Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x12

2011. szeptember 09. 06:49 - sixx

Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa bulijának. Csonti hazafelé menet akar még valamit Korvettádámtól, aki erre nyel egyet, a sötét napszemüveg mögött mindenféle forgatókönyv lezajlik az agyban, dupla anál Pitta bevonásával, édeshármas a Csalánszájúval, párcserés buli Levivel és BekyStevensszel, és így tovább, de ez mind semmi. Csonti fel akar ülni a katapultra. Ezt a szopást, pedig hogy felvezette, bazdmeg.

Korvettádám csak néz, pont most akarod? Csonti már fel is csattan, azt mondtad, kipróbálod! AZT MONDTAD! Na ja, mert menőztem egy sort, de közben nem is, mert tériszonyom van és fosok tőle, mint kormányszóvivő a wikileakstől, haggyámá'. Csonti kiröhögi Korvettádámot, jó, én is félek, de szerelmes vagyok a katapultba, gyeremá'. Na jó, de akkor este leszopsz, mondja cseppet sem tréfálkozó hangon Korvettádám, klasszikus cserekereskedelem a szolgáltatás világára ráhúzva, valamit valamiért, ugyebár, de Csonti visszakoz, akkor nem megyünk. Na jó, csak vicceltem mondja a fogát csikorgató Korvettádám, hol az a kibaszott katapult?

Levi még mindig a dzsakut takarítja, miközben BekyStevens a körmét lakkozza. Levi szegény nagyon unja a dolgot, de inkább kinyalja a bazinagy műanyag kádat, csak D95 fel ne jöjjön neki segíteni. BekyStevens csak röhög az idétlenkedő Levin, a dzsakuban áll a koszvadt, büdös víz, az meg tapicskál benne két kézzel. Csontiék visszaérnek a Rettentő Izgalmak Pultjához, ahol D95 és Pitta unatkozik látványosan. Korvettádám kér egy felest menten, D95 beüti, 600 lesz. Csonti bejelenti, hogy mennek fel a katapultra, s lőn, ülnek is befelé, amivel nekem az a problémám van, hogy honnan a fenéből volt rá pénzük? Egy ilyen menet minimum ötezer, két főre tíz, HONNAN VAN A LÓVÉ? Jó, nem vagyok hülye, a stáb fizette, tehát Csonti nem magától találta ki a dolgot, hanem noszogatták, vettem. Korvettádám tényleg be van szarva, hogy be lenne fosva akkor, ha látta volna tavaly a Hegyalja fesztiválon a cuccból kieső srácot, mint én.

Kilövik őket, Csonti sikolt végig, Korvettádám csukott szemmel szenved, a többiek meg a teraszról nézik őket és röhögnek rajta teliszájjal, be van fosva, nézzedmár. Csonti hihetelen élményként élte meg, Korvettádám soha a büdös életbe' ilyen baromságot nem csinál, mert a kötelekhez rossz élmények fűzik, iszik is még egy felest hirtelen. Odafent BekyStevens és Pampulaszájú Niki zabál, valami hagymás cuccot, Alfát nemigen zavarja a szag ezek szerint. Korvettádám meséli rettentő élményeit, és megy telefonálni, a fatert célozza meg először, mennyire kemény lett volna, ha Pókmajom veszi fel a telefont? Senki nem veszi fel neki a készüléket, amitől kicsit magába fordul, de Csonti kimegy hozzá vigasztalni, ne csináld már, ne légy szomorú. Korvettádám olyan szeretne lenni, mint a fater, javaslom egy pornós ribanc felszedését, a többi meg majd megy magától.

Alfa is segít Korvettádámnak túllendülni a mélyponton, nekem is hiányzik a család, borzasztó. Lent vannak Balatonon tán hét napja, és máris ilyen sírás-rívás megy? Ezek még nem voltak nyaralni sehol? Kánonban fújják az orrukat, Alfa meg a kamerába elmondja, hogy kemény ember, de eltört nála a mécses, ami nem baj, mert ezt is megtudta magáról, mármint azt, hogy a közepesen elhízott vállalkozó bőrében egy érzelmes Story-olvasó lakik. Korvettádám most döbben rá, hogy tetteinek vannak következményei, hiszen ez egy tévéműsor, és mi lesz, ha olyat tesz, amivel égeti a családját, mondjuk kicsit megdug egy nőt, kicsit leszopat egy másikat, alkoholban úszó szemekkel hajigál spagettit egy idegen ház nappalijában és meredt farkát egy szál pólóval eltakarva menőzik éjjel?

A következő snittben Korvettádám már hullarészeg és Nikit, majd Csontit ölelgeti, aminek a csaj nem örül, fekete lyukban vagyok, mondja és nem is tudja mennyire a fején találta a szöget. Nem tudja megfejteni Korvettádámot, aki egy két lábon járó Füles-oldal ezek szerint. Nem tudom, Korvettádám mitől baszott be ennyire, mindenesetre sikerült neki, ledönti az ágyra Csontit, én nem megyek bulizni, maraggyunkitthon, a csaj viszont menne táncolni a többiekkel és eleve, ha Korvettádám részeg, akkor nem közeledhet a bizsergős nunihoz. A teraszon Levi ünnepelteti magát, odalent kislányok sikoltoznak, Alfa kis irigységgel a hangjában mondja is neki, hogy sztár vagy bazdmeg, eszem megáll. Levi azért született, hogy bulizzon, mondja, a buli jön hozzá, nem ő megy a bulihoz. Naccerű kis mondás ez.

Na, készen van mindegyik, úgy látom, Pitta kivételével mindenki megy inni (miből?) de akkor ki van a pultban? Az ilyen apróságokkal ne foglalkozzunk, lényeg a buli, remélhetőleg ma estére olyan helyet találnak, ahol emberek is vannak, nemcsak ők. Pitta a korábban látott két csajt rángatja elő, szabad a kéró, mondja, és édeshármast vizionál, gyertek csak fel. Mennek. Kezében egy üveg vodka (miből?) megyünk majd bulizni is, csak most először felmegyünk. A többiek jól érzik magukat izomból, ez a fajta tombolás, aminek semmi köze nincs a felszabadultsághoz vagy a kedvhez, a külvilágnak szól minden, tessék, mi így bulizunk, mutatják, Niki például a bugyiját tárogatja a kamerába, nem kellett volna, komolyan.

Az önfeledt mulatozás persze áldozatokat is követel, Korvettádám Levire issza magát, amivel felkúrja Csonti agyát, én nem szeretem a részeg embereket, meg azt sem, hogy táncolás közben lökdösnek. Tipikusan az a nő, aki felháborodik, ha egy koncerten elé áll valaki. A buliban már nem is Korvettádámmal táncol, hanem másokkal, gondosan megkoreografált és egyértelműen a kamerának szóló mozdulatokkal dobálja a haját, de ez mind semmi, mert Niki meg rémes szájszervével ad egy jeget át Levi szájba, amivel elviszi a Hét Legijesztőbb Pillanata díjat, gratula. Pitta otthon a két csajt fűti, hajat mosok és megyünk, gyertek oda a fürdőszobához, és csodáljátok meg a farkam. Jó, ezt nem mondja, de gondolja, mert mélyebb benyomást szeretne kelteni az egyik csajban, a másik meg le van szarva. A kamerába Pitta csak annyit mond, hogy majd szétrobban a farka.

Alfa egy újabb réteget hámoz le bonyolult személyiségéről, nem is sejtettem, hogy a faék alatt, ha jobban megnézzük, egy másik, kisebb faék is van, Alfa egy orosz gyerekjáték bonyolultságával vetekszik, tessék elképzelni például, hogy van az úgy, hogy megiszik egy üveg valamit, leül és kontrollálja az agyát. Hogy ezt miért teszi, az nem derül ki, a buli képein az agykontroll világosan kivehető például BekyStevens rettentő ciklámenszínű szoknyájának lerángatásakor. Mindenki be van nyomva már, BekyStevens és Csonti is rámászik Alfára a kamera kedvéért, mutatunk egy galériát a természetesen viselkedő szereplőkről, tanulságos. Levi leszarja BekyStevens minden kurvás mozdulatát, féltékennyé akar tenni mondja a Bőröndök Ura, de én okos fiú vagyok.

Pitta még mindig mossa a haját, tán mocsárban kellett felszolgálnia fejjel lefelé? Ennyire azért nem redvás a pult. A két csaj visszamegy a nappaliba, ahová egyszer csak megérkezik a saturészeg Korvettádám, aki a lábán alig áll. Pitta bemutatja a veszélyesen kék szemű embert, ismét, hadd tegyem hozzá, erre a csajok figyelmeztetik, pedig ez nekik lehetne intő jel, ennyire nagy benyomást tettek Pittára. Korvettádámot nem izgatja fel a két nő, jólvanbazdmeg, mennyetek bulizni, én meg megyek aludni, de a piátokat megiszom, s lőn. A buliban Alfa kezd egyre erőszakosabbá válni, Nikit izomból smárolja le, ami nagyon nem jön be Póthajnak, és ráncigálják egymást egy kicsit, de a tragédia még csak most jön: Niki mással kezd el smárolni, vélhetően piáért cserbe, amivel elvágta magát Alfánál mint testi kontakt. Nem én találtam ki, ő mondta, priceless.

A villában Pitta fekete hajú csajáról kiderül, hogy tudja mozgatni a csöcsét, és tényleg, ott mozog a felső alatt, nahát. D95 csak megébred, de csak annyira, hogy lebassza Pittát, tényleg rohadt idegesítő ez a nő, még akkor is, ha igaza van. Niki a buliban tovább smárol az Ismeretlen Gengszterrel, BekyStevens a DJ mellett rázza a picsáját, ha kell ha nem, Csonti meg összeszed magának valami kant. Levi mindezt kifejezetten kiábrándítónak tartja, a csajok viselkedése botrányos és gusztustalan, igaza van, ha például belehánynának a retikülbe, azzal semmi baja nem lenne.

Pitta otthon, feltehetően szerkesztői utasításra kiereszti Pörköltet, (ennyire nem tud mit kezdeni a lányokkal?), aztán rájön, hogy ő csak visszatenné, és elkezdi kergetni a szerencsétlent, illetve úgy tesz, de nagyon gáz az egész, mert jól látható, mikor kaphatná el, ha igazán akarná, de nem akarja. A csajok szépen lassan ráunnak a műsorra és lelépnek, Pitta farkát a szétdurranás fenyegeti továbbra is.

Címkék: aranypart
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

playoff szakáll 2011.09.09. 07:30:44

Hoppágeci elsővagyok.
Remek a cikk, alig bírtam tartani magam, a "veszélyesen kék szemű"-nél dobtam el röhögőkontrollt.

Leonce 2011.09.09. 07:45:28

A véglényeket leszarom, a nyúlról viszont:
tanúsítom, hogy tényleg nem könnyű elkapni , azt hiszed, hogy már-már a tied, aztán megugrik. Csak akkor szokott sikerülni, ha már ő is úgy akarja. Szal Pitta nem játszhatta meg magát, ez sajnos tényleg valós jelenet lehetett:)

Harcospónilóó 2011.09.09. 07:50:12

"Korvettádám Levire issza magát"

Nah ez az a mondat, amit mostantól minden buli alkalmával használni fogok :D

Peetee 2011.09.09. 07:50:37

Tinilányok példaképei ezek a pénzéhes ötdolláros kocsmaribancok...szép jövő elé nézünk...

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2011.09.09. 07:51:34

@sixx : Hol a megérdemelt reggeli alliteráló mondatom?

ElPadre 2011.09.09. 07:57:07

"a közepesen elhízott vállalkozó bőrében egy érzelmes Story-olvasó lakik" sixx, köszi, megint röhögéssel indult a nap. :) (na nem is, vekkerrel, de ez részletkérdés.)

Zelefánt 2011.09.09. 07:59:12

Remek műsor.
Remekbe baszva.
Eddig még nem néztem, most is csak másodjára olvasom az ismertetőt...mintegy unalmamban...de az jön le, hogy létezik itt egy párhuzamos valóság, ahol mindenki kurva meg chippendale-geci.
Megrázó felismerés? Á, dehogy.
Vannak, akik ezt előre látták:

"Világ, szép új világ
nekem nem érsz meg egy szimfóniát (se)
Majd a stricik és a kurvák
bemutatnak érted egy ceremóniát.
Ez a nagyvárosi darwinizmus
kirostál engem is,
mire hármat számolok:
Egy...Ke-----------------------"

(Bistro Blues Band, 1990)

Giedi 2011.09.09. 08:00:11

@Leonce: Én mégis azt hiszem, hogy megrendezett volt. Az ilyen dísznyulakat el lehet azért csípni.

mandruc 2011.09.09. 08:09:42

@Giedi: Pitta íkújával nem biztos, hogy olyan egyszerű.

speirs 2011.09.09. 08:10:50

Szerintem megrendezett,legalábbis néha kapnak rendezői utasítást, aztán önjáró droidként kezdenek vele valamit. Merthogy ennyire indokolatlanul viselkedni nem lehet, még nekik sem.

Bátor Ulán 2011.09.09. 08:40:02

Az kimaradt, hogy Korvettádám a "Mandzsidzsampi"-tól is fél... :)

losik 2011.09.09. 08:40:28

Tuti megrendezett volt, valahogy le kellett léptetni a csajokat...
Nagyon látszott, hogy Pista úgy csinál mintha el akarná kapni, de azért vigyázott, hogy ne tegye. Ha nem kapott volna utasítást, akkor szerintetek a nyúl után rohangászott volna a 2 csaj helyett?

nickita 2011.09.09. 08:42:50

"a faék alatt, ha jobban megnézzük, egy másik, kisebb faék is van"

ez jó

Musti 2011.09.09. 08:46:24

Hát Alfának ez a megszűnt számomra létezni, mint testi kontakt MERT egy nálamnál rosszabb izé... nálam gyengébb minőségű... pasival amit csinált! :))) áááááááááááááá pedig fürdőgatya modell volt! Hát ilyet! :)

Bubba Rogowski 2011.09.09. 08:49:54

5. képen az a valaki fehér "sapkában" az kicsoda?
"Korvettádámot, aki egy két lábon járó Füles-oldal ezek szerint." nálam idáig tartott az önuralom. Nem nézem egyébként azóta se, pedig van tévém, csak nem szeretek mások helyett szégyenkezni.
Nem nyafogok elmaradt alliteráló mondat miatt, mert utolsó kettővel nagyon odatetted magad! prosztó pamutpanda, még mindig itt tartok....

f.fredericks 2011.09.09. 08:50:39

Hát ez a rész jobb volt, mint az előző. Bár a Sixx féle felvetéseket én is felvetettem a műsor közben. Miből mentek a katapultra, mitől rúgott be Ádámka, valamint mi a faszért kergette a nyulat Pitta, miközben ott volt a Chong Li mellű csaj.

Ja meg azt se értettem, hogy hogy a francba fértek be stábostól meg mindenestől Renegadebe, amikor ott szinte mozdulni sem lehet. (lehet kiírták, hogy forgatás miatt zártkörű party, belépés csak 60-as IQ alatt).

A HV kezdés nagyon ott volt, bár én azt hittem Sixx másképp folytatja a "Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná...." mondatot. :)

Bubba Rogowski 2011.09.09. 08:54:21

@f.fredericks: gyorsan kapcsolsz, Chong Li-ért neked ítélem az Aranypart különdíjat... majd még kitalálom, mi legyen az. Nagyon jót röhögtem.

Toszkana 2011.09.09. 08:57:07

Fantasztikusan jó ismét !! Nekem is a vállalkozó-story olvasó a kedvencem.
A jég átadó pampulaszáj rettenetes, vetekszik a legrosszabb horror filmekkel. :))

Mérges 1234 2011.09.09. 09:01:35

Hú ez az Alfa, azzal a bamba fasz arccal......

Vajon mit fútat az agyában, mikor úgy kinéz, lehet 1-es szórzótáblát gyakorolja:

1x1 = 1
1x2 = ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ HÁROM

sunblind 2011.09.09. 09:02:49

'... mennyire kemény lett volna, ha Pókmajom veszi fel a telefont?'

ÁÁÁÁÁÁ :D :D

Zerlina 2011.09.09. 09:04:33

mivan, korvettádám megdugta a nyulat?

Saláta27 2011.09.09. 09:07:58

@prezent fail: "egy újabb réteget hámoz le bonyolult személyiségéről, nem is sejtettem, hogy a faék alatt, ha jobban megnézzük, egy másik, kisebb faék is van" - nálam ez a csúcsfordulat, de ez a cikk tényleg felülmúlja az amúgy erős átlagot is.

f.fredericks 2011.09.09. 09:11:42

@Bubba Rogowski: Thx. Gyerekkorom alapműve volt. Emlékszem mi is próbálgattuk, de 6-7 évesen még nem rendelkeztünk kifejlett mellizomzattal.

Harcospónilóó 2011.09.09. 09:14:28

@f.fredericks:
vagy lehet Niki csáprágója miatt menekültek el... amúgy tuti hogy lefoglalták a helyet vagy valami ilyesmi, mert ha emlékeim nem csalnak, oda 10 után már max. az ablakon bemászva, az asztalok tetején tudtál táncolni

Fredo78 2011.09.09. 09:14:38

A nyulas jelenet olyan kínosan megrendezett, hogy fáj:
1.,Látszik hogy a nyúl nem egy gyalogkakukk
2., A szoba kb. 7 négyzetméter
3., A nyúl csak körbe-körbe tud "szaladni"
4., Egy félvak ember is be tudná azonosítani hogy merre fut és megfogná.
5., Hány perc kell hozzá hogy a csajok elmenjenek. Gondolom legalább 10-15perc. Ennyi idő alatt nem sikerült az akció?
6., Ki az aki 10-15 percig hajkurászik egy nyulat?
7., Ki az aki 10-15 percig hajkurászik egy nyulat miközben bezárhatná a szobába aztán később megfogná?
8., Ki az aki 10-15 percig hajkurászik egy nyulat miközben két csaj várja?

mocskosmacska 2011.09.09. 09:20:23

A rendező miért írja úgy a történetet, hogy ezek csak egymás között dughatnak, ha bejön valaki kívülről, az el is megy még sex előtt?

mocskosmacska 2011.09.09. 09:21:05

@mocskosmacska: Így is elég belterjeseknek néznek ki.

Edie Britt 2011.09.09. 09:25:57

Drága sixx, a beszámolóid miatt kezdtem nézni a műsort! Köszönöm a mai posztot is, különösen a "Bőröndök Ura" tetszett :)
Tapasztalatból tudom, hogy nyulat elkapni néha mission impossible, főleg, ha az játéknak tekinti a kergetőzést. Megfejelve mindezt az elfogyasztott alkohol hatásaival... Én is szembesültem már ezzel a problémával, a végén a nyuszi a ketrecén kívül aludt, nem láttam értelmét a véget nem érő futkározásnak. Talán Pitta amőba-agya kevés egy ilyen egyszerű megoldás kiötléséhez, VAGY tényleg ez volt a rendezői utasítás, hogy a "hölgyek" távozzanak, mert ez is annyira "kula".

Caprica99 2011.09.09. 09:29:20

@Fredo78: a 8.kérdésedre lehet egy válasz:
Ha valaki mpotens, netán buzi, akkor inkább a nyulat hajkurássza a két bige helyett.

Caprica99 2011.09.09. 09:30:45

@Caprica99:
Az "i" lemaradt, impotens, nna....

vernal 2011.09.09. 09:30:48

Az anyagi kérdéseken túl bennem felvetődött, hogy Pitta hogyan beszélte le az esti találkozót mobil nélkül? (Lehet, hogy pont összefutottak a sétányon napközben vagy a cipőtelefonról hívta fel "Mellétmozgatót"?)
Amikor lebeszélte vele, honnan tudta, hogy este senki nem lesz a házban, mert véletlenül épp MINDENKI elmegy bulizni, tekintettel arra, hogy még egyszer sem történt ilyen 8-10 nap alatt.....

Caprica99 2011.09.09. 09:33:47

@f.fredericks: arról már nem is beszélve, hogy állandóan azon nyígnak, hogy üres a hűtő, nincs kajájuk - ehhez képest folyton ott a háttérben a sok műanyag doboz a leszállított kajákkal.
Annyira hülyének hiszik a nézőket, hogy az már fáj..

GRX 2011.09.09. 09:34:02

@mocskosmacska: Nyilván felmérték a kapcsolódó népegészségügyi kockázatot, ne terjedjenek különböző betegségek a karanténon kívül...

GRX 2011.09.09. 09:34:48

A tegnapit egyébként nem láttam, de a hv mindent pótolt, sőt, még többet is.

Matrix_ 2011.09.09. 09:36:56

@Doubledecker: Köszi! ez nagy volt :)))
"Alfa egy újabb réteget hámoz le bonyolult személyiségéről, nem is sejtettem, hogy a faék alatt, ha jobban megnézzük, egy másik, kisebb faék is van, Alfa egy orosz gyerekjáték bonyolultságával vetekszik,..." na itt kész voltam :)

Bár passzívan de nagy rajongója vagyok eme írásoknak! csak így tovább :)

Sokorai_Atala 2011.09.09. 09:38:01

Szerintetek rendezői utasítás volt a lányoknak, hogy így táncoljanak, vagy csak így tudnak egyébkor is?:))

jo.e 2011.09.09. 09:38:45

@Giedi: Sztem is ez volt az 1etlen őszinte jelenet az egészben. Nekem is van törpenyulam, csak akkor lehet elkapni, ha feladja. (na jó, mondjuk fejbe lehetne vágni valamivel, de az nem ér :))
Azé' én többet vártam ettől a Pitta gyerektől. Már a csajok ügyében...

kiscanya 2011.09.09. 09:42:10

Faék alatt egy másik, kisebb faék...HATALMAS!!! :)))

f.fredericks 2011.09.09. 09:47:52

@Caprica99: hát meg a hűtő is tele van tojással, meg mindenféle jóval. Mondjuk nem nézem ki minden lakóból, hogy össze tudna dobni egy laza rántottát.

sélli_ 2011.09.09. 09:54:47

Ez egyszerűen brilliáns lett! Köszi sixx!
Mostantól a 'Levire itta magát' szállóige lesz :))

Ez a honnan van pénzük című történet engem is rettenetes kétségek között tart, hiszem fizetés után 2 nappal már egy vasuk sem volt, és azóta (is) minden nap matahari részegre isszák magukat - miből, mert ugye a tartaléktartaléktartalék piákat még 'múlt héten csütörökön' megitták és a nagybevásárlásnál csak minimálisan vettek alkoholt. Főleg, hogy fejenként 1 üveg akármit megisznak naponta, tehát nem igazán értem... A fullos hűtőről nem beszélve, sőt, időnként amikor dobozokból esznek, gondolom valami házhozszállítás lehet, ami szintén fizetős, tehát teljes tvájlájtzóna...

Tegnap Korvettádám katapultos fején fél órát röhögtem. A csávó szó szerint sokkot kapott :)))

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.09. 09:55:18

mindig arra vágytam, hogy pornót rendezzek, sixx írhatná a forgatókönyvet. De tényleg, aki egy ilyen műsort így fel tud javítani, az még ennél is többre viheti.

csudri82 2011.09.09. 10:23:03

Abban a részben, amikor mentem pénzérttáncolni a ribik mondta BeckyS a már melózó csajra, hogy "jól táncol, csak zavarja a zene". Na most, neki sem volt egy szál olyan mozdulata, aminek köze lett volna a zene ritmusához és amit a tegnapi részben levágott...szánalom...

Hajrá Pista, hajár nyúl! Chong Li mellű lány pedig nagyon baba! :)

playoff szakáll 2011.09.09. 10:51:49

Egyébként Alfa néha úgy beszél a kamerába, mintha balról várna egy sallert.

zaphodbeeb 2011.09.09. 10:53:35

Mint az már szerintem mindenkinek leesett, itt egy rész nem egy nap, ráadásul az időrendiség sem állapítható meg sok esetben. Így, hogy mikor van pénz és mikor nincs, honnan van pia vagy, hogy mikor üres a hűtő és mikor nem az teljesen felesleges agyalás tárgya.

candyperfumegirl 2011.09.09. 10:55:30

Ebben a tegnapiban észrevehetőbb volt a szerkesztői belenyúlás/forgatókönyv, mint eddig bármikor. Tudom én jól, hogy ez egy ilyen műsor, de akkor is zavart.

Levi most megtapasztalja, milyen is tud lenni a NŐ: az Édenben arra panaszkodott, hogy apácákkal költözött össze (including Niki), most meg az a baj, hogy kurvákkal (including Niki).

A számomra leggusztustalanabb véglény ebben az egészben amúgy LófejCsonti, az ilyen miatt szégyellem magam az egész női nem nevében, hogy játszotta az agyát, meg pózolt ostoba fejjel a kamerába, "de én nem olyan lány vagyok!", vázz. Korvettádámmal is priceless, amit művel, nem akarok csókolózni, de már dugom is a nyelvemet a szádba, nem szopok katapultozásért cserébe, de gyere menjünk.

Legjobban Pitta veszélyesen kékülő golyóit sajnálom.

zaphodbeeb 2011.09.09. 10:57:16

Pl. a melóból bevágott jelenetek alapján a csehó forgalma nagyjából zéró. Mégis, a múltkor egy halom levonás után kaptak 60 rugót. Ki dolgozik akkor?

betm3n 2011.09.09. 10:57:44

az a faékes hasonlat priceless

Minden a matekon múlik 2011.09.09. 11:02:57

Kasza Gábornál a faék alatt egy NAGYOBB faék van, ha élhetek ezzel a képzavarral.

zaphodbeeb 2011.09.09. 11:03:16

Ráadásul a leadott jelenetekben szereplő "idegen arcok" száma 10 alatt van kb. Ezek gyaníthatóan beleegyező dokumentummal bíró ingyenes/fizetett statiszták. Így az utómunkáknál nem kell annyit foglalkozni a kitakarással (mint mondjuk a JS-ban).
Mert lássuk be azér ilyesmihez még pillanatokra se adnánk az arcunkat.

méregzsák 2011.09.09. 11:12:02

sixx: köszi! A faékes volt nálam is a csúcs, de elejétől a végéig nagyon jó.

mex18 2011.09.09. 11:13:32

Az a zavartság KorvetÁdámon az volt, hogy már tudta előre a katapultot :)
Le volt merevedve rendesen már jóval előtte, próbálta meg emészteni :)

Ezek nagyon jók voltak :)
"fosok tőle, mint kormányszóvivő wikileakstől, haggyámá"

"Kánonban fújják az orrukat"

"Levire issza magát"

Alfa nagyon bunker volt a buliban, látszik máshogy nem tudja felkelteni a csajok figyelmét.

fraulein praxa 2011.09.09. 11:14:27

@candyperfumegirl:

+1, hihetetlen álszent kis ribi, a megtestesült szűzkurva. korvettádám meg egy idióta, a helyében már úgy kiosztottam volna, hogy csak pislog, azért annyira nem nagy durranás ez a kiscsaj.

@csudri82:
azon én is röhögtem, brekiről az orosz nők jutnak az eszembe: teljesen mindegy nekik, hogy gyors vagy lassú zene megy, techno vagy dance, vagy polka, azok vazz csak kurvásan tekergetni tudják magukat..:-D mondjuk breki annyiból rosszabb, hogy nála a tekergetés is elég darabos..:-DD

fido75 2011.09.09. 11:16:34

Előkészítették a pályát Korvettapuka és ribanca színrelépéséhez. Mivel a megcélzott nézőközönségtől hosszabb emlékezet nem várható el, ezért úgy gondolom erre a következő max. 3 részen belül sort kerítenek.

mex18 2011.09.09. 11:21:05

@fido75: tényleg, igazad lehet, bejönnek még pók + apuci a képbe.

Bubba Rogowski 2011.09.09. 11:31:13

@candyperfumegirl: +1 Pitta golyóiért aggódók táborában... nem tudom, előkerül-e az a gyárkémény valaha, vagy csak reggeli merevedés formájában ad hírt magáról...

méregzsák 2011.09.09. 11:40:49

@Bubba Rogowski: gyárkémény, legóból... na nem mintha empirikus úton szerzett tapasztalataim lennének Pittát illetően...

candyperfumegirl 2011.09.09. 11:41:45

@Bubba Rogowski: tudod, ha áll a cerka, leüti :)

Bubba Rogowski 2011.09.09. 11:45:49

@méregzsák: @candyperfumegirl: hát ha nem jut neki valami fogára való, kénytelen lesz tényleg leütni...:D

méregzsák 2011.09.09. 11:48:03

Asszem ebben a női felhozatalban hideg víz sem kellene a lohasztáshoz, elég ránézni a nőkre. Bár lehet, hogy férfi szemmel nézve más lehet a helyzet, és mondjuk ha tutira nem szólal meg közben, akkor azét bevállalható egyik-másik... tegnap többen is úgy nyilatkoztak, hogy azért van itt blokkolható nő... A hímek között sztem nincs, de én már túl öreg vagyok ehhez a korosztályhoz, és lehet, hogy csak azért látom így.

méregzsák 2011.09.09. 11:51:19

@Bubba Rogowski: annyi előnye lenne, hogy legalább azonos szellemi színvonalon állnak, ő és a leütendő hímtag. Harmonikus együttlét, megértő társ - romantika nincs benne ugyan, de valamit valamiért. Robbanó fütyi ellen jó lehet az önleütés.

zvica86 2011.09.09. 11:54:53

sziasztok, engem nem érdekel az egész műsor, csak a szám címe, ami akkor ment, mikor a katapulban volt Ada és Ádám (asszem). kösziiiiii

Bubba Rogowski 2011.09.09. 11:55:54

Mondjuk ha valaki ugráltatná nekem a mellizmait, azonnal beugrana Bolo Yeung arca, aztán hello, ott ment a libidóm... azt nem is értettem ,hogy egy csajnak miért van késztetése, hogy ilyet csináljon, nem elég szimplán a melle, mint a vágy tárgya?

Dunyi az Agilis 2011.09.09. 11:57:12

Annyira tetszik, amikor az ilyen Levi-típusú véglény őszintén képes felháborodni a természetes élőhelyén fellelhető ribancok túlságosan kihívó, erkölcstelen viselkedésén.

Apa, bő egy hete élsz együtt velük, ez alatt az egyik két faszt gyömöszölt magába, a drágád nem csak úgy néz ki, mint egy kiöregedett pornós kurva, a lófejű meg három éve tartott faszi mellett hébe-hóba makkot nyálaz (vagy nem, de ha mégis, mentségére legyen mondva, hogy csak akkor, ha bizsereg a nuni), és ezek után tényleg meglep, hogy egy szórakozóhelyen válogatás nélkül pusztulnak rá a környékre tévedő hím példányokra? Aki kurvákkal baszik, az ne csodálkozzon, hogy azokat mások is basszák...

K3rnel 2011.09.09. 12:01:39

Alfáról a Shrek jut eszembe, Alfa olyan, mint az Ogre, és az Ogre, mint tudjuk több rétegű, mint a hagyma...

Ha már a hasonlat, KorvettÁdám meg olyan, mint a szamár :)

Egy büdös nagy pofont érdemelne a V3 ezért a műsorért, mert láthattuk, hogy tudnak ők, ha akarnak, az ÉH ehhez képest Emmy díjas alkotás volt.

K3rnel 2011.09.09. 12:11:51

Melinda érdekes nő, szar lehet, hogy magával kell leélnie az életét. Pont az a fajta nő aki iszonyat paraszt mindenkivel, mindig, majd utána meg van lepődve, hogy miért utálja őt mindenki izomból. Az ilyennek max büntetőszex dukál, 7-8 sör után... Utána talán 1-2 napig csöndben maradna. Kevés olyan ember van akit minden fél mondata után szívesen pofoznék fel, de ő ilyen.

Magyarországon Levi a sztár, epic. Nem fair, mert én pl még akár hátizsákba is képes vagyok belehányni, ha ez az ára(akár máséba is...) :)

A seggem a földhöz verem 2011.09.09. 12:16:14

Hogy miért nem nyírják ki ezt az összes idiótát

igen, eutanáziát most!

Frucsasz 2011.09.09. 12:33:17

Csonti utolsó képe az indafotó sorozaton (ahol épp úgy csücsörít smároláshoz, mint egy kiakadt állkapcsú bölcsőszájú hal), hát ez ijesztő. Már soha nem fogok tudni úgy nézni a halaimra, mint ez előtt a kép előtt :S Az ebédem meg ugrott...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.09. 12:46:34

Pedig eléggé szokva vagyok a stílusodhoz, meg edzem is magam faarcra, de most háromszor is gyanúsan megrándult a szájzúgom!

mocskosmacska 2011.09.09. 12:51:58

@Dunyi az Agilis: Tudod, kurva az a nő, aki nem velem fekszik le.

É2I 2011.09.09. 12:53:13

Grat sixx! Meg a hetedik, villantós képért is. :D

semmicico 2011.09.09. 12:55:38

@Zelefánt: kiez/miez a Bistro Blues?! nagyon jó!

Az összefoglaló pedig fergeteges !!!

Mérges 1234 2011.09.09. 13:00:02

A bőröndbe hányásról jut eszembe.

Hogy barátnőm az első karácsonyi bulin, behányt az asztal alá, ahol telibe kapta az egyik oénzügyes vezető táskáját.

De ma már 7 évvel később már ő a helyi pénzügyi vezető.....

Barátnőm ezt mindig olyan bűszkén meséli, én eleinte ennek nem örültem, de ma már tudom, hogy egy sztárral élek együtt. :D

Britte 2011.09.09. 13:08:32

Alfahímen szarrá röhögtem magam, amikor azt mondta, hogy Niki elásta magát nála, mert egy nála gyengébb képességűvel kavar. :))

tena_lady 2011.09.09. 13:11:42

Én is láttam tavaly a Hegyalján a kieső srácot. Vagyis azt, hogy a tömeg néz valamit és feléledt bennem a birkaszellem, így én is néztem valamit.

Mesüge Ügynök (törölt) 2011.09.09. 13:24:39

Csonti tényleg egy szűzkurva, erre nincs jobb szó.

eszter80 2011.09.09. 13:29:42

Nem tudom, hogy tényleg elhangzott-e ez a mondat Csonti szájából, vagy csak én képzeltem oda, de mintha azt mondta volna, "Ádám elég bonyolult, nem tudom megfejteni, de megfejtem". Ezek szerint tényleg nem lazaszakszi volt hanem csak megfejte...

seriesto 2011.09.09. 14:12:45

@spenótos: és tényleg:)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=134010673326378&set=a.134010079993104.22602.118088401585272&type=1&theater#!/photo.php?fbid=134010693326376&set=a.134010079993104.22602.118088401585272&type=1&permPage=1

zaphodbeeb 2011.09.09. 14:27:49

Az Éden Hotel után vártam ezt. De nagyon silányra sikeredett. Ott voltak értelmes karakterek. Az a gyanúm, hogy az Éden Hotel szintű jelentkezőket még 3-4 rostán átnyomták, körről-körre kigyepálva a normálisabb, intelligensebb arcokat. Ez maradt a végére. Így lehet, hogy Pitta a legemberibb arc az összesből. Brooáááff.

Connor85 2011.09.09. 14:27:58

Sziasztok!
Tudja valaki a felhangzó összes szám címét?? előadóval vagy nélküle?
És folytonosan ezentúl?
Köszi előre is!

zaphodbeeb 2011.09.09. 14:32:58

Amúgy ez óriási önbizalmat adhat bárkinek! Van olyan társulat eme kis hazában, ahol biztosan én vagyok a legokosabb, legyszebb, egy valódi férfiideál!

zaphodbeeb 2011.09.09. 14:37:35

Nézem a JS 4 szériát ami Firenzébe van kihelyezve, hát az is gáz. Szerintem az amerikai olasz közösség rázavarja a Cosa Nostrát ezekre, mert ez vállalhatatlan még nekik is. Ha vannak itthon ifjúsági szervezetek szólhatnának, hogy ez amit itt látunk az direkt deviáns s a mai fiatalok nem ilyenek. Vagy ha mégis...

Eruka 2011.09.09. 14:48:40

Nekem egyre inkább körvonalazódik, hogy a legnagyobb fatuskó ebben a végtelenül egyszerű társaságban az Alfa....
hogy ennek mennyire nincs rendben az önképe... hogy is mondta, nála gyengébb kanra mozdult rá Niki... hát az max Quasimodo lehetett volna. :))))

és vessetek meg, de nekem megesett a szívem Ádámon: bár tényleg nem telt el sok idő, de én elhittem neki, hogy hiányzik neki a családja, és hogy akkor ott rájött, hogy nem biztos, hogy büszkék lesznek rá, ha ezt megnézik (vagy ő saját magára...). Aztán persze a vágót ismét szeretném pirospontokban részesíteni, hogy erre azonnal rávágja, hogy pocsolyarészegen megint csak nem bír magával... :))))

ritka, de értékes komment 2011.09.09. 14:57:32

Kedves sixx, köszönöm a Bőröndök Ura fordulatot, ki kellett mennem a folyosóra, mert már tenyerembe temetett arccal is zavarta kollégáimat a fel-feltörő röhögésem.

fraulein praxa 2011.09.09. 15:08:24

@Eruka:

a nagyszülei biztos elszomorodnak majd.:-(

Lük 2011.09.09. 15:43:11

Az István buzzancs??? vagy mivan? a dzserzi sórban már rég a két csajt tolta volna valamelyik zselébajnok...ej ej :(

betonbornyúúúú 2011.09.09. 16:17:05

lófejhez egy kis adalék:
tabutv pont hu-n:
/video/csak_kicsit_valtozott_meg_korpics_dalma_elete_1870

csudri82 2011.09.09. 19:09:52

Te jó ég... -.-
subba.blog.hu/2011/09/09/aranypart_tejfog_nem_karcol

Pista mégis totál gyökér, de a többi is atombunkó... :(

kozi001 2011.09.09. 19:35:30

Annyira nem természetes h Ada minden mondat végén leviszi a hangsúlyt!

Bubba Rogowski 2011.09.09. 20:31:11

@csudri82: Ez ANNYIRA sunyi húzás volt. Már megint más helyett kellett pirulnom, pedig azt utálom! Átok rád!!
Korvett kapitánynak az a buta, primitív nézése, és jól láttam, hogy Melli is mozgatta a melleit? Hát mi van ezekkel, de tényleg. Nem tehetek róla, Levin röhögtem, Pittának meg szépek a fogai, de mégis, az emberiség napjai meg vannak számlálva.

mocskosmacska 2011.09.09. 20:52:04

@csudri82: ADa legalább addig eljutott, hogy lehet, hogy át akarják a kérdéssel vágni. Meli viszont nagyon jól néz ki, ha kikésztítik, mármint akinek bejön ez a töltött galamb stílus.
Szerintem még Pitta volt a legnormálisabb.

De Ádám:
- Mivel töltesz el több időt? EGy perc fekvőtámasszal vagy egy perc felüléssel?
- Felüléssel. A hasizom nagyon fontos.

Ezen besírtam.

K3rnel 2011.09.09. 23:15:19

@csudri82: Csepel sziget, mi ? :D

Ez mekkora egy suttyó társaság, még a Levi a legjobb fej, ő tudja magáról, hogy idióta és vállalja büszkén. Na meg persze ott a kötelező matt részegség :D

mex18 2011.09.10. 11:36:04

Pitta mélyen szántó bölcsessége: "Tejfog nem karcol" azé ezt levettétek ?
goo.gl/g32l9

kozi001 2011.09.10. 13:38:51

Levi: A 3 lány, amit művelt a buliba az nagyon kiábrándító volt!

Értsd:
Rádöbbenni milyen lányokkal is vagyunk nagyon kiábrándító volt!

:)

f.fredericks 2011.09.10. 16:41:18

@betonbornyúúúú: naaa, ezek után, egész más megvilágításba került Csonti. 40 éves punkrocker csávó, nem csoda, hogy rákívánkozott Ádámkára. Apakomplexus rulez!!!!

ZBR 2011.09.10. 22:07:38

@prezent fail:
Há! Látszik, hogy gyenge vagy. Bezzeg Alfa. Ő végig tartja a kontrollt. Mindig. Mindenhol, mindenen.

Apropó Alfa. Sixx, az a pöcsfej sokkal idegesítőbb, mint 95D (vagy D95). Ezzel a látványosan faék személyiséggel... Melli legalább valamit fel tud mutatni, de Mr. Olasz Modell mégis mit?

Hedonista Daidalosz 2011.09.11. 01:57:22

jó cikk lett, tetszik a stílusa:)

Megdobbent 2011.09.11. 04:26:41

Nos, hat ez az elet, Babolcsai neni.

kozi001 2011.09.11. 09:52:17

A múltkor Niki, hogy beszólt az önelégült Alfának h műtesse meg az orrát + nagy a feneke! :)
süti beállítások módosítása