Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x09 – 16:00-17:00

2011. július 07. 12:30 - Milo Rambaldi

16 óra van. Az előző rész is természetesen Samu/Dubaku ügyeivel telt, főgecink elemében van, elrabolta Mr. Icát, Matobót kérte cserébe. Vossler ügynökről végre kidrült, hogy a sötét oldalon áll (ezt mi a Szabadulás óta tudjuk, de a jók nem), Jack jól meg is ölte, miután elköpte Dubaku címét. Larry és Renée kiakadt a halálhíren, utóbbi persze csak azután akadt ki, hogy jól megterrorizálta Vosslernét. Mr. Ica kiszabadítása volt a cél, de Henry kapott egy golyót a mellébe a végén, mert Dubaku rájött, hogy a Fehér Ház át akarja verni (ÁlMatobót küldték, aki egy aknavetőn akadt fenn).

Jack próbálja Henryt életben tartani, ami nem könnyű feladat, közben telefon Icának, a férjed lelőtték, Dubaku menekül, el kellene kapni a tökét. Ica a kórházba akar menni, Ethan hiába is tiltakozik, Bill fog majd ügyelni a személyes biztonságára, mert ugye senkiben sem bízhatunk. Ehhez azonban szeretné visszakapni Chloe és a saját kormányzati rangját. Aha, jó duma. De visszakapják. Amerikában ezek a dolgok olyan könnyen mennek. Egyik percben terrorista, másik percben a legjobb barátunk.

Dubaku szökés helyett egyelőre Marikát szédíti, gyere velem Belizébe/Szandokánba, a gyökér nővéred majd jön később, na gyere. Marika igent mond, Dubaku hívja Ryan Burnettet, juttass ki az országból, most. Burnett szerint Dzsuva ki lesz akadva, ha megtudja, hogy Dubaku szökik, de Dubaku szerint az akció sikerrel járt (ahogy vesszük). Larry baszogatja eközben Renéet, hívhatnálak Renée Bauernek is, Vossler gyermeke micsoda traumában részesült miattad, te kínzókurva, te. Renéenek nincs ideje válaszolni, mert Jack szerint megvan Dubaku címe. Tikktakktikktakktikktakk...

Chloe érkezik Morris-szal és a kis O'Brian-nel az FBI elé, vitatkoznak, mint mindig, majd Larry átveszi Chloet, és basztatni kezdi, hgy tudsz hűséges maradni egy ilyen henteshez, mint Jack. Chloe szerint Larry minimum biszex, hogy így rá van izgulva Jackre, aki a világ legjobb embere, Larry inkább foglalkozzon azzal, hogy megtalálja a besúgót. Janis megőrülése a következő esemény, szerinte Chloe azért jött, hogy őt kifúrja. Az egyébként sem alacsony fordulatszáma végképp a csúcsra hág, amikor nem tud hozzáférni az egyik szerverhez.

Burtnett-Dubaku meccs van, Burnett gyilkosokkal érkezett, Dubaku fenyegetésekkel, utóbbiak nyernek, Burnett beszarik, amikor meghallja, hogy Dubakunak mindenről feljegyzései vannak. Marika pakol otthon, Rózsika alszik, aztán felébred, és pszichoterrorba vált, itt hagynál engem, szegény tolószékes nyomorék érzelmi zsarolót? A vitának a lakásba berobbanó Jack és Renée vetnek véget. Hol van Dubaku? Miafasz? Fénykép mutat, Marika hazudik, nem ismerem, Rózsika beárul, lófaszt nem ismered, vele dugsz már mióta, nem a fülem rossz, hanem menni nem tudok. Marika erre elkezd bőgni. Tikktakktikktakktikktakk...

Ica és Henry búgnak egy sort a kórházi ágyon, Ica bocsánatot kér, igazad volt, Rogert tényleg megölték, meg most téged is majdnem. Roger egy hős volt (egy kis Szabadulás-recon: Roger egy Chris nevű haverjától szerzett tudomást arról, hogy valami szemétség van a háttérben, Chris főnöke pedig Nichols volt, és most már tényleg lesz Szabadulás hv...) A doktor nem bíztatja Icát, Henry felgyógyulásának kb. annyi esélye van, mint a trójai falónak az epsoni derbin. Ica eztán Billhez fordul: bár nem beszéltem a lányommal több éve, kerítsd elő, most.

Ugrunk vissza a Marika-Rózsika duettre. Marikát Dubaku-képekkel sokkolja Renée, Jack pedig meggyőzi, hogy a legjobbat akkor teszi a hazának, ha dug még egy utolsót Samuval, aztán majd az FBI ad esemény utáni tablettát, ha Samu végre börtönbe kerül. Samu telefonál is, Marika jót alakít, nem sokára érkezik érte a szép lovag. Rózsika ordít, ne tedd, veszélyes koton nélkül, de Marika elkötelezett, igazad volt, most hív a haza. Jack Chloet kéri, hogy kövessen mindenkit műholdon, Janis eközben rákapcsolódik Chloe képernyőjére. Tikktakktikktakktikkakk...

Olivia Taylort látjuk már, aki anyja szépségét örökölte, egy Arthur nevű ipsét próbál győzköd éppen, akkor befut Aaron Pierce, aki szerencsére Martha Logant otthon hagyta. Gyere velem, mini Ica. Nem jövök, menj a faszba, mit akarsz. Lelőtték apádat. Hú, akkor jövök. Renée lelki támaszt próbál adni Marikának, de Jack elküldi a lányt, Renée sakálkodik, neked nincs lelked? De van, Marika döntése volt, hogy segít, hagyd a picsogást, vagy menj haza. Marika beszáll a kocsiba, Renée és Jack egy kilométerről követik őket. Chloe műholdról figyel, és itt csatlakozik be Janis a szerverszobából, aki Seantól szerzett zsarolással (beárullak Erikával egyetemben) egy kódot. Janis mindent lát, és semmit nem ért. Tikktakktikktakktikktakk...

Janis kihúzza a kódtörőjét, erre elszáll a rendszer, mindenki egyszerre ordít, Chloe szerint a besúgó ügyködik, pedig nem is. Chloe rájön, mi történt, de nem tudja, ki csinálta, egy perc múlva mondjuk visszajön a műholdkép magától is. De itt még nincs vége. Jacket és Renéet körbeveszi egy csomó rendőrautó, és megállítják őket, ebben a pillanatban Sean Hillinger felhívja Ryan Burnettet, megvan a besúgónk! Le is adja a drótot mindenről Burnettnek, aki csak néz nagyokat. Majd Dubakut tárcsázza. Az van haver, hogy a csajod egy áruló. Majd én elintézem. De Dubaku csak annyit szól, hogy nem. Majd én intézem el. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.07.07. 14:24:18

éreztem én hogy ez a sunyi kis Sean a sötét oldallal cimborál. Janis kezd unszimpátiában Larry felé húzni. Viszont örömmel láttam Morrist és személyes kedvencemet, Pierce ügynököt. Ez az Olívia jány viszont elég tenyérbemászó öntudatos kis p..csa. Éberéket meg valszeg Sean küldte Jackék nyakára, nem Larry

Gabba 2011.07.07. 23:29:59

Yess, megvan a tégla, bár a 24-et ismerve lesz itt szerintem még más valaki is.

Mindegy, egyelőre drukkoljunk annak, hogy minél előbb kötözzék meg ezt a Seant (ld. még kötözött sonka :)

T. Norbert 2011.07.08. 07:55:12

Nekem evvel az állandó téglázgatással lett tele a tököm a végére. Nem igaz, hogy nem lehetett volna végleg elhagyni. A másik meg a CTU elleni támadások.
Érdekes, a 3.évadot meg lehetett úgy csinálni, hogy se tégla (Gael nem volt az), se támadás nem volt.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.07.08. 08:52:52

@Vince Larkin: Janis jó fej lenne egyébként, de ne bírja a feszültséget, ami nem túlzottan előnyös egy ilyen állás esetén

@T. Norbert: minden sorozatnak megvannak a maga szabályai, a 24 esetében a tégla ilyen. A CTU elleni támadásokkal a 6. évadig nem volt bajom, amikor ott egyszerre használták a pöcét és a ventilátort, besokaltam, de ezt le is hv-ztam akkor.

T. Norbert 2011.07.08. 09:00:36

@Rambaldi: De nem minden évadban van tégla, tehát mégsem szabály. De viszont a 3.évad kivételével minden évadban van tégla és/vagy támadás a CTU ellen. Szerintem pedig a 24 szabályai az akiciódússág, pörgősség, és a váratlan fordulatok.

Robinzon Kurzor 2011.07.15. 20:47:43

Marika-Rózsika, nagy dráma van kifejlődőben.
süti beállítások módosítása