Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5779-5780

2011. szeptember 13. 15:00 - villanella

A hétfői részekből kiderült, hogy mindent a romantika és a szex mozgat, hogy az azonos neműek között pillanatok alatt képes kipattanni az agresszió, valamint az is, hogy a színészi technika egyik univerzális eszköze a meglepetést kifejező, enyhén kidüllesztett szemek körkörös mozgatása.

5779. rész:

Petivel és Hannával kezdünk, ahogy ott hagytuk őket pénteken, most folytatódik a beszélgetés. Peti meg van lepve, hogy Hanna vele akarja elveszteni a szüzességét. De Hanna benne megbízik, azért. Tudja, hogy a lányoknak az első nem annyira jó, meg nem akarja, hogy Balázs csalódjon benne és kezdő amatőrnek nézze. Peti egy érett, felnőtt férfi és lebeszéli a lányt. Mikor változott meg ennyire a karaktere? Tudja, hogy egy ilyen miatt örökre vége lenne a barátságuknak, meg minden.

Klaudia hazaér, mert előbb végzett a könyvelőnél. Ennek a nőnek mindig tengernyi papírmunkája van. Ráadásul újra kell tárgyalnia este egy esküvőt, mert változott a vőlegény személye. Hanna még megkérdezi a létező legidiótább kérdéseket Petitől azért, biztos, ami biztos: „miért nem akarsz velem lefeküdni, nem tetszem neked?”- 

Gabi, Miki és Balázs Miklós konyhájában. Mint egy édes család, Gabi rendezkedik, hogy Miki könnyebben tudjon közlekedni. Lemegy vásárolni, ki mit kér, ilyenek. Miki rendes magvas kenyeret, Balázs meg sajtot, egyszerű lélek mindkettő. Nagyon elégedettek, Gabit az ég küldte, de Mikinek baja van, nyílván, hogy már nincs oka, hogy Nórát hívogassa. Balázs erre rá is tapint, de pszt, mert ez titok. Zsuzsa Jánossal telefonál. Nem költözik haza és kész. Közben Nóra megérkezik Timikével, aki le is pattan Lucához játszani. Szeleburdi, ezt mondja rá a Nóra bazdmeg. Zsuzsa nem akar haza költözni, és addig maradhat, amíg szükséges. Csak nem akarja, hogy a barátsága rovására menjen. Nóra kitalálja, hogy Attila irodájába költözzön be. Van hála és köszönet, és ígéret, hogy csak pár nap. Ez a Zsuzsát alakító színésznő mindig olyan vehemensen beszél, hogy úgy liheg, mintha lépcsőn jött volna.

&

Klaudia, Peti és Hanna az udvarban. Peti hazahúz, nehogy kiderüljön, hogy meglépett a szobafogságból, Klau meg aggódik, hogy készülnek-e valamire ezek ketten. Megérkezik András és Juli, lebukott Peti, de azt hazudják, hogy tanultak. Micsoda hír, este érkezik Juli esküvői ruhája. András nem veheti át, mert a vőlegény nem láthatja meg a menyasszony ruháját az esküvő előtt. Tradition, tradition! Klau kicsit még rebeg az intéznivalókról, hogy az extrém esküvőt a hajón most akkor el kell intéznie, hogy az új vőlegény tengeribeteg és egyebek, de csak a nyakláncát tudom figyelni, mert szerintem nem ér körbe a nyakán, csak oda van ragasztva elől. Státuszszimbólum banyek.

Gabi ezalatt rá akarja venni Lacit az irodában, hogy átrendezze a bútorokat Mikinél, meg hogy kibéküljenek. De Laci akkor se nem akar megbocsájtani. Mindenki cserben hagyta őt. Rázza a haját, amikor kiabál. Drámai. Bár azt sem értem, miért kiabál. Gabi kérdezi, hogy ha mindenkivel tud nagyvonalú lenni, akkor Mikivel miért nem? Ekkor érkezik meg Klaudia, és már jön is a következő helyszín.

Attilához megérkezik Zsuzsa. mármint az irodába. Majd ki fogja fizetni, csak mondja meg, mennyit adjon. Ennek a nőnek megvan még a ruha szalonja? Annak idején az összes női karakter betért oda, mert olyan stílusos rucikat árult, hogy őrület! Betoppan Juli, és meglepődik, hogy Zsuzsa oda fog költözni. Tulajdonképpen totál kiakad, vagy az Attila miatt féltékeny, vagy az András miatt, ezt még nem lehet tudni. Nem, nem lesz gond – mondja Attilának, és most már tuti, hogy a színjátszó körökben tanítják azt a szemforgatást, amit azt hivatott ábrázolni, hogy hazudok, mert mégis, hiszen a Juli is épp ezt csinálja.

Képzeld, ma érkezik meg Juli ruhája - ezzel nyit Hanna Lindánál, úgy látszik, nem zavarja, hogy egy órával ezelőtt kérlelte az ex-szerelmét, hogy dugja meg. Na mindegy is, lépjünk túl rajta, ugyebár. Csak felvezetés volt a téma, a lelkiismeretét szeretné nyugtatni a leány, megkérdi Lindát, hiányzik-e neki Peti. Linda szerint Petike azt csinál, amit akar, azzal, akivel akarja. Hallom leesni a követ. 

 

Attila és Juli az irodában, mint egy helyes kis család, Juli figyelmezteti a főnökét, hogy indulnia kell. „Mi lenne velem nélküled.” – mi bazdmeg, szólna a telefonodon az alert, hogy menjél a bankba, az. Zsuzsa pont kijön, harapni lehet a feszültséget. Juli kimásolt pár kiadó lakást, Zsuzsa kezébe nyomja. Nem értem, miért féltékeny, amikor ez a nő egy bálna. Na mindegy.

Már Nóra irodájában vagyunk, Andrásnak eszébe jutott, hogy ápolónő kellene Miki mellé, de Nóra elmondja, hogy Gabit már ott van. Zsuzsa belép feldúltan és elhívja Andrist. Miért kellett Julinak elmondanod, hogy mi történt kettőnk között, így vonja kérdőre, de András egy egyenes ember, nem fog hazudni a nőnek, aki szeret. Sikerült viszont Zsuzsát rettentő kínos helyzetbe hozni előtte, úgyhogy büszke lehet magára – nyílván az is.

 

5780. rész:

A második epizód egy délutáni idillel kezdődik, Peti tévét néz, Bandika csatlakozik. Ez a Bandika eléggé megnőtt, és kötözködik. Csengetnek, Balázs érkezik. Peti dumálni akar vele és megígérteti, hogy nem kapja fel a vizet és megőrzi a humorérzékét is. Elmondja, mi van, erre Balázs kiakad, és férfiasan neki akar menni, de Peti elmagyarázza. Csigavér, meg minden. 

Attila közben visszaért a bankból az irodába, telefonál a laptop előtt. Nóra érkezik, elegánsan sétálgat. Attila cinkeli, hogy nahát, Miki mellett rám is szánsz egy kis idő? De Nórának jó híre van, mostantól Gabi fogja ápolni, és ez egy varázsmondat, mert Attila beindul, elindul a romantikus zene is, és jön a smár. Juli persze ekkor toppan be, jól belebeszél a csókba, ahogy kell. Örül, hogy Miklósnak nem sikerült közéjük állni. Ahhoz az ő kapcsolatuk erős, hogy bárki, mondja Nóra, mire kínos csönd, amit Attila tör meg a Gabis sztorival végül. Nórának erős búghatnékja van, haza hívja Attilát, mert Timike úgysincs otthon. Attilának sem kell több, elküldi Julit is haza, aki totál féltékeny. Most akkor ez minden férfira féltékeny?

 

Hanna és Peti megint skypeolnak, Peti közli, hogy benne van a buliban. Nagyi nem lesz otthon, miénk lesz a villa. Hanna, bár nem gondolta, hogy ilyen gyorsan, de örül és este várja. Nóra irodájában Juli és András beszélgetnek. Zsuzsa elmondta, hogy Juli kérdőre vonta. Juli igen ideges, de én is az lennék, ha egy ilyen angolnához készülnék hozzámenni, mint az András. Juli elmondja, hogy a kiadó lakások miatt volt a balhé. Legyen már béke, mondja Andris. Juli telcsije megcsörren, mivel mutatják, fontos lesz. Valami van Vandával meg papival, át kell mennie, mert összevesztek. Petit küldik majd el Mátéért az óvodába, ha ez valakit foglalkoztatna, de a ruhát akkor sem veheti át András, mert azt nem. 

 

Zsuzsa az irodában lépked. Kutatgat. Tuti talál majd valamit, ami lebuktatja Julit. Csengetnek, meghozták az esküvői ruhát. Elég perverz lesz, ha összenunizza neki. Mert tuti össze fogja nunizni. Most észleli, hogy ez az esküvői ruha, jó hogy kinyitja. Dráma. A Budai vár bevágása után Mikinél vagyunk. Sakkozik a fiával, aki nem oda koncentrál. Gabi a konyhában főz. Majd holnap folytatják a partit. Laci megérkezik, Gabi diszkréten elmegy majonézért, így tehát kettesben maradnak, megy a nagy faszkódás, rosszul esne, ha megbámulnának, engem te nem sajnálj. Egy rekesz sört hagy az asztalon, majd lekúrja, hogy Miki egy agresszív egoista disznó. Ő meg még alkoholmentes sört is hozott. Laci várj, várj, ne haragudj, igyunk meg egy sört és beszélgessünk – mondja Miki.

Borozgat Zsuzska és már maga elé teszi a ruhát. Le fogja önteni veresborral, ide a rozsdásat.  Telefonál. Andrist hívja, hogy sajnálja, ami délután történt, de az már üzenetrögzítő. Sír, majd leönti borral a ruhát. Meglepő. Hanna és Klaudia. Klau egész nap a piros kis felsőjében van. Hanna nagyon izgul, Klau elmegy, ő megnézi magát a zsebtükörben.

Igazi barátok Laci és Miki, máris meccset néznek. Jó hogy feljöttél öregem. Azt mondod?Romcsi zene elindul, de szerencsére ők nem smárolnak. Lacinak szar időszaka volt, de Gabi rádöbbentette, hogy egy szar alak. Gabi még mindig sokat jelent neked? Nem tudom, lehet. Gabi egy igazi tyúkanyó fajta – mondja Miklós, - jól esik, hogy anyáskodott felettem, de Nórának jobban örültem volna. Ekkor belép Gabi, és ad egy puszit Lacinak, amiért ilyen jó fej volt, hogy kibékült a barátjával.

 

Hanna várja Petit, de Balázs érkezik. Tudom, hogy rá vársz, de ő nem jön. Velem kell beérned, bejöhetek? – mondja Balázs. Hah.Zsuzsa sikál, de megérkezik Juli, és észleli, hogy foltos lett az esküvői ruha. Azt hiszi, direkt csinálta. Tudja, hogy Zsuzsa nem akarja, hogy hozzá menjen Andráshoz. Juli ordít. Ha kell, akkor egy hálóingben fogok az anyakönyvvezető elé állni. Elindul a catfight. Juli pofont ad Zsuzsának, Zsuzsa meg nekiesik és tépik egymást. Állat.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.09.13. 15:11:50

villanella, jól sejtem, hogy hölgy vagy?

Amit Laci lerakott, az nem rekesz sör, csak egy hatos pakk. :)

villanella 2011.09.13. 15:12:36

@Johnny336: na igen, sörben nem vagyok otthon ;)
és jól sejted.

wilhelminaplein 2011.09.13. 15:47:47

@Johnny336: Nem is értem, hogy az "összenunizni" kifejezés után hogyan lehet ez kérdéses?!

@villanella: Fasza kis öfi!

játékmester 2011.09.14. 07:41:00

Valaki nézze már meg a 5780. rész vége felé (Balázs érkezik Hannához), és az 5781. rész elejét (u.a). A korábbi rész végén nincs már gipsz a kezén, a következő rész elején megint van...
Ennyi
süti beállítások módosítása