Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x17 - Ki a jobb?

2011. július 18. 13:00 - Hoppancs

A rövid seattle-i tájképvillantás után rögtön a félmeztelenül tornázó Sloant kapjuk az arcunkba Meredith szokás szerint felesleges elmélkedésével aláfestve. Közben befut a kémcsőben porcokat előállító csodadokivá fejlődött Torres, akinek Mark búsan taglalja, mennyire gáz már, hogy tiltják az össze - vissza dugást mindenkivel, aki mozog, mert így persze még jobban vágyik rá. Mélyen együtt érzünk, gyászos idők ezek. Callie valami olyasmit javasol, hogy felnőttként kéne viselkedni, vagy mi. Ideje ugrani a kórházi helyszínre, ahol Owen egy Audrey Taylor nevű rákos nővel értekezik, aki mindenféle radikális eljárásban benne van, kivéve azt, hogy megpróbálják kiműteni a szerveit körbenövő szupertumorját.

Richard azonnal lecsap a lehetőségre, hogy nyugdíjazása előtt még mindenképpen legyen egy műhibapere, és megkéri Huntot, hadd operálja meg mégiscsak Audreyt. Owen engedékeny, Yang pofákat vág a háttérben. Miután az ex-főnök elsasszézott a kórlappal, Cristina rá is támad kedvesére, amiért hagyta, hogy kimanipulálják a kezéből ezt a fasza kis esetet. Owen erre Richard után szalad, aki viszont most már hülye lesz visszaadni. A személyeskedéssel tarkított szakmai vitát Derek szakítja félbe, de csak rövid időre. Mindenki egyetért abban, hogy a beavatkozást egyértelműen a Harper Avery-díj illata lengi körül, egyre hangosabban kiabálnak. Derek végül közli, hogy a versengés jó, pörögjenek csak, aztán ő majd választ. Yang Richard mellé áll, de csak azért, hogy kémkedhessen a pasijának. Jellemző.

Warren vacsizni hívja Mirandát, aki kéreti magát, de már csak a móka kedvéért. A férfi még azt is megosztja Baileyvel, mit kell majd hazudni a szomszédnak, aki azt hiszi, jógaórára megy este. Jackson meglepő problémával keresi meg Karevet: nem találja a betege szívverését. Alex gúnyolódik, aztán ő sem leli. Teddy elmagyarázza, hogy ha valakinek kiveszik az egyik tüdejét, előfordulhat, hogy a szervei elkezdenek vidáman átrendeződni, és pont ez történt Toddal is. Emiatt nyomás alá kerültek a hörgői, és fulladozni kezdett. Szerencsére van megoldás a gondra, csupán sóimplantátumokat kell a mellkasába helyezni, amik majd a helyén tartják a dolgokat. Hiába nem fog látszani, Todd kiakad, amiért gyakorlatilag műcsöcsök lesznek benne, a barátnője meg elviharzik, gyanítván, hogy a pasas azért ilyen hiú, mert csajozni akar.

Audrey lánya egy hónap múlva férjhez megy, ezért nem szeretné vállalni a kockázatos operációt. Owen erre finoman közli, hogy anélkül viszont lehet, hogy meg sem éri a jeles alkalmat. A nő mindjárt engedékenyebb hangot üt meg. Mark azt hiszi, Teddy magának akar a mellimplantátumot, és elmondja, mennyire támogatja. Kacc. Torres szeretné, ha haverja boldog lenne, ezért pont dr. Altmant ajánlaná potenciális randipartnernek. Jelen helyzetben ez nem túl reményteli, de Mark azért megkérdezi becsületből. Teddy sokkos állapotban újságolja Robbinsnak, ki akarta elvinni egy körre, de a gyerekorvos nincs annyira meglepve, és azt javasolja újdonsült barátnőjének, hogy csemegézzen bátran.

Richard persze vágja, hogy Yang ellene dolgozik, ezért menő vagdosási lehetőségekkel igyekszik a nőt kettős ügynöki tevékenységre biztatni. Callie felvilágosítja Mirandát, hogy mivel ez lesz a harmadik randevúja Warrennel, és a férfi a saját otthonában fog neki főzni, biztos lehet benne, hogy lesz kamaty, és nem árt, ha felkészül rá. Bailey visítozik, de azért látszólag megfogadja a tanácsot. Arizona páciense egy kisfiú magas lázzal és nagy fájdalmakkal, egyelőre nem lehet tudni, mi lelte. Az anya magát hibáztatja, az apa egyetért vele. A Sloan és Altman közti szituáció eléri a kínossági csúcspontot, amikor Teddy beleegyezik a randiba, majd azonnal visszavonja, mikor kiderül, hogy Mark kivételesen nem kufircolni akar, hanem komoly, felnőttes beszélgetést, egymás megismerését, ilyesmik.

Lexie azt hiszi, Sloan még nincs túl rajta, azért viselkedik furán Karevvel, pedig szegény fickó csak kedves próbál lenni. Cristina nagyon rosszul játssza a szerepét, Owen rá is jön, hogy átállt. Robbins elmondja az ősöknek, hogy a kis Noah máján megrepedt egy ciszta, ezért volt az a sok szenvedés. Az apa mindenáron szeretné, hogy az asszony legyen a hunyó, és örülhet, mert kiderül, hogy a nő aznap túl erősen ölelte meg Noaht. Miranda virágnyelven közli Torresszel, hogy nem akarja szőrteleníttetni a micsodáját. Rögtön a témát érintő monológ után elpityeredik, mert mi van, ha neki már nem megy ez az egész. Torres kénytelen megölelgetni. Karev látványosan fél Sloantól Todd műtétje alatt.

Audrey ügye Shep elé kerül, Richard egy rizikós módszert ajánl, aminek során a mellkason keresztül közelítené meg a hasi daganatot. Bármily’ királyul is hangzik ez, Derek Owent választja, aki tervei szerint csak simán felnyitja a területet, és a megérzéseire hagyatkozik. Richard megsértődik, és négyszemközt beolvas Dereknek, amiért szarul végzi a munkáját. Sloan egy apró komplikáció elhárítása után jól beszól Teddynek. Érthető a felháborodása, hiszen ő már legalább egy napja megváltozott. A kritikus pillanatban Richard is Hunt mellé áll, és a férj drámai szónoklatával megtámogatva elérik, hogy Audrey belemenjen a műtétbe.

Noah megmarad, a fater továbbra is rugdosnivaló, de Arizona jól kezeli. Miranda a kotonkérdéssel zaklatja Callie-t, aki már bánja, hogy megemlítette a szexet. Most még a gumit is neki kell megszereznie porcépítgetés helyett. Ha ez nem lenne elég, Mark tovább játssza a sértett úrilányt, és az önbizalma is kezd hanyatlani. Van itt munka bőven. Audrey operációja rosszul alakul, Owen enyhén pánikba esik és Richardot hívja. Az öreg most nagyot alakíthat, ki is találja, hogy ideiglenesen távolítsák el a májat. Az ötlet működik, hurrá! Meredith, aki alig szólalt meg ebben az epizódban, kiosztja Huntot, amiért feltűnően féltékeny Teddyre, miközben az ő aranyszívű barátnőjét kellene tökéletesen boldoggá tennie. Owen megrendülten néz.

Callie a viszontagságok ellenére összehozta a porcot, ráadásul úgy érzi, most már tényleg felnőtt. Örömét elrontja Arizona vallomása, miszerint nem akar gyereket, mert még úgy járna, mint Noah szülei. Ennyit Torres álmairól. Nagy nehezen összejön a Teddy - Mark találka is, amit Sloan fényes nappal, nyilvános helyen kíván abszolválni, mert az már tényleg véresen komoly és felnőttes. Warren ügyesen bánik Baileyvel, tisztázzák a szex témát, meg a kapcsolatukról alkotott elképzeléseket, aztán jöhet a csók. Meredith hangja tovább okoskodik. Lexie elszontyolodva hallja Karevtől, hogy Mark láthatóan továbblépett, a nővérének meg már el is bőgi magát.

Címkék: grace klinika
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2011.07.18. 20:24:02

Végre, köszi!!! Nem lehetne egy icipicit gyakrabban feltenni a részeket?

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2011.07.19. 03:19:52

@Acron: Most már de, csak elég megterhelő vizsgaidőszakom volt.

Acron 2011.07.19. 08:39:11

Gratulálok és előre is köszönöm! :) egyébként ebben a részben nagyon utáltam Christinát.
süti beállítások módosítása