Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Linda - 1x03

2011. július 04. 19:00 - Hódos Hajnalka

Az Istennek nem esett le, miért Oszkár tudja az epizód címe, aztán rájöttem, ezt kornyikálta Linda a zongora mellett, itt a harmadik rész, remélem, a poszt végére mindenki megjegyzi, hogy a Zsánettet ezentúl így, á-val kell ejteni. Disztingvált külsejű pengeszájú hölgy vásárolgat a bótban, Linda szeme, mint a bagzó macskáé, döbbenten látja, hogy a pénztárhoz érve a nyanya kosarából eltűntek a polcról levett alkoholos italok. Nagyon ügyes. Apu szteppelve ébredezik, Linda korát meghazudtolva feltalálta az üzenetrögzítőt, egy magnó segítségével évődik apuval, megint meg kell állapítsam, Linda tökéletes, sőt, már-már isteni jelenség, még a gázszámla is az eszében van, kilencszáztíz forint egyébként. Apu feladatot kap, el kell kísérnie Lindát és el kell játszania, hogy ő az apja. Hopp, már ott is vagyunk, érkezik a Művésznő egy antipatikus lóbaszó pasival, akiről a Twin Peaks óriása jutott eszembe, féltem tőle, majdnem ettől is.

A Művésznővel, akinek a vezetéknevét az egész film alatt nem sikerült megértenem, ezért maradjunk a Fenyérynél, szóval Lujzával riportot készítenek, operaénekesnő volt, Linda szokás szerint lábatlankodik, ó is itt van Zsánett is, a bolti szarka. Linda énekórát vesz Lujzától, három hosszút csöngessen, különben. Zsánett igyekszik melózni, egy késdobálóban vécésnéni éjszakai műszakban, persze Linda követi. A krimóban játékgépek, jajrózsaszínű lámpák és Neonparádé, veszett tánc, a pink felsőben vonagló csaj nemtom, milyen anyagon lehet, de kéne belőle. Linda a pultos csajtól tojáslikőrt kér. Egy üveggel. Igen, a bátyja küldte, ő se örül neki, de ez van. Zsánetthez irányítják, aki épp üzletel, Linda pisilni meg, egy (mű)bőrdzsekis pasi száher tortát hoz Zsánettnek, aki hálálkodik, milyen figyelmes, egész este itt ül ebben a kurva huzatban. Miért nem ment teremőrnek? A bőrdzsekis pasit egyébként már mutatták, háttal, egy játékgépnél, magyarul a fejünkbe verték, hogy ez a pasi gyanús!

Linda itt is előadja a bátyám küldött tojáslikőrért szöveget, úgy néz ki, sikerül üzletet kötni, aztán mégsem, mert Zsánett megmurdel, amint az üvegért nyúl. Döbbenet, vad tárcsázás, halálesetet szeretnék bejelenteni, szinte ugyanebben a pillanatban beözönlenek a kollégák, Linda egyből rájön, hogy a főnöke figyeltette a Kiskakast, mert egy zseni, mondtam már? A következő képek sokkolóak, Linda egy váll nélküli, kanárisárga nadrágszoknyaszerűségben libeg be az őrsre, a jelenet első mondataira nem is emlékszem a vizuális Armageddon miatt. Eősze elvtárs rögtön óbégatni kezd, elege van a rendőr-romantikából, egyébként is, mit keresett a Fenyéry-villában, milyen ösztön? Azt hagyja a rendőrkutyákra. Mi? Énekórák? Eősze elvtárs megint kiakad, itt mindenki hülye, az egyik hegedül, a másik szaxofonozik, mi ez itt, kultúrcsoport? Lindának meg különleges adottságai vannak, azért akar nyomozó lenni. Például, hogy nő. Már úgy értem, nem növekszik, hanem nőnemű. A főnököt nem hatja meg, foglalkozzon a bolti szarkával, jelentést akar, hétfőre, csini az a Lenin kép a falon, na. A lelépni után a hadnagy elvtársnő elkotyogja, azért értek olyan hamar a krimóba, mert Interpol körözés van, egy feltört Trabiban kvarcórákat találtak, óracsempészés van! Megadja a Trabi rendszámát, Linda elviharzik.

Emődi Tomi hazaszállítja aput, dehogy megy fel, ha véletlenül Linda otthon van, egyből nyomozni kell menni! Klári elcsábítja aput csülökkel, Linda meg egy bizományiban vallatja Ügyek Lajost. Ügyek felháborodva meséli, hogy a nepperek a zállami áruház előtt féláron adták a kvarcórákat, érti ezt az elvstárnő? Érti hát, azt viszont nem, hogy került Ügyek Trabijába kétszáz kvarcóra. Neveket és címeket akarok! Én jobb epizódot, mert már most unom. A szálak a Kiskakasba vezetnek, a pink felsős csaj még mindig pörög, baszott jó holland anyag lehet, kit keres? És mit akar Trallalától (bazmeg, ezt a nevet)? Gyereket. Muhaha. Egyébként Trallala az a sápadt, borzas ott, aki mindig be van baszva. Ja, hogy Linda üzletileg keresi. Autórádió kéne most meg. Linda kap is egyet, aztán a rosszfiúk többet is, Linda lekaratéjoz mindenkit a legendássá vált trikolór pörgős szoknyájában, amiről mély fájdalommal be kell vallanom, hogy anyunak is volt hasonló ’82 környékén. Sőt… mély csend… Kő elvtársnak kéne figyelnie egyébként a Kiskakast, de vagy zabál, vagy döglik, öröm lehet egy ilyen munkatárssal melózni. Linda a Villa előtt ácsorog, leskelődik, egyből kiszúrja a bőrruhát meg a bukósisakot, nemcsak zseni ezek szerint, hanem röntgenszeme is van. Benn Lujza társalog két borzasztóan sminkelt kriptaszökevénnyel, üzletről, persze, a két öreglány be van szarva, ki akar úgy járni, mint Zsánett, ugye. Dehogy kérnek száher tortát! Ha még nem említettem volna, Zsánett attól halt meg. Illetve a benne levő méregtől.

A kedélyes csevegést csengőszó szakítja meg, egy papagájnak öltözött antipatikus faszi érkezik, aki nagy valószínűséggel szeretné megdönteni az egy párbeszéd alatt legtöbbször kiejtett Gerzson szó rekordját, egyből meg is zsarolja Gerzsont, pénzzavarban van, ötvenezer, Gerzsonkám, különben. Gondolom, azért közvetlenül a kapuban zsarolja a lóbaszót, hogy az egész utca tisztán hallja. Ezalatt Linda benn skálázik, ezzel embereket lehetne kínozni, Gerzson és a Művész Úr meg is beszélik a hállban, milyen szar hangja van, Gerzson meg vagy fizet, vagy bemegy Lujzához! Ne izgassa fel, holnap érkezik Aliszka Hondurasból. Lujza tesója. Úgy látszik, az előkelőséget úgy próbálták érzékeltetni, hogy ebben a részben mindenkinek hülye neve van. Linda az énekóráról megint a Kiskakasba megy, hát helyszínre nem sokat kellett költeni, megint nem tud Trallalával beszélni, mert a krimó törzsközönsége csak nem hagyja, szarrá ver mindenkit, ki a biliárdasztalra esik, ki egy fotelba. Trallala egyébként egy lecsúszott zseni, technikusi végzettséggel, orvos apukával és tele világfájdalommal, mert nem vették fel a színművészetire. Kétezerhéccázé nem fog robotolni egy gyárban, így inkább iszik mint a gödény, meg seftel. Kókadt tiltakozás után Linda közli vele, nincs más választása, márpedig köpni fog. Linda Linda feliratú felsőkben van egyébként, sírok.

Eősze megint lecseszi, a főnök napjainkban a „ha bajba kerül, lehúzom a bugyogóját és elfenekelem” mondatért hosszú hónapig járhatna a bíróságra szexuális zaklatás miatt, de hát nyolcvankettő környékén járunk. Örömködés, brünnyögés közben Linda összerakja a mozaikokat, az a ciános torta az előbb még arzénos volt, mindegy is, vécésnéni, Trallala, Ügyek bizományos, tiszta sor. Az órák meg Hondurasból jönnek, érti mindenki, ugye? Újabb énekóra, Linda a kapuban összefut Eftót Művész Úrral, akit a Kiskakasos banda ver éppen péppé, a segítségére siet, felpofozza Eftótot és megkéri, vigye be a fijjugat a rendőrségre és tegyen feljelentést. A Művész Úrnak esze ágában sincs a rendőrségre sietni, inkább diszkréten fojtogatja Gerzsont, de Lujza teját kér így félbemarad a fojtogatás. Eftót pénzt követel Lujzától, félmilliót, mert mindent tud a vécésnéniről. Lujzának lóvéja nincs, van viszont egy vágott szélű bélyege, nyolcszázat ér, az jó lesz? Jóhá. A bélyeg úgy el van dugva, mint az állat. A zongorába. Búcsúzóul Lujza lekullancsozza Eftótot, és nem veszi észre, hogy a beszélgetést rögzítette Linda nyomi magnója.

Éljen május elseje, Handelék cincognak a fakabátünnepségen, Linda persze beront és neki MOST kell segítség, Eősze lemondóan legyint, Kő meg úgy tesz, mintha nem létezne, mikor Linda pisszeg neki, jé, az ott tényleg a Szulák Andi Kő mellett? Emődi érkezik Lindáért, lecsapta az órát, így mulat egy magyar úr, szeretsz? Hát persze. Akkor menjenek el valahova, de előbb apuhoz, pénzért, mert Linda tartozik az énekórák árával és Gerzson már lecseszte. Teljesen életszerű, hogy beözönlik apuhoz a szinkronstúdióba, kíváncsi lennék, ha apu bányász lenne, mit csinálna, hogy Klárika miért van ott, szintén megfejthetetlen rejtély számomra. A pénz az alsónadrágok között van, a szekrényben, támadáááás, utánam! Irány a Villa, Kő már ott van és megint zabál, semmi különös, az öreg az előbb jött meg egy nagy szatyorral, akkor le is léphet, Emődi majd visszajön Lindáért, mert szép a szája. Emődinek. Jön Gerzson, megörül, már fél órája vár a kihívott taxira. Lujza idegesen telefonál, az idegeskedést úgy szimbolizálták, hogy ziláltabb a haja. Tudod, hogy számíthatsz rám, minden rendben, aztán tejet kér, mert ideges, ennek ellenére Linda teját csinál, vagy nekem kéne bejelentkeznem a fülészetre. Közben a fiókban töltényeket talál, aszti!

Ugyanekkor a kollégák megtalálják Eftót Művész Urat holtan, alig három órája halott, mellkason lőtték. Eftót Úr élőben sem mutatott jól, holtában pláne. Amíg a kollégák helyszínelnek, Lujzáék a Lujzával készült riportot nézik a tévében. Lindáék is. Valami gebasz van, mert amikor az öreg kellékest kérdezik, mindenki elhűl Linda is felordít, azt mondta, hogy árva? Már nem értek semmit, de nem is törekszem rá. Lujza a kellékes szerint árva volt. Egy árvának ugye nem szokott nővére lenni, kiabál Linda, na itt végképp elveszítettem a fonalat, miért is nem? Emődi méltatlankodik, ki fogják rúgni az állásából és úristen, mi van Linda kezében? Vaktöltények! Meg kell keresni a Villában a pisztolyt, Emődi meg ne ugasson, hanem tartson inkább bakot. A kollégák Eftótnál közben találnak egy könyvet, amiben be van jelölve a vágott szélű bélyeg és hogy, hogy nem, Kő talál egy bélyegtartó zacsit is. Kerítsék elő Lindát a föld alól is, a kölyök jó nyomon járt! Linda megtalálja Gerzson ágyában a pisztolyt, aztán okosan maga felé tartja, megfeledkezve az ökölszabályról, töltetlen fegyver nincs, bele is szagol úgy, ha elsül, akkor pont az agyát loccsantsa szét vele, ezzel lőttek nemrég és egy töltény hiányzik is! Eftót?

Lujzáék cihelődnek a Lujza emlékműsorra az Operába, utánuk! Béla és Klárika is éppen aznap mennek az Operába, hogyne, ráadásul tudják, hogy az öreg kellékes veszélyben van, csak tudnám, honnan, én nem értek má’ lófaszt se. Összeesküvő kettő kardot kap, az öreg kellékestől, Eősze elvtársék megérkeznek a Villába, minden tárva-nyitva, még a tévé is mén, ebből rájönnek, hogy Lujzaműsor van és ők is elrohannak az Operába. Linda egy kardvirág bukréta mögött szerencsétlenkedik, Bagoly elvtársnő is ért mindent, csak én nem, már ott ül a portán, csak nem gondolod, hogy magadra hagylak, Linduskám? Lujza is megérkezik, szegfűcsokor aszparágusszal, riportok, összeesküvő tíz kard. Gerzson nem tudja lelőni az öreget, mert összeesküvő százkilencvenhárom megzavarja, mi meg sose tudjuk meg, kardot kapott-e az is. Ja, Linda csak most érkezik a kardvirágokkal, bocs, de annyira elkapott az izgalom, hogy alig bírok magammal, na. A kellékes mellékes monológ után Gerzson végre lelövi az öreget, aki csoda folytán életben marad, Klárika és Béla sietnek a segítségére, mert az öreg akkorát esett, mint az ólajtó. Linda rohan Gerzson után, némi szerencsétlenkedés a színpadon, apu te itt? Linda, te itt? Kicsit később a kellékes bácsi, aki a dolgok alfája és omegája mesél nekik, micsoda, a Lujza férjnél volt? Mi az, hogy volt? Van! Hondurasban él! A kellékes közben feladatot kap, menjen a színpadra, mert áll a bál. Gondolom, azért kell a színpadra mennie, mert ott a legkönnyebb lelőni.

Csak már látnám. Gerzson, az öreg még él! Gerzson kiakad és kiront a páholyból, ártalmatlanná téve ezzel Emődit, akinek az lenne a feladata, hogy őrizze őket, de hát eddig sem az eszéért szerettük ezt a szerencsétlen papucs gyereket. Gerzson kilencvenhét lövést ad le a színpadon álló kellékesre, sírok. Az öreg az istennek nem akar meghalni, de a faszi se, akit már testvérek között is tíz perce leszúrtak a színpadon. Ön F. Lujza? Igen! Ön Aliszka? Nem, ő Antalffy nemtomki, a férj, kiált diadalittasan Linda, mire a férj EGY mozdulattal fellöki Lindát, lelöki kerekesszékestül Lujzit a lépcsőn ÉS tesz ártalmatlanná négy rendőrt. Utánuk! Mindenki szaladgál, mindenki üldöz valakit, Gerzson pisztollyal rohangál az Operában és senkinek nem tűnik fel. Antallfy grófot, miután az kést ránt, Bagoly elvtársnő elintézi egy jól irányzott tökönrúgással, Linda Gerzsonnal kerül szembe, aki a hat golyójával már kétszázhetvenet lőtt, vaktöltény, hihihi! Lujzi, aki eddig egy kerekesszékben ült, most úgy fut, mint a nyúl, Linda Babettával üldözi, mondom Babettával üldözi, és 38 km/h sebességnél rácsattintja a bilincset a kezére. Idvezült mosoly, a gonoszok megint megbűnhődtek, a jó győzedelmeskedett, én rohadtul untam.

A képeket szállítja és a vernyákolásomat hallgatja: Sigismundus. Pussz.

Címkék: linda
54 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.07.04. 19:07:23

Töltök... valaki? :D

Akármi Áron 2011.07.04. 19:27:42

Jó stét, szép estét!:-)
@gyvy: hát én kérnék, de tudom, hogy borovicska lehet, csalódom? Inkább puzkkantok egyet, hogy tudjunk koNcintani:D

Hurri Kán 2011.07.04. 19:30:19

@Akármi Áron:
Nem, aSZt nem szeretnék okozni... No de az imént leltem még egy üveg mazsolapálinkát is a sifonérban, úgyhogy alighanem ma cifra szűrés lesz :D

Akármi Áron 2011.07.04. 19:32:58

És hát Hajni a búbocskádra nyomok egy hamvas, szép nagy barackot, O (barack, ennél nagyobbat nem tudtam)DDD
Ilyen sűrű, eseménydús összevisszaságot követni, hát a végére érni nagy levegővétel lehet:-)
A csini Lenin kép pedig 10 ponTyos:-)

Akármi Áron 2011.07.04. 19:34:13

@gyvy: a mazsopáLyinka olyan finom, hogy majmeg szólal?
Mer akkor hagyom a pukkantos sert, vagy mán mindegy, hangosat szólt, elmegy az ereje. Meg az enyém is:-)

Akármi Áron 2011.07.04. 19:38:37

@gyvy: Boccsánat, ma úgy tűnik fogalmazásgátló van bennem, mazsolából kimaradt a la...lalalalala:D

Hurri Kán 2011.07.04. 19:38:50

@Akármi Áron:
Az a harci helyzet, ha valaki el nem dugja az üveget, itten hamarosan kutya világ lészen...

Márpedig egyedül vagyok...:DDD

Akármi Áron 2011.07.04. 19:43:37

@gyvy: monóban dugni, még ilyet:DDD

Hurri Kán 2011.07.04. 19:47:13

@Akármi Áron:
Ma kérem nem dugok... jó borokat iszom, zenét hallgatok, és hülyeségeket írkálok :DDD
Egyébként pedig a szex legbiSZtonságosabb formája :D

Akármi Áron 2011.07.04. 19:48:59

@gyvy: amúgy meg szoríccsad a nyakát és löttyincsé egy hangyafaszányit, tartom a bigrét az egyik mancsomban, a másikban kipukkanva a ser.
Na most meLiket a kettő közül?
Adol is vagy csak húzogatod a mézesmadzagot?:-)

Akármi Áron 2011.07.04. 19:51:06

@gyvy: Kénytelen voltam visszaolvasni, mert aSzittem, hogy félreolvastam megint, hogy töltök...azaz magadnak, de nem-e ott van, hogy valaki?
Hát itt vónék én senki vagyok?:DDDDD
a Jóborokat idd meg, a mazsolyapáLyinka izgatna, még nem kóstáltam sosenem:-)

Hurri Kán 2011.07.04. 19:51:22

@Akármi Áron:
No megyen :D

ASZtán széjjelcsapassuk egy kis almapárlattal, ha úgy is jó... ASZtán rátérhetünk a zágyas cseresznyére :D

Akármi Áron 2011.07.04. 20:03:59

@gyvy: Jó sok jött, még a gépet is újra kellett indítani, pukk és se kép, se hang.Na bameg gondoltam, se pia, se szórakázás:-)
De itten vagyok, megráztam a gépetDDDD
A sorrendiség nekem nem kompatibilis, az almapárlatot kihagyva, jóhet az ágyas cserike:D

Hurri Kán 2011.07.04. 20:06:43

@Akármi Áron:
Ahhoz a körtén át vezet az út :D

Akármi Áron 2011.07.04. 20:08:06

jóhet=jöhet, hát lehet, hogy nem is kéne mán az az ágyas, vagy esetleg dupla mennyiség.(Félrever a harangomDDD)

Hurri Kán 2011.07.04. 20:09:52

@Akármi Áron:
Hát a harangregulázásba nem fogok tudni segíteni, ha így megyen minden tovább... :D

Akármi Áron 2011.07.04. 20:12:13

@gyvy: furfangos egy úton járunk, hallja Kend:DDD
De, ha jól diktál,vakon követem:-)
Meg úgy is írok...há látszik, nem?:-)

Akármi Áron 2011.07.04. 20:16:08

@gyvy: DDD Megoldom én, teljesen önálló vagyok:-)Halaggyunk csak tovább...a kijelölt úton:-)

Akármi Áron 2011.07.04. 20:24:21

@gyvy: Ebben biSztos vagyok:D
Akkor most álljunk meg egy szóra!:D
Hol vagyunk az úton, jófelé?:-)

Hurri Kán 2011.07.04. 20:25:39

@Akármi Áron:
Természetesen... Hát lehet egy gyümölcsnap rossz? :D

Akármi Áron 2011.07.04. 20:33:54

@gyvy: semmiképp, fő az egészség:D
A körtét pedig imádom, főleg a cukorkörtét, szilárdan, folyékonyan. Lényeg a cukor, mert az meg a boldogsághormon aTtya:-)

Hurri Kán 2011.07.04. 20:36:18

@Akármi Áron:
Körte most nálam csak desztillálva van :D
Cukorfokát nem mértem, de úgy tűnik, megfelelő, mer boldogít :D

Akármi Áron 2011.07.04. 20:43:58

@gyvy: Hínnye, hogy eltaNátam:-)
Jó kis, finom selymes körte páLyinka,én itten örülök, hogy te ottan boldog vagy:DDD
KoNcíccsunk, mostmá mindegy én pukkantossal:-) Szídd föl bögyöm a darazsat, egészségünkre!D

Hurri Kán 2011.07.04. 20:47:57

@Akármi Áron:
EKKS :)

Osztán kutya legyek ha széjjel nem csapatom egy kis törköllyel :D

nosce 2011.07.04. 20:58:16

@gyvy:
"Osztán kutya ..."

először oroszlán kutyának olvastam már elő is kaptam a növényhatározómat h megtnézzem milyen fajzat ez, de aztán látom kár űgy sietni :)

Hurri Kán 2011.07.04. 21:00:10

@nosce:
Úriember nem siet... :D

Akármi Áron 2011.07.04. 21:01:49

@gyvy: Szét is kell csapatni, aGyy neki:DDD Mer a változatosság meg a gyönyör ugyi?:-) Lehet itt szellemileg is szexelni, azt még a biSztonságos!

Bevallom neked, én most kaptam rá a páLyinkára, hogy kütted azt a mazsisat.Ha bajuszkám lenne most csettintve megpederném:-)
A borhoz hasonlóan elkerült eddig, pedig 12 szilvafa van a szülői háznál, oszt sosenem ittam, pedig kérleltek, hogy frissen kifőtt egy gyűszűnyit.
Na lehet, hogy a méret zavart, de ehhez ennyi időnek kellett eltelnie?DDD

Hurri Kán 2011.07.04. 21:02:22

@Akármi Áron:
Hát kérem... méret dolgában nehéz okosnak lenni... Igazából olyan ez, mint az Anthióciai Szent Kézigránát :D

Akármi Áron 2011.07.04. 21:04:45

@nosce: úgyis azt olvasunk, amit akarunk olvasni. Az a legjobb, amikor félreolvasunk:DDD

Akármi Áron 2011.07.04. 21:10:19

@gyvy: Minek ez a rohanás...:-)
Miféle Szent Kézigránát lehetett, most haljak meg tudatlanságba?

Akármi Áron 2011.07.04. 21:13:12

@gyvy: pardon... és úrinő pedig sosenem néz hátra, mi történik mögötte:-)

Hurri Kán 2011.07.04. 21:16:18

@Akármi Áron:
Az eredmény a lényeg, nem? :D

Akármi Áron 2011.07.04. 21:24:29

@gyvy: Könnycsorgatós volt, remek gyógyszer:-)
KOtona se vótam, de a legfontosabb most mán tudom a fegyverkönyv:DDDD

Persze, minden eredményre megy, eccer már megmondtuk, és ez is jelezvén lehet a fegyverkönyvben, biSzti:-)))

Hurri Kán 2011.07.04. 21:25:54

@Akármi Áron:
Örülök, hogy seGGíthettem :D

Akármi Áron 2011.07.04. 21:34:21

@gyvy: pikszkosul köszönöm, a seGítséget pláne, kihagyhatatlan része napjainknak és végtelen hálám:D

Akármi Áron 2011.07.04. 21:45:56

@gyvy: Jó ember, akinek ilyen nagy teHmészete van mondta egykor nagyanyám,:DDD

Ilyen nagy boldogságban készülök begömbölyödni, mert igen korán kell ébredni a holnapi nap nagy teendőire dologházban.
Legyen kellemes, páLyinkás estéd és felhőtlen álmod:-)
Jó éjt!

Kaszáspók 2011.07.05. 07:01:31

Hódos Hajnalka inkább mennél el kapálni.

Azt csinálnád amihez értesz, és nem mellékesen valami hasznosat tennél.

Spéter46 2011.07.05. 07:44:29

@Kaszáspók: Nocsak, nocsak egy öngyilkos jelölt:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.07.05. 08:10:24

@Kaszáspók: ;n csoadalom Hajnit'egy 30 eves sorozat egy reszerol kb 3 /4?/flekket irni.........
mondjuk a hozzaszolasokon latszik, a kutyat nem erdekli Linda:)

Albino Vernyul 2011.07.05. 09:57:50

@Kaszáspók: Csak nem a Velvet troll vagy..?! Gondolom miota bezart a fikabazar, elvonasi tuneteid lehettek..

Hurri Kán 2011.07.05. 10:00:48

@Albino Vernyul:
Nekem is elvonási tüneteim vannak... Megyek is csillapítani.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.07.05. 12:03:34

Ez picit hosszúra sikeredett, de azért töretlenül olvasunk :)

kerikak 2011.07.05. 17:05:48

mi a manó van Linda hogyvolt? :) imádom ezt a sorozatot :)

Zelefánt 2011.07.20. 01:13:06

@Kaszáspók:
Kíváncsivá tettél...Kétszer is ugyanazt írtad...Mi motivál?...

Zelefánt 2011.07.20. 01:18:26

@Kaszáspók:
Mert...az alábbi lett volna az első...hmm...reakcióm:
hogy a ravatalon baszd meg a kurva anyádat...
De...engem is...öntöztek néha...

Zelefánt 2011.07.20. 01:25:05

Minden meseolvasótól elnézést kérek.

Akármi Áron 2011.07.20. 08:17:25

@Zelefánt: méghogy elnézést, egyetértünk max!

@Kaszáspók: össze-vissza,orrba-szájba ciripelsz mintegy kaszástücsök, cseréld ki a növénymeghatározódat...!
süti beállítások módosítása