Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x19 - A Végső Döntés

2011. május 29. 19:01 - Hódos Hajnalka

Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.

Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették Napóleonnak, sejthettem volna, na hát ez meg ki? Számomra ismeretlen együttes csapott a húrokba, "na jól van, most már kezdjünk", a refrén meg az, hogy gyere, siesd el. Ó és Lilu olyan póthajjal, ami nincs is, agyonszoláriumozva, egy meghatározhatatlan színű ruhában, egy hatalmas bongyorral a vállán. Balázs szerint túlöltözött egy kicsit. Itt van a stúdióban az összes lány, aki elkezdte a küzdelmet Alekosz szívéért.

Ne is húzzuk tovább az időt, megérkezik a szónoklat és a bor szakértője. Alekosz még mindÉg döntésképtelen, mert ezeket a dolgokat nem szabad elkapkodni. Balázs kéri, nyugtassa meg, hogy nem egy következő műsorra spekulál. Jól nézel ki, mintha most jöttél volna egy lovastanyáról. Hát Balázs engem ne dicsérjen, köszönöm. Liluval elmennek a buszba, Balázs kicsit röhög Lilu haján a háta mögött. Lehet szavazni, hogyne lehetne, de ez nem szavazás, hanem véleménynyilvánítás. Felelevenítjük a kezdeti pillanatokat. Na lássuk akkor.

VV győzelem, Olivér ölelgetése, Alekosz igene (kilencszáznegyvenhatodszor látom), pálinka lesz? lesz. Smajdamikor megemlékeznek. Nagy a füst, de Brigitta ül a legszélén. Nem, ő a Magdi. Mennyire rossz ott ülni, Brigi? Nem bírta a tűzharcot, ami benn volt és csalódott Alekoszban, úgyhogy örül, hogy kiesett. Barbara? Nem jó itt ülni. Vegyesek az érzései, csalódtak. A csalódás folyamatban van. Most komolyan, nem bizonyította eleget, hogy beleszeretett?

Kapcsoljuk a fotószobát, azért ezek jó kis beszélgetések voltak, ugye? Azhá. Alekosz a csajokról beszél, ők a két véglet, a legjobb lenne, ha ez egy nőben lenne meg. Sajnálja, hogy összetörte a kiebrudalt lányok szívét, de jól döntött.  Veronika gyermekkora hangulatát idézi, vele laza tud lenni, a humort képviseli. Kérdés, hogy meddig tart nála a lelkesedés? Olgának A NŐ. Ő a kihívás, a kíváncsiság a számára. Kicsit magát látja benne, imponál neki, hogy van önálló véleménye. Döntésképtelenség uralkodott el rajta.

Újabb dalbetét, jajnekem, jön a Happy Gang. Kérek egy kulcsot a szívedhez. Na, hozok egy sört.

Férfi olvasóimat kérdem, ez a favágó ing most a divat?

Bazmeg, ez a frufru, Pajkos meg puszikat dobál. És igen. A lányok énekelnek.

Balázs egy állat, röhögök, jaj de érkezik Olga. Heló, na hogy vagy? Most már jól érzi magát. Eddig nehéz volt a Villaban. Persze, hogy izgul és nem gondolta volna, hogy itt lesz a döntőben. Mert orosz és nem beszelek jól. Oroszul beszédes típus. Olga legjobb pillanatai.

Búrafej, lábmasszázs, sakkozás, térdelő pozíció, dzsakusimi, Demjén Jégből vagyok c. dala szól, röhögök, Olga visszatérése, kacsázás, rúdnál kapaszkodva flörtölés.

Mitől működhetne a kapcsolatuk? Szavakkal nehéz kifejezni az érzéseket. Az tetszett neki Alekoszban, hogy céltudatos, tud beszélni. Mikor látta, akkor azt is látta, hogy Alekosz érzékeny és igen, boldoggá tudná tenni. Mi az, amit jobban tud, mint Veronika? Ő majdnem ugyanolyan, mint Alekosz, csak ő nő. Ha majd együtt laknak, nem kell alkalmazkodnia. Mit vársz a mai estétől? Reméli, hogy Alekosz őt választja.

JÖn a kis trécselő Veronika talpig pinkben. Ó, milyen régen volt a Hotdogos! Megvan a Főhotdogos, Alekosz. Hogy vagy? Nagyonminden. Veronika rég nem érzett ilyet, elhiszem, hiszen 19 éves. Alekosznak hogyne lenne kisugárzása? 

Veronika legjobb pillanatai, ezt nézem, bocs, mert a kempingszékes esést látni akarom megint.

Veronika örül, mert kívülről jól néznek ki egymás mellett. A legjobb pillanat az volt, mikor együtt aludt Alekosszal. Az első éjszaka nagyon jó volt, a második még jobb, ó és Alekosz tökéletes szerető. Lilu rákérdez, milyen a szívceremónia, Veronikának nagyon rossz, Olgának az elején volt nehéz, de a végén nem gondolta, hogy megy haza. Na jó, hát jöjjön az anyósjelölt, Vája.

Vája igyekezett, azért öltözködött fel, mert ma van a nagy nap. Még Balázs is megdicséri, én még nem láttam, mert írok. Kis fekete idétlen kis izével, hónaljig érő blézerrel, amit én sosem fogok megérteni. Viselni sem. Vája kérdéseket tesz fel, hozott papírt is. Veronika, mit érzel a fiam iránt? Nagyon sokat, de ne kényszerítsék, mert nem szeret ilyen dolgokról beszélni. Veronika nem hallotta, hogy az a kérdés, hogy Alekosz-e az igazi? Végül is a kérdést senki nem érti, na mindegy, menjünk is tovább, mert lassan reklámszünet lesz. Olgát finoman partvonalra tettük? Nem, nem. Mennyire vagy házias? Hát nem nagyon. Na majd megtanítja rántást csinálni. És hogy képzeli el a kasszát, külön vagy együtt? Balázs fordít, bérbe adjuk-e az ingatlant, vagy nem.

Olga jön, Balázs elemében van, hazudj valamit, előbb elenged! Miért nem csókolózott Alekosszal? Mert az intim. Hát azé' megcsókolhatta volna! Olga szerint Alekosznak fontosabb a lelki kapcsolat. Vája többi kérdése zsákban marad, de most mondjon egy nevet. Vája Olgát választaná. Váját kirakják, megint sms-ezésre buzdítanak, és megnézzük, hogy állunk, kit preferálunk jobban. Na. 70-30 valaki bitang módon elhúzott, fokozódik a drámai feszkó. Nézzük, mi a főnyeremény.

Na a reklám alatt azért elmesélem, kicsit izgulok, mert mikor az azzurri blogon meccset közvetítettem ebben a formátumban, nem vettem észre a "sikertelen mentés" üzenetet és az 57. perctől írtam úgy, hogy az T. olvasók lófaszt sem láttak belőle, hijj, lesz vvöt, na ki fogja hogyvoltozni, na? Pillanat, beleesett a hamu a billentyűzetbe.

Mindig meg fogják kérdezni, hogy a lányok hogy vannak. Veronika nincs felkészülve, de jól van, várja Alekoszt, hogy van? Mingyájön, csak előbb megnéznek egy-két videót. Olga jól van, zavarták a kamerák és a bezártság. Veronika szerint Alekoszt meghódítani nehezebb volt, mint a többi luvnyával versenyezni.

Hogyan rivalizált egymással a két döntős? Veronikának a pillanatok kellenek, Olgának meg ugyanaz a véleménye, nem Alekosz kell neki. Olga igazából senkit nem tartott riválisnak, mert Barbara volt az egyetlen őszinte nő, de nem az a fajta, aki kell Alekosznak.

Veronika nem féltékeny, pont ez volt eddig vele a probléma, de a Házban ez adta magát, Alekosz hol ezzel smárolt, hol azzal. Kinn csak nem fog a lányokkal csókolózni?! Balázs szerint ez csak a pálinka mennyiségétől függ. Veronika, miért mondtad Olgára, hogy undorító? Mikor is mondott ilyet? Ja, hihihihi. Arra értette, hogy Olga annyira magabiztos, meg rosszul esett neki, hogy a közös reggelinél azt mondta rá, hogy olyan, mintha ő a gyerekük lenne.

Olga viszonya Alekosszal. Jézusom, már el is felejtettem, hogy Alekosz nem csak Leninre hasonlít, hanem megkérdezte Olgát, hasonlít-e I. Péter cárra!

Olga nem tudja, mi van Alekosz fejében és szívében, csak reméli, hogy tudja, milyen ő. Ő tényleg Alekosz miatt volt benn a Villában és komoly, igazi kapcsolatra van szüksége. Ő lehet az a férfi, aki mellett boldog lesz. Veronika, te ezt elhiszed? El, de csomó dolog van, amiben megváltoztatná Alekoszt. Ez így van? Nem érti, hogy Veronika mire gondol. Például Alekosz pocijára. Olga nem változtatna, hanem, ha együtt lesznek, megmondja a véleményét. Igen, még mindig a poci a téma. Veronika szereti a pociját. A támadó kobra póz márpedig Alekoszhoz tartozik.

Pöttöm Panna viszonya Alekosszal. Akarom mondani Csimpi és Tubi-Tubi viszonya. Balázs nem tudja, ki kicsoda, Balázs, ne már, Alekosz a Csimpi! Hogy jöttek a nevek, mert nem hangzik ez túl jól. Veronika azért Tubix2 mert a BNM-ról kapta a nevét. Alekosz a csimpánzról. Veronika fiatal kora ellenére készen áll egy komoly kapcsolatra. Olga jól van és élvezi.

Folytatódik az utolsó show, Alekosznak kevesebb, mint egy órája van, hogy meghozza a Végső Döntést. Jaj, bocs fasságokat beszéltem az előbb, nem sms-t kell küldeni, hanem onlájnszavazás van. 34-66-ra Veronika vezet.

Önprorthátnemtomleírni. Önportrék, Olgával kezdünk. Mikor nem kapott kulcsot, meghalt benne valami, de amikor felhívta telefonon, egy percig sem gondolkozott. A második álomrandi volt a legjobb, mert nem csak jók történtek, hanem rossz dolgok is. Magas, orosz, de úgy gondolja, Alekosz tudna vele boldog lenni. Lilu nem érti, akkor miért nem engedte a csókot? Nem hiszi, hogy ez ennyire fontos, fölösleges erről beszélni. Veronika se, ő ráugrik, nem érdekli a kamerák. Ki az, aki kibírja csók nélkül?  Veronika más nélkül se bírta, Balázs, te egy állat vagy, tényleg, imádlak!

Veronika nem gondolta volna, hogy Alekosz fel tudja kelteni az érdeklődését, mint férfi. Nagyon megijedt attól, hogy jól érezte magát, de nem akart beállni a sorba és pokolrandi lett az álomrandiból. Nagyon nehéz volt kezdeményezni a csókot, mert ő ilyet nem szokott. Hát a Balaton is álomrandi volt, és volt egy bohócuk is, Andi. Ahogy Alekosszal összenéznek, úgy érzi, ugyanarra gondolnak. Az ölelése sokkal jobb, mintha egy kigyúrt, felfújt fiú ölelgetné. Veronika nagyon sokat csalódott, sokszor pofára esett. Szereti, igen, na, hát ez van.

Balázs szeretné tudni, milyen Csimpi csókja. Finom és minden. Élénken kavar vagy lassú versenyző? Hangulatfüggő. Olga Alekoszt Alekosznak hívná. Veronika, nem tudja, hogy ha Alekosz nem lenne ismert ember, most, hogy bláá... akkor is találkozott volna vele. Attól függ, hogy mit mondott volna vele Csimpi. Lilu jól van, köszöni Balázs kérdését. Veronika az első randinál érezte, hogy ez több. Olga? Ő akkor, mikor Alekosz klimpírozott neki, akkor érezte, hogy úristen.

Olivér nyakába vette a várost és feltérképezte, ki mit gondol a csajokról. Szandika lovagol és Veronikát javasolja, mert tanítható, kezelhető. Jé, már két perc eltelt és Olivér még nem evett semmi. Zsófit egy próbafülkében találja, Veronika, mert nem figyeltem. Éva kazlát szárítják. Olga, mert titokzatos, sejtelmes, okos. Leonídasz Olgára voksol, karakteres és nem mutatott meg mindent. Gombár úr Veronikát javasolja. Béci még mindig nem tanult meg értelmesen beszélni, annyira koncentráltam, hogy lemaradtam a véleményéről, de a pirítani szó megint benne volt.

Most a lányok mondanak véleményt. Még egy nagyon rövid indoklást sem, csak a nevet. Ennyire gyorsan nem bírok írni. Veronika tényleg nézte a vv4-et, mert ugyanolyan kézből formált szíveket mutogat, mint anno Zsófi. Olga? Hát mert megmondtam, hogy én vagyok a legjobb. Veronika szerint akik benn voltak a Villában, átlátják a lényeget. Szerintem meg irigy a sok trampli Olgára, az van.

DzsoniGoldjézusfasza. Nem bánom, hogy csak lányokkal hálsz, apukám, bár jobban örülnék, ha orángutánokkal tennéd. Valamit kibaszott rosszul csinálok, az most biztos.

Balázs szerint is elértük a csúcspontot. Örülök, szerintem is. Reklám után jön a főhős. Ha nem bírjuk az izgalmakat, tegyünk be inkontinencia betétet. Kösz az ötletet, Balázs, én inkább felciccentem a második sört.

Na hát beleolvastam a kommentekbe, látom, DzsoniGold odabaszott mindenkinek rendesen. Mindenki csak a főhősre vár. Jaj, ott a kalitka meg a BNM. 52-48, és Olga nyerte a szavazást. Veronika csalódott és meg is sértődött halálosan, úgyhogy rohadjunk meg. Érkezzen maga Nagy Alekosz. Érkezik is, szép vagy, mint mindig, mondja neki Balázs. Hát lányok, nem vagytok semmik, ez igen! Nem könnyítitek meg a dolgom, az biztos! Alekosz lecsüccsen, a lányok kortesbeszédet mondanak. Olga nem érti, miért Veronika itt van. Mert ami benne megvan, az benne is. Nem érti, komolyan. A másik dolog, hogy ő úgy érzi, egy kapcsolatban nemcsak nevetni, bulizni kell, hanem együtt lakni is. Veronika biztos nem az a nő, akivel együtt tudsz lakni. Ha őt választod, akkor tényleg rosszul látta a dolgokat.

Veronika sokkal érettebbnek tartja magát a koránál. Mély érzések vannak benne irányába'. Nem akarja megváltoztatni, mint Olga. Az ő társaságában nevetni szoktak és ő nem egy zsiráf, nem veri be a fejét a plafonba.

Kezdődjön a ceremónia. Alekosz megköszöni a lányoknak, hogy itt vannak. Nem tagadja, hogy a múltban nem volt túl sikeres a nőknél. A VV megváltoztatta ezt. Sok minden történt, Barbrának csalódást okozott, de tudja, hogy jól döntött. Anitát nem szerette volna szenvedni látni, ezért elküldte. Magdit bizonytalanság övezte. Brigitta meg benne nem bízott. A Pajkossal sokszor félreértették egymást. Ti ketten maradtatok, a két véglet. A tűz és a víz. Elképesztő nyomás uralkodott el rajta. Olga egy igazi kihívást bocsát a rendelkezésére. Néha nincs szükség szavakra, és ezt Olga megadja neki. Mikor Veronikával van, újra 16 évesnek érzi magát. Ez a sarkon várakozó rendőr póz a halálom a hátratett kezekkel egyébként.

Olga tökéletesen kompatibilizál vele. Fölkelti a vágyait, különlegesebb, kifinomultabb módon, mint mások. A megjelenése, a tartása tekintélyt parancsol. A randevún se volt és most sincs miről beszélni. Eldöntötte, ki kapja a kulcsot. Hunyorítás. Ezt a kulcsot Veronikának adom. Csók. Csimpi!!!! Alekosz örül és Veronika gyönyörű. Kiengedik Tubi-Tubit, mert Veronika készen áll rá. Nincs miről beszélni. Alekosz szeretné neki megmutatni a szerelmet a legfölsőbb szinteken, Csimpi és Tubi összeborulnak, Olga arca azért nem rezzenéstelen. Menjen készülődni.

Alekosz hiszi, hogy Olga párra fog találni, mert az ellentétek vonzzák egymást, és Olgának ilyen férfire van szüksége. A randik fántásztíjcseszkíjjek voltak. Az érzéseit most a maga módján kinyilvánítja, jaj istenem, énekelni fog. Vagyis már csinálja. Ha volna két életem, sírok. Közben a kivetítőn Olga és Alekosz közös perceit láthatjuk, még mindig énekel, Olga odament a szinti elé, remélem, beletűz a billentyű közé egy kétezrest és kéri a Hej, Rigó Rigót. Nem, kap puszit, sugdosnak egymás fülébe, aztán kimegy.

Alekosz furcsán érzi magát, de tudja, hogy jól döntött. Érkezik Veronika tiarában, a mamának ugyanilyen anyagból van ágyneműje, kék rúzsákkal. És itt a hűséges Olivér. Idétlen röhögés után faterozás. Nézzük csak. Gazdag vagy, híres vagy és egy ilyen dögös csajod van. Ennél többet férfi nem kívánhat. A BNM-t nem engedik ki, mert nekiröpül a csillárnak és megdöglik. Ez az ő nászajándéka. Csókoljátok meg egymást testvér. Lekerül az utolsó lakat, Balázs szerint lekerült az utolsó madár. Hát nézzük el neki, neki is vannak érzései, sok mindent látott már, ami megható....mától Balázs feltétlen híve vagyok!

Alekosz nagyon várja már a nyaralást, hogy hajkurásszák a cápákat. Veronika nagyon boldog és neki KELL az Alekosz. Csók, aranykofetti, integetés, őrület! Elszabadulni látszik a pokol, legjobb pillanatok. És aztán még jövünk vissza, de miért is?

Jelentkezzünk a vévéötbe, vigyük anyánkat is. Balázsék búcsúznak és örül, én is, köszönöm a figyelmet, most pedig megyek tombolni a blogra, a pezsgőt készítsétek!

 

 

Címkék: alek
17646 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2011.10.09. 18:12:34

Na cuppantósakat nyomok felétek persze és az elmaradhatatlan bájital, gyógyital, kinek-kinek a megfelelő:))

@csicserierika: DDD Jól mondod, a számból vetted ki:)) taposás, szűrés mán megvót, a fejtés még várat magára, ugye a dolgok folyamaTTyát nem lehet siettetni:))

Friss füttyentős barack pálinka, aranysárga, istenien selymes, pálinka a csapatnak.Nosce dupla adag, Cserikének csak nyelvcsapásos:))

@nosce: :))mán tolom is, kapkodjad a tennapi is beletötve, színültig:))

@gyvy: a középmagas művelésűből egy demizsonnal(parafadugós) küdtem, az ajtódnál nézd csak! Mozogj mán érte...))) Ez azé ilyen kiemelt mennyiség, mert a tŐkét annyira figyelemmel kísérted, na és a dákó méreTTye sem vallott szégyent:DDD

Hurri Kán 2011.10.09. 18:19:29

@Akármi Áron:
Köszönöm, mán is szürcsölöm. MindÉg jó érzés azzal szembesülni, ha a megfelelő tökebefektetés meghozza a kamaTTYát! :DDD

Akármi Áron 2011.10.09. 18:21:36

@nosce: Na azé ezzel vitakoznék egy csöppet:)) Semmivel sem könnyebb a csajoknak.Ha mindÉg nyitott szemmel járnának a pasik, akkor nekik is van mindÉg mit szopogatni.Persze ehhez tudniuk kék', hogy melyik a legszebb-legjobb forma:)))

Akármi Áron 2011.10.09. 18:23:31

@gyvy: Így is van, de nem mindÉg a forgácsért gyalulunk:)))mondta öregapám, és tUtta:) *csettint*

Hurri Kán 2011.10.09. 18:25:49

@Akármi Áron:
Néha elég a gyalulás öröme is... :DDD

Akármi Áron 2011.10.09. 18:31:51

@gyvy: Ölég hát, mert inkább használódni, mintsem berozsdásodni:DDD
Bölcs ember vót az én öregapám ugye?:))

Hurri Kán 2011.10.09. 18:35:58

@Akármi Áron:
Abbizony. Elvégre inkább a használatba kopjon el, minthogy berozsdásodik a nemhasználatba! :D

Akármi Áron 2011.10.09. 18:40:58

@gyvy: akkor erre lehet is egyet hörpinteni!:))
Kocc!

csicserierika 2011.10.09. 18:43:03

@Akármi Áron: semmi esetre sem szeretném siettetni, még a végén megbuggyan, oszt kilövi a dugót :)
Látom, a mezőgazdaság mellett az ipart is magas fokon műveled :)
Több lábon kell állni, ezt a fijúknak is üzenem :)

avanivi 2011.10.09. 18:53:06

Sziasztok ,jó dumátok van az fix.:)))

Zelefánt 2011.10.09. 18:57:25

@gyvy:
Csörömp...elejtettem...baszki...

Hurri Kán 2011.10.09. 19:00:22

@avanivi:
Szia! :)

@Zelefánt:
Hámernemfigyelsz... Remélem, üres volt már.

Akármi Áron 2011.10.09. 19:21:40

@csicserierika: DDD Na és még mennyi mindent művelünk magas szinten húhú, ezt csak mi tudjuk ugye?:)))
Közben nézem az X-et, van benne egy ismerős, a tarkón copfos gyerek, de szerintem nem fog tovább jutni (földink) pedig jó hangja van. Ildikónál van, minGyá következik.

Akármi Áron 2011.10.09. 19:23:08

@gyvy: Kocc mégeccer, küdöm az utánpótlást, tedd erősen Zele kezébe és fogjad te is, míg issza:D nehogy kárbavesszen, hát ne ügyetlenkeGGyen már, amindenit neki:)

Zelefánt 2011.10.09. 19:53:33

A Feró a legnagyobb.
Igaz, vagy évtizede már, hogy ő is eladta magát...gondolom a nyugdíjkor vészes közeledése folytán...
És mégsem utáltatta meg magát.
(Már azokkal, akik kúpták.)

csicserierika 2011.10.09. 19:56:36

hogy szívatják szegényeket :)
@Akármi Áron:
A fődi kiesett.Szerintem elég egysíkú a srác. Az Oltyán gyereket sajnálom, még néztem volna :(

Akármi Áron 2011.10.09. 19:58:03

@csicserierika: szegény Arnold nem jutott be, valahogy sejtettem, pedig tényleg csoda a hangja, nagyon szenvedélyes is, de hát volt jobb nála:)
A lányom színistúdiós volt sokáig, nekem muszáj néznem, de imádom is a zenét.
Na lássuk a csapatokat, egynek drukkolok, de nem árulom el, lássuk, bejön-e a számításom:)

csicserierika 2011.10.09. 19:58:39

@Zelefánt: jól megtalálta a helyét a celebség egén.

Akármi Áron 2011.10.09. 20:00:59

@Zelefánt: szeretem Ferót,kb. két hónapja voltam egy élőkoncertjén, imádnivaló, jó bulit csinált. Én nem fogom megutálni, életszerű és teljesen helyén van még most is:))

Hurri Kán 2011.10.09. 20:01:59

@Akármi Áron:
*megintpohárcsörgés*
Remélem most már ügyesebben kiszippantja az ormánykájával. :)))

Mijena mostani x-fucktor? :)

Akármi Áron 2011.10.09. 20:03:29

@csicserierika: lelőttél:))))))))))))
Nagyon csípjUk:D
Arnoldnak még tanulni kell sokat, néha iskoláan éneekelt, nincs benne titok,lazaság rejtély, mint Attilában, azt szerettem volna, ha továbbjut, sok arca lehet neki, ezt meg kellett volna mutatnia nekünk.

Akármi Áron 2011.10.09. 20:07:27

@gyvy: jobb, mint a tavalyi, erősebbek énekhangban szerintem, nehezebb most a választás, több kedvenc is van. Látjuk majd...
Kocc, a tennapi elmaradt, ma bővelkedünk:))) Nosse akkor jön, amikor meló van, most megint lecsúszik...:)

Akármi Áron 2011.10.09. 20:09:09

Na megyek nézem, most látom, ma mennyit mellé ütök, tiszta izgalom vagyok:)))))

Hurri Kán 2011.10.09. 20:10:19

@Akármi Áron:
Tavaly sem néztem az elejétől, valahogy a közepétől csak. Idén még nem tudom. :)))

csicserierika 2011.10.09. 20:16:21

@Akármi Áron: hoppá, nem akartam :)
Ugye nem fáj ? :)
Mondjuk úriasszony biSztosban nem fogad, ez borítékolható volt :)

Zelefánt 2011.10.09. 20:18:25

"Sajnálom, nem tudlak titeket...mentorálni (?) vagy mit..."

A helyes válasz:

Kapd be a f... te k..., majd boldogulunk magunk is.
Aki igazán tehetséges, megtalálja az utat, kornyikálni meg a fürdőszobában, illetve hajnalban, az utcán kell.

Ehelyett vívódó faszt látunk, meg kókadó picsákat...
Kifordult a világ...mert fordítva izgibb lenne.

Akármi Áron 2011.10.09. 20:19:14

@csicserierika: Juhé, rocktenors is ott van, jó lesz az X-faktor:)))

csicserierika 2011.10.09. 20:22:11

@Akármi Áron: nosce szerint olyanok, mint amikor a tökét csavarják valakinek :)
Hát, nem tudom, ha ő is ilyen hangot ad ki köSzben, akkor kár lenne parlagon hevertetni , szavazzuk be :)

Akármi Áron 2011.10.09. 20:26:38

@gyvy: Szerintem nézd,(nem fog ártani:D) a közepétől lehet, hogy jobb lesz, mert addigra már megmontárálják őket kissé:)) de látni azt, hogy honnan hová fejlődtek az izgalmasabb számomra.

@csicserierika: nem hát, kicsit se fáj:)
Te is kivay békülve velük?:D

Akármi Áron 2011.10.09. 20:27:27

+ g :))) nem nagy és nincs pont:D

Zelefánt 2011.10.09. 20:29:18

A Kacsacsőr meg van szakadva, mert rúdon akarják húzkodni?...
Nem ilyesmiben utazott...A Nagy F előtt...?

Akármi Áron 2011.10.09. 20:29:57

@csicserierika: ezzel csak egyet tudok érteni, de előbb max.ra töltetem a telefonomat, hogy biSztos bekerüljön:)))
Ott a helye, de ki legyen a mentora kettőnk közül?:DDDDDD

csicserierika 2011.10.09. 20:51:04

@Akármi Áron:
hogyne, azért linkeltem be a múltkor, amire nosce reagált :)
Akkor élesíCCsük telefonjainkat :)
Majd mi mentoráljuk egy kis csavargatással, csakhogy a hang benne ne szoruljon :)

nosce 2011.10.09. 21:07:55

@Akármi Áron:
hát köszönön szépen cserében az én dakomra is számíthatsz ha támasztani kell azta szőlőt :)

Akármi Áron 2011.10.09. 21:09:35

@csicserierika: enyém már vág is olyan éles:) Mentorálni meg piszkosul tudok...mán mondták nekem:DDD

Zelefánt 2011.10.09. 21:12:15

@Akármi Áron:
Megtorolni...vagy már sokat ittam?...

Akármi Áron 2011.10.09. 21:14:59

@nosce: azt ugye tudtad, hogy nem kérdés a dakod igénybevétele, mer egy jó dako támasznál csak kettő lehet jobb:)Aszt mán tudom, hogy a gyvy méreTTye elégséges, a tied dakodé:) megérzés, belülről jön nekem..hogy mérhetetlenül is illeszkedő lesz:DDD

csicserierika 2011.10.09. 21:30:08

@Akármi Áron: akkor eSzt megbeszéltük , ..
mentor születik :)

Akármi Áron 2011.10.09. 21:35:41

@csicserierika: ok, megyek Hajóst nézni, nagyon imádom:)

Legyetek jók!

csicserierika 2011.10.09. 21:38:37

@Akármi Áron: őt én is, csak a körítést körülötte nem , úgyhogy most kapcsoltam el :)
jó éjt ! Mindenkinek !
(már megen együtt megyünk :) )

Hurri Kán 2011.10.10. 08:51:33

Jó reggelt! A H betűs rém ismét megérkezett. :)))

csicserierika 2011.10.10. 11:16:02

ma sikeresen megszámláltam magam :)
Ti hogy álltok vele ?

Hurri Kán 2011.10.10. 13:45:14

@csicserierika:
Én is. Még mindÉg egy van belőlem. :)))

csicserierika 2011.10.10. 14:43:51

@gyvy: hidd el, ennek roppantmód örülök :)
A baszómackót gondolom, letagadtad :)

nosce 2011.10.10. 15:32:58

@csicserierika:
"sem a történet, sem a forgatókönyv, sem a jelenetben látható pózok nincsenek kitalálva. Alekosz azt várja hogy a szereplő hozza az egész sztorit"

ez beteg bazmeg :) láthatólag a szellemi tevékenységnél is az Alekosz pózt kedveli...

csicserierika 2011.10.10. 15:56:50

@nosce: én jól szórakozok rajta :)
Az az egy jelentkező is Érdről, a kapálást félbe hagyva ugrott be a kásztingra :) Ilyen nincs , röhögök :)

nosce 2011.10.10. 18:13:20

@csicserierika:
Na de a jelentkezők találják ki h ö a nagy Alekosz mi a lófaszt akar csinálni ?? Kit vár castingra ? G.B. Shawt vagy kit ? :)
Én leginkább Kovin röhögök h mibe vágta a fejszéjét, bár úgy néz ki birka türelme van :)

csicserierika 2011.10.10. 18:33:33

@nosce: én is pont a Kovin csodálkozom, bár, szerintem ekkora blamázsra nem számított :)
Ezekhez az ún. felnőtt filmekhez nem hiszem, hogy az agyi kapacitás a legfontosabb szempont :)

Hurri Kán 2011.10.10. 20:48:01

@csicserierika:
Nem kellett, nem kérdezték. :D

csicserierika 2011.10.11. 13:57:04

Tsyryp !
Mit keres még itt egy kakukk, már rég a Fülöp-szigeteken kéne lenned :)

Hurri Kán 2011.10.11. 14:00:31

@csicserierika:
Ott nem jó, gyakoriak a földrengések. Egyéb ajánlat? :)

csicserierika 2011.10.11. 14:05:53

@gyvy: Közép- és Dél-Afrika ?
Ebből már csak tudsz választani ? :)

Hurri Kán 2011.10.11. 14:07:18

@csicserierika:
Akkor már inkább Közép, vagy Dél-Amerika. Az szimpibb. :)

csicserierika 2011.10.11. 14:10:50

@gyvy: P: aSztat nem írja a wikipédia , de ha gondold, akkor átírhatjuk :)

Hurri Kán 2011.10.11. 14:14:52

@csicserierika:
Wikipédia nekem nem autentikus forrás. :)

csicserierika 2011.10.11. 14:16:19

@gyvy: akkó teszek rád egy GPS-t :)

Hurri Kán 2011.10.11. 14:18:03

@csicserierika:
Émmeg jól leárnyékolom! :D

csicserierika 2011.10.11. 14:24:50

@gyvy: meg sem kérdezem, hogy mivel :P

nosce 2011.10.11. 15:48:01

@csicserierika:
tényleg mikor és hol tartja a legközelbbi nagygyülést ? :)

nosce 2011.10.11. 15:51:06

@csicserierika:
és mi lenne ha Alek női szereplő nélkül csinálna pornófilmet ? az úgyis jobban illene hozzá :)

csicserierika 2011.10.11. 16:15:37

@nosce: azt sem tudom, hogy volt-e már első gyűlés :)
Micsoda nézettség lenne :)
Az az orálkirálynő is direktkastinggal lett :)

nosce 2011.10.11. 20:48:15

@csicserierika:
sztem lehet 1 ember venne a nagygyűlésen is részt, az is egy homeless lenne aki ott akart aludni :)

csicserierika 2011.10.12. 10:51:22

Mi van má' ? Már nem is köszöngetünk ? :P
Jó reggelt ! Kisszerelem csütörtökön :)

nosce 2011.10.12. 12:32:04

jó ebédet vagy ilyesmit :)

csicserierika 2011.10.12. 14:32:21

Kellemes délutánt Nektek ! :)

nosce 2011.10.12. 14:46:55

@csicserierika:
lehet h istenkáromlással ér fel, de én kimondom ,a vv5 egy szar nem kicsit, nagyon...

Zelefánt 2011.10.12. 14:46:59

@gyvy:
Qkába a Kaqkkal.
Fasznak károg, károkozó.

Zelefánt 2011.10.12. 14:48:14

@nosce:
Mer az előző nem volt az.
Legalább a ribi-felhozatal jobb.

nosce 2011.10.12. 14:53:11

@Zelefánt:

az legalább érdekes volt, de nemtom ez valahogy túúmáács, ha meg ribikre vagy kíváncsi akkor nézz a neten pornó filmeket, ne Alekoszét :)

Zelefánt 2011.10.12. 14:58:24

@nosce:
Szerintem ez pörgősebb, mint a 4.
Ide már csak strigókat és kurvákat szerveztek be, tán azért.

nosce 2011.10.12. 15:05:58

@Zelefánt:
pörgősebb csak nincs értelme, amikor a fő attrakció h egy debil ordít, az már állatkert, onnan sztem érdekesebb öfiket lehetne egy napi történésből összevágni :)

Én valamelyik csatorna helyében meg is csinálnám :) nézettségben simán leverné a vv5-t :)

nosce 2011.10.12. 15:19:27

@Zelefánt:
a vv5-ben is lassan már a fő szám zizi szereplése az öfiben :)

Zelefánt 2011.10.12. 15:27:33

@nosce:
Zizi a szívem csücske...vagyis inkább konija. ÉL még?...

csicserierika 2011.10.12. 16:05:36

@nosce: én is nehezen rázódok bele.
Abban bízom, hogy az esti sms-ek beküldése és párbajok majd megpörgetik.
Tele a nem létező tököm, hogy erőltetik azt a randi témát, meg sok olyan karakter van, hogy szóra sem érdemes.
Attilát is jobb híján választottam kedvencnek. Gergőtől többet vártam, de bepapucsosodott, Annamari is beszürkült, z új lányra meg a szó is kár.

csicserierika 2011.10.12. 16:07:09

@Zelefánt: nem lehet őket megkülönböztetni egymástól... egyenpicsák.

Akármi Áron 2011.10.12. 17:15:33

Este van már???:)))
Szijjasztok!
Nyomom az indító tápot felétek, még a fütykös barackosból, tán mán hetfűn lesz friss borocska is, helyes-e?:)))

nosce 2011.10.12. 17:51:10

@csicserierika:
jah Attilát Petya balfaszra sikerült ármánykodása kezdi megkedveltetni velem, addig egy agreszív baromnak tartottam, de egy ilyen karakter sztem nem nyerhet kivéve ha Péter addig balfaszkodik amíg megnyereti vele, és persze Péter se nyerhet ezzel a karakterrel....valamelyik uncsi páfrány mehet be esetleg Feco....

Akármi Áron 2011.10.12. 17:56:02

@nosce: akkor mire vársz, nyomjad befelé a bacilusölő fütykös barackost:)
Jót tesz a lelkünknek (is):D

nosce 2011.10.12. 17:58:25

@csicserierika:
tényleg ott van azember h elég elolvasni Hayni öfijeit jót nevetni :), de nézni tök fölösleges...és ez úgy látom most h nem belerázódás kérdése hanem alapvetően lett elbaszva a koncepció :) pl. minek ármánykodni ha tele van párokkal a villa azok úgyis összezárnak és az ármánykodást meg a klikkesedést is lerontja az aréna, petya teker mint egy állat Attilláékat szanaszét szivatja, de Attila most védettséget szerez és bebukta az egészet...szal nem lett jól felállítva a modell...

Akármi Áron 2011.10.12. 17:58:28

@nosce: előre küldtem, mert még nyomom az igát, később leszek, addigra legyen meg a szint:)))

nosce 2011.10.12. 17:59:03

@Akármi Áron:
jó már nyomom is a fütyköst :)

Zelefánt 2011.10.12. 18:03:08

Ármányka, árassz el bennünket csodával...
Ránk férne...Én speciel Royal vodkán sínylődöm...

csicserierika 2011.10.12. 18:16:31

@nosce: annak idején, főleg a játék elején Alekoszról is hasonlóan vélekedtek, hogy nem nyerhet.
Úgyhogy, figyeljünk Attilára :)

csicserierika 2011.10.12. 18:17:55

@Akármi Áron: SziJa ! :)
Hogy körülrajzanak a ffiak , nekem is kéne egy kocsmát nyitnom :)

Zelefánt 2011.10.12. 18:36:53

@csicserierika:
Dongunk, döngicsélünk....

Zelefánt 2011.10.12. 18:37:30

@csicserierika:
Ergo csak a pszichopaták nyerhetnek?...

nosce 2011.10.12. 19:18:07

@csicserierika:
Attila pandantja Olivér és nem Alekosz...és Olivér nem nyerhetett volna ahogy Béci se mert túl megosztó...persze ha Attila mindig védettséget szerez akkor akármi is lehet de akkor se hiszem...

Hurri Kán 2011.10.12. 19:20:20

Jó estét. :)
Vörösbor-hangot hallottam. :D

csicserierika 2011.10.12. 19:25:28

@nosce: szerintem Péter hasonlóan szarkavaró mint Oli, és Attila mutat inkább Alekhoz hasonló vonásokat.
Gergő lehetett volna még Olivér, csak elbaXta Sehivel.

Zelefánt 2011.10.12. 19:44:41

@csicserierika:
Igen, Hannibal Lecterre én is gerjedtem.

Hurri Kán 2011.10.12. 20:01:23

@Zelefánt:
Van a vörösbornak egy jellegzetes hangja. Segélykiáltás a pohárból. Nem hallottad még?

Akármi Áron 2011.10.12. 20:27:10

@nosce: hát igen gyorsan benyomtad, én mondom:))) Akkor most piheNNyünk, a másikig:D

@csicserierika: Szijja, hát dehogy kell nyitni másikat, ez a miénk, csak gebinben vagyok ujabban, mer senkisenem ér rá, majd újra munkamegosztás lesz, mermán én se bírom úgy a strapát:)
(Honap mÉk a postára...:))

@gyvy: Abból a fülből elég vóna egy is, azaz a másikat ne használd csak fülszexre:)
Van egy jellegzetes hangja a veresbornak a hordóban is:))) Én meg aSzt hallom, ha a pinecébe járok-kelek:)

csicserierika 2011.10.12. 20:30:32

@Akármi Áron: az jó :)
Én is voltam, de elvitte a levelemet a szél, az őszi szél.
Bántanak az őszi szelek (by Ványadt bácsi ) :)

Akármi Áron 2011.10.12. 20:45:32

@csicserierika: hát szezoNNya van, lehullanak a levelek ősszel,ganéhordás ideje:)
"(by Ványadt bácsi)" minek ez a rohanás:)

csicserierika 2011.10.12. 20:49:33

@Akármi Áron: igaz,...mintha csak magam mondtam volna :)

nosce 2011.10.12. 20:59:42

@csicserierika:

Mondjuk Alek se nyert volna Olivér nélkül, nélküle Jerzy viszi simán a kérót...
Gergő inkább feljavított Béci nem Olivér...

nosce 2011.10.12. 21:00:39

@Akármi Áron:
benyomtam hát tövig... izé fenékig :)

csicserierika 2011.10.12. 21:06:40

@nosce: Jerzy múltbéli tükrös trükkje nem jött be sokaknak, és Béci ellen is azért ment vissza, mert Alek mellett szavaztak.
Gergővel kapcs.-ban igazad lehet.

Akármi Áron 2011.10.12. 21:33:25

@csicserierika: majdnem, mintha ikrek vónánk, de nem...:)
@nosce: úgy is kell, ügyi vagy:)

Egyébként Gergő télleg olyasmi, mint Béci, testi adottságok, szépfiú figura inkább, Oliban alapból több volt a csibészség, játékosság, főként az elején, élvezte, hogy megmozgatja hülyeségeivel a többieket.

csicserierika 2011.10.12. 22:15:48

@Akármi Áron: vannak okok, amiért nem bánnám :)

nosce 2011.10.12. 22:17:44

@Akármi Áron:
telhetetlen vagy neked már van ikred :)

Akármi Áron 2011.10.12. 22:35:49

@csicserierika: okok..... pl. na eccer csak kiforrja magát legalább egy, majd sakkozunk egyet:))

@nosce: DDD de az fijú:) sosenem vagyok telhetetlen egyébként, be szoktam fogni a pofámat, ha megvan a komfortérzésem:)))

Most pedig gömbölyödési időszak jön...:)

Jóccakát mindenkinek:)

Hurri Kán 2011.10.13. 07:44:48

Jó reggelt mindenkinek. :)
Kispéntek! :D

Akármi Áron 2011.10.13. 20:43:24

@csicserierika: DDD Itt vagyok Húgom:)))

Belevaló jóestét a majdan érkező vendégkörnek!:)

Egyidejűleg értesítem a még eleven törzsrépákat, hogy átmenetileg 4 napra, azaz négy napra kiszortírozom a gyógyitalokat az esetlegesen bekövetkező egéSSégromlástól tartva, tekintettel arra, hogy missiót teljesítek külhonba.(Mer nagyon megbíSzható, pontos, precZíz mixerNŐ hírében állok:)) Ugye ez érthető,khm...!
egy hordó veresbor vérnyomás stabilizálásra, tuGGya kiJé, napi 3x!
Egy lityi üveg royal vodka névadó keresztapámnak (Ármánykáért:D) szintén tuGGya:)
Nagy adag Pina....coladás coctail és/vagy fütykös barack pálesz tövig bekapva, gömbölyödés előtt..nem kérdés kiJé:)

TarCsátok magatokat és a frontot egéSSégben, méltóan, vigyázzatok a főnökasszonkára is, nehogy a kasszát megfúrja egy idegen répa:)

Jók legyetek, viszontlágytojásig:DDD

nosce 2011.10.13. 22:01:41

@Akármi Áron:
köszönjük és jóóóóóóóóóóóóóóóó missziót :)

csicserierika 2011.10.13. 22:23:43

@Akármi Áron: Há' Drága Húgocskám, a szabadságot előre kellett volna bejelenteni, de a szűkülő vendégkörre és a nagyfokú, előrelátó gondosságodat figyelembe véve bele kell nyugodnunk.
Siess vissza, mert kedves törzsvendégeinket ismerve, már holnap az üres flaskák alját nézegetik :)
Engem meg ne félCCs, mert tőből rántom ki a kasszafúráson ügyködő répákat :)

avanivi 2011.10.14. 12:56:16

@csicserierika:Szia !
@gyvy: - től akartan megtudni, hogy hétfő-E van??

Hurri Kán 2011.10.14. 13:12:50

@avanivi:
Mindennek megvan a maga járása. :)))

csicserierika 2011.10.14. 13:13:02

@avanivi: ahhoz mér 59 órát kell aludni :)

avanivi 2011.10.14. 13:40:09

@gyvy: A nagyapám mondta mindíg :))))/ de ezt már egyszer írtam, tudom. /

avanivi 2011.10.14. 13:42:24

@csicserierika: aludni, jó lesz ha 12-15 órát alszom hétfőig.

csicserierika 2011.10.14. 14:47:26

@csicserierika: az nem sok, az én alvásigényem annyi mint a csecsemőké :)

avanivi 2011.10.14. 17:59:33

Helló mindenki !
Már megszámláltátok magatokat ??

avanivi 2011.10.14. 18:11:07

@gyvy: neten fogod elküldeni ?

nosce 2011.10.14. 18:12:06

@avanivi:
ha ide beírom az nem jó ? :)

Hurri Kán 2011.10.14. 18:14:36

@avanivi:
Azt írta ki a számlálóbizonytalan a házban, h vagy tegnap, vagy holnap jön. Tegnap apám volt itthon egész nap, nem jött, holnap én vagyok, ha holnap se jön, lexarom. Hogy nem fogok vele neten szarakodni, az biztos.

avanivi 2011.10.14. 18:20:00

@gyvy: Nálunk bedobta a postaládába a kérdőiveket,kitöltöttem,mert a barátnőm azt mondta, hogy nehezen tudott belépni és egy órát szarakodott vele. Aztán ha valakinek kell ,majd eljön érte.

Hurri Kán 2011.10.14. 18:20:53

@avanivi:
Kérdőívek már megvannak. :)

avanivi 2011.10.14. 18:27:50

@gyvy: Mi közük van ahhoz ,hogy milyen vallásu vagyok ?

Hurri Kán 2011.10.14. 18:29:08

@avanivi:
Nem tudom. Arra a kérdésre, hogy mivel járok bőlcsödébe, sztem beírom, hogy autóval :D

nosce 2011.10.14. 18:29:47

@avanivi:
Mi közük van ahhoz ,hogy milyen vallásu vagyok ?

írd be h jedi lovag :)

avanivi 2011.10.14. 18:38:25

@gyvy: ezen én is röhögtem :))
@nosce: nem írtam semmit, de a jedi lovag az jóó :)

csicserierika 2011.10.14. 19:02:44

én már rég megszámoltam magam, semmi gond nem volt a géppel.
Ide ne jöjjön semmiféle biztos, az biztos :)
Gyvykém, na neked sem hiszek többet, a múltkor még meg voltál számolva :P

Hurri Kán 2011.10.14. 19:03:43

@csicserierika:
Mókáztam. Lekközelebb ánégyes szmájlit rakok oda :D

csicserierika 2011.10.14. 19:08:29

@gyvy: ez nem vicc kérem, az államógári kötelezettséggel nem viccölünk :)
Valakit meg felültetett ma binbir :)
Ki lehetett ? :)

Hurri Kán 2011.10.14. 19:11:17

@csicserierika:
Nem tudom.Ismerjük az illetőt? :D

csicserierika 2011.10.14. 19:13:11

@gyvy: mint a rosszpénzt :)
Nem emlékszel tavaly a bánatos szeműre ? :)

csicserierika 2011.10.14. 19:20:12

@gyvy: akiről beszélünk már pár perce :)
*karmolom magam szmájli*

Hurri Kán 2011.10.14. 19:23:22

@csicserierika:
Jóvan na, péntek van, nehéz hét áll mögöttem, és nehéz este előttem. :D

csicserierika 2011.10.14. 19:27:48

@gyvy: könnyű, olcsó kifogás, de elfogadom :)

avanivi 2011.10.14. 19:36:10

Clintestwood udvarol a Filmmúzeumon.

csicserierika 2011.10.14. 19:43:16

@gyvy: ha meggebedek sem :P
Az hogy van, hogy jön az Uriah Heep Bp-re, de egy 11. ker.-i kalózkocsma meghívására ? Mennyien férnek be oda ?

Hurri Kán 2011.10.14. 19:58:07

@csicserierika:
:D
Mi a hely neve? Mert lehet, h 50 ember, lehet, hogy 500.

@avanivi:
Azt nem láttam... Pedig Eastwoodot bírom. De nem ma fogom megnézni. :)

csicserierika 2011.10.14. 20:01:20

@gyvy: az már reklám lett volna, úgyhogy izéltek bemondani.
ASzt hittem, hogy ismered a jelentősebb kocsmákat :P

csicserierika 2011.10.14. 20:09:05

Barba Negra Music Club, Prielle u.
Megnéztem a gugliban :)
Mindent magamnak kell csinálnom :P

csicserierika 2011.10.14. 20:23:37

felénk szép magyar neveket adnak ...vakegér, szőke tehén, v. a jobb mint otthon :)

Hurri Kán 2011.10.14. 20:42:18

@csicserierika:
A JELENTŐSEBBEKET igen, de nem mindenféle kültelki búfelejtőket. :)

csicserierika 2011.10.14. 20:46:46

@gyvy: igazad van, szar egy hely lehet, még egy jóízűt sem lehet a padlóra köpni :)

Hurri Kán 2011.10.14. 20:48:33

@csicserierika:
Viszont... Ten Years After... Novemberben. Hmmm.

csicserierika 2011.10.14. 20:52:34

@gyvy: nem kispályáznak, és még akciós fröccs is van :)

Hurri Kán 2011.10.14. 20:57:25

@csicserierika:
Valamit vagy csinálunk, vagy nem csinálunk. :D

csicserierika 2011.10.14. 21:08:09

@gyvy: igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna... :)

Hurri Kán 2011.10.15. 08:56:40

Szép jó reggelt! :)))
Brrrrrrrrrrrr..... :D

Zelefánt 2011.10.15. 14:41:56

Liverpool. A MÚ-val...
Jaj-jaj.

Hurri Kán 2011.10.15. 14:54:02

Jól van, a Sport1-en megy élőben a piCsányi-Liga... Megnyugodtam.

nosce 2011.10.15. 15:09:48

szép npt :)
minden szomjazónak :)
Lemon & Lime
stocklandyard.hu/forum/topic/91/Spade-topic

nosce 2011.10.15. 15:15:01

@Zelefánt:
nincs kedvünk megmászni a 16k-t ? :)

nosce 2011.10.15. 15:16:46

Áronka extra piát adna mindenkinek :)

Zelefánt 2011.10.15. 15:19:09

@nosce:
Mászóképtelen vagyok...
Mi az a 16K?...Holmi új hegycsúcs, mint a K2?... :)

nosce 2011.10.15. 15:22:05

@Zelefánt:
a 16 ezredik beírás :)

2011.10.15. 15:45:47

@Zelefánt: kurvaélet, nem néztem, babonából, de Gerrard góljánál végigpogóztam a szobát (kezemben porronggyal). Fiam szerint jól játszottunk, ez öröm. Gerrard visszatért. Ez is öröm. Lőtt egy gyönyörűséges gólt. Ez aztán az öröm.
Mindent összevetve döcögjünk ősszel, érjen össze a játék, tavasszal meg hasítsunk ezerrel és jövőre BL-ben akarom látni a csapatot! :)))

nosce 2011.10.15. 15:55:22

@beebeer:
"BL-ben akarom látni a csapatot! "
mikor ? :)

Zelefánt 2011.10.15. 16:00:02

@beebeer:
Végre egy értelmes posztoló. :)

Zelefánt 2011.10.15. 16:02:15

...izé....kommentelő, na.

2011.10.15. 16:12:20

@nosce: jövőre természetesen.... hülye kérdés volt, bocs. :)

2011.10.15. 16:16:24

@Zelefánt: Látni akarok és fogok is egy 2009-hez hasonló tavaszi szezont. És a Suarez, Gerrard, Kuyt hármas működni fog!

nosce 2011.10.15. 16:17:33

@beebeer:
nem kérdezés volt hanem rákérdezés, finoman arra akartam utalni h nem valószínű jövőre :)

2011.10.15. 16:21:33

@nosce: miért ne lenne elérhető a 4. hely? Most azért mert belefutottunk egy nagyarányú vereségbe a Spurs ellen én nem látok, főleg a mai játék után, nem látok szakadéknyi különbséget a 3-5. helyezett között.

nosce 2011.10.15. 16:26:58

@beebeer:
hát ha összekapják magukat akkor nem elérhetetlen.....és akkor így nem is fogsz úúútálni :)

2011.10.15. 16:28:02

@beebeer: ráadásul elfelejtkezel a legendás "pátosz"-powerről és ez csak a Liverpool sajátja. Mikor baj van, mikor mindenki temeti őket, na akkor valahonnan olyan energiák jönnek elő, ami megmagyarázhatatlan, amikor a szív viszi előre a csapatot.
Zsoldoséknál ilyesmi nem létezik, persze, ha majd látok egy Anelkát, egy Tevezt vagy Balotellit meghalni a pályán hajlandó leszek kukorékolva végigfutni a József körúton (by Smuck Andor), de nem fogadok, mert úrinő biztosra nem fogad. :)

2011.10.15. 16:29:58

@nosce: ezt a mai meccs után mondod, hogy ha összekapják magukat? ÚÚÚÚÚÚTállak! :DDDD

nosce 2011.10.15. 16:34:47

@beebeer:
tartósan, tavasszal gondoltam :), a pénz azért nagyon sokat számít manapság főleg az h a sérült helyére is világklasszis tudnak állítani, ellenkező esetben a nagy meneteléshez nagy szerense is kell

Hurri Kán 2011.10.15. 16:35:41

Megint jó reggelt! :)

nosce 2011.10.15. 16:39:44

@lupacchiotta:
BUÉK csak majd 16 ezernél lesz :)

Hurri Kán 2011.10.15. 16:42:55

@nosce:
Addig itt ülünk némán? :)

nosce 2011.10.15. 16:48:02

@gyvy:
az hagyján, de szomjasan is :)

2011.10.15. 16:48:06

@nosce: némiképpen igazad van, pénz kell, persze, de pont a Liverpool az ellenpélda, tavaly szépen elpicsáztuk a nagy MU-t, úgy, hogy a védelemben három 20 év alatti ifista játszott, közülük Flanagan már másodszor (!) a felnőttek között, ő számított rutinosnak. Szóval csak a pénz??

Hurri Kán 2011.10.15. 17:07:37

@lupacchiotta:
Ó, ez nagyon jó választás volt így ebéd utáni ébredéshez. :)

Hurri Kán 2011.10.15. 17:09:56

@nosce:
Szerintem Áronka itt lesz hamarosan, és megen kimagyarázza, miért is késett a gyógyító cseppekkel. :)

rianna 2011.10.15. 17:12:11

megjött a tél, gyerekek. Ömlik a hó :)

Hurri Kán 2011.10.15. 17:13:09

@Zelefánt:
Azt kell, hogy tudjuk, mennyi az idő.

@rianna:
Építsünk hóalekoszt. :D

nosce 2011.10.15. 17:15:31

@rianna:
esik a hó ??? Hol vagy te csajszi most ? :)

nosce 2011.10.15. 17:17:00

@gyvy:
sztem a bicikli után kötött hordóval le- fel kerekezik :)

lupacchiotta 2011.10.15. 17:17:04

@Zelefánt:
@gyvy:

Gyógycsepp kéne nekem is! Qcoorvának olvastam először!

nosce 2011.10.15. 17:18:20

@gyvy:
télleg Alekosz mintájú műfaszt kéne forgalomba hozni, bár lehet h a Brad Pittre többen buknának :) :)

Hurri Kán 2011.10.15. 17:18:39

@nosce:
Nekem elég, ha ide felkerekezik vele. :)

@lupacchiotta:
Ajajj... Csúnya dolgokra képes a gyógycsepphiány! :D

nosce 2011.10.15. 17:19:33

@lupacchiotta:
qcioorváról jut eszembe h Bandikát megcsinálták már ? vagy le van szarva ? :)

csicserierika 2011.10.15. 17:27:19

sziasztok !
Én az egész focis témából a Schmuk Andort értettem :)

nosce 2011.10.15. 17:28:33

@csicserierika:
és ö se ment végig kukorékolva :)

rianna 2011.10.15. 17:30:49

@nosce: az óperenciás tengeren túl :)

Hurri Kán 2011.10.15. 17:32:26

@nosce:
Ennyi idő alatt celeb lett? :)

nosce 2011.10.15. 17:34:17

@rianna:
hát ott télleg keményen tombol a hó :)

csicserierika 2011.10.15. 17:34:43

@nosce: pedig Beebeert szívesen megnézném, ha már nem lehet zombi :)

lupacchiotta 2011.10.15. 17:35:34

@nosce:
Ó, én csak olvasom, a belinkelt videókat megfogaTTam, hogy nem nézem meg, csak a duplaszájat ismerem fel a képekről... :)

nosce 2011.10.15. 17:35:38

@gyvy:
celeb bizony, a nők fizetnek neki h megsimogathasák, legalább is Bandika azt szeretné :)

2011.10.15. 17:35:44

@nosce: Alekosz mintájú műfasz - aztán milyen lenne az? Kicsi és görbe? :)

nosce 2011.10.15. 17:37:36

@lupacchiotta:
jól teszed, a hogyvoltok a legjobbak, maga a villa egy rakás szar, jelenleg legalább is, és szerintem :)

Hurri Kán 2011.10.15. 17:38:01

@lupacchiotta:
Pedig érdemes. :)

@nosce:
És a nők is szeretnének ezért fizetni?

nosce 2011.10.15. 17:38:42

@beebeer:
kicsi, görbe, kókadt és puha h ne fájjon :)

lupacchiotta 2011.10.15. 17:43:10

@gyvy:
Lehet, olvastam, van kismalac is! :)

Hurri Kán 2011.10.15. 17:44:38

@lupacchiotta:
Igen. Zizinek hívják. Az egyetlen értelmes lény jelenleg a villában, hacsak még nem fogtak csótányt valahol a konyhában. :D

nosce 2011.10.15. 17:46:10

@gyvy:
"És a nők is szeretnének ezért fizetni?"

azt Bandika nem meri elárulni merr fél a navtól :)

Hurri Kán 2011.10.15. 17:48:58

@nosce:
Szerintem fél ő mástól is. :D

2011.10.15. 17:50:58

@nosce: puha és folyton hosszú értelmetlen körmondatokkal még kommunikálna is... főnyeremény! Azért nehogy beszállj ebbe az üzletbe! :)

nosce 2011.10.15. 17:58:46

@beebeer: akkor inkább legyen brad Pittes :)

nosce 2011.10.15. 17:59:38

@gyvy:
fél h leharapja a zujját a pina a nyelvéről nem is beszélve :)

Hurri Kán 2011.10.15. 18:01:02

@nosce:
Azt régóta tudjuk, hogy a pina harap. :D

nosce 2011.10.15. 18:04:50

@gyvy:
hát igen ha nem vigyáz az ember és felcseréli :)

Hurri Kán 2011.10.15. 18:22:21

@lupacchiotta:
Dehonnem... Elvégre hússal él. :DDD

nosce 2011.10.15. 18:39:38

@gyvy:
ha bevadul naggyon durva dolgokat tud csinálni :)

Hurri Kán 2011.10.15. 18:42:57

@csicserierika:
Köszönjük. :)))

@nosce:
Bizony, résen kell lenni. :D

csicserierika 2011.10.15. 18:52:07

@gyvy: szívesen, máskor is :)
Végre egy téma amihez hozzá tudok szólni :)

csicserierika 2011.10.15. 21:06:59

@nosce: hát, a focihoz nem értek , inni nem iszom, akkor mi marad..? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.15. 21:16:34

@csicserierika: de Tereskovát azért nem mertél linkelni nekik! ::PP:DDD
(bocs, hogy belepof, de már két napja röhögök a partvonalon kívülről.:DDD )

csicserierika 2011.10.15. 21:23:52

@fkangi: aSztat már Hajny egyszer megosztotta velünk, azóta se m feledjük :)
Ez is csak ismétlés volt :)

csicserierika 2011.10.15. 21:26:40

@Zelefánt: az szorosan hozzátartozik a témához :)
Csak züllött a munkamorálotok :)

csicserierika 2011.10.15. 21:28:35

@fkangi: ja, és itt nincs partvonal, mindenki pofázhat akár hülyeségeket is...főleg azt :)

Zelefánt 2011.10.15. 21:29:57

@csicserierika:
Én...csak...vízöntő voltam...a balhétokban...

csicserierika 2011.10.15. 21:32:23

@Zelefánt: nyakig benne volt mindenki, kár utólag szépíteni :)
Majd jön Ármányka oszt igazságot tesz, ő biSztos emlékszik a leosztásra :)

Hurri Kán 2011.10.15. 21:40:18

@Zelefánt:
Szép dolog ez... A vezetőség saját tehetetlenségét a semmiről semmit nem tehető répákra akarja lőcsölni. Szépen vagyunk.

Zelefánt 2011.10.15. 21:47:38

@csicserierika:
Én még fröccsönteni sem voltam jó.
Tagadom felelősségemet...a felelőtlenségemben is.

Pepita O 2011.10.15. 21:53:10

@Zelefánt:
Igen. Nem küldtél lenyomatot!

Zelefánt 2011.10.15. 21:57:54

@Pepita O:
A nyomott hangulatom folyásolta be a kedélyállapotom hullámzásait.
Csakis azért történhetett a megtörténhetetlen.

csicserierika 2011.10.15. 22:03:21

@gyvy: félre tetszik érteni, éppen a tehetetlen répákkal van a gond, lőccsel meg nem is találkoSztam itten :)

csicserierika 2011.10.15. 22:06:15

@Zelefánt: mindÉg a megtörténthetetlen dolgokkal van a gond....utólag :

Hurri Kán 2011.10.15. 22:08:53

@csicserierika:
Nem, nem tetszik félreérteni semmit. :D

csicserierika 2011.10.15. 22:11:47

@gyvy: nem ma fogunk dűlőre jutni ebben a témában :)

Hurri Kán 2011.10.15. 22:13:42

@csicserierika:
Én már dűlőre jutottam, mert tudom, h igazam van. :D

csicserierika 2011.10.15. 22:19:26

@gyvy: én csak a késői időpontra tekintettel halasztottam holnapra az igazság eléd tárását :)

Zelefánt 2011.10.15. 22:25:50

@gyvy:
Dülöngélek az úton, magam is...Ám mégsem dúlok-fúlok.

csicserierika 2011.10.15. 22:43:32

Megyek és ágyikóból nézem, Jó éjt Nektek !

Gyvykém, a hallgatás a tények elfogadását jelenti :)

csicserierika 2011.10.16. 10:56:21

Kolozsvári szalonnás jó reggelt !
:)

csicserierika 2011.10.16. 12:13:26

@gyvy: nekem megvolt mind a kettő :)

Hurri Kán 2011.10.16. 13:58:51

Ez a körte... Ezt a beszállítót megtartom.

csicserierika 2011.10.16. 15:14:58

@gyvy: gyümölcsnapot tartasz ? :)

Hurri Kán 2011.10.16. 15:34:49

@csicserierika:
Igen. Megfogadtam, hogy mától egészségesebben élek. :D

csicserierika 2011.10.16. 17:34:26

@gyvy: értem, először fertőtlenítesz :)

Hurri Kán 2011.10.16. 17:39:49

@csicserierika:
Nem. Ez már a program része :D

csicserierika 2011.10.16. 18:16:03

@gyvy: érdekelne a módszer...beöntést is alkalmazol ?:)

csicserierika 2011.10.16. 18:25:58

@gyvy: magyarázd el...iszom szavaid :)

Hurri Kán 2011.10.16. 18:43:45

@csicserierika:
Hát a körtelé is része az egésséges táplálkozásnak. Tiszt, koncentrált gyümölcs bevitel a szervezetbe. :D

Hurri Kán 2011.10.17. 09:31:27

És a "H" betűs rém megérkezett. :D

nosce 2011.10.17. 09:33:14

@gyvy:
itt a H betűs rém és Áronka még sehol :)

csicserierika 2011.10.17. 10:08:48

@nosce: Hello Bello ! :)
Áronka előre bejelentett szabin van .
Előre kiosztotta a piát, ha elfogyott, vessetek magatokra :)

csicserierika 2011.10.17. 10:09:57

megírta a Biblia is, hogy a HétFő(bűn) :)

nosce 2011.10.17. 10:17:29

@csicserierika:
télleg mi lehet a helo beloval baszod ?, mekkora egy lúzer volt :)

Hurri Kán 2011.10.17. 10:19:07

@nosce:
Bizony...

Nem baj, átállok az önellátásra. :D

csicserierika 2011.10.17. 10:35:17

@nosce: videoblogja van a vv-s oldalon.
Nagyon gyenge, nézd meg :)

nosce 2011.10.17. 13:57:35

@csicserierika:
nem találom, de nagyon nem vagyok letörve :)

nosce 2011.10.17. 14:54:12

már csak 63 hiányzik, nehogy már :)

nosce 2011.10.17. 15:15:31

így kellett volna árnyéktáncolni a csajoknak :)
My Humps
www.youtube.com/watch?v=iEe_eraFWWs

Hurri Kán 2011.10.17. 15:37:10

A 16.000-et ezennel lefoglalom. :)

nosce 2011.10.17. 15:40:25

@gyvy:
ezt meg hogy képzeled ? Bejössz ide és felkeltesz 15 embert aki alszik :)

nosce 2011.10.17. 15:46:56

@gyvy:
egyébként meg hayny feni a baltáját :)

Hurri Kán 2011.10.17. 15:48:32

@nosce:
Arról én nem tehetek, h rosszul alszanak. :D

csicserierika 2011.10.17. 16:55:05

@gyvy: milyen jogon ? Győzzön a szebbik ! :)

csicserierika 2011.10.17. 17:31:32

@gyvy: :P legyünk objektívak, így csakis Én jöhetek számításba :)

Hurri Kán 2011.10.17. 17:33:20

@csicserierika:
Én nem leszek fényképezőgép-alkatrész. :D

csicserierika 2011.10.17. 18:19:53

@gyvy: pedig ha rám zoomolnál... :)

Hurri Kán 2011.10.17. 19:34:11

@csicserierika:
Már annyi felé kéne fókuszálnom, olyan leszek, mint a kaméleon. :D

csicserierika 2011.10.17. 19:44:59

@gyvy: sisakos, vagy közönséges ? :)

Hurri Kán 2011.10.17. 20:06:40

@csicserierika:
;-) Nem zavarsz. :) Ha baj van, szólok. :D

nosce 2011.10.17. 20:17:35

@csicserierika:
szegény éva próbál kapaszkodni, de különben értelmesebbnek tűnik így is mint a benti szöszik :)

nosce 2011.10.17. 20:20:10

@csicserierika:
azért azt birom h a blogban mindenki hogy megmondja a tutit ki megy vissza ezer%ra, de szavazni nem fog rá :)

csicserierika 2011.10.17. 20:31:00

@nosce: meg az, hogy Csabit majd visszaszavazzák a fősulis haverok,Attilának meg nincsenek barátai.
Vérzik ez ezer sebből.
A bentiek többségétől tényleg értelmesebb, de ez nagyon kevés :)

csicserierika 2011.10.17. 20:35:36

@gyvy: mára megvolt a szájkarate adagunk...már magamat is fárasztom :)

Hurri Kán 2011.10.17. 20:38:46

@csicserierika:
Ahogy érzed. Én megfutamodást érzek. :P

csicserierika 2011.10.17. 20:43:52

@gyvy: én csak Téged is, mint felebarátomat akartalak kímélni :)

nosce 2011.10.17. 20:44:20

@csicserierika:
jah a fősulis haverok nagy pénzt tudnak mozgósítani :), a haverjai elég balfasznak néznek ki és csaba is az, de ilyenkor még minden lehet most épülnek fel a táborok, de én azt érzem h ez a vv szar, volt már ilyen h gyorsan ráindították a következőt és be is fulladt talán a vv3 ?

nosce 2011.10.17. 20:46:42

@csicserierika:
emléxel a vitára h az rtl simán tudná bővíteni a villát 4 ággyal nem pénz kédés ?, hát nagyon pénztelenek a reggeli műsorokat bedöntik elbocsátanak takarékoskodnak ezerrel...

nosce 2011.10.17. 20:48:13

@nosce:
lehet 2 hónap múlva a vv5ben is már csak zsiros kenyeret esznek a versenyzők legfeljebb majd nem mutatják meg kivágják :)

csicserierika 2011.10.17. 20:51:25

@nosce: az a 2-es volt, és csak arra emlékszem az egészből, hogy Laci nyerte, de már azt sem tudom, hogy kik voltak benne.
Nekem a 4es jött be idáig a legjobban.
Most Atis és Peti, na meg Cris, akik csinálják a műsort, a többi asszisztál .

csicserierika 2011.10.17. 20:55:05

@nosce: szerintem direkt nincs elég ágy,már az elsőben sem volt, ha jól emlékszem. Generálják a feszkót, na meg úgyis esnek kifele.
Majd lesz sok nomád feladat, ahol lencsét meg pácsót kapnak, bár tegnap libamájat sütöttek a cselédlányok :)

csicserierika 2011.10.18. 09:10:29

Jó reggelt, a a 16 ezres döntő napján ! :)

Hurri Kán 2011.10.18. 09:12:27

Jujj... Már ennyi az idő? :D

csicserierika 2011.10.18. 10:37:28

így nehezen jutunk a csúcsra :)

Hurri Kán 2011.10.18. 10:41:41

@csicserierika:
Nem nehezen, lassan. Állítólag úgy a jó. :P

nosce 2011.10.18. 12:16:12

@csicserierika:

csúcsra érünk az tuti, hátha zelefánt is betoppant :)

csicserierika 2011.10.18. 12:42:39

@nosce: csak is gruppenben ér valamit :)

nosce 2011.10.18. 12:54:43

@csicserierika:
jah mindenki mindenki-másik neművel :)

nosce 2011.10.18. 13:14:28

@gyvy:
mindig minden ide lyukad ki :)

Hurri Kán 2011.10.18. 13:29:06

@nosce:
És mi lesz így az erkölcseimmel, mi? :DDD

nosce 2011.10.18. 13:55:39

@gyvy:
majd nyomunk egy rebootot neki :)

Hurri Kán 2011.10.18. 14:12:05

@nosce:
Asszem ennek már mindegy. :D

rianna 2011.10.18. 14:18:56

@nosce: voltam futni és nem jött velem szembe senki :(((

csicserierika 2011.10.18. 14:36:10

@nosce: @gyvy: igen, igen, de én a 16 ezres csúcsra gondoltam :P
Jellemző a temperamentusotokra, hogy mindÉg Azon jár az eszetek :)

Hurri Kán 2011.10.18. 14:43:01

@csicserierika:
Nem kell utólag megmagyarázni, hogy mire gondoltál, utólag csak rosszabb. :D

csicserierika 2011.10.18. 15:42:43

@gyvy: aSzt Te nem tudhatod, hogy mire gondolok :)

Akármi Áron 2011.10.18. 15:56:25

Na mi van Öcsém? és Húgom?:))))

Jelentem lejárt a szabadság, otthon, édes otthonba vagyok. Gőzerőre tettem szert az esti italméréshez (is) igazi áfonya pálinkát hoztam a rászorulóknak:D
Cserke ugye minden rendben vót a mi kis barlangunkban?

csicserierika 2011.10.18. 16:05:13

@Akármi Áron: SziJa Húgom ! :)
Volt egy kis elvonási tünet, de kezeltük a helyzetet. :)

Akármi Áron 2011.10.18. 16:11:21

@csicserierika: Szijjja, hát ezt én tuTTam, nem vót kéCCséges, hogy a helyzetet uralni fogod egyedül is:)

Szép, rozsdás, őszi levél hullott erre a fertályra, majd hónap én is a helyére hullajtom:)

Később jövök, most az átmeneti kuplerájt kell megszüntetni, hogy lépni is lehessen jobbra/balra:) Jó áfonya illaTTya van már a lakásnak, hogy vártak itt is, abszolúte nem a pálinkáért:DDDD

Akármi Áron 2011.10.18. 16:13:18

@csicserierika: Vagy egy pöttywet maradjak, mert jön a 16 e?
Úgy látom senkisenem harcol érte, nekem ölég volt a 13 ezres is:)

nosce 2011.10.18. 16:16:17

@rianna:
hát ez gázzz, lehet a hideg miatt, megvan még a hó ? Hidegben futás után jó megmaszírozni a lábakat :)

nosce 2011.10.18. 16:17:27

@Akármi Áron:
szeva eccsssémmm :)
Mi lett a ti kis barlangotokkal ? :)

csicserierika 2011.10.18. 16:19:33

@Akármi Áron: nagyon nem kapar érte senki, azt sem tudom, hogy előbérelt-e ? :)

Akármi Áron 2011.10.18. 16:20:06

@nosce: Há szeva Öcsém neked is:) Ez a mi kis barlangunk itt-e:))) Az otthoni az más:)

Akármi Áron 2011.10.18. 16:20:48

@csicserierika: jaaa, akkor topogok még itt egy stampedlivel a kezembe:))) Hátha...:DDD

Hurri Kán 2011.10.18. 16:21:12

IGEN, előbérelt!!! :D

csicserierika 2011.10.18. 16:21:22

hinnye, minGGyá odaérünk a csúcsra, nekem már így is jó :) :)

nosce 2011.10.18. 16:21:25

@csicserierika:
gyvy elvileg lefoglalta, a multkori aspirációját úgyis megsemmisítették :)

Hurri Kán 2011.10.18. 16:22:18

@csicserierika:
Már túl vagyunk rajta. Legalábbis én. :P

csicserierika 2011.10.18. 16:22:28

Basszus, túlfutottam :)

nosce 2011.10.18. 16:22:38

gyvy nyerte a 16k-s sárgatrikót :)

Akármi Áron 2011.10.18. 16:23:37

Na???? cserike te lettél, vagy megint Nosce Öcsém?:))

csicserierika 2011.10.18. 16:23:44

@gyvy: :P csak mert te ott álltál lesben, engem meg túlvitt a lendület. :)

csicserierika 2011.10.18. 16:24:20

@Akármi Áron: nehezemre esik kimondani, de gyvy lett :)

Akármi Áron 2011.10.18. 16:24:41

Egyefene, eccer neki is jár, kocc neki egy áfonya pálinkával, lökjed be, a többit estére!

Hurri Kán 2011.10.18. 16:25:26

@nosce:
Én szóltam...:D

@csicserierika:
A dolog arról szól, megfelelő pillanatban kell a megfelelő helyen lenni. :DDD

Akármi Áron 2011.10.18. 16:25:45

@csicserierika: De neked nem is vót jó a csúcs közelibe??:DDD Egy kicsit se, csak magára gondolt, amindenit neki!:)

csicserierika 2011.10.18. 16:27:33

@gyvy: ott voltam én is, csak túlszaladtam :P

Hurri Kán 2011.10.18. 16:28:32

@Akármi Áron:
Ez most rendkívül jól fog esni. :DDD

@csicserierika:
Hiába, a temperamentus. :D

Akármi Áron 2011.10.18. 16:28:35

@nosce: kocc a megtérésemre:)))
Később nagyobb ampullával jövök:)

csicserierika 2011.10.18. 16:30:00

@Akármi Áron: jó vót, csak nem az igazi :)
Majd legközelebb aktívabb leszek :)

Akármi Áron 2011.10.18. 16:31:02

@gyvy: elhiszem, sose esett még rosszul:))))Gratu a 16 ezredik orgazmusodhoz, megérdemelted igazán:D

Nagyon ne keverjétek az itókát, jövök finom, tiszta áfonyával később.
Most télleg a kezembe van egy kispohár, de egy-egyet még lökök nektek, nagyon finom. (Pedig én a pálinkáért nem vagyok oda:D)

csicserierika 2011.10.18. 16:31:41

@gyvy: mindég az hozza a bajt , az ember fejére :)

Akármi Áron 2011.10.18. 16:33:25

@nosce: jó! úgy olvastam, elválunk:) Mondom mámegint?:DDD

@csicserierika: kisöröm is öröm, már ha az úTTyát tudod legközelebb szupi lesz:))))(Ezt így láttam a szakirodalomban...)

Menek.....

nosce 2011.10.18. 16:35:18

@Akármi Áron:
hozzátok a barlangjaitokat is :)

nosce 2011.10.18. 16:36:29

@csicserierika:
túlszaladtál mert nem futott veled szembe senki :)

csicserierika 2011.10.18. 16:55:39

@nosce: pedig elgáncsoltam vóna :)

nosce 2011.10.18. 17:17:38

lábmasszázst ? Valaki ? :)

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 17:20:58

@nosce: én mondjuk napokkal ezelőtt kértem tőled segítséged, hogy dugd föl magadnak a lábmasszázsodat, baszki! :P

rianna 2011.10.18. 17:31:34

@nosce: csak aznap volt csontig hatoló hideg és hóesés. Ma 10 fok és verőfény, az mondjuk tetszett, hogy nem volt a parkban majdnem senki :)
Lábmassszázst elfogadok, de most rögtön :)

nosce 2011.10.18. 18:55:54

@rianna:
na már böködöm is a monitort h műköggggy, remélem bizsereg a lábszárad :)

Akármi Áron 2011.10.18. 19:47:38

Ébresztő, estére jár mán!:))
Hát jó, ha senkise nincsen itten-ottan, bedobom a közösbe az enyémet, az 1 lityi valódi áfonya pálinkát,oriDZSinál messziről gyÜtt, rögös utakon mentettem meg a kuncsaftoknak.
TőCCsetek, míg van belőle...csak az a nagy szívem ne vóna, hej ez visz engem a sírba:D

nosce 2011.10.18. 19:52:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
most irta sogeking h mi a gond. Ha összeomlott akkor installáld le a silverlight plugint
itt van a video hogy kell
www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx

aztán töltsd le a legujabbat innen:
www.gepiras.hu/NoSilverlight
és kattints a
"A részletekért kattintson ide."
és ott a leírás

csicserierika 2011.10.18. 20:00:55

@Akármi Áron: úgy látszik, hogy kifárasztotta őket a csúcs döntögetés.
Régen döngethettek már :)

Hódos Hajnalka 2011.10.18. 20:22:29

@nosce: de az van, hogy már nemcsak a silverlight plugin omlik össze, hanem mások is :(

nosce 2011.10.18. 20:29:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Hayni akkor installáld le a silverlightot utána pedig az összes microsoft . NET frameworkot, az összeset, és utána telepítsd ujra a silverlightot

nosce 2011.10.18. 20:31:27

@nosce:
valszeg a .NET omlott össze és amiatt lesz mással is probléma

Akármi Áron 2011.10.18. 20:40:32

@csicserierika: DDD meg tudom érteni, pláne, ha látszik is:)))

Na Cserke told csak beléje a nyelved végIt, maj'nem olyan mint a ribiSzke szörpike, csak egy kicsit bódítóbb. Néha nem árt, ha megszédülünk:D *kukucskálós szmájli*....na milyen?
Visszafelé vettem az útmentén egy kézzel faragott sámlit,muszáj vót, utánam dobták:) most azon pihentetem a lábikráimat a sok menéstől. Jó üzlet vót:)

csicserierika 2011.10.18. 20:48:10

@Akármi Áron: köszi,de csak a hegyivel :)
A sámli hasznos dolog, főleg magamfajta részére, ha meg kell tódani a magasságom :)

Akármi Áron 2011.10.18. 20:58:00

@csicserierika: még egy kicsit használom, aztán majd átrepítem hozzád:)

Marha sok funkciója van:D most pl. ráülök, úgy nézem minGyá az öfit..:))Közben pedig a fiókjából kiveszem a kellékeket és én is kipucolom a csizmámat:)))

nosce 2011.10.18. 21:00:23

@Akármi Áron:
"Na Cserke told csak beléje a nyelved végIt, maj'nem olyan mint a ribiSzke szörpike, csak egy kicsit bódítóbb. "

én is szeretem a nyelvem beletolni :)

Akármi Áron 2011.10.18. 21:30:12

@gyvy: na, mán aSzt hittem távollétemben elvonókúrára ítéltek, az lett vóna nagy csapás, ránk romlott vóna a sok éltető nedű:)))
Hónap meg mán lemegyek a pinecébe is, megnézem hányadán is állunk a borterméssel:)
@nosce: ritka aranyember vagy:D tudod, hogy mi a meneTTye a jóérzésnek.És a ritkát nehezen feleGGyük:D

Hurri Kán 2011.10.18. 21:55:41

@Akármi Áron:
Nem, nem ítéltek. Kitartásodat módfelett értékelem, a holnapi borral egyetemben. :)))

avanivi 2011.10.19. 11:18:40

Sziasztok, mindenkit üdvözlök az ágyneműtartóból ,majd jövök..

Zelefánt 2011.10.19. 16:56:27

@avanivi:
Perverz szenvedély harapózik el mostanság...Kipróbálnám...hátha...bejön valami új...
A baj csak az, hogy az istennek sem férek bele...az ágyneműtartóba...

nosce 2011.10.19. 16:59:29

@Zelefánt:
egy lakásnak meg kell adni ami jár, jó nagy ágyneműtartót kell venni :)

avanivi 2011.10.19. 18:49:49

Egy-két nap és rendbejövök biztos,kicsit letepert valami vírus. Kalapkúra.. tudom.

csicserierika 2011.10.19. 19:14:21

@avanivi: ki,ki ?...hát gyvy, de csak az 10mp-et vert rám.
Könnyű neki , nekem le kellett küzdenem 200 km-t:)

avanivi 2011.10.19. 19:53:09

gyvy nagyon fürge-ürge,nekem a 6000-dik volt meg.
Jóccakát mindenkinek,megyek az ágyikóba,mert hamar meg kell gyógyulnom.

csicserierika 2011.10.19. 20:04:46

akkor legközelebb Zele, vagy én jövök, mert itt már mindenkinek megvolt egy:)
Jó éjt, gyógyulj ! :)

Zelefánt 2011.10.19. 20:29:35

@avanivi:
A hatezredik...Te céd(ul)a...
:)

avanivi 2011.10.20. 06:28:22

@Zelefánt: BÁRC(s)Ak tudnám mire gondolsz ??
B+, az a rossz aki rosszra gondol :)

Hurri Kán 2011.10.20. 17:55:20

@avanivi:
Jó reggelt. Igyexem...;-)

Zelefánt 2011.10.20. 18:02:07

Jó reggelt...Jó estét poszt...
A műfogsoromat látta valaki...
Mi lesz az ebéd...?
Ne csörgesd már annyira a művesédet...bazmeg...
Nem szeretem a ribizlifőzeléket...

Nővér...Na mindegy...Már késő...

A világ meg Való. ÉS halad.
Micsodakurvák...bezzegazénidőnben...

csicserierika 2011.10.20. 21:00:59

Nosce !
Jelentés : "A jóslat valóra vált. A Villában Évának és Anikónak igaza lett. Elkészült a Könyvem! " Megjelenik nov. 3-án.
Megígértem, hogy jelentek Neked :)

Hurri Kán 2011.10.20. 21:03:32

@csicserierika:
Hú... kinek? Milyen könyve?

csicserierika 2011.10.20. 22:29:28

@gyvy: P: ekkora alulművelCCsséget,...hát a Mesteré :)

Hurri Kán 2011.10.20. 22:51:17

@csicserierika:
tudom...ez van... szörnyű vagyok. :D

csicserierika 2011.10.21. 08:31:06

Jó reggelt Sportos Pénteken ! :)
A hideg időre való tekintettel szobában végezhető feladatot ajánlanék :
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=POXMAiLZhOg
:)
@gyvy: ne búsulj, vannak amiről nem tehetünk :)

avanivi 2011.10.21. 09:03:49

Jó reggelt, jó reggelt ,már a nap is felserkent:)))
@gyvy: PÉNTEK van :DDD

Hurri Kán 2011.10.21. 09:18:35

@csicserierika: @avanivi:
Ép jó reggelt!!! Az bizony... :D

nosce 2011.10.21. 13:03:22

@csicserierika:
köszi akkor már most odafekszem a járdára h tutira jusson még belőle :)

csicserierika 2011.10.21. 13:22:46

@nosce: olyan hideg van... nem szereznél nekem is egy dedikált példányt ? :)
Egyébként köpjetek hátba, lehet hogy veszek egyet :)

nosce 2011.10.21. 14:00:48

@csicserierika:
lehet h én is veszek, kivivok mivel áll elő :)

nosce 2011.10.21. 14:01:48

Látjátok mit tesz a celebség, egy másik biztonsági örnek a könyvét, asszem soha nem venném meg :)

csicserierika 2011.10.21. 15:19:11

@nosce: akkor várjuk a többiek coming outját is :)

csicserierika 2011.10.21. 15:19:42

mármint, hogy ki vesz még közülünk :)

Hurri Kán 2011.10.21. 15:20:06

@csicserierika:
Énnekem már kikezelték a kámingáoutomat. :D

csicserierika 2011.10.21. 16:14:26

@gyvy: de kiújulhat, úgyhogy vigyázz : :)

avanivi 2011.10.22. 08:22:08

@gyvy: Jó reggelt, miért nem alszol még egy kicsit?
Láttad a másikon a pornós bulákat? / co.:sixx/

Akármi Áron 2011.10.22. 09:40:14

Kora harmatos regg'!:)

Sok dolgom van, menek a pinecébe, estére már frissen bugyogó cseppek lesznek szemlátomásra:D

Cserike, az hogy földink Attila a piros ponTyokat szaporítja bennem, még a végén rubeolás leszek újfent:D

csicserierika 2011.10.22. 09:51:29

Jó reggelt !
@Akármi Áron: igen, nekem is megütötte a fülemet ( nem Attila :) ), úgyhogy a szimpátiaindexe újabb dimenziókba ugrott :), de hogy érzékeltessem, hogy objetívE megfigyelő vagyok, ezt Évával kapcsolatban inkább röstelltem :)

csicserierika 2011.10.22. 09:52:34

@gyvy: mit nem akarsz ? Csak nem a kamingautod újult ki ? :)

Hurri Kán 2011.10.22. 10:51:50

@avanivi:
Nem bírok... :D Nem láttam. :)

@csicserierika:
Nem, a hangyaboly a fejemben, az újult ki. :D

csicserierika 2011.10.22. 14:55:49

@gyvy: bogarat ütöttek a füledbe ? :)
(megnéztem az éjszakai onlinet ) :)

nosce 2011.10.22. 15:00:31

@csicserierika:
és mi volt ? dresztert megdugták ? :)

Hurri Kán 2011.10.22. 15:11:17

@csicserierika:
Nem. Gonosz delnők összeesküvésének áldozata lettem. :D

nosce 2011.10.22. 15:19:18

@gyvy:
"Gonosz delnők összeesküvésének áldozata lettem. :D"

ez is rajta van az éjszakai onlájnon ? :)

dr. gernika 2011.10.22. 15:24:13

Ti mit csináltok még itt? :D

Hurri Kán 2011.10.22. 15:28:04

@nosce:
Emlékeim szerint nem készült semmilyen felvétel. :D

csicserierika 2011.10.22. 16:23:11

@nosce: aSzt nem mutatták :)
Vendégesdit játszottak.

csicserierika 2011.10.22. 16:25:35

@gyvy: a delnők megjelenése összefüggésben van-e a körte fogyasztásával ? :)

nosce 2011.10.22. 16:55:42

@gyvy:
vannak emlékeid róla ? :)

Zelefánt 2011.10.22. 21:52:02

@nosce:
Emlékszem a röpülés boldogságára...

Hurri Kán 2011.10.23. 10:33:39

@csicserierika:
Nincs összefüggésben. ;-)

@nosce:
Emlékeim mindenről vannak. Legfeljebb nem sok. :D

Zelefánt 2011.10.24. 11:56:02

@gyvy:
Mi is volt tegnap?...
(mintegy a "Mi lesz holnap?" ellentételezéseképpen...)

Zelefánt 2011.10.24. 12:24:09

@gyvy:
Valami felfokozott naptevékenység okozhatja talán, de minden napomból hiányzik néhány kulcsfontosságú óra mostanság...
Tanácstalanul próbálom a puzzle-t összerakni...hiszen valaki elcsente néhány elemét...Reménytelen vállalkozás.
(Ármányka talán segíthetne...)
A botrány pediglen az Operában lakik.
(Ide egész KOZEL.)

Hurri Kán 2011.10.24. 12:32:51

@Zelefánt:
Öööö... a pénteki puzzlek hiányát a becherovka okozhatta, ez homályos. Operában hiányos emlékeim szerint nem voltam.

Zelefánt 2011.10.24. 12:35:10

@gyvy:
Éppen lehettél...Csak nem emLÉKszel a dagatt csajra...

Hurri Kán 2011.10.24. 13:08:15

@Zelefánt:
Néha nem baj, ha elhalványulnak az emLIKak...

csicserierika 2011.10.25. 15:08:09

Jó reggelt !
Nosce hol vagy ? Meg szeretném vitatni Alek szerepét Cris kiesésében :)
A többiekre is nyitott vagyok :)

csicserierika 2011.10.25. 15:08:50

@csicserierika: mármint a többi kedves komm.társammal való megvitatásra :)

csicserierika 2011.10.25. 17:57:16

@gyvy: nem nevetni, nem áthallani :)
Apukát meg főleg nem , mivel én is jártam így Pesten, hogy fel kellett hívnom a nővéremet, hogy megkérdezzem, mégis, hol vagyok :)

Hurri Kán 2011.10.25. 17:59:01

@csicserierika:
Ó, nemhallók én át. Bét sem. :D

csicserierika 2011.10.25. 18:15:46

@gyvy: akkor beszéljünk komoly dolgokról :)
Olyan érzésem van, hogy a sóher Alek barátom, beáldozott némi kp-t. hogy Crist eltávolítsa Veron mellől.Egyszerűen nem találok más elfogadható magyarázatot.
A másik poszton is felvetettem, de nem volt rá fogadóképes közönség.
Vélemény ? :)

csicserierika 2011.10.25. 18:51:52

@gyvy: állítólag nem követi az új VV-t, de üdvözli Csaba visszajutását, holott teljesen ellentétes karakter, mint akikkel bent is haverkodott. Már csak Veron miatt is Crisnek kellett volna drukkolnia, mert úgy elegáns.
Úgyhogy, nagyon bűzlik ez nekem.

Hurri Kán 2011.10.25. 19:03:43

@csicserierika:
Őszintén szólva kétlem, h Alek ennyire összetett gondolkozásra képes lenne. :D

csicserierika 2011.10.25. 19:15:09

@gyvy: :P mindÉg csak a viccolkodás :)

csicserierika 2011.10.25. 19:19:40

@gyvy: hű, de komoly , semmi szmájli ? :)

csicserierika 2011.10.25. 20:47:53

ha, ha... :) Hol van Talpig Jimmy ?

Zelefánt 2011.10.26. 00:27:53

@csicserierika:
Megválasztották alkirállyá.

nosce 2011.10.27. 14:01:03

@csicserierika:
"Olyan érzésem van, hogy a sóher Alek barátom, beáldozott némi kp-t. hogy Crist eltávolítsa Veron mellől."

ezzz kivannn csukva :) Alek és fizetős sms ???? Oximoronon (Criszesen szólva :) )

Hurri Kán 2011.10.27. 14:22:55

@nosce:
így van. Aleknak nem olyan a temperamentusa, nem egy pitbull. :DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.27. 14:50:28

@nosce:

de azért érdemes volna megfejteni a rejtélyt, hogy mi, vagy ki áll pontosan a helyes fiú visszaszavazása mögött...

a helyes fiú elrontotta nekünk a játékot azzal, hogy nem a Mengelét vitte ki, akit simán kinn hagyott volna, hanem egy vicces fiút vitt ki, aki persze egy moral insanity, de mégis ártalmatlan, persze bentről érezhette azt, hogy ő a legveszélyesebb rá nézve, de ez nem magyarázat arra, hogy abból a nagyon gyenge pozícióból hogyan tudott visszajönni...

nosce 2011.10.27. 16:25:18

@Brr:
Csaba visszaszavazása mögött 2 dolog áll, az egyik h Csaba a szimpi-jófiú ezért sokan szavaztak rá, én már az elején a győzelemre esélyesnek tartottam, Annamari meg Feco mellett,és a döntő hogy az rtl nem mutatta meg h ki vezet péntek szombat vasárnap, ha felfedi akkor valszeg Cris megfordítja az eredményt, így mindenki azt hitte h Cris vezet én is és nem szavazott... EZ h miután felfedte csütörtökön h ki vezet és utána pedig nem, semmi mással nem magyarázható , csak azzal h az rtl döntést hozott h ki kell ejteni Crist, de sztem rábasztak végül, mert unalmas lett a vv5...

Összefoglalva: Cris kiesése mögött sztem az rtl döntése áll...

nosce 2011.10.27. 16:33:57

@gyvy:
Alek inkább valami tarajos gőte vagy nemtom mi, ezzel a tartással :)

nosce 2011.10.27. 16:37:39

egyébként Csaba győzelme indirekt módon megarősítette Attilát meg (bár kevésbé) Pétert is, mert innentől kezdve az rtl különösen , de a nézők se akarják h ők kiessenek mert akkor már tényleg nem lesz mit nézni a műsoron...

nosce 2011.10.27. 17:58:19

ide meg nem kell baszómackó, meg Cris gipszbe öntött műfasza sem :)

www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg

csicserierika 2011.10.27. 19:15:18

@nosce: @gyvy: ravasz mint a róka, és főleg bosszantja Veron bejutása a VV-be, úgyhogy ne vessük el egyből.
Más magyarázat pedig NINCS :)
NonSzesz :)

csicserierika 2011.10.27. 19:20:08

@nosce: ebben viszont igazad van, ha megmutatják a párbaj napján, hogy ki vezet, akkor Cris tudott volna fordítani, de így mindenki azt hitte övé a több, és ült a babérjain .

nosce 2011.10.27. 21:41:28

@csicserierika:
"ebben viszont igazad van, ha megmutatják a párbaj napján, hogy ki vezet, akkor Cris tudott volna fordítani, de így mindenki azt hitte övé a több, és ült a babérjain ."

biztos h így volt, az is lehet h a retek megosztott volt benne mit tegyen pl. Balázs Cris fan volt, de vágül is egyértelműen manipulálták a Csaba-Cris végeredményt, pl Évának mindig lehetőséget adtak h a képek megmutatása révén fordítson...

Akármi Áron 2011.10.28. 08:43:51

@nosce: Húde szép reggelt!:)Szija!
Na akkor csak megvagy, jólvagy,kövérvagy?!:DDD
Nem láttalak napok óta, mondom, na egy dögös nő berántotta a fiatalúrat:)))))))))

nosce 2011.10.28. 08:56:56

@Akármi Áron:
szia Áronka, szép reggelt :) max leasingelhetnek :)

Akármi Áron 2011.10.28. 09:25:23

@nosce: ej-ej,korrekció: fiatalurat, tipikus hiba:)
Örülök, hogy látlak, azt hittem valami nem ok, esetleg láz-forróság-vágy:D de akkor béke van az olajfák alatt:)

Szép napot neked, este igyekszem gebeszkedni a helyhez is:) Azé egy klassz fröccsöt nyomatok feléd, tudom szereted az opportóit:) Ízlelgesd,demán:)

avanivi 2011.10.28. 09:48:04

@nosce: Köszönöm ,köszönöm,:)))

Jó reggelt ma P. van :)

Akármi Áron 2011.10.28. 13:54:40

A hét első pRéntekjén varázslatos délutánt:D

Hurri Kán 2011.10.28. 14:02:20

@Akármi Áron:
Köszönöm, viszont. Asszem lesz! :D

lupacchiotta 2011.10.28. 18:05:17

Sziasztok.
@gyvy:
@Akármi Áron:

Kellemes hétvégét!

Akármi Áron 2011.10.28. 18:22:07

@gyvy: Legyen is, kívánom:D

@lupacchiotta: Köszke Lupa, csupa pihentető, ellazuló hosszú hétvégét nektek is:)

Hurri Kán 2011.10.29. 14:30:28

Égszakadás, földindulás... :D

Akármi Áron 2011.10.29. 18:06:09

@gyvy: D Jaj Istenkém, nagy a baj?:)))

Szép őszbe borult estét!

nosce 2011.10.29. 20:20:14

@Akármi Áron:
Áronka ugye te a zikreknek drukkolsz ? :)

és mindenkinek rákkenrolll :)

sogeking 2011.10.29. 20:35:09

Hajrá Enikőőőő :D

csicserierika 2011.10.29. 20:41:37

@nosce: estét ! :)
Mint Áronka fogadatlan szóvivője állíthatom, hogy a roctenors a favoritja :)

csicserierika 2011.10.29. 20:44:25

azért remélem, hogy hamarosan itt lesz, oszt majd ő nyilatkozik, csak beledumáltam :)

Akármi Áron 2011.10.29. 20:49:42

@nosce: ébredj mán fel teee, ha vegyespáros lenne...esetleg, de nem:)

@csicserierika: köszke cserike, mindent tucc, + még Kocsis Tibinek csípom a hangját, meg Tamásnak, meg Enikő is jó.

Na mék vissza, elkaptam a lehullót...., ez bezavart, hogy I. legyek ma, télleg, éppen zizegtem vele:DDDDDD

Akármi Áron 2011.10.29. 20:52:35

@sogeking: felőlem akár lehet egy Tibi-Enikő vagy Rocktenors-Tamás négyesdöntő is, koccintanék rá:)

csicserierika 2011.10.29. 20:55:01

@Akármi Áron: szia :)
HiJába no, egyféle jó arzénes vízen növekedtünk, tán ez teszi, hogy ízlésünk is hasonló :)
Annyit hozzátennék, hogy Tarány után jön nekem a Kocsis, Enikő hangját meg elismerem .
Mostanság megindultak a levelek, majd sepregetek én is :)

sogeking 2011.10.29. 20:55:33

@Akármi Áron: rendben:) bár tartok tőle, hogy Feró elrontja Enikőt, de hátha nem :D:D

nosce 2011.10.29. 21:11:30

@Akármi Áron:
de mégiscsak iker teeeeeeeeeeeeee :)

nosce 2011.10.29. 21:12:48

hát ez a lil C nagyon erős volt :), mondjuk télleg Jeckot tol, de azt nagyon :)

nosce 2011.10.29. 21:15:26

@sogeking:
Enikő nem rossz, de ez most sztem hamis volt szal ö nem Pink, nah :)

mondjuk ez pink :)
www.youtube.com/watch?v=tpziHpmC4lM

csicserierika 2011.10.29. 21:16:55

@nosce: azé hallgassuk már meg az eredetit, mert az egyik kedvenc Jackson számom (rongyosra hallgattam már )
www.mommo.hu/media/Michael_Jackson_-_Give_In_to_Me
:)

nosce 2011.10.29. 21:20:20

@csicserierika:
rocktenors, eleve 3 pasi énekes az nem rock felállás az olyan buzis :), a tenoroktól meg nagyon távol állnak hangilag, a másik az apollo amit tol nemcsak hamis volt hanem nagyon műmájer is, ez egy puha szám a fetrengéshez :)

nosce 2011.10.29. 21:22:59

@csicserierika:
na jó, jackonak sokkal nagyobb a hangterjedelme meg jobban is énekel, na de LIl C-ben megvolt a keménység nála ez sokkal inkább volt rock mint Jackonál :)

sogeking 2011.10.29. 21:23:12

@nosce: viszont Enikő jobb Enikő :D

nosce 2011.10.29. 21:25:28

@sogeking:
ez igaz, erre nem is gondoltam :)

csicserierika 2011.10.29. 21:28:35

@nosce: most lecsúsztam a tenorsról, de holnap bepótolom, úgyhogy most no comment.
nekem az első számuk volt nagyon összeszedett és hatásos, azóta is várom, hogy megismételjék azt az összhatást, mert van bennük valami.
Az direkt tetszik, hogy három nem nyálas fiú énekel együtt.
Az apollo ad hoc lett összedobva, ők inkább képviselik az éretlen tini lányok kedvencét :)

nosce 2011.10.29. 21:31:57

@csicserierika:
"most lecsúsztam a tenorsról, de holnap bepótolom, úgyhogy most no comment."

már kezdtem azon gondolkodni, hogy kerültél rájuk :)

csicserierika 2011.10.29. 21:32:04

@nosce: ok, ez igaz, de nem tudtam elvonatkoztatni Jackoról, végig az ő előadása volt előttem.
Ezért is linkeltem be, mert azonnal meg akartam hallgatni tőle is.

nosce 2011.10.29. 21:35:58

@csicserierika:
egyébként sztem ez a legerősebb x-faktor mezőny, Kocsis Freddieje pl. nagyon ott volt múltkor, bár ma nagyon szar volt :)

csicserierika 2011.10.29. 21:38:05

@nosce: ebben is egyetértünk :)
Néha nagyon mellényúlnak a dalválasztásokkal, mint ma is.

Akármi Áron 2011.10.29. 21:42:57

@csicserierika: itt vagyok megint egy kicsit. Egyrugóra járunk mi, ez már régen bebizonyosodott:) (Nosce csak semmi áthallás:))))
(Egy napirenden kívüli nekem is lesz holnap:D)

@nosce: ok és tudom én is, hogy a fajtám a két leánka, de még éretlenek, aranyosak-romlatlanok, de nem annyira versenyképesek.
Egyébként Enikő tényleg nem Pink (még), de ez egy tehetségkutató,ahol fejlődési lehetősége lesz, jóhogy nem már kész Pink ugye?:)))

@sogeking: Marha dögös volt ma Enikő, a hangja isteni,érett,képzett, klassz csaj na!

Akármi Áron 2011.10.29. 21:45:31

@nosce: szerintem is, a múltkor mondtam már, hogy az előző szériánál nekem erősebbek. A múltkori K.Tibi előadásától megborzongtam, csúcs volt. Amúgy is szimpi, szerény és ez ritkaság manapság.
Na és jó a Szerencsével is jóban lenni, nekem főleg:D

nosce 2011.10.29. 21:48:43

@Akármi Áron:
háát inkább pasival kéne egy rugóra járnotok :)

Akármi Áron 2011.10.29. 21:55:34

@nosce: ja és ma nem jó volt Tibi dalválasztása, de a hangja változatlanul nagyon tökéletes volt.

Na az ikreknek be is fellegzett a faktor remélem:)

csicserierika 2011.10.29. 22:11:18

@Akármi Áron: @nosce:
na, milyen volt a rocktenors?
Most hozták azt, amivel megfogtak először is :)

Akármi Áron 2011.10.29. 22:18:33

@csicserierika: @nosce: Hú gyerekek, valami elképesztő volt a három pali, ismét. Hát ez az, ilyenek voltak az elsőben is, még hogy nincs tenor hangjuk?!

Tudtam, hogy az egyrugóra ráharapsz Nosce, istenhozott, hiányzott már a noscés humor, mint egy falatkenyÍr:)))

És igen szépek,csinik és tündérek a lánykák, a hangjuk is jó, csak még a többi között kevéske.

Akármi Áron 2011.10.29. 22:21:29

Na kezdődik a só, menek nézem.
Legyetek jók, aztán majd gömbölyödési időszak mindenkinek!
Óra átállítás, figyelem:)

Jóccakát!:)

nosce 2011.10.29. 22:28:41

@Akármi Áron: @csicserierika:
ugye nekem hagynátok 2 szelet selyemsonkát ? :)

nosce 2011.10.29. 22:29:59

asszem shádi hamar ehet otthon selyemsonkát :)

csicserierika 2011.10.29. 22:31:21

@nosce: most tévedtél :P
Én is beosztással eszem, mint Shadi :)
Egyébként az nem sertésből van ?

csicserierika 2011.10.29. 22:32:52

@Akármi Áron: jóccakát :)
Én már két hete az új időszámítás szerint ébredek, alig bírok időben kikászálódni, úgyhogy nekem jól jön, végre hozzám igazítják :)

csicserierika 2011.10.29. 22:38:01

@nosce: én hülye vagyok, azt hittem,hogy azt írod, hogy nem hagynánk.
Szóval : természetes, hogy hagynék :) :)

nosce 2011.10.29. 22:40:59

@csicserierika:
na jó ha tévedtem is reggel megérdemlek 2 szelet selyemsonkát, csak 2 kibaszott selyemsonkát hagyjatok reggelre kérlek :)

nosce 2011.10.29. 22:42:06

@csicserierika:
na jó tudtam én h arany szivetek van :)

Hurri Kán 2011.10.29. 22:59:52

Hádde jóestét mindenkinek! :)

csicserierika 2011.10.29. 23:13:49

@nosce: örülök, hogy tisztáztuk :)
Én is megyek Áronka után, csak én a SAJÁT ágyamba :)
Jó éjt :)

csicserierika 2011.10.29. 23:15:02

@gyvy: most kell jönni ?
Én éppen elköszönni ugrottam be, úgyhogy, jó éjt :)

Hurri Kán 2011.10.29. 23:19:15

@csicserierika:
Hamarabb nm tudtam. :D
Jó éjt! :)

avanivi 2011.10.30. 09:29:10

Jó reggelt !!! Bresztő !!
Elkéstetek, az összes s sonkát megettem :)))

Hurri Kán 2011.10.30. 09:49:44

Reggelt. :)
Milyen nap van ma? :D

Hurri Kán 2011.10.30. 09:54:24

@avanivi:
Akkor megnyugodtam. Máá azt hittem péntek, és kezdődik minden előről. :D

avanivi 2011.10.30. 09:56:50

@gyvy: Holnap is H lesz és kedden is :(((

Hurri Kán 2011.10.30. 10:04:46

@avanivi:
Nem baj. Cserébe hamarabb lesz péntek. :D

avanivi 2011.10.30. 10:37:48

@gyvy: én is erre gondoltam :))))
Nem gond senkinek,hogy a sonkát fölzabáltam ?? Nem ? Szupi:)
Az ebéd aaaaaz töltött husi,lesz ,gyertek!!

avanivi 2011.10.30. 10:41:17

és a zserbó is sül már ,jó csokimázt teszek rá !!

Hurri Kán 2011.10.30. 10:43:51

@avanivi:
Jó étvágyat. :)
Nálam brassói készül majd. :)

nosce 2011.10.30. 12:09:54

@avanivi:
megint fölzabáltátok a sonkát ????? Hát illlyen nincs, mi van itt má Hűsvét ? :)

nosce 2011.10.30. 12:24:16

Ez Attiláról szól ? Vagy Péterről ? :)
Sympathy for the Devil
www.youtube.com/watch?v=UBCobMdp8zk

nosce 2011.10.30. 12:37:48

itt meg lehet románckodni :)

LOViNG FEELiNG
www.youtube.com/watch?v=ln1fcZDZrJA

Akármi Áron 2011.10.30. 17:42:33

@nosce: Na mi van Öcsém?:DDDD
Én neked, hát egy egész zSacskóval hagynék seLLyem sonkát, a részemet is odaadnám, ráadásként a szokásos fröccsöt is, na milyen vagyok?:))

@csicserierika: Jóestét! Tessék mán sepregetni így estetájt is:)

rianna 2011.10.31. 21:45:17

ma nem írt senki? :D
Borzasztó a blog.hu keresője. Mindent kiad, csak épp, amit én keresek, nem :(((

nosce 2011.11.01. 12:48:00

@Akármi Áron:
Arany szived van jó öcccssséééémmm :)

nosce 2011.11.01. 12:49:29

@rianna:
"ma nem írt senki? :D"
szijja, te nem vagy senki :)

rianna 2011.11.01. 15:32:06

@nosce: mivel szereted a saxobeat-et, szerintem ez is tetszeni fog :)

www.youtube.com/watch?v=sKBAVogiT0g

nosce 2011.11.01. 15:42:30

@rianna:
jó tune :)
ez meg olyan Alekoszos Cristofeles egyszerre, 0:56-tól :)

Sexy and I Know It
www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE

rianna 2011.11.01. 15:50:45

@nosce: hááát, azok a mozdulatok :))))) Tényleg rájuk emlékeztetnek :D

másik:
www.youtube.com/watch?v=PiJZjRqoiW0&ob=av2e

nosce 2011.11.01. 16:05:27

@rianna:
na akkor már csak Inna hiányzik, beteszem én :)
Club Rocke
www.youtube.com/watch?v=4OMV97kxuCE

rianna 2011.11.01. 16:23:20

@rianna: ráadásul a klip egy részét pesten forgatták :)

rianna 2011.11.01. 18:33:47

@nosce: na ő már nem onnan van, de nagyon szeretem ezt a számot mostanában :

www.youtube.com/watch?v=oS6wfWu0JvA

nosce 2011.11.01. 22:52:45

@rianna:
igaz is, kár lenne alább adnunk a minőséget :)
Put Your Hands Up
www.youtube.com/watch?v=SUkSP-VQDAc

nosce 2011.11.02. 14:41:26

@rianna:
aztaaa, nem is tudtam h ez volt a fő gyökér :) nézzük csak milyen magaslatokra jutott közben :)

Call Me Lover
www.youtube.com/watch?v=0jNxBH4-l4Y

nosce 2011.11.02. 14:43:16

@Akármi Áron:
Áronka Ecccssséééém, sumákolunk ???? :)

Akármi Áron 2011.11.02. 14:53:03

@nosce: Na mivan Öcsém?:))) Mire ez a sumákolás, f..ingom senincsen, lökjed ide mire gondolsz?:D

A szívem mega-rany télleg:D

nosce 2011.11.02. 15:53:30

@Akármi Áron:
háhogy itt se pia se pina :)
most sokat ér a zarany így te vagy itt a legdrágább :)

Akármi Áron 2011.11.02. 16:38:08

@nosce: DDDDrága vagy:))))))))))))) Akkor egy pinás coctailt repítek magánszorgalomból hozzád, nyomjad lefelé... sajáterő:))))
Merhogy a züzlet szünetel bizonytalan ideJig...

nosce 2011.11.02. 17:05:30

@Akármi Áron:
Köszi, még szerencse h kifutott a dögmeleg idő :)

nosce 2011.11.02. 19:48:15

@rianna:
na jó, így könnyű ha csupa ászt húzol :)
Amazing
www.youtube.com/watch?v=q3NwJF28wjU

nosce 2011.11.03. 14:08:51

@gyvy:
10 perccel siet a zórád, ma prepéntek van :)

Hódos Hajnalka 2011.11.05. 00:27:23

nosce, ha jössz, pushpang kommentelőnknek flashplayer plug in összeomlása van, lécci, segíts neki is, ha tudsz.

kérlek, írd ide, mi a teendő és honnan (link), bemásolom neki.

és ... én is nagyon köszönöm a nekem nyújtott múltkori segítséget.
szörccssss... :DDD

nosce 2011.11.06. 17:13:57

@gyvy:
holnap húsvét hétfő :)

nosce 2011.11.06. 17:15:59

@Akármi Áron:
Áronka van elég tojásod ? :)

Hurri Kán 2011.11.06. 17:46:14

@nosce:
Ójaj... akkor össze kell szedjem magam. :D

csicserierika 2011.11.06. 18:03:22

'napokat !
De rég jártam erre.

Hurri Kán 2011.11.06. 18:14:10

@csicserierika:
Másfelé repített a seprű? :P :)))

csicserierika 2011.11.06. 18:21:17

@gyvy: :P jelenleg a falevelek ellen kellett bevetnem :)

Hurri Kán 2011.11.06. 18:22:58

@csicserierika:
Ó...színes falevelek között repkedni vele. Csodálatos. :)))

csicserierika 2011.11.06. 18:28:22

@gyvy: te biSztosan tudod :)
Csinálj egy luca széket, oszt kiderül az igazság :)

Hurri Kán 2011.11.06. 18:30:34

@csicserierika:
Nem értem az asztalosmesterséget :D

csicserierika 2011.11.06. 18:35:27

@gyvy: akkor, maradjon örök titok :)

Hurri Kán 2011.11.06. 18:42:25

@csicserierika:
Hát nem ma fogom megfejteni. :)

csicserierika 2011.11.06. 18:51:14

@gyvy: látod, van amire te sem tudod a választ :)
Ezt az esetet most feljegyzem a söprűm nyelére, macskaepével :)

Akármi Áron 2011.11.07. 08:35:22

Utálatos hetfŰ br.br....,azért kellemes hetet! Van idő, várjuk a pRénteket, de nagyon!

@nosce: DDD Ippeg:))

Hurri Kán 2011.11.08. 09:53:08

Jaúúú reggelt!!! :D:D:D

csicserierika 2011.11.10. 12:08:20

Szép Napokat ! :)
Nosce !
Na, mi van a kezemben ? :)

csicserierika 2011.11.10. 12:52:01

@gyvy: :P Ha csak azért nem, hogy el ne vegyék tőlem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.10. 13:14:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

itt köszönöm meg mindkettőtök segítségét. Valami más gond van/volt a gépemmel, amin a frissítések nem segítettek, de találtam egy remek megoldást a tarrrthatatlan helyzetre: chromban írok-olvasok, az onlányt meg firefoxon nézem közben. :D

nosce 2011.11.10. 13:32:19

@pushpang:
szivesen :), ha a firefox megy akkor chrommal van gond, vagy túl új vagy túl régi verzió..vagy tele van buggal, amúgy a chrom szar....

Hurri Kán 2011.11.10. 13:33:58

@csicserierika:
Nekem van saját görcsöm, no meg nem vagyok irigy, nem kell a tiéd. :)

csicserierika 2011.11.10. 13:47:38

@nosce: meg az Olié :)
Csak vigaszdíjat nyertél, mert félig találtad el :)

csicserierika 2011.11.10. 13:51:57

tök ciki, volt, ahogy beléptem a boltba, már rákiabált az eladó, hogy megérkezett a könyv. Mondom rám van írva , hogy azt keresem ?
Szabadkozott, hogy nem, csak én kerestem egyedül, és megjegyzett :)
ASzonta, hogy Olié az jó, de én Alekkal kezdem, már az elején fárasztóak a gondolaTTyai, de én pont ezt élvezem :)

csicserierika 2011.11.10. 13:52:45

@gyvy: ezzel én is így vagyok, nyugodtan tartsd meg magadnak a sajátjaidat :)

Hurri Kán 2011.11.10. 14:05:12

@csicserierika:
Most megy előttem a mozi, a jelenetről a könyvesboltban. :D

nosce 2011.11.10. 14:45:19

@csicserierika:
azt nem mondtad h kettőt kell tippelnem :)
ha harmadikat is akkor Cris dedikált gipszbe öntött fasza :) nyertem ? :)

nosce 2011.11.10. 14:48:14

@csicserierika:
majd meséld el milyenek voltak különösen Aklekét ahhoz fáradt vagyok h elolvassam :) Oliét ha jó akkor megveszem :)

csicserierika 2011.11.10. 15:12:29

@gyvy: :P és milyennek látsz ? Mint potenciális rajongót ? :)

csicserierika 2011.11.10. 15:15:12

@nosce: ja, úgy könnyű lett volna :)
A harmadik már nem fért volna el a kezemben :)
Feltétlen beszámolok élményeimről :)

nosce 2011.11.10. 15:32:15

@csicserierika:
pedig lehet h akkor egy igazi érték lenne a kezedben :)

Azért Cris jól beszopatta Attist, valmelyik éjszaka azon kattogott Attis h Cris kérdezte tőle ha kijön akkor micsinál majd ? megy haknizni ? Ebből ő azt szűrte le h nem lenne kint népszerű akkor meg mi a fasznak jött be, maradt volna a web oldalánál...:) És azt is elmondta Cris h neki (Crisnek) 80 ezer követője van Feconak meg csak 4 ezer....a hülye Attis csak azt nem vonta le h Cris majd Veronra fog szavaztatni...bár lehet h Péterben felmerült azért akarja mindenáron megdugni Veront h ez az opció kiessen :)

csicserierika 2011.11.10. 16:29:54

@nosce: hú, de bonyolult.
Veron nem fogja beadni a derekát Péternek, viszont ő tényleg megél majd a haknikból, főleg ha együtt mennek Crisszel.
Atist nem tudom elképzelni, mert beszólogatna, ha belépnének az aurájába :)

nosce 2011.11.10. 16:40:58

@csicserierika:
hallottad h Alek beköltözik az öszeesküvőkhöz ? :)

Hurri Kán 2011.11.10. 17:19:53

@nosce:
Fel kell dobni az esti orgiákat? :DDD

csicserierika 2011.11.10. 17:41:38

@nosce: nem akarom elhinni,hogy ennyire hülye lenne. Min. egy évig az rtl-lel van szerződésben, vagy annyival többet fizet neki Hajdú ? Akkor meg ügyes :)

csicserierika 2011.11.10. 18:26:08

@nosce: 37-dik oldalnál vagyok, de lefáradtam ÉN is , úgyyhogy ne reméld, hogy el tudom mesélni :)
A konyakospohárral az egyik kézben, a másik hátratéve a Titanicból van, meg a szivarozás is mellé. A véres játék és Ben Hur kombinációja az Olivért párbajra küldő mondása amiben először szerepel a tribunus kifejezés. Sose halunk megből, a szép dolog a szerelem apukám.
A bosszú börtönéből csak a hanglejtést utánozta stb.... folytassam, vagy kellően kikészültél már ? :) :)

Hurri Kán 2011.11.10. 18:28:52

@csicserierika:
Hú... Nem tartanál nekünk ilyen blogos felolvasóestet? Úgy érzem, magamba kell szippantanom minél többet ebből a legfölsőbb szintű kultúrából. :DDD
Asszem előtte meg mást kell magamba szippantanom. :D

csicserierika 2011.11.10. 18:44:56

@gyvy: hangosan röhögök , ne csináld már :) :)
Én is kérek valami anyagot, úgy érzem szükségem lesz , míg elérek a 300. oldalhoz :)

nosce 2011.11.10. 18:48:08

@gyvy:
"Fel kell dobni az esti orgiákat? :DDD"

Igen egyszer 5 órán keresztül keféltek az összeesküvőkben, de fülsex nem volt :) és hát erre nagy a tömegigény :)

nosce 2011.11.10. 18:49:56

@csicserierika:
"nem akarom elhinni,hogy ennyire hülye lenne."

Hát Hajdúval lepacsiztak a fotón, az biztos :)

csicserierika 2011.11.10. 18:51:13

@nosce: akkor többet fizet, mint a büntetés. Amúgy meg eléggé hanyagolja az rtl, lehet, hogy bedurcizott :)

Hurri Kán 2011.11.10. 18:51:24

@csicserierika:
Friss, zamatos szexárdi körtedesztillátummal tudok szolgálni. :)

@nosce:
A nézeCCSégér mindent! :D

csicserierika 2011.11.10. 18:51:47

Áronka, itt már kevés lesz az alkohol, valami ütősebb kéne :)

nosce 2011.11.10. 18:52:05

@csicserierika:
és ezeket írja le ? úúúúúristnnnn :)

csicserierika 2011.11.10. 18:53:35

@gyvy: most írtam Áronnak, hogy az talán kevés lesz, valami másféle kémiai osszetevőjű cucc kéne :)

Hurri Kán 2011.11.10. 18:54:41

@csicserierika:
Fény? Abszint? Pusztakoktél? Madzagon megpörgetett féltéglával homlokon verés? :D

nosce 2011.11.10. 18:55:12

@csicserierika:
na meg a bónuszdugások :) meghát ványa asszony szereplési vénája is :)

csicserierika 2011.11.10. 18:57:31

@gyvy: lassan átveszed a mester helyét, te leszel a tanítóm, mert ma meg azt nem tudom, hogy mi fészkes fene a fény ? :)
A többit tudom, de téglával én is megkínálhatlak :)

nosce 2011.11.10. 18:57:33

gyrekek bazky ha bedurvul a retek kitörli Alekosz nevét mindenhonnan mint Attila Cris nevét a villában, lehet h legyalulják ezt a blogot is :)

csicserierika 2011.11.10. 18:58:32

@nosce: áá.. az ott sem fog neki összejönni :)

csicserierika 2011.11.10. 18:59:47

@nosce: na, na, itt nem csak rtles faSSágok vannak :)
Megvédjük ! :)

nosce 2011.11.10. 19:00:53

@csicserierika:
azért ha ezt Hajdu bevállalja van vér a pucájában, de ha nem jön be akkor sztem azonnal kiherélik :)

csicserierika 2011.11.10. 19:04:15

@nosce: annak idején Pongóval csinálta a másik csatorna. Nincs új a nap alatt.
Hajdú, meg kapkod, Majka meg kreténezte Alekot , most mit szólhat ?
Amúgy Majka is bevállalta ezt a gáz műsort, ő sem különb mástól :)

Hurri Kán 2011.11.10. 19:05:12

@csicserierika:
Szódásszifonba vodkát raksz, kis pohárba pici szörp, vodkát belespriccolod, és ahogy felhabzik a pohárba, jó szénsavasan egyből bedobod. A hatás nem marad el :D

csicserierika 2011.11.10. 19:07:02

@gyvy: ez jól hangzik, gondolom, nem kell sokat emelgetni a poharat a hatáshoz :)

Hurri Kán 2011.11.10. 19:11:29

@csicserierika:
Hát ha előtte pálinkát is iszol, akkor nem.
Most szombaton rendeztünk egy ilyen partit, elég megdöbbentő fotók készültek :D

nosce 2011.11.10. 19:17:34

@gyvy:
jah, a fénynek durva hatása van :)

Hurri Kán 2011.11.10. 19:18:18

@csicserierika:
Még én sem kaptam meg őket, csak a fényképezőgépen láttam őket. :D

nosce 2011.11.10. 19:19:23

@csicserierika:
jah a pongót most olvasom, azt nemtom h az alázta volna porba a BB-t...:)

csicserierika 2011.11.10. 19:19:56

bexarok, tényleg ott van Alek az összesküvőkben :) Áááááá...

Hurri Kán 2011.11.10. 19:20:00

@nosce:
Igen...;-)
Sem előtte, sem azóta nem láttam embert, aki a tévét a vonalas telefonnal akarta volna felhangosítani. :D

nosce 2011.11.10. 19:22:09

@csicserierika:
különben Hajdutól tökéletes az időzítés, a vv léeült Cris kiesésével és tuja elszaporodásával a villában :) hihetetlen balfasz volt a retek megérdemli...Hajdu meg elég jól kimatekozta...

csicserierika 2011.11.10. 19:22:22

@gyvy: jah... én is eSzt mondom, mikor nem vagyok fotogén :)

Basszus, ezek teljes jogú játékosként bent maradnak:) Ááááá......

nosce 2011.11.10. 19:22:52

@gyvy:
én már láttam olyat aki félcipóvel :)

Hurri Kán 2011.11.10. 19:24:28

@csicserierika:
Én MMKK fotogén vagyok. :D

@nosce:
Az is FÉNYt kapott? :D

nosce 2011.11.10. 19:25:09

@csicserierika:
itt kint nagyopbb valóságsó van mint a villában :)

Hurri Kán 2011.11.10. 19:29:57

@nosce:
Az elég jó. MI hatan voltunk, és lenyeltünk két 0.7-es Absolutot :D

csicserierika 2011.11.10. 19:44:19

röhögnék, ha ezt a műsort is megnyerné :)
A cordia lakásra sem tudott még ráhangolódni, még nem vált eggyé az ottani hangulatokkal :)

csicserierika 2011.11.10. 19:46:16

@gyvy: a múltkor is kitakart a pohár :)
Miről beszélünk ? :)

Akármi Áron 2011.11.10. 19:48:41

Asztakurva...há mi van itt, vedelés, szex orrba-szájba, nélkülem:DDD

Hú, de jó estét, csupa izgalom van má'itt:)

csicserierika 2011.11.10. 19:50:29

@Akármi Áron: SziJa :)
IttEN már elő kell venned a legfölsőbb szinteken való tudásodat, mert sokkolva vagyunk :)

Akármi Áron 2011.11.10. 19:54:20

@csicserierika: irigy vagyok, te mán olvasod Napóleont?:))))

@gyvy: Mi az a szódásszifonos vodka, rögtön ölő itóka?:))) HUn tanultad teee?:)

@nosce: na meg a bónuszdugások...DDDD

Csupa élet van itt kérem, jobb, mint a VV5:)

Akármi Áron 2011.11.10. 19:57:29

@csicserierika: látom-látom, kotorom én elő a szunnyadásból azt a legfÖlsőbb szintű tudást, mire kell meglesz az:)))

csicserierika 2011.11.10. 19:57:46

@Akármi Áron: ne irigyelj, mert most fogok rászokni a piára miatta :)
Látod mi megy a konkurens csatornán ? :)

Hurri Kán 2011.11.10. 19:58:04

@Akármi Áron:
A zéletből és a szifonból merítve :D

csicserierika 2011.11.10. 19:58:38

@gyvy: legközelebb akkor tájékoztass, mikor nem takar ki :)

Hurri Kán 2011.11.10. 20:01:04

@csicserierika:
Nem tehetek róla, h mindÉg be van nyomva a fotós. :D

csicserierika 2011.11.10. 20:05:08

megszűnt Alek hivatalos FB oldala, amit a VV alatt nyitottak neki.
Oli most hallotta a hírt, nem akarja elhinni, hogy odaxarik, ahol etették :)

nosce 2011.11.10. 20:07:06

@csicserierika:
"Oli most hallotta a hírt, nem akarja elhinni, hogy odaxarik, ahol etették :)"

mondom én h tiszta valóságsó :)

Hurri Kán 2011.11.10. 20:07:13

@csicserierika:
Ójaj... beláthatatlan dolgok lesznek még itten :DDD

Akármi Áron 2011.11.10. 20:07:30

@csicserierika: jóhogy látom, mindÉg követem emberünket:))))

Dehogy mekkora áldozatot hozol érte, rászoksz a piára...(éppen ideje) hát emelem a kalpagom:D

@gyvy: oszt az a különleges ital hamar hat-e?:))(Mán ha előtte pálesszal bemelegítünk ugye?)

nosce 2011.11.10. 20:07:49

@Akármi Áron:
látod öccsém mik vannak ? :)

nosce 2011.11.10. 20:09:40

@csicserierika:
az lehet a lyuk Alek szerződésében h játékosként költözik be, tehát nem a tv2 alkalmazásában áll :)

lefogadom h nemsokára Cris megint a villában lengeti majd a bránert :)

nosce 2011.11.10. 20:12:50

@Akármi Áron:
azért fény a neve, mert hamar meglátod :)

csicserierika 2011.11.10. 20:12:58

@nosce: @gyvy: Olinak igaza van.
Szerintem most Alek azoknál is beégeti magát,akik eddig bírták.
Ha jól jön ki ebből a műsorból, akkor válasszuk meg legfölsőbb méltóságnak :)

Akármi Áron 2011.11.10. 20:13:40

@csicserierika: na akkor, ha tűsarok kiemeli az adottságokat,( de melyiket?:))) holnaptól tűsarkúba tipegek.

Ez a Vája asszonka se nő mán ugye?:)))
Mekkora volt mögötte a pali....:D

csicserierika 2011.11.10. 20:14:41

@Akármi Áron: félek, hogy az alkohol itt már kevés, valahogy másként kéne módosítanom a tudatomat :)
Gyvy ajánlgatta a féltéglát, de visszakínáltam :)

csicserierika 2011.11.10. 20:16:14

@nosce: itt már semmi sem biSztos, itt már a hülyék sem a régik :)

Hurri Kán 2011.11.10. 20:16:38

@nosce:
De, még ittunk volna. :D

csicserierika 2011.11.10. 20:17:19

@Akármi Áron: hát, a melle sem lett nagyobb, ő sem lett magasabb, szerintem tök felesleges :)

Akármi Áron 2011.11.10. 20:18:14

@gyvy: @nosce: Hát Öcséim, szóhoz sem jutok, nem fogunk unatkozni asszem, meg kell nyitni újra a börzénket:)

Oszt ti már kipróbáltátok biSztos világosság:D nekem ti garanciát jelentetek,csak utánatok próbálom ki:)))

Akármi Áron 2011.11.10. 20:20:30

@csicserierika: DDDD nem csalódtam benned, ügyes vagy:))))))))))))))

Olyan volt Alek sérója, mint egy kötés, egy sima, egy fordított:D

csicserierika 2011.11.10. 20:23:57

@Akármi Áron: nem ér, ennyi poénra nincs berendezkedve a hasizmom egy napra :):)

Akármi Áron 2011.11.10. 20:27:27

@csicserierika: dehonnem, végre derűt hozott ez a drága fiú nekünk ismét, csak így tovább. Alig várom a holnapot:D

Akármi Áron 2011.11.10. 20:28:43

@csicserierika: Na meg az a finom anyagból készült acélszürke pipec öltönye, elegánt vót:))))

csicserierika 2011.11.10. 20:29:16

@Akármi Áron: én meg azon gondolkoztam, hogy milyen jó dramaturgiai érzékkel mentem el ma a könyves boltba, mert holnaptól még cikibb lenne Alek könyvet kérni :)

csicserierika 2011.11.10. 20:31:08

@Akármi Áron: csak a szövege nem változott, teljesen mindegy, hogy az előző VV-re gondolok, a könyvét olvasom, vagy holnaptól hallgatom a konkurensnél :)

Akármi Áron 2011.11.10. 20:38:30

@csicserierika: tényleg jól időzítettél, meg egyáltalán, hogy megjelent nálatok,csak elit helyen lax:)
Dehogy ciki, én is megnézem holnap Csabán, na még szép, érdekel is, hogy ki mit gondol:)

Pont olyan, mint vót, de mitől is lenne más, vÍribe van a nagy szellem, hozott anyag:D

Akármi Áron 2011.11.10. 20:40:34

@gyvy: DDD na de nyugoTT szívvel ajánlod is, csak boldogságot hoz utána lelkemnek?:))))

Hurri Kán 2011.11.10. 20:42:05

@Akármi Áron:
Amiután a rókakergetés és ágy forgása alábbhagy, feltétlenül. :D

Akármi Áron 2011.11.10. 20:45:03

@csicserierika: Ma még lehet új poszt?
Amikor készülök rá nincs, amikor meg véletlenszerűséggel bejövök, ippeg rám vár a nyerő hely:DDD

Pedig az itteni kis négyes team-et felraktam vóna egybe a főhelyre:)))
A kockások, csíkosok után a babosak (mármint pöttyösek) nem jó lett vóna?:)))

csicserierika 2011.11.10. 20:46:48

@Akármi Áron: tőlem tudta a bótos, hogy lesz könyve, és miattam rendelt, de a kirakatba nem hajlandó kitenni :)
Most nézem online Alekot. Rájöttem, hogy valóságsó függő, azért nem bírt ellenállni, nem a pénz miatt csinálja.

csicserierika 2011.11.10. 20:48:47

@Akármi Áron: nincs jó hírem, Hajni bejelentkezett, és csak vasárnap lesz, de utána rendszeresre ígérte.
:(
Na, de itt van a mi kis helyünk, amit most a Mester is felélénkített :)

Akármi Áron 2011.11.10. 20:54:33

@gyvy: na akkor megnyugoTTam, hát azt tudom, hogy valamit valamiért, de aztán, minden jó, ha a vége jó....akkor télleg feltétlen:DDDD

Én inkább az ágyforgással nem vagyok ritkán kibékülve,(mer ugye én gömbölyödök általJában) a többi aztán könnyedén jön magától:))))))

csicserierika 2011.11.10. 20:56:08

@Akármi Áron:
"Pedig az itteni kis négyes team-et felraktam vóna egybe a főhelyre:)))"
szép lett vón, még meg is könnyeztem vón.
Ez nem mostanság fog összejönni, de a szándékot felpontozzuk 10-re :)

Akármi Áron 2011.11.10. 21:06:08

@csicserierika: ja, szólt Hajni, nem is voltam a másikon, hát hiJába, az anyahely varázsa:))))
Akkor megyek, oszt nézem az öfit.

A 10 ponTyot elteszem, gyüjtöm, köszike:))))

csicserierika 2011.11.10. 21:22:38

@Akármi Áron: én is mindÉg idejövök, ha hangulaTTyaim úgy diktálják, oszt eléggé feltámadtak mostanság, mint régi szép időkben, biSztos a könyv hatása :)
Na, én is megyek, mindenkinek jó éjt ! :)

nosce 2011.11.10. 21:59:29

@csicserierika:
na hogy operál Alekosz a zújsóban ? :)

csicserierika 2011.11.10. 22:12:22

@nosce: még csak most hangol, majd holnap okosabbak leszünk :)

csicserierika 2011.11.11. 08:45:04

Sziasztok , szebb reggeleket ! :)
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/80-millio-ennyit-er-alekosz-a-tv2-nek-2071446
naugyehogy megmondtam tegnap, hogy valóságsó függő, de Kati mamás kijelentése után leveszem róla a kezemet :)
Ez tényleg elmeháborodott :) :)

kemény keleti kommentelő 2011.11.11. 09:39:01

@nosce: Kérlek szépen, Alek épp most kelt ki az ágyból, egy bugyingótlan leányka mellől. Ne kérdezd a nevét. A szomszédos két ágyban két napszemüveges pár dugást imitál. Ne kérdezd miért vannak napszemüvegben. 9:22-kor Alek elment fogat mosni, mellette egy Dya kinézetű lány (ohne műdidi) tangában táncikálva teszi ugyanezt. Alek már nem a régi, elfelejt rámászni. Ne kérdezd miért nem, csak 10 perce nézem, lehet hogy az este megvolt már neki. Egyébként Alek csini, elegáns és jólfésült. Az anyósokat még nem láttam.
Kb ennyi. Még csak 10 perce nézem.

Hurri Kán 2011.11.11. 10:39:30

A hét legjobb napja! Jó reggelt! :)

nosce 2011.11.11. 10:44:47

@Binbir gece:
köszönöm a realtime közvetítést.
huhh, akkor nagyon sűrű az a műsor :)
Majd napközben is figyelni kell mert sztem Alek délelőtt sakkozni akar Másával, délután pedig az anyósoknak tart pornó castingot a filmjéhez, aminek az ideiglenes munkacíme: mother fucker milf :)

Akármi Áron 2011.11.11. 10:45:42

@gyvy: D Jóreg', szeri pRéntek,összhangban vagyunk:)

Akármi Áron 2011.11.11. 10:48:58

@nosce: DDDD
Tennap, órákig röhögtem azon az eccerű sima kommenteden amoda, hogy "jó menjen... de kiafasz az a Józsi" :)))
(Kapásból én sem tudtam ki az)

nosce 2011.11.11. 11:44:08

@gyvy:
ma a fény legyen velünk :)

nosce 2011.11.11. 11:45:44

@Akármi Áron:
huhhh a nehezén
2011.11.11.11h11m11s
túl vagyunk , idegörlő egy nap :)

Akármi Áron 2011.11.11. 11:51:05

@nosce: DDD rettenet vót, aSzt hittem menten összesza..rom magam, de nem:)
Jó É(Í)tvágyat, hogy télleg fény legyen velünk-bennünk:)))

Hurri Kán 2011.11.11. 14:11:03

@nosce:
Ma nem, ma csendespihenést tartok. Majholnap. :)

nosce 2011.11.11. 15:39:37

@gyvy:
jó, veszelyés egy nap ez magában is, jobb nem kockáztatni :)

csicserierika 2011.11.11. 16:03:06

napokat ! :)
Tényleg kija fax az a JÓzsi ? :)
Folytatom felolvasóestemet :
"...szoktam mondani, hogy azért nem félek a sötétben, mert amitől félni kell..., az én magam vagyok. Amikor lekapcsolják a villanyt a lakásban, akkor az ember ösztönösen fél. Viszont én nem félek a sötétben. Mert olyankor mindig rájövök arra,hogy én vagyok az, tehát én vagyok maga a félelem. "

Nincs hozzáfűzni valóm :)
Piszok lassan haladok, mert 30 oldal után fél napos szünetet kell tartanom, hogy újraformázzam a wincsimet :)

rianna 2011.11.11. 17:18:47

@csicserierika: ejhaj, te tényleg megvetted Alek könyvét ? Hardcore fan:)))

csicserierika 2011.11.11. 17:35:22

@rianna: még szép :)
Csak kezdem megbánni, mert erre nem volt berendezve az idegrendszerem :)

Hurri Kán 2011.11.11. 17:38:05

@csicserierika:
Mondtam én, hogy szippanCS magadba valamit a kultúrán kívül is! :D

nosce 2011.11.11. 18:24:07

@rianna:
ez a topic lesz újra a trendi :)

csicserierika 2011.11.11. 18:27:03

@gyvy: én most szórom a kultúrát, nem megy egyszerre a szívással :)

nosce 2011.11.11. 18:52:10

@csicserierika:
egész délután a sakkról okoskodott Alek, egyszer kiazavarják onnan a picsába :)

csicserierika 2011.11.11. 19:06:29

@nosce: na, na,...csak meg nem nyerje ezt is :)
Amúgy Veron is a sakktudásával vívta ki a figyelmét.....most csak szelektál :)

csicserierika 2011.11.11. 19:10:59

@nosce: most esett le.... te kukkoltad egész délután ? :)

Hurri Kán 2011.11.11. 20:02:19

@csicserierika:
Dehonnem. Úgy jobban megy a kulturha szórása is. :D

csicserierika 2011.11.11. 20:10:13

@gyvy: ha szívok, akkor sugárban szórok.
Úgy is jó lesz ? :)

csicserierika 2011.11.11. 20:12:05

Aleknak mintha nem billegett volna ennyire a feje a VV-ben :)
Mi történhetett ? :)

csicserierika 2011.11.11. 20:13:28

@rianna: minden pénzt megér :)
Nem egészen háromezer, mert a mi boltunk kedvezményt ad mindenből.

csicserierika 2011.11.11. 20:14:30

@gyvy: csak vigyázz, hogy be ne teríCCsen a kultúra, ugorJJ félre :)

locsolóember 2011.11.12. 13:23:10

Hálló.
Most, hogy TV2-ős színekben Alek újra feltűnt a média szent egén, javasolnálnám a Baltás Gyikológépnek, hogy elkezdhetné hogyvoltozni az ÖsszeEsküvőket is. (Eddig is szívesen olvastam volna tőle.)

csicserierika 2011.11.12. 15:04:08

Szebb napokat ! :)
Ha Alekosz a mostani relityről is ír egy könyvet, és szándékomban állna megvenni, légyszí lőjetek le. :)

locsolóember 2011.11.12. 15:23:53

@nosce:
"Bár a szőke, kék szemű lányokat részesítem előnyben, a te barna szemeid is igazán gyönyörűek, s elárulják számomra párkapcsolati egyszerűségedet." (kb.)
Fan-tasz-tikus, /HV-ból kihagyhatatlan/ csajozós duma a Mestertől Másának.
:-))

nosce 2011.11.12. 15:46:49

@locsolóember:
és megcsinált már ott valakit ? :)

nosce 2011.11.12. 15:47:46

@csicserierika:
"Ha Alekosz a mostani relityről is ír egy könyvet, és szándékomban állna megvenni, légyszí lőjetek le. :)"

inkább lefújunk paprikasprével :)

csicserierika 2011.11.12. 16:40:53

@nosce: hogyne, még szenvedjek is ? :)

locsolóember 2011.11.12. 18:25:56

@nosce:
Kati mama veszélyben:
"... Olyan nyugodtsággal, kiegyensúlyozottsággal kezelte azokat a csúszómászokat, hogy abból megállapítottam azt, hogy elnyújtott kielégülésre vágyik." Alekosz szerint nagy teljesítőképességű férfire lenne szüksége, aki több órán át képes kényeztetni. A jakuzziban szeretne beszélgetni erről az anyósjelölttel, akinek szerinte hatalmas a szexuális étvágya. Mint mondta, el tudja képzelni, hogy nem a lányok, hanem az anyósok felé kacsingat majd inkább. "

csicserierika 2011.11.12. 19:08:57

@locsolóember: én már tegnap belinkeltem egy cikket, most idézek belőle :
"Alig várom, hogy bent legyek, de bevallom, nekem az összes hölgy közül Kati mama tetszik, korábban ugyanis láttam, ahogy a jakuzziban kígyókat teker magára, és engem az annyira felizgatott, hogy úgy érzem, tökéletes páros lennénk szexuálisan – mondta Alekosz a beköltözés előtt. "
:) :)

rianna 2011.11.12. 20:19:41

@csicserierika: "Ha Alekosz a mostani relityről is ír egy könyvet, és szándékomban állna megvenni, légyszí lőjetek le. :)"
Rám mindig számíthatsz. Csak szólj :DDD

Hurri Kán 2011.11.12. 23:11:24

Hádde mekkora jó estét :DDD

avanivi 2011.11.12. 23:26:12

@gyvy: Hádde jó estét !!
Mindenki megvan ?

avanivi 2011.11.13. 10:18:44

@lupacchiotta: Basszus, olyan számokat varázsoltok elő , hogy sírok.

Hurri Kán 2011.11.13. 11:00:05

@avanivi:
Remélem. :)
Jó reggelt!

avanivi 2011.11.13. 11:36:43

@gyvy: Szia , nem voltam és hiányoztatok nagyon:))
Az Al a Tv2 ? szuper, remélem eltűnik örökre :))

Hurri Kán 2011.11.13. 11:44:29

@avanivi:
Mivan a TV2-őn??? :) Nem nézek TV-t, fogalmam sincs, milyen műsorok vannak. :)

nosce 2011.11.13. 11:48:16

@gyvy:
tv-d azért van ? :)

Hurri Kán 2011.11.13. 11:51:37

@nosce:
Van. Forma-1-et kell valamin nézni. :D

Hurri Kán 2011.11.13. 11:57:45

@nosce:
Például. No meg a VV5 döntőjét majd. :)

nosce 2011.11.13. 12:27:03

@gyvy:
eljutnak addig ? lehet leoltják hamarabb a villanyt a villában :)

Hurri Kán 2011.11.13. 12:28:44

@nosce:
Akkor gyertyafényes döntő lesz. :D

csicserierika 2011.11.13. 17:29:23

@rianna: köszi, tudtam, hogy rád számíthatok :)

csicserierika 2011.11.13. 17:30:50

@nosce: ööö.. már mi előtt ? :)

rianna 2011.11.13. 17:36:54

@nosce: "de előtte unga-bunga ? :) "
Mi előtt?:))

rianna 2011.11.13. 17:37:38

@csicserierika: ja, most látom, h ugyanazt kérdezted.

csicserierika 2011.11.13. 17:37:42

egy darabig nem leszek, mert a gépem megadta magát. Most is anyámtól írok.
Csak azért szóltam, hogy valaki tényleg küldhetne valami kémiai anyagot, mert elvonási tüneteim lesznek. :)
Kénytlen vagyok a felszabadult időmben a Mestert olvasni. Ilyen pongyolastílust és szófosást a semmiről.., gyakorlatilag semmi újat nem mondott eddig.
Be kell mennem a könyvesboltba elnézést kérni az eladótól, hogy kompromittáltam a könyvvel :)Na, sziasztok :)

csicserierika 2011.11.13. 17:38:53

@rianna: nem akarjuk érteni, igaz ? :)

rianna 2011.11.13. 17:44:06

@csicserierika: nayakatekert logika, az biztos:)

nosce 2011.11.13. 17:58:47

@csicserierika: @rianna:
a lövés előtt :) de amúgy nem mind1 mi előtt ? :) a lényeg az unga-bunga :)

rianna 2011.11.13. 18:03:52

@nosce: hogy erika és én ?:P

nosce 2011.11.13. 18:16:39

@rianna:
majd én :) elvégre nekem is csinálnom kell valamit :)

rianna 2011.11.13. 18:19:37

@nosce: mire gondoltál pontosabban?:)

nosce 2011.11.13. 18:24:05

@rianna:
Két turistalány eltéved Afrikában és az emberevők fogságába kerül. A két csajt egy oszlophoz kötözik, majd odalép hozzájuk a varázsló és megkérdi az egyiket:
- válassz, fehér kislány: halál, vagy "ungabunga"?
A csaj látatlanba az "ungabungát" választja, mégiscsak jobb lehet mint a halál, gondolja. Erre leoldozzák az oszlopról és az utitársa szeme láttára a törzs összes férfitagja, néha egyszerre hárman-négyen is úgy megkeféli a szöszit, előlről-hátulról, orálisan is, hogy fél óra múlva úgy kell fellocsolni a szerencsétlent.
Ezek után a varázsló a másik csajhoz fordul.
- halál, vagy "ungabunga"?
A remegő térdű csaj egyból rávágja, hogy inkább a halál.
Mire a varázsló:
- rendben, fehér kislány, de előtte egy kis "ungabunga".

rianna 2011.11.13. 18:30:37

@nosce: ez nagyon vicces volt.

nosce 2011.11.13. 18:35:23

@rianna:
nem is akartam elmesélni a viccet, nem mondhatod :)

rianna 2011.11.13. 18:37:15

@nosce: ha nem akartad, miért mesélted el mégis?

nosce 2011.11.13. 18:40:30

@rianna:
"nayakatekert logika, az biztos:)"

kénytelen voltam :), bár hivatkozhatnék ufo mivoltomra és akkor nem kellene mesélnem :), de amúgy én az ugabunga lite verzióra gondoltam amikor csak a törzsfőnököt kell kényeztetni illetve ö kényezteti a két eltévedt turista nőt :)

avanivi 2011.11.14. 07:38:45

@gyvy: Jó éjszakát ! A Tv2 az Alekosz van ,ne kapcsolj oda.
Meg vagy jelölve (F), ha érted miről beszélek:)))www.youtube.com/watch?v=00pTxL1RUjE , ha nem akkor nagyot tévedtem:(((

nosce 2011.11.14. 08:31:51

@csicserierika:
azért told az új infókat A KÖNYVből. ha másnak nem elrettentésnek jó lesz :)

nosce 2011.11.14. 08:47:54

@Binbir gece:
Na hogy muzsikál Alek az összeesküvőkben ?
ÚGy látom a hajdu műsor alapján h egymagában érdekesebb nmint az összes többi versenyző együtt.
A vv5 meg teljesen összezuhant ennyire gyenge és érdektelen öfit még nem láttam mint a tegnapi....
A két üresben tekerő sz@rkeverőt már gergő meg shadi is kiröhögi, már csak a csajok hiszik azt h valami nagy májerek, ha már ők se akkor asszem mehetnek..
A két besült villaláv Gergőseri, Attiskinga már unalmas és idegesítő nemtom mi menthetné meg a szitut...

nosce 2011.11.14. 08:49:47

@rianna:
akkor adsz egy kis csokit ? :)

rianna 2011.11.14. 10:29:39

@nosce: még sok szépet kell mondjál nekem, hogy ezt a viccet elfelejtsem :)

nosce 2011.11.14. 13:29:59

@rianna:
gyönyörű szép piros vagy :)

rianna 2011.11.14. 13:59:49

@nosce: kezdetnek nem rossz:)

nosce 2011.11.14. 15:00:17

@rianna:
és nagyon csini a lábad is :)

nosce 2011.11.14. 15:02:36

@gyvy:
így h Vettel elhagyta gumiját, sokkal izgalmasabb volt a verseny :)

nosce 2011.11.14. 15:03:59

@csicserierika:
"Alekosz az első estéjén bekéredzkedett az anyósok fürdőjébe, mondván, ő mindig pucéran zuhanyzik és nem szeretné kellemetlen helyzetbe hozni ezzel a többieket. Kati mama meg nem tiltakozott, sőt, azzal a feltétellel ment bele a dologba, hogy közben ő is bent fürödhet. Erzsók és Kati előkészítették a kádat, három flakon habfürdőt öntöttek a vízbe, hogy Kati semennyire se látszódjon. Amint Alekosz belépett a fürdőbe, Erzsók megragadta az alkalmat: „Mutasd azt a híres seggedet, meg az alsógatyádat”. Aztán megállapította, hogy a görög a fenekére felszedhetne egy kicsit, mert így „Jó, ha évente egyszer találkozik a segged az alsógatyával” – utalt a lötyögő alsóra Sziló anyja. Galéria következik, csak erős idegzetű olvasóink számára, ha maga a történet nem volt elég így, ebédidőben."

Alek beindult, lehet az anyósoknak több kényeztetésben lesz részük a habfürdő alatt, mint a menyeiknek :)

rianna 2011.11.14. 15:19:47

@nosce: hajrá, csak így tovább :)
Az idézet honnan van?

kemény keleti kommentelő 2011.11.14. 18:04:42

@nosce: Most rábasztam. Jó lenne az összefogcsidért cserébe átadni a másik élmény tapasztalatait, de elfelejtettem nézni. Legközelebb előző este szólj, ha szükséged van rá. Szorgos gyerek vagyok, de időnként noszogatni kell.

nosce 2011.11.14. 18:42:55

@Binbir gece:
nem gond van egy kreditem nálad és majd egyet kérhetek :), alég ha akkor írsz amikor Alek Kati mamát megcsinálta :)

rianna 2011.11.14. 22:56:23

Zelefántot hiányolom.

avanivi 2011.11.15. 08:03:28

@nosce: Jó reggelt !! Megnéztem a linket.
Megdöbbentő, még megvannak a trottyos gatyái amit már a vv4-ben is használt, baromi gusztustalan,nem is akarom látni.
Nincs pénze gatyára ???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 16:10:11

@nosce: @avanivi: Erősen májgörnyedésnek indult hasa van!

2011.11.15. 16:43:08

@avanivi: igénye nincs rá és másra sem. Már elnézést, hogy közbekotyogtam.

2011.11.15. 18:36:25

@Peter_Cs: ó yes, már kommenteltem is, elképesztő egyesek hozzáállása az ilyen dolgokhoz.

nosce 2011.11.15. 19:07:01

@Peter_Cs: @beebeer:
kevésbé lógni ki a lóláb ha ezek az "iratok" a vv4 előtt, vagy mondjuk a VV4 felénél de legalább az Alekosz feleséget keres alatt kerülnek a Borshoz és nem akkor amikor Alekosz átpártolt a tv2-höz :)
Ettől függetlenül elitélendő ha Alekosz Ilyet tett...de ugye Audiatur et altera pars....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 19:27:03

@nosce: Eddig nem volt az RTL érdeke, hogy kitudódjon ez.

nosce 2011.11.15. 19:55:05

@Peter_Cs:
hát ez az, a retek ettől még sötétebb lesz mint a tv2, na meg beír kommentben "az anya" aki nyilván a zanya, ennél még Péterünk is ugyesebben kavar a villában :)

rianna 2011.11.15. 20:42:20

@Peter_Cs: félelmetes, mennyi aberrált állat képes a kislányt hibáztatni.

Akármi Áron 2011.11.15. 20:48:11

@nosce: Most nem biztos, hogy osztom veled a véleményem, mintahogy az sem, biztos, hogy én az anya helyébe beírtam volna, mert hála Istennek, hogy velünk ilyen nem történt. De tökéletesen megértem az anyát!

rianna 2011.11.15. 20:49:02

@nosce: az rtl-nek eddig nem volt érdeke ezt nyilvánosságra hozni. Ettől függetlenül miért ne lehetne "az anya" az anya?

nosce 2011.11.15. 20:56:05

@rianna:
"Ettől függetlenül miért ne lehetne "az anya" az anya?"

"mintahogy az sem, biztos, hogy én az anya helyébe beírtam volna,"

Áronka megmondta :) ugyanis ez alapján ha kiderül h ki a lány akkor jól kibaszott a gyerekével...

nosce 2011.11.15. 20:59:23

@rianna:
"az rtl-nek eddig nem volt érdeke ezt nyilvánosságra hozni."

ez meg már mióte erkölcsi kategória vagy erkölcsileg megbocsátható ? legalább annyira nem az mint Alekosz megvádolt tette...

Akármi Áron 2011.11.15. 21:00:50

@nosce: igen, pontosan erre gondoltam, fele-fele volt feléd is, az anya felé is az egyetértésem.

nosce 2011.11.15. 21:02:07

@Akármi Áron:
az anyát én is sajnálom ha így történt, de kétlem h a valódi anya írt, mert ha igen iszonyatos hülyeséget csinált, szerintem...
amúgy egy lejárató lufinak gondolom, így elsőre...

rianna 2011.11.15. 21:02:40

@nosce:Én arra reagáltam, hogy te abban kételkedtél, hogy valóban az anya írt-e. Mi alapján derül ki, hogy ki a lány? A szűkebb környezet, csapattársak családja eddig is tudta, mi meg ennyiből nem jövünk rá és nem is fontos, hogy kiről van szó.
Szerintem túlságosan az összeesküvés-elméletre koncentrálsz és nem látod a lényeget.

nosce 2011.11.15. 21:03:20

@Akármi Áron:
na akkor tolj valami finomat :)

nosce 2011.11.15. 21:05:26

@rianna:
"Én arra reagáltam, hogy te abban kételkedtél, hogy valóban az anya írt-e. Mi alapján derül ki, hogy ki a lány? "

abból derülhet ki h bizony ezért csúnyán beperelhetik "az anya"-t becsületsértésért és akkor visszakeresik h ki volt "az anya"..

rianna 2011.11.15. 21:09:23

@nosce: ja értem, teljesen másról beszélünk.
Te azt hiszed, hogy az egészet az RTL találta ki. Na kiváncsi vagyok arra a becsületsértési ügyre.
Én arról beszélek, hogy aberráció egy 14 éves gyereket hibáztatni azért, mert egy 30 éves idióta zaklaltja.

nosce 2011.11.15. 21:31:20

@rianna:
"Én arról beszélek, hogy aberráció egy 14 éves gyereket hibáztatni azért, mert egy 30 éves idióta zaklaltja."

én nem hibáztattam, el se olvastam a kommenteket csak az anyát..

nosce 2011.11.15. 21:34:20

@Akármi Áron:
Áronka léccii :), és kérjük meg Haynit h nevezza át a topicot, monjuk csak végső döntés topicnak :)

rianna 2011.11.15. 21:57:46

@nosce: nem azt mondtam, h vkit hibáztattál, hanem h nem a lényegről beszélsz :)

rianna 2011.11.15. 22:01:08

rólad nem is feltételeznék ilyesmit

Akármi Áron 2011.11.15. 22:56:12

@nosce: DDD Ok, holnap kérvényezzük:)))
Egy lazafröccs feléd, magánszorgalomból, kapjad be, mert gömbölyödési időszak, sürgőőőős...:DDDD

Jó éjszakát neked is! Majd:)

nosce 2011.11.15. 22:58:10

@Akármi Áron:
köszi, már be is kaptam :) jóéjt :)

nosce 2011.11.16. 13:23:17

@Akármi Áron:
"Ok, holnap kérvényezzük:)))"

Ne felejtsd el Áronka :)

Akármi Áron 2011.11.16. 15:42:40

@nosce: Rajta vagyok a problémán, tudhatnád, de mivel én alapos vagyok, megelőzően még aláírásokat gyüjtök:) és megkonzultálom szakmailag Cserikével, hogy minden stimmeljen:DDDD

nosce 2011.11.17. 15:10:27

@Akármi Áron:
"de mivel én alapos vagyok, megelőzően még aláírásokat gyüjtök:"

hány ezer aláírásnál tartunk Áronka ? :)

Akármi Áron 2011.11.17. 18:53:39

@nosce: DDD mán több, mint amivel elbírnánk:)))
De még gyüjtegeTTyük, mer özönen vannak...

rianna 2011.11.18. 00:27:34

na ha nincs is senki, muszáj elmondanom, hogy Veraként viselkedtem ma este. Nem úúúgy....:D

Hurri Kán 2011.11.18. 08:46:42

Éssss... "P" betűs kedvencem megérkezett :D

rianna 2011.11.18. 14:02:59

@avanivi: nem, számonkértem :)

nosce 2011.11.18. 15:32:34

@rianna:
na és mire jutottál ? :)

nosce 2011.11.18. 15:33:13

@Akármi Áron:
az jó ha özönlenek ? :)

nosce 2011.11.18. 15:34:02

@gyvy:
"Éssss... "P" betűs kedvencem megérkezett :D"

Pina ? :)

Hurri Kán 2011.11.18. 19:02:49

@nosce:
Nem, elébb a péntek. :)

rianna 2011.11.18. 22:42:15

@nosce: ugyanarra, mint vera :(

Hurri Kán 2011.11.19. 11:11:41

Boldog fröccsöt! :D

avanivi 2011.11.20. 12:53:22

Jó reggelt !!!
Buliztatok mint én, vagy mi van ???

Hurri Kán 2011.11.20. 12:56:41

@avanivi:
Megettük, amit főztem. :D

avanivi 2011.11.20. 15:07:18

@gyvy: mit főztél?
Tegnap majdnem elfeledtelek,késtem a vacsorával,de sok dógom vót."Valaki idösebb lett pont egy évvel -talán éppen én"

Hurri Kán 2011.11.20. 16:22:58

@avanivi:
Boldogot! :)
Én is így jártam... Mármint nem én lettem idősebb, én fijatalodok. :D Csirkemellet diós-zöldfűszeres sajtmártással :)

avanivi 2011.11.20. 17:23:59

@gyvy: neked is boldogot !
Nálunk sem én, hanem a tesóm :)))
A mártásodnak utánaolvasok :)

Hurri Kán 2011.11.20. 17:30:30

@avanivi:
Nem én lettem idősebb, hanem akinek főznöm kellett. ;-)

avanivi 2011.11.20. 17:33:46

@gyvy: neki is boldogságot !!

nosce 2011.11.20. 23:24:20

@gyvy:
van türelmed a főzéshez ? :) persze az alacsony vérnyomás :)

nosce 2011.11.20. 23:25:08

@rianna:
nem egy jó szerep :(

nosce 2011.11.20. 23:25:57

mindenkinek boldogat aki ünnepelt, meg annak is aki nem :)

Hurri Kán 2011.11.20. 23:32:54

@nosce:
Nem megy föl közben. :)
Egyébként miért ne lenne?

nosce 2011.11.21. 11:15:39

@gyvy:
jó hát ha van, akkor van, mert kell hozzá :), de mondjuk a horgászáshoz is :)
szörnyű ez a H betűs szörny :)

Hurri Kán 2011.11.21. 12:02:53

@nosce:
Á, nem is. Tök jó, én élvezem. :)

nosce 2011.11.21. 15:10:10

@gyvy:
jó neked, legalább a lottó húzást hétfőn tarthatnák :)

Hurri Kán 2011.11.21. 16:44:06

@nosce:
Nem érint. Nem lottózok. :)

nosce 2011.11.21. 21:40:03

@gyvy:
akkor nem te nyerted meg ? :)

csicserierika 2011.11.23. 20:25:55

Jó estét ! Meggyüttem :)
Míg odavoltam kiderült, hogy Alek nem csak gerontofil, hanem pedofil is :)
Itt meg mindenki megfertőződött tourette szindrómával, f@szomb@szd meg ? :)

Hurri Kán 2011.11.23. 20:29:50

@csicserierika:
Hol jártál? Mivel fertőztek meg? :D
És hányszor monnyam, faszomATbazmeg. Na. :DDD

csicserierika 2011.11.23. 20:42:54

@gyvy: önkéntes száműzetésben voltam, de olvastalak benneteket f@szomat :)
South Parkban a Cartman is megfertőződött , nem láttad b@szd meg ? :)

csicserierika 2011.11.23. 20:50:19

@gyvy: meleg szívvel ajánlom k@bbe :)

nosce 2011.11.23. 22:30:29

Na bázzmeggg akkor most mi legyen? Áronka Hol ? Megmásszuk a 17k-t ? :)

csicserierika 2011.11.23. 22:32:20

@nosce: meg bíza... addig Áronka is előkeveredik, tán a Tourettjét kúrálja :)

csicserierika 2011.11.25. 06:35:57

Boldog Katalin napos reggelt minden érintettnek és azon is túl ! :)

Akármi Áron 2011.11.25. 08:40:42

@nosce: Itt-e....:D Naná, hogy megmásszuk f@szomatb@zmeg:)))

@csicserierika: szijja, boldogságost és a hét első Péntekjén:)))
Megvagyok,jólvagyok, s kövérvagyok:DDDDD

Hurri Kán 2011.11.25. 12:18:25

Ki hogy barátkozott meg a kedvenc "P" betűsével? :)))

csicserierika 2011.11.25. 12:59:07

@gyvy: attól függ mire gondolsz..:)

nosce 2011.11.25. 15:23:06

@Akármi Áron:
mijazhogy kövérvagyol, tán nem gömbölyödsz eleget ? :)

csicserierika 2011.11.25. 15:35:50

@gyvy: :P nem egyre gondoltunk :)

nosce 2011.11.25. 16:33:20

@csicserierika:
akkor jó üzletasszony vagy :)

csicserierika 2011.11.25. 18:16:38

@nosce: igen :) a szenteknek is maguk felé hajlik :)

Akármi Áron 2011.11.25. 22:40:29

@nosce: dehonnem, minGyán menek most is:)
Nyugi, semmi dagaTTság, csak így adta magát a sorminta:D

Jóccakát neked is, gömbölyödés után persze:))))

nosce 2011.11.26. 10:23:42

@csicserierika:
Mijük hajlik maguk felé ? :)

nosce 2011.11.26. 10:34:37

az x-faktor előtt miheztartás végett :)
Rolling In The Deep
www.youtube.com/watch?v=dHtwZ07N1ic

Akármi Áron 2011.11.26. 18:12:20

@nosce: Jee, klassz zenéket küldtél, kösziiii:)))

nosce 2011.11.27. 09:57:23

@csicserierika:
Már ha jut belőle h maga felé hajoljon , Péternek mondjuk nem :)

Akármi Áron 2011.11.27. 13:47:49

@nosce: naja, kedvemre való zenéket linkelsz:)
PonTy így minősített anno Nagybandó...,.tehát tartom magam hozzá:DDD

Akármi Áron 2011.11.27. 16:21:29

@nosce: ejha, de jó nekem (is), sosenem hallottam, de most ismétlek...teccett,köszke:)

rianna 2011.11.27. 21:42:25

@nosce: ha spam megy ki az emilcímemről, mi a teendő? Vírusscan nem talált semmit, jelszót megváltoztattam.
Ködzi, mester:)

nosce 2011.11.28. 08:34:48

@rianna:
az a kérdés h a gépedről ment-e ki vagy sem, hosszabb ideig lekötöd a netről és megy-e ki spam, ha nem és a jelszót megváltoztattad akkor az is lehet h csak ellopták az email cimedet és azt teszik be, ekkor nem nagyon tudsz mit tenni, majd megunják..

nosce 2011.11.28. 08:35:56

@Akármi Áron:
az ismétlés az mindig megerősíti a hatást :)

rianna 2011.11.28. 08:53:07

@nosce: kétszer ment ki a címlistában szereplőknek (nem mindenkinek), harmadszor meg éjjel azoknak, akikkel utoljára váltottam mailt.

nosce 2011.11.28. 12:52:01

@rianna:
akkor valszeg a te gépeddel van a baj, és az vírust/malware jelent, de ki kéne próbálni h küldenek-e ha 1 napig nem vagy a neten, kihúzod a kábelt..milyen levelezőt használsz ?

rianna 2011.11.28. 16:30:03

@nosce: kuldtem mailt, hogy ne untassuk itt a jonepet:)

sogeking 2011.11.28. 19:42:02

akkor már tudom, honnan jön az a sok spam :D

nosce 2011.11.28. 20:12:14

@sogeking:
legalább tudnánk h milyen spamok küldődnek :)

rianna 2011.11.28. 21:39:39

@nosce: penis enlargement spam-ek, természetesen :D
én is válaszoltam.

sogeking 2011.11.28. 22:06:24

penis enlargementes spamet még sosem kaptam (mondjuk ez érthető is:)

nosce 2011.11.28. 22:08:46

@rianna:
legalább 10 centiméterrel megnöveli 2 hét alatt ha bekapom a tablettákat ? :)

nosce 2011.11.28. 22:09:27

@sogeking:
és ez jó hír vagy rossz ? :)

nosce 2011.11.28. 22:10:14

@csicserierika:
nem is meséltél Olivér könyvéről pedig beigérted :)

sogeking 2011.11.28. 22:10:56

@nosce: jó, mert így legalább nem kell összehajtani

csicserierika 2011.11.30. 09:41:04

@nosce: mert nem érdemes.
Sok újat nem tudtam meg, már a legtöbb info el volt pötyögtetve a különböző bulvármédiában. Azt hittem, hogy érdekesebb lesz mivel egy írót kért fel Oli a könyvhöz, de sima riportnak tűnik az egész, ráadásul, az érdekesebb témákat is csak érintőlegesen, egykét mondattal elintézik.
Úgy érzem, hogy ilyet én is tudnék írni bárkiről, csak elbeszélgetnék vele pár órát.

rianna 2011.11.30. 15:24:34

@csicserierika: az Oli-könyvet is elolvastad, te függő?:D

rianna 2011.11.30. 19:46:17

@csicserierika: s ezt is ugyanolyan titkosszolgálati módszerekkel szerezted meg a könyvesboltban? :)

csicserierika 2011.11.30. 20:17:07

@csicserierika: egyszerre égettem magam a kettővel :) Hamar túlestem rajta :)

nosce 2011.12.01. 14:35:36

@csicserierika:

A könyv nem az írótól lesz érdekes hanem a történettől :), kár pedig lett volna mit leírnia de azt valszeg az új munkadója miatt nem írhatta le :)
Köszi a beszámolát, meg a spórolást (2 könyv ára+idő) :)

De látod amit nem akartál igazán elfogadni most tisztán látszik az összeesküvőkban Oli nélkül Alek egy dupla nulla, és ez a fasz elhitte magáról h valaki, de mondjuk hajdu is beszopta :)

csicserierika 2011.12.01. 16:49:13

@nosce: hát, de éppen a történet hibádzott. A külföldi csavargásait is egy-két mondattal letudták, aminek nagy részét eddig is tudtuk. Ezt azért bővebben is kifejthették volna.
Mások meg cipőt teszteltetnek velem :)
Pénzre kéne váltani ezeket a szolgáltatásokat :)
Alek, meg csak szórakoztatott, mert ilyen figurát még nem láttam, azért. Nehogy azt hidd, hogy intelligens, okos embernek tartottam, inkább egy csodabogárnak. Elcseszte, most nem esik tőle senki hasra, sőt egyre cikibb, csak a szüleit nem értem, miért támogatják a hülye mániáiban.

Hurri Kán 2011.12.02. 15:45:18

Spéntekkkkkk vannnnnnnnn :DDDDDDDDDDDD

nosce 2011.12.02. 18:35:08

@gyvy:
már megint ? pedig csak tegnap volt az előző, van temperamentusa az időnek :)

nosce 2011.12.02. 18:36:21

@csicserierika:
"Mások meg cipőt teszteltetnek velem :)'
te töröd be a környéken az új cipőket ? :)

Hurri Kán 2011.12.02. 18:40:27

@nosce:
Én kompatibilizálok a péntekkel. :)

nosce 2011.12.02. 18:49:19

@gyvy:
én is , nem is azért mondtam, csak vágtat az idő :)

csicserierika 2011.12.02. 20:29:08

@nosce: khm.. koromat nem említvén, immár gyógycipőkkel ismerkedem :)

nosce 2011.12.02. 20:45:22

@csicserierika:
akkor nem viccelődőm, bocs :)

lupacchiotta 2011.12.03. 00:39:34

@csicserierika:
Én is!
Napok óta nézegetem a Fejes ikreket...
Lehet hogy mozognom kéne? Nekem is?
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JVcIo34HFdk

csicserierika 2011.12.03. 06:48:54

@nosce: csak nyugodtan, nem olyan családból származom.:)
Egyébként sportos ifjú embereknek is ajánlják ezt a fajtát :)

csicserierika 2011.12.03. 06:54:40

@lupacchiotta: el is felejtettem,hogy ők is tv tornáztak :)
Hú, nagyon csinosak, de hogy napokig nézegetni...? :)

Hurri Kán 2011.12.03. 12:11:36

Jó reggelt! Fröccs! :)))

nosce 2011.12.04. 14:19:45

@csicserierika:
nem az a vastag talpú teleshop reklámos ? :)

nosce 2011.12.04. 14:20:25

@gyvy:
úzó húzóra ? :)

nosce 2011.12.04. 14:38:32

@rianna:
ezt a Roddy gyüjteményedbe :)
First Cut is the Deepest
www.youtube.com/watch?v=6lZYAaQoks8

rianna 2011.12.04. 14:58:58

@nosce: köszi, ez is nagyon szép:)

nosce 2011.12.05. 20:44:07

@csicserierika:
igen, ez pl. :)
teleshop - Gördülő cipő

nosce 2011.12.05. 20:48:40

@Akármi Áron:
Áronka te meg megléptél az aláíróivekkel ? :)

rianna 2011.12.05. 20:51:32

@nosce: honnan tudtad, hogy most akartam belinkelni? Vagy már emlegettem régebben?

*nagy ölelés*

nosce 2011.12.05. 21:08:10

@rianna:
lehet köztünk valami rezgés :)

csicserierika 2011.12.06. 09:00:10

@nosce: ezt most tényleg ott is ajánlgatják ?

nosce 2011.12.06. 13:33:23

@csicserierika:
legalább is amit írtam azt igen :)

nosce 2011.12.06. 15:50:32

@csicserierika:
Na tessék itt egy tudományos stzatisztika :)
Alekosz bemenetele AMR%-ban 3-4% pluszt jelentett az összeesküvőknek, azt is mondhatjuk h a korábbihoz képest 50%-kal növelte...

Pepita O 2011.12.06. 18:00:46

@gyvy:
Khmmm, khmmm, KAQKK!!! :D

nosce 2011.12.06. 18:03:09

@Pepita O:
ez csakis atomóra lehet :)

Hurri Kán 2011.12.06. 18:13:49

@Pepita O:
Khmm, khmmmm... zajokat inkább nem írja le...
*bablevest uzsonnázott* :D

csicserierika 2011.12.06. 19:09:31

@nosce: mondom, hogy az enyém NEM :)
Mijaz az AMR ?
Alek meg százszázalékosan leégette magát, ráadásul úgy tudom, hogy ünnepek előtt vége is a műsornak, és amikor kijön a VV még vígan megy, ahova nem fogják hívni még vendégnek sem. Bele fog dilizni, ha nem lehet kamerák előtt.

csicserierika 2011.12.06. 19:10:18

@gyvy: ez eggyel több információ, mint amire vágytam :)

nosce 2011.12.06. 19:16:12

@csicserierika:
Az AMR% jelentése: Egy műsor vagy idősáv közönségének egy percre jutó átlagos számának százalékos aránya a populáción belül.
Pl.: AMR=25% jelentése: a műsor egy átlagos percét a célcsoport 1/4-e látta. Átlagosan ennyi nézője volt a műsornak egy-egy percben. Az AMR tehát a nézettség percenként mért értékeinek átlaga.

nosce 2011.12.06. 19:21:58

@csicserierika:
"Alek meg százszázalékosan leégette magát, ráadásul úgy tudom, hogy ünnepek előtt vége is a műsornak, és amikor kijön a VV még vígan megy, ahova nem fogják hívni még vendégnek sem."

Én előttem nem égette le magát mert mindig is azt gondoltam h mögötte Olivér állt, akkor ért valamit. Viszont nélküle úgy tűnik az összeesküvők beszart volna ö mentette meg....

csicserierika 2011.12.06. 19:22:51

@nosce: hát, ez pofonegyszerű, hogy miért is nem tudtam ? :)
Ebben az idősávban ilyennel terhelni az agyamat ! :P

csicserierika 2011.12.06. 19:27:29

@nosce: csak a kíváncsiság vitte oda az embereket, de ott már nem funkcionáltak Alek módszerei, amivel a vv-ben győzni tudott.
Olinak nagy szerepe volt, de már a kiesése előtt is Alek vezetett népszerűségben, csak itt a blogon a többség nem akarta tudomásul venni :)

nosce 2011.12.06. 19:47:44

@csicserierika:
valszeg a kíváncsiság vitte, de mindegy mi vitte mert egyrészt tartósan vitte oda másrészt pedig kit érdekel h egy csaj muffja vagy alek hülyeségei vagy más viszi oda, nézzék oszt annyi :)

nosce 2011.12.06. 19:48:17

@nosce:
már a csatorna szempontjából :)

nosce 2011.12.06. 19:48:55

@nosce:
és persze mindezt csak érdekességként írtam :)

csicserierika 2011.12.06. 20:24:09

@nosce: ebben igazat kell, hogy adjak :)

csicserierika 2011.12.08. 20:07:16

@nosce: ha lenne egy csöpp esze a Dórinak, akkor összejönnének, és feleznék a nyereményt.

nosce 2011.12.08. 22:19:17

@csicserierika:
de lehet le is kell pippantani a görög csődört :)

nosce 2011.12.09. 16:47:15

@gyvy:
csinálják a músort :), azért az durva h Dori élöben beszól Alekosznak, ezt így hogy ? :)
de P betűs van :)

csicserierika 2011.12.09. 20:02:01

@nosce: gondolom, hogy nem először csinálná. Jó kis órabért kapna érte :)

csicserierika 2011.12.09. 20:04:39

@gyvy: akkor brékingelj, ha a görög család valamelyik tagját a Mensa tiszteletbeli elnökévé választják :)

Hurri Kán 2011.12.09. 20:06:52

@csicserierika:
2137-ig nem várható rendkívüli bejelentés a tárgyban. :D

csicserierika 2011.12.09. 20:10:24

@gyvy: felcsigáztál, akkor mégis van remény ? :)

csicserierika 2011.12.09. 21:01:36

ká-vé-ki-ön-tőőőő ? Hát minek főzöl kávét, ha kiöntöd ? Margiiiit !? :)

nosce 2011.12.12. 17:08:24

@csicserierika:
na hogy müxik a cipő ? :) azóta 2.50-t ugrasz magasban ? :)

nosce 2011.12.12. 17:09:37

@Akármi Áron:
Áronkát valszeg Csaba párbajra hívta aztán a blogon kívül hagyta ...

csicserierika 2011.12.15. 18:21:42

@nosce: még szokom.Ha csak rágondolok, már fáj a talpam , hordanom sem kell.
Legalább nem kopik :)

csicserierika 2011.12.15. 18:23:32

@nosce: Áronkának adósa vagyok, remélem nem durcizott be, mer kénytelen leszek bujcizni vele (csak barátnői alapon, mielőtt valaki begyorsítaná a fantáziáját ) :)

nosce 2011.12.15. 18:36:16

@csicserierika:
"még szokom.Ha csak rágondolok, már fáj a talpam , hordanom sem kell."

ami nem öl meg az erősít :)

nosce 2011.12.15. 18:37:49

@csicserierika:
ha ezen múlik inkább én is bujcizok vele, csak írjon merr így nem lesz meg a 17k :)

Hurri Kán 2011.12.15. 18:40:48

Épp jó estét kispénteken! :)

nosce 2011.12.15. 18:43:51

@gyvy:
ez már szinte közép péntek :)

csicserierika 2011.12.15. 18:46:59

@nosce: majd kiderül a végén, ha nem írnék akkor tudjátok.... :)

Hurri Kán 2011.12.15. 18:47:27

@nosce:
Hmmm.... Holnap meg egészen. :)

csicserierika 2011.12.15. 18:50:12

@nosce: szárazak vagyunk, mint a partra vetetett hal, egyedül gyvy jár könyvtárba, ő így kompenzálja Áronka hiányát :)

csicserierika 2011.12.15. 18:51:01

@gyvy: én csütörtököt mondanék :)

Hurri Kán 2011.12.15. 18:51:41

@csicserierika:
Ó, tegnap is irodalmi est volt. MAgyar népmesék. :D

Hurri Kán 2011.12.15. 18:52:20

@csicserierika:
Hát én nem szeretnék...:DDD

csicserierika 2011.12.15. 18:54:27

@gyvy: akkor kis Vuk kimaradt, csak kurta farkú malac volt :)

nosce 2011.12.15. 18:56:29

@csicserierika:
akkor mi van ? Nem sikerült a bujcizás ?vagy a cipő keze utánad nyúlt ::)

Hurri Kán 2011.12.15. 18:57:32

@csicserierika:
A magamba szippantott kultúrára vigyázok! :D

nosce 2011.12.15. 18:58:07

@gyvy:
jah, de azt a pár órát már fel lehet venni hitelre :)

csicserierika 2011.12.15. 18:58:39

@nosce: te mondtad, hogy meg is ölhet :)
A cipőre gondoltam :)

Hurri Kán 2011.12.15. 18:59:08

@nosce:
Nem, hitelt nem veszek fel ;-)

csicserierika 2011.12.15. 19:00:17

@gyvy: soha nem adod ki ? És az ismeretterjesztés ? Hmm..?:)

nosce 2011.12.15. 19:00:50

@gyvy:
nem adtál vissza belőle semmit ? :)

Hurri Kán 2011.12.15. 19:01:54

@csicserierika:
Nem egyedül olvastam. :)

@nosce:
Nem, tegnap nem. :D

nosce 2011.12.15. 19:06:18

@gyvy:
akkor jó helyre került :)

nosce 2011.12.15. 19:08:11

@csicserierika:
hát ha elkezd rugdosni a cipő, akkor sztem cseréld le egy teknőcre :)

Hurri Kán 2011.12.15. 19:17:43

@nosce:
Ebben biztos vagyok. :D

csicserierika 2011.12.15. 19:30:52

@gyvy: így kevesebb betű jutott neked, azért nem jutottatok el kis vukig :)
Értem.... :)

csicserierika 2011.12.15. 19:31:31

@nosce: nem hagyom erőszakoskodni , nyugi :)

Hurri Kán 2011.12.15. 19:32:04

@csicserierika:
A betűk száma pont megfelelő volt. :)

csicserierika 2011.12.15. 19:40:17

@gyvy: hát ezt mondom én is, a sok betű csak megzavarja az ember fejét :)

Hurri Kán 2011.12.15. 19:41:51

@csicserierika:
Azt nem. A lábamat annál inkább. :)

csicserierika 2011.12.15. 20:03:22

@gyvy: arról ne is beszéljünk, már egy kis rövid novellától elálmosodom :)

nosce 2011.12.15. 20:04:55

@gyvy:
beleállt a bugi a lábadba ? :)

nosce 2011.12.15. 20:06:16

@csicserierika:
ennyi pénzért már kezes (lábas) is lehetne az a cipő :)

nosce 2011.12.15. 20:09:01

@gyvy:
holnap nem lesz valami nagy buli Fecó eskevője alkalmából ? Mondjuk a pár hintón végighajtat a kiskörúton és aranyat (rezet) szór a nép közé ? :)

Hurri Kán 2011.12.15. 20:10:59

@nosce:
Nem tudom. Pedig rengeteg jó ötletem volna... Azt sem tudom, fehér galambok helyett varjakat eregetnek majd az ég felé, és a zifjú pár ünnepi vacsoráján grillezett sünidisznót fognak felszolgálni? :D

csicserierika 2011.12.15. 20:13:45

@nosce: lassan érünk messzire, hogy közhelyes is legyek , na meg szó szerint is értendő jelen állapotomban, meg ugye a lepényhal meg utoljára :)

nosce 2011.12.15. 20:21:31

Feláálíthatnának a villa mellé legalább 2 jövendőmondó sátort, ahol szakértők fürkésznék a villalakók meg a násznép jövőjét, na meg sok itt a piros hol a piros standdal is szórakoztatnák az ünneplőket, felidézve az igazi hanmisítatlan folklórt,2 egymásra tett banán dobozon 3 gyufásktulyával :)

nosce 2011.12.15. 20:23:07

@csicserierika:
lassan járj tovább érsz :)

csicserierika 2011.12.15. 20:27:09

@gyvy: @nosce: szerintem olvassatok el gyorsan három miatyánkat,mielőtt átsuhint a balta :)
Az ürge hálistennek védett jószág , tehát én NEM mondtam semmit :)

csicserierika 2011.12.15. 20:28:02

@nosce: hamar munka ritkán jó :)

Hurri Kán 2011.12.15. 20:29:59

@csicserierika:
Ezek nem balta-kompatibilis kommentek. :)

csicserierika 2011.12.15. 20:35:45

@gyvy: nem a baltával, hanem a baltással kell kompatibilizálni :)
Attól még egy kis biblia olvasás nem árt :) Megyek is egy pár igét magamhoz veszek :)

Hurri Kán 2011.12.15. 20:37:24

@csicserierika:
Én ma emésztem a tegnap olvasottakat. :)

csicserierika 2011.12.15. 20:39:18

@gyvy: ráolvasás nem segítene ? :)

Hurri Kán 2011.12.15. 20:40:57

@csicserierika:
Nem, most nem lehet. Majd holnap. ;-)

nosce 2011.12.15. 20:41:40

@gyvy:
hiába no, a betü éhség :)

nosce 2011.12.15. 20:43:22

@gyvy:
ma dobják a mennyasszonyi csokrot vagy holnap ? :)

nosce 2011.12.15. 20:45:53

@csicserierika:
Fecót az anyakönyvvezető kérdezné h feleségül veszi-e Angelát, Fecó: hát igen igen, hmm,hmm, ez durva,hmm,hmmm,igen,igen :)

nosce 2011.12.15. 20:47:31

@gyvy:
sztem attól függ hogy állnak az összeesküvőkben :)

Hurri Kán 2011.12.15. 20:49:51

@nosce:
Hát a TV2 sztem akkor tudná a nézettségét növelni, ha a nászutat is közvetítené, különös tekintettel a nászéjszakára, valamint a többire majdan. Fecóék esetében viszont ez kimondottan ellenjavallt. :D

nosce 2011.12.15. 20:50:33

Egyébként a legdurvább h Fecónak nem is volt bachelor partyja :)

csicserierika 2011.12.15. 20:51:27

@nosce: vagy: he, he.. megmondom az őszintét, he, he ...khm.. igen :)
Szerintem így lesz.
Csak nehogy Csabi kapja el, mert mindÉg első minden sportos versenyben :)
Magyarázkodhat után, hogy csak a lila kendő miatt kapkodott :)

nosce 2011.12.15. 20:52:17

@gyvy:
sztem a tv2-nek már mind1 a piócás ember se segíthetne rajta :)

csicserierika 2011.12.15. 20:52:24

@gyvy: jól van, holnap kikérdezlek :)

nosce 2011.12.15. 20:54:56

@nosce:
sztem emiatt érvénytelenítik Fecó esküvőjét Í:)

Hurri Kán 2011.12.15. 20:55:52

@nosce:
Nem követem a műsort amúgy. :)

@csicserierika:
Holnap elfoglalt leszek. ;-)

nosce 2011.12.15. 20:56:34

@csicserierika:
"Magyarázkodhat után, hogy csak a lila kendő miatt kapkodott :)"

sztem csaba most nem tud majd kapkodni mert a kezében egy léggitár lesz :)

nosce 2011.12.15. 20:58:12

@gyvy:
ismétlés a tudás anyja ? :)

csicserierika 2011.12.15. 20:59:31

@gyvy: :P így is jó :)
Majd elmegyek egy könyvbarát klubba :)

nosce 2011.12.15. 21:00:16

hát akkor jö a nagy pillanat, 5,4,5,2,1,0

csicserierika 2011.12.15. 21:00:52

@nosce: jaja,el is felejtettem, azt el nem hagyná :)

csicserierika 2011.12.15. 21:01:34

Kezdődik, én léptem :)

nosce 2011.12.16. 11:30:47

és újra itt a Péntek :)

nosce 2011.12.16. 11:35:39

Ma ezüst péntek van :)

Akármi Áron 2011.12.17. 17:23:43

@csicserierika: @nosce: @gyvy:
AGGyon az a nagyon jó'sten!:DDD
Hát megvagyok, jólvagyok,s kövérvagyok:)(Még mindig ne higgyetek nekem:D)
F@szomatb@zmeg... hát orrba-szájba bokros teendőim (nem csomag) voltak, ingajárat, haknik tömkelege,fennforgás mindenhol, muszáj volt munkával szennyezni a kezem, mert jő az év vége, oszt' hogy megint felmerüljön felém, hogy mindent megtettem-e az elmúlt évben, nem tudtam vóna-e többet???:DDDD NNa...
Cserke: hát hol vagyok én mán a durcitól Öcsém?:)))Többet voltam székes fővárosunkban, mint a saját odumban. Azé az ujjacskáid járhatnak termékenységi táncot ütemesen a billentyűzeten, mán helyemen vagyok:)
Nosce: én nagyfalat lennék Csabinak egy párbajra, jobban járt Veronkával..biSztos vagyok benne:) Bujcizni azt lehet, de gömbölyödéssel egybekötve... szereTTyük, ha bŰven van...:)
Gyvy: igazad vót, rettentő nagy felelősség(kihívás)az újbor őrzése,majd nyalogathaTTyátok a szájatok szélét, ha csapolás lesz, mert sehUn máshUn nem lett vóna ilyen jó kezekben a munka, mint nálam. De eSzt ti nagyon is tudhattátok, amikor megbíSztatok bennem.DDDD
Még szép, hogy a 17.ezret megugorGyuk, de kinek aGGyuk...Gyvy mán vót,(csak eltátotta a száját közbe:D) Nosce temérdekszer,Áronka is kétszer:))(ennyi a normám...) Cserke még nem, hát teperjünk érte...mert megérdemli.

csicserierika 2011.12.17. 18:38:53

@Akármi Áron: hát sziJJa :)
Végre mán hogy ideértél , a fiJúk már rászoktak a könyvtárra, csak olvasnak naphosszat, oszt a rossz ponyváktól már a csütörtököt is pénteknek láTTYák :)
Örömmel tapasztalom, hogy a fővárosi szmogos ájer nem szállott a fejedbe, és készséggel állsz a munka elibé :)

Akármi Áron 2011.12.17. 19:36:13

@csicserierika: Hát szeva:))) Tennap éccaka sikerült hazaérni, most egy darabig mellőzöm a járatot:D Valami mégis bele szállott, mert mára egyadtamerő takony lettem, ráz a hideg, pedig ki szokott kerülni a baci. Mán rumos teJát lötyölök, hátha kiűzi, me' ugye a közborhoz még nem nyúlhatok:))))
Könyvtárba???Oszt ponyván kívül mit kapnak még ott?:))) 300 fokot fordulni, áá az kizárt...:D
Na kezdődik az X, hajrá Kocsis Tibi, csak bejutott az első háromba, de Tamást is vártam sajnálom, Gergő helyett ezerszer jobb hang.

csicserierika 2011.12.17. 20:08:50

@Akármi Áron: ó, Te szegény. Máskor ne járkálj olyan zsúfolt helyeken, ahol két millió ember van összezárva :)
Most viccen kívül, ha van otthon kalmopyrined, akkor feloldva dobj be 1-2 szemet. Nálam csodát tesz, évek óta nem keveredtem bele semmi takonyba.
A fiJúk 360 fokos fordulatban vannak, vagyis, a száraz filozófiát kerülik, csakis több kötetes nehéz irodalmat olvasnak, esetleg egy kis idei születésű könnyed laza verses kötetet szódával :)
Én is nézem félszemmel a zikszet.
Sajnálom a Tarányt, de én Bariczért szorítok, habár tudom a határait, de olyan cuki, és természetesen mozog a színpadon és nagyon bejön a hangszíne.
Természetesen a Kocsisnak jó hangja van, de zavar a látvány. Enikőt meg nagyon nyomják.
Akkor pihizzél, én is lazsáltam egész hónapban idáig, vagyis nem járattam ujjacskáimat a billentyűkön, de most megnyugodtam, hogy te meg hakni körúton voltál :)

Talpig Jimmy 2011.12.17. 20:17:08

@csicserierika: Alekosz után nem csodálkozom LOL

csicserierika 2011.12.17. 20:26:31

@Talpig Jimmy: ha még tudnál a Király L Norbiról is, akkor megerősítést kapnál a kifinomult ízlésemről :) :P

Akármi Áron 2011.12.17. 20:27:18

@csicserierika: mán most nem keverem a rumosteával, de tán kalmopyrin nincs is itthon, elég tabi mentes a ház, mert nem igen volt eddig szükség rá, hála.
A 300 fok most trendibb, de akkor a végsőkig átfordultak, ajaj félő, hogy sok munkát adnak nekünk tavaszra:))))
Aranyos Gergő persze, nagyon is színpadképes a többihez képest, a hangszíne sem átlagos tény, de néha annyira félrement a hangja, hogy még az én fülemnek is fájt. Enikő pedig tényleg elég maníros és nem is annyira kezdő, ha úgy veszem.Na majd láTTyuk, hogy dönt a nép:)))
Köszi, pihizek, nyakig takaróba vagyok, gub-basztok:)))

csicserierika 2011.12.17. 20:28:07

A Zikszben Laár :)
Csigalépcső ??? Annak meg mi értelme van ?
Minek a csigának lépcső, hát menni is alig tud. Nooooormális ? :)

csicserierika 2011.12.17. 20:31:14

@Akármi Áron: Jó éjt ! :)
Kalmopyrin pedig MMKK legyen otthon ezután.
A 360 fokot természetesen arra értettem, hogy változatlanok , nem fordultak még ki magukból, de már a határán voltak :)

nosce 2011.12.17. 21:15:19

@Akármi Áron:
jól van Áronka az a lényeg h nem vesztél el a bűnös városban vagy miben :)
Csabát meg csak kibekkeljül majd valahogy :)

nosce 2011.12.17. 21:26:24

és valaki aki tényleg nagyon jól énekel
Shelter
www.youtube.com/watch?v=QXwPUYU8rTI

nosce 2011.12.17. 21:39:08

@csicserierika:
mi lettt drága jó Alekosszunkkal? lemaradt mint a borravaló :)

csicserierika 2011.12.17. 21:47:48

@Talpig Jimmy: igen, jól értetted :)
Az előadásmódot és hangszínt vettem alapul, és határozottan látom benne az x-et. Jó, van még egy ipszilonja is, de az már genetika :)

csicserierika 2011.12.17. 21:49:09

@nosce: azt hitte a drága, hogy megvan még a régi szavazóbázis :)
Pedig csak engem kellett volna megkérdeznie, mint oszlopos ex rajongóját :)

Talpig Jimmy 2011.12.17. 21:51:39

@csicserierika:
"Sajnálom a Tarányt, de én Bariczért szorítok, habár tudom a határait, de olyan cuki, és természetesen mozog a színpadon és nagyon bejön a hangszíne."
Ezt meg csak most fedeztem fel :(
Mindegy, eltaláltam, hogy kiért rajongsz!!!. Nyitott könyv vagy előttem.
Vagy a könyvtáradra ne is célozgassak? :D

csicserierika 2011.12.17. 21:55:15

@Talpig Jimmy: na de akkor ezt mire írtad :
"Alekosz után nem csodálkozom LOL" ? :)

Arra meg roppant mód vigyázok, hogy pár titkom azért előtted is maradjon :)

nosce 2011.12.17. 21:57:58

@csicserierika:
sztem @Talpig Jimmy a cipőről se tud :)

csicserierika 2011.12.17. 22:00:33

@nosce: még azt sem tudja, hogy ma először nem fájt a lábam :)
Én úgy vettem ki régi kommentekből, hogy Jimmy tavaly is itt volt, de más néven.
Félreértettem valamit ?

nosce 2011.12.17. 22:01:30

@csicserierika:
merr most Olivér nem állt mögötte, kiderült h a csődör meztelen :), kíváncsi leszek mikor áll be újra biztonsági őrnek , 2 év múlva már asziszik Háry János ha arról mesél h valaha Celeb volt :)

nosce 2011.12.17. 22:02:30

@csicserierika:
sztem itt volt ö ezen a néven is, vagy volt más neve is ? :)

csicserierika 2011.12.17. 22:04:20

a nép nem ért meg engem, mindenki szembe jön a sztrádán. Baricz kiesett :(
(bár erre számítottam )

csicserierika 2011.12.17. 22:11:00

@nosce: hát ez az amit nem tudok, én úgy értettem, hogy más néven futott, de ő erre most nem fog reagálni, mert egyszer már rákérdeztem, és semmi válasz :(
Annyira nem lényeges, csak azt hittem,te mindent tudsz :)
Alek rátérve, azért ezt árulásnak élte meg minden vv rajongó, nem csak a csatorna. Átmenni a gagyibb tv-be gagyibb műsorba, és ugyan azzal a bevett fejmozgásokkal és szövegekkel még egyszer előjönni, hát...,és hátrahagyva a sok sms-t ráküldők által kiharcolt lakást, autót stb... nagyon hálátlannak tűnik.

Talpig Jimmy 2011.12.17. 22:21:01

@csicserierika: Bariczot nem sajnálom, csak téged

nosce 2011.12.17. 22:42:08

@csicserierika:
talán Hayni fegyelmezte be, vagy bujcizik valaki elől ? :)

csicserierika 2011.12.17. 23:37:46

@Talpig Jimmy: hát most megint rossz biciklin tekersz, ugyanis sem Baricz, sem én nem kértünk sajnálatot, viszont szeretnék választ a fentebb noscéval vitatott témával kapcsolatban, ami rólad szólt.

csicserierika 2011.12.17. 23:40:45

@nosce: talán....én gondolok valamire, de nem írom le, úgyhogy téma zárolva :)
Majd feloldódunk, ha meggyógyul Áronka, és gyvy is ideér. Biztos bezárták egy könyvtárba véletlenül, és csak hétfőn nyitnak :)

nosce 2011.12.18. 09:25:37

@csicserierika:
"s gyvy is ideér. Biztos bezárták egy könyvtárba véletlenül"

vagy after könyvtárba ment :)

Hurri Kán 2011.12.18. 10:11:10

Jó estét a zegybedűlteknek. :)
Ármányka, üdv. újra a sárga földön körünkben. :)))
Nem vesztem ám én sem el, csak megbokrosodott teendőim nem erisztettek közel a klaviatúrához. :D

csicserierika 2011.12.18. 11:51:36

@gyvy: Estét ! :)
Mi van aranyvasárnap a könyvtárak is kinyitnak ? :)

nosce 2011.12.18. 12:28:45

@csicserierika:
a könyvtárak is ma hétköznapi munkarendben üzemeelnek, kell a sok vásárlásban megpusztult embernek a lelki felfrissülés :)

nosce 2011.12.18. 12:37:38

hogy adhatná ezt elő a rocktenors bazzz :)
Chop Suey
www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY

Hurri Kán 2011.12.18. 12:48:33

@csicserierika:
VIP vendégnek a könyvtár ajtaja mindÉg nyitva áll. :D

nosce 2011.12.18. 12:57:31

@gyvy:
csak nehogy összefuss Alekosszal a könyvtárban, mert akkor konyak már nem jut :)

Hurri Kán 2011.12.18. 13:00:44

@nosce:
Pedig kértem volna tőle egy auto(szto)gramot. :DDD

nosce 2011.12.18. 13:03:21

@gyvy:
egy konyakospohárra :)

Hurri Kán 2011.12.18. 13:11:55

@nosce:
Akár a homlokomra is. :D

nosce 2011.12.18. 13:26:38

@gyvy:
vigyázz a homlokodra mert aztán a füledet akarja :)

nosce 2011.12.18. 13:28:00

ha már sex szag terjeng :)
Nyalj ki kérlek
www.youtube.com/watch?v=_qVWuP9XjB4

Akármi Áron 2011.12.18. 15:04:30

@csicserierika: szeva, hát tendenciájában már oldódást érzek, csak még a meLykaskám ég köhögéskor,de még KÚRán vagyok:)))
Na látod Húgom:D a nép odab@szott, mert ugye mégis csak egy énekhang verseny ez, látvány ide+oda. Bár nekem a szabálytalan, nem átlagos fej,nagyfül, a nem tömegtípus bejön, a hangjával pedig egyedivé, különbbé vált a szerencse fia:)

@nosce: DDD első piNNalatra a morcsos bácsiktól majdnem felszökkent a lázam...de nem:)))javítottak súlyos állapotomon, köszike. Há' nem veszek én oly könnyen el ebben a vadvilágban, GPS a nyakamban van állandóJan:)))

@gyvy: DDD szija neked is a sárga földön... sárga földig már koccintani kéne, lehet, hogy ennek hiJánya bomlaszTya bennem a gyengítő erőket, de nincs vész, bŰ terméssel nyiTTyuk majd az üzletet gongszóra....:)))
Ugye, hogy a megbokrosodott csomag (teendők) ellen nincs apelláta, így van ez:DDD

Hurri Kán 2011.12.18. 16:11:44

@Akármi Áron:
Nem tudom émmár, mi bomlaszTYa elmémet megfelé, és mi nem. Leülök a sárga földre, oszt jól átgondolom. Természetesen csak a zideji bű terméssel megyen ám a gondolkoSZás. (Rossz nyelvek szerint azzal sem.) :D

csicserierika 2011.12.18. 16:19:42

@nosce: biztos így van, hogy a zsúfoltság után jól jön egy kis könnyed négysoros :)

csicserierika 2011.12.18. 16:24:27

@Akármi Áron: hát ezt örömmel olvasom, hogy a KÚRád jól sikeredett, és csak a meLLyed alatt hibádzik kissé :)
A néptől nem is vártam mást, a Kocsissal sincs bajom, csak az, hogy a bal füléről nem tudom levenni a szemem, így a műélvezetnek nem tuTTam átadni szellemem teljességgel :)

Hurri Kán 2011.12.18. 16:29:31

@csicserierika:
Ó, idejét nem tudom kérem, mikor voltam ennyire diszponálózott, mint mostanság. :)))

Akármi Áron 2011.12.18. 16:32:53

@gyvy: DD Momentán én is ott ülök, és gondolaTTyaimat fűzöm.... hozzak-e a pinecéből kis kóstolót az elmék bomlasztásának abbafejezésére?:))))))
l. Igen
2. Nem
3. Egyéb .... éspedig?:)))

Hurri Kán 2011.12.18. 16:36:10

@Akármi Áron:
Egyelőre -bomlatlan elmével- az 1. pontra szavazok, majd utána tovább boncolgathassuk az elmék bomlasztásának foJamaTTYát. :DDD

Akármi Áron 2011.12.18. 16:36:21

@csicserierika: Jó a szemed Öcsém, kivéve az egyiket:))))) Hát nem a mellyem alatt, fölött, s hogy ez misoda különbség Ídesanyám:))))
Talán, ha stereóba nézted vóna (jobb-bal):)))) minGyá más lett vóna, ugyi:)))

csicserierika 2011.12.18. 16:39:03

@gyvy: remélem nem fáj, és elmúlik hamarost :)

Akármi Áron 2011.12.18. 16:39:14

@gyvy: DD Hát kérem.... lementem a pinecébe...!:)(Sapka, sál, mellykaska-védő)

Hurri Kán 2011.12.18. 16:43:14

@csicserierika:
Hát múltkor indiszpozíciózott voltam, aSZt kikúrálták. :DDD Most sokkal jobb. :DDD

@Akármi Áron:
Lámpást is vigyé, nem ám eltévecc a sötétbe'! :)

csicserierika 2011.12.18. 16:44:38

@Akármi Áron: hát azt tudhaSSuk, hogy a páros szervek nem egyformák, úgyhogy talán váltott szemmel kellett vón néznem :)
Mindegy az, hogy meLLy alatt, vagy fölött, a lényeg a kettő köSzt van :)

csicserierika 2011.12.18. 16:51:28

@gyvy: ilyen KÚRát én szívesen magamhoz vennék :)

Akármi Áron 2011.12.18. 16:53:49

@gyvy: GPS nyakban, jó-e?:))
Hamegnem tapogatom, mint Tóth a pEnnát:D

@csicserierika: mosmán érzem így lefelé menetbe, hogy a váltott szem mennyire nélkülöSzhetetlen:)))
Ez itt télleg mindegy... de az alap, hogy megyek hozzátok .... , vagy b@szok hozzátok menni, az mégsenem mindEgy:D

Hurri Kán 2011.12.18. 16:56:56

@csicserierika:
Hát kérem. Meg kell találni a megfelelő kúrálószemélyzetet, ez neki a titokja. ;-)

@Akármi Áron:
Aztán nehogy hanyattesés legyen belőle. Ja, az az üveges. :DDD

Akármi Áron 2011.12.18. 17:05:46

@gyvy: DDDDDDD jójezis, mert az meg az üveges Tót:)
Kúráló PR-es:DDD

csicserierika 2011.12.18. 17:22:29

@Akármi Áron: nekem tetszik a mondás mindkét fele, csak külön -külön, és nem mindegy, hogy ki mondja :)

csicserierika 2011.12.18. 17:23:47

@gyvy: akkor beütöm a gugliba, hátha van itt a környékünkön valami kultÚR centrum :)

Akármi Áron 2011.12.18. 17:39:09

@csicserierika: ez igaz, azsenem mindegy ki mondja, télleg:)
Azé', hogy Gergő nem jutott be, csak nézed az X-et? Na jó, váltott szemmel...:D

csicserierika 2011.12.18. 17:45:04

@gyvy: remélem, kikerülök ebből az állandó diszponált állapotból :)

csicserierika 2011.12.18. 17:48:56

@Akármi Áron: most már csukott szemmel is Kocsisnak szurkolok, nyugoTT lehecc :)
Tavaly nem láttam a végső döntőt, mert a szomszéd ekkor gyújtotta fel a melléképületét, oszt kissé izgultam, hogy mivé fajulnak a dolgok. A garázsra már keresztet vetettem, de hálistenek megmenekültünk.

nosce 2011.12.18. 19:36:38

@Akármi Áron:
azért a két melly között is jó az a KÚRa

nosce 2011.12.18. 19:38:42

@Akármi Áron:
azért a két mellye között is jó az a KÚRa :)

nosce 2011.12.18. 19:40:05

@Akármi Áron:
azért a két mellye között is jó az a KÚRa :)

Akármi Áron 2011.12.18. 19:40:46

@csicserierika: DDD el is vártam tőled földim, ezért marha nyugodt vagyok.
Bízzunk benne, hogy ma a szomszédod nem lesz piromániás... ő is a teve előtt ül csukott szemmel:)

nosce 2011.12.18. 19:41:11

faszomatbazmeg blogmotor :)
bár lehet h ennyire jó az a KÚRa

nosce 2011.12.18. 19:42:07

@csicserierika:
"szomszéd ekkor gyújtotta fel a melléképületét, oszt kissé izgultam"

biztos a körmére égett a sok tennivaló :)

nosce 2011.12.18. 19:42:43

@csicserierika:
"most már csukott szemmel is Kocsisnak szurkolok,"

és nyitott szemmel ? :)

nosce 2011.12.18. 19:43:16

@Akármi Áron:
Áronka te kinek tolod ? :)

Akármi Áron 2011.12.18. 19:43:48

@nosce: Sosenem csalódtam benned, éles látásodban sem:)))
Úgy is van, ahogyan belőtted a helyet, hát nagyon pipec:DDDD

nosce 2011.12.18. 19:56:28

@Akármi Áron:
muszáj odatenni magunkat, h a KÚRa sikeres legyen , nem lehet fél kézzel csinálni :)

Akármi Áron 2011.12.18. 20:10:27

@nosce: nem kérdés, hogy Kocsis Tibinek, a HANG-nak. Nagyon szép, képzett és kellemes hangja van, melenget:)És a belőle áradó természetesség, szerénység is megfogott.
Hivatalosan a zenében neki tolom....:D

Akármi Áron 2011.12.18. 20:13:08

@nosce: lehetni lehetne félkézzel-, gőzzel, csak úgy macerásabb, időtrablóbb:)))
Így van "muszáj odatenni magunkat" és "korrekten":DDD

nosce 2011.12.18. 20:17:44

@Akármi Áron:
jah, van akinek arany keze van :)

nosce 2011.12.18. 20:19:44

@Akármi Áron:

Én aranyvasárnap senkiről nem mondok rosszat :)
azért akiért fekvőtámaszoznak annak úgy könnyű :)

csicserierika 2011.12.18. 20:25:05

@nosce: állítólag úgy történt, hogy kibődült az asszony, hogy meddig piszmog még kint, gondolom beléállt az ideg a férjbe és elfelejtette becsukni a kályhaajtót :)

Igen, csukott szemmel, hogy a figyelmem ne terelje el semmiféle kiálló testrész :)

csicserierika 2011.12.18. 20:29:28

@Akármi Áron: győzzön a jobb, akkor nincs kéCCség, hogy Tibó lesz az :)

Akármi Áron 2011.12.18. 20:51:20

@nosce: na igen, egy arany kéz csodákat ér és művel(het) is:)
Na azé, nem úgy van a', hogy gyere cipó, oszt hamm bekaplak... tiszta és jó az a hang. Nem tetszik neked? Mondd meg az őszintét:)) kíváncsi vagyok rá!

@csicserierika: Drága vagy barátosném, tudtam, hogy a hallásod kifogástalan:)
Közben mán lehet, hogy nyomtál egy sms-t is Tibóra...DDDDDDDDDDDDD

Akármi Áron 2011.12.18. 20:53:21

@nosce: DDD csak most láttam, mennyire jó volt a KÚR-a, annyiszor nyomtad:))))))) folyik a könnyem....

nosce 2011.12.18. 21:02:05

@Akármi Áron:
megmondom akkor az őszintét, van amit elég jól énekel, van amit hamiskásan...sztem

nosce 2011.12.18. 21:04:02

@Akármi Áron:
a blogmotornak tetszhetett a kúra, úgyhogy többször is kívánta h beírjam :)

Akármi Áron 2011.12.18. 21:26:18

@nosce: most úgy mondtad, mint anno a Soma...hamiskásan:)
Még az sem vont le az értékéből a többihez viszonyítva.
Láttam, hogy játszadozik a blogmotor, de jól jött ki, hogy pont a KÚRára harapott:))

nosce 2011.12.18. 21:33:19

@Akármi Áron:
"Láttam, hogy játszadozik a blogmotor, de jól jött ki, hogy pont a KÚRára harapott:))"

ffiból van :)

csicserierika 2011.12.18. 21:41:29

Ildikó jobb volt Enikő :)
Most mondják ki: TIBOOOOOOO :)

csicserierika 2011.12.18. 21:45:41

szóval az Ildi volt jobb ( nem voltam egyértelmű )

Akármi Áron 2011.12.18. 21:56:29

@nosce: őserős motor:)

@csicserierika: na győzelem, megint jól tippeltem az elején, bárcsak már eltaNálnám már azt a qurva lottó ötöst...
de kivárom, időm van:D

Lassan gömbölyödés, holnap korán kukorékolnak:)))

Jó éjt nektek!

nosce 2011.12.18. 22:21:40

gratula minden Tibo fannak :)

nosce 2011.12.18. 22:22:50

@Akármi Áron:
gyógyulós gömbölyödést :)

Akármi Áron 2011.12.19. 10:12:07

@nosce: Jobb reggelt, így is, meg ..úgy is.
1.) Hetfű br...br...
2.) nem hozott gyógyit a gömbölyödési forma.
Folytatódik a gub-baszt állapot,ezért megkérdezem a gyógyszerészemet és orvosamat, estére jobb lesz biSzti.
Szép napot nektek!

nosce 2011.12.19. 16:01:12

@Akármi Áron:
múlik már a nagy baj a hítfű :) a gub-basz állapot meg lehet jó is :)

nosce 2011.12.19. 17:20:19

@csicserierika:
most már az arany napok jönnek :)

csicserierika 2011.12.19. 17:35:22

@nosce: bezony ám, aztán meg a szürkék :)

nosce 2011.12.19. 18:05:41

@csicserierika:
hát a zujéveben tutira, addig mákosak meg diósak :)

Hurri Kán 2011.12.19. 18:07:49

@nosce:
Szakmaji jellegű kérdés: mi okozhatja, ha egy számítógépet bekapcsolok, és melegszik a ram? Többi része rendben lévőnek tűnik.
Van valami tipped? Köszi. :)

csicserierika 2011.12.19. 18:13:49

@nosce: no meg egy kis világvége is be van ígérve :)

csicserierika 2011.12.19. 18:14:25

@gyvy: tudom, nem engem kérdeztél, pedig tippem és javaslatom is lenne :)

Hurri Kán 2011.12.19. 18:15:55

@csicserierika:
Nem, nincsenek OLYAN tartalmak a gépen, még mielőtt. :DDD

nosce 2011.12.19. 18:16:40

@gyvy:
a ram melegszik ? és eddig nem melegedett ?

nosce 2011.12.19. 18:19:31

@gyvy:
további kérdések:
mennyi idős a gép ?és a ramok ? növelted-e a frenvenciát a procinak a gépen ? A táp milyen régi ?

csicserierika 2011.12.19. 18:19:57

@gyvy: hoppá, én nem is a szofverre gondoltam :)

Hurri Kán 2011.12.19. 18:20:21

@nosce:
Jah, új ram, nagyobb lett téve a régi helyére.

nosce 2011.12.19. 18:20:29

a proci is melegszik ?

Hurri Kán 2011.12.19. 18:21:06

@nosce:
Pill. * információgyűjtés*

nosce 2011.12.19. 18:23:28

@gyvy:
hány Mhz-es a ram ? és milyen a proci ?

Hurri Kán 2011.12.19. 18:24:20

@nosce:
5 éves gép kb., régi típusú alaplap, és csak a ram melegedett, ami belefér. És annyira, h az máá nem normális. Szaga volt már neki.

nosce 2011.12.19. 18:25:59

@gyvy:

ha régi az alaplap akkor a biosban átállíthatod a memoria ciklusokat

nosce 2011.12.19. 18:26:48

növeld meg, mert azért melegszik a ram ha túl nagy a frekvencia amin jár

nosce 2011.12.19. 18:27:30

és milyen gyártmányú a memoria ?

nosce 2011.12.19. 18:31:29

@gyvy:
jó akkor régi az alaplap, gondolom a ramot se ujonnan vetted, a biosban valszeg automatic vagy ilyenre van állítva, a memória kezelés, ehelyett tegyél be minél több wait ciklust, vagy clck-t növeld

nosce 2011.12.19. 18:32:17

@gyvy:
hát h mi van a biosban így nem tudom, de értelemszerüen lassitsd le az elérést

Hurri Kán 2011.12.19. 18:34:57

@nosce:
Ok., köszi. Megpróbálom, hátha. :)

Hurri Kán 2011.12.19. 18:35:36

@csicserierika:
A számítógépen kényelmetlen lenne, na. :DDD

nosce 2011.12.19. 18:37:50

@gyvy:
és az is lehet h a táp már kezd megszaladni és nem tartja a feszültséget növeli

de ha a ram nem bírja akkor a gép egy idő után megfagy az a fő jelenség a melegedés még önmagában nem feltétlen gond, persze nem a derékszög :)

Hurri Kán 2011.12.19. 18:43:08

@nosce:
A tápot ki lehet mérni, nem ad e túlfeszkót?

csicserierika 2011.12.19. 18:46:02

@gyvy: még mindÉg nem egyre gondoltunk, de nekem így is jó, a kis osztrák megint befigyelt :)
Hagylak benneteket bütykölni :)

nosce 2011.12.19. 18:47:34

@gyvy:
igen csak 5v, meg 12 V-t ad ki valamelyik lábon ami kijön belőle azt kell megmérni...az 5 V számít igazán....

nosce 2011.12.19. 18:49:18

@gyvy: a tápból hátiul jönnek ki csatlakozók pl ami az ide eszközökbe megy táp csati azokat jól lehet mérni, hozzáférsz

nosce 2011.12.19. 18:50:10

@csicserierika:
gyere csak nyugodtan hozzad Áronkát is itt jobban gyógyul :)

Hurri Kán 2011.12.19. 18:50:18

@csicserierika:
Akkor mire gondolsz? :)

@nosce:
Köszi, megmérjük majd. :)

Hurri Kán 2011.12.19. 18:51:39

@nosce:
És ott kell lenni 5 voltnak, ugye?

csicserierika 2011.12.19. 19:01:42

@nosce: Áronka biSztos KÚRán van. Remélem konzultált a kezelőorvosával és gyógyszerészével :)

csicserierika 2011.12.19. 19:02:37

@gyvy: áá.. az már nem lényeg, elég volt két fontos infót is kiszednem belőled :)

Hurri Kán 2011.12.19. 19:03:24

@csicserierika:
Ezek Neked minek fontosak? :DDD

csicserierika 2011.12.19. 19:15:46

@gyvy: inkább érdekesek (rosszul fejeztem ki magam ) :)

nosce 2011.12.19. 19:58:45

@gyvy:
igen kell lennie 5V-nak

nosce 2011.12.19. 20:01:18

@csicserierika:
de sokat KÚR(ál)ják Áronkát már irigylem :)

Hurri Kán 2011.12.19. 20:04:56

@nosce:
Ok, köszi a segítséget, majd kísérletezek. :)

nosce 2011.12.19. 20:10:02

@gyvy:
ok , sztem sikerülni fog, sok varia nincs ...

csicserierika 2011.12.19. 20:42:47

@nosce: én eSzt most meg sem hallottam, még ha én irigykednék :)

nosce 2011.12.19. 22:47:37

@csicserierika:
ez a párbaj nézhetetlen bakker :)

nosce 2011.12.19. 22:48:15

@csicserierika:
Aronka járt jól h kukkolás helyett gömbölyödött :)

csicserierika 2011.12.19. 23:22:07

@nosce: én is gépen lógtam többnyire, pedig ilyen későn már nem szokásom.
Én is megyek henteregni. Jó éjt ! :)

Akármi Áron 2011.12.20. 09:11:30

@nosce:DDD Áh, nem vagy te olyan irigy, ha más jóban részesül.... tudooom:)
Igen jól jártam, a pihenéssel,(nem vót occsó a gyógyszerészem tanácsa)mint Áronka, ki járt egy vásáron...:DDD.
Kezdek kiegyenesedni, pozsgásodok, hát nézz rám?:))) Pedig még mindig rabolják időmet a munka fronTyán is holnapig elvágólag:)Tűrök...
A zenét is és a figyelmességedet is,
köszi, jót tett na..... a jóság sose hagyjon el:DDD

rianna 2011.12.20. 13:24:27

vki szóljon hozzám, odaát ignorálnak :)

Akármi Áron 2011.12.20. 15:30:30

@rianna: szijja, vki vagyok:D csakhogy ne szomorkodj:)))

nosce 2011.12.20. 15:36:22

@csicserierika:
nem irígykedtem csak vicceltem :)

nosce 2011.12.20. 15:41:10

@Akármi Áron:
nem irigylem én senkitől a jÓt :). De nagyon jó gyógyszerészed lehet ha 2 nap alatt így megpirospozsgásodtál :)

Akármi Áron 2011.12.20. 15:47:41

@nosce: Na szeva, hát én eSztet mind tudtam, írtam fennen:)
Há'bersze, az orális gyógyítási mód sokkal,de sokkalta gyorsabban 6:DDD Te eSzt még nem is tudtad.....na még ilyet!:)))

nosce 2011.12.20. 15:48:49

@Akármi Áron:
a rudon cseppre gondolsz ? :)

Akármi Áron 2011.12.20. 15:58:17

@nosce: DDD ja-ja, naponta 3x kávéskanálnyi:D Csak a déli cseppek macerásak dologházban, objektív okok miatt:)))De minGyá indulandó hazafele...

A zene nyugtatóan hat rám, köszi:)

nosce 2011.12.20. 16:04:30

@Akármi Áron:
"ja-ja, naponta 3x kávéskanálnyi:D Csak a déli cseppek macerásak dologházban, objektív okok miatt:)))"

hát igen üvegcsében mégse viheti a zember magával az életmentő cseppeket :). Hazafelé? akkor már szép a világ :)

Akármi Áron 2011.12.20. 19:24:26

@nosce: Estét! Otthon, édes otthonba már.. szép, kerek világ.
Neked is kiváló gyógyszerészed lehet, látom.... igen, a hozom-viszem üvegcsében az életmentő cseppek elvesztik gyógyhatásukat,nem úgy, ha otthon nyugodt körülmények között felrázva cseppentem a fertőzött területre:)))))
Sokat is javultam egy-két nap alatt a tudománynak köszönhetően:D

nosce 2011.12.21. 17:15:55

Naaaaaa, fiúk, lányok már csak 130 kell h meghágjuk az iszonytatóan magas 17k-t :)

nosce 2011.12.21. 17:19:16

@csicserierika:
ha már úgyis tanya swingerről beszéltél :)
Tanya
www.youtube.com/watch?v=uA1y7afweTs

nosce 2011.12.21. 17:26:27

@gyvy:
jó, huzzunk :)
ma már arany szerda van :)

Akármi Áron 2011.12.21. 17:45:33

Na, hová tűntek a sorocskáim?
@nosce: Este van.... jó húzzunk bele, még egy-két nap, karácsonyra elérjük szerintem, ha addig is szaporítjuk.
Köszi a zenét.

@rianna: de ügyes vagy, hogy csináltál ilyen szépet nekünk?:)

csicserierika 2011.12.21. 18:42:50

Nektek, is csak Riannának most külön is jár, mert ápolom a lelkét.
Mostan nincs hangulatom, csak bekukkantottam, mert félszememet a 17K-n tartom.
Hogy megint Laárral jöjjek : Lelkem odvába beledöglött a bagoly :)
Na ilyen kedvem van .

csicserierika 2011.12.21. 18:50:37

@Akármi Áron: Örömmel látom, hogy megmaradsz :)

nosce 2011.12.21. 19:03:53

@Akármi Áron:
hát muszáj lenne elérni, nehogy szégyenbe maradjunk :)

nosce 2011.12.21. 19:05:10

@csicserierika:
bele ne dögöljön az a bagoly :)

csicserierika 2011.12.21. 19:13:29

@nosce: hátmondom, hogy beledöglött :)
Vagy, holnap már jobban lesz ? Meglátjuk :)

Hurri Kán 2011.12.21. 20:14:59

Szomjas jó reggelt! :D

nosce 2011.12.21. 20:19:55

@csicserierika:
nem jó ha bedöglik odabent, inkább kívül :)

nosce 2011.12.22. 12:02:57

@Akármi Áron:
"Köszi a zenét."
akkor ezt is neked küldöm :)
Bulletproof Heart
www.youtube.com/watch?v=--0XPGid7JY

nosce 2011.12.22. 12:58:17

na tessék felharcoltam 900 fölé :)

nosce 2011.12.22. 15:49:51

@gyvy:
ez az, csak majd csalást emlegetnek :)

Hurri Kán 2011.12.22. 15:51:21

@nosce:
Ez nem az a csatorna. :)

nosce 2011.12.22. 16:17:43

@gyvy:
idejön Balász és ránk dörrent :)

Hurri Kán 2011.12.22. 16:21:46

@nosce:
Nem baj. Majd elbújok előle a busifán. Vagy az ágy alatt, majd meglátom. :D

nosce 2011.12.22. 16:24:37

@gyvy:
a busifa jó ötlet, veronikának úgy se nem kell :)

nosce 2011.12.22. 16:25:42

@gyvy:
a busifa jó ötlet, veronikának úgy se nem kell :)

nosce 2011.12.22. 16:27:24

faszomatbazmeg ebbe a blogmotorba :)

nosce 2011.12.22. 16:31:22

így nem lehet tisztességesen kommentelni, meg új bejegyzéscsúcsot elérni...

nosce 2011.12.22. 16:31:36

így nem lehet tisztességesen kommentelni, meg új bejegyzéscsúcsot elérni...

nosce 2011.12.22. 16:32:38

így nem lehet tisztességesen kommentelni, meg új bejegyzéscsúcsot elérni...

Akármi Áron 2011.12.22. 17:02:56

@nosce: szeva, jaj, dehogy hagyunk cserben, vagyok már na:)

Két napja szarakodik a blogmotor, alig tudok belépni... a zenét is (köszi szokásosan) alig bírtam meghallgatni.
Így tényleg nem lehet csúcsra járni:D

@csicserierika: szijja...úgy tünik tartós maradok, szépen jövök fel, nap, mint nap jobb:) Sokkal:)))

Akármi Áron 2011.12.22. 17:39:26

Na, folyamatosan írtam, eltűnt vagy 3 kommentem, pedig már csak 81 kell, szent estére meglészen... vagy nem, ha belerondítanak, irgum-burgum.

Akármi Áron 2011.12.22. 17:40:40

Esetleg most jó:D pedig monóba vagyok:)))) Valaki jöjjön duettbe:DDD

Akármi Áron 2011.12.22. 17:42:44

@gyvy: gyere elő a busifa alól, itten vagyok:DDDDDDDDD Hoztam fel a pinecéből dugiba egy kis borocskát, elszopogaTTyuk a csúcsig:)

Akármi Áron 2011.12.22. 17:44:50

@nosce: Neked is csapoltam opportót, gyere nyalogatni:DDDD Nehogy leszokj róla....

Akármi Áron 2011.12.22. 17:45:51

Na jóvan, akkor fordulok még egyet lefelé....:)

nosce 2011.12.22. 17:50:00

@Akármi Áron:
köszöm, arany szived van :)

nosce 2011.12.22. 17:51:21

@Akármi Áron:
@csicserierika is sétálhatna erre a zúj cipőjében :)

nosce 2011.12.22. 17:51:59

és mi van a derék ormányosunkkal, Zelefánttal ? :)

Akármi Áron 2011.12.22. 18:57:53

@nosce: Hát felbecsülhetetlen a karáTTYa:)))
Cserike a másikon topog, sztereJóba nyomja:)

Zelét is néhanapján szoktam látni éccakai műszakban amoda...

Szédület már napok óta a blogmotor, felb@ssza az ember sérthetetlen idegét:D

Akármi Áron 2011.12.22. 18:58:58

@nosce: "köszöm"....szíven:))))

csicserierika 2011.12.22. 20:01:41

@Akármi Áron: 'stét ! :)
Most kukkantottam csak be.
Édes kettesben akartok a csúcsra jutni ?
Ho-ho-ho én is itt vagyok ám, beszállok :)@nosce:
a cipőről ne is beszéljünk. A lábam alig fáj már , de nem merem visszahúzni az új cipőt, még várakozó állásponton vagyok :)

csicserierika 2011.12.22. 20:03:35

Az, hogy stereoban nyomom,némi túlzás, csak nem tudtam elmenni Gyvy ungabungázása mellett szó nélkül :)

csicserierika 2011.12.22. 20:18:15

@nosce: jaj istenem, most néztem, hogy te mennyit dolgoztál egész nap .
Ezért meghívlak Áronkánál egy kis idei kiadásra :)

nosce 2011.12.22. 20:38:33

@csicserierika:
ugyehogy, keményen küzdöttem féltérdre ereszkedve mint egy középkori sebesült vitéz :)

nosce 2011.12.22. 20:41:18

@csicserierika:
még szerencse h a harcok során gyvy-nek sikerült elfoglalnia a busifát :)

Akármi Áron 2011.12.22. 20:41:53

@csicserierika: szijja, akar a fene önző mód, eccerűen nem vótak többen a csúcs indulásnál:)))
Na,de hárman párban? Az igen, minGyá más a leányzó fekvése:DDDDDDDDDDDD

Momentán pont 69 kell...na erre mit lép Nosce?:)))))

Akármi Áron 2011.12.22. 20:43:36

@csicserierika: DDD még egy kissé savaNkás, de mán van íze-bűze:)))
Tavaszra lesz az igazi, ha nyiTTyuk a bótot:D (Addig zsebemben a pinece kulcsa)

nosce 2011.12.22. 20:43:53

@Akármi Áron:
Zele arra bitangol és ide be se dugja az ormányáttttttttttttttt ??? Ö tempora o mores :)

nosce 2011.12.22. 20:45:47

@Akármi Áron:
"Momentán pont 69 kell...na erre mit lép Nosce?:)))))"

a 69 mindig szerencsét hozó szám :)

nosce 2011.12.22. 20:47:38

@Akármi Áron:
"Zele te bitangó..:)))"

van monotangó is meg tritangó :)

Akármi Áron 2011.12.22. 20:48:03

@nosce: mindÉg, másrészről meg szépen gömbölyödnek egymáshoz:)

Akármi Áron 2011.12.22. 20:49:23

@nosce: na ezt vártam, ez az igazi, 10 ponTyos válasz:)

csicserierika 2011.12.22. 20:53:34

@nosce: @Akármi Áron: :P már megint csak kétjegyűben gondolkoztok. Újítsunk egy 699-et :) Még tán a pléjboj is érdeklődne :)

Akármi Áron 2011.12.22. 20:54:36

@csicserierika: jól tetted, ne is ungabungázzon a busifán... akkor csak sikerült neki lejutni róla:))))

csicserierika 2011.12.22. 20:58:31

@Akármi Áron: remélem nem kell hívni hozzá Buga Jóskát a gavallért,mert akkor fent marad :)

Akármi Áron 2011.12.22. 20:59:34

@csicserierika: ))))))))))) csak forgatom itt a többest magam előtt...érdekes:DDDD
Ennek analógiájára a 6699 már a bőség kosara lenne?:) Brr....

Akármi Áron 2011.12.22. 21:02:49

@csicserierika: Buga Jóskát:DDDDD honnan jutnak eszedbe ilyenek?:)))))

Akármi Áron 2011.12.22. 21:04:05

Vagy:PPP:DDDDD szakszerűbb lett vóna?:)

csicserierika 2011.12.22. 21:06:01

@Akármi Áron: végtelen variáció létezik, csak hajlandóság kéne hozzá , na meg partner :)
Gyvy idézget a bakterházból :)

Akármi Áron 2011.12.22. 21:31:02

@csicserierika:))))e kettő kék igen.
A bakterház az stimmelt,viszont te olyan jó helyre tetted most, hogy néhány percig vinnyogtam rajta, annyira, hogy közben már ment az összefoglaló:))) De megérte!
(két külön álló szobában van a gép és a TV, szaladgálok ilyenkor, mint a mérgezett egér:)))

nosce 2011.12.22. 21:41:53

@csicserierika:
699 ? olyanokat csak a dreszter ismer :)

nosce 2011.12.22. 21:43:05

@Akármi Áron:
"Ennek analógiájára a 6699 már a bőség kosara lenne?:) "

az már swinger party :)

nosce 2011.12.22. 21:44:13

eduárd az kicsoda ? aki Castingolta Verát ? :)

Akármi Áron 2011.12.22. 22:13:02

@nosce: Az unokaöccse, vagyis a nővére kisfia:)
Végig gondoltam, én is a swingerig jutottam, írni is akartam, hogy Eszter biSztos jobban tudja, de akkor már megnyomtam a küld gombot..

Akármi Áron 2011.12.22. 22:16:16

@nosce: ha ilyen tempóban írunk holnap, a csúcsra jutunk, vagyis cserikét kellene swinger partyba részesítenünk:DDDDDDDD ő még nem volt ilyen partyn, gyvy meg vót a közeliben:)
Magunkról meg ne is szóljunk...:D

csicserierika 2011.12.22. 22:20:28

@nosce: remélem nem kötik jogi diplomához, mert akkor bele sem fogok :)
Eduárd a Vera nővérének a fia.

csicserierika 2011.12.22. 22:23:12

@Akármi Áron: áá...nem vagyok n telhetetlen, nekem elég ha nézlek benneteket, de ha közel lesztek a csúcshoz, biztos, hogy közibétek ugrok :)
Na, most meg az ágyikóba : Jó éjt Nektek ! :)

Akármi Áron 2011.12.22. 22:42:58

@csicserierika: jahogy van ilyen is, aki csúcsközeli állapotra gerjed?...:))) Én helyet szorítok neked, mer' az a nagykarátos arany szívem....ugye Nosce?:)))

Én is osonok gömbölyödni, idő van...
Jó éjt Neked és a holnapi partyzóknak is:D

nosce 2011.12.23. 00:10:41

@Akármi Áron:
Bezony a szived 24 karátos :)

nosce 2011.12.23. 00:12:04

@Akármi Áron:
jól van csicserierikanak is legyen jó egyszer :)

csicserierika 2011.12.23. 08:32:25

Arany Pénteket !:)
@nosce: Hát ez nagyon jó az első szám, a második címétől megijedtem, de rögtön felpontoztalak, hogy nem egy nyálas karácsonyi szám, mint amit a címe sugallt :)

csicserierika 2011.12.23. 08:35:38

@Akármi Áron: Téged meg aranyba kéne önteni, tuTTam, hogy nem irigyled felebarátnédtól azt a csepp kis örömet :)

nosce 2011.12.23. 09:47:57

és persze nagggyon boldog Arany Pénteket :)

Hurri Kán 2011.12.23. 09:55:13

Jóóóóóóó reggelt mindegy, kinek :)
Prrrrrrrrrrrééééééééééééééntek van. :)

nosce 2011.12.23. 10:06:19

@gyvy:
a busifa megban még ? adjuk el karifának :)

Akármi Áron 2011.12.23. 11:17:54

@gyvy: Itt vagyok én mindegy kinek Préntek kis szombaTTyán:))))
Tenyérdörzsölős,harmatos kora reggelt!

@csicserierika: DDD Mán öntve vagyok, mozdulni sem tudok, nehéz arany rögöket cipelek:)))

@nosce: na még éccaka is méregeted a karátot, drága egy fijú vagy:)))

Hurri Kán 2011.12.23. 11:20:22

@nosce:
Áhhh...van nekem nagyobb bajom most annál. :D

@Akármi Áron:
Azt IS! :DDD

Akármi Áron 2011.12.23. 11:20:23

Jaj, hát külön-külön kellett vóna, nem tudok én szaporítani, nem az én dógom ez:DDD Sosenem jutunk így a csúcsra:)

Akármi Áron 2011.12.23. 11:22:50

@gyvy: mija baj kora reggel, csapatom egy kis forralt borral, vigyázz forró, megsüti a kacsót:))) (szájszél harapdálásos sziszegés:D)

Akármi Áron 2011.12.23. 11:25:27

@csicserierika: Alig várom a CSEPP örömödet, ma beteljesülni láccik:))) Odateszem magam (én is):))))

Akármi Áron 2011.12.23. 11:36:51

@gyvy: elhiszem, borzalmas:))) De szűrcsöld az illatos forralt borocskát, minGyá pezseg a véred, biSztos vagyok benne...

Én már tökölök, sül a fincsi tök, készülök a swinger partynkra..sülve-főve leszünk:DDDD

csicserierika 2011.12.23. 12:48:51

@Akármi Áron: csúcstámadás késleltetve.
Nekem az elektromos söprűmmel kell körberepülnöm a lakást, majd bekapcsolom magamon a konyharobot gombot, de fél szenzorommal azért ugrásra készen vagyok, ha elszabadulnának a hormonok és a csúcs közelében vélek valakit, én rávetem magam :)

Akármi Áron 2011.12.23. 12:56:39

@csicserierika: Ok, vettem, most 1-2 órára el kell hagynom a terepet, de nagyon igyekszem vissza. A fijúk is tartsák még vissza(ha bírják)...:))))) hogy a partynk együtt legyen sikeres.:DDD

Most vettem észre, hogy nekem is sepregetnem kell estére, de öröm lesz:)))

nosce 2011.12.23. 13:11:58

@gyvy:
ajikat vadászol vagy mi ? :)

nosce 2011.12.23. 13:13:20

@Akármi Áron:
forralt bor sült tökre ? Tudsz élni :)

nosce 2011.12.23. 13:13:59

@csicserierika:
készülj azért a rávetésre :)

Hurri Kán 2011.12.23. 13:41:48

@nosce:
Nem. Magamat. Össze. :D

nosce 2011.12.23. 13:53:27

@gyvy:
szétcsúsztál ? :) Sok volt az olvasnivaló ? :)

Hurri Kán 2011.12.23. 13:54:41

@nosce:
Úgy valahogy... A felolvasó estet követően még erőnek erejével átráncigáltak egy-két antikváriumba is. :D

nosce 2011.12.23. 13:55:36

@gyvy:
ott is sok nagy lexikon lehetett :)

nosce 2011.12.23. 13:59:18

@gyvy:
de a hal nem volt meg ? :)

Hurri Kán 2011.12.23. 14:01:25

@nosce:
Nem hallottam én ott semmit. :D

Hurri Kán 2011.12.23. 14:08:08

Már csak 11 van vissza. :)

nosce 2011.12.23. 14:09:46

@gyvy:
jah, fogy mint piacon a hal :)

Akármi Áron 2011.12.23. 14:13:05

@nosce: DDD azt én nem mondtam,hogy egyiket a másikra töltöm, csak úgy tökölök, mert a fijatalok nagyon szeretik. Én meg a forralt bort:)))Így mindenkinek kedvezek...

nosce 2011.12.23. 14:16:34

@Akármi Áron:
nem is szabad a forralt bort lelombozni a tökkel :)

Akármi Áron 2011.12.23. 14:17:15

@gyvy: mán annyi sem... Ideje korán hazajöttem, mert éreztem a csúcsközeli állapotomat, oszt rosszul adta vóna magát, ha a városban jön rám:))))
Miután meglesz az orgazmusunk:D nyugodtan intézhetem tovább a kisebb kaliberű dógaimat:)))

Akármi Áron 2011.12.23. 14:19:27

@nosce: D ha viszont választani kellene, előbb tökölnék....:) A forralt bor tud várni...:)))

nosce 2011.12.23. 14:21:50

@gyvy:
@csicserierikat illeti :)

Akármi Áron 2011.12.23. 14:22:13

@csicserierika: igyekezz cserike, dobjad elfele az elektroNyos járgányodat, hát nem érzed, hogy minGyá bizseregsz?:)))))

Akármi Áron 2011.12.23. 14:24:16

@gyvy: hát mán megérdemli cserike, annyit dógozott az üzeletért is, oszt ő sosenem kapott vastag....borítékot:))))
Egyet értesz vele?:D (nagy szíved van, tuGGyuk...)

csicserierika 2011.12.23. 15:20:10

Köszönöm a szüleimnek, a hódolóimnak, kommenttársaimnak, és nem utolsó sorban Baltás démonnak, mert nélkületek nem jött volna létre :)

csicserierika 2011.12.23. 15:21:56

Külön köszönet Áronka és Nosce önzetlenségéért, és hogy gyvy rá tudott ülni a kezére és nem vitte el előlem :)

Akármi Áron 2011.12.23. 15:22:40

@csicserierika: aztakurva....gratu!
Hát Öcsém, hogy ilyen hosszan volt a csúcsod, majd elmeséled, mer' nekem még ilyen hosszú sosenem vót, pedig nem vagyok már zsengécske:DDDD

csicserierika 2011.12.23. 15:24:42

@Akármi Áron: most nézem, hogy elég hosszú volt az előjáték :)
Bocsi, de aSztat hittem, később teljesedünk be :)

csicserierika 2011.12.23. 15:27:44

@Akármi Áron: ilyet még én sem pipáltam, ki is fújom magam, befelé fordulok a falnak,oszt majd jövök később :)

Akármi Áron 2011.12.23. 15:27:59

@csicserierika: nincsenmit:D mi egyenesen aranyveretesek vagyunk, mind:)))
(az b@szott vóna be, ha csúcsközeli állapot közben (pics@ l óra:))))) csak úgy egy kósza kommentelő beugrott volna ....)
Nahát 17 ezer csúcsán lenni kiérdemelten, mégegyszer gratu.
Megszakítottam a dógaimat a közösülés miatt, menek folytatom, majd később jövök....

Akármi Áron 2011.12.23. 15:29:07

@csicserierika: hát a peTTing az qurva fontos...tuGGyuk:)

nosce 2011.12.23. 15:29:34

@csicserierika:
nah, de ügyi vagy csak nem te lettél a 17k ? :)

csicserierika 2011.12.23. 16:15:31

@Akármi Áron: még mindÉg jobb, ha a dógaidat szakítod meg :)

csicserierika 2011.12.23. 16:18:04

@nosce: most kéBzeld. Jókor kell lenni jó helyen :) Azt most nem vesszük figyelembe, hogy egy órán át dekkoltatok, hogy mikor méltóSztatok idedugni a képem.
Köszi még egyszer, lesz már mit mesélnem öreg napjaimban :)

csicserierika 2011.12.23. 16:19:15

@gyvy: nem zsibbadt el nagyon a kezed ?
Neked is köszi az önmegtartóSztatást :)

Hurri Kán 2011.12.23. 16:22:02

@csicserierika:
Hát, lilult kicsit, de máá tér bele visszafelé a vérkeringés. :)

csicserierika 2011.12.23. 16:24:22

@gyvy: tornáztasd is meg, mert 20ezerig még le kell ütni pár betűt :)

csicserierika 2011.12.23. 17:21:00

@lupacchiotta: óh, köszi :)
De te hol csavarogtál ? :)

csicserierika 2011.12.23. 17:23:14

@Talpig Jimmy: istenbizony, hogy eszembe jutott, hogy beelőzöl :)
Gyorsan revideálom magam, és úriemberré kell, hogy nyilvánítsalak :)

Talpig Jimmy 2011.12.23. 17:48:45

@csicserierika: ez a beelőzős dolog nem az én posztom :)
arra más hivatott :D

Akármi Áron 2011.12.23. 18:33:48

@nosce: DDD Hát megcsináltuk, történelmi pillanatok voltak.

Egyébként tényleg 17 ezer komment, baromi mennyiség. Nem tudom pontosan, de volt már ilyen vagy egyáltalán közeli mennyiségű kommentje valamelyik posztnak?

Akármi Áron 2011.12.23. 18:36:10

@csicserierika: Aszondod csúcsdöngető:D hogy előre a 20 ezerig....:)))

Hát látod, mit tettem....inkább a dógaimat, mintsem .....:D

csicserierika 2011.12.23. 18:55:54

@Talpig Jimmy: azért az úriembert eltaláltam ? :)

csicserierika 2011.12.23. 18:59:06

@Akármi Áron: előre hát... én megelégszem az egyszeri élménnyel, úgyis megismételhetetlen :)
Én majd csak segédkezem a csúcsra járatásban :)

avanivi 2011.12.24. 11:05:18

Boldog, békés karácsonyt mindenkinek:)))
ezt küldöm ......:)))))))video.google.com/videoplay?docid=7736092084112844433

Akármi Áron 2011.12.24. 11:21:42

@csicserierika: ok, szeretem a csapatmunkát:))))

@avanivi: Köszike, viszont neked is:)

És minden kommentelő társnak áldott és boldog Karácsonyt kívánok, köszönöm a sok boldog pillanatot, ami itt ezen a blogon ért általatok/általunk.
Ölelés:)

nosce 2011.12.24. 11:56:13

Boldog Békés Karácsonyt minden lakónak !
Where's the Line to See Jesus
www.youtube.com/watch?v=OExXItDyWEY

csicserierika 2011.12.24. 12:19:45

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, az egész nyarat, és évet, most pedig Boldog Ünnepeket Nektek !
www.youtube.com/watch?v=1TFrO8c_kVQ

Hurri Kán 2011.12.24. 14:28:00

Nagyon boldog karácsonyt a zegybegyűlteknek! :)

Zelefánt 2011.12.24. 17:35:07

@gyvy:
Szilvi buli?
A senkiföldjén?

Hurri Kán 2011.12.24. 23:26:45

@Zelefánt:
Úgy tűnik, ennél ütősebb lesz a program. :D

csicserierika 2011.12.28. 11:26:39

@nosce: mondhaSSuk, az Utolsó Szerda :)

nosce 2011.12.28. 11:31:07

@csicserierika:
ez a legvégső szerda :)

nosce 2011.12.28. 11:40:34

@csicserierika:
hirtelen vége lesz az évnek mint a botnak :)

csicserierika 2011.12.28. 11:59:06

@nosce: jövőre meg világvége ?

nosce 2011.12.28. 12:11:46

@csicserierika:
nem azt metekozták ki a mayák, vagy kik ? :)

csicserierika 2011.12.28. 12:39:17

@nosce: ők voltak, de még befigyelhet az izlandi szupervulkán is, már fortyog :)
Tegnap borszentelő szent János napja volt.
Remélem Áronka tudja a dolgát :)

nosce 2011.12.28. 13:08:47

@csicserierika:
"Remélem Áronka tudja a dolgát :)"

mit kell olyankor tenni ? Jól bebaszni ? :)

nosce 2011.12.28. 13:10:04

@csicserierika:

ház az a rusnya vulkán is :), meg az ájró is szétesik, meg kell állítani az órát éjfélkor és akkor baszhatják a vulkánok is :)

csicserierika 2011.12.28. 14:01:02

@nosce: majd a szentelt bortól kell bebaszni, mégiscsak áldás van akkor a zemberen :)

csicserierika 2011.12.28. 14:02:59

@nosce: szerintem sem várható semmi jó, át kéne aludni azt az évet :)

Hurri Kán 2011.12.28. 14:04:51

Azt hallottam, szilveszter előtt egy nappal délben belga kopasz tengerimalacot kell krétakör közepén áldozni, és fiatal tasmán ördög vérével kell bekenni az ajtókat, akkor nem hat az emberre semmiféle rontás. Inni lehet közben mint állat. :D

Akármi Áron 2011.12.28. 16:11:34

@nosce: @csicserierika: @gyvy:
Hábersze, hogy tUTTa:)
Jelentem tennap ezen a fertályon megáldották bŰ termésünket a reggeli mise után:D
Ezért most kell küdenem Szent Áronka poharát (dézsányi:)))nektek, melyből temérdek erőt, egészséget szürcsölhettek be,egész jövő évre kitartóan. Így eSzt most egyhúzásra kell legurgulázni mindenkinek, hogy a hatás se legyen kéCCséges:)))

Akármi Áron 2011.12.28. 16:15:55

@gyvy: DDDDDDD most kaptam délután egy magyar kopasz malacot kulcstartó formájában. Ezt tudnám beáldozni, amennyiben Cserke a krétakör problematikáját megolGGya:)))
A fiatal tasmán ördög vérét pedig rendezzék a fijúk, hát mindent egyedül kell megcsinálnunk...?:)))

csicserierika 2011.12.28. 16:47:51

@Akármi Áron: TuTTam, hogy megbízhatunk szaktudásodban, ráadásul már a reggeli mise után megejtetted az aktust :)

Ezek szerint teammunka lesz ? Akkor megyek krétáért, csak az a kérdés, hogy egy Áronkányi kupica után ki rajzol kört :)

Akármi Áron 2011.12.28. 17:10:26

@csicserierika: Nem tűrt halasztást a reggeli mise utáni aktus, mer' a magyar ember tuGGya, hogy este semMise...:)))
Biz'a a gyorsaság szükséges, ám a sieCCség káros is lehet:DDD
Közösben van a csuda erő, a krétát leljed hát fel, a kört majd kicakkozzák Áronkányi kupica:DDDD után is a fijúk, férfi munkaJaz egytÜl egyig:)))

csicserierika 2011.12.28. 18:07:45

@Akármi Áron: he, he, este semMISE, de rég hallottam :)
Igen, reggel frissiben kell elintézni a dógokat, míg tart a lendület.:)
Fijúk tán az új évi fogadalmukat fogalmazzák, hogy nem jelentkeztek még a kupicáért :)

Hurri Kán 2011.12.28. 18:16:57

@Akármi Áron: @csicserierika:
Már megfogalmaztam, hogy semmit se fogadalmazok meg. :) Se jövőre, se utána se nem. :D

Akármi Áron 2011.12.28. 18:52:27

@csicserierika: jó az öreg a háznál, ugyi?:))))Postáztam nekik, szerintem már becsempeszték az ajtó mellől, biSzti:D

@gyvy: kb. én is úgy szoktam.. sosenem fogadok meg semmit, így az mindíg biztos:))) Nekem nem kell, MMKK mindent teljesítek, ahogy a Nagy Könyvben megvagyon írva:DDD

csicserierika 2011.12.28. 19:26:07

@gyvy: eSzt én is megfogadhatom :)
@Akármi Áron: én az ahogy esik, úgy puffan életfilozófiámat fogom folytatni :)

Akármi Áron 2011.12.28. 19:48:52

@csicserierika: Helyes, akkor kiderült, hogy mindannyian úgy csináljuk, ahogy nekünk jó, így van ez...(jól):))))

csicserierika 2011.12.28. 20:12:48

@Akármi Áron: vagy, ahogy sikeredik :)
Legalább egy lóf@szt kaphatnánk, ha már poszt nincs :)

Akármi Áron 2011.12.28. 20:16:22

@csicserierika: DDD Gondolkodnom kell... mit kezdenék egy lóf@szal?:))))
Várok még inkább .... a posztra:DDDD

Akármi Áron 2011.12.28. 20:19:40

@csicserierika: Ráadásul ma később kezdődik a kiválasztás is. Kit tippelsz, ki lesz a következő?
Szerintem Petti, Atti nagyobb falat, a többivel nagyobb gondja nem volt, csak a lila kendős Kangával. Ja és Eszter is mehetne a levesbe, de lehet, hogy azt sem meri.

csicserierika 2011.12.28. 20:48:06

@Akármi Áron: Fogalmam sincs. Azt szeretném, ha Petit vinné, de vissza is menne a Peti. Esztinek a 80 százalékos győzelmei eléggé elgondolkodtatóak a bentieknek. Nem tudom, Sehivel hogy áll, lehet, hogy meglep bennünket ?

Akármi Áron 2011.12.28. 21:19:02

@csicserierika: Sehivel egetrengető balhéja nem igen volt, Sehi is mondta valamelyik nap,hogy javul a kapcsolatuk, és nem rakta rá a jelét sem, ez nálam nagyon utolsó variáció. Bár az is igaz Vera lelki állapoTTyától fűggően minden disznóságra képes:)))

rianna 2011.12.28. 21:37:33

@csicserierika: @Akármi Áron: puszika barátnék, itt az off-blogon ontopic beszélgettek?:)

nosce 2011.12.28. 22:28:44

@rianna:
itt békésen elvagyunk nem zavar minket ha ebből nincs uj öfi :)

nosce 2011.12.28. 22:29:18

@csicserierika:
sztem lofasz majd akad :)

csicserierika 2011.12.28. 22:35:56

@rianna: puszika :)
Bocsi én már a Veszedelmes viszonyokon csorgatom a nyálam Malkovichra :)

csicserierika 2011.12.28. 22:37:47

@nosce: miért éreztem, hogy a lóf@szra előjössz ? :)

Akármi Áron 2011.12.29. 12:20:26

Jó ebédhez szól(na) a nóta Nosce.... Ki éccaka legény, legyen nappal is:))))
Lóf@asz van itt, nem nóta:DDD (Legalább egy kuplé vagy valamicske:D)

@rianna: jókat b@szélgetünk, tudod te is, jó itt a menhelyen:)))

@csicserierika: Megláttuk, Gergő senem rossz, meglepi volt... majd ezután láSSuk, hogy kiJa szimpibb a nÍpnek:)

nosce 2011.12.29. 13:02:20

@gyvy: @csicserierika: @Akármi Áron:

ezen az éven már a vajákos ember se segíthet:)

Hurri Kán 2011.12.29. 13:14:42

@nosce:
Már én is csak jelentős mennyiségű pezsgő elfogyasztásában látom a kiutat. :D

nosce 2011.12.29. 13:16:33

@gyvy:
az jó, az hibernál :)

Akármi Áron 2011.12.29. 13:27:15

@nosce: nahát, errÜl van nagyBaszó:))) Köszke

@gyvy: A kiut Erányával egyet értek:DDD
Oszt lökök nektek hozzá egy kis debrőit a monotónia elfojtására, má'ha megáldották...

Hurri Kán 2011.12.29. 13:49:04

@nosce:
Előbb-utóbb. :)

@Akármi Áron:
Én nem vagyok a formaságok rabja, jó nekem áldatlanul is. ;-)

csicserierika 2011.12.29. 15:47:44

@nosce: egy kis áldott bor talán :)

Akármi Áron 2011.12.29. 15:49:51

@gyvy: DDD Nem vót ebben semmi formakényszer. De ártani sem ártott Isten jóságos áldása bŰséges termésünk iránt, mert aSztat jelenti, hogy törődik velünk, nemcsak borszentelő szent János napján:)))))

Hurri Kán 2011.12.29. 15:53:26

@Akármi Áron:
Hát ez mind szép és jó, de hát az újbor is volt már oJJJan, hogy Márton napját sem érte meg. :DDD

csicserierika 2011.12.29. 15:57:21

@gyvy: na, akkor voltak csak igazán áldatlan állapotok :)

Hurri Kán 2011.12.29. 16:09:02

@csicserierika:
Azok folyamatosan áldatlanok. :D

nosce 2011.12.29. 16:28:05

@csicserierika:
abból felszívjuk magunkat :)

csicserierika 2011.12.29. 16:33:22

@gyvy: mintha csak magam mondtam volna :)

csicserierika 2011.12.29. 16:35:52

@nosce: az jó lesz mán, mert most csak simán szívunk :)

nosce 2011.12.29. 17:02:14

@csicserierika:
sztem ebben nem sok változás lesz :)

lupacchiotta 2011.12.29. 20:54:46

Sziasztok!!!

@csicserierika:
Hát emlékszőőől még rám?
:DDD

Hurri Kán 2011.12.30. 09:00:35

Az utolsókat rúgom (be) idén. :D

nosce 2011.12.30. 09:12:31

@gyvy:
az ajtót vagy a motort ? :)

Akármi Áron 2011.12.30. 09:31:38

Prénteki jó reggelt repített fahéjas, gőzőlgő forralt borocskával,lehet szürcsölni!
Nem fintorgunk, nyalogaTTyuk:D
Jóva......, lehet hozzátok bízni:)))

csicserierika 2011.12.30. 11:00:12

@lupacchiotta: hát lehet aSzt elfelejteni ? :)

csicserierika 2011.12.30. 11:02:26

@nosce: kend ezt jól kifundálta :)
@Akármi Áron: én most vettem egy Törley alkoholmentes pezsegőt, most ki leszek tiltva a blogról ? :)

nosce 2011.12.30. 11:05:36

@csicserierika:
ki bizony, legalább önts bele pálinkát :)

Akármi Áron 2011.12.30. 11:22:12

@nosce: Majdnem:((( Most egy kicsit picsogok, most ment el a lánykám, felköltözött székes fővérosunkban, de ez az élet renGye. Mán csak az ivászat segíthet rajtam...:))))

@csicserierika: má' hogy lennél, csak egyet vettél, akkor nekem nem is jut belőle?:))) Mentessel kék kezdeni, hogy utána tuGGyak rátölteni áldottat:DDD
Na töCCsé nekem, mert rá vagyok szorulva...:)

Akármi Áron 2011.12.30. 11:24:27

@gyvy: DDD Csatlakozom hozzád. Az idén:)

csicserierika 2011.12.30. 11:36:08

@nosce: akkor meg az lesz a baj, hogy megszenCCSégtelenítettem a pálinkát :)

csicserierika 2011.12.30. 11:38:09

@Akármi Áron: na ugye, először piánóban kell indítani, és úgy menetelni a legfölsőbb szintekre :)

Akármi Áron 2011.12.30. 11:49:22

@csicserierika: Csak úgy lehet mindÉg, a menetrendet betartva, nehogy hamar elboruljunk:)))
Menek megkísérlem fortuna asszonyságot, hogy holnap francia pezsegét is tudjunk nyalintani.:D MindÉg az a temérdek észmunka...

Hurri Kán 2011.12.30. 12:02:08

@csicserierika:
Hát én ezzel nem büszkélkednék. :)

csicserierika 2011.12.30. 13:21:29

@Akármi Áron: ésszel él az ember, csak nehogy hülyék adója legyen az a lottópénz :)

csicserierika 2011.12.30. 13:27:42

@gyvy: nem kell nekem ahhoz innom, hogy bolond legyek :)

Akármi Áron 2011.12.30. 17:08:15

@csicserierika: DDD Fogtok ti még az én nyereményemből szürcsölni...érzem:)))

@nosce: Meg a....:))) a zene pipec, ahogy illik, búbodra egy barackot nyomok szeriből Öcsém:)

@Binbir gece: Pszt..., titok:)

nosce 2011.12.30. 18:04:55

@Binbir gece:
akkor utazik ki Bence is ? :)

csicserierika 2011.12.30. 18:31:09

jó, hogy már a BinBirC itt is fogható :)

csicserierika 2011.12.30. 18:31:41

@Akármi Áron: erre én is kénytelen leszek inni :)

csicserierika 2011.12.30. 19:25:31

@Talpig Jimmy: nem merte a másikra kitenni ? :) Eltévedt ? :)

Akármi Áron 2011.12.30. 19:43:30

@csicserierika: Kénytelen? Úgy dŰtöd majd magadba, mint a húzat:)))

BBGece itt dugja (el)a titkait:)))
Nem firtaTTyuk mijaz, kényesek vagyunk rá:D

nosce 2011.12.30. 19:46:58

@Talpig Jimmy:
"elbujdosott, Binbir?"

meee, nem becsültétek meg, itt mint tőzsgyökeres Alekosz fan mindig otthon van :)

Akármi Áron 2011.12.30. 19:55:41

@nosce: DDD Otthon, édes otthon!

csicserierika 2011.12.30. 20:41:00

@Akármi Áron: jól van, akkor kényszer nélkül döntöm , de nem lesz jó vége, ha itt elszabadulok ittas állapoTTyaimban :)

Hurri Kán 2011.12.31. 09:23:28

Lesz ez még ilyen se! Mindenkinek boldogot! 2012-t! :)

Akármi Áron 2011.12.31. 10:21:42

@csicserierika: eccer már látnám azt az elszabadult állapoTTyát tés'asszony:DDDDDD

Én pedig pajtikáimnak 2012-re a legfontosabbat, EGÉSZSÉGET kívánok, a többit meg majd megvesszük:))))
BUÉK!

csicserierika 2011.12.31. 13:01:54

@nosce: köszi, neked is és

Minden poszton pusztító kedves őrült társamnak kívánok BORT BÚZÁT BÉKESSÉGET EGÉSZSÉGET a jövőben !
Megjegyezném, hogy a búzából sört ill vodkát is lehet főzni :)

csicserierika 2011.12.31. 13:03:20

pár vessző lemaradt, kérem utólag behelyettesíteni . Küldök párat: ,,,,,,,

avanivi 2011.12.31. 13:27:07

BUÉK ... mindenkinek jó egészséget ,gazdagságot kivánok,és hogy teljesüljenek titkos vágyaitok, /bármik is azok/ BUÉK.... :)

Soror Formoza 2011.12.31. 16:41:40

BUEK - a kitartoknak. :)

Hurri Kán 2011.12.31. 19:24:23

Mégeccer hepinyújír evribodri. :)

csicserierika 2011.12.31. 20:21:40

isoráz sznovümgodom vsze :)

csicserierika 2011.12.31. 22:26:04

@Talpig Jimmy: ezek szerint a csók lányokban nem voltam benne ? :)

Talpig Jimmy 2011.12.31. 23:56:49

@csicserierika: azta, ez meg mi?
rengeteg csók
és még négy perc, BUÉK

csicserierika 2012.01.01. 07:29:57

JÓ reggelt !
Na, ki az ágyból, frissen az új évben.
Nincs nyafogás,fejfájás, meg másnaposság azt a kupoláját :)
Ki korán kel, hamar álmos lesz :)

Akármi Áron 2012.01.01. 09:38:40

@csicserierika: Üdébb napocskát!:)))
Fáj az a fej, de rettentő.... de nincs nyafogás:D

Boldog újévet, tiszta lappal indulva:)

Akármi Áron 2012.01.01. 10:14:49

@nosce: Orcacupp, szeretem U2-t, jót tesz a hangyáimnak is:))) Köszcsi

@csicserierika: Cserke a mi havunk, húdejó lesz....boldogasszony hava:D

csicserierika 2012.01.01. 10:48:09

@Akármi Áron: juhé, már dörzsölöm a tenyerem :)

Akármi Áron 2012.01.01. 12:59:13

@csicserierika: DDD még szép,sátáni mosollyal...:)(*kacsint*)

csicserierika 2012.01.01. 18:09:05

@Akármi Áron: akkor szórok ki egy kis magot, hátha a BNM erre tévelyeg :)

Akármi Áron 2012.01.01. 18:50:47

@csicserierika: DDDDD Hej, jó magvas gondolat:))))

csicserierika 2012.01.01. 19:25:29

@Akármi Áron: sokáig érleltem, már majdnem kicsírázott :)
Nem forog az agyam, remélem, nem ennek a jegyében fog eltelni az év :)

Hurri Kán 2012.01.01. 21:36:00

Jó reggelt mindenkinek, boldog (?) idei elsőt. :)

Akármi Áron 2012.01.02. 08:52:10

Kora tűrhető reggelit újév második napján, hetfűn...:))

Cserke nekem is keNYetlen a fogaskerekem, majdcsak beindul a Fergeteg havában:)))

nosce 2012.01.02. 10:07:55

@Akármi Áron:
jajjj, ez a H betús rém, főleg ha lencsére jön :)

csicserierika 2012.01.02. 10:16:13

@Akármi Áron: inkább maradjon kenetlen, de a fergetegről lemondanék :)
SziJa :)

Jó reggelit !
Nosce kivetted a számból, én akartam a nagybetűs rémmel fenyegetni :)

Hurri Kán 2012.01.03. 16:28:04

Jó reggelt! Holnap itt a Mikulás. :D

csicserierika 2012.01.03. 16:46:43

@gyvy: neked is :)
Hozzánk a nyuszi jön, olyan tavaszias az idő :)

Hurri Kán 2012.01.03. 16:48:53

@csicserierika:
Hozzám is jöhetne. Kb. 3-4 kilós, megnyúzott, kizsigerelt formában. Belsőségek természetesen külön csomagolva szintén jöhetnek. :)

csicserierika 2012.01.03. 17:22:34

@gyvy: hozhatná kisbarátját báránykát is :)

nosce 2012.01.04. 09:05:51

@csicserierika:
milyen horrort csaptok itt ? :)

lupacchiotta 2012.01.04. 15:15:46

@gyvy:
Hahaha... Most félrenyeltem! :DDD
Kocc???

nosce 2012.01.05. 15:24:20

@gyvy:
ez a szrelem elég hírtelen jött , majd el is múlik :)

Hurri Kán 2012.01.05. 15:39:54

@nosce:
Hátha ez lesz az igazi :D

nosce 2012.01.06. 00:32:51

@gyvy:
"Hátha ez lesz az igazi :D"

hát ha elnézi neki azt a másik 50-60 nőt akkor tuti :)

Akármi Áron 2012.01.06. 08:43:06

Jó reggeltnapot kedvenc nagy P-s napon
Hejdevártuk:)))

csicserierika 2012.01.06. 09:41:02

@Akármi Áron: na meg vízkereszt, vagy azt csináltok amit akartok :)

Hurri Kán 2012.01.06. 09:43:56

Első prrrrrrréntek az évben. :)

nosce 2012.01.06. 09:48:27

@Akármi Áron: @csicserierika: @gyvy:

nehéz szülés volt de megvan az első P :)

Akármi Áron 2012.01.06. 11:59:42

@csicserierika: Hát ippeg ezaz, hogy vízkereszt, 'oszt nagyböjtig csak megjelenik eccer az Úr is, bokros teendői lehetnek...:D

@gyvy: ez viszont biSztos, így hála az elveszett Úrnak (ugyi?) messze még a messze...utolsó:D

@nosce: amegvan, csak mos'mán a szoptatást várjuk, a beTEJjesedést...:)))

Hurri Kán 2012.01.06. 12:10:19

@Akármi Áron:
Nem vesztem ám el, csak mostanság az élet több fronTYán kell heJJJt állanom. ;-)

nosce 2012.01.06. 16:30:53

@gyvy:
állj is helyt keményen :)

nosce 2012.01.06. 16:31:40

@Akármi Áron:
ahogy látom a szoptatás/szopás is meglesz hamar :)

csicserierika 2012.01.06. 16:37:54

@nosce: a többimár könnyebb szülés lesz :)

csicserierika 2012.01.06. 16:40:30

@Akármi Áron: nekem már az Úr helyett az is megfelelne, ha a három királyok az aranyon és töm(j)ényen kívül egy új posztot hoznának :)

Hurri Kán 2012.01.06. 16:57:02

@nosce:
Ó, a szopásról az ügyfelek képesek gondoskodni. ;-))) Megoldják nekünk. :DDD

Akármi Áron 2012.01.06. 19:12:00

Na esti csók a csapatnak:)

@gyvy: A fronTyon MMKK heJJt kell állni, mer' lŰni csak úgy lehet:)

@csicserierika: DDD asse vóna mán rossz, poszt arra gondoltam:)))

@nosce: DDD hamar hát, ha van ölég tejünk:)))

csicserierika 2012.01.06. 22:12:48

@Akármi Áron: na meg időnk is van, miért ne ... ? :)
Jóccakka !

Akármi Áron 2012.01.06. 22:41:55

@csicserierika: Jóccaka neked is, nekem is, előtte még elkaptam egy levelet....1x112:))))Hoppáré!

Akármi Áron 2012.01.07. 20:35:46

Jó estét és pihenést!
@nosce: köszi a dallamot:)

Akármi Áron 2012.01.08. 14:37:50

Szép havas napot!
Én már meghemperegtem a hóban:D
@nosce: köszcsi, szexi tetkós fül:))))

avanivi 2012.01.09. 18:39:01

@nosce: No ez az én zeném :)))))

avanivi 2012.01.09. 18:45:13

@Akármi Áron: szia Áronka, nálunk még nincs hó. /Kisalföld/
Rég jártam itt ,mindenki megvan ??

Akármi Áron 2012.01.10. 09:10:13

@avanivi: Szija neked is és buJék!
Vasárnap esett elég jól, /Nagyalföld déli csücske/:)))) de mára majdnem el is olvadt, pocsék szürke táj lett.
Reméljük mindenki, csak az újévi bokros teendők miatt ritkább itt egy pöttyet a románckodás:))))

avanivi 2012.01.10. 17:50:16

@Akármi Áron: Nekem most sok dolgom van,de ha tudok idenézek. Minden jót mindenkinek :)))))

Akármi Áron 2012.01.11. 08:24:04

@avanivi: @nosce: Na tessék, már meg hómentes napot, eddig tartott a fehér csoda!
Vegyüljünk a bokros teendőinkben, még csak K nap:)))
A zene és jókívánság enyhítőleg hat, köszke nektek:)

Akármi Áron 2012.01.11. 08:25:35

Óh jaj!:D Sz. nap (fogyatékkal keltem ma:))

csicserierika 2012.01.11. 15:50:37

@Akármi Áron: Ő, jaj, csak nem a pirospozsgák tűntek el reggelre ? :)
SziJA :)
A fehér csodával ne idegeJJé, mert a csoda színe kék és viagrának hívják , a havat meg úúútálom :)

Hurri Kán 2012.01.12. 21:23:17

Jóestéket. :)
Kisprrrréntek. :)

rianna 2012.01.12. 22:02:57

asszem ezt még nem dedikáltam nektek. Noscének biztos lesz megfelelő válasza:)

www.youtube.com/watch?v=9U77bsDnC4w

nosce 2012.01.13. 08:34:14

@gyvy:
ésss Nagy Péntek :)

Akármi Áron 2012.01.13. 09:14:23

@gyvy: Jó reggelt szép,nagy P-s napon, eljöve:)))

@csicserierika: Szijja, semmi pánik a pozsgák állandóJak:) Nyugalom, csak villanás volt a hó.Úgy nézett ki, hogy jön, közben pedig ment...:D

A nóták is megvótak...tovább megyek...:)

Hurri Kán 2012.01.13. 14:49:37

@nosce: @Akármi Áron:
A legnagyobb péntek a héten. :)

nosce 2012.01.13. 14:50:45

@gyvy:
"A legnagyobb péntek a héten. :)"

és az elsőőőőő is :)

csicserierika 2012.01.13. 16:38:15

@Akármi Áron: Szija :)
No azért, ezen a télen érdeklődés hiányában eltekintenék a havas tájtól.
Ugorgyunk, oszt jöhet a tavasz :)

nosce 2012.01.13. 18:23:41

@csicserierika:
"No azért, ezen a télen érdeklődés hiányában eltekintenék a havas tájtól."

miért ? vettem egy vadijó hólapátot, :)

csicserierika 2012.01.13. 18:40:34

@nosce: majd eladod Alaszkában jó pénzért :)

Akármi Áron 2012.01.13. 20:10:26

@gyvy: Igazad is van és szerencsés is, én kivagyok vele békülve:)

@csicserierika: eltekintettük, ippeg csak egy pillantás volt.
Már nyakunkon liheg a tavasz,kicsit kiKANdikál a napocska,oszt a csicsergés beindul :))))) Jóvanez:D

nosce 2012.01.14. 07:33:44

@csicserierika:
" majd eladod Alaszkában jó pénzért :)"

alaszkában mi a fasznak eltolni a havat ? pár perc oszt ugyanannyi van ott :), kb mint a szaharában sepregetni a homokot :)

nosce 2012.01.15. 09:07:37

@Akármi Áron: @csicserierika:

na van hó vagy nincs hó ? izzítsam a lapátomat ? :)

csicserierika 2012.01.15. 09:48:31

@nosce: hacsak nem egy kört akarsz rajta menni, akkor igen :)
Itt szikrázó nap, tavasz filing :)

nosce 2012.01.15. 09:54:01

@csicserierika:
"Itt szikrázó nap, tavasz filing :) "

na most akkor nem jön a sarki hideg ? Vagy az EU már azt se hajlandó ideadni nekünk ? :)

csicserierika 2012.01.15. 10:16:00

@nosce: meg az orosz űrszondát is megkaphatják :)

nosce 2012.01.15. 13:31:43

@csicserierika:
"meg az orosz űrszondát is megkaphatják :) "

sztem azt szivesen átadják :)

csicserierika 2012.01.15. 17:31:20

@nosce: most hallom, hogy kínaiak kapják.
Hiába na, nagyhatalom :)

csicserierika 2012.01.15. 17:31:55

Áronka sepregessél szaporán !! :)

Akármi Áron 2012.01.15. 19:10:20

@csicserierika: Jóóó, csak a kislapátot kerestem...:))))
Szerintem jobban járok most a fizikai észmunkával:D minthogy kommentelgessek, ahogy elnézem... Na vár a munka:)))

csicserierika 2012.01.15. 19:18:14

@Akármi Áron: he, he ma alacsonyan szállnak a parasztok :)
(és most nem a mezőgazdaságra gondolok )

csicserierika 2012.01.15. 19:19:15

na, meg a zűrszondák :)

nosce 2012.01.15. 21:13:37

@Akármi Áron:
"fizikai észmunkával"

az micsoda ? :)

Akármi Áron 2012.01.16. 08:18:05

Jobb H-s napot,várva a P-t!:)
@nosce: feladtam a leckét, mi?:)))
Mindent azé' nem árulok el,de nálam minden házi-konyhai munka mérhetetlen "észmunka"......így a sepregetés is. Tennap ezügyben a fizikai erőkifejtés kisebb volt, mint az agymunka:DDDDDD (Érti, aki érti:)

@csicserierika: Pl.DDD Vág az eszed, mint a beretFa:D

az én rózsám vasutas 2012.01.16. 11:27:25

Alacsony vérnyomás?
Nagy tűrőképesség?
Neked erre van szükséged!
www.ize.hu/comments.php?post_id=20457

Akármi Áron 2012.01.16. 11:40:50

@Binbir gece: És tudta...DDDD
Jóember vagy:)))))

nosce 2012.01.16. 11:44:52

@csicserierika: @Akármi Áron:

hát köszi a felvilágosítást a hét hálaisten ucsó H betűs napján :)

nosce 2012.01.16. 11:45:25

@Binbir gece:
ezzel hamar le lehetett volna amortizálni a szavazótáborát :)

csicserierika 2012.01.16. 11:59:29

@Binbir gece: 235 nézettsége van egyelőre.
A tárgyilagossághoz tudnom, kell, hogy ebből TE hányszor nézted végig az egy órát ? :)

nosce 2012.01.16. 12:30:09

@csicserierika:
szerintem abból 200 lagalább Binbir lehetett :)

csicserierika 2012.01.16. 12:35:52

@nosce: ezt a beírást a videó alatt találtam: "48:36-nál kezdtem gyanakodni, hogy ez egy különlegesen egyedi feldolgozás."
Talán tényleg ő volt :)

csicserierika 2012.01.16. 15:24:52

@nosce: áá.. én már 38:55-nél kapisgáltam :)

az én rózsám vasutas 2012.01.16. 16:17:21

@csicserierika: Csak egyszer. A végefelé van a legjobb rész, amikor Alec szöveget téveszt és hapci támtárámtámtárárám gőzöst énekel.

csicserierika 2012.01.16. 16:45:26

@Binbir gece: a francba...most nézhetem újra, az a kedvenc számom :)

Akármi Áron 2012.01.16. 18:05:16

@nosce: Isteni volt a látvány is, biz'Sten lúdbőrös volt... köcce:)))(jó nagy kakaót adtam rá:D)

nosce 2012.01.16. 19:33:59

@Binbir gece:
mondjuk bele lehet zavarodni a szövegbe :)

nosce 2012.01.16. 19:34:38

@Akármi Áron:
akkor már havat is könnyebb lapátolni :)

Akármi Áron 2012.01.16. 19:50:30

@nosce: DDD "De hol van a már a tavalyi hó?":))))) (Meg az idei is....!)

nosce 2012.01.16. 21:02:36

@Akármi Áron:
én is szeretném már megforgatni a csillivilli lapátomat :)

Akármi Áron 2012.01.17. 09:14:05

@nosce: Elhiszem:)
Na de megbiSzható-é, akinek a kezében van a csillivilli nyele?:D NaGGyon lényeges:)))

nosce 2012.01.17. 13:45:03

@Akármi Áron:
az a lényeg h szeresse megfogni a munka végét akkor nem lehet rossz kezekben :)

nosce 2012.01.17. 15:25:37

@gyvy:
csinálhatna belőle egy extended változatot is, akkor nem lenne ilyen rövid :)

csicserierika 2012.01.17. 17:46:36

@gyvy: 45:32-nél tetszik a legjobban :)

Hurri Kán 2012.01.17. 17:47:31

@nosce:
Annyi pálinkám nincsen itthon.

@csicserierika:
Meg se nem merem hallgatni. Félek nem tudnám magam átadni a műélvezésnek. :)

csicserierika 2012.01.17. 18:20:18

@gyvy: hát miért adott neked füleket a jó isten ? :)

nosce 2012.01.17. 20:14:36

@gyvy: @csicserierika:

lassan megjelenhetne egy Tiesto vagy egy David Guetta remix is, Akon alá rappelésével :)

csicserierika 2012.01.17. 20:24:33

@nosce: és igen.. :) Hallottam már mind a háromról. Nem is vagyok olyan öreg :)

Hurri Kán 2012.01.17. 21:15:34

@csicserierika:
Az baj, nem tudom. Mondta, de nem hallottam. :D

@nosce:
Ez még koncepció szintjén is elképesztően durva. :D

nosce 2012.01.18. 13:29:43

@csicserierika: @gyvy:

hát ha nagyot akarnak a magyar piacon kaszálni muszáj ráküldeni az Alekosz örökzöldre egy remixet :)

rianna 2012.01.18. 16:28:40

@csicserierika: pedig inkébb anyaméhnek gondoltalak volna :P

csicserierika 2012.01.18. 16:37:50

@rianna: he, he, nem beszélni jól angol :)
Házi dolgozó méh, a pontos meghatározás :)
Te is szenvedsz ? Nincs már sok potenciál a vv 5-ben. Kiváncsi lennék a nézettségre.
Tuti nem éri el a tavalyiét.

rianna 2012.01.18. 16:41:16

@csicserierika: Én is szenvedek. Annyira, hogy már a kommenteket is alig olvasom :)

nosce 2012.01.18. 16:49:38

@csicserierika:
"Kiváncsi lennék a nézettségre.
Tuti nem éri el a tavalyiét."

kicsivel van fölötte az összeesküvőknek AMR-ben...

csicserierika 2012.01.18. 16:51:18

@rianna: azt még szoktam, bár a van akiét átugrom, mert zavarólag ha a bioritmusomra.
Néha beírogatok, de csakis hülyeségeket :)

csicserierika 2012.01.18. 16:53:00

@nosce: nem csodálkozom. Már én is , van amikor inkább alszom. Ilyen tavaly SSKK nem fordulhatott elő.
Évát a villába !

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 16:53:47

ez itt olyan, mint egy hozzászólás- temető, amit itt beírsz, azt soha többet senki nem tudja elolvasni...

"ki itt beírsz, hagyj fel minden reménnyel"

rianna 2012.01.18. 16:58:40

@csicserierika: nálam is egyre több a bioritmus-zavaró hozzászólás :)

nosce 2012.01.18. 17:02:35

@csicserierika: @Brr:
"ez itt olyan, mint egy hozzászólás- temető, amit itt beírsz, azt soha többet senki nem tudja elolvasni..."

téged is eltemetünk :)

rianna 2012.01.18. 17:09:18

@nosce: finom csoki?

@Brr: a hv-re gondolsz vagy erre a posztra?

rianna 2012.01.18. 17:27:15

@nosce: ha finom, akkor kérek :)

csicserierika 2012.01.18. 17:56:00

@Brr: talán jobb is :)
Nyáron néha elszabadult a pokol ( jó értelemben ) :)

rianna 2012.01.18. 18:09:11

@nosce: kis baileyst is kapok?:)

@csicserierika: hálistennek, 17 ezer kommentet egyetlen átlagjúzer gépe sem nyit ki :D

nosce 2012.01.18. 19:56:16

@rianna: a sex tutira jót tesz :)

rianna 2012.01.18. 20:08:47

@nosce: ez most tanács, vagy felajánlod a szolgálataid ?:D

nosce 2012.01.18. 20:19:16

@rianna:
tanács, de ugye azt mondja az írás
"Ahol nagy a szükség, közel a segítség" :)

rianna 2012.01.18. 20:27:36

@nosce: én egyáltalán nem beszéltem sem nagy, sem egyéb szükségről :)

nosce 2012.01.18. 20:30:54

@rianna:
ugye a szükség az mindig relatív, mondhatja a zember utána, h erre nagy szükség volt :)

rianna 2012.01.18. 20:43:05

@nosce: mondattyuk, hogy vannak akik fölismerik a szükségeleteket:)

rianna 2012.01.18. 20:51:35

@rianna: monDhattyuk, természetesen.

nosce 2012.01.18. 21:02:02

@rianna:
már a másikét vagy a sajátot ? :)

rianna 2012.01.18. 21:53:04

@nosce: a sajátot könnyű. Miért írtam vajon a felismeriket Ö-vel?:D

nosce 2012.01.19. 22:10:47

na, kispénteknek vége lassan :)

rianna 2012.01.20. 01:19:10

everyday im shufflin'....

nosce 2012.01.20. 09:44:41

@rianna:
a csizmában aludtál ? :)

rianna 2012.01.20. 11:28:44

@nosce: nem, de reggel az volt az első gondolatom:)

nosce 2012.01.20. 13:46:25

@rianna:
én abban aludtam volna :)

nosce 2012.01.20. 13:55:10

embereeeekkkkk pééééénttteeeeekkkk!

nosce 2012.01.23. 07:33:53

@rianna: @csicserierika: @Akármi Áron: @gyvy:
ez a hét utolsó H betűs szörnye :)

csicserierika 2012.01.23. 10:02:33

@nosce: milyen kis rendes vagy, hogy életben tartod a posztot :)
Hol vannak a többiek, csak nem dolgoznak lógás helyett ? Ez Hallatlan, és Tűrhetetlen !
Azonnali vizsgálóbizottságot követelek :)

nosce 2012.01.23. 10:47:03

@csicserierika:
de legalább is rendezzünk egy nagy tüntetést :)

nosce 2012.01.23. 10:48:18

@csicserierika:
Áronka biztos mutyizik valamit, vagy vár a hóra h lapátolhasson :)
gyvy meg most enged fel a hétfői lefagyásból :)

csicserierika 2012.01.23. 13:24:21

@nosce: ja, Áronka zugkocsmát üzemeltethet valahol máshol, gyvy, meg talán hibernáltatta magát, olyan rég volt :)

nosce 2012.01.23. 16:41:18

@csicserierika:
Áronka kiméri a zujbort :), gyvy meg lehet h űrutazáson van :)

csicserierika 2012.01.23. 17:38:59

@nosce: vagy zugivó lett, gyvy meg az úr az űrből :) Nanunanu

csicserierika 2012.01.23. 20:42:14

ma van az év legdepressziósabb napja (index)
hálistennek nem vettem észre a fáraTTságtól :)

nosce 2012.01.24. 07:47:33

@csicserierika:
Túléltük a legdepressziósabb hétfőt, az idén már nagy baj nem érhet minket :)

nosce 2012.01.24. 22:10:06

@rianna:
nah ez az egyik kedvencem én is belinkeltem már párszor :)

rianna 2012.01.24. 23:34:57

@nosce: táncolni is tudsz rá?:P

nosce 2012.01.25. 11:08:51

idegnyugtató szerda :)

Akármi Áron 2012.01.25. 12:41:01

Jaj mán, ha egy kicsit odavagyok?:)))))
Senem zúgkocsma, senem zúgivó, mutyizás dologházban, igen nosce:)

Év eleji őrület, fennforgás, de igyekszem most már...!A héten a seprőt is illik mán' megfogni...:)

@csicserierika: nyugi minden ok, merek én nélküled kocsmát müködtetni?:D
Meg különben is, ketten tuGGyuk igazán.

nosce 2012.01.25. 13:33:14

@Akármi Áron:
hát a seprőt markold is meg keményen :)

csicserierika 2012.01.25. 21:01:41

@Akármi Áron: azé' mert a kasszában én csilingelek , már seprőt is beszereztem az aprópénzhez :)

csicserierika 2012.01.25. 21:02:47

@nosce: el a kezekkel a seprőtől :)

Hurri Kán 2012.01.27. 11:30:23

Prrr-rr-rréé-nntekkkk :)

rianna 2012.01.27. 17:17:39

@nosce: da one??? *szívdobog* :D

Ezek is jók, de a múltkori öszeállításod nagyon tetszett.

rianna 2012.01.31. 22:00:57

szereztem másik addikciót :)

nosce 2012.01.31. 23:48:47

@rianna:
nah, az vajon mi ? :)

rianna 2012.02.01. 18:02:47

@nosce: inkabb megsem mondom,mert mar jarok rehabre :)

nosce 2012.02.01. 21:07:52

@rianna:
na ne márrr h nem mondod, akkor írd meg priviben :)

nosce 2012.02.02. 18:54:08

a kispéntek kinyúlt :)

rianna 2012.02.02. 20:20:21

@nosce: ma nyertem!!!! De felét szétosztottam :DD

nosce 2012.02.03. 09:59:12

elsőőőőőőőőőőőőőőő, Péntek :)

Akármi Áron 2012.02.03. 10:02:52

@nosce: és az utolsó is.... a héten:DDD

nosce 2012.02.03. 10:10:43

@Akármi Áron:
sajnosss, azzal indulhatna már valamelyik párt h legyen 2 péntek egy héten ...:)

nosce 2012.02.03. 14:44:28

@Akármi Áron: @gyvy: @rianna: @csicserierika:

gyerekek nem hágjuk meg a 18k-t ? :)

nosce 2012.02.03. 15:05:33

@Akármi Áron:
@csicserierika:
éreztem én h jó lesz a csillivilli hólapát :)

nosce 2012.02.03. 20:05:43

macskaroppantó hideg van :)

nosce 2012.02.03. 20:08:18

ha valakinek kell kölcsönadom a vadiúj lapátomat :)

nosce 2012.02.03. 20:09:03

@nosce:
ma még ingyér van de holnap már csak licitálva lehet megkapni :)

nosce 2012.02.03. 20:13:18

@rianna:
"ma nyertem!!!! De felét szétosztottam :DD"

egy igazi terézanya vagy :)

nosce 2012.02.03. 20:15:25

@rianna:
"ma nyertem!!!! De felét szétosztottam :DD"

nemtudtam bejutni mert nem kűtte a megerősítő kódot vagy 2 órán keresztül aztán hagytam a faszba :)

rianna 2012.02.04. 00:10:39

@nosce: nem tudok nem adni, ha nekem van, nah. Cant help it:D

rianna 2012.02.04. 00:14:13

@nosce: jáájjj, olyan jó lesz, mikor bejutsz, rájössz a cselre, aztán csak úgy osztod nekem a nyereséged :)))))

Akármi Áron 2012.02.04. 15:46:36

@nosce: tartok tőle, hogy a két P-s programunk nem nyerő....hacsak mi nem alakítunk egy jó teamet erre a f@sz@
duóP-s csodára:D

De... ugorGyuk:))) (Pici híJJa)

csicserierika 2012.02.04. 19:21:53

@nosce: jaj, most kukkantottam be. Mi van itt ? Tánczenei koktél, vagy átalakultunk trendi music poszttá ?
Kedvesem ne a lapátodat küGGyed, hanem tenmagad gyere, mert kiB-ott sok hó van felénk. Nekem konkrétan sírhatnékom van tőle. Nem vagyunk miNK Alaszka.
A hágásban meg természetesen benne vagyok :)

nosce 2012.02.04. 19:45:14

@Akármi Áron:
": tartok tőle, hogy a két P-s programunk nem nyerő....hacsak mi nem alakítunk egy jó teamet erre a f@sz@
duóP-s csodára:D
"

akkor legyen úgy meg 2 P hogy egy péntek meg egy pina, vagy 2 pina :)

nosce 2012.02.04. 19:46:20

@csicserierika:
"Kedvesem ne a lapátodat küGGyed, hanem tenmagad gyere, mert kiB-ott sok hó van felénk. Nekem konkrétan sírhatnékom van tőle. Nem vagyunk miNK Alaszka."

ég most már itt is a kezem alatt a munka meg a lapát :)

nosce 2012.02.04. 19:47:51

@rianna:
"nem tudok nem adni, ha nekem van, nah. Cant help it:D"

arany szived van :), másoddal is így vagy ? :)

csicserierika 2012.02.04. 20:09:24

@nosce: jó szöveg :P Itt is ugyanolyan jól égne :)

nosce 2012.02.04. 20:41:43

@csicserierika:
na de amíg utazással tétlenkedem belepi az egész fődet a hó :)

nosce 2012.02.05. 09:13:36

@csicserierika:
na bejöttem egy kicsit melegedni a hólapátolásból :)

nosce 2012.02.05. 09:15:27

@csicserierika:
@Akármi Áron:
nálatok dupla akkora hó van, nem panaszkodhattok h nem kaptatok bőkezűen :)

nosce 2012.02.05. 09:17:41

@csicserierika:
tegnap Balázs mellén pina jel volt, ez vajjon mit jelenthetett :) ?

nosce 2012.02.05. 09:19:58

@rianna:
egyébként én nem is tudok bingózni :) szerencsémre :)

nosce 2012.02.05. 17:28:02

segítségül hívom plagibát kicsit :)

nosce 2012.02.05. 17:28:55

de legalább is rendezzünk egy nagy tüntetést :)

nosce 2012.02.05. 17:29:29

Áronka biztos mutyizik valamit, vagy vár a hóra h lapátolhasson :)
gyvy meg most enged fel a hétfői lefagyásból :)

nosce 2012.02.05. 17:30:10

Áronka kiméri a zujbort :), gyvy meg lehet h űrutazáson van :)

nosce 2012.02.05. 17:30:46

ja, Áronka zugkocsmát üzemeltethet valahol máshol, gyvy, meg talán hibernáltatta magát, olyan rég volt :)

nosce 2012.02.05. 17:31:35

ma van az év legdepressziósabb napja (index)
hálistennek nem vettem észre a fáraTTságtól :)

nosce 2012.02.05. 17:32:04

vagy zugivó lett, gyvy meg az úr az űrből :) Nanunanu

nosce 2012.02.05. 17:32:38

Túléltük a legdepressziósabb hétfőt, az idén már nagy baj nem érhet minket :)

nosce 2012.02.05. 17:34:37

nah ez az egyik kedvencem én is belinkeltem már párszor :)

nosce 2012.02.05. 17:36:15

idegnyugtató szerda :)

nosce 2012.02.05. 17:36:44

táncolni is tudsz rá?:P

nosce 2012.02.05. 17:38:15

azé' mert a kasszában én csilingelek , már seprőt is beszereztem az aprópénzhez :)

nosce 2012.02.05. 17:38:55

hát a seprőt markold is meg keményen :)

nosce 2012.02.05. 17:39:40

el a kezekkel a seprőtől :)

Hurri Kán 2012.02.05. 17:39:43

@nosce:
Nem kérem, nem hibernálódtam. ;-)

nosce 2012.02.05. 17:40:09

Újta Nagy Péntek :)

nosce 2012.02.05. 17:40:51

da one??? *szívdobog* :D

Ezek is jók, de a múltkori öszeállításod nagyon tetszett.

nosce 2012.02.05. 17:41:43

da one??? *szívdobog* :D

Ezek is jók, de a múltkori öszeállításod nagyon tetszett.

nosce 2012.02.05. 17:44:13

Na jóvan:)))Ez is...

nosce 2012.02.05. 17:45:04

@Akármi Áron:
esik még a hó arrafelé ? :)

nosce 2012.02.05. 17:46:56

@rianna:
"nem tudok nem adni, ha nekem van, nah. Cant help it:D"

arany szíved van :)

nosce 2012.02.05. 17:48:13

@gyvy:
"Nem kérem, nem hibernálódtam. ;-) "

megláttad a zárnyékodat és visszabujtál vagy kint maradtál ? :)

nosce 2012.02.05. 17:48:59

jaj, most kukkantottam be. Mi van itt ? Tánczenei koktél, vagy átalakultunk trendi music poszttá ?
Kedvesem ne a lapátodat küGGyed, hanem tenmagad gyere, mert kiB-ott sok hó van felénk. Nekem konkrétan sírhatnékom van tőle. Nem vagyunk miNK Alaszka.
A hágásban meg természetesen benne vagyok :)

nosce 2012.02.05. 17:49:44

@csicserierika:

kell még seprús ember ? :)

nosce 2012.02.05. 17:56:43

@gyvy:
akkor még a nyakunkon a tél egy darabig :)

nosce 2012.02.05. 17:58:13

@nosce:
lottózni se tudok, meg rossz a lapjárás is :)

nosce 2012.02.05. 18:00:13

@gyvy:
egyébként a baszómackóknál hogy van ha visszabujnak hány napig lesz még petting akarom mondani tél ? :)

nosce 2012.02.05. 18:01:52

@nosce:
de a felét mindig szétosztom :)

nosce 2012.02.05. 18:02:29

Na jóvan:)))Ez is...

Hurri Kán 2012.02.05. 18:03:17

@nosce:
Ha olyan a hangulat, egész évben tél van. ;-)

nosce 2012.02.05. 18:05:03

éreztem én h jó lesz a csillivilli hólapát :)

nosce 2012.02.05. 18:05:59

@gyvy:
"Ha olyan a hangulat, egész évben tél van. ;-)"

kell ilyenkor egy kis Ibiza :)

nosce 2012.02.05. 18:08:05

kezd elmúlni a kishétfő :)

nosce 2012.02.05. 18:09:37

macskaroppantó hideg van :)

nosce 2012.02.05. 18:10:31

tartok tőle, hogy a két P-s programunk nem nyerő....hacsak mi nem alakítunk egy jó teamet erre a f@sz@
duóP-s csodára:D

De... ugorGyuk:))) (Pici híJJa)

nosce 2012.02.05. 18:11:10

jó szöveg :P Itt is ugyanolyan jól égne :)

nosce 2012.02.05. 18:11:44

sajnosss, azzal indulhatna már valamelyik párt h legyen 2 péntek egy héten ...:)

nosce 2012.02.05. 18:14:54

ha valakinek kell kölcsönadom a vadiúj lapátomat :)

nosce 2012.02.05. 18:15:51

na bejöttem egy kicsit melegedni a hólapátolásból :)

nosce 2012.02.05. 18:17:40

plagibaa, esszem faszom megáll :)

Akármi Áron 2012.02.05. 18:26:38

@nosce: DDD Most ippeg PIAnóban van:)
Te mit játszadozol itt monóban?:)))))

Akármi Áron 2012.02.05. 18:30:06

@nosce: Brr hideg van, de a muzik azért megint melengetett, köszke:)

nosce 2012.02.05. 18:34:01

@Akármi Áron:
ma nagyon hhhiideg lesz éjjel vigyázzatok, a biciklisek állítóleg menet közben megfagynak :)

Akármi Áron 2012.02.05. 18:51:48

@nosce: Majd jó összegömbölyödünk, 'oszt úgy vigyázunk:)

Kezdetnek asenemrossz játék:D

nosce 2012.02.05. 18:58:38

@Akármi Áron:
jó, de kerékpárra eszetekbe ne jusson ülni, vagy a holdat ugatni :), ilyenkor igaz h hallgatni arany :)

nosce 2012.02.05. 18:59:33

@Akármi Áron:
"Kezdetnek asenemrossz játék:D"

kezdetnek nem is, de jobb társaságban :)

csicserierika 2012.02.05. 19:22:07

@nosce: már szereztem egy fiJatalkát:)

nosce 2012.02.05. 19:24:33

@nosce: na ennek pl. a tunej-a csak 3-4 évvel van lemaradva, kéne bele rap betét legalább kettő, akár magyarul és király lehetne, a clip meg lassú fos így fel kéne gyorsítani kb 10 szeresére akkor talán, de igéretes kezdet...

nosce 2012.02.05. 19:26:08

@csicserierika:
"már szereztem egy fiJatalkát:)"

hova ? Pettingelni ? :)

nosce 2012.02.06. 09:31:54

Na, kibujtam a hó alól

nosce 2012.02.06. 09:32:21

@nosce:
és Hétfőt találtam :)

nosce 2012.02.06. 09:34:08

de ez az utolsó hétfő a héten

nosce 2012.02.06. 09:39:35

qrva hideg van ma is

nosce 2012.02.06. 09:40:36

maliba volt malév repjegyem, és lemaradtam.....

nosce 2012.02.06. 09:42:36

viszont elértük 17.5k-t

nosce 2012.02.06. 09:43:43

ez is szép teljesítmény

nosce 2012.02.06. 09:44:24

legalább is szebb mint amit Alek mutatott az összeesküvőkban :)

nosce 2012.02.06. 09:45:26

ha akarunk tovább utazni akkor nagyobb aktivitást kérek a kedves lakóktól :)

nosce 2012.02.06. 09:45:57

addig is leadtam a kulcsot a portán :)

Akármi Áron 2012.02.06. 15:59:59

@nosce: Így igaz, há'de mondtam én az ellenkezőjét???:)))) Ugyehogyugye!

Igenis, kapkodjuk magunkat, uccu neki nyargalok a portára a kulcsért....:D

csicserierika 2012.02.06. 16:13:33

@nosce: egyelőre a lapátnyelét adtam a kezébe :)

nosce 2012.02.06. 17:14:54

@Akármi Áron:
jól van hozzad a kúúcsot :)
ma is hideg lesz befagy minden lyukunk :)

nosce 2012.02.06. 17:15:35

@csicserierika:
kezdetnek jó lesz a többit meg ki kell érdemelni :)

csicserierika 2012.02.06. 20:33:21

@nosce: először a vizsgamunka, hadd lássuk, hogy hogy kotor :)

nosce 2012.02.06. 22:52:31

@csicserierika:
hát kotorjon akkor keményen, ha meleghez akar jutni :)

Hurri Kán 2012.02.11. 09:51:39

Fáking big szombat!!! :D

Pepita O 2012.02.11. 21:05:21

@gyvy:
Óóóóójessssszz!!! :D

Hurri Kán 2012.02.26. 19:49:41

HAJRÁALEKOOOOOOOOSZ!!!! FB+!!! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.05. 00:27:41

@nosce: mogyi te vótá plagibá :) magadba becélc

nosce 2012.02.05. 17:36:44
táncolni is tudsz rá?:P
Válasz erre

nosce 2012.02.05. 17:37:14
tudok hát :)
Válasz erre

csicserierika 2012.03.05. 07:13:09

@gyvy: visszavezeted a népedet, vagy csak betéptél ? :)

nosce 2012.03.05. 13:32:45

@jadebulgari:
ez már a levezető biztatás :)

nosce 2012.03.05. 13:34:52

@csicserierika:
Áronka micsinálhat vajjjon ? :)

csicserierika 2012.03.05. 14:19:40

@jadebulgari: jaja, vagy beakadt a küllő :)

csicserierika 2012.03.05. 14:23:29

@nosce: olyasmire célozgattam :)
Áronka ? Nem tudom, de lassan metszeni kéne a szőlőtőkét :)

csicserierika 2012.03.05. 17:44:45

@jadebulgari: azt hiszem, hogy hamar repülnék, mert csak trollkodni tudnék :)
Az előzőbe belenéztem, de nem jöttek be a metroszexuális fiúcskák, meg a nimfácskák sem, de teszek egy kísérletet, hátha rácuppanok. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.05. 17:58:52

@csicserierika: én is belenézek de nem leszek az őrült kommentelők egyike :)

csicserierika 2012.03.05. 19:01:18

@jadebulgari: na, tessék máris ellentmondásba keveredtem. Csak bele kellett csicseregnem az ÉH-ba is megszólítás okán :)

csicserierika 2012.12.08. 06:33:32

jáhájj...
velvet.hu/celeb/2012/12/07/alekosz_uj_szintre_emelte_az_egyetem_oktatast/
Üdv. az össze kedves kommentelőnek akikkel végigzúztuk a nyarat ITT :)

SororFormoza 2012.12.08. 06:59:10

@csicserierika: nosztalgiázunk? :)

(még mindig ezzel a poszttal lépek be a hogyvoltra)

csicserierika 2012.12.08. 13:20:24

@SororFormoza: szió !
nekem is van már új,de ide csakis ezzel MMKK :)

Ormi 2012.12.08. 17:48:29

@csicserierika:
Minek vájkálni a múltban...

SororFormoza 2012.12.08. 18:04:24

@Ormi: mondd, hogy hiányoztunk. :)

csicserierika 2012.12.08. 18:15:38

@Ormi: ezt a linket be kellett tennem, mintegy megkoronázva pályafutását Alekosznak :)

csicserierika 2012.12.08. 18:17:43

@lupacchiotta: <3 én csak ilyet tudok :)
Hova tűntél ?

nosce 2012.12.08. 18:22:30

@csicserierika:
hiába na, Alek már celeb minőségbe lényegült :)

avanivi/ 2012.12.08. 18:29:01

Azta , mennyi sok ismerős, ez nagyon jó kis csapat, szia mindenki :)))@Akármi Áron: hol vagy???? Most innék valami jó eröset, és sokat:) Csókpuszi :)))

csicserierika 2012.12.08. 18:30:11

@nosce: azt hittem, h saxobeat lesz, de az soge feladta MMKK :)

SororFormoza 2012.12.08. 18:30:51

@csicserierika: lesz ennek még folytatása meglásd. Megélhetési exvillalakóként fog nyugdíjba menni. :)

csicserierika 2012.12.08. 18:31:13

@LOST/avanivi/: végre a másik eltűnt is előbújt :) Szia !

csicserierika 2012.12.08. 18:32:31

@SororFormoza: phd-zik celebségből, de az nem lesz plagi :)

nosce 2012.12.08. 18:32:58

@SororFormoza:
meglesz még neki bettike ? :)

nosce 2012.12.08. 18:33:38

@csicserierika:
a minősítése a "lefelsőbb szinteken" lesz :)

nosce 2012.12.08. 18:34:50

@Ormi:
még van pár napunk a világvégéig mulassunk hát

SororFormoza 2012.12.08. 18:35:49

@nosce: miért, még nem volt meg neki Bettyke? Mondjuk, nem lep meg. :D

Ormi 2012.12.08. 18:37:08

@nosce:
21-re már kibéreltünk egy kocsmát, de hamarabb is kirúghatjuk a világ oldalát...

avanivi/ 2012.12.08. 18:39:45

@Ormi: @csicserierika: amióta kivágott akinek kétX van a nevében, tudjukki, alig találok magamra. Örülök nektek:)))@SororFormoza: hiányoztatok bizony.

nosce 2012.12.08. 18:41:01

@SororFormoza:
nem, csak a pincérnek meg a fodrásznak

Ormi 2012.12.08. 18:43:15

@LOST/avanivi/:
Te mit követtél el?
Isten hozott a klubban...:)

Ormi 2012.12.08. 18:45:03

Sajnos itt Youtube-ot nem nézhetek.
Otthon majd bepótolom, ígérem.
Addig kéretik elmutogatni, vagy mint Sogeking, eltáncolni.
Köszi.

csicserierika 2012.12.08. 18:48:45

@Ormi: tiltott számolás véccsége miatt :)

avanivi/ 2012.12.08. 18:50:26

@Ormi: örültem, hogy végre egyszer első voltam,és beszámoztam magam talán tizig mert senki nem volt csak én, erre figyelmeztetés nélkük örökre kivágott,kész passz.

Ormi 2012.12.08. 18:52:47

@LOST/avanivi/:
Igen, így már RÉMlik.
Kiszámoltad magad, szívem. :)

csicserierika 2012.12.08. 18:54:25

@SororFormoza: jáj, de régen láttam :)
az a szürke pizsinadrág...:D

avanivi/ 2012.12.08. 18:56:45

index.hu/kulfold/2012/11/17/mind_meghalunk_lezartak_egy_hegyet/

"A világvége elött és után három nappal is tilos lesz felmenni".....

nosce 2012.12.08. 18:57:29

@LOST/avanivi/:
biztos szíjjelbaszta a zideg h tovább tudsz számolni mint ő :)

Ormi 2012.12.08. 18:58:02

@csicserierika:
Mert az ilyen.
Már a boxx.

avanivi/ 2012.12.08. 18:58:02

@Ormi: Azt nem tudom te mit követtél el ?

nosce 2012.12.08. 19:01:17

@SororFormoza: @csicserierika:

van már méteres hó felétek ? :)

Ormi 2012.12.08. 19:05:12

@LOST/avanivi/:
Ha most újfent leírnám, félő, hogy a második életem is odaveszne.
Egyszer priviben talán leírnám...
De tudod, ez olyan, mint a világ legjobb vicce...éppen csak továbbadod, de már véged is...

avanivi/ 2012.12.08. 19:05:13

@nosce: nem tudtam hogy allergiás a számokra , pedig utólag eszembe jutott, hogy Hajni még figyelmeztetett is minket .:)@csicserierika: kiütött rendesen :(

Ormi 2012.12.08. 19:07:03

(szóismétlés...jaj)

SororFormoza 2012.12.08. 19:17:27

@nosce: reggelre lesz, ha felmelegedik az idő legalább -10-re. :)

avanivi/ 2012.12.08. 19:17:34

@SororFormoza: holnapra nekünk is hófuvást igérnek :)örülök :(

SororFormoza 2012.12.08. 19:19:11

Ezt se hagyjuk ki. :)
Klikk - Klikkesedjél (VV4)
youtu.be/LK_MqKw-LSI

SororFormoza 2012.12.08. 19:22:30

@Ormi: a fenti linkben láthatod Anikót, ki ne hagyd majd otthon. :)

nosce 2012.12.08. 19:26:56

@SororFormoza:
akkor az orrodat se dugod ki gondolom :)

Ormi 2012.12.08. 19:28:45

@SororFormoza:
Melyik Anikót?
A feketét nem hagynám ki, a tehénszerűt inkább MELLőzném.

SororFormoza 2012.12.08. 19:29:21

@nosce: muszáj, nagy hóhányó vagyok. :)

nosce 2012.12.08. 19:30:20

@SororFormoza:
medvével azért ne bírkózzal, hagyd inkább ő hányja el a havat :)

csicserierika 2012.12.08. 19:39:56

@Ormi: jaj, de szellemes két iksszel :D

csicserierika 2012.12.08. 19:40:43

@LOST/avanivi/: a lényeg, , h felálltál számolás után :D ( nem rászámolás volt )

SororFormoza 2012.12.08. 19:41:13

@nosce: medvével SSKK nem játszom :)

Két medve megy az erdőben, az egyik barna, a másik jobbra.

csicserierika 2012.12.08. 19:41:21

@nosce: van valami, de nem vagyok hajlandó kidugni az orrom :)

csicserierika 2012.12.08. 19:44:24

@SororFormoza:
A sör nem ital, az asszony nem ember, a medve nem játék .
Nem én mondtam :)

SororFormoza 2012.12.08. 19:54:03

@csicserierika: nem csak egyszerű mondás, ez a háromparancsolat. :)

nosce 2012.12.08. 20:00:56

@SororFormoza:
két medve megy az erdőban az egyik barna a másik panda

nosce 2012.12.08. 20:01:54

@csicserierika:
várd meg míg elolvad, globális felmelegedés van vagy mi

csicserierika 2012.12.08. 20:02:45

@SororFormoza: kemény emberek :)
Meg bölcsek is :

- Idesapám! Látott már parabola antennát?
- Hogyne, még ettem is.
- De idesapám, az fémbűl van.
- Hát, akkor csak láttam.
:D

csicserierika 2012.12.08. 20:04:09

@nosce: előtte egy kis világvége, meg kis jégkorszak, de azt fel sem vesszük :)

nosce 2012.12.08. 20:10:18

@csicserierika:
azelőtt meg egy kis unga-bunga :)

csicserierika 2012.12.08. 20:14:37

@nosce: nekem ahhoz most Áronkára lenne szükségem, egy kis tudatmódosítóval :)

SororFormoza 2012.12.08. 20:14:49

@nosce: :D

@csicserierika:
- Bácsi látott már telegráfot?
- Igen, egyszer Brassóban láttam volt, de azt mondták, hogy nem az.

csicserierika 2012.12.08. 20:18:33

@SororFormoza: apukám mondta mindig , h ez a fejsze kislányom több mint száz éves.
A nyele háromszor, a feje kétszer volt cserélve :)

Ormi 2012.12.08. 20:21:59

@SororFormoza:
"Fiam, ez az állat most vagy jön valahonnan, vagy épp megy valahová..."
(Teknős)

nosce 2012.12.08. 20:38:43

Két jegesmedve sétál a sivatagban, az egyik megszólal:
- Te itt rettentően zord tél lehet!
- Miből gondolod?
- Nem látod, hogy mennyi homokot szórtak a jégre?

PanDaNaci 2012.12.08. 21:17:42

@csicserierika: :D

- A fiam belepisilte a nevét a hóba!
- És?
- De a te lányod kézírásával!

nosce 2012.12.08. 21:37:00

@PanDaNaci:
A részeg nézi-nézi a konnektort, majd csodálkozva megszólal:
- Mi van röfike, befalaztak?

Akármi Áron 2012.12.08. 21:44:49

Jó estét nyár...!:DDDD
Jöhet a rendelés.....jelzem a pinásból csak szűken van:)

És 17601

nosce 2012.12.08. 21:47:41

@Akármi Áron:
akkor előbb fogyjon a pinás :)

csicserierika 2012.12.08. 21:48:43

@PanDaNaci: ha,ha, :)
Mily parázna bugyingó .

csicserierika 2012.12.08. 21:50:14

@Akármi Áron: sziJa pirospozsga :)
De csak szűket ! :)

nosce 2012.12.08. 21:53:33

@csicserierika:
nincs szűk pina csak vastag fasz :)

Akármi Áron 2012.12.08. 22:00:44

@nosce: az ember a régi szokásait csak úgy nem hajíTTya maga mögé....hát tuTTam, kezemből kapod, küdöm-nyúkájjj:DDDD Levele!
@csicserierika: szeva föncsi:))) csakis szűkön van, mert szereTTyük, ha bŰven van má', de az tiJed, repítem.
@LOST/avanivi/: habos-babos áfonyás likőr, igaz...., de sok:)))
@Hurri kán: a pinE(?)cébe vár a rosé, fejtve vagyon:)

Akármi Áron 2012.12.08. 22:07:35

Pfejj, még tovább marad nyakatlan-hangtalan Adélka... Hát télleg szűrcsölni kell ma este:)

Akármi Áron 2012.12.08. 22:19:11

@nosce: Legyetek jók,(vagy inkább ne) tudod gömbölyödési időszak:)))

csicserierika 2012.12.08. 22:22:22

@Akármi Áron: megnevettettél, már hiányzott az ízes nyelv(járás)ed :D
Én is menek, mint tuggyuk egy időben szokunk.

csicserierika 2012.12.08. 22:23:51

Jóccakát ! Nem gondoltam volna, h ilyen éberek vagytok , de szél is besegített, összehordta mi összetartozik :)

avanivi/ 2012.12.09. 04:27:15

@Akármi Áron: Köszi, tuTTam,hogy valami finomat fogsz hozni nekem :)

Akármi Áron 2012.12.09. 09:08:08

Harmatos-havas Ébresztő!!!!!
Itten-ottan Hurri kán(szerű)hóesés van, Dél-keleti jelentés:)

@csicserierika: DDD akkor fülig (Jimmy)ért a szájad?:) Azajó egyidőben szokjuk (nyelvcsapások)

@LOST/avanivi/: ugyi, fincsa vót, neked mindenképp jut...na de éccakai műszakba robotoltál?:))))

Menjünk lapátra fel...!

csicserierika 2012.12.09. 13:19:36

@Akármi Áron: jobbat kedves fődi, ettől jobbat kívánok ! :)
Hurri-kán felénk is járt az éjjel, most nyergelhetek söprűről lapátra.

avanivi/ 2012.12.09. 14:11:15

@Akármi Áron: nem tudok aludni, úgy hogy este valami lórugásszerü ménkű eröset kérek szépen :)

Akármi Áron 2012.12.09. 15:04:44

@csicserierika: reJánk férhetne má' a jobb, mindenképp...:)
Attól tartok ma egész nap felnyergelve leszel,aztán csak légy nagyon óvatos, mer' sosenem tuGGya az ember,ugye!
(ha több kettőnél, tessék dudálni..:DDD)

@LOST/avanivi/: töröm magam érte, elnyargalok ezért egy csődörhöz, aztán meg a boszorkánykonyhámba összeduruzsolom a megfelelő mIrget:DDD
Este gyövök vele!

Külön vélemény: hogy ma minden a LÓ körül forog?...:)

csicserierika 2012.12.09. 17:41:08

@Akármi Áron: ez a közös ló a tudatalattinkban biSztos, a gazdák BEhatása lehet :)

csicserierika 2012.12.09. 17:43:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: elég unnaturális. Itt délen édes éjen, édent remélsz :)

csicserierika 2012.12.09. 17:53:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
beiglit húsvétkor is eheCC, nem kell ahhoz hó :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.12.09. 18:46:28

@csicserierika: gyere már haza, mindenkinek hiányzol :D

Hol találok én húsvétkor bejglit?:O

csicserierika 2012.12.09. 19:34:28

ó én balga, lebuktatom saját tenmagamat

Akármi Áron 2012.12.09. 20:37:55

@csicserierika: az hát, behatás, meg hogy kancák:D (szája szélét harapdálja...)

csicserierika 2012.12.09. 22:22:01

@Akármi Áron: nem is paripa :)
Tudod-e, h az mi ? én csak minap szembesültem a ténnyel( nem a ménnel )
hogy mi az :)

Akármi Áron 2012.12.10. 09:43:23

@csicserierika: hej,de feladtad a leckét, csupa izgalom vagyok, mert még mindÉg nem vagyok a sorjában...pedig rajta vagyok a problémán. Eszelek tovább.
(De tudom, hogy segítséget adsz hozzá, képes vagy rá!:DDD)

csicserierika 2012.12.10. 16:14:46

@Akármi Áron: Nem sokra mén szegény paripa a külcsínnel, mert megfosztották nemesebbik szervétől.
Most mondd, most kellett megtudnom, virágom teljében egy kvízműsorban.
:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.08.17. 15:47:09

@SororFormoza: gyáva volt mindenki idejönni, ezért jöttem erre :DDD Alekosz összest, remélem, mindennap nézed :)
süti beállítások módosítása