Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart - 1x01

2011. augusztus 23. 06:38 - sixx

Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi az, amikor mozognak is az alanyok. Levivel kezdünk, Az Emberrel, Aki Kolumbiába Bibliát Vitt És Majdnem Le Is Hányta, Jászakarajenő egyetlen exportcikkével, aki a képek alapján már Budapesten él egy barna csajjal, akit otthagy a Balaton kedvéért. Kezében poszter és bőrönd, az előbbin remélem, nem a nője van, pucéron.

Beki a második bemutatkozó, póthajnak tűnő sörény alatt villan a rajzolt (tetovált?) szemöldök, az arca a kamerák előtt csillog, mint a parasztmetál rajongóé a cserzővargánál, pedig zsíros bőrre vannak készítmények. Zöld-fehérben indul a Balatonra, a bőröndre egy nyúl (élő, bazdmeg, nem játék) van applikálva az obligát plüssállat mellé, mert ő az a fajta, akinek tündibündi szőrös baszok borítják az ágyát. Itt van Pista is, a Horváth T69 Éva fosszóróját sunázni igyekvő Mr. Nyíregyháza (második helyezett), őt a sztájliszt, vagy egy őrülten vicces szerkesztő egy robogóra helyezte, és kérte, vegye le a napszemüvegét menet közben, és nézzen a kamerába. Persze az is lehet, ez csak Pitta magánakciója volt.

Ada egy lány, lófejú és túl vékony ahhoz, hogy nőnek lehessen tekinteni, rajta egy fekete ún. forrónadrágot látunk (nem tudom, ki tanálta ki ezt a definíciót, de utólag is agyon kellene verni) és térdzoknit, ez, gondolom szexis lenne, pedig csak idétlen. Ádám egy sárga Corvette-ben menőző nyikhaj, Meli afféle tenyeres-talpas, bögyös faros menyecske, Gábor a magyar Situation így első blikkre, majd meglátjuk, stimmel-e a kockahas is, a fej mindenesetre megvan hozzá. A végére a halálos páros, a csöcsük helyére amorf gumilabdákat műttető Niki-Szandra kettős jön, ők cipőn kívül nem sok mindent pakoltak a bőröndbe, gondolom, pucéron lesznek egész nap, lehet örülni. Niki megcombosodott az utóbbi pár hónapban, még mielőtt. A főcím villog, és arcokat mutatnak benne, lapozzunk.

Na, Balaton, Petőfi sétány, Levi spontán megérkezik a kéróba, ahol van jakuzzi, és hűtő is, benne piával és pár tojással. A sorozat energiaital-szponzora a Hell (a piros szőlős tényleg kurvajó), a pálinkás-vodkás-satöbbis üvegekről viszont a Viasat3 leszedte a címkét, muhaha. Levente magában beszél a töküres lakásban, mint meghasonlott Jobbikos a cigánytábor közepén, biztos szóltak neki, hogy kommentáld a beköltözést, aztán tedd ki a posztert, azon meg mi van, na mi? Ő maga. Aztakurva, remélem nem saját ötlete volt. Másodikként Pitta költözik be, magabiztos mosollyal érkezik, és Levi láttán nagyon megörül, ezek vagy nem tudtak egymásról, vagy nagyon jó színészek, igazán őszinte volt a reakció. Pitta szerint Levi gyönyörű látvány volt, megy is a jakuzzihoz, amibe pajkosan belecsapnak egy nagyot.

Ada a harmadik, aki a Bp-Siófok vonatúton feje tetejére applikálta a haját egy csecsemőmaroknyi gömbbe, rettentő látvány. Kézfogás és puszi kombóval üdvözli a két kant, Pittának máris bejön, de jó szokásától eltérően nem fosszórónak, hanem popsinak aposztrofálja a csaj seggét, puha vagy, Miszternyíregyházamásodikhelyezett! Ada a kamerába aszongya, ő szeret flörtölni, és húzni a pasikat, de csak addig, míg a merevedéstől már majd elájulnak, akkor ő balra el. Segítek, Ada, van erre egy fasza magyar szó, szűzkurva. Máris isznak, eksön mindenkinek, mondja Pitta, jesszus. Meli érkezik, illetve először a két csöcse, amit Pitta is észrevett, egy pillanatra nem is tudta, hova nézzen, de aztán rálelt a helyes útra. Jászkarajenő büszkesége "Szia Melitta" köszönéssel fogadja, nocsak, vagy ismerik egymást, vagy ennyire spontán a műsor.

Miközben Melli a szobáját keresi, Levi előáll a farbával, én ezt ismerem korábbról, de nem vagyok rá büszke. Ez sok mindent jelenthet, teszem azt megdugta, de reggel rájött, hiba volt, vagy nem állt fel a farka, a csaj meg kiröhögte, remélem kiderül később. Egyikük sem nyilatkozik bővebben a kamerába, de nem is nagyon lenne idejük, mert megérkezik Szandra, azaz Pókmajom és Niki, persze taxival, a lehető legnagyobb feltűnést keltve, ordítanak, mintha kötelező lenne, és hatvan bőröndöt pakoltatnak ki a sofőrrel. Pókmajom hangja valamitől elment, ami annyira nem baj, az viszont igen, hogy még így is üvölt, a fejére műhajat növesztő Nikitől fél méterre, mert az meg biztos megsüketült Kolumbiában. Gyertek, cipeljétek fel a cuccunkat. Mennek, cipelnek, sok van, tényleg.

A következő snittben Levi és Pitta énekel, Gábor meg beköltözik, nyakában cápafog, anyám, borogass. Egy emeletnyi lépcső után máris liheg, kezében kispárna, mivel jött, repülővel? Furcsa gondolatokkal költözött be, mondja a kamerába, félt a nyolc idegen karaktertől. A konyhában gyűlnek, és isznak, Pókmajom és Niki rögtön lelövi Levi minden esélyét Lófej Adánál (mert ugye Melli már megvót), ismerjük a csaját, aranyos, üvöltik, úgy látszik, a kommunikáció, ha nem 100 decibellel zajlik, akkor nem az igazi. Levi komolyan gondolja a kapcsolatot, bár az ital bekavarhat.

Jön Beki, aki csapatna, isszonyatossat, ehhez először fel kellene érnie a 128 lépcsőn a 128 kilós bőrönddel (ezt az egy számot ismeri), látványosan szenved, de a házban már az alkohol az úr. Valahogy felért, nyugi. Szopjatok le mind, köszön, és behajítja a nyulat a lakásba - máris megvan az első konfliktus, mert Pókmajom szerint a nyúl a fazékba való, Beki szerint viszont az állat tisztább, mint a lakók némelyike, ez az, így kell barátkozni szerintem is, bár hiányolom a művészi indíttatásból a szoba közepére szarást, mint motívumot. A ripácsás képű Pókmajom a kamerába azt mondja, Beki majd kisebb arccal távozik, mint amilyennel jött, halló, van kiszavazás? Beki Levi ágyát nézte ki magának, itt alszok, jó? Jó. Ennyit a hűséges futballistákról. Pókmajom le is teremti menten, te köcsög, te ne aludj más nővel, mertkülönben.

Megjön az utolsó darab is a kirakós játékban, KorvettÁdám, aki szegénységben nőtt fel, de a családnak hirtelen lett pénze, és azt mind egy sárga amerikai sportkocsira költötte, hogy legyen mivel menőzni a csemetének. Leparkol a ház előtt, és bevonul, Gábor szerint kissé túl színpadiasan. Beki és Melli szerint KorvettÁdám fiatal ugyan, de rendelkezik egy komoly testtel, így be lehet vállalni. Zenére hangolt kipakolás jön, a faszik a jacuzziban isznak, racsítanak és cigiznek, egy ponton Levi még az alsógatyáját is kihajítja, ez szerintem célzás Pókmajom felé (az Éden hotelben ez a kettő már összecsapott egy alsógatyán), de lehet csak be van rúgva máris. Pókmajom és Póthaj az egyik szobában kotlik, mint két besavanyodott tyúk, és kárálnak, te Póthaj, és nem bírom ezt az üvöltözést, hallod.

Megérkezik egy meglehetősen unszimpatikus fickó, humorérzéke első blikkre semmi, a zene is katonás alatta, ez lesz a munkahely főnöke, amit már Ádám és Gábor is említett korábban. Összehívja a népet a nappaliba, Levi egy szál faszban, ahogy kell, Gáborról pedig kiderül, hogy nem ő a magyar Situation, mert nincs neki kockahasa. A főnököt Marcinak hívják, egy kocsmát visz a parton, aminek az egyik pultját kapja meg a félhülye társulat, mert Marci az egyetlen ember Siófokon, aki nem akar pénzt keresni (vagy a Viasat3 majd kifizeti neki a kiesett bevételt). Pitta nagyon lelkes, mert még soha nem csapolt sört. Pókmajom jóelőre kijelenti, hogy nem dolgozni jött, és ott is hagyja az eligazítást, dolgozzanak a szegények felkiáltással.

Kollektív büntetés van, mondja Marci, Pókmajom miatt mind szívtok, és bejelenti azt is, hogy a kajapiacigi fedezetére a kereset szolgál, szóval innentől nem lesz telepakolva a hűtő cuccal, ha nincs borravaló, nincs kaja. Aki nem dolgozik, az meg ne is egyék, mondom én. Pókmajom a kamerába azt mondja, hogy Nikin kívűl szarik ő itt mindenkire, jó magasról. Gábor már előre fél. Marci az első hétre ad nekik 60 000 forintot, amit Levire nem szabad bízni, mert mindent elkölt menten. Az első páros a Gábor-Pók duó lesz, ezt bebuktad apukám, kommentálja a szobából rekedt hangon Pókmajom, én le nem megyek melózni baszki. Reggel 8-kor betanítás, késésről szó sem lehet. A lakók meglepően jól fogadják, hogy itt melózni is kell, kivéve persze Pókot, de ő meg kit érdekel.

A pofátlanság csúcsa persze az, amikor a hatvan rugót Pókmajom úgy osztja el (gondolom, az előre megírt forgatókönyvnek megfelelően), hogy Gáborék (azaz a ház lakói) kapnak húszat, Niki is annyit, a maradékot meg ő gyűri a melltartójába. A konyhában a nyúl megkapja a nevét, Pörkölt, meg is harapja a gazdáját ennek örömére. Pókmajom megcsinálná vadasnak, mindenki röhög, pedig nem viccből mondta, esküszöm. Csóró állatot rángatják nyolcan, nem biztos, hogy ez jót tesz neki, a lakásnak meg az összeszart padló nem fog. A délután innentől kezdve a buli jegyében zajlik, Beki egy fél, első blikkne nem műtött csöcs villantásával igazolja a 18-as karika létét, kösz. Lófejjel együtt a faszik mellé héderezik be a jakuzziba, buli van, király, mondja Pitta. A rikoltozás Pókmajomnak annyira az agyára ment, hogy kimegy és el is magyarázza a többieknek, hogy a büdös kurva úristen bassza már meg a világot, neki fáj a feje, ne üvöltsenek.

A Pókmajom-Póthaj kettős az üvöltéstől kimerülve elindul egy laza esti korzózásra, természetes mozdulatuk jó, ha egy van mindeközben, a kamera és az őket bámuló bennszülöttek láttán állandóan pózba vágják magukat. A séta végére sikerül elkúrni az első húszast, vesznek pólót, gatyát, fasz tudja milyen csarahát még, igazán rendes dolog. A házban közben Levi és Beki kezd egymásba melegedni, Beki szerint, ha neki kell valami, azt megszerzi. Pitta meglepetésre a józan észt képviseli, ahhoz képest, amit az Édenben mutatott magából, most ő a legszimpatikusabb. Levi, a holtrészeg bohém, Beki mellett az állandóan affektáló Lófejre is rápusztul, az egyik jelenetben még rövidgatya - fehér atléta - fehér sapka kombóban, a következőben fekete póló - farmer - színes sapka összeállításban imitál szárazbaszást vele a teraszon. Meglepetésre(?) Pitta az, aki észhez téríti Levit, és a lelkére beszél, óvatosan, helló, nehogy bajod legyen.

Az este egyik utolsó momentuma a Jersey Shore-ban is gyakran használt telefonálás, egy körömcipő alakú készülék csörren meg, a másik végén Levi csaja. Jászkarajenő büszkeségének menten magyarázkodnia kell. hogy eddig miért nem jelentkezett, hiányoztál, mondja, közben Lófej megy, és rángatná el táncolni. A vonal túlvégén megkezdődik a (jogos) kiakadás. Ádám és Melli beszélget egy kicsit, a legjobb mondat a sportkocsis kisfickóé: kerestem az igazit, de nem találtam, pedig megbasztam mindenkit.

Levi teljesen rámászik Lófejre, Beki kimegy a teraszra közbelépni, a feszültség szinte tapintható a két nő között, ha van isten, egymásnak esnek a jászkarajenői amorózó miatt. A Beki fejére kalapot rakó sztájlisztot innen is üdvözlöm. Visszajön a két díszribanc, és kitör a balhé menten, Ádám meglepetésre felveszi a családfői szerepet, és kiosztja Pókot, de lepereg róla. Holnap jövünk megint, feszesebben, mert a bemutatkozásra szánt bekezdésekkel már nem kell foglalkozni.

Címkék: aranypart 18+
153 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamesz 2011.08.23. 09:28:02

@Bruti: pár hülyét átvettek onnan, és hasonszőrűekkel kiegészítették. A műsor nem folytatása az ÉH-nek (szerencsére).
majd dalolj róla vmit:-)

Harcospónilóó 2011.08.23. 09:28:59

@MunkáSör:
szerinted a jó nők majd pont ebbe a lepusztult műsorba mennek égetni magukat?? :D Amelyik csajnak meg van esze, persze nem erre a getvadékra, az meg nem jelentkezik.

Dohányzó Zsiráf 2011.08.23. 09:30:25

Bocsánat az off-ért, de gondoltam az itt kerengők biztos tudnak válaszolni: a Vacsoracsata (vagy akár a Hal a tortán) c. műsor az magyar találmány, vagy az(oka)t is külföldről koppintották?

Billy a kölyök 2011.08.23. 09:30:45

sixx a hogyvolt-al továbbra is hozta a tőle megszokott (lassan már elvárt) nagyon magas színvonalat.

Ami a műsort illeti:
- a 30 perces epizódok szerintem nagyon rövidek.
- A társaság egyelőre hasonlóan erőlködő és ripacskodó mint az Éden Hotel elején, de azért ne temessünk, ki tudja mi alakul ki.
- Meli részéről például az is elég hogy ott van, még ruhástul is sok mindenért kárpótol.
- Ti komolyan el tudjátok képzelni hogy Szandra hisztije őszinte volt? Tényleg nem tudta/tudták előre hogy ott majd dolgozni kell egy bárban? Ugyan már kérem!
- Van egy fogadásom, hogy Levi már a mai adásban felavatja az erkély alatti vidéket.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.23. 09:31:24

Szegény Pörkölt, remélem túléli ezt a szart. Láttátok hogy remegett mikor a "felelős gazdi" letette a földre?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.23. 09:33:15

@Billy a kölyök: :D Csak a hányással az a gond, hogy ha Levi Siófokon hány nyakon valakit az sokkal könnyebben megtalálja őt később mint anno a szegény kolumb földművesek

Ha Szandra kirohanása megjátszott akkor is túl jól áll neki ez a szerep sajnos

GRX 2011.08.23. 09:36:00

Az már most egyértelműen látszik, hogy Pörkölt (1) a legjobb arc az összes szereplő között, remélem egy dramaturgiailag alkalmas pillanatban szétmarcangolja Pókmajmot, és megláthatjuk, mi van a nyúlon túl...

teddypicker 2011.08.23. 09:38:35

azért Pitta mondata, hogy volt ő már autoszerelő, meg asszonyszerelő odab@szott :))

Rozita 2011.08.23. 09:39:55

sixx, tudom, hogy ezt szentimentális női rizsának veszed majd, de le kell írnom, hogy mikor megszüntek az ÉH-es összefoglalóid, számomra egy durva nyár kezdődött. Tegnap éreztem, hogy talán valahogy ki tudok jönni belőle, a ma első HV-d pedig visszahozta az érzést amikor még minden jó volt...thanks!

shimizu 2011.08.23. 09:40:24

ááá ez de hiányzott! =)

egy dolgot nem tudok még most sem (nem láttam sem a tegnapi részt, sem az ÉH elejét)....ki az a Pitta? ez volt alapból a neve ÉHban? és mit csinált?

jobbcsapott 2011.08.23. 09:40:58

ez most olyan mint a Bár volt csak 18as karikás?

MunkáSör 2011.08.23. 09:41:27

@teddypicker:

igen, bár a csóka ettől még egyszerű mint a faék, de régebbi önmagához képest igazán lenyűgöző az a 62-es IQ amit elért.

Nyugodtság van! 2011.08.23. 09:42:24

Ezeket a fostalicska valóságsókat sosem nézem ( elég volt 20 perc Big Brother még anno ) de Sixx írásait mindig elolvasom és könnyesre röhögöm magam. Ezek az írások képviselik az egyetlen értéket ami ezekkel a szarokkal kapcsolatos!

MunkáSör 2011.08.23. 09:42:28

@shimizu:

István=Pisti=Pitta

mit csinált?
tufa volt.

Wakka 2011.08.23. 09:47:11

ennek a lófejűnek nevezett csajnak az arca nekem sem tűnt csúnyának,majd toljatok már róla egy profilt,bár lehet,hogy mindez azért van,mert úgy felbasztam az agyam a goldenblog végeredmény miatt tegnap délután,hogy tompítottam egész este,de azért arra emlékszem,hogy az 'óvoda' 'ovisok' kifejezés többször elhangzott pókmajom szájából,és ez nem szerepel a posztban,de nincs ezzel semmi gond,ahogy a műsorral sem,mert utána megnéztem egy dextert,és megnyugodtam

Peetee 2011.08.23. 09:47:38

Ötletszegény gyenge próbálkozás az ÉH után ez is.

Ötforintos kurvák meg apa pénzéből májerkedő szarjankók....

teddypicker 2011.08.23. 09:49:00

@MunkáSör: egy szóval sem mondtam, hogy ő egy lángész :)

MunkáSör 2011.08.23. 09:51:14

@teddypicker:

persze, de olyan jó leirni. :D

Peetee 2011.08.23. 09:51:24

Az a vicces, hogy mikor kezdődőött az Éden Hotel; akkor felkapták a helyi újságban (Komárom-megye) Szandrát, hogy ő Tatabánya legújabb celebje; ő a "helyi erő".

Lehoztak vele több olyan cikket; ahol azt a benyomást keltették ,hogy ő egy nagyon csinos és intelligens, jóravaló lány, aki szerephez jutott egy nagyon híres valságsóban. Aztán kiderült a puszta valóság; és jött még 1 cikk, ahol már felkérdezték 1-1 dologról.

Volt olyan, hogy ő többször dolgozott irodában meg más helyeken is; neki nincs a kemény munkával semmi baja...bla-bla-bla.

Ehhez képest itt már játsza a picsáját, hogy ő nem fog munkát végezni.

Hányadék egy nőszemély!

sélli_ 2011.08.23. 09:57:05

Petta! Petta! Petta! Eddig tényleg Ő a legjobb arc! Hajrá!
Khmmmmm egy igen nagy ziccer kimaradt: VAN ERKÉLY és töménytelen ALKOHOL, ami Levi esetében tudjuk mit jelent: erkélyről ki-be-hányást :) Kíváncsi vagyok, meddig bírja majd a fapadló :))

Harcospónilóó 2011.08.23. 10:02:15

@sélli_:
szerintem mint újdonság ereje, most a jakuzziba küldi :D

zizi696 2011.08.23. 10:13:00

Ha a szart felteszed a polcra máris lekvárnak képzeli magát ... most ennyi jutott ezekről eszembe.. az írás viszont sokkal szórakoztatóbb mint a műsor :-)

MunkáSör 2011.08.23. 10:13:11

@Peetee:

"dolgozott irodában meg más helyeken is..."

naja, ahol épp a forgatás volt. :D

candyperfumegirl 2011.08.23. 10:14:26

Ó hogy cseszné meg a Viasat, most megint megvan az esti programom hetekre előre. Sixx, ezt nem teheted, MUSZÁJ néznem, ezek a hogyvoltok megint addiktívek lesznek, érzem.
Pókmajom meg a Balaton összes csúszómászóját a nesszeszerében fogja találni a 2. reggel, alig várom. Alakul ez.
De tényleg nem lesz kiszavazás? Hiányozni fog.

GL-581 g 2011.08.23. 10:14:57

"Beki szerint viszont az állat tisztább, mint a lakók némelyike, ez az, így kell barátkozni szerintem is, bár hiányolom a művészi indíttatásból a szoba közepére szarást, mint motívumot. "

Ennél a résznél kiköptem a kólát, köszi Sixx. :DDD
Lesz ez olyan jó, mint az ÉH-hogyvoltok. B-)

Némiképp csalódott vagyok, amiért Pókmajmot az ÉH óta sem veregette senki hátba egy másfél mázsás betontömbbel, de lehet, hogy majd az AP után... :)

Hajrá Levi! :DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.23. 10:16:12

De továbbra se értem, itt lesz kiszavazás vagy valami? Vagy a program végéig marad mindenki? És lehet nyerni valamit?

syringa 2011.08.23. 10:19:19

@Benyeszke: A nyúlért én is nagyon aggódom :)

kumm 2011.08.23. 10:25:29

Én bírom a Jersey Shore-t, de ez a magyar egy szánalmas utánzat. Miért kell másolni az eredeti műsort? Beki úgy érkezett, mint ahogy Snooke szokott (még a ruha is hasonló volt), ugyanúgy szenvedett a lépcsőn a bőröndjével. Erőltetett. És még azt is másolták, hogy Szandra kiakad azon, hogy neki dolgozni kell, aztán meg majd lelép. Ha előre le is van vajazva a sztori, legalább ne másolták volna azt.

candyperfumegirl 2011.08.23. 10:28:01

Tényleg ezt megnyeri majd valaki? Az első ember, aki kap borravalót? Vagy valami? Nem vágom a Jersey Shore-t, azért kérdezem, hogy mire megy ki az egész.

Moso 2011.08.23. 10:32:18

nem értitek.
Pókmajom úgy értette, hogy korábbi tapasztalai alapján más munkára számított egy bárban.Kiszolgálni kiszolgált, de nem sört csapolt hanem mást. nem a munkával volt, baja hanem a jellegével(konzumáláshoz szokott)

MunkáSör 2011.08.23. 10:33:16

@candyperfumegirl:

szerintem nincs nyeremény, ezeket a parasztokat csak összezavarná ha cél is lenne. :D

borzash · http://frozensteak.bandcamp.com 2011.08.23. 10:36:00

mesélje már el valaki, hogy ki a geci az a Pókmajom, és milyen eszközökkel kell ellene küzdeni...

jamesz 2011.08.23. 10:37:55

Azért itt senki ne várjon Pejkó Ádámot, vagy Bárdi Kristófot.
Itt a Szandra, és Niki mentalitás lesz az uralkodó elem. Ivás, hányás, du*gás.
Minden stratégia és taktika nélkül.

www.borsonline.hu/news.php?aranypart-niki-az-elso-ejjelen-megszabadult-bugyijatol-adam-kedveert&op&hid=45811

taktikázó (törölt) 2011.08.23. 10:38:03

Most olvastam a viasat oldalán, hogy Szandra (miután a mai adásban kirúgják a show-ból, mert büdös neki a munka) összejött a Corvettes Ádám milliomos apjával! A szerencsétlen srác meg csak a forgatás után tudta meg, hogy ki lett a pótmamája...

GL-581 g 2011.08.23. 10:42:20

Pókmajmot a 2. napon ki fogják vágni??! Ez komoly? Olvastam, hogy nem húzta végig, de azt hittem, legalább félidőig kibírta. LOL!

Ez azt jelenti, hogy behoznak majd helyette egy másik fröccsöntött luvnyát?

Sokorai_Atala 2011.08.23. 10:49:04

Azért Pókm. mozdulata, amint melltartójába tette a pénzt, több, mint árulkodó volt:) Ha értitek

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.23. 10:52:34

@GL-581 g: Nekem az a gyanús, h azt kommunikálta többször a viasat, ha jól emlékszem, h 4 fiú. 4 lány...

Most meg van 5 csaj...

Ergo, ha szandra repül, akkor jéééééééééééé, megvan a 4-4 fő:) Lehet, h ez egy ilyen nagyon talányos megírt forgatókönyv volt és ez is volt a feladata?:D:D:D:D
Nem lepődnék meg!

sélli_ 2011.08.23. 10:56:35

Amennyire unszimpatikus hisztis k. Szandra annyira sajnálnám, ha kivágnák. A legtöbb konfliktus forrását Ő szolgáltatja/ná.

Sokorai_Atala 2011.08.23. 10:57:12

@taktikázó: ja valamelyik bulváron is fent volt ez a hír, csak nem tudtam, kiről van szó és miért. De így a sárga autót látva mindent értek:))

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.08.23. 11:03:33

Jo lett az elso hugyvót.

A "nemnezem,de minden reszletre kiterjedo velmenyem van" droidok is 50% feletti aranyban kepviseltetik magukat, ahogyan az varhato volt.

Egyedul a lofejuert jar a faszkorbacs.
Sztem nagyon jo kis csaj mar arcra is (Kiss Ramona szint lesz 1-2 even belul) a segge pedig egyenesen halalos.

MunkáSör 2011.08.23. 11:06:31

@Phaszphej:

hát nem tudom az arca tényleg olyan mint Ovedosé a célfotón, mondjuk a segge is van olyan kemény.

Tomisz 2011.08.23. 11:11:27

www.storyonline.hu/hirek/edina/36002/

Amugy tényleg izzadtságszagú és kicsit gyenge indítás volt. Remélhetőleg felpörög és izgalmasabb lesz ennél azért... :D

Dunyi az Agilis 2011.08.23. 11:21:35

Na végre, már nem tudtam mi tehetné még teljesebbé ezt az amúgy is kiváló nyarat! :)

Levi hibátlan, faarccal bele a kamerába, hogy akár még lánykérés is lehet a "komoly" kapcsolatból, aztán két snittel később már segge(ke)t markolász a teraszon.

Everyday I'm shullfin'!!!

Dunyi az Agilis 2011.08.23. 11:22:31

hát még shufflin', bár így elnézve így se rossz...

Kapitány_1 2011.08.23. 11:24:12

Ezt a poszt miatt érdemes csak nézni talán (ha lenne itt nálunk V3:). Kép és leírás alapján idióták, kurvák, hímringyók üresfejű senkiházi műanyagok, parasztok. Manapság ténleg ezek a fazonok a menők?

Kapitány_1 2011.08.23. 11:25:00

@Phaszphej: pont beletartozol a kategóriába.)

fraulein praxa 2011.08.23. 11:26:09

ismerem az ádám gyerek nagyszüleit, nagyon aranyosak mindketten, a nagypapája ha jól tudom orvos, egy visszafogott, de jó humorú, művelt ember. a nagymama is aranyos, teljesen ledöbbentem, mikor megvilágosodtam, hogy ő az unokájuk... ők az anyai nagyszülei egyébként.

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.08.23. 11:36:19

@Kapitány_1:
Jah, bele.
Tagadom, hogy nezem, mert az meno dolog.

Sokkal jobb lenne az orszag egyik legnagyobb kereskedelmi csatornajan fomusoridoben Mario Vargas LLosa muveinek elemzeset nezni, mert arra nagyobb igeny lenne, csak ezek a csunya kertevek rankeroltetik a mocskot, a taviranyitoba pedig draga az elem, ezert nem kapcsolunk el rola.

MunkáSör 2011.08.23. 11:38:30

@fraulein praxa:

szerintem gyorsan befogadják majd a Szandrát a családba. :DDD

fraulein praxa 2011.08.23. 11:42:48

@MunkáSör:

háááát nagyon nem az a mentalitás..:-DD elképzelem ahogy együtt kortyolgatják a konyakot a nappaliban a karácsonyi vacsi után, a kandallóban pattog a tűz, a háttérben halk mozart-zene szól, és méregetik a "jövevényt"..:-D
de gondolom elválhattak ádám szülei, vagy nem élnek együtt nem tudom..látásból ádámot is ismerem, a nagymamával volt mindkétszer.

MunkáSör 2011.08.23. 11:46:06

@fraulein praxa:

akkor Te már végülis celeb vagy. :D

a nagyi megkérhetné a Szandrát h kössenek együtt, aztán meg a nagyfaterral tolnának egy négykezest a zongorán.

GL-581 g 2011.08.23. 11:48:14

@Kapitány_1: "Manapság tényleg ezek a fazonok a menők?"

Egy bizonyos szint fölött nem. Viszont az ilyen arcokon lehet a legjobban röhögni. :D
És Levi pl. alapvetően jó srác, csak többnyire 15 perc alatt növénnyé issza magát. :DD

@ladyandhenk: Ez még eszembe sem jutott, de lehet... mondjuk a 4+5 felállás szokatlan is lenne, általában az ilyen műsokorban egyenlő dózist mérnek ki mindkét nemből. :D

@Phaszphej: "A "nemnezem,de minden reszletre kiterjedo velmenyem van" droidok is 50% feletti aranyban kepviseltetik magukat, ahogyan az varhato volt."

Idővel remélhetőleg megritkulnak, ha Sixx elkezdi kiszórni az elvetemültebb arcokat. A többi meg ráun a fikára, vagy elkezdi tényleg nézni. :D

nyílegyenes labirintus 2011.08.23. 11:51:01

Ti komolyan nézitek ezt a szart? Óvassatok inkább kŐnyveket! Ha már tv akkor max. spektrum, discovery és natgeo...
(Déjá vu)

fraulein praxa 2011.08.23. 11:52:43

@MunkáSör:

:-DD ohhh máris much better az önbecsülésem, köszi.

nagyon csinos nő a nagyi egyébként, jól öltözködik, és fiatalos, de egyáltalán nem az a stílus, aki 60 évesen is 20-nak hiszi magát, teljesen a jó ízlés határain belül. a nagypapa meg hát nem tudom, mit lépne szandikára...a szandra-féle szintű közönségesség nekik olyan mélységeket jelent, hogy nem is tudom..szegények.:-D de vélhetően nem sűrűn találkoznak majd, mert anyai nagyszülők.

Sokorai_Atala 2011.08.23. 11:57:13

Gondolom felmérték az ÉH után Pókm. Szandra megosztó személyiségét (mármint a rengeteg róla szóló hozzászólást), és becsalinak tették be a műsorba, nyilván pont annyi napos szerződést kötöttek vele, amennyit majd látható lesz. Ez is egy szakma, meg az övé is:)

GL-581 g 2011.08.23. 11:57:40

@nyílegyenes labirintus: Én csak azért nézem, mert beragadt a távirányítón a hármas gomb, meg azért, mert kŐnyvet akarok írni arról, hogy a kereskedelmi televíziók hogyan butítják le szándékosan a magyar népet azzal, hogy ilyen műsorokat _kell_ nézni.
:DD

jobbcsapott 2011.08.23. 11:58:33

fosszóró szúrás premierplánban lesz? vagy már volt?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.08.23. 12:09:54

@nyílegyenes labirintus: nincs több kŐnyvem, mióta sixx nem ír ÉH hogyvoltot kénytelen voltam Ólvasni és kiÓlvastam az összes kŐnyvemet.
Amúgy nem tudom van-e értelme nézni ezt a szart, lehet, hogy Pörkölt miatt kitartok.

sunblind 2011.08.23. 12:12:32

azér ez a korvettes egysejtű nagy mókamester. :D ráköptem a sört a tévére a dumájától. ...
Jó a Sixx megin, szóval úgynézki újra kénytelenek leszünk nézni az asszonnyal ezt az aktuális moslékot. :)

MunkáSör 2011.08.23. 12:14:42

@nyílegyenes labirintus:

én sem nézem, csak olvasom kŐnyvben.

Trex59 2011.08.23. 12:19:08

Ha már Jászkarajenő inkább a Dombóvári...

Lacka929 2011.08.23. 12:33:41

Már csak becsületből is végignéztem az első - hál'Istnnek csak fél órás - adást. Hiper űber retek. De biztos van még ennél is lejjebb, nincsenek illúzióim.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.08.23. 13:13:29

@Benyeszke: találó név ez az állatnak! Megjegyzem, nekem is ez lett volna az első reakcióm, h finom pörkölt lesz belőle! A nyúl nem háziállatnak való, akármilyen cuki is! Mint pl a kutya sem az ágyba, stb....

Neki drukkolni fogok mindenképpen, hogy túlélje ezt a műsort!:D És ne idegroncs nyuszi legyen, bár erre kevés esélyt látok! Sajnos:(

Kivétel 2011.08.23. 13:34:56

@nyílegyenes labirintus: óóóóóóóóó:))))
persze, hogy nem nézünk ilyeneket!!:)))
Sziiiia:)

sélli_ 2011.08.23. 13:43:40

@tau_ba: olyan kemény, hogy megáll rajta a pezsgőspohár :)

Celtic 2011.08.23. 13:49:03

Ez most valami uj valosagshow mar megint? Nembaj, a leiras elvezetes volt, jokat rohogtem. Csak azt nem tudom, min....

Chapell 2011.08.23. 14:14:06

@ladyandhenk: Szerintem a kutya is a fazékba való, nem háziállatnak, akármilyen cuki is.

meszi 2011.08.23. 14:28:51

sixx bazmeg
ezekhez a posztokhoz te külön szedsz valamit?
nekem is kell belőle :D

Yumurdzsak 2011.08.23. 14:33:05

egyedül a nyúl miatt nézném

pause 2011.08.23. 14:37:43

nemjoez kamuuuu mert a levi nem is hanyt az elso reszben....

*jinx* 2011.08.23. 14:42:22

Azért megnéztem volna az édenes műmájerek fejét, miközben nézik az Aranypartot... :P Biztos ment a sopánkodás mennyire nincsenek egy szinten ezekkel a suttyós játékosokkal stbstb... mintha ők nem egy trash reality-ben szerepeltek volna, na mind1.

Szandra jól hozta a geci figurát.

Hajrá Levi, hajrá Pitta! :)

Netszamuráj 2011.08.23. 14:44:20

@Rodzservoterz: Hey! Ha már a Velveten nem lehet, akkor legalább itt! :D Ha a neved más lenne itt, ebből a hozzászólásból akkor is rájönnék, hogy Te vagy. ;)

xenuka 2011.08.23. 15:01:35

"Ha elcsavarod a gombot, ha nem,
Jó fejek ülnek a tévében.
Jó neked, csak ne kéne nézni
Folyton azt, hogy hogy kéne élni!"

Repülök Zúg a Volga - 1992-ből
www.youtube.com/watch?v=iRY2gL2SvZE

amit még megtehetsz 2011.08.23. 15:04:34

ez lesz ám az igazi iq disztroj.
Sixx, nem félted az agysejtjeidet?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.23. 15:15:54

@Dohányzó Zsiráf: Németről vették át.

Nincs magát a médiába "bejónősködő" műsorvezető-narrátor? Ah, bekár! Pedig biztos van még elég kamera előtti kisiparos, akinek fejleszteni kellene a mozgáskultúráját.

Nyuszi kínzása miatt zsaruk lecsuknak-é valakit?

sipi119 2011.08.23. 15:51:26

szegény nyúl... toronymagasan a legintelligensebb lény köztük .. nem hiszem h túléli, sztem öngyilkos lesz hamarosan.

jobbcsapott 2011.08.23. 18:25:56

@tojastobias: minek, már nincs :)

miért szorul ökölbe a kezem ezeknek a buziknak a láttán? csajokat meg nem ütünk meg...

darkbull 2011.08.23. 19:04:24

"Jászakarajenő egyetlen exportcikkével"
Dombóvári a ShowderKlubból is Karai, ott is lakik, szemben ezzel a bájgúnárral. Levit múltkor a kocsiból láttam kapura rúgni a karai birkalegelőn, bedobás lett belőle, igazi Maradona.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.08.23. 19:12:34

@ahhaosd2: na eredj a szpemmer anyádba, de hirtelen.

Nethooligan 2011.08.23. 20:26:32

Tegnap megnéztem, de a HV (és a kommentek) sokkal jobb, mint a műsor!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.23. 20:34:37

Szupi a HV, köszi érte! :) Nézni kell, hogy reggel lehessen nevetni az íráson! Még akkor is ha ez a műsor még átlátszóbban megrendezett.

Kerestemazigazitdenemtaláltampedigm.kitmegbasztam 2011.08.23. 20:37:46

Ezen kellemesen felröhögtem: "az egyik jelenetben még rövidgatya - fehér atléta - fehér sapka kombóban, a következőben fekete póló - farmer - színes sapka összeállításban imitál szárazbaszást vele a teraszon." Hát igen, anno én is írtam hasonló jópofa összefoglalókat a ValóVilág4-ről, de más oldalakra kezdték másolni és ott megjeleneníteni a nevem és blogom feltüntetése nélkül így felhagytam vele...

ui: ha valaki lemarad a tévéadásról a viaszat feltölti a honlapjára vagy az egészet, vagy egy összevágott verziót, vagy tényleg csak 26perces egy adás? Mindenesetre én láttam és úgy is élvezetes volt a HV-t olvasni.

Köszönjük!:)

Kerestemazigazitdenemtaláltampedigm.kitmegbasztam 2011.08.23. 20:46:06

Uhh kissé sokkolt a velvetes videó, ahol első nap megmássza póthajat, Korvettádám, aki mellesleg keresteazigazitdenemtaláltapedigmindenkitmegbaszott, nagyon "szimpatikus emberek":)

Kerestemazigazitdenemtaláltampedigm.kitmegbasztam 2011.08.23. 20:51:00

Mellesleg valóban olyan, mintha Pitta elvégzett volna egy amolyan "My Fair Lady" tanfolyamot Higgins professzornál, semmi "szúrnám a fosóját" inkább "megállna rajta egy pezsgőspohár":)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.08.23. 20:51:11

Nem rövidebb a műsor, mint az ÉH volt, ha kivonjuk belőle HÉ monológjait és az ismétléseket reklám előtt és után.

@ladyandhenk: Én is arra gondoltam, hogy PM bejövetele átmeneti és erősen megrendezett, de persze ettől nem szimpibb a csaj, mert magát adja, ez belülről jön.

Kerestemazigazitdenemtaláltampedigm.kitmegbasztam 2011.08.23. 22:17:44

nah név javítva remélem így jó, nah feltöltve a kövi rész, alig várom, h holnap olvassam az átiratát:)

ginanalan 2011.08.23. 22:18:49

ma láttam Levit a barátnőjével parádézni a Váci utcában,fel-le.szóval vagy nem lesz senkivel,semmi komoly,v csak Levi "ááá,nem volt semmi" meséjét ismeri a csaj!:D

Megdobbent 2011.08.24. 03:34:44

@zizi696: Nagyon talalo mondas, megjegyzem :)

Megdobbent 2011.08.24. 03:41:08

Na most eloszor a vias trashreality-kbol celzottan megneztem egy reszt, mertugye irja sixx, hogy ez a "pokmajom" az, aki visszautasitja a melot. Ezzel felvertezve 13:31-nel megtalaltam, es hat bazdmeg. Ez miez? Repedtfazek hang, amorf arc, ragya ketoldalt, hatborzongato kapalengeto muveltseg es habitus, nokent kb. annyira vonzo, mint egy darab tegla.

Baszod sixx, maradok annal, aminel a multkori trash eseteben: kizarolag olvaslak, es soha egy arcot meg nem nezek :>

bpetya75 2011.08.24. 09:35:40

Miután hétfőn közel voltam a bakancsok feldobásához, zasszony kitalálta, hogy elpakoljuk a tv-t a szobából, hogy többet tudjunk törődni egymással. Szal nem fogom nézni ezt a műremeket, de olvasni foglak benneteket. Sixx is jól nyomja, de a hsz-ek miatt is hullattam pár könnyet. :-D
Szal hajrá skacok!!!

Ja! Üdv az ÉH Afterparty bandának!

zeddez 2011.08.24. 13:06:05

A dinnyeárus csaj ledobna magáról 10-12kg-t az összes többi bringa hazamehetne.

bpetya75 2011.08.24. 13:41:25

@zeddez: Sok lenne az. Elég lenne 6-8 kilótól megszabadulnia ;-) Még a végén eltűnnének a kellemes domborulatai :-D

2011.08.24. 23:28:14

Szandra nem csak kurva, de tolvaj is. Konkrétan lenyúlta az előleget és nem dolgozott. Nem jár az ilyennek pl. néhány nap elzárás. Ráférne egy kis nevelés a büdös szajhára.

Jozeph Pelikahn 2011.08.25. 23:47:50

Hát ez jó nagy erőltetett szar műsor lett...

Müszélia 2011.08.27. 08:16:33

@Billy a kölyök: eleve azért volt egy csajjal több, mert le volt rendezve hogy pókmajom tipli
süti beállítások módosítása