Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x12 - Evil Is Going On (ÉVADZÁRÓ)

2011. szeptember 12. 18:00 - Hoppancs

Russell pörkölődés közben tovább cseszegeti Ericet, aki így igen nehezen tudja magáévá tenni az előtte megjelenő Godric prédikációját a szeretetről és a megbocsátásról. A viking teremtője azt is elmondja, hogy a halál után béke vár mindenkire, még a Russellhez hasonló genyókra is. Eric nem örül. Sookie-ért már majdnem eljönnek az ufók, amikor Bill vére magához téríti. Ennek örömére pofán csapja szerelmét, majd miután megtudja, hogy mi van, kirohan megmenteni Ericet. Russell hergelő beszédének hatására villámkezével szétválasztja az ellenségeket, majd bevonszolja Ericet. Godric szelleme bánatosan néz utánuk. Bill morcosan szemléli, ahogy nője vérével itatja az égett vikinget.

Sam palacsintát ad reggelire Tarának, majd jöhet a coming out az alakváltó képességéről. A nő rosszul fogadja, de aztán megbeszélik, hogy még új életet kezdhet, és elfelejtheti a régi énjét. Sam már csak tudja. Eric fizikailag jobban lesz, mentális épségével kapcsolatban viszont kétségeket ébreszt a többiekben, mikor közli, hogy megjelent neki Godric, aki szerint nem kéne megölni Russellt, szóval azt szeretné, ha behoznák. Amíg a vámpírok agyarat meregetve vitáznak a témáról, Sookie elmegy az emlegetett személyért, és szépen megmenti. Nem mindenki lelkesedik az ötletért, hogy a hamufejű Russell kegyelmet kapjon, de egyelőre nem döfnek karót a szívébe. Amíg Billék elvonulnak aludni, illetve napi ügyeiket intézni, Sookie vigyáz a szebb napokat látott uralkodóra, őt ugyanis nem tudja megbűvölni.

Andy balhézik egyet Jasonnel, amiért az riasztani akarja a hotshot-i népet, de megállítani nem tudja. Mrs. Fortenberry a filmekben gyakran látott beavatkozásnak próbálja alávetni fiát a Sütilány és egy életvezetési tanácsadó segítségével, de Hoyt rövid úton lerázza őket, aztán sírhatnak kedvükre. Lafayette agya még nem jött rendbe, ezúttal Sam kezét látja véresnek. Russell hajlandó bármit, illetve annak ellenkezőjét felajánlani Sookie-nak a szabadulásért, de hiába. A lány megunja a rozzant vérszívó pofázását, úgyhogy először ezüst kolloidot nyom az arcába, majd a Talbot ragacsot is leönti a lefolyón. Közben annyira eszelősen kacag, hogy egy pillanatra megfagy bennünk a vér.

Crystal és Jason Hotshotba megy, hogy figyelmeztesse az ottaniakat, akik mind rémesen néznek ki. Calvin akadékoskodik, de azért utasítást ad a drogok eltakarítására, ami viszont nem tetszik Feltonnak, ezért lepuffantja az öreget. Sam bocsánatot kér a boldogságtól zokogó Terrytől, aki nem tart haragot. Tommyt is kiengesztelné, ha tudná, de az öcsinek már nyoma sincs. Az államiak lekezelően bánnak szegény Andyvel, a rajtaütés helyszínén közben tovább áll a bál. Crystal végül megtörik, és aláveti magát a pisztollyal hadonászó Felton akaratának. Miután ők ketten leléptek, Jasonre marad a feladat, hogy gondoskodjon az ottmaradt szerencsétlenekről. A fiú lemondóan néz végig a lepukkant statisztákon, majd megígéri Crystalnak, hogy meg fogja találni.

Tara rajtakapja anyját, amint Daniels tiszteletessel barátkozik, majd hamar megtudja, hogy Lettie Mae alkohol helyett újabban azzal az illúzióval kábítja magát, hogy a férfi majd elhagyja érte a családját. A régi nóta hallatán Tara szomorú tekintettel sok szerencsét kíván, majd elmegy. Lafayette ezúttal Rene-től ijed meg, akit Arlene nyakára font kézzel vél látni. Fel is hívja Mr. Nyálgépet, hátha segít. Sookie-hoz Alcide ugrik be, aki jól van, meg a családja is, akiket eddig békén hagyott Debbie. Mielőtt belemelegednének a társalgásba, visszajönnek vámpírék. Sookie még mindig nagyon dühös véresszájú haverjaira, ezért visszavonja mindenki meghívását, és hazamegy. Eric magával vonszolja Russellt.

Andy éppen a V-s üvegcsével szemez, mikor megjön az egyik berágott főzsaru, akinek Jasonön kívül senkit sem sikerült kézre kerítenie, és cuccot sem talált. A seriff dühös, és nem érdekli a fiú papolása a szegény hotshot-i lakosokról, akik nem tudnak magukról gondoskodni. Lafayette riadtan faggatja Jesust, hogy vajon ő is skizofrén lett-e, mint az anyja, de az ápoló nem hiszi, hogy így volna. Szerinte kinyílt valami kapu, azért lett barátja érzékenyebb a természetfelettire. Ha már arra járt, azt is elárulja, hogy boszorkány. Tara új frizurát vág magának, hogy csini legyen a negyedik évadra. Nem lesz rossz, Sookie-nak is bejön.

Alcide segít bebetonozni Russellt, Eric cserébe elengedi a családja adósságait. A viking úgy véli, mivel a halál után béke jön, talán inkább életben kéne hagyni a királyt, hadd szomorkodjon mozdulatlanná dermedve vagy száz évig. Godric nem így gondolta a megbocsátást, de hiába duruzsol gyermeke fülébe. Bill gondol egyet, és belöki Ericet is a betonba, majd a nevében utasítást ad Pam megölésére. Hopsz! Hoyt el akarja venni Jessica-t, és már közös lakást is szerzett. Nagy a boldogság, csak kár, hogy egy szörnyen para baba, vagy mi hever az egyik sötét szobában. Jáj… Mrs. Fortenberry fegyvert vásárol.

Sookie végül csak beengedi Billt, aki elmondja, hogy nem csupán Russellnek, de Ericnek is annyi. Utóbbit azzal indokolja, hogy a viking túl sokat tud a tündérlányról, és nem kockáztathatják, hogy elterjedjen a hír. Ismét csodás szerelmi vallomással szolgál, Sookie pedig már ellágyulna, csak közben sajna megjelenik Eric, akinek kicsit tönkrement a frizurája a betontól, de amúgy kutya baja. Bosszúból elárulja Sookie-nak, amit már sejthettünk, miszerint annak idején Sophie-Anne küldte Billt utána, hogy kinyomozza, tényleg az-e, aminek gondolják. Ráadásul a két fickót is a hősszerelmes szabadította Sookie-ra a találkozásuk estéjén, hogy verjék félholtra, könnyebbé téve megismerkedésüket.

Sookie most már tényleg besokall, Billnek mennie kell, nem segít a sírás és a „de közben tényleg beléd szerettem” duma sem. Eric is hiába játssza az úriembert, őt is elzavarják a jó francba. Sam elkapja a pénzével menekülő Tommyt, majd miután a fenyegetés nem használ, jól rá is lő. Bill magához csalja Sophie-Annet, majdközli vele, hogy ki fogja nyírni. Király összecsapás kezdődik, aminek végeredményét már csak a következő évadban tudjuk meg. Sookie a Nagyi sírjához megy bőgni, majd a Claudine szólítja, hogy csatlakozzon hozzá Tündérországban, és akkor sosem lesz egyedül. Sookie ezúttal nem utasítja vissza az ajánlatot, és felszívódik a fénybe.

Címkék: true blood
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása