Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x05 – 12:00-13:00

2011. július 01. 12:30 - Milo Rambaldi

Dél van. Jack csatlakozott az Emerson-féle bandához, eddig bejönni látszódik a fiúk terve, David bevette Jacket. El is indultak elrabolni Matobot, aki az Icának való nyifogás után a titokszobába kényszerült hites feleségével együtt, akit gyümölcshordó asszonynak öltöztettek az alkotók. Henry Taylor megtudta, hogy fia tényleg gyilkosság áldozata lett, az Ica kormányában garázdálkodó szandokáni szemetek lelkén szárad a gyermek sorsa. Renée megzombult, és Tanner kínzásával megtudta, hogy Matobo a célpont, el is indult a helyszínre. Egyébként pedig Icának egy órán belül el kell kezdenie a csapatkivonásokat, különben lesz haddelhadd.

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, megy az adj király katonát játék Matobo őrével, semmivel sem vagyunk előrébb. Larry eközben a helyszíni csapatot készíti, de befut az évadbeli aktuális hülyék gyülekezete (ezúttal az ügyészség gondolja úgy, hogy AZONNAL vizsgálódni kell Renée hülyesége miatt), és Larryt vegzálni kezdik a kórházi akció miatt. Larry telefonon baszogatja Renéet, aki persze leoltja, nem volt más választásom, és nem jövök vissza a központba, hiába is ordítasz így velem. Megyek, és kitépem Jack szívét, renegátoskodok egy sort. Sean eközben az immáron földre szállt asszonnyal beszélget, igen drágám, dugunk majd egy alaposat este, de most ki kell nyírnom egy-két terroristát.

Matobo és asszonya azon spekulálnak, hogy amazok odakint tutira Dubaku emberei lehetnek, és semmiféleképpen sem fogják elhagyni a titokszobát, mert akkor Szandokánnak tényleg vége, és azt nem lehet hagyni. Emersont sem ejtették a feje tetejére, felhívja Matobot a belső telefonon, tízig számolok, és a testőröd megtanul mindkét szemén is tud levegőt venni, de Matobo nem adja be a derekát. Eközben az FBI telefonál a testőrnek. A kém kilétére nem derül fény sajnos, de Emerson megtudja végül Nicholson keresztül, hogy Tanner köpött. Még 15 perc van az FBI érkezéséig, addig kell valamit alkotni, Jack és Tóni elrohan a konyhába eszözöket keresni. Tikktakktikktakktikktakk...

A kedves CTU-s fiúk ammóniagázzal akarják szó szerint kifüstölni Matobot és Mrs. Matobot, Jack a mixtura pektoraliszt a konyhai tisztítószerekből ütötte össze, majd próbálkozom én is a szomszédon egy kis hipó és ablaktisztító keverékével, bár az szerintem csak szimplán kurva büdös lesz. Bár Matobo kész feláldozni magát Szandokánért, Emerson szerint az asszony halálát nem akarja majd végignézni, ezért kijönnek majd. Közben Janist vegzálja már az ügyészség, de Larry elküldi őket a jó francba, egész kezdem megkedvelni Larryt, mégsem akkora gyökér. Janis szerint Larry szerelmes Renéebe, ezért próbálja annyira védeni. Sean csak néz, pedig szerintem Janisnek van igaza.

Renée eközben már érkezik a Matobo rezidenciára, Matobóék pedig újabb adag gázt kapnak a szellőzőn keresztül. Alama kezd egészen szarul lenni, és Emersonnak lesz igaza, a füstkezelés hatására a fuldokló vakondok csak előbújnak a lyukból, Ule Matobo begyűjtve. A túszok mennek is a szállítós minibuszba, Renée ezt Larrynek közvetíti, Larry ordít, gyere vissza azonnal, de ez elmarad, mert elkapják a szép Renéet, és a Matobó házaspár mellé behajítják a meseautóba. Jack azért kap csúnya nézést és egy „rohadt hazug disznó” beszólást a miheztartás végett. Emerson Nicholst hívja, na derítsd csak ki az FBI-tól, mit keres itt ez a helyes vörös csaj. Tikktakktikktakktikktakk...

Henry Taylor testőre, Brian segítségével fogja Samantha pendrive-ját dekódolni, Henry egyébként boldog, hogy igaza volt, mindenki lehülyézte, pedig az ő fia nem lehetett öngyilkos. Ica persze semmiről nem tud, ellenben megmakacsolja magát, akkor is letámadom Szandokánt, engemet senki nem fog zsarolni. Na ekkor fut be a külügyminiszter a legújabb emberrablásos hírrel, Ethan szerint Matobo személye elengedhetetlen a sikeres támadáshoz, de Ica nemet mond, támadunk, nem adjuk be a derekunkat a zsarolásnak. Anyám baszki, te is meghibbantál egészen. Hullani fognak a választóid, mint az őszilegyek, ha Dubaku ezt megtudja!

Eközben már Sean és Erika búgnak, olyan jó volt a tegnap éjjel (Mrs. Sean meg a repülőtéren szenved, szemetek!), de jön Janis, és porig rombolja a hangulatot egyből. Larryt is vegzálni kezdi a szemüveges rém, és Larry láthatóan besokkol, amikor megtudja, hogy Renéet elvitték a terroristák (vagy akiket annak hiszünk). Renée már Matobóéknak motyog, sajnálom, hogy nem tudtalak titeket megvédeni. Te pedig Jack, te egy utolsó féreg vagy, megbíztam benned, pedig egy mocskos terrorista vagy, a pénzért csinálod, vagy jól esik, te kurafi, te? KUSSS!!!! Ez Tónitól, érkezik, Nichols pedig kiadja a parancsot: bár Renée csak Matobo címét szedte ki Tannerből, és az FBI-nak fingja nincs semmiről, Renéet tessék fejbe vágni egy lapáttal, és azzal a svunggal elásni az első adandó ipartelepen. Tikktakktikktakktikktakk...

Dubaku Dzsuvával telefonál, majd tombol, Ica miért nem vonja ki a csapatokat? Majd megmutatom neki, milyen, amikor a Fehér Ház kertje a leszállópálya. Nichols nyugtatja, semmi gáz, mindjárt jön Matobo, én hozom személyesen, a kis vörös miatt meg ne aggódj. Henry Taylort látjuk, amint Briannel érkeznek Brian barátjához, ámde amikor Henry észreveszi, hogy ez igazából Samantha lakása, már késő. BRIAN ÖLTE MEG ROGERT!!! ÉS MEG FOGJA ÖLNI HENRYT IS!!! Henry szó szerint köpni-nyelni sem tud, Brian a kávéjába mérget csempészett, amitől az izmai és a hangszálai is lebénultak. Ügyes. GyilkosBrian a pendrive-ot elveszi, majd közli Henryvel, hogy Roger is és ő is rossz helyen szaglásztak, ezért meg kell halniuk, Henry ne féljen, nem fog sokat szenvedni, Roger sem szenvedett sokat. Brian megy is egy késért a konyhába, és egy másik genyát hív, gyűjtsd be Samanthát, de gyorsan, hozd ide, aztán elrendezzük a helyszínt, hogy úgy tűnjön, gyilkosság/öngyilkosság történt. Szemetek! Tikktakktikktakktikktakk...

Larryt továbbra is vegzálja az ügyészség, de ezúttal durván begorombul, főleg amikor megtudja Sean jóvoltából, hogy Renéet meg akarják ölni. Eközben Renéet kiszedik a minibuszból, továbbra is hörög, majd Jack egy árok mellé állítja. Így szól az én szerelmem, ha le akarsz lőni, legalább nézz a szemembe, te rohadt állat. Jack erre megfordítja, és így szól, ha megbízol bennem, túléled. Ellő egy eret Renée nyakán, az véresen beesik az árokba, majd Jack rádob egy éppen ott heverő zsugorfóliát. Tényleg élethű, de Emersonnak ez nem elég. TEMESSÉTEK EL! Hűbazmeg! Tóni és Jack elkezdik földdel beszórni Renéet, akit így gyakorlatilag ÉLVE ELTEMETNEK!!! Itt a vége, tetű cliffhanger! És Renée néma órát kap, ami elviekben a halál jele! Én drága vörös angyalkám, támadj fel, de gyorsan! Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vince Larkin 2011.07.01. 13:35:00

Anyám, nem semmi rész volt! Mondjuk az legalább szimpi, hogy nem árulták el a készítők a jónépnek a Matobó házaspárt kifüstölő vegyszer összetevőit, egyszer csak önteni kezdte Jack azt a sz..rt. Gedge ügynök egy rohadt tetű. Na de ahogy szépséges Renée-nk (bocs a többesért, Rambaldi) nyaki eren lett lőve és nyitott szemmel nézte ahogy földet dobálnak rá. Ne mááár!!!

T. Norbert 2011.07.01. 15:14:27

Renée némaórája nem volt fullcsendespitty, mert lehetett hallani a zihálását. (Ez ugyanígy volt a második évad végén Palmer szívverésével, és a hatodik évad végén a tenger zúgásával.) Tehát igazából nem volt megtévesztő, bár kétségkívül nagy fordulat lett volna, ha ki(ny)írják ilyen hamar.

Robinzon Kurzor 2011.07.02. 09:01:55

Csak nem vonják ki a forgalomból ezt a dögös-bögyös-vöröst?

Remélem, hogy a médiahatóság ezt nem engedi.

A Szandokán, az olyan mint a Szangria, csak más, ugye?

Gabba 2011.07.02. 13:51:20

@Robinzon Kurzor: ez ám a szép összhang, együtt aggódunk összes férfinépek a dögös vörösért!

Gyorsan ugrok is a köv részre, mert megesz az ideg!
süti beállítások módosítása