Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Linda - 1x01

2011. június 29. 16:45 - Hódos Hajnalka

Mindenekelőtt szögezzük le, hogy a Linda c. filmsorozatot nézni nemcsak nosztalgia és vágyódás az akolmeleg után, hanem egyenesen menő. Mint ahogy Babettázni is, én már csak tudom, második éve tolom azzal, és ha betartunk pár ökölszabályt, jelesül, hogy maxiruhában NEM Babettázunk, mert vagy felkapja a szél és a fejünkre tekeri, rosszabb esetben a nyakunkba, tehát előző esetben garantált a vakrepülés, utóbbinál a közszeméremsértés, mint büntetőjogi kategória. További baráti tanács: pók mindig legyen nálunk, soha nem tudhatjuk, mikor viszünk haza Babettával a lomtalanítás alkalmával kidobott, ütött-kopott Thonet széket. Klumpám nincs, nézzük, ki csinálta fel hatvankettőben a Zorbán Gizit.

Idétlen kamaszokkal kezdünk egy osztályteremben, a tanárnő szemöldöke önmagában megérne egy hogyvolt posztot, pályaválasztás, és előtte a ki bagózott már megint, mint kardinális kérdések. Főszerepben Emődi Tomi, aki kedvesen szerencsétlen. Linda modoros, hülyén artikulál és százharminc az ikúja, az én rendőr szeretnék lenni mondat viszont még várat magára, a lombikok között kerül rá sor. A biosztanárnővel folytatott beszélgetésből kiderül, hogy Linda gyakorlatilag egy zseni, akár kutató is válhatna belőle, de ő feszt a rend őre akar lenni, ki érti ezt a lányt. A tanárnő látványosan kiborul, aztán beletörődik a megváltoztathatatlanba, Lindát bazgatják az osztálytársak a folyosón, ő dühében a női mosdó felé veszi az irányt, ahol hangos sírás-rívás szakítja meg a feszkó levezetésére szolgáló tékvándós kézizélést. A vécé jajzöld, sokkal inkább, mint anno az sztk-ban, de egyszerűen nem tudtam nem észrevenni a fallal azonos színűre festett vasradiátort. Zsuzsa, az osztálytársnő combot villant és bokakötözős szandit, nem, nem terhes már megint, az van, hogy üldözi egy hapsi és retteg. Nem mert szólni, még az anyjának se, mert akkor nem engedi sehova. Nekem való ügy, nyugtatja meg Linda, este tízkor találkozunk, aztán esik egy akkorát a vécében a tékvándózás közben, mint az ólajtó, Zsuzsa végre nevet.

Emődi Tomi viszont ideges, na majd most ő jól visszakéri a verseit, de nem elég, hogy Linda okos, talpraesett és rendőr akar lenni, még konyhatündér és tisztaságmániás is, Emődi vagy vasaljon, vagy porszívózzon, csak ne szerencsétlenkedjen már, a gazt meg, amit a háta mögött rejteget, adja már ide. Az értsd már meg, hogy szerelmes vagyok beléd, te hülye után elcsattan az első csók. Közben hazaérkezik apu, azaz a Művész Úr, oldalkocsis motorral címre szállítva, hogy megismerkedjen a matróna Klárikával, aki éppen beköltözködik a házba és összetéveszti a budakalászi zőccségessel. Aput Fellini ma sem kereste, viszont fasza melót kapott, szódásszifon lesz egy reklámfilmben, pezsegni is kell. Vacsi előtt kicsit könyörög Emődi Tominak, hogy verje meg a lányát, mégiscsak egy bokszoló, Linda lelép, mint kurva a sezlonyról, dehogy krapekozik, a te idétlen verseidet olvassa reggeltől estig. Felhívnám a figyelmet a krapekozik szóra. Linda és Zsuzsa feltűnésmentesen utaznak egy buszon, aztán leszállnak, Linda követi az osztálytársnőt, aki egyre jobban szedi a lábát, a Psycho legdurvább jeleneteit idézik a képsorok, első vijjogás, mikor az üldőző hapsi már-már utolérné a menekülő lányt. Élethalálharc, Lindát fejbekúrja a pasi a műbőr aktatáskával, cserébe kap egy akkora rúgást, hogy elterül, megvan a szatír. Felpofozzák, add ide a kezed, Zsuzsa, meglepődés, maga ismer engem? Hogyne, te vagy a lányom. Az általános csodálkozást a rendőrség és igazoltatás szakítja meg, de utána kiderül, Nyírő Sándor papíron tényleg Zsuzsa apja, azért követi napok óta, mert ádegy ha most továbbtanul, neki vége, tizennyolc éve fizet utána gyerektartást, ádkettő, nős, és az asszony most jött rá, hogy van egy lánya, rohadt nagy cirkusz volt. A letiltás miatt. Pedig Nyírő nem is az igazi apa, elhívták, jött a Zorbán Gizi, rámutatott, te leszel az, aztán fél év múlva a bíróságon találta magát. Bepalizták rendesen a szerencsétlen hülyét, kész is van, de aggodalomra semmi ok, majd Linda kézbe veszi a dolgot és kideríti, ki Zsuzsa igazi apja.

Kata nénihez, a masszőrhöz mennek a lányok, Kata néni felhúzza magát, mit képzel ez a két kis taknyos, kérdezzék a Kelement, a céllövöldést, egyébként meg a francnak kell itt bolygatni a dolgokat, Nyírő az apa és kész. Linda természetesen egyedül érkezik a vurstliba, természetesen késő este és természetesen már a puszta megjelenésével magára ránt négy-öt rosszfiút, tékvándó, és itt láthatjuk a film legköltségesebb jelenetét is, a nyomorult nyikhaj a hasrúgás után elengedi a kezében szorongatott mintegy harminc lufit. Miután Linda lekaratéjozik mindenkit, szarrá lövi a céllövöldét, aztán kiosztja Kelement, aki bevallja, hogy ő nem dugott a Zorbán Gizivel, mert a masszőrKatát dugta, egyébként is, mi ez a nagy felhajtás? Hogy mi? Hát van egy gyerek, aki apa nélkül nőtt fel. Kelemen nagy ívben szarik erre, neki van kilenc kölyke, meg egy roma felesége, aki kilátásba helyezi, hogy kikaparja a szemét, ha félrekúrt, és hazahozza a tizedik kölyköt is. Ja, Linda menjen a Déneshez, az egy faszagyerek volt, puszta kézzel törte a poharakat, ha bebaszott. Emődi Tomi is megérkezik a vursliba, de mivel Linda már mindenkit gallyra vágott, nincs semmi dolga, ezért smárolnak.

Linda fejében megszületik egy ötlet, Zsuzsa hozza össze az anyjával, azt hazudják neki, hogy terhes, a segítségét kéri és majd jól kiszed belőle mindent. Mi? Hogy a srác nem akarja elismerni? Na, hát ebben az Orbán Gizi tud segíteni, úgy el fogja ismerni, mint a pinty! Itt rövid nosztalgiázás arról, hogy Gizinek autóbalesetben meghaltak a szülei, mikor 17 éves volt, és ezt úgy próbálta feldolgozni, hogy kurválkodott. És mindig van kiút. A következő jelenet csak azért érdekes, mert Linda megismerkedik leendő kollégáival, akik az isten tudja, miért özönlenek be egy tékvándó edzésre. Handel Gyula is tékvándózik, fekete öves és ki lehet hívni. Persze Linda stréberkedik meg vijjog, mint egy elbaszott sziréna, egészen addig, míg kap egy akkorát, hogy ájultan kiterül. Handel Gyula egyébként nyomozó, igen, a többiek nyomozók, ez itt a főnök, a jelentkezési lapról meg Linda a BM információs irodájánál kérjen infót. Emődi megint házhoz jön a lófaszért, mikor féltékenységében meg akar verekedni Handellel, aztán egy cukrászdában csivitelnek, igen, be tudna fejelni egy vécéajtót Linda kedvéért, de bazmeg, egy üvegpoharat ne kelljen már összeroppantania puszta kézzel, egyrészt meccs van hétvégén, másrészt örökre megmarad a nyoma.

Apu és Klárika szerelmi szálát láthatjuk kibontakozni, esküszöm, összeszedek egy Béla nevű pasit, csak hogy kipróbáljam, tudom-e úgy búgni, mint Klárika. Klárika nemcsak pitét hozott egyébként, segítségre szorul, mert nem éri el a gárdróbot. Klárika másfél fejjel magasabb, mint Béla, jegyzem meg. Linda egy séfet baszogat a hatvankettes szalagavató bállal, az a retkes tepsit, amiben az a nyamvadt sült csirke van, a köjál lihegve foglalta volna le, menjen a Petneházi Tanár Úrhoz. Nem kéne, mert Petneházi Tanár Úr félmeztelenül permetez, így lehet tüdőgyulladást kapni, nem érdekes, mi parasztok felvesszük a báránybőr bekecset, alá meg a nájlonkardigányt is. Petneházi Tanár Úr nemcsak a kertészkedés nagymestere, de elrakott minden tablót is, hát itt a díszes társaság, nyolc lány, huszonkét fiú, ó, Korponay fejjel betörte a vécéajtót, Szecsődi meg a tánc királya volt. Korponay egy sótlan fasz, igen, emlékszik Gizire, furcsa, kemény lány volt, mindig egyedül volt… de várjunk csak, a Szecsődivel sokat táncolt. Szecsődinek hiába forradásos a tenyere, olyan meleg, ha ráköpnénk, sisteregne és még ma is lemegy getnóba és egyébként is, a poharakat a Dénes törte, ha be volt baszva. Linda rohan haza, Emődi dühös, mert szarrá ázott, de még ennél is fontosabb, hogy apu megkapta A Szerepet! Hatalmas tisztás, szarvas jön jobbról. Bika. Apu üzekedik, szerencsére csak hangeffektusokkal, hiába szakad ki a gyomra, nincs paradicsomos spagetti, egy szarvas párzás idején egyen füvet.

Emődi Linda utasítására végigtárcsázza Magyarország összes Dénes Istvánját és Dénes Istvánnéját, de leszakad a karja meg unja kurvára. Linda találomra rábök egy névre, hát persze, hogy betalál, Dénes István egy autószerelő műhelyben lelhető fel, brünnyögés Babettával. Linda kiakad, mert Dénes István elég görény, meg aztán, róla mondták, hogy nagy tehetség és sokra viheti? Dénes István emlékszik a hatvankettes bálra, mert akkor perforált a vakbele, ja, hát a bálra a bratyó ment el helyette, odaadta neki a meghívóját. Eszeveszett brünnyögés egy Malomkerék nevű helyre, a kerti parti alatt többször megállítottam a lejátszót, nem tudtam, hova is nézzek, a korabeli ruhákon röhögjek visítva, a nagy valószínűséggel temperával befestett hatvanas izzókra, melyek a hangulatvilágítást szolgáltatták, vagy a táncmozdulatokra koncentráljak. Dénes a főnök, igen, ő, a világos öltönyben, aki a húst szeleteli. Mi? Abszrakt a kérdés, de igen, meglehet, hogy elkapott egy lányt a bál után. Nahhátakkor tessék, ez a maga lánya. Nem, ez nem a Zorbán Gizi, ez a Zsuzsa. Egyébként meg a Zorbán néni még mindig jó nő, úgyhogy Dénes egy mázlista. Kicsivel később, a ZorbánGizi háza előtt Dénes bevallja, hogy hát az istennek se tudta ám elfelejteni azt a lányt, még az NDK-ba’ se. Persze Dénes nemcsak szállodaigazgató, hanem független is, hogyne. Mint a mesében. Remélem, legalább a farka kicsi, mert kezdek irigykedni a Zorbán Gizire. Dehogy hoz virágot, befelé!

Amíg Dénes és Gizi bámulnak egymásra szótlanul, addig Linda nemes egyszerűséggel közli Zsuzsával, hogy hoztam neked egy apukát, nesze, na, kezdjetek magatokkal valamit, pá, apám kajája elhűl. A zavarbaejtően giccses jelenet után felüdülés, hogy Emődi Tomit a hétvégi meccsen a harmadik másodpercben kiütik, a sporttársak a rászámolás után jöhetnek, emiatt akkora monoklival ballag, mint ide Nagykáta. Linda apja és Klárika természetesen elkésnek a ballagásról, Linda lecseszi őket, aztán harminc méterről észrevesz egy hullát a szertárban, gondolom, szagról, kihívja a rendőrséget, mert ennek a nőnek egyfolytában fontoskodni kell, beszarás. A hulla Sarkantyús bácsi, a pedellus, akiről rövid úton kiderül, hogy nem is hulla, csak be van baszva, mint az albán szamár, aztán kiderül, hogy Linda beadta a jelentkezési lapot a rendőrtisztire, és úgy néz ki, Emődi meg félrekúrt, de hát amilyen szerencsétlen flótás, lehet sejteni, hogy nem is. Ja, ott van a ballagáson a Dénes család is, és minden hepi.

Technikai okok miatt a második rész kimarad, bocsi, és holnap, ha minden jól megy, már lesznek képek is. Ezt a kettőt a port.hu oldalról cipeltem ide, köszi nekik.

Címkék: linda
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albino Vernyul 2011.07.02. 16:21:14

@lupacchiotta: Felesleges.. Kis furo, mindenhova befer...:)

Akármi Áron 2011.07.02. 16:22:04

@gyvy: Hámán mé kaptam én ilyen titulust???
Csupa tiszta és romlatlan vagyok, ez is a erényem(többek között):D

csicserierika 2011.07.02. 16:22:06

@Akármi Áron: a meggyes sörben nem jutunk egyezségre, én maradok a málnaszörpnél :)
Amúgy kinézetre nagyon tetszetős volt, ha ez számít :)

Rollinggal kapcsolatban pedig, azon csodálkoznék, ha sikerülne, mert tudtommal amcsi és ki tudja, hogy milyen cserekereskedelmi paktum alapján került pár karton az országba, hogy a jóravaló iszákos népséget beitassák :)

Hurri Kán 2011.07.02. 16:23:06

@Akármi Áron:
Ing, felveszi, nem veszi, stb. :)))

lupacchiotta 2011.07.02. 16:23:28

Bruhahahhha!
Nem vasfüggönyt akarok felakasztani!!! :D

lupacchiotta 2011.07.02. 16:26:08

@Albino Vernyul:
:D
Köszönöm az információt, neked is segített már? :)

Hurri Kán 2011.07.02. 16:35:01

@lupacchiotta:
Az legalább garantáltan sötétít :)))

Akármi Áron 2011.07.02. 16:36:04

@gyvy: mer ugye, ha én is centizgetném a holmi "tipliket" fűnek-fának:DDDDDDDDD
bűnös cselekedetekre vetemednék, de én SOHA, a tisztességem oda nem adnám egy pöttömke tipliért:-)

@csicserierika: a kinézete nem lényeges, nekem az íze isteni, de a málnaszörp sem rossz, utána:-)
Igen amerikai és nem nagyon lehet vidéken kapni, főleg mostanában, tizenévvel ezelőtt még a barátnőm "kocsmájában" is volt.
De mondom egy-két korombeli vendéglátóst felvillanyoztam vele, minőségi sörnek mondták, hú tényleg kéne valahogy beszerezni címszóval.
Viszont Németországban vállalkozó diáktársamnak mondtam, nézzen utána. Annyit megér...hátha..:D

Hurri Kán 2011.07.02. 16:39:16

@Akármi Áron:
Na hát... Fordítva méltóztatik ülni a paripán... Fölajánlom segítségemet, hogy a kedves vendég izé... ne jöjjön zavarba, hogy eredményes legyen a látogatás, erre tessék.... hálátlan világ... :DDD

Akármi Áron 2011.07.02. 16:42:24

@Albino Vernyul: DDD könnyesre sikerült sor:-)

Albino Vernyul 2011.07.02. 16:46:15

@lupacchiotta: Szerencsere nem..:) De tul sokat dumal.. Tudod, a nagy kocsi, kis szerszam analogia...;)

Hurri Kán 2011.07.02. 16:48:56

@Albino Vernyul:
Még jó, hogy semmit nem lehet itt hallani :DDD

Akármi Áron 2011.07.02. 16:50:07

@gyvy: Fordítva??? Hát akkor azé töri a pi...csukámat:DDD Ops, már erányt is változtattam.
Azé meg tud bocsátani??:-)
Mondjon IGENT!:DDDD

csicserierika 2011.07.02. 16:52:37

@Akármi Áron: nagykeres haverokat kéne most szerezni, nem vendéglátóst.
Nem szórakozni akarunk, csak berúgni simán szerény otthonunkban :)

Hurri Kán 2011.07.02. 16:52:56

@Akármi Áron:
Hát volt, aki már rá tudott venni...
De csak itt, csak most, mivel első szombat a héten, IGEN :)))

lupacchiotta 2011.07.02. 16:57:48

@gyvy:
Úriember vagy? :DDD

@Albino Vernyul:
Hüha! Nekem se tiplim, se kocsim! :(

Akármi Áron 2011.07.02. 17:01:58

@csicserierika: a nagykeres csapokat is nyitogattattam a "szaladjmárokkal", szerintem a kijelölt út jónak tűnik.
Remélem a sima-szerény otthoni "eseményhez" egyszer csak hozzá tudok járulni a kívánt márkával:-)

@gyvy: Tudtam-tudtam!:DDD

lupacchiotta 2011.07.02. 17:02:30

@gyvy:
Akkor gyere és fúrjunk már!!! Közben meg sikongatunk!!! :D

Hurri Kán 2011.07.02. 17:05:01

@Akármi Áron:
:D

@lupacchiotta:
Repülök :)
Őőő... hová is kell mennem? :DDD

lupacchiotta 2011.07.02. 17:05:42

@gyvy:
Fel a létrára!!!!!!! :P

Hurri Kán 2011.07.02. 17:07:38

@lupacchiotta:
No de hol az a létra?
Az Antarktiszon? :DDD

lupacchiotta 2011.07.02. 17:10:48

@gyvy:
A lényeg az, hogy nehogy leveszekedjél róla! :D

lupacchiotta 2011.07.02. 17:20:42

@gyvy:
Tudod mit, fúrok egyedül! Egy úriembert nem akarok kihasználni! :D
Viszont ha visszatért a hangod, siiiikííítsunk együtt!!! Remélem, meghallja!!!

lupacchiotta 2011.07.02. 17:23:53

@Albino Vernyul:
:D
De akkor nem csak tiplit, hanem spárgát is kell szereznem! :D

Hurri Kán 2011.07.02. 17:28:04

@lupacchiotta:
Akkor kénytelen leszek egyedül meginni a bort, amit a szereléshez vettem :P

lupacchiotta 2011.07.02. 17:33:17

@gyvy:
Na, ha bort is hozol, tuti, hogy nem mászunk a létrára! :D

lupacchiotta 2011.07.02. 17:34:58

@lupacchiotta:
Én már próbáltam! Nem megy, a vakolat viszont jön, ekkora tiplid szerintem neked sincs! :DDD

Hurri Kán 2011.07.02. 17:35:58

@lupacchiotta:
Ó, dehonnem... :)

Borral történő parabola-antenna szerelés után a létra már csak ujjgyakorlat :D

lupacchiotta 2011.07.02. 17:43:21

@gyvy:
Komolyan?
Parabolázhatnánk is, rühellem már, hogy focit csak kompjúteren tudunk nézni! :DDD

Hurri Kán 2011.07.02. 17:44:28

@lupacchiotta:
Komolyan... és barátom szerelés közben leejtett egy majdnem tele üveg rozét a tetőről... szívem szakadt meg :DDD

lupacchiotta 2011.07.02. 17:51:03

@gyvy:
Lehet, hogy a rozéd nem volt lehűtve, és nem akart megsérteni! :)

Hurri Kán 2011.07.02. 17:57:12

@lupacchiotta:
Mivel úriember volnék, erre inkább nem mondok semmit :P

lupacchiotta 2011.07.02. 18:01:03

@gyvy:
Bocsánat!
Viszont a rozézás miatt megszonnnnnyaztam! Milyen bort hozol?

Hurri Kán 2011.07.02. 18:03:49

@lupacchiotta:
Nedves... izé, szárazat :D Valami könnyű kis fehérre gondoltam, esetleg egy jóféle habzós rozéra... asse baj, ha Bujdosó :))
Szeressük... :D

lupacchiotta 2011.07.02. 18:09:08

@gyvy:
Gyönyörű!!! Imádom a pezsgést! :DDD

lupacchiotta 2011.07.02. 18:16:07

@gyvy:
Fúrunk még ma? Most megyek, és teljesítem a házastársi kötelezettségeimet! :D

Hurri Kán 2011.07.02. 18:22:28

@lupacchiotta:
Természetesen...
Mész vasalni? :DDD

lupacchiotta 2011.07.02. 18:35:10

@gyvy:
Nem! Körmöt lakkozni! ;D
Főzni is fogok, lehet.

Hurri Kán 2011.07.02. 18:38:33

@lupacchiotta:
Helyes! Tessék esztétikus megjelenéssel, vacsorával várni a szégyenlős vendéget :)))

lupacchiotta 2011.07.02. 18:50:56

@gyvy:
Ma "csak" a férjemet várom, de ugyanannyi szerettel mintha vendég lenne!!! :D

Hurri Kán 2011.07.02. 18:55:43

@lupacchiotta:
Az fontos :) Nagyon fontos :)

lupacchiotta 2011.07.02. 19:19:33

@gyvy:
Remélem finom lesz a főztöm, mert be akarom vallani neki, hogy majdnem félrefúrtam! :D

avanivi 2011.07.02. 19:21:39

@lupacchiotta: :)))) szorgalmas , szívós kis lényeknek látom őket, ha nem az én konyhámban garázdálkodnak.
@Akármi Áron: Ecetet tegnap már adtam nekik, de nem forralva, majd kapnak a pofájukra azt is ha megint jönnek.
Ma 17 óra óta még kussolnak.

Hurri Kán 2011.07.02. 19:23:16

@lupacchiotta:
Jelen esetben a majdnem = 0.. :DDD

Hurri Kán 2011.07.03. 10:55:05

Jó reggelt....
Hozna valaki egy kávét?
Álmos vagyok, egész éjjel ültem az előkészített tiplimmel, hátha mennem kell fúrni :DDD

Albino Vernyul 2011.07.03. 11:15:49

@gyvy: Hosszu ut lett volna....:)

Hurri Kán 2011.07.03. 11:17:49

@Albino Vernyul:
Nem baj. HA eccer megígértem, h segítek, akkor segítek :D

Albino Vernyul 2011.07.03. 11:45:16

@gyvy: Ooooo errol hallottam valamit...;)

Hurri Kán 2011.07.03. 15:56:25

Valaki megírja a többi rész öfijét? :D

Albino Vernyul 2011.07.03. 16:24:40

@gyvy: Megirom.. Ez lesz minden kov. ofiben..: Sikitas, rossz emberek pofont kaptak, es lerugtak a fejuket, az udvarlo pofara esett, a szulok durrognek, az apa megint epitette lefele a karrierjet...

Hódos Hajnalka 2011.07.03. 16:53:25

ne kúrogassatok már, hogy a kurvák vére folyjon már patakokban, jó, ha ideges vagyok???

Albino Vernyul 2011.07.03. 16:59:04

@Hódos Hajnalka: Na, ez hianyzott nektek.. Itt van...:)

Akármi Áron 2011.07.03. 17:05:09

@Hódos Hajnalka: D így is van, van annak a véradásnak illő helye kérem:-)
Jó estét nyár, jó estét szerelem:-)

Csak köll az a jó gazda szeme, hámondtam én má hányszor!

Hurri Kán 2011.07.03. 17:40:31

@Akármi Áron:
Asse nem baj, ha gazdának jó bora is van :DDD

Akármi Áron 2011.07.03. 18:05:17

@gyvy: Asse nem hát:-) Ha vóna biSzton küdene Neked, mert nagy a szíve, nekem is küdött finom fácános sört, igaz, hogy kettőt:-) de jószívvel hajigálta, nna:DDD

Akármi Áron 2011.07.03. 18:17:18

@gyvy: Mire egy-egy válasz itt megjelenik, lehet már Hajni bevégzi a szüretet is,fürge asszonka, aSztán megint korán jöhet a télapó:-)

Hurri Kán 2011.07.03. 18:18:21

@Akármi Áron:
Meglehet... :D

Valaki tudna kölcsönadni egy búvárszemüveget és egy békatalpat?
Sétálnom kéne egyet... :D

Akármi Áron 2011.07.03. 18:23:58

@gyvy: varangyos békatalpat a piócás embernemtud adni?
Tán nedves este van azon a fertályon?:-)

Hurri Kán 2011.07.03. 18:27:02

@Akármi Áron:
Piócásnak napok óta a színét se láttam...
Az van, de sajnos nem a megfelelő fertályon ;-) Mármint a fertály van máshol :DDD

Akármi Áron 2011.07.03. 18:31:13

@gyvy: Hát mán magammal is beszélgetek ajaj, néha nem árt a józanság sem:-)
De még az a jó, hogy két kapura is lehet mosmán rúgni:DDD

Hurri Kán 2011.07.03. 18:32:14

@Akármi Áron:
Hogyhogy? Az a négy nem egy volt eredetileg? :D

Akármi Áron 2011.07.03. 18:38:42

@gyvy: DDD mindig a rossz fertályon állsz?:-)
Csak kéne az a búvárszeműveg, de nekem olyanom nincs,csak sima, hagyományőrző:D
Én csak kettőig tudok számolni,de még az is megvisel:-)

Akármi Áron 2011.07.03. 18:48:31

@gyvy: Télleg:D A másik toporog fos helyen, csak besorol majd a jobbikhoz:-)

Hurri Kán 2011.07.03. 18:50:55

@Akármi Áron:
Amíg ideér, csak lészen új poszt :DDD

Hódos Hajnalka 2011.07.03. 18:59:55

@Akármi Áron: a bona fides az megvan. :DD

Vérnyúlnak. Feltéve, ha leszedi rólam ezt a kurva nagy ruhásszekrényt és kiszed az ágyneműtartóból...

www.youtube.com/watch?v=0Sn7GmHHR14&feature=related

:)

Akármi Áron 2011.07.03. 19:00:24

@Akármi Áron: Félreértések elkerülése végett:DDD a jobb fertályra:-)

Akármi Áron 2011.07.03. 19:35:26

@Hódos Hajnalka: DDD

@gyvy: Feltéve, ha eltávolítják mán azt kurva ruhásszekrényt, hogy Hajni könnyedén ki-bejárkálhasson az ágyneműtartóból:-)

Albino Vernyul 2011.07.03. 19:42:44

@Hódos Hajnalka: Na... Leszedtem a ruhasszekrenyt, es egybol bele is bujtam, a rigli behuzva..:)
Kosz a szamot, ez most jol jott.. Kezdtem vicsorogni.....

Hurri Kán 2011.07.03. 20:00:06

@Akármi Áron:
Nekem elég, ha a bort passzojja... azzal mán kihúzom, míg ideér a nedves, meg elkészül az új poszt :D

Akármi Áron 2011.07.03. 20:27:31

@gyvy: Ha bÜ termés lesz passzojja az, te-(a)vaj szíve van:-)
Megvolt a séta, vagy még a békatalpon fanyalogsz?:-)

Hurri Kán 2011.07.03. 20:30:48

@Akármi Áron:
Nem volt séta... megláttam lefelé menet az első ebihalat a lépcsőházban, és elment a kedvem az egésztől :DDD

Akármi Áron 2011.07.03. 20:39:41

@gyvy: Hát megértem, merha még ponTy lett vóna, lepényhalról meg mán ne is beszéljünk:-)
Megyek csobbanok egyet, legalább a víz meleg. Júliusban fagyos a szentem:D
Aztán majd bekukkantok az anyablogba, ha nem éget le a víz:-)

Hurri Kán 2011.07.04. 12:27:41

Ha lesz új poszt, becsület szavamra berúgok...

lupacchiotta 2011.07.04. 12:32:40

@gyvy:
Addig is... kérsz egy kávét?

Hurri Kán 2011.07.04. 12:34:09

@lupacchiotta:
Óh...igen, kérek :)
Remek ötlet :D

Hurri Kán 2011.07.04. 12:38:04

@lupacchiotta:
2 cukor, lehelletnyi hideg tej :)
Természetesen gyengéd fülvakarás kíséretében, ágyba szervírozva :D

lupacchiotta 2011.07.04. 12:39:49

@gyvy:
Lesz neked fülvakarás!!!

Hurri Kán 2011.07.04. 12:43:37

@lupacchiotta:
Köszönöm :)))
*vérnyomást mér* :D

Hurri Kán 2011.07.04. 12:47:45

@lupacchiotta:
Mert túl alacsony :)
NA jó, annyira nem... :)

lupacchiotta 2011.07.04. 12:50:03

@gyvy:
Corretto!!!
Akkor főzök gyorsan még egy KV-t, és a vérnyomásod rögtön rendben!

Hurri Kán 2011.07.04. 12:51:08

@lupacchiotta:
Az jó lesz... De ha nagyon felmegy, akkor viszont vörösbor kell, hogy visszaállítsam... ördögi kör ez :DDD

Hurri Kán 2011.07.04. 18:05:13

Az a helyzet, várom, hogy hűljön a rozé :D

avanivi 2011.07.04. 19:05:57

@gyvy: van mááásik :)))) Linda
süti beállítások módosítása