Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5775-5776

2011. szeptember 09. 12:00 - dj Zax

„A francba, ne haragudj Nóra, hisztizek itt mint egy gyerek” kiáltással üti fel a makk ászt rinyáló Berényi Miklós cár a kerekes székben, míg Nóra öleli azt az okos fejét. A cár azt hitte, hogy ő majd kemény lesz és felépül, de hát mi lesz így vele? Mondjuk indulhatna break versenyen – szerintem nyerne. Jön az iskola, érettségi meg a korai magömlés - nem akar kolonc lenni Balázs nyakán, még a saját lakásában is segítségre szorul. Rendesen szontyolodik, én mondom nektek, ha nincs ott Nóra, beül a forróvizes kádba, oszt felvágja az ereit. De ő nem ilyen... Ő kemény, mint a fagyott kutya lába. Udvaron Aliz postát bont, jön Ádám. Szeva Ádám, köszi a mosógépet, igazán fasza gyerek vagy mondja. Persze, hogy fasza gyerek. Edinától szerezte a lóvét, aki asztalos alapanyagokat transzportál, azaz faszállító.

Szia Gizi! Hogy vagy? – dobja fel Zsolt az élest a Rózsa kert helységében, azaz az udvaron. Fel kéne venni a zsetont a bankban. De Gizi nem vesz fel semmit. Pedig ez legál biznisz magyarázza Zsolt, de Gizi hajthatatlan. Nincsen kedve semmiféle – ahogy ő mondja - „umbuldához”. Értem én, Umbulda Zsoltnak való, neki inkább Umbuld lenne pálya, de mi lesz akkor Vili bácsival? Gizi úgy ismeri Zsoltot, mint a tenyerét, úgyhogy kopjon le, nem megy trezorba. Átszellemült Miklós cár bámul ki az ablakon. Nóra tömi ésszel, hogy milyen okos és milyen ügyes - valszeg ő a legkisebb ugrifüles. Miklós örül, hogy lehet számítani Nórára, s az nem koppint az orrára. Telefon csörren a finn zeneművészeket dicsérő hihetetlen szar hangon, Ati az! Hol vagy Nóra, hogy a tetovált pénisz üsse ki a fogadat? Nóra hebeg, habog, hümmög, hápog, majd kinyögi, hogy mi a stájsz: Miklós cár lelki ápolása folyik ittenék. Atikám arcán tengerész csomót köt az ideg. Nóra indul, étterem megnyitó lesz, szia Miki, szijuszún.

Zsófi egy macsétával éppen cukkinit szeletel piros alakformáló tüdőnadrágban. Zsolt érkezik, Linda nincs, akkor itt valakit ma gerincre vágnak – és az jelzem nem én leszek. Zsolt Rocco-t megszégyenítve nyomul hátulról, persze itt is cseng a szponzor telefon, connecting people van anélkül is, úgyhogy ez most senkit sem érdekel. Zsoltnak mindig csak a szexen jár az esze, ez baj, különben is amióta Zsófi „vetélkedőn” vett részt, hat hétig farkaspóz van csak. Ülhet a luk mellett oszt vonyíthat. Zsolt sértődik, Zsófi szerint nincs itten meghittség, csak az ágyban tudja kimutatni a szeretetet. Én mondom nektek, ez a Zsolt egyre jobban hasonlít Rocco-ra. Felhergelt asszonya vadul aprítja a cukkinit. Ez is kísértetiesen hasonlít valamire, de ebbe inkább bele se gondoljunk. Eközben Nóra meséli Miklós cár hogylétét Atikámnak, azt meg érdekli, mint egy megye II.-es osztályozómeccs. Kaja lemondva, pedig a haver étterem avatóján biztos csurrant volna egy jó kis szardíniás penne, de hát Nórának mindig Miklós cár az első. Féltékenységi jelenet üti fel a fejét, Miki exférj, Nóra gyermekének az apja, gyermekkori jó barát, állandó része Nóra életének, szóval Atikám elég szarul áll ezen a meccsen. Nóra ki, Juli be, Attikám panaszkodik, Juli néz és együtt érzően lájkol.

Szabi sziesztázik, csengetnek, Edina az, Ádámot keresi. Kis fekete szexi táskájából elővarázsol egy mobilt, Ádámé, add vissza neki édi. Egyébként Szabi az Szabi, Edina az Edina, bemutatkozás után Szabi már meg is van invitálva egy esti party-ra. Kap is pénzt öltönyre a kis csóró. Szabikám, este buli, fényezd a lompost, bevetés lesz! Juli zavarja az udvaron Nórát, kérdi mi van Mikivel. Hangulatváltozása van, de majd megoldjuk vág vissza frappánsan Nóra. Aztán ott van Balázs meg András, úgyhogy te már Nóra ne segítsél, kopjál le, mert mit fog szólni Atikám. Ati persze intelligens, tehát tudja mi a dolga. Nóra a főnök, Juli meg el van hajtva mint a magzatvíz. Zsófi ront rá Kingára, utálja a Mátyás-téri Rocco-t, mer mindég csak a szexen jár az esze. Azzal alszik, azzal kel. Kinga szerint jól van ez így. Zsófi hisz neki, meg is lepi Roccót a Rózsa irodájában, amint éppen sóletet rendel. Kéz morzsolás, légifölény szürke csöcskiemelős teveszőr pulcsi és a már említett seggbevágó alakformáló piros tüdőnadrág a garancia arra, hogy perceken beül előkerüljön a kékeres méteres. Őszinte szerelem vallás folyik, nem is haragszanak többé Ká-ra a kígyóra. Zsófi menne Bécsbe. Mennek. Jó szelet! Bécsi szelet!

Aliz olvas a kert helységben, bár értelmi színvonalát tekintve inkább csak a színes képeket lapozgatja. Jön Szabi, add mán át Ádámnak a telót, amit a csajnál hagyott, de én most megyek öltönyt venni, este party lesz, csao. Milyen csaj? Milyen party? Hát ez az. Szabi rohan, lesz pénz új mosógépre. Aliz kicsit kajtatja még Ádámot. Kinga szerint nem dolgozik mert este party-ra megy. Kistubus inkább felhívja. Aliz bazmeg! Ádám, telefonja előtted van az asztalon! Cseng is. No’! Kia’? Ja, Én – látja Aliz, nem veszi fel nyilván. Átkapcsolunk a party-ra a csajok nem szója gyomláláshoz öltöztek az sicher, úgyhogy itt valami komolyabb műsorra számíthatunk. Szabi érkezik, vigyorog. Begyűjti a bókot, hozta a blokkot, csapja fel a punci szárító témát. Elszámolni nem kell Edina egyből bemutatja barátnőjét Dolóreszt. Izgulás ide, lámpaláz oda, Szabi leteszi a nagy esküt, rajta semmi sem fog múlni. Dolóresz szerint cuki, de én azt inkább ezt kiskutyákra mondanám. Mondjuk úgy hogy Szabikánk kinyalta magát, mint szaros Pista, Jézus Krisztus neve napján. Kezdődik a retina petting. A csajok vodka naranccsal alapoznak, Szabi ugrik, sékeli a cuccot.

Rocco és Zsófi éppen egymás szájában, amikor a tévében Cibolya ügyvéd urat keresik. Ennél péló lohasztóbb szöveget még életemben nem hallottam. Fel is ülnek mind a ketten, na ennek a dugásnak is lőttek. Csiklandozással folytatjuk, Zsófi, eddig is úgy pinatájt élesen homorú tüdőnadrágja még jobban beszívódik a két láb közé. Porszívó van ebben a csajban én mondom nektek. Megérkezik Linda, elemzi a helyzetet. Most jött a könyvtárból ezek meg itten paráználkodnak, te jó ég, hova lesz a világ. De mennek Bécsbe, hú de fasza, lesz ott Práter, ring és wiener schnitzel.Örülünk Vincent. Brékó, brékó, hadirokkantak hívják az ügyvéd szekciót. Megy a vacsi itt is, ott is, Timike kapja fel a telefont. Miklós cár az, gyertek át üvegezni, hozd anyád is, jó lesz. Timike mondja otthon, gyere anya, folytassunk papáékkal csatlakozási tárgyalásokat. Atikám meg engedékeny, enged mára, csak ne kelljen gondolni kókadó makkjára. Úgyis dolgoznia kell. Pláne.

A party helyszínre nyalka Ádám érkezik, Edinával búgnak. Meglepetés van, a háttérben Szabi játszik triangulumon. Ez a kölök nagyon szexi, mondja Edina, Dolóresz meg bevette a búgató port, lezsíroztam a srácot. Csajok hegesztik a zenét, közben Szabi újságolja a lóvét meg az öltönyt Ádámnak. Szabikám! Az látom már nem esett le, hogy ezek a csajok most pénzért vesznek szerelmet! És nem tőlem! Miklós cár és kiterjesztett családja közben tolja a Monopoly-t, Timike ha sokat pofázik mindjárt bukja a 4 *-os szállodát Miklós cár arcán kiül a boldogság, hogy együtt a család, Atikám meg kapja be – gondolja az erkölcs nagymestere. Közben a party-n Ádám táncoltatja Edinát, Szabi Dolóreszt, majd utóbbi új koktélokat kever. A keverésben Dolóresz is nagyon jó, ráadásul van is hozzá egy méretes betonkeverője. Mojito és B52 rendel, javul a pia felhozatal jegyzem meg. Dolóresz megy faggatózni a konyhába. Ki vagy te és milyen ember, van csajod és ha igen hány? Szóval nincs, akkor édes vagy és már be is kapta Szabi fejét. A szeletelt lime a pulton funkciótlan. A csaj nem persely. Inkább egy orbitális dugás készül... meg egy füles sapka.

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shc 2011.09.09. 13:59:39

Elnézést a többi szöveget szerkesztőtől, de nálam Zax bejegyzései viszik a pálmát!
szijuszún...:D

Ankaa (törölt) 2011.09.09. 16:05:05

Egyetértek az előttem felszólalóval... kár,h Zaxot nem lehet lájkolni :D

Tüzitündér 2011.09.09. 18:28:56

Hát ez hosszú volt meg szar is!

alone 2011.09.09. 21:39:34

Ez jó volt!:-)))Ebből az anyagból ez volt a kihozható maximum...

Babyfóka 2011.09.09. 22:08:54

Szerintem a mai írás ismét nagyon ott volt a szeren ... főleg az "alakformáló tüdőnadrág", ezen még most is röhögök! :-)

Johnny336 2011.09.12. 11:18:08

Az méretes kékeres, nem kékeres méteres.
Ejnye!

Reméljük Dolores a méretes betonkeverőt nem két nyamvadt kavicsért indítja be :D
(egyébként nincsen nagy segge, teljesen jó a csaj!)

dj Zax 2011.09.12. 11:41:59

@Johnny336: a méretes kékeres méteresből megyénként van egy verzió, én ezt hoztam magammal :-)
Mellesleg a kis tomporos betonkeverője valóban "optimális", de az látszik rajta, hogy tudna mit kezdeni egy köbméter osztályozott kulékaviccsal is. :-)
süti beállítások módosítása