Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x18

2011. május 28. 16:00 - Hódos Hajnalka

Elérkeztünk hát az utolsó öfihez, őszintén bízom benne, hogy az álomrandi szót az életben nem fogom többé hallani, és azt is sajnálom, hogy nem vagyok élelmesebb, ha felajánlom egy szerénytelen összegért forgatásra a tanyát, olyan növényhatározós élményben lehetett volna része Veronikának, hogy ihaj. Olgának ágybareggeli jár, ilyet én is el tudnék képzelni, ha reggeliznék, és nem lennék reggel használhatatlan, de az vagyok, hagyni kell. Olga szarul ébredt és még mindig a tegnap estén túráztatja magát, vele így nem lehet, nem szabad. Ilyen Alekoszt még nem is látott, csúnya szavakat mondott és gonosz volt. Teljesen más ember volt. Persze, mert Alekosz ki volt bukva a hülye falevelek miatt, amik az ágyon voltak. Össze volt cseszve az egész ágy. Egyébként meg nem úgy tűnik, mintha Olgát ő érdekelné. Az elfogadás legapróbb jelét sem mutatja, nem kérdez, csak elvárásai vannak. Bocsánatot kér, sajnálja a tegnap estét. Olga elfogadja, de ha még egyszer lesz hasonló, akkor tovább nem lesz semmi, az biztos.

Olga távozik a rezidenciáról egy piros bádiban és férfiüngben, Veronika nyüszteti, jöjjön mesélni, mindent tudni akar az elejétől a végéig. Olga szűkszavú. És, volt valami? Csók sem volt? És összebújva aludtatok? Neeem? És előre vitte őket a randi? Ha Alekosz megértette, amit Olga mondott, akkor igen, majd meglátjuk. Ma Veronika napja van, ezért menyasszonyi tortának öltözött, amit a dédi csipkefüggönyéből varrtak, tizenkét centis tűsarkúban tipegve indul az álomrandira, hogy a napon hagyott kabrió bőrülésére bepattanva megégesse a kis popsikáját. Elindulnak az álomrandi helyszínére, hogy Alekosz mellényén miért van egy egérszőr kokárda, fogalmam sincs, a gombos térdnadrágra nem is mondok semmit. Az álomrandi szörnyű bakival indul, Felcsúton vagyunk, Olga! Veronika kiakad, deizévagy, Alekosz jót röhög, bevallom, én is.

Veronika nincs elájulva az álomrandi helyszínétől, templomot nézni jöttünk? Is. Inkább a növényeket nézzék, ne a pusztába ácsorogjanak. Igen, szereti a növényeket. És a csurikat? A következő percekben megtudhatjuk, hogy a liliomot, amitől én speciel három éves ásással szabadultam meg, mert egy rohadék, ha egy kis darab is a földben marad a gumójából, kihajt, szóval vigyázni kell a szagolásával, mert méhecskék rejtőzhetnek benne, ezért előbb meg kell pöckölni. És van illata? Vanhá. Alekosz a kocsiban felejtette a legfontosabbat, ezért Veronika itt várjon, és vigyázzon, mert lehet, hogy siklók vannak a növények között. Közönséges réti siklók. És most itt hagysz a siklókkal? Egy pillanatra. Mielőtt kiderülne, mi a legfontosabb, Alekosz felhívja Olgát. Még mindig lelkifurdalása van a tegnap este miatt. A legfontosabb dolgokra akkor jön rá az ember, mikor nincs vele. Olga kap egy virágcsokrot is. És egy levelet. Alekosz azért döntött a fehér rózsa mellett, mert a szirmai Oroszország hómezőit idézik. Gyönyörűek és halálosak. Olga bocsássa meg, ha néha elutasító vagy furcsa, de nehéz elfogadni, hogy Ázsia legszebb és legőrjítőbb asszonya vonzódik hozzá. Ebben a pillanatban tudom, hogy még holnap sem fogok szavakat találni erre a levélre. Így is lett. Itt már az aztakurvahétszentségit is kevés.

A legfontosabb dolog egyébként a kis növényhatározó. Alekosz ellenőrzi, nem csípte-e meg Veronika orrát egy dongó, aztán sétálnak, de Alekosz hall valamit. Egy bogár. Mondom, meghallotta. Próbálják beazonosítani, kevés sikerrel, a kínai orgonára legalább ki van írva, hogy az a kínai orgona. Hasonlít a magyarra, csak máshogy helyezkednek el a levelek. Veronikának nem túl izgalmas, mert nincs rajta virág. Alekosz leteríttetett egy pokrócot, még napernyőt is készíttetett, Veronika éhes, biztos van finomság a piknik kosárban. Van. Juj, máfin! Ilyet nem illik kérdezni, de Veronika 48 kiló. 48? Alekosznak csak az agya 48 kiló! Olga 55. Veronika kiakad, most hogy jön ide Olga, rá koncentráljon. Hogy milyen Olga? Titokzatosnak tűnik, de nem az. Nem lehet vele semmit csinálni, melankonikus és nem szexi. Ott egy sas, aztán elindulnak a randevú következő nagy állomására.

Olgához közben megérkeznek a barátnői a Villába, két jó csaj olyan testtartással, amiről szegény Barbi nem is álmodhat. Na jó, én se. A jelenet meglehetősen unalmas, a barátnők azt tanácsolják Olgának, nyissa ki a lelkét, lehet, hogy kívülről úgy tűnik, jégtábla, de belül tűz van. Olga nem tud leszakadni a más lett Alekosz témáról, már nekem kínos. Alekoszék autóznak, Veronika megcsillantja fantasztikus humorérzékét. Mit csinál az asztronauta, ha szomjas? Űrkutatás. Jézusmária. Ezt mondta Alekosz is, csak ő nevetett, én nem tudtam. Mikor elnevezik egymást Tubi-Tubinak és Csimpinek, behunyom a szemem és arra gondolok, már nincs sok hátra Hajni, kitartás. Ha Veronika még egyszer elmondja, hogy ugyanabban a pózban ébredtek fel, mint ahogy elaludtak, belevágom a kámpárisüveget a tévébemosmá. A randi sétarepüléssel folytatódik, már fenn is vagyunk, Tubi! Repülünk, mint a madár! Veronika el van ájulva, pár perc alatt bejárták így az egész mindent! És föntről kicsi volt minden. Alekosz most beköti a szemét és megmutatja, milyen a szerelem a legfölsőbb szinteken. Ne már! Nem látsz? Hát sajnos nem. Na most jól nyissa ki a szemét!.Hatalmas transzparens úszik a levegőben, LOVE VERONIKA felirattal, de ha Alekosz előbb elnevezi Tubi-Tubinak, akkor az lett volna ráírva. Nézz oda! Budapest felett van a neved! Aztán kiegyenlítenek.

Sajnos a randinak még mindig nincs vége, egy játékteremben találjuk magunkat, ahol Alekosz százezeré’ kér zsetont. Ötvenezret a feketére, ötvenezret a pirosra tesz. Ha piros lesz, Veronikával lesz igazán boldog, ha fekete, Olgával. És azért ugyanannyit tett fel, mert neki ezzel veszítenivalója nincs. Olga győzött. Te ebben hiszel? Van benne valami sorsszerűség. Veronika mindent a pirosra tesz, a kérdése, boldoggá tudja-e tenni Alekoszt? Fekete huszonkilenc, szívás. Vacsora közben beszélgetnek, kinek mi tetszett a mai napban a legjobban, elhangzik a szeretsz kérdés és a női követelőzés, mondd, mert hallani akarom. A válasz a következő, esküszöm, hogy nem én találtam ki: a kapcsolat egy folyó. Forrásként születik, ér lesz belőle, majd csermely, majd patak, majd folyó. A folyó a tengerbe ömlik, a tenger az óceánnal van összeköttetésben. Szerintem mi most a Rajna vagyunk. Tudtad, hogy ez a pezsgő orosz? Veronika kiakad, már megint az Olga. Alekosz nem fél, hogy betelik a pohár nála és besokall? Ha rá gondol, akkor legyen vele, ez neki rosszul esik. Lehet, hogy Alekosz részéről ez egy elbizonytalanodás. Amikor valami túl jó, az már furcsa. Igen, Veronika szeretné vele tölteni az éjszakát, mert még mindig jobb társaság, mint az Olga, ezen csak én röhögtem?

A rezidenciára vezető úton Veronika egy taxistól megkapja a kegyelemdöfést, átszól az autóból, Olgát válaszd, jobban jársz! A buszban Veronika ápret kér, aztán ízlésesen villózó neofények közepette lassúznak a Szabadság vándoraira. Charlie közben Veronika bevallja, ezektől az érzelmes számoktól herótja van. Menekülsz az érzelmektől? Hát pedig Alekosz ilyeneket fog hallgatni. A magányos Olga a Villában ücsörög, nem fél attól, hogy Alekosz és Veronika túl közel kerülnek, mert közte és Alekosz között sokkal erősebb valami van, mint egy testi kapcsolat, vagy valami ilyesmi. Hazaérek ma éjszaka már. Mondjuk, ha Charlie, akkor nekem a Szőkék a rossz napok ellen meg a Mindenki valakié. De most leginkább A holnap egy másik világ.

Sigiske, köszipuszi :)

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.05.29. 17:56:21

@Zelefánt:
Ez nem rettenet, ez kultúra a legfölsőbb szinteken.

Zelefánt 2011.05.29. 17:57:46

@gyvy:
Nem tűnt még fel, hogy a Nürnbergi mesterdalnokok nyitánya (by Wagner) szinte egy az egyben alapja a Star Wars zenéjének?...

csicserierika 2011.05.29. 17:57:55

nekem is van egy olyan érzésem, ha a hiúságára hallgat, akkor Olga.

csicserierika 2011.05.29. 17:59:02

@Zelefánt: végig hallgattad? A végén megemlíti anyát is :)

Hurri Kán 2011.05.29. 18:00:41

@Zelefánt:
Hm...ez a Wagner rafkós volt... tudta, hogy eccer egy filmben még jó hasznát veszik a zenéjének...

Hurri Kán 2011.05.29. 18:04:14

@genevieve:
Volt már elég sok meglepetés a műsorban :)

Zelefánt 2011.05.29. 18:04:29

@gyvy:
És még utálta a 18.03-asokat is.

genevieve 2011.05.29. 18:08:17

@gyvy: ez igaz, de alek már csak alek marad:-)

attól még, hogy szép ruhát vesz fel, ő mégis csak az érdi biztonsági őr marad:-)

Zelefánt 2011.05.29. 18:11:22

@genevieve:
Zsöni, legalább itt leszel a végítéletnél...
Isten hozott a süllyedő hajón!...

csicserierika 2011.05.29. 18:11:52

@genevieve: az a régi foglalkozása, mától főállású celeb :)

Hódos Hajnalka 2011.05.29. 18:14:19

Hellóbelló, hellóhelló,

hazértem, sz'al sör behűtve, mogyi bekészítve és tűkön ül mindenki?

genevieve 2011.05.29. 18:15:10

@csicserierika: egy évig?

@Zelefánt: az én hajóm nem süllyed:-)

csicserierika 2011.05.29. 18:16:03

@genevieve: az idők végezetéig és azon is túl :)

Albino Vernyul 2011.05.29. 18:19:58

@Hódos Hajnalka: Nem... Futó Zápor holnaptol nem lesz az AV-ben.. Kesz tragedia..:)

Hurri Kán 2011.05.29. 18:21:34

@genevieve:
Ez kétségtelen :)

@Hódos Hajnalka:
'stét. Azokon hát, hogyapicsábane :D

genevieve 2011.05.29. 18:21:53

@csicserierika: egy év múlva már egy új lúzer lesz a kedvenced:-)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:21:59

Szasztok mindenki! Csocsohangulat? Megevanemar? Koviubim kesz lett, bekeszitettem a fotel es a palinka koze!

csicserierika 2011.05.29. 18:23:45

@genevieve: nem ismersz, hogy én milyen hűséges tudok lenni :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:23:59

Palinkabol ketfajta, 50-es, kesobbre meg 40-es. Nem. Szeretem a negyveneseket, hoho!

Hódos Hajnalka 2011.05.29. 18:24:00

daszvidannya mindenkinek :)
hátkor kezdünk :)

Zelefánt 2011.05.29. 18:24:35

@Hódos Hajnalka:
Így is szar lesz, szívem, csak legfelleb passzírozzuk.

Hurri Kán 2011.05.29. 18:25:45

HA várakozás közben zsíroskenyeret zabálok, azzal nem sértem a zünnepi etikettet? (lilahagymával)

Hódos Hajnalka 2011.05.29. 18:25:47

@Zelefánt: te úgy szeretsz engem, mint senki más.

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:26:06

csakassajnalom, hogy gyvy nincs itt, h kavarja a froccsot... Biztos disznot vag meginn... :)

Hódos Hajnalka 2011.05.29. 18:26:37

@Hódos Hajnalka: mondom hétkor

@gyvy: csak ne böfögjél hangosakat. és ülj tőlem messzebb. :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:26:57

szasz hajni! Itt a luzerpista! ;)

csicserierika 2011.05.29. 18:27:09

@gyvy: tegyél rá egy kis kaviárt

Zelefánt 2011.05.29. 18:27:56

@Hódos Hajnalka:
Én úgy szeretlek...én úgy szeretlek...De ha én szeretlek, jól vi-gyázzzzz....
(Honnan is van ez?)

Hurri Kán 2011.05.29. 18:28:47

@KancsiPista:
Mingyár kettőt is vágtam az éjjel :D

@Hódos Hajnalka:
akkó hogy lesz romantika? :DDD

@csicserierika:
Odaadtam a hörcsögnek... most mi lesz? :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:28:48

banyek, gond van a latasommal, nem latom magam a poharamba'

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:29:49

@gyvy: odatetted magad, mi? Magyarok istenet megmutattad?

Hurri Kán 2011.05.29. 18:32:10

@KancsiPista:
MMKK? a legfölsőbb szinteken :DDD

Zelefánt 2011.05.29. 18:33:49

@genevieve:
Ssssssziiiiaaa Zsöööööni...!
Ssssszzzzííívessseeeeeeeen láááátlak....
Maaaaaaaraaaadj....

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:38:21

Tehnyikailag huogy fog kinezni a mai live blogging? Soem lattam megilyent

Zelefánt 2011.05.29. 18:38:32

@Hódos Hajnalka:
Ne ide nézzzzzzzzzzzzzzzzz..
Hanem oda...

Zelefánt 2011.05.29. 18:39:57

@KancsiPista:
Te berúgsz, és nem emLékszel semmire, mi meg iszunk, és később nem fogunk.

Hurri Kán 2011.05.29. 18:40:03

Mingyár játszok egy árányesőt a szerelmeseknek :D

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:41:35

en mar most nem emlekszem semmire, hala istennek :)

Hódos Hajnalka 2011.05.29. 18:42:42

@KancsiPista: ha azt mondom, én is csak egyszer, megnyugtat?

@Zelefánt: :))én csak rád akarok.

flanker 2011.05.29. 18:43:56

Do szvidányja a hölgyeknek! :-)

Siettem nagyon haza, ugye nem maradtam ki semmiből?

flanker 2011.05.29. 18:45:06

Kiderült vajon menet közben, hogy csicserierika milyen néven futott a műsorban? :-P

Zelefánt 2011.05.29. 18:45:22

Én még Wagner-nál tartok.
Die Walküre.
Ki a fax találta, ki, mindegy, de jó.

flanker 2011.05.29. 18:46:49

@Hódos Hajnalka:

Hm, akkor az utsó hónapban nem történt semmi????? Akkor mehetek is vissza...?

Á, Hajni, neked nem hiszek el ma semmit. Egy ilyen galád húzás (elsőzés) után biztosan nem...

flanker 2011.05.29. 18:47:33

@csicserierika:
Azt értem, gratula meg minden, de nem ez volt a kérdés...
Melyik voltál??? :-)

csicserierika 2011.05.29. 18:48:37

@flanker, a góc.: látom a végére összehordta a szél amit össze kell :)

flanker 2011.05.29. 18:49:13

@csicserierika:
Ja, és a 10%-om meg-e van még? :-)

flanker 2011.05.29. 18:49:58

@csicserierika:
Igen, én is örülök neked... :-D

csicserierika 2011.05.29. 18:51:30

@flanker, a góc.: több az annál, én is örülök neked :)

Zelefánt 2011.05.29. 18:51:47

@Hódos Hajnalka:
...
Hajrá...!

Zip!

Zip!!

Zip!!!!

avanivi 2011.05.29. 18:52:56

A madárka valszeg azért sárga mert felcsúti lehet tán?

csicserierika 2011.05.29. 18:53:37

@flanker, a góc.: ja, és beszédes az új neved :)

Hurri Kán 2011.05.29. 18:54:27

@avanivi:
Nem, hanem azért, mert szív alakú a kalitkája :D

flanker 2011.05.29. 18:55:11

@csicserierika:
Hm, mexaporodott távollétemben? Sirályság! :-)
Biztos a hiányom alatt rájöttél, mi is a legfontosabb az életben, amit eddig nem böcsültél. Vagy tán Aleket jobban megfigyelve rájöttél, hogy ki is a Zigazi Férfi? :-P

Zelefánt 2011.05.29. 18:55:16

@Hódos Hajnalka:
Hátradőlök és ...
Nyitány!...................

csicserierika 2011.05.29. 18:56:24

@gyvy: az új állatvédelmi törvény tiltja a narancs alakú kalitkákat. Azért :)

flanker 2011.05.29. 18:56:47

@csicserierika:
Köszike. Már rég, még elutazásom előtt csináltam, csak nem volt eddig alkalmam használni. Azért reméltem, hogy valaki majd észreveszi. :-)

flanker 2011.05.29. 18:58:23

Te jó ég, mennyi új név!!!!!
És hová tűntek a régiek?

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 18:58:24

@Hódos Hajnalka: nem kulonosebben :) JOOLVAGYOOOK, JOOLVAGYOOK...

julcsi29 2011.05.29. 18:58:36

Sziasztok!Már csak pár perc :-)))

csicserierika 2011.05.29. 18:59:07

@flanker, a góc.: csak arra gondoltam, hogy milyen jókat vitáztunk.
Tudod, azt bántjuk, akit legjobban szeretünk :)

Hurri Kán 2011.05.29. 19:00:01

@csicserierika:
Mindent értek :D

Hol lesz a lájvblog???

Hurri Kán 2011.05.29. 19:00:41

Visszaszámlálás...

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 19:01:03

megy egy musor a spekkrumona capakrol, aszongya nem tunnak pisilni, HA-HA-HAA! akko neisigyanak!

flanker 2011.05.29. 19:01:11

@csicserierika:
Ha a miattad ontott és azóta is őrzött könnycseppjeim számát veszem figyelembe, akkor te naggggggyon szeretsz, a legjobban, a legfölsőbb szinteken! :-P

szkeptikus antiszeptikus 2011.05.29. 19:03:05

@julcsi29: Szevasz ! Tut vettel szomszedodnak? Tojastartokat falra felragasztottad? Minden(ki) Sinen? :)

julcsi29 2011.05.29. 19:04:26

@KancsiPista: Még nem,de folyamatban van :-)

Hurri Kán 2011.05.29. 19:04:40

Ezkiez aki éppen halálhörög?

csicserierika 2011.05.29. 19:05:01

@flanker, a góc.: detto :) Majd kicseréljük az üvegcséket, amibe felfogtuk
:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.29. 19:07:21

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/alekosz-nem-akartam-prostit-2053683
Ennek nagyon rossz társadalmi üzenete van, hogy az exprostikat és a prostigyanús jelölteket kiszórta Alekosz, ez azt jelzi, hogy aki ilyenbe keveredik, vagy megérinti ez a világ (még ha ő nem is prosti), akkor végérvényesen eláshatja magát a férfiak előtt. Erre mondom, hogy nem, nekik is jár második lehetőség! Ugyanez áll a 30-on felüli nők kiszórására is.
Lehet, hogy most egy potenciális aranyásót (Veronika) választ. Röhej!!!

flanker 2011.05.29. 19:07:21

@csicserierika:
Na, ez lesz majd műsorod fénypontja! :-)

Hasonló kis orális villongásokat el tudtam volna képzelni az Alekoszéban is, de ily entellektüel beütésre mindhiába kellett várnom...:-(

Hurri Kán 2011.05.29. 19:08:37

@Peter_Cs:
Ülj le, lazíts, igyál :D

flanker 2011.05.29. 19:11:59

@Peter_Cs:
Ó, Peter_Cs, te még élsz?

És nem mesélnél nekem egy picit az Éva döntőbe tolásának a társadalomra gyakorolt üzenetértékéről, következményeiről?
Szívesen meghallgatnám...

Albino Vernyul 2011.05.29. 19:24:29

Ez a musor szuuuuuuuuuurrrrrrrrealis...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.29. 19:27:57

Katasztrófa egy ruhát adtak Lilura, a kényszernövesztett haj sem az ő stílusa, eredeti hajával sokkal jobban néz ki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.29. 19:30:12

Happy Gang - bűnhamisak, a kocsmákban énekelnek a részegek ezen a szinten!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.29. 19:32:37

Olga nagyon dögös, jól néz ki, okos, intelligens, igazi királynő!

Zelefánt 2011.05.29. 23:27:49

@avanivi:
Phil Carmen -- svájci móger -- most ő zenél...

Zelefánt 2011.05.30. 00:23:16

@Peter_Cs:
Naaa, na....
Amúgy nekem is tetszik, de....

csozo 2011.05.30. 07:45:28

TUBITUBI MEGNYERTE CSIMPIT! ! ! !

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.05.30. 14:10:01

@(H)angolka: rá se ránts. én is mondtam, de nem hittek nekem. még növényhatározóval sem találta el a dolgokat :D

avanivi 2011.05.30. 18:03:27

@MegLepke: @Soror Formoza: A zuram nevében köszönöm a szülinapi jókivánságokat.

csikarcsi 2011.06.02. 18:48:15

Szia Hajni! Most napokig nem voltam, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy leszel-e máshol? Lehet, hogy már kérdezték, és az is lehet, hogy válaszoltál, de most nincs türelmem végig olvasni. Szívesen olvasnék Tőled sok mindent. Sok-sok puszi Neked.
süti beállítások módosítása