megiszommal.

vernal 2011.09.15. 11:46:10

1. Gábor számomra a legtaplóbb/legostobább magyar reality-szereplő ever. (bár nem követtem sokat ÉH-n és VV-n kívül). Egyébként a sárga széket rúgta fel, csak dőlt a piros is. 95D szerint "úgy!!!" felrúgta...kár, hogy ő nem is látta.

2. Miért ment bőrkabátban Gaby, amikor 95D ujjatlanban.....?

3. Meddig bulizgatnak ők? Ha Siófokon vagyok, 6-7-ig minimum húzom. Ők amikor visszaérnek, valaki még mindig ébren van+még világos sincs. És akkor mikor zárhat MarciGold mulatója?

playoff szakáll 2011.09.15. 11:57:52

@Tiziano Crudeli: Jó, nem nálam van minden igazság kulcsa, de ezt tapasztalatból tudom, hogy nem szeretik. És az a helyzet, hogy ami rohadtul igaz, azért elég egyszer is szólni. Nekem. De tetoválás sincs a hátamon, úgyhogy kussoljak már...

mocskosmacska 2011.09.15. 12:18:51

@Aniiron: Levi meg a Szara egy tényleg egy pár? Ezen csodálkozom.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.09.15. 12:26:24

@Holabög Rém: egy kollégám javasolta, mert a helyi lakosság így hívja a lakhelyét.

mocskosmacska 2011.09.15. 12:32:00

@Tiziano Crudeli: Alfa már régebben is meglátta Melliben a nőt, legalábbis a pezsgőfürdőben egyszer megkérte, hogy "vízipipázza le". Úgy vettem észre, hogy errefelé ez a női nem iránti hódolatnak a legfelsőfokúbb megnyilvánulása.

mI 2011.09.15. 12:39:01

Miért maradt ki a kerdesek05 által linkelt videó a műsorból??? Az is van olyan érdekes, mint a lelkizéseik.

mufuvecske 2011.09.15. 12:46:09

@Aniiron: Olvasóriperterünknek az értékes információért természetesen jár a tízezer forint...:))))

Aniiron · http://treasuresuntold.blog.hu/ 2011.09.15. 12:48:38

@mocskosmacska: Úgy tűnik, kéz a kézben mentek, Szara magyarázott valamit, Levi meg bambán nézett ki a fejéből.:)

taktikázó (törölt) 2011.09.15. 12:58:13

Levi és Sarah együtt vannak és boldogok. Hétvégén olvastam egy blogban, hogy a kecskeméti Aranypartos bulin látták őket együtt iszogatni a legnagyobb egyetértésben. Ellenben Ádámmal és Pistával, akik szanaszét csajozták magukat a partyn. (Ezek szerint Ádám már nincs együtt Adával.)

kéne 1 nick 2011.09.15. 13:06:32

@sixx:
Legalábbis a fiatalok. De azok már 20 éve is hívták így.

Én nem láttam ugyan egy másodpercet sem az egészből, de az az Ada nevű csaj nekem pl. tetszik.
(A te szótárad szerint ő Csonti, ugye? Pedig - a neten látott képek alapján - inkább sportosnak tűnik, mint csontosnak.)

Mikro_cica 2011.09.15. 13:08:44

"oldódjanak a hormonok" (By Pitta at 8'30'')

onderon 2011.09.15. 13:09:38

"Csontonak megint van valami baja"
"Leviéknél is ez a témája"
"25-30 rugó között vannak ezek a jóembere,"
"Levi bőröndbehányásét"
"kő övön nem marad"
"Leviéknek is lejér<- a műszakja"

ezekre utaltam a múltkor. nem égbekiáltó, csak zavaró :)

kéne 1 nick 2011.09.15. 13:16:14

@onderon:
Javasold sixxnek az F7 billentyű használatát (helyesírás-ellenőrző az összes komolyabb szövegszerkesztőben). :-)

Ha én javaslom, azt hiszi, baszogatom.
Pedig tényleg nem.

DJBZS 2011.09.15. 13:25:08

Jövő héttől szerdán és csütörtökön olvasgathatunk csak "aranyos" összefoglalókat...mire fogok felébredni?

www.origo.hu/teve/20110915-heti-ketszer-lesz-aranypart-duplazva.html

playoff szakáll 2011.09.15. 13:55:07

@DJBZS: Na, kösz az infót, ám elolvasva az derül ki, hogy kedd + csüt és nem szerda + csüt.
Lényeg, hogy változik, jó lesz figyelni.
Az ott levő kép pedig olyan, amin pár napja a csajszi még takarva volt, most már hozzájárult, úgy tűnik...

kumm 2011.09.15. 14:37:47

@kéne 1 nick: Előbb inkább nézd meg, hogy hogy viselkedik. Külsőre szerintem nincs vele gond, de ahogy viselkedik, na az gáz. 20 éves létére olyan a csaj, mint aki megragadt az óvodai szintnél.

Holabög Rém 2011.09.15. 14:50:00

@sixx: A Jaszkarijenő akkor is sokkal viccesebb. Már csak azért is, mert én találtam ki :)

Éder mester 2011.09.15. 15:17:14

Alfa bőrdzsekije kiadós wtf volt (ki a faszom visz kánikulában bőrkabátot Siófokra?).

Ja igen, "a fröcsögjön a kula" szófordulatot akkor ezt így hogy kell értelmezni? Mivel ugye használták pozitív és negatív kontextusban is.

kolbász józsi 2011.09.15. 15:35:32

@Kundoo: szórakozzál ám a .... itt képek is vannak: velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/09/14/scarlett_johansson_meztelenul_fotozta_magat/

@Éder mester: ez a "fröcsögjön a kula" tényleg megérne egy hosszabb okfejtést, egyébként szokták még használni "fröcsögjön a kúlenddögeng"-el is! így már valamennyire érthető miért szerepel olyan sokat a kúlenddögeng, de a szerkezet továbbra sem. Ha valaki ért Leviül/Pittául, írja már meg!

Éder mester 2011.09.15. 16:05:11

Ja igen, orrba-szájba kúlenddögeng és party rock. Azt hiszem fizetnék is, ha láthatnám Levit bemattolva shuffle-özni.

SumQuiSum 2011.09.15. 16:29:22

95D beceneve csak úgy jött, vagy ő mondta?

kerdesek05 2011.09.15. 16:37:05

Melittáról semmit nem tudunk és ez nincs jól!

playoff szakáll 2011.09.15. 17:06:36

Melittáról már hogyne tudnánk valamit: velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/09/14/aranypart_meli_csoccsel_tamadt_lakotarsaira/
Ááá, kicsit sem volt beindulva a lány. Úgy meg kellett volna ajándékozni, hogy csak úgy irigykedtek volna a többiek!

playoff szakáll 2011.09.15. 17:10:24

@kerdesek05: 95D-t itteni becenév neki, mert azok a mellek kisebbek, mint 95, de lehetnek D kosarak, vagy E. A szám egyébként 80 vagy 85 tippem szerint.

kéne 1 nick 2011.09.15. 17:58:31

@kumm:
Hát annyit azért nem ér. :-)

@Holabög Rém:
Szerinted te találtad ki?
O felix simplicitas...

kerdesek05 2011.09.15. 18:02:08

@prezent fail: ez még mindig kevés infó, tejes név, foglalkozás, elérhetőség kellene: ))

kerdesek05 2011.09.15. 18:02:45

Melittának playboy címlapot!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.15. 20:19:19

Ez a Csonti hátán viszi a műsort, elképesztőt nyújtott ebben az epizódban is :D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.15. 20:27:06

@elmo27: Tegyük hozzá, hogy az ilyen Csonti-, Meli-félék 20 és 24 év között egy alkalmi kapcsolatból teherbe esnek, amit persze minden valószínűség szerint azzal ütnek el, hogy "nem érdekelt, teljesen bevadultam, leszarom", aztán persze gyerekkel a nyakukon végig megy rajtuk a környék - mivel ezt a hihetetlen nyávogást és visítást nemhogy egy értelmesebb, de az egybites parasztgyerekek sem viselik el hosszabbtávon - majd harminc éves koruk magasságában egy 50-60 év körüli pali kitartottjai lesznek.

kerdesek05 2011.09.15. 21:32:56

@Csehszlovák Kém: nem hiszem, ezekből lesznek majd a celeb gyerekek, mert csak úgy tudják őket eltartani, ha havonta jelentkeznek be valamelyik újságba, tévéadásba, internetes portálra.

mex18 2011.09.15. 21:51:56

"fáj a szám hallod" ?:)

mex18 2011.09.15. 22:07:38

rájöttem, ez az Ada meg Ádám a Jersey shore vagy hogy írják párja, aki mindig veszekszik :)

off: én nem rég óta gyúrok, de totál tévhit, hogy beképzelt bunkók aki gyúrni járnak. JS ben is nagyon jók a srácok, csak annyira elszálltak mint mindenki ilyen korban.

SumQuiSum 2011.09.16. 13:08:11

@prezent fail: Én is erre tippelek. Ez inkább egy olyan 80-85 E lehet
süti beállítások módosítása