Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x16

2011. május 26. 16:15 - Hódos Hajnalka

Hát kérem, a Görög Hős csavart egyet az eseményeken, és visszahívta Olgát a Villába. Egyelőre csak ennyit árulok el, hogy ki maradt, ki ment, majd csak a végén derül ki, és tisztában vagyok vele, hogy kora délután nem szokás vodkázni, de teszek rá, emelem poharam magamra! Vagy mondhatnám azt is, Isten a mennybe’, te meg ide menj be! Nem könnyű az élet a Villában, a lányokat rigolyatesztnek vetik alá. Veronika kezd, a borítékban lapuló feladat a cipőpucolás. Na, suvickolok. Persze hogy pucolt már cipőt, csak habbal. Értetlenül nézek, az enyémeket a férjem pucolja, cserébe eltűröm, hogy a rágóját a hűtő szélére ragassza. Veronika viháncolva úristenezik és kenyegeti a cipőt, Alekosz tekintetében a teljes lemondás, minden pillanatban öregszik tíz évet. Veronika kész van.

Alekosz ezt a cipőt akkor vásárolta, mikor beköltözött a Villába. Fél évig hordta. Veronika gyakorlatilag használhatatlanná tette a csukáját. Elmondja, miért. Nem véletlenül volt ott két kefe. A kicsi a felvivő kefe, a nagy a fényesítő. Elég lett volna a fényesítőt használni, az már csak hab a tortán, hogy a cipőfűző – tudtátok, hogy egyesek szerint ez az egyik legszebb hangzású magyar szó? – teljes felülete be van cipőkrémezve. És a belsejébe is jutott. Na, lássuk Barbarát. Az ő feladata ruha elrendezése szobainason, világos? Nem, Veronika nem tud nyakkendőt kötni, az nem baj, mert Alekosz a nyakkendőjét soha nem bízná nőre. Én se tudok, a szomszéd bácsi viszont profi.

Barbi pakolgatja az inget ide-oda, ő is megkapja a magáét, Alekosz nagy becsben tartja a szobainast, ha a fém fogast ráteszi a fa szobainasra, összekarcolódik! Ha összekarcolódik, kénytelen lecserélni, úgyhogy bölcsebb, ha az inget rátesszük. Én is elárulok egy titkot, nem ilyen baracskai drótos hajlította fém fogasra kell az inget lógatni, és akkor nincs gond. Na most Barbi megint elbaszta a mutatványt, az inget nem kell begombolni. Elárulom, miért: ha reggel 4.25-kor kelek és e szeretném érni az 5.15-ös buszt, akkor el fog menni legalább három perc azzal, mire a félhomályban kigombolja, úgyhogy ez veszélyes üzem. És a cipő, ugyebár. Nagy dilemma, hogy a cipőt orral befelé, vagy orral kifelé tároljuk. Újszerű cipő esetén orral kifelé, hogy tudjon benne gyönyörködni, akárhányszor elhalad mellette. Cipőfűző párhuzamosan, elvágólag a cipő mellett, természetesen. Sajnos, a cipőt most nem lehet megfogni, mert valaki – jelentőségteljese pillantás Veronikára – bekente valamivel és ragad mint az állat.

Magdinak is hálás feladat jut, asztalterítés. Magdi nem tud, Alekosz szeme elkerekedik. Hát hogy tálalsz az uradnak, mikor hazajön a munkából? Valaki magyarázza már el Alekosznak, hogy a huszonegyedik században élünk, könyörgöm. Hát semmi nem jó. A szalvéta nem ott van, a kés éle kifelé áll, a fehérboros pohár mindÉg a kés hegyétől öt centire balra van. Nem gáz, csak mindent rosszul csináltál, röhög Olivér, aki a műsorban kézből zabált és tele szájjal járt-kelt, mint láthattuk, úgyhogy jobban tennék, ha hallgatna. Alekosz kifejti, ezek nem rigolyák, ő bizonyok rendszer szerint él, és ezek neki örömöt adnak. Ha valaki ezeket nem tudja, nem gond, de azt nem bírja elviselni, ha hajlandóság sincs arra, hogy ezeket így tegye. Elgondolkodom, nekem van-e rigolyám. Van. Senkinek nem adok a tányéromon levő ételből és külön rádjóújságom van, amiben pirossal van megjelölve, amit feltétlenül megnézek, kékkel, amit valószínűleg és zölddel, amit nem feltétlenül, az evőeszközök sorrendje a fiókban pedig mmkk kanál, villa, kés, és senki nem mosogathat rajtam kívül az ÉN konyhámban. Még anyám se.

A lányok a hűségtesztet sem ússzák meg, Gombi, Jerzsi és Béci rontanak rájuk ordítva. Olivér és Alekosz közös ágyban fekve követik az eseményeket, de a lányok hamar átlátnak a szitán, rövid kvaterkázás a medencénél, Alekosz aggodalmaskodik, Veronikának érzése szerint a Béci típusú pasik jönnek be, Olivér megnyugtatja, szerinte Alekosz tényleg bejön neki. Béciék bemennek italért, Veronika és Barbi összesúgnak, ez teszt. Persze, hogy az! Magdinak Jerzsi udvarol, Alekosz és Olivér elégedettek, mert tartja magát és nőies. Az angyali Magdi jelző után semmin nem akadok ki, ha Magdiról van szó, de most nyeltem egyet. Gombi Barbira nyomulna, Barbi kifarol, ne nézzen így, ő nem egy buta lány! Olivér röhög, a fiúk vadul nekiálltak csajozni, de most már a lányok játsszanak velük! Megfordultak a szerepek a macska-egér harc alatt. Halálosan unalmas jelenet volt egyébként, több piával sokkal többet ki lehetett volna hozni a szituból.

A lányok találgatnak, Barbinak fogsincs, ki fog kiesni, Magdi szerint Veronika, mert Alekosz nem foglalkozik vele az utóbbi időben. Veronika nyafog, Alekosz három napja meg se csókolta, Barbi vigasztalja, Alekosz mindent okkal csinál, nyugi. Eközben Alekosz telefonál. Hogy ki van a vonal másik végén, nem tudni, de elmondja neki, hogy föltűnően sokat gondol rá az utóbbi napokban és szeretne vele találkozni. A csajokhoz levél érkezik, cihelődjenek, mert ma van a szívceremónia. Veronika kétségbeesik, Barbi ki van akadva, bőg, pakol, ki tudja, Floresnek mi jár a fejében? Alekosz puccparádéban ül a fotószobában, az a csizma lassan lerohad a lábáról, jelzem, Lilu szerint elgyötörtnek néz ki, szerintem bazári majomnak. Igen, Alekosz fáradt, mert kuszálódnak a szálak, tisztulnak a képek, jobban el kell mélyednie a lányokban és ez fárasztja. Jó kimondani a gondolatokat, úgyhogy nézzük, Veronika. Elnevette a cipőpucolós feladatot, cseppet sem vette komolyan, poént csinált belőle. Jó kedélyű, lüktető nő, de hogy hosszú távon ez jó-e, azt Alekosz nem tudja. Magdi egy dologra fókuszál, rá. Ezzel nincs is baj, de mégsem tudja eldönteni, rá, vagy a kihívásra. És hát a terítés. Vannak miminumok. Alekosz őszintén sajnálja, hogy Barbi ilyen ügyekbe keveredett, sokkal többre hivatott, mint amit tett. Hogy kompatibilis volt-e az ő természetes élőhelyével? Igen, bár az zavarta, hogy mindenen nevetett. Még akkor is, mikor megmutatta neki a modell vasutat. Óbazmeg. Igen, jól látja Lilu, visszahúzódott egy kicsit a csigaházába, éppen ezért a mai szívceremónia rendhagyó lesz, mert tartogat egy meglepetést.

A szívceremónia kezdetét veszi, Alekosz elmondja a DrágaLányoknak, hogy az utóbbi napokban nem érzi jól magát, valami hiányzik neki, valami nem kerek. Nem boldog. Csakis olyan lányt választ, akiben megbízik és aki figyel rá. Ez a lány nem más, mint Olga. Megszakad a kronológia, néhány órával ezelőtt…. Olga érkezik a rezidenciára, piros-feketében, tűsarkúban, ettől pont egy fejjel magasabb, mint Alekosz és nem véletlen, hogy ő ül a fekete széken. Alekosz meg a fehéren. Alekosz örül, hogy Olga eljött, mindketten hiányoztak a másiknak, de Olga haragszik, hát mert mindenkivel. Az éjszakákért is. Alekosznak Olga mindig felkelti az érdeklődését, egy kicsit magát látja benne. Olga nem érti, akkor miért kiestem és miért most itt vagyok? Mert benne jobban megbízik, mint azokban a lányokban, akik most benn vannak. Bizalmat, nyugodtságot sugároz felé. Míg benn volt, szerette volna, ha kitárulkozik, de megértette, azért nem teszi, mert olyan, mint Alekosz. Gyere vissza és maradj. Olga visszajön és marad és kulcsot kap, Barbi odasúgja Veronikának, mondtam, hogy visszajön, a rémálom bevált. Még egy kulcs van, aki kapja, Olga ellenfele lesz. Mielőtt Alekosz átadná, négyszemközt szeretne mindenkivel beszélgetni, kibaszottul unom. Barbara, milyen lenne az álomrandi? Milyen lenne? Szerelmes vagyok beléd. Kevés, anyukám, tudnék mesélni. És milyen lenne az életünk? Felesleges bármit mondani, Barbikám, Alekosz már lejátszotta, erről is tudnék mesélni. Tudja azt is, hogy az odaadásod határtalan lenne. De már döntött. Azt is tudja, mit érzel, de ez nem számít semmit. Pákisaranyom.

Magdi nem tudja, hogy mit mondjon. Láttál, ismersz, nem tudok mit mondani. Veronika nem kicsit van meglepődve. Nem érti. Nagyon-nagyon nem érti. Hideg az Olga. Nem akarod elfogadni a döntésem? Elfogadom, de csodálkozom rajta. Igen, Olga azért jött vissza, mert hiányzott Alekosznak. Mit érzel most? Megszerettelek. Veronika, ld. fenn Barbihoz címzett szavaimat, de ki tudja, kéz- és lábtörést. Üdv a döntőben. A kulcs átadása előtt Alekosz pátoszos, Barbi, miért nincs benned kétely? Veronika, te sokkal többet tudsz a világról, mint gondoltam volna, melyik az igazi Veronika? Magdi, néha az az érzésem, hogy a küzdelem jobban izgat, mint én! A lány, aki a kulcsot kapja, más, mint a többi, akárhogy teszem próbára, nem törik meg. Talán ilyen a szerelem. Ő Veronika. Veronikának olyan izzadt a tenyere, hogy kicsúszik, Magdival és Barbival szemben meg elpárolgott a bizalom, tipli. Olga és Veronika meg nyugodjanak meg, a következő két álomrandin Alekosz a kemény este után a legpuhább lesz, de nem félreérteni! A két maradék Menyasszony a szívceremónia után rágcsát eszeget, megbeszélik, mennyire gyökeresen ellentétei egymásnak, valamelyik mit keres itt? Olga szerint ő jobb helyzetben van, mert ő volt kinn, tisztában van az érzéseivel, Veronika szerint Olga méltó ellenfél, és mindketten úgy gondolják, ők illenek Alekoszhoz. Én úgy gondolom, töltök még egy pohár vodkát.

Köszi, S.

Címkék: alek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szőkerozsdás 2011.05.26. 16:42:23

Tetszett az írás. A műsort már nem merem nézni, mert nem tudok tőle aludni...:)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.26. 16:43:01

Olga nyilatkozata a jövőből:

"SIETVE ELFELEDKEZNI ÉLETEM LEGIDEÁLISABB KALANDJÁRÓL"

mindenamino.blog.hu/2011/05/26/idealis_kaland_rapai_agnes

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:43:25

Hát, Hajni:) !

Alekoszról elhiszem, h jó puha, mást nem:P

Nálunk is ilyen sorban vannak az evőeszközök:D, de szerintem, hozzád képest semmi vok:D

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.26. 16:44:36

Olga fogja nyerni, de nem maradnak együtt.

sünikee 2011.05.26. 16:47:19

A ma megjelent Story nevű "remek" lap címlapján a következő van: Alekosz szűz lányt szretne.
Már csak azt nem értem, hogy akkor miért ezekből a "hölgyekből" próbál meg választani...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 16:47:52

@BGy: esélye se lenne, h együtt maradjanak! Kb mint Adams family:D

sünikee 2011.05.26. 16:49:50

Veronika a második képen csak szagolgatja a cipőkefét, vagy meg is akarja azt enni?

Hurri Kán 2011.05.26. 16:51:35

Ez a hűségteszt Jerzyvel számomra értelmezhetetlen.
Ha a Kincsem-parkba küldenék be, ott joggal lennének féltékenyek rá a csődörök a karámokban :DDD

suzy q 2011.05.26. 17:00:21

juhúú már egy hete csak hajnira gondolok, és nem is nézem alekoszt, csak olvasom. de most, hogy olga visszajött, lehet, hogy megin nézhető lesz a műsor. meg azért is, emrt veronika szerintem vicces.

guruló nokedli 2011.05.26. 17:01:35

@sünikee: naná, hogy szűz lányt szeretne... annak még be is mesélhetné, hogy azért olyan puha és kicsike, hogy ne fájjon... :-)

suzy q 2011.05.26. 17:03:15

a hűségtesztre miért nem férfiakat küldtek be?

csicserierika 2011.05.26. 17:03:34

Oli-Alek fotót köszönjük :)
Nem maradt még senki együtt egy ilyen műsor után, főleg, hogy a főhős teljesen új élethelyzetbe fog kerülni, ha kijön.
A természetes élőhelye megváltozott :)

genevieve 2011.05.26. 17:03:48

@guruló nokedli: nagyjából ezért maradt még bent veronika is:-)

neki még sok mindent bemagyarázhat:-)

bár ezt a cipőpucolást nagyon elbaszta:-)

Hurri Kán 2011.05.26. 17:03:59

@sünikee:
Az is lehet, hogy összekeverte a fogkefével, de erre csak akkor jött rá, amikor már a szájpadlását is kiboxolta.

genevieve 2011.05.26. 17:04:32

@csicserierika: nem is tudom mire várnak még, láthatóan az isten is egymásnak teremtette őket:-D

genevieve 2011.05.26. 17:05:21

@gyvy: összekeverte:-D

box..botox:-D

guruló nokedli 2011.05.26. 17:07:31

@genevieve: Veronka számomra egy igazi ufó. Vagyis rejtély... nem tudom megítélni, hogy mennyire buta... olyan nagyon le van lassulva állandóan... de azért bírom... :-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.26. 17:23:23

@guruló nokedli:

Szegény Veronika, ilyen fiatalon fityegnek az ajkai a műanyagtól, a mellei meg mint két elhalt űrhajós tányérsapka...

Meg tudom érteni, hogyha egy nő már elmúlt negyven és több szülésen meg fogyáson is túl van, hogy felvarratja, mert kényelmetlen, vagy azt is megértem, ha valakinek túl nagy a melle és kisebbíti, mert a nagy súlytól nem tud mozogni rendesen, vagy betegség esetén megértem rekonstruáló műtét, tehát nem vagyok demagóg a kérdésben, de ha nincs ilyen indok, és egy fiatal huszonéveske vagy, akkor műanyag melleket varratni magadnak irracionális önrongálás...

Sajnálom, hogy most Évát is rávették a műanyag mellre. Semmi szükség rá... és egyébként műanyagmellekkel, hogy lehet szoptatni? És mi van, ha elrontja a műtét a melled, és nem tud rendesen gyógyulni? És egyéb mellékhatások.. Sok ilyen rémtörténetről lehet olvasni.

suzy q 2011.05.26. 17:23:53

@guruló nokedli: szeritem tipikusan az, aki okosnak indult, de aztán inkább szép lett.

mruniverzum 2011.05.26. 17:30:48

:D Sejtettem, hogy végül Olit fogja majd választani, lehet a csávó pont erre játszott rá ezzel a hölgykoszorú válogatással. :)

Adta nagyon a csajozós rész Átláw Béczi, Homár Gombár meg Erzsike bementek hódítani. Teljesen valószerű, hogy a vetkőzős girhes, trendypaci pont egy ilyen ordítva bőgő, falusi tehénre fog rárepülni.. :DD

Veronikának nincsen szája. Az egy hasbeszélő meztelen csiga. :DD

kamarti 2011.05.26. 17:31:12

hát nem tudom, tényleg olyan nagy elvárás a 21. században, hogy egy nő (egy ember) tudja, hogy kés-kanál jobb oldalt, villa baloldalt?
mert oké, cipőt suvickolni talán nem tanítanak meg az oviban, de mondjuk teríteni, késsel-villával enni tán igen (ha esetleg ez otthon nem jönne össze). Vagy már azt se?

Nem tudom, mennyire szólhatnak bele a csajok az öltöztetésükbe, de Olga elképesztően jól nézett ki abban a piros-fekete kombóban, ami egész más stílus volt, mint a többiek megszokott stílusa. Vagy az még a hétköznapi, saját gönce lett volna?

csicserierika 2011.05.26. 17:31:47

@genevieve: a poén a műsor végén lesz csak :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.26. 17:39:42

@kamarti:

Igen, nekem is feltűnt, hogy Olga nem mindennapian jól öltözködik és jó a hajvágása..

Ezek mind drága dolgok, ha ezek az ő cuccai, akkor ő nem akárhonnan jön, a viselkedése is erre utal,

Tehát megnyeri, és utána ejti Alexet, és Alex marad, ami elejétől kezdve lenni szeretett volna: szabad és független.

Egy ilyen rigolyás agglegény, játékvonatokkal, ruhaakasztókkal, és cipőtisztítókefékkel már nem képes, nem alkalmas a társaskapcsolatra.

Olga viszont vagy felveszi a fizetését a szereplésért, ami előre le volt kenve, vagy ismertségével később egy nagyon jó partit fog magának összehozni.

De mi van az egyetemi tanulmányaival? Az igaz? Vagy az is csak kitaláció?

MegLepke 2011.05.26. 17:52:24

Én Alekoszt kefélném már ki. A bőrét. Drótkefével.

Hurri Kán 2011.05.26. 17:56:47

@MegLepke:
És utána ráakasztanád a szobainasra?

csicserierika 2011.05.26. 17:57:25

@gyvy: majd kiterítené az asztalra ?

Hurri Kán 2011.05.26. 17:59:21

@csicserierika:
Bezárni a kalitkába a BNM mellé?

mézescsók 2011.05.26. 18:10:09

@MÁRIA TERÉZIA: Veronikának álla nincs. A felturbózott száj erre még jobban felhívja a figyelmet. A cickókért meg kár volt pénzt kidobni, mert ha jól emlékszem, Ő még nagyon fiatal, műtét nélkül sem lehettek lógósak, csikosak a szüléstől, stb.
@kamarti: Nem láttam a műsort, tehát nem tudom, hogy a nő milyen sorrendben rakta le az evőeszközöket. A sorrendjük ismerete a XXI. sz.-ban nem teljesíthetetlen elvárás, de azért abból ügyet csinálni, hogy a fehérboros pohár merre és hány centivel áll a kés hegyétől - bocsáss meg, de nekem az elmebaj kategórie.
Rigolyám nekem is van: a férjem nem használhatja rendeltetésszerűen a mosógépet. Tisztíthatja, cipelheti, beszélgethet vele, ráülhet, ha arra van kedve, de nem moshat. És ez nem véletlen. Minden más házimunkában emancipáltam.

suzy q 2011.05.26. 18:10:48

na megnéztem a tegnapit. most nem azért, de ki mondta, hogy olga őőrületesen drága ruhákban volt, mert ilyen felsőm nekem is van, kb. 2500 ft értékben vásároltam egy körúti boltban. a nyaklánc a c&a-ból van, kb. 1200 ft. a ruha pedig max. 8000 ft.ba került, de akkor már sokat mondtam. a többi meg szerintem szponzor ruha volt, de azok sem voltak valami drágák. úgyhogy ebből azért én nem vonnék le túl hamar semmilyen következtetést.

suzy q 2011.05.26. 18:14:54

ja meg az mekkora volt már, hogy olgának azt mondta a megjelenésekor, hogy daszvi danja, ami a viszont látásra. ehehehe

janeausten 2011.05.26. 18:17:16

@mézescsók: Nekem egy rigolyám van: igényem arra, hogy senki rigolyájának ne kelljen eleget tennem....))))
Nagyon rossz néven venném, ha valaki megszólna a saját lakásomban, mert esetleg véletlenül egy kanál a villák fakkjába került...vagy hogy ki-vagy befelé tettem le a cipőket.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.26. 18:31:28

És én még mindiiiig nem láttam egy részt sem, mikor lesz a vége, arra feltétlenül benevezek ;P

pocokpocok 2011.05.26. 18:38:06

OLGA-OLGA-OLGA!!!

jeee....

Albino Vernyul 2011.05.26. 18:48:42

Mi lesz velem, mi lesz velem, jaj nekem.. Jajajajaj... O en szegeny fejem, mivel ver meg a sors... Jaaaj...

csicserierika 2011.05.26. 18:54:17

@Albino Vernyul: kerestelek . Ma lesz Anikó is a műsorban. Remélem , nem adod fel az elveid és nem nézed ma sem :)

sogeking 2011.05.26. 18:58:22

@csicserierika: Anikó is bemegy Olga után?

csicserierika 2011.05.26. 19:02:31

@sogeking: ja, megjött az étvágya :)

Hurri Kán 2011.05.26. 19:06:57

@MegLepke:
Teljesen jó, trendet kéne formálni rá :D

sogeking 2011.05.26. 19:06:59

á, ennyi sört még Olga sem tud meginni

avanivi 2011.05.26. 19:07:12

@janeausten: Nekem is van rigolyám,a kávém csak a régi bögrémből esik jól.
Gondoljatok bele ,egy normális emberrel sem könnyű az élet, hát még egy ilyen hülyegyerekkel .

sogeking 2011.05.26. 19:10:12

most már megmutathatnák ezt a madarat

Vamp-ír 2011.05.26. 19:10:13

... milyen sok szenvedélyes élményről marad le ez a kényszerbeteg majom.
Néha sajnálom szerencsétlent. Egy bugyit nem lehet csak úgy, lerángatni. Le kell szépen venni, rá kell tenni a székre a melltartó mellé, jobbra. Nem, nem a nyakkendő mellé, mert azt szereti nézegetni elalvás előtt.

forexfelix 2011.05.26. 19:10:28

Barbi mama tegnap a belevalóban már nem nagyon aggódott. Lehet megvezette a nézőket? Mindenesetre nem neki fogja feltenni Alek a kérdést: Szeretnéd ha a hasadra engedném a boldogságom fehér tócsáját?

MegLepke 2011.05.26. 19:11:05

@gyvy: én szobainasos sminket akarok. Nem a karcoltat.:)

Hurri Kán 2011.05.26. 19:12:52

@MegLepke:
Szóljál a házi kreatív sminkesünknek :)
Bocs, sztájliszt, még mielőtt kikapok :D

Albino Vernyul 2011.05.26. 19:13:25

@csicserierika: Majd videon megnezem, hegesztoszemuvegben, azon Ani ugyis atragyog, a tobbit meg elnyeli a sotet..;)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.05.26. 19:13:50

Ha jól tudom, a franciák szerint a legszebb szó a cipőfűző.

forexfelix 2011.05.26. 19:15:33

VEra : Sztem minden emberben benne van a gyerek. Na majd rájön, ha ,még egy lehetőséget kap :)

sogeking 2011.05.26. 19:15:42

én is akarok ilyen foltos pólót, mint ami az Olivérnek van

2011.05.26. 19:20:14

@Vamp-ír: kényszerbeteg a szerencsétlen, azt biztos.
Nem tudom hányan emlékeznek rá, ennek a fosnak az első részeiben vagy a VV bemutatkozó filmben, nem emlékszem pontosan, de arra igen, hogy Alekosz hazatér fáradtan a munkájából, előveszi mobiltelefonját, megtörölgeti (!) és akkurátusan elhelyezi a vásárláskor kapott eredeti dobozba.
Kérdem én kérem szépen, van a világon még egy ekkora ökör, vagy keveset láttam a világból?

forexfelix 2011.05.26. 19:20:27

Aszittem vera anyja érkezett. KÖzben a barátnője :)

fran7 2011.05.26. 19:20:56

Olga akcentusa, hogy eltűnt, mikor számon kérte Alekot.

sogeking 2011.05.26. 19:22:07

@beebeer: azért van még, egyik haverom a cipőjével csinálja ugyanezt (mondjuk az fehér, úgyhogy részben érthető) :)

foxglove (törölt) 2011.05.26. 19:22:25

Virslit csivavák tanították meg beszélni kiskorában, mert ezek egészen biztosan nem emberi hangok, amik kijönnek a kis remegő harcsaszájacskáján.

MegLepke 2011.05.26. 19:22:58

@gyvy: vele úgyis jóban vagyok.:)

sogeking 2011.05.26. 19:23:25

Olga a fehér hattyú a Hattyúk tavából :D

Hurri Kán 2011.05.26. 19:24:49

@foxglove:
bajsza is van?

@MegLepke:
Akkor nincs baj :D

pocokpocok 2011.05.26. 19:24:54

vonathoz van öltözve mindkettő:D

2011.05.26. 19:26:00

@gyvy: :DDDDD
Codálatossz! Gyönyörúségessss!!!!
Holnap úgyis be kell mennem dolgozni, kipróbálom ezt a sminket, sőt értekezlet lesz, majd megpróbálok csücsörítve tátogni is.

pocokpocok 2011.05.26. 19:26:24

fűű, gyerekek, tegnap láttam a vonatukat akkor, a házunk előtt mentek el 9 méterre, nohab húzta, 3 nosztalgia kocsi volt:D

fran7 2011.05.26. 19:27:09

Van egy kérdésem a hölgyekhez: Olga haja véletlenül nem paróka?
Tesóm haverjánek volt egy olyan szabálya, hogy frufrus nőkkel nem kezd. Elég gyakran látom ennek a szabálynak az igazságát.

forexfelix 2011.05.26. 19:27:12

@sogeking: Nekem olyan ösmerősöm van, aki reggeli közben azon meditál, hogy nem veszi ki a hűtőből a benn felejtett szalámit, majd mikor mindent visszarak, gyorsan kikap egy szeletet és a vajas zsemle után küldi. Így megspórol egy ajtó nyitást,nem fogyaszt a hűtő többet :)

Vamp-ír 2011.05.26. 19:27:44

@beebeer: :DD Keveset láttál a világból:) és ritka nagy ökör.:) Mit fog tenni ha gyereke lesz? Atyaég! :(

Hurri Kán 2011.05.26. 19:28:36

@beebeer:
Van esély rá, hogy értékelni fogják?

Vamp-ír 2011.05.26. 19:29:31

@fran7: teee, ez már olyan alekoszos szabály. :)

foxglove (törölt) 2011.05.26. 19:29:36

@gyvy: ha van is, az nem bajusz lesz, hanem májfolt. A napra jön ki.

sogeking 2011.05.26. 19:29:49

@forexfelix: és mindenből 10-et szeret, valamint fél a tejtől? mert akkor van egy tippem :D

inkább egy bzmot kellett volna

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 19:31:11

@gyvy: írtam:)

Ismét színvonalas műsornak lehetünk szemtanúi:)

2011.05.26. 19:31:28

@sogeking: ne mááááár, ezek szerint mi vagyunk rendetlenek, errefelé 5 mobil van használatban, ebből 3 tök egyforma... A múltkor pont a csengőhangomat (a Tégla) tették asszem a balatoni képek alá, katatón állapotban bolyongva kerestem a mobilom kezemben a mobilommal. :))))
Alekoszt két nap alatt enné meg a családom.

fran7 2011.05.26. 19:32:35

@Vamp-ír: A srác tényleg nagy nőcsábász volt, de csak akkor ha ivott. Ellentétben Alekkal.

velorexapáca 2011.05.26. 19:33:01

nyávogva telefonálni trendi?

sogeking 2011.05.26. 19:33:04

@beebeer: a cipősnek a szekrény tetején van kb. 10 doboz régi cipőkkel, mind szépen elrakva, megtisztítva, ja és a csokipapírokat is gyűjti

velorexapáca 2011.05.26. 19:34:18

háb+ hazudik, bele Olga arcába.. - ehhh

pocokpocok 2011.05.26. 19:34:37

Igen-Igen, ezt láttam:D

Hurri Kán 2011.05.26. 19:34:42

@ladyandhenk:
Rögtön reag, csak mások is csesztetnek...sose lesz vége a napnak...grrrrr.....

Mit csinálnak Vácon?

@beebeer:
én Kockásfülű nyulat jáccom :D üzenetjelző hangom R2-D2, vagy Tarzan-üvöltés :D

fran7 2011.05.26. 19:35:01

A takarítgattam kifejezés eléggé elborzasztó volt.
Legalább a MÁV-nak van egy kis plusz bevétele. Remélem a retek fizetett nekik.

nosce 2011.05.26. 19:35:01

@gyvy:
"Bezárni a kalitkába a BNM mellé?"

az megvan már h miért narancssárga a madár ? :)

ilovecooking 2011.05.26. 19:35:14

"a fal melletti mellékhelyiség" mondja vki, h ezzel nem azt akarta kamuzni, h dobott egy sárgát a fal tövébe!!!:DDD

forexfelix 2011.05.26. 19:35:15

Nem voltam végig itt, de most lemaradtam valamiről?Az álomrandi ennyi volt,hogy váci Duna parton kacsáztak a vízben?

Na látom már a vonatra volt itt kihegyezve minden.

Sir Integra 2011.05.26. 19:35:22

És Veronikának Xperia Arcja van.
nem hiszem el. Azt meg honnan? Hogy? Miért? Hát meggyalázza!

sogeking 2011.05.26. 19:35:53

Sissy? még ha Lassie lenne

2011.05.26. 19:36:30

@sogeking: hát tudod, akkor biztos, hogy ő sem kerek. De egészségére, amíg nem bánt és amíg nem kap showt az RTL-en.. .)

sogeking 2011.05.26. 19:36:46

ááááááááááááááááááááá

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 19:36:51

Sírnom kell ettől... Meg Ildi, anyám!!!!!!!!!!!!!!!!!

fran7 2011.05.26. 19:37:12

Két szellemóriás beszélgetni készül. Ebből jó nem jöhet jó ki.

Vamp-ír 2011.05.26. 19:37:14

Tordas ad tanácsot... vége.

Vamp-ír 2011.05.26. 19:38:23

.. én megütném érte! !

fran7 2011.05.26. 19:38:29

@nosce: A vadászok jobban meglássák, azért.

velorexapáca 2011.05.26. 19:39:02

@ilovecooking:
"mondja vki, h ezzel nem azt akarta kamuzni, h dobott egy sárgát a fal tövébe!!!:DDD"

senki nem mondott ilyet... tegyük fel, igazat mondott volna! - akkor kérdem, hol maradt a kézmosás?

forexfelix 2011.05.26. 19:39:23

@fran7: Hátha valami Nobel-dij gyanús ötlet kicsúszik belőlük akaratlanul :)

sogeking 2011.05.26. 19:40:01

mikor visszaérnek Alek beöltözik Elvisnek

2011.05.26. 19:40:18

@gyvy: remélem Tarzan üvöltése az ébresztőd hangja!
Nálunk ilyesmiért már feljelentett volna a lakóközösség a gyámügynél, az állatvédőknél és a jegyzőnél.

Hurri Kán 2011.05.26. 19:40:28

@ladyandhenk:
Az is, ja, meg döglenek a nyulak...

Hurri Kán 2011.05.26. 19:41:17

@beebeer:
Nem, olyat nem használok, nincs pénzem naponta új telefonra :D

kitikati 2011.05.26. 19:41:21

@BGy: Bocs, de én úgy tudom a franciák kedvenc szava a fülolaj.

Bár ezt itt a történtek ismeretében ne nagyon emlegessük...

sogeking 2011.05.26. 19:41:59

Virsliről nincs valahol régi kép vékonyabb szájjal?

sogeking 2011.05.26. 19:42:45

Ildi azért feldobta a műsort :D

Vamp-ír 2011.05.26. 19:44:38

Olga nem érti, hogy mekkora nagy marhaságokat mond az ember!

foxglove (törölt) 2011.05.26. 19:45:35

Jééé, Virsli magához képest szinte artikulál, mikor Gombival beszél. Jerzyvel egyből visszajött a nyafinyafi.

ilovecooking 2011.05.26. 19:45:36

Az olyan lányoknak, mint Olga Alek bejön!!!????? Mármint a magas, csinos, szexi orosz egyetemista lányoknak? Naneee..:DD

Vamp-ír 2011.05.26. 19:47:14

ezek ugyanarra a sik0tótanfolyamra jártak?

MegLepke 2011.05.26. 19:47:18

Neeee, Cserháti emlékét könyörgöm ne gyalázza már meg - az eredetiről nem is beszélve!!!!

astrup 2011.05.26. 19:47:34

"HASONLÍTOK LENINRE"

Még sose szóltam hozzá, de mostmár nem bírom tovább... :D

velorexapáca 2011.05.26. 19:47:42

@gyvy:
is :-) meg utána is.. :-)

fran7 2011.05.26. 19:48:35

Alek hasonlít Leninre, megbolondult vagy mi? Mi más lehet a hasonlósági pont: mindketten ittak már vodkát és ettek káposztát.

velorexapáca 2011.05.26. 19:49:34

ncsak, kidobták, a hellén orgazmushőst

nosce 2011.05.26. 19:50:01

@fran7:
"A vadászok jobban meglássák, azért."

lehet, biztos génmanipulált akkor, keverhetnének bele még kis fluoreszkálást is akkor éjszaka is látnák a vadászok :)

fran7 2011.05.26. 19:50:17

Vannak dolgok, amit én mint férfi nem értek: megcsókolni nem akarja az Alekot Olga, de egy ágyba befekszik vele.

Hurri Kán 2011.05.26. 19:50:22

@ilovecooking:
Pontosabban A. bankszámlája :)

@velorexapáca:
utána már minek? :)

sogeking 2011.05.26. 19:50:49

@forexfelix: amikor még csak vágyott a virsli szájra ilyen volt a feneke? :)

nosce 2011.05.26. 19:51:02

@ladyandhenk:
"Olga meztelen?"
nem az, Alek van rajta :)

avanivi 2011.05.26. 19:51:26

Vlagyimir Alekovics Lenin

forexfelix 2011.05.26. 19:51:31

Olga Jerzsi szindrómában szenved: Megvilágosodott az utolsó héten :)

sogeking 2011.05.26. 19:51:42

@astrup: azért ennyire nem nagy szám, hogy hasonlítasz Leninre

fran7 2011.05.26. 19:52:22

@nosce: Még annak is több értelme lenne, mint elengedni szegény madárt, mi kb félóra szabadonlét után elpusztulna. Gondolom nem olyan madár, ami Magyarországon őshonos. Mi lenne ha szerelmük kék piranháját engednék el?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 19:52:30

@nosce: naaaaaaaaaa:D, a bejátszásban egy lepedő volt rajta, meg mintha semmi:D

Talán csak eljátszották nekünk, mintha:D

nosce 2011.05.26. 19:52:38

@fran7:
"Vannak dolgok, amit én mint férfi nem értek: megcsókolni nem akarja az Alekot Olga, de egy ágyba befekszik vele."

olyat még nem hallottál h szivesen lepippant, de a csók az tabu ? :)

Vamp-ír 2011.05.26. 19:52:52

@fran7: nem akarja, mert fogmosás után nem szokott csókolózni..

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 19:53:13

@MÁRIA TERÉZIA: én úgy tudom hogy lehet szoptatni. Meg most már vmi sós vizes genyót raknak bele.
(nem tom pontosan mert nekem nincs, nem kell.)

"a rendelkezésedre bocsátottam egy sárga rózsát"
sírok.

fran7 2011.05.26. 19:54:12

@sogeking: Lehet ő tud oroszul. s ment már Németországból haza vonattal. Biztos jobban hasonlít Leninre, mint Alek;)

nosce 2011.05.26. 19:55:22

@ladyandhenk:
olga mindig meztelenül aludt a villában , ez a hobbija, mint másnak a bugyi :)

Hurri Kán 2011.05.26. 19:56:08

@nosce:
Miiii?? :)))

@fran7:
Szerelmük szőrös lajhárját?
Már csak a dolog szimbolikája miatt...

Albino Vernyul 2011.05.26. 19:56:46

@gyvy: El a kezekkel a nyulaktol..!!!!

nosce 2011.05.26. 19:56:53

@fran7:
piranha nem lehet, mert az veszélyes a lepényhalra :)

Hurri Kán 2011.05.26. 19:56:55

@ladyandhenk:
Úgy van!

Bár ha a műsorkészítők jó fejek, akkor bezártak volna egy pávát hozzájuk! :DDD

_most_ 2011.05.26. 19:56:56

Úrstn az rtl bevetette a titkos fegyvert, beküldték Tordast, csak azt sajnálom, hogy nem szavalt.

sogeking 2011.05.26. 19:58:12

ez az őszinte öröm Olga arcán

fran7 2011.05.26. 20:01:44

Olga ülteti a hintába Alekot. Őszinte az örömöm, mert káröröm.

genevieve 2011.05.26. 20:04:19

nahát, alekosz csak nem kiesett a szerepéből?:D

sogeking 2011.05.26. 20:06:19

na, egy pillanatra láttam.
a stúdió elsötétített sarkában egy nagy kalitkában kuporog egy csúnya narancssárga madár.

amikor Balázs elment mellette, próbált kitépné pár húscafatot a combjából, de csak a nadrágból sikerült

Hurri Kán 2011.05.26. 20:06:33

@fran7:
Hogyan? Mi történik??? :)))

@genevieve:
elfelejtett cipőt botoxolni...öö....boxolni? :D

nosce 2011.05.26. 20:07:10

@ladyandhenk:
"hát, speciel most nincs:D, meleg van hozzá:D"
látod ? Olga is tud valamit akkor :)

nosce 2011.05.26. 20:09:05

@ladyandhenk:
"Miért csalódott? Lemaradtam."

sztem mert a rozsszirmokat Alek le akarta söpörni, meg nem kérte meg h aludjon vele hanem ráparancsolt :)

Hurri Kán 2011.05.26. 20:10:29

@ladyandhenk:
Ha Alekosszal nincs szex, az nem okvetlen a meleg miatt van :D

nosce 2011.05.26. 20:10:38

@ladyandhenk:
"Most volt szex, v nem?"

sztem nem mert Alek bedurcitott, de lehet h a nappaliban előtte megcsinálta :)

janeausten 2011.05.26. 20:10:59

Úristen, ahogy A. hátat fordított O.-nak, azt én a házasságom 18., egyben utolsó évében éltem át....Ha egy pár agysejt még árválkodik Olga fejében, akkor nemet mond akkor is, ha őt választja...

fran7 2011.05.26. 20:11:13

@gyvy: Így kell elbizonytalanítani egy férfit. Közelengeni, majd egy kicsit ellökni, közben érzelmileg egy picit zsarolni. Ha jól csinálod, nyertél. A férfi meg azt hitte, hogy ő hódított. Közben csak áldozat volt.

nosce 2011.05.26. 20:11:29

@gyvy:
"Ha Alekosszal nincs szex, az nem okvetlen a meleg miatt van :D"

dehogynem, Alek meleg :)

Hurri Kán 2011.05.26. 20:12:23

@fran7:
Nem tudom, én még sose akartam férfit érzelmileg zsarolni meg elbizonytalanítani :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 20:12:38

@gyvy: @nosce: anyám, férfiak! Elég lett volna annyi, h nem!:D

Lehet tudni, h mind durcizott?

janeausten 2011.05.26. 20:13:03

A.-szal való együttlétben annyi romantika sincs, mint egy APEH-ellenőrzésben....

avanivi 2011.05.26. 20:13:20

Egy szaros fülszex sem volt?

Hurri Kán 2011.05.26. 20:13:55

@nosce:
Alek most már nem is olyan titkoltan a Pinainasról álmodik? :D

@ladyandhenk:

Ki durcizott?

csicserierika 2011.05.26. 20:14:52

Alek szívét elrabolta Veronika, vagy mégis Oli lesz a befutó.
Én már nem értek semmit :)

janeausten 2011.05.26. 20:14:56

Mennyi szex lehet egy olyan bevezető után, hogy gondosan elsimítják a lepedőt és a férfi beparancsolja az ágyba a nőt????

Hurri Kán 2011.05.26. 20:17:20

@janeausten:
Hát olyan pedáns :D

@ladyandhenk:
Stimmel! Persze h behisztizett, amikor valamelyik luvnya a kedvenc cipőkeféjével mosott fogat :D

Hurri Kán 2011.05.26. 20:21:38

@ladyandhenk:
Mi vaaan? Mit nem hiszel el??? :DDDD

Mingyár, most végre odajutok a vacsimhoz, aztán haladéktalanul! :)))

nosce 2011.05.26. 20:23:43

@csicserierika:
ott ment el a hajó h Olga nem engedte megcsókolni magát a Dunaparton onnan már bukta volt az este is :)
De Alek stratégiai hibát követett el, mert másodjára kellett volna vinnie Olgát, akkor az mindent belead így meg féltékenykedett h mi lesz holnap Veronnal :)

Hódos Hajnalka 2011.05.26. 20:24:01

valaki írhatna nekem is.

sogeking 2011.05.26. 20:24:21

inkább a nézőknek kellett volna szavazni, hogy mikor melyik feleségjelölt essen ki

sogeking 2011.05.26. 20:25:05

@Hódos Hajnalka: előbb seperd le a rózsaszirmokat

ez üres? 2011.05.26. 20:25:12

Nem birooooom! Tordas: Mikor fogsz csak nekem táncolni? Jerzy: majd ha fizetsz érte! De most megkapta Ogától Alek, igy biztos virsli a nyerő! Csak azt nem értem,miért most jött rá az igazságra? Vagy Ő az RTL bosszuja ezért az elcseszett nivóért?

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 20:25:30

engem azért untatna hosszútávon hogy Olgához külön forgatókönyv kell. Nem lehet csak úgy szeretni vagy kedvelni vagy having fun, hanem feszt rejtvényeket ad fel.

Hurri Kán 2011.05.26. 20:25:58

@ladyandhenk:
Miért, az? :D

@Hódos Hajnalka:
Jó estét, megkülönböztetett forró kézcsókom.

Hurri Kán 2011.05.26. 20:27:11

@sogeking:
:DDDDD

De közben a Lhalra vigyázzon!

Istenem: ez a romantika csimborasszója, a rózsaszirmokkal borított Lhal :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.26. 20:28:16

@janeausten: Olga helyére tette Alekoszt! Igazi nő!

@Ayesha: Csak egyenrangúan, szeretettel kell kezelni őt és minden OK!

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 20:28:34

@gyvy: na bazmeg, az is kellett volna???

Akármi Áron 2011.05.26. 20:29:30

Szép jós'tét mindenkinek!
Hát emán borzasztó, hogy semmi tücskölés, ezek az arák mind Szűz Mária reinkarnációi?D
Éhezik a nép egy szép szex látványára a legfölsőbb szinteken. Már fülszex sem, vagy valami?

Hurri Kán 2011.05.26. 20:29:54

@Ayesha:
Nem, az majd az Lhal 2.0.1 verziónál, ez új információ :)))

janeausten 2011.05.26. 20:30:42

@Hódos Hajnalka:
Irigylem a vodkádat....))))) meg a stílusodat..)))))

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 20:31:43

@gyvy: nem. az majd más lesz. "orosz nő a rózsabokorban" címmel.
:)))))

sogeking 2011.05.26. 20:32:27

paradicsomot termesztettek

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 20:32:51

@Hódos Hajnalka: Ja, és képzeld el, h gyvy megtudta nevem, most zaklatni fog mindennap:D

Hurri Kán 2011.05.26. 20:33:56

@Ayesha:
Asse nem rossz, hogy mintázod meg a tüskéket, ill. a tüskék karmolásait? :D

janeausten 2011.05.26. 20:33:57

@Akármi Áron: szép szex????
ahhoz legalább egy szép testű férfi is kellene, nem? vagy mindig csak a nőt fogják mutatni? na, mondjuk a bentmaradtak sem annyira szép testűek, de A.hoz képest istennők.

Akármi Áron 2011.05.26. 20:34:22

Hajni fantasztikus az A. minden pillanatban öregszik DDD mondat után a kép, telibetaláltad,tökéletes!

nosce 2011.05.26. 20:34:32

@ladyandhenk:

azt én is tudom ladyandhenk :)

Hurri Kán 2011.05.26. 20:35:07

@ladyandhenk:
Amíg meg nem lesz a fejezet, addig okvetlenül! :D

sogeking 2011.05.26. 20:35:15

Micsosznak Veronika tetszik

nosce 2011.05.26. 20:35:25

@Hódos Hajnalka:
itt mindenki neked ír, még ha nem is neked címzi :)

csicserierika 2011.05.26. 20:36:32

@nosce: csak nehogy lelépjen Olga a finálé előtt, mert vissza kell hozni megint valakit:) pl. Beatrixot :)

nosce 2011.05.26. 20:36:40

@janeausten:
"szép szex????
ahhoz legalább egy szép testű férfi is kellene, nem?"

elég ahhoz egy szép szerszám is :)

nosce 2011.05.26. 20:37:23

@csicserierika:
majd Barbit visszahozzák :)

Akármi Áron 2011.05.26. 20:38:44

@janeausten: legalább igen, meg kívánatos, meg kedves, érzéki, humoros, sötöbö, pont azok ami ebben a Balfaszjankóban nincs meg. Direkt szeretném a szép szexet látni, hátha valaki széppé tudná tenni egy hangyfaszánira ezt a Lenin utánzatot:DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 20:39:28

@gyvy: ácsi. az már maszk. én csak egy hobbisminkelő próbálkozó vagyok:))))
majd szerzek egy kucsmát, meg vmi izét a pofám elé és festek egy dögös olgásat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.26. 20:39:53

@sogeking: A Gakisz-Nagy családdal 100 %-ban kompatibilis Veronika!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.26. 20:41:21

@csicserierika: Mindkét általad említett nő nagyságrendekkel jobb pasit érdemel! Cserére így Barbarát javaslom!

csicserierika 2011.05.26. 20:42:09

@nosce: jajj ne :)
Oszt itt hogy osztották már szegény Aleket, mikor a vv-ben volt, hogy zaklaTTYa a lányokat cekcuálisan :)
Úriember pedig :)

nosce 2011.05.26. 20:42:12

azt levágtátok h mikor Olivér éppen oltotta Tordast h életből megbukott, Ani mondta h lehet csak az kell h szeressék, mint neki ? :)

Akármi Áron 2011.05.26. 20:44:50

@csicserierika: hát igazad van, lehet, hogy holnap reggel távozik Olga, kezdte jól helyre tenni Alekoszt. Most azért nyeregben van Olga, mert ez a két-három nap már igen kevés idő, hogy felforgassák a végjáték előtti elképzelést, v. esetleg lecseréljék. Szerintem, bár itt minden agyament, kiszámíthatatlan.

Hurri Kán 2011.05.26. 20:45:13

@Ayesha:
Rózsaszirmok lesznek, ugye :)

@csicserierika:
ebben az értelemben úriember. Nem azért, mert annak született, hanem mert nincs más választása :DDD

nosce 2011.05.26. 20:45:34

@csicserierika:
jah semmisejó :) , de vasárnap már az Olümpüszon ágyaznak meg, a mostani állás szerint veronnal :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 20:46:16

@csicserierika: mert most leninközeli állapottyai vannak neki, be van zárva a szívének a lakaTJa, és azt képzeli magáról, hogy I.Péter C(s)ár.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 20:47:26

@nosce: @gyvy: na, csak nem mán...Honnan tudnád te?:P Kitaláltad már a fejezet címet:)

ez üres? 2011.05.26. 20:48:08

Ahhoz képest, hogy már elhittem Barbinak, hogy tényleg totál odavan, rögtön elálltak a könnyei, és simán kiábrándult. Pedig azt vártam, hogy legalább harakirit kővet el, ha kiesik.Most már csak Alekben reménykedhetek/mármint harakiriben/ Hátha!

Akármi Áron 2011.05.26. 20:48:45

@nosce: na és az sem hátrány, ha funkcióképes:DDDDD Mán végre-valahára!

nosce 2011.05.26. 20:51:19

@ladyandhenk:
"na, csak nem mán...Honnan tudnád te?:P"

onnan h a hozuászólásod előtt szerepel "ladyandhenk"

Hurri Kán 2011.05.26. 20:52:26

@ladyandhenk:
Még nem, de ha jön az ihlet, akkor egy másodperc alatt meglesz :D

@Akármi Áron:
Akárhogy is nézem, ez döglött lovon cifra szerszám :DDD

nosce 2011.05.26. 20:53:24

@Akármi Áron:
és legalább hatlövetű :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 20:54:59

@nosce: de de én nem arra gondoltam án:P (hihi), hanem a születésire:P

csicserierika 2011.05.26. 20:57:04

@Ayesha: úgy néz ki, hogy Veronnál a kulcs.
Remélem, holnapra kialussza magából Lenint, mert különben kaszáltak a sónak :)

nosce 2011.05.26. 20:57:15

@ladyandhenk:
áááá az csak álnév, ez az igazi :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 20:57:19

@nosce: ezaz. sellős smink is lesz. kösz a tippet:)

MegLepke 2011.05.26. 20:58:47

@nosce: :DD
@Ayesha: de azt akkor rólam nevezd el!:)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 20:59:23

@csicserierika: én ilyenkor imádom, amikor összehordja ezeket a fasságait.

nosce 2011.05.26. 20:59:45

@csicserierika:
miért ?? holnap Alek elmegy veronnal míg a villába bejőn ujabb 4 celeb Olgához meg az orosz nagykövet és sakkoznak, a vasárnap délélőttöt meg csak kibirják valahogy :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:00:45

@MegLepke: oké:)
lepényhalat láttad-é, Lepike?

nosce 2011.05.26. 21:01:49

@nosce:
na de mi lesz szombaton ? lehet Olga meg veron iszapbirkózása :)

sünikee 2011.05.26. 21:03:07

Mi a fenét csinálna egy aluliskolázott pasi egy egyetemen tanuló (és valószínűleg diplomát szerző) lánnyal? Ezen bármilyen szerelem megbukna...

janeausten 2011.05.26. 21:04:15

@ruzs54: Olvastam, el is keseredtem. "Magyarországon A. legnépszerűbb tévés személyiség" --- jaj nekünk, ha ez terjed el rólunk....

csicserierika 2011.05.26. 21:04:41

@ruzs54: ha ennek a fele igaz, hát apukám:)
A múltkor félbe maradtunk. Elküldtél valahova, ahova még nem tudom, hogy elmegyek, de légyszíves előre fáradni, majd meg látom, hogy megyek-e utánad.

MegLepke 2011.05.26. 21:05:59

@Ayesha: igen, gyvy megmutatta.:) Ügyi vagy!:)

csicserierika 2011.05.26. 21:06:06

@nosce: hát még ha elétolják az előbb belinkelt blikk cikket, még vér is fog folyni :)

nosce 2011.05.26. 21:06:16

@ruzs54:
na ha ezt meghallja Olga h Alek 200e dodót kasszint, akkor marad vasárnapig tutira, sőt Alek még adhat neki egy puszit is az arcára :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:07:17

@MegLepke: köszönöm:)
nem gondoltam hogy tetszik majd bárkinek, azért én nem vagyok profi:)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:09:11

@gyvy: nem:) sellő-sellő. egy kis színes pillangó beütéssel.

nosce 2011.05.26. 21:09:30

@csicserierika:
lehet Olgának mikor hason aludt az ágyban fülére mondták a hírt, és azért próbált utána Alekhoz bújni :)
Alek meg megérdemli, tudatosan gyúrt a szerepre pl. 3 hónapja már csak kaviárt eszik :)

Drogon 2011.05.26. 21:14:00

1. A kés éle Görög Ibolya szerint a tányér felé áll.
2.Olivér kurvább az összes picsánál.
3. Veronika Bélát úgy vette volna mélytorokra, hogy még Alekosznak is megtetszett volna egy lazábban kötött nyakkendő.
4.Olga akcentusa rulez. Van valahol ilyen férfiban? (minimum ilyen magas!)
5. MOL részvények rulez.

@Hajnalka: Egyre nehezebben bírod, elismerésem, én direkt_véletlenül_ mindig már programot csináltam az összefoglaló idejére :)

nosce 2011.05.26. 21:14:14

@Ayesha:
"nem:) sellő-sellő. egy kis színes pillangó beütéssel."

de legyen az a pillangó legalább a köldökön :)

csicserierika 2011.05.26. 21:15:24

@nosce: a legfölsőbb szinteken tudja hozni a milliomos karakterét. Mostmár nem kell megjátszania :)

nosce 2011.05.26. 21:17:34

@csicserierika:
"a legfölsőbb szinteken tudja hozni a milliomos karakterét. Mostmár nem kell megjátszania :)"

így van , először fejben kell meglennie a pénznek :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:17:49

@nosce: nem mutogálom a köldökömet:) nem akarok napiszarra kerülni:)

sünikee 2011.05.26. 21:19:01

Akarom Alekoszt. Főleg a "bájos" családja tetszett meg az imént a Fókuszban:)))

nosce 2011.05.26. 21:19:37

@perpetum:
"5. MOL részvények rulez."

sztem inkább short :)

csicserierika 2011.05.26. 21:20:35

Vája néni csinálta a legjobb befektetést úgy 33 éve.

nosce 2011.05.26. 21:20:46

@Ayesha:
ez művészet, itt lehet :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:21:14

@sünikee: sem Csicsergő Era, sem én nem adjuk.

Akármi Áron 2011.05.26. 21:21:35

@Hódos Hajnalka: valaki???? Hát 20:34:22 az senki????:-)))

@gyvy: + öreg lovon cifra kantár, így kompatibilis:DDD

@nosce: ja, a hülyéje bevágja a durcit, pedig, ha még azt is tudná, hogy teljes felindulásból, méregből elkövetett testpermet kettőt számít, nem forgolódna a fal felé:DDDDD

Muszáj egybesűrűn kommentelni, mert kibaszom ezt a gépet rögvest, napok óta cserbenhagy ilyen fontos aktusnál:DDD

Zsötem 2011.05.26. 21:22:31

Miért nem mondja már el Olga ennek az állatnak, hogy a do svidaniya (dászvidányjá) köszönés ugyan, de EL köszönés.
Olga meg is jegyezte ha jól emlékszem a tegnapi adásban amikor találkoztak (és már megint dászvidányjázott neki), hogy:
"Már is?"
Ha nem tudja mit jelent, akkor meg ne ismételgesse csak azért mert oroszul van.
Annyira idegesítő...

csicserierika 2011.05.26. 21:22:37

@Ayesha: most meg már főleg nem :)

Hurri Kán 2011.05.26. 21:22:57

@Ayesha:
Hová gondolsz? Ez.. ez kultúra a legfölsőbb szinteken :D

sogeking 2011.05.26. 21:23:45

médiatörténeti pillanat, láttam Penelope Garciát

nosce 2011.05.26. 21:24:06

@csicserierika:
de sokat számítottak a biztonsági őrös évek is :), milyen volt már, mikor az apja mondta Aleknek Barbi látogatásakor, h nem kell visszamenned biztiőrnek, Alek nem vágott hozzá túl jó képet :)

Akármi Áron 2011.05.26. 21:24:27

@csicserierika: DDDDDD
Azért figyelhetett volna a bux indexre is?:-))))

sünikee 2011.05.26. 21:24:58

@Ayesha: Ne legyetek már nálam is perverzebbek:) irigy nőstények vagytok:))) Pedig még cipőpucoló-gyorstanfolyamot is végeztem miatta.

Hurri Kán 2011.05.26. 21:25:00

@Akármi Áron:
Mindegy is, értelme nem sok van a bőrdíszműnek :DDD

csicserierika 2011.05.26. 21:26:34

@nosce: fel sem fogja, hogy mi vár rá, csak meg ne zakkanjon .

nosce 2011.05.26. 21:28:09

@Akármi Áron:
jah, a torokecsetelésről ne is beszéljünk :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:29:42

@gyvy: nincs kedvem viszontlátni magam ott, na. Többen rábasztak már:)

nosce 2011.05.26. 21:30:02

@csicserierika:
200rugó után talán még Éva is meglesz neki, milyen csavar lenne, Éva bejön vasárnap és ő kapja a kulcsot ? :)

Akármi Áron 2011.05.26. 21:30:06

@Zsötem: nem beszélve a tak-ról (nincs cirilbetűm:-))) így a jelentése, szisztematikusan a dá (igen) helyett mondja. Baromi idegesítő, hogy hagyják az ostobaságába.

sünikee 2011.05.26. 21:33:17

@nosce: miért, kétszázezerrel a pénztárcájában ez az ember kívánatosabbnak tűnne bárkinek is? Napi 24 órában eltűrni a kényszerességét csak akkor éri meg, ha az enyém a pénz és a megpróbáltatás csak 2 napig tart...

nosce 2011.05.26. 21:33:30

@Ayesha:
"Többen rábasztak már:)"

hova basztak rá ? :)

nosce 2011.05.26. 21:34:15

@sünikee:
keverj akkor erős mérget :)

Hurri Kán 2011.05.26. 21:34:58

@nosce:
Fúúúúj :DDDDD

@Ayesha:
nem köll egész alakos képet feltölteni, elég a köldök :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:36:03

@nosce: a napiszarosdira céloztam:)

Zelefánt 2011.05.26. 21:37:56

@Ayesha:
Szerintem Olgának úgyanúgy semmi sem jár a fejében, mint Tajgetosznak, csak ő ezzel az elegáns, idegenségét mindig kihangsúlyozó tartózkodással leplezi azt...
Ha két gázzal töltött lufit kötöztek volna a vacsoraasztal két szemközti oldalára, lehet, hogy szellemesebb társalgásban lehetett volna részünk...

Akármi Áron 2011.05.26. 21:38:05

@gyvy: DDDDDDDDDDDDDDDDDD szokásosan mindééég!
Olykor egy passzoló szó is elég a csúcsérzésemhez (majdnem) ez pedig most a bőrdíszmű, tetszett!

Hurri Kán 2011.05.26. 21:40:33

@ladyandhenk:
Gondolkozom a fejezet címén! KöSZbe í(r)ttam :D

Akármi Áron 2011.05.26. 21:43:58

@gyvy: DDDDDDDDDDDDDDDDDD szokásosan mindééég!
Olykor egy passzoló szó is elég a csúcsérzésemhez (majdnem) ez pedig most a bőrdíszmű, tetszett!Le is öblítem egy söröcskével:-)

apolka11 2011.05.26. 21:44:10

Hajni!

Az én rigolyám épp a tiéd ellenkezője: az én konyhámban BÁRKI mosogathat, csak én nem. (sajnos nehéz, nagyon nehéz:))

Ma azon filóztam (két egész apró gyerekem van), hogy mit fog csinálni Alek, ha gyereke, gyerekei lesznek? Mert a modellvasútnak és a ki-be fordított cipőknek annyi, örülhet, ha 5 peret csendben és nyugiban ülhet a budin.
Nem tudom milyen férj lesz, de nem lesz jó apa, azt hiszem.

sünikee 2011.05.26. 21:45:31

@gyvy: igyál csak, én is azt teszem:))

johanna-ne 2011.05.26. 21:46:42

@sünikee: Olga már végzett agrármérnök, itt Mo.-on is valamilyen egyetemet végez

Akármi Áron 2011.05.26. 21:47:05

@gyvy:DDDD dupláztam, de nem rossz így sem! (belerúgtam a gépbe, táltos lett belőle na!)

Hurri Kán 2011.05.26. 21:47:40

@sünikee:
Még nem lehet, majd 7végén :)))

Hurri Kán 2011.05.26. 21:48:25

@Akármi Áron:
Nem a gépeddel van a baj sztem, a blog.hu haldoklik szokás szerint...

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 21:49:08

@apolka11: mint anikóé volt a vv szülő-gyerek játékában.

sünikee 2011.05.26. 21:49:49

@johanna-ne: szerinted akkor mi a kihívás számára egy 8 általánost végzett pasiban? Én esküszöm nem tudom...

Hurri Kán 2011.05.26. 21:52:19

@sünikee:
hátha tovább viszi egy fölsőbb szintre, ahol nem pisil be ijedtében, ha egy nő megfogja a kezét :D

sünikee 2011.05.26. 21:52:40

@gyvy: sajnállak. Nekem már elkezdődött a hétvége:))))))

Hurri Kán 2011.05.26. 21:53:59

@sünikee:
Elvégre már kispéntek van :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.26. 21:54:01

@apolka11:

főleg, hogy a lányának majd figyemztetnie kell, mikor alekosz mellébújik, hogy nade én a lányod vagyok (ahogy Anikónak kellett figyelmeztetnie)

sünikee 2011.05.26. 21:54:07

@gyvy: ezt a pasit "fölsőbb szintre" vinni egy több éves mutatvány!:) Az élet pedig rövid...

Zelefánt 2011.05.26. 21:56:39

@Akármi Áron:
Kurvára kilóg itt a lófasz, hogy a csávó impó, mert csak addig nyomul, amíg ellenállást tapasztal, ám abban a pillanatban, ha valaki alá akar hemperedni, egyből kibúvókat talál...
Olgára bevágta a durcit, pedig ha a csaj felé fordult volna, reggel már csak a hulláját húzkodják ki a lakókocsiból, miközben az orosz démon éppen csak a szemét árnyalja a tükör előtt, néma, súlyos csendben...
Balfék...Szép (média)halál lett volna...

Hurri Kán 2011.05.26. 21:58:33

@sünikee:
Szóval aszondod nincs remény? :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.05.26. 21:59:23

@Peter_Cs:

Úgy látom Olga másodszor is megmenekült! Többször nem lesz szükség rá...

Az lenne a legjobb, ha még éjjel szépen kisétálna a buszból és doszvidányija...

A lifegő, műanyag szájú és élettelen mellű Verocs vajon mennyit fog kibírni Alekosz mellett? Egy darabig biztos alkalmazkodik, de aztán lelép, remélem a KACSA-hajópénz felével...

sünikee 2011.05.26. 22:01:12

A remény hal meg utoljára, illetve az Alekoszt bálványozó egysejtűek halmaza. Bár ez felsőbb szinteket sosem fog jelenteni:)))

Zelefánt 2011.05.26. 22:01:53

@johanna-ne:
Szerintem valahogy lejárt a tartózkodási engedélye, vagy valami ilyesmi, és nem látott más lehetőséget, hogy maradhasson, mint jelentkezni töltelékcsöcsnek a műsorba...
A B-változat az, hogy ő is bolond.
A C pedig az, hogy ő is kurva, de nem itt, hanem odahaza, csak még nem ismerjük a múltját...
Aki így tud hallgatni, az vagy buta, vagy megtanult.

csicserierika 2011.05.26. 22:02:16

@nosce: bejön és leköp mindenkit aki az ő lelki társát megkörnyékezi :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.26. 22:10:38

@gyvy: várom a kérdéseket:)

Igen, sztem van lelke Évának!

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 22:11:32

@Zelefánt: június végén jár le, ha jól sejtem.
Amúgy meg simán el tudom képzelni kurvának, de inkább politikusok meg üzletemberek mellett. Csöndben van meg minden. Diszkrét.

Zelefánt 2011.05.26. 22:12:09

Dosztojevszkij írta talán, hogy az orosz asszonyok nem szererelemből szeretnek, hanem szánalomból?...

Hódos Hajnalka 2011.05.26. 22:13:11

na, mi a pálya? bocs, nem olvastam vissza.

Hurri Kán 2011.05.26. 22:13:51

@ladyandhenk:
Vagy jól titkolja, vagy nem biztos h kíváncsi vagyok, hogy milyen :)))

@Zelefánt:
A.-t máshogy nehéz lenne :D

Akármi Áron 2011.05.26. 22:18:04

@gyvy: köszi, megvígasztalódtam és a söröcske is fejtegeti áldásos hatását:DDD

@Zelefánt: igazad van, a lófasz az tényleg kilóg:DDD Szerintem is impotentó, hiába próbálják azt sugallni, hogy ez a nagy rendező elv, sajnos az egészséges, férfi jelek sem láthatóak, érzékelhetőek, s ettől lesz olyan a párkapcsolata, ha lesz, amilyen.

Akármi Áron 2011.05.26. 22:19:34

@gyvy: köszi, megvígasztalódtam és a söröcske is fejtegeti áldásos hatását:DDD

@Zelefánt: igazad van, a lófasz az tényleg kilóg:DDD Szerintem is impotentó, hiába próbálják azt sugallni, hogy ez a nagy rendező elv, sajnos az egészséges, férfi jelek sem láthatóak, érzékelhetőek, s ettől lesz olyan a párkapcsolata, ha lesz, amilyen.

Nyugee 2011.05.26. 22:20:52

@ruzs54:
Ha olvasták, akkor több nőt megsimított a szél.
Élükön a kazalfejűvel.

nosce 2011.05.26. 22:22:12

@MÁRIA TERÉZIA:
"Egy darabig biztos alkalmazkodik, de aztán lelép, remélem a KACSA-hajópénz felével..."

Veron kacsa szájához jól megy majd a kacsa pénz :)

Hurri Kán 2011.05.26. 22:22:39

@Hódos Hajnalka:
Házi sztájlisztunk csinált Lhal-sminkot!
Készül a 2.0.1 verzió is, ugyanez, kiegészítve rózsaszirmokkal :D

nosce 2011.05.26. 22:24:14

@Ayesha:
de csinájjj akkor titoksminket a köldököd alá csak nekünk, a napiszar meg jól nem tudja meg :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 22:25:07

@gyvy: azt nem most csinálom, még ki akarom gondolni. Olga ihlette-füstös szemet gondoltam alapnak.

nosce 2011.05.26. 22:25:21

@Hódos Hajnalka:
próbáljuk megszerelni a kocsidat :)

Vamp-ír 2011.05.26. 22:26:04

@Zelefánt: nem fogja ő akárkivel megosztani a legbecsesebb szervét, hová gondolsz? :) AZT ki kell érdemelni, kompatibilissá kell lenni! :)

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 22:26:15

@nosce: mi az hogy a köldököm ALÁ?:DDD a kötényhasam nem mutiznivaló:)

Hurri Kán 2011.05.26. 22:26:34

@Ayesha:
Tudom én, h egy komoly művészi alkotáshoz ihlet kell :))) Nem lehet azt elkapkodni.

nosce 2011.05.26. 22:26:55

@Ayesha:
"füstös szemet "

azt füstölt kóbásszal kell csinálni ? :)

nosce 2011.05.26. 22:28:09

@Ayesha:
akkor a hasad alá picivel, lehet alkudni :), miaza kötényhas ? :)

kitikati 2011.05.26. 22:28:30

Komolyan lehetséges, hogy egy luxus bevásárlóközpont arcának kéreik fel? Az ő rajongói a mozgóárustól vásárolnak minden csütörtökön? És elmondják az összeget?

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 22:30:02

@nosce: nyomorékul domborodó hájréteg az alsó hasi részen.

Zelefánt 2011.05.26. 22:34:48

Kidőlt alólam a laptop, miközben épp ékeseket róttam volna bele a drótba...
Az egész már menthetetlen, de a lényeg az volt, hogy amikor Olga készült a szupirandira, és szárította a haját, teljesen másképp nézett ki, nem úgy, mint egy míves baba, és a szemében is mintha töprengés tükröződött volna, hogy most hogyan is tovább?...

johanna-ne 2011.05.26. 22:34:51

@sünikee: Olga nem kevés pénzért mehetett vissza a műsorba, egyébként közölte Alekosszal, hogy ahogyan most megismerte neki nem kell, hogy most mit lépnek a műsor szerkesztői nem lehessen tudni.Szerintem még az éjszaka lepattan,hogy menyasszony nem lesz az majdnem biztos.

Vamp-ír 2011.05.26. 22:35:16

@Akármi Áron: én figyeltem a nadrágját, mikor azt mondta valamelyik tyúknak, hogz tyű de forró a levegő, de semmi!! :(.. :))

Zelefánt 2011.05.26. 22:36:59

@Vamp-ír:
Legalább négy ribit meghajthatott volna -- fél év (vagy épp két évtized) nélkülözése után ezt senki sem róhatta volna fel...
Ezzel szemben...?

Hurri Kán 2011.05.26. 22:37:32

@Vamp-ír:
Pinainasnál ellenben áll a zászló a képen, amin A. mellett fekszik. És elkezdett levetkőzni is, az egyik zokniját már félig levette.
Érzésem szerint ITT van a kutya elesve. :D

nosce 2011.05.26. 22:37:47

@Hódos Hajnalka:
ehhez se értünk hát még máshoz :)

nosce 2011.05.26. 22:38:56

@Ayesha:
értem, majd a nyár legyalulja :)

nosce 2011.05.26. 22:40:03

@gyvy:
a pinainas mostanában enervált lett, valami bántja :)

Hódos Hajnalka 2011.05.26. 22:40:19

@nosce: győzelem után a legmagányosabb ember a pályán az edző. van benne valami.

Zelefánt 2011.05.26. 22:40:21

@johanna-ne:
De utána olyasféle is elhangzott, hogy...hmmm...hajlamos lenne vigasztalódni, erre az a megafasz hotdogot hajtogatott magából, és az ellenkező irányba fordult...
Hogy lehet ilyet cselekedni, emlőstársak?!...

nosce 2011.05.26. 22:42:18

@Akármi Áron:
"ajnos az egészséges, férfi jelek sem láthatóak, érzékelhetőek, s ettől lesz olyan a párkapcsolata, ha lesz, amilyen."

azért kamerák kereszttüzében nem egyszerű csontkemény fasszal ott állni :)

Hurri Kán 2011.05.26. 22:42:31

@nosce:
Alultápláltságtól lehet :D

@Zelefánt:
Szégyen ez, nagy szégyen, én mondom... :D

Zelefánt 2011.05.26. 22:42:57

@nosce:
Az összes kurvát, akit a havernak felhajtott, mind letesztelte, de most nem tudja, melyik volt közöttük a romlott áru.

kitikati 2011.05.26. 22:43:12

a kacsahajós 40 millás ajánlat nem tűnt fel senkinek?

Vamp-ír 2011.05.26. 22:43:48

@Zelefánt: a fülnyalogatós résznél normális ember bedobta volna a törölközőt:)) Legalább maszatolt volna valamit, de ha jól emlékszem a paplanszájúval sem tudott mit kezdeni. Gyanús, nagyon gyanús.!:)

nosce 2011.05.26. 22:44:37

@gyvy:
jah már nem is eszik semmit mikor szerepel :)

Vamp-ír 2011.05.26. 22:44:49

@buppi: ez kacsa, muszáj hogy az legyen, nem hiszem el, hogy ebbe beletőrödik bárki..

Akármi Áron 2011.05.26. 22:45:28

@Vamp-ír: Hát nekem is éles a szemem:DDD Sőt még a műszememet is megtörölgettem, feltettem, hátha csak érzéki csalódás, de nem. A levegő az forró lehetett, körülötte, de nem általa.

@gyvy: DDD Pinainas életszerű.

nosce 2011.05.26. 22:46:16

@Zelefánt:
lahet oli se tudja eldönteni melyik csajnak kéne nyernie, ezen örlődik :)

Hurri Kán 2011.05.26. 22:46:27

@Vamp-ír:
Nem biSZtos hogy a bentiek tudják.

nosce 2011.05.26. 22:47:56

@Hódos Hajnalka:
na de mit keres az edző a pályán ??? különösen győzelem után ? miért nem húz sörözni a kocsmába ? :)

Vamp-ír 2011.05.26. 22:50:04

@Akármi Áron: NO, hát engem sem izgatott fel!:)
@gyvy: .. lehet, hogy nincs is fütyije?:) .. lemaradt...:)

Zelefánt 2011.05.26. 22:51:04

@Vamp-ír:
A dolog már régebbre vezethető vissza, amikor is a sokat látott (és használt) Bibendum Szandrával -- akinek gyakorlatilag mindegy volt, hogy hányadik ezernél is tart --, sem sikerült legalább valami felemelően alantasat produkálni...
Pffff....

Ayesha (törölt) 2011.05.26. 22:51:20

na gyerekek. megyek, megálmodom a következő művet.jó8

Akármi Áron 2011.05.26. 22:53:29

@nosce: ebben is van nagy igazság, de ennyire elfojtani, ennyi ideig (hónapok)szerintem képtelen egészséges ember.
Nem arra gondolok, hogy napokig, órákig kivont karddal járkáljon, de voltak olyan események, bulik, ez által hatások stb. a VV-ben is, amikor látható jelek voltak másnál, nála sosem. Szóval, ha valamit ennyit kell magyarázni, indokolni amábaj kérem!:DDD

Hurri Kán 2011.05.26. 22:53:44

@Vamp-ír:
Kint hagyta volna a villából? :D

@Zelefánt:
Megijedt Bibendum vehemenciájától :D

Vamp-ír 2011.05.26. 22:53:46

@Zelefánt: na meg hányan izgatták már azóta ezt a szerencsétlent, de soha, semmit nem láttam a szemeiben, pedig azt látni, istenuccse! :DD Hmmm..!:))

Vamp-ír 2011.05.26. 22:55:25

@gyvy: vagy lemaradt, amikor készült!:)

Ammarhanagy vehemencia volt Szandika részéről!:))) Odatette magát, oszt jól van!:))

Hurri Kán 2011.05.26. 22:57:05

@Vamp-ír:
Na jó, vízből tüzet csiholni még ő se tud :)

Akármi Áron 2011.05.26. 22:59:30

@nosce: pardon:D vagy még az lehet a mentsége, hogy a legfölsőbb szinteken tudja a testét uralni, kordában tartani.
De ez jó lehet mindééég?:DD Egy francokat, jöjjön, aminek jönnie kell, megvan annakis a maga természetes élettani funkciója.

kitikati 2011.05.26. 22:59:35

Vajon az esti ágyas jelenetnél is bent volt a fülében az okosság? Vagy kiveheti?

Vamp-ír 2011.05.26. 23:02:30

@gyvy: nincs ott rendben semmi, sem a fej, sem a lélek, sem a szerszám. Amúgy meg gondolkodom rajta, hogy Ő amúgy egy boldog ember? Most?

nosce 2011.05.26. 23:05:00

@Akármi Áron:
igennnn csakis ez lehet, a kontrol legfölsőbb szinteken, Alek tutira elvégezte az ajurvéda nyári egyetemet :) Mondjuk én Olgával jó szívű lettem volna és odabújok ha már kéri :)

Vamp-ír 2011.05.26. 23:06:02

@buppi: lehet hogy itt a titok?:)) A fülébe csupa lohasztó dolgot mondanak, hogy semmiképp ne legyen erekciója! :)

Hurri Kán 2011.05.26. 23:06:06

@Vamp-ír:
Előtte az volt?

@nosce:
Oda, mi? Elvégre deszkába is lehet szöget verni :DDD

Akármi Áron 2011.05.26. 23:07:35

Öreg este,megyek csicsikálni, mert korán jön a Télapó:DDD További kellemes estét!

Vamp-ír 2011.05.26. 23:11:17

@gyvy: Nem tudom. Arra gondoltam, most, hogy tudja van egy rakás pénze, lehetőség önálló életre, autója, rajongói stb. azért elképzelem, hogy ez nem lehet egy rossz dolog, óriási lehetőség. Mégis arra gondolok, hogy nem boldog, soha nem elégedett semmivel, nem látni a szemében, hogy kiegyensúlyozott, vagy azt, hogy igazán örülne valakinek. Az anyját sem úgy öleli meg, mint ahogy gondolná az ember. Nem tudott beszélni a szeretetről, idétlen vigyor van az arcán ott ahol más esetleg sirna...

Hurri Kán 2011.05.26. 23:14:16

@Vamp-ír:
Hát én se nem tudom.. Akkor lehet meg kéne műsor után várni, papírokat aláíratni (átutalás, ilyesmi :D), aztán megszabadítani e világi kínjaitól :DDD

Akármi Áron 2011.05.26. 23:14:51

@gyvy: Jee, abba is, ha el nem baszom:DDD

@Vamp-ír: bajuszos angyalkákkal, köszi!:)

Vamp-ír 2011.05.26. 23:25:10

@gyvy: én beérem a nyaralással, na nem a mostani göröggel..:) Vigyen engem, idegbetegen jönne vissza..:D

Hurri Kán 2011.05.26. 23:27:43

@Akármi Áron:
Tudod, a lényeg, h a lik ahová dugod ne zümmögjön :DDD

@Vamp-ír:
No és azzal mire mész? :)

Zelefánt 2011.05.26. 23:32:36

@gyvy:
Vélhetően, de átvitt értelemben, mert a csaj olyasmit mondogatott közben, hogy nem kell neki a balhé, hiszen nemrégiben gyógyították ki a nemibajából...

Albino Vernyul 2011.05.26. 23:33:02

Hehe, Ancsa hogy unatkozott bent, a sok idiota kozott, mar ezert erdemes volt megtekinteni az adott videot.. Sallala, es most megyek lefurom magamrol Oli latvanyat.. Brrrr...

Vamp-ír 2011.05.26. 23:34:37

Mire? Valószinű nem mostanában lesz lehetőségem eljutni oda ahová ő utazik, és ha már ott van, akkor összekötném a kellemeset a hasznossal :))

Hurri Kán 2011.05.26. 23:37:11

@Zelefánt:
Hinnye...

@Vamp-ír:
Értem már! Kiviteted magad, és leijesztegeted az Olümposzról! Ravasz, nagyon ravasz :D

Zelefánt 2011.05.26. 23:37:39

@Vamp-ír:
Így van. Nem vagyok szesz...izé...xmániás, de azért valamelyik iránt mégiscsak, fél év után különösen...Különösképpen -- ha nem is mind --, de azért erre szerződtek a ribik, és ez a vége felé már egyre inkább látszott...

Hurri Kán 2011.05.26. 23:40:45

@Zelefánt:
No de ha nincs lábad, akkor nem érdeklődsz a maratonfutás iránt, már ha érted hogy gondolom :D

Vamp-ír 2011.05.26. 23:42:10

@gyvy: jaj dehogy, mondom, a másik útra a Zegzótikusra! :)) ott homokos fürdőruhával feküdnék az ágyba pl!Na?? kemény?:D Talán még le is fröcskölném a sós vizzel a nyakkendőjét.. ha nagyon bepöccennék! :))

Vamp-ír 2011.05.26. 23:44:47

@Zelefánt: Ez nem kiinos a csatornának különben? Egy rakás ribancot sikerült beválogatni annak a majomnak, senki nem fogja ilyenkor a fejét?

Hurri Kán 2011.05.26. 23:48:19

@Vamp-ír:
Hú...ez..ez a a nyakkendőfröcskölés ez télleg durva... Sejtettem én eddig is, hogy a nők bizonyos helyzetekben mindenre képesek :DDDD

Vamp-ír 2011.05.26. 23:53:52

@gyvy: :DD Ugye? :)) Nem hiába mondtam én, hogy hazavágnám a palit, pedig nem is szexésnújorkon szocializálódtam! :))
Na csókolom, én meglátogatom a hálót!:) Kellemes éjszakát!

Zelefánt 2011.05.26. 23:55:15

@Vamp-ír:
A bevétel, a cash sohasem lehet eléggé kínos ezeknek.
Ugyanakkor pedig szerintem ők pontosan ismerték -- kiismerhették öt hónap alatt -- ezt a faszt, és ehhez a profilhoz válogatták a ribieszkortot...
És -- valljuk be -- mi néztük is, igaz, sokszor megrendülve, de azért rendületlenül...
Hát így.

Hurri Kán 2011.05.26. 23:55:40

@Vamp-ír:
Neked is, álmodj a nagy A-val :DDD

Hurri Kán 2011.05.26. 23:56:17

@Hαjdu Péter:
A második szabadedzésen Alonso.

Hαjdu Péter 2011.05.27. 00:10:34

@gyvy: és a luvnyáknál? nem ma volt a finálé?

Hurri Kán 2011.05.27. 00:20:20

@Hαjdu Péter:
HA jól tudom, vasárnap lesz :)

Akvyr 2011.05.27. 01:18:44

@Vamp-ír: Szerintem Alekosz egy nagyon durván szociopata ember, szinte teljesen érzelemmentes. Nekem a villában is lejött, hogy csak eljátszik egy szerepet. Most viszont olyan helyzetbe került, ami neki új, hogy tök jól mennek a dolgok, és nem tudja hogyan kezelje ezt, a filmekben látta milyen egy álomrandi, de mégis képtelen megteremteni egy meghitt légkört, vagy őszinte örömöt színlelni, vagy zavarja ha valami eltér a rutintól, mert rögtönözni nehezére esik. Ettől függetlenül én sem értem min sértődött be Olga, settopboxon visszatekertem, elnevez róla egy csillagot, felmennek a buszba, Alek azt mondja érezze otthon magát, nézzen bátran körbe. Olga erre leoltja, hogy nem ő lakik itt, mutassa csak meg. Alekosz azt mondja ez lesz itt a fekhelyük, Olga megkérdezi kötelező e, aztán lefekszik és leszarja Alekoszt aki megpróbál megszabadulni a rózsáktól, erre Olga kiakad, és mondja, hogy el akar menni, meg rakja csak ki reggel, meg Alek igazi oldala meg blabla... én nem értem, eddig is pont ilyen volt, mi volt a töréspont?

Tolve 2011.05.27. 01:49:07

Tulajdonképpen nem pont, hogy KIVÁLÓAN illik egymáshoz két olyan antiszociális egyed, mint Nane-kosz!!! és Olga? Gondoljunk vissza, a "nagy szerelemmel", Évával is állandó húzd meg-ereszd meg, meg egymás valamilyen szintű oltogatása zajlott. Alekosznak talán ilyen kapcsolatra van szüksége (háááát, vagy nem ez a jó szó, inkább ez való neki :)) - helyre, tétre, befutóra, a kulcs az volt, mikor sok adással korábban Olgát rejtvényhez hasonlította. NEM zökkenőmentes kapcsolatot keres /mindezen eszmefuttatás persze azon jótékony feltevésben fogant, hogy az események nem megrendezve vannak, dá?/...

Tordas 2011.05.27. 02:02:43

Milyen szépen mutat a két farok a hitvesi ágyban a képen, itt kérem nincs is miről beszélni.

Azért meglepő,h A. nem indult rá a droidra, pedig toplessben hentergett mellette.Fura ízlése van, mert Szandálra meg rámászott...
Vajon Ildi magától ilyen gyökér vagy ez is küldetés mint a talpmasszázs?

Tordas 2011.05.27. 02:05:15

@Monsanto: Azért mindenkit zavarna ha egy operatőr folyton elvágólag tolná a pofájába a kamerát. Így nem tudja önmagát adni.

Akvyr 2011.05.27. 02:17:22

@Tordas: Igen ezt mindig elfelejtem. Én egy pohár vizet nem tudnék jóízűen meginni ha egy stáb zoomolna az arcomba, nem hogy randizni, valójában nem is értem hogy gondolják. A villa még ok mert ott elfelejtik, hogy kamerázzák őket, de minden más helyzet rettenetes lehet, és az is, hogy direkt nem szabad odafigyelni a kamerára, mert az "nincs ott". Na ja...

Zuzimama 2011.05.27. 07:18:37

Jerzsi már állandó szereplő ebben a műsorban?
"egy hullámhosszon pednülnek" mondta éppen tegnap.

sünikee 2011.05.27. 07:42:34

@gyvy: megfejtettem Olivér zokniféliglehúzós képét: Alekosznak ajánlotta fel a zoknit az eltűnt koton helyett, hogy kezdjen már vmit a lányokkal, húzza azt fel, de Alekosz útközben megggondolta magát (higiéniai okokra hivatkozva) és Olivér félig lehúzva hagyta azt.

avanivi 2011.05.27. 07:46:14

@Zuzimama: Jó reggelt!
Jerzsi egy nagy csalódás nekem,vagy nagyon gyerek még.
Tegnap az "álomrani" a köveken körömcipőben.!!Ma megtudja Olga hogy Verát felhívta ,hazamegy,és marad a Tordas és Vera. Nem értem ,ezek a nők nem nézték a vv-t?

Zelefánt 2011.05.27. 07:46:43

Ezek az egyedek beszélgetni nem tudnak -- nemcsak ők, egyikük sem.
Tajgetosz, mintha felhúzták volna, egymás után végigmegy ugyanazokon a paneleken, amit innen-onnan összeszedett, de ez sem több huszonöt -- sajátosan hangzó -- mondatnál...és ennyi. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy az atomfizikáról, vagy Kantról kellene eszmét cserélniük, de ha egész nap együtt vagy valakivel, akivel...hmmm...mondjuk még terveid is vannak, nem tudom elképzelni, hogy ne találnátok néhány kapcsolódási pontot, ahonnan már el lehet kezdeni...
A ribikből pedig légköri zajon kívül semmi más nem jött az elmúlt három(?) hét alatt, ez rettenetes...

avanivi 2011.05.27. 08:01:52

@Zelefánt: A vv idején mondtam, hogy A nem tud beszélgetni.Mindig kellett egy valaki aki nem kérdez és ő modta a hülyeségeit.Az is pr.volt hogy senki nem volt képes cáfolni a baromságait.Éva és Olivér jóváhagyta amikor A szerint "Siófok Zala megyében van",Béci pedig,hogy a "nagymama, mama papa,ő és az öccse az négy generáció".
Olga most mindent érteni akar amit mond ez a lökött,azt meg ügye hát nem lehet.
Szabad szemmel látni egy csillagot,amit Olgáról nevezett el ??

sünikee 2011.05.27. 08:06:42

@avanivi: nekem is tetszett a körömcipős álomrandi. Nem igaz, hogy Alekosz (mivel tudta, hova mennek), nem szólt, hogy drága Olgika, vegyél már fel az alkalomhoz illő cipőcskét:)

avanivi 2011.05.27. 08:15:52

Elvisz Olgát álomrandira és Veráról beszélget vele,Vera szép, csinos fiatal és i d o m í t h a t ó,ilyen nőről álmodott.
Még szerencse nem öltözött Lenin jelmezbe, szerintem akart, de valaki lebeszélte.

csicserierika 2011.05.27. 08:26:54

Évának nem jósolok nagy média karriert.
Ma a reggeli műsorban volt Olival.
Oli hozta a tőle megszokottat de Éva állandóan közbeugatott és nem mondott semmit, csak mint egy csacska kislány csacsogott a semmiről, ami ugye már nem igazán illik hozzá. Ez a nő el van ájulva magától. Nem tud viselkedni, ezt a Fábrynál is bebizonyította.

lac64 2011.05.27. 08:34:59

@csicserierika: Évával kapcsolatban teljesen egyetértek Veled. A történetei unalmasak, sokszor - nem tudok jobb szót - bunkó és hihetetlenül egoista.

Hurri Kán 2011.05.27. 08:50:22

Jó reggelt :)
Hú, de baromi korán van...

avanivi 2011.05.27. 09:05:18

@gyvy: hány órát alszol naponta kb.?

Hurri Kán 2011.05.27. 09:07:49

@avanivi:
2és 14 között véletlenszerűen :D

Soror Formoza 2011.05.27. 09:08:51

Napok óta próbálok elképzelni egy szerelmes lámpát. (Amilyent A. villabeli ágya mellé akartak tenni a lányok.) Ez az egyetlen hely ahol rákérdezhetek: hogy néz ki, mitől szerelmes?
Csak azért, mert a villában nekem eddig is a lámpa tűnt a legszerelmesebbnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 09:11:42

@Soror Formoza: juj, tök jó, h ezen nem csak én agyaltam:D

@gyvy: Várom a kérdéseket, akár:D:D

Hurri Kán 2011.05.27. 09:14:03

@Soror Formoza:
Ne feledkezzünk el a BNM lakhelyéül szolgáló, szív alakú kalickáról sem :)

@ladyandhenk:
szép jó reggelt :)
korán van még, az, hogy a szemem nyitva van és írok, még nem jelenti azt, hogy az agyam is működik :D
De rögvest intézkedek :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.27. 09:14:06

@lac64: Tordas és a felszabadult buli két külön fogalom!

avanivi 2011.05.27. 09:30:15

@gyvy: Hangosan röhögök:)))))))
Nekem is alvásproblémáim vannak.
Ha teheted menj el Sopronba.Mondjuk én nem lakom tőle messze, de abban a városban napi 14 órát alszom.Nem éreztem, hogy fáradt vagyok.A férjen ott vásárolja a bort ,kizárólag "egészségmegőrzési "céllal,ha tehetem megyek vele egy napot aludni barátokhoz.

avanivi 2011.05.27. 09:34:24

@Soror Formoza: Annak biztos nagyon örült Olga,mikor A mondta" olyan vagy mint ez a lámpa".Tök romantikus nem ?

Hurri Kán 2011.05.27. 09:37:44

@avanivi:
Nekem alapvetően nincsenek, csak küzdök némi lábfájással, ami hidegfront előtt egyszerűen elviselhetetlen, ezért nem ment ma az alvás :)
Egészségmegelőző vörösbort mi Szexárdról szállítjuk. :)

@Soror Formoza:
Mint az ágyú :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.27. 09:38:16

@avanivi: igen, kb mint olyan vagy, mint az kés:), kanál:P, villa:P, szalvéta:P, cipőtisztító kefe:P

Soror Formoza 2011.05.27. 09:39:12

@avanivi:
Tényleg, "olyan a burád, mint a lámpáé".
Nagyot nem tévedett, de nem illett a környezetbe. :)

Soror Formoza 2011.05.27. 09:39:57

@gyvy:
Vasárnap kilövi a madárkát :)

avanivi 2011.05.27. 09:57:21

@ladyandhenk: @Soror Formoza: @gyvy: Nagyon sajnálom hogy vége, olyan jól éreztem magam itt a Hajni kuckóban.

avanivi 2011.05.27. 10:00:15

@gyvy: @Soror Formoza: @ladyandhenk: Csak azért sajnálom, hogy vége,mert olyan jól éreztem magam a Hajni kuckóban.

avanivi 2011.05.27. 10:07:13

@avanivi:Az Alekosz szar műsornak,mert nem lesz több hv:((((

Hurri Kán 2011.05.27. 10:08:07

@ladyandhenk:
Úgyszólván tizedmásodpercek kérdése :D

Közben gondolkozom a fejezet címén! :D

avanivi 2011.05.27. 10:11:51

@ladyandhenk: Lefagyott a gépem és önjáró lett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.27. 10:22:10

Tegnap belenéztem. Ezt az Olgát miért hozták vissza? Láthatóan annyira unja vagy undorodik Alekosztól, mint a ház. Vagy, konteósok riadó(!), megfejtettem, mitől ájulnak be a némberek annyira a Hellén Hősért: valami drog, hipnózis vagy alvás közbeni szuggerálás lehet. És Olgánál, míg kint volt, elmúlt a hatása, ezért csacsogott olyanokat, h "már látom az igazi valódat" "eddig nem ilyen voltál" stb.

Amúgy, ha ez a Veronika tényleg a testéből él(t), jelentkezzen már az a hímnemű, aki rámászna! Most komolyan. 100as mellett dekoratívabb kisebbségiek szobroznak.

csicserierika 2011.05.27. 10:26:35

origon most olvastam, hogy a kacsahajó csak kacsa. Bedőlt neki a blikk és a bors is.

Hurri Kán 2011.05.27. 10:31:52

Alekoszon nem segíthet már csak a piócás ember...

avanivi 2011.05.27. 10:45:49

@gyvy: Van egy fájdalom csillapító gél ami nekem nagyon jó,lehet neked is jó lesz/ha még nem próbáltad/Traumeel

Albino Vernyul 2011.05.27. 10:46:44

@lac64: Ancsa se elvezte.. Szerintem azt a nyakkendot meg Oli nyakara akarta racsomozni, azt probalgatta, hogy lehet legjobban elszoritani vele..:)

Hurri Kán 2011.05.27. 10:48:30

@avanivi:
Az nekem kevés már, sajnos... Fűrész, pótalkatrész jön majd...

mézescsók 2011.05.27. 10:49:21

@Vamp-ír: Szandival bizony így történt. Ha jól emlékszem, akkor valami olyasmit mondott, hogy na, gyere, csináld. Közben feküdt felemelt karokkal, mint valami áldozat, nem pedig úgy, mint aki tényleg belement az aktusba. Szóval eszembe sincs Alekoszt védeni, de ez elég hervasztó lett volna még egy normális pasasnak is. Utána meg még ki is röhögte, mondjuk volt miért. Hogy utána hogyan lettek mégis országos barátosok, arra már nem emlékszem.

@Monsanto: Mi a f...-nak ment akkor vissza Olga? A pasira nagyon ráfér, hogy valaki kiossza, de ha ez a véleménye, akkor nyugodtan maradhatott volna a da szvidanyijanál. (Bár érdekesebb így a műsor!)

@csicserierika: Sohasem lesz esélye ilyen stílussal, viselkedéssel,mentalitással, az önismeret teljes hiányával és még sorolhatnám. Amíg nem változik meg - amire az esély a 0-val egyenlő -, addig sztem ne reménykedjen műsorban. Nem jön rá, hogy nyugodtan akarhatja a dolgokat, de ha nem változtat magán és nem kezdi el építgetni a dolgait (ahogy Anikó, Gigi teszik), akkor ez kevés, a nyomulása pedig taszító? Én egyébként a lottó ötöst akarom, Denzel Washingtont és a világbékét. Ebben a sorrendben. Viszont nem lottózok - a többit már nem is említem -, szóval nehezen jön össze.

@Zuzimama: Van annyi pénzt, amiért minden szarságot bevállal Jerzy. Talán nem is olyan sok. Még a villában szúrta el az imázsát, pedig lehetett volna lehetősége.

Hurri Kán 2011.05.27. 10:53:53

@mézescsók:
A világbékét miért? :)))

csicserierika 2011.05.27. 11:04:48

@mézescsók: ha vennél lottót, az a legsanszosabb, hogy bejön, a többinek kalapáltak :)

Soror Formoza 2011.05.27. 11:05:13

@avanivi:
Igy van Alekosz nősül, mi válunk. :((((

Akármi Áron 2011.05.27. 11:19:29

Bágyadt, langy meleg napot kívánok!DDD

csicserierika 2011.05.27. 11:22:58

@Albino Vernyul: csak tudnám miért ment be Ani, ha annyira derogált neki.
Csak nem a kóchengerért ? :)

Hurri Kán 2011.05.27. 11:26:31

@Akármi Áron:
Köszönöm, viszont.

Vigadjunk, első péntek a héten :D

Albino Vernyul 2011.05.27. 11:29:12

@csicserierika: Szerinted mondhatta volna, hogy nem megyek..?!;)

Akármi Áron 2011.05.27. 11:32:25

@gyvy: A fizetett igaerőmet 14-ig kell még tartani:DDD
Pontosan addig, amíg neked sikerül eddig az intervallumig véletlenszerűen hunyni:-))))))

Nekem az utolsó is e héten!:-)

mézescsók 2011.05.27. 11:34:01

@gyvy: Mert pacifista vagyok. Az agresszió minden formáját utálom.
A felsőbb szinteken pont úgy, mint a magam kis világában.
@csicserierika: Gyanítom én is. Viszont a szerencsejáték sem érdekel, úgyhogy át kell értékelnem vágyálmaimat.

Hurri Kán 2011.05.27. 11:36:09

@Akármi Áron:
Jelen pillanatban úgy néz ki, ebédig kitartok :D

@mézescsók:
Értem :)

avanivi 2011.05.27. 11:36:55

@gyvy: De reméljük hogy sokkal jobb lesz műtét után,minden jót :)))

_most_ 2011.05.27. 11:38:41

@csicserierika: Dehogy Éva tök jó volt eddig minden műsorban, amiben szerepelt, a reggeli is elég kritikán aluli műsor, de amikor Éva van benne, akkor nézhető legalább.

Hurri Kán 2011.05.27. 11:38:52

@avanivi:
Utána jó lesz, igen, és még jobb lenne, ha tudnám már, hogy mikor faragnak belőlem embert :)))

Akármi Áron 2011.05.27. 11:41:09

@gyvy: helyes, utána jöhet egy szundi-bundi, hogy estére a legfölsőbb szinteken legyünk:-)
Most csak sort sor alá tapogatok, pedig már jó régen felvirradt, na de majd éjszaka indul útjára a gyönyör...!

_most_ 2011.05.27. 11:42:19

@lac64: Anikó hozta a formáját, bement, hogy ő nagy sztár, azt nem áll szóba ilyen senkikkel, mint Veronika meg a többi exvillalakó, kivéve Olivérrel, mert ő adja a munkát.

Hurri Kán 2011.05.27. 11:43:18

@Akármi Áron:
Valami belső hang azt súgja, meglesz :D

Aztán jön a kéjszaka :DDD

Akármi Áron 2011.05.27. 11:47:26

@gyvy: Én a gyógyító erejű alvás helyett, megnézem du. a mamánál hogy néz ki egy csibe jártába-menetbe:DDD aztán úgy is, hogy kerüljön a fagyasztóba. (Esetleg Magdi jöhetne barátkozni vele, ha mán kilöködőtt)
Majd a nagy földi cirkulációban megkeresem a borsó sorát,és ha mindez sikeredik kosárba könyörgöm őket.
Este pedig meggratuláljuk magunkat egy gyógyító sörrel! Na szép, gazdag program előtt állok:-))))

Hurri Kán 2011.05.27. 11:49:44

@Akármi Áron:
Már úgy, hogy Magdi kövesse a csibét a fagyasztóba is barátkozás céljából? :D

avanivi 2011.05.27. 11:51:30

@gyvy: Még nem kaptál ídőpontot?

Hurri Kán 2011.05.27. 11:52:15

@avanivi:
Nem. De hát hol van még karácsony? :)

Akármi Áron 2011.05.27. 11:54:11

@gyvy: hát legyen is, jó pihit!

Aztán igyekszünk erről a fertályról is csatlakozni a kéjszakára:-)))

csicserierika 2011.05.27. 11:56:20

@lami83: de lebutázta élő adásban Veront, akit most nem lehúznia kellene, hiszen a lelki társa készül vele eljegyződni.
Meg volt képe azt mondani, hogy elejétől fogva Veront gondolta, pedig úgy emlékszem, hogy rögtön kilőtte, hogy plasztik cica, ami nem jön be Aleknak, helyette Anitát és Évát preferálta, akikre már nem is emlékezünk. Össze-vissza beszél, csakhogy járjon a szája.

Akármi Áron 2011.05.27. 11:56:59

@gyvy: hát darabolva esetleg beférnek, brrr.... hátborzi:-)))

Hurri Kán 2011.05.27. 11:59:00

@Akármi Áron:
MMKK, szeretném már hallani a BNM szárnyának a suhogását, amint a legfölsőbb szintekre ér :D

@Soror Formoza:
És nem is tud :D

csicserierika 2011.05.27. 11:59:25

@avanivi: tegnap mindenki, mert több újság is lehozta, bár túl szépnek hangzott.
Nyugi, azért lesz még ő reklámarc, ha másnak nem akkor pálinkás cégnek.

Hurri Kán 2011.05.27. 12:00:45

@Akármi Áron:
Monnyuk a csibétől könnyű lenne megkülönböztetni... A csibe nem mos fogat a cipőkefével :D

Hurri Kán 2011.05.27. 12:02:00

@csicserierika:
Legfeljebb a Csévi szeszek reklámarcaként tudom elképzelni :DDD

Albino Vernyul 2011.05.27. 12:17:16

@lami83: Oli csak egy csicska, nem ad semmilyen munkat.. Ani az RTL fele van elkotelezve..
Sztarkodas.. Attol nem felek, annal nagyobb onkritikaja van, de ha megis megcsuszna, az anyja majd helyrerakja..:)

lac64 2011.05.27. 12:22:36

@lami83: Hülyeséget írsz. Honnan veszed, hogy nem állt szóba senkivel? Az alapján, hogy az x órás látogatásból bevágtak 5 percet és abban nem mutatták? Olit sem mutatták, valószínűleg azért, mert kettőjüknek komolyabb feladatuk van a műsorban, emiatt inkább a többieknek adtak lehetőséget.
Egyébként én a buliról magáról írtam. Nekem nem jön be az, hogy huszonkettedszerre is az a buli és a jópofaság, hogy férfiak melltartót, illetve női bugyit vesznek fel.

Norcsesz 2011.05.27. 17:00:12

Gyerekek a Ferencvárosi pályaudvar, ahol felszálltak a vonatra!!! Itt lakom mellette :))))

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.05.28. 11:54:59

"Lilu szerint elgyötörtnek néz ki, szerintem bazári majomnak"

:)))))))))))))))))))

hastáncos · http://www.hastanctanitas.hu 2011.05.28. 11:57:25

@lami83: ja, látszott,h kurvára unja, csak muszáj volt bemenni....
engem is idegesített.
süti beállítások módosítása