Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyerj a Discoveryvel!

2011. június 30. 11:40 - Nico Tindeath

A Discovery megint játszik, megint értékes nyereményekért, de most már szóviccelnek is. Aranyláz Budapesten, harmadik roham:

Ha kép is készült volna hozzá, az eheti feladvány akár a Szóvicc blogon is megjelenhetne: hogy hívják azt az üzletet, amely a Föld legészakibb pontján kínál élelmiszert és konyhai ízesítőket? (A megoldás anagrammája: erre fűz kis sas)

Ha kitaláltátok, hogy melyik 13. kerületi üzletre gondoltunk, ne fogjátok sokáig a fejeteket, hanem siessetek mihamarabb a helyszínre! Az elsőként érkező nyereménye a Discovery Channel ajándékcsomagja, és utána még öten kapnak a helyszínen vigaszdíjat. Játékszabályzathoz katt ide

Aki nem ér oda, jövő csütörtökön – utolsó alkalommal – új kincset találhat, ma este fél tízkor pedig megnézheti az Aranyláz Alaszkában következő epizódját a Discovery Channel műsorán.

 
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.06.30. 20:57:13

pedig nem kenyerem a dicsekvés, de ha már szóba került a Szóvicc blog, akkor....

szovicc.blog.hu/2011/03/28/vallomas_173
süti beállítások módosítása