Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1 X 14

2011. május 24. 14:15 - Hódos Hajnalka

Fel sem teszem a kérdést, hogy Pajkos Póni tegnapi klotyós jelenete a legalja-e, mert a VV4 és az Alekosz feleséget keres c. műsor megtanított arra, mikor már úgy érzem, láttam és hallottam mindent, jön egy újabb bumm a fejbe. Már csak azt kéne kitalálnom, hogyan pihenem ki ezeket a hónapokat szellemileg, jóvan, nem nyavalygok, tudom, hogy erre nem kíváncsi senki, nézzük, hogyvót. Magdi és Barbi a randiról hazafelé összevesznek a kisbuszban, mint két kofa, egyik jobban károg, mint a másik. Barbi biztos lehet abban, hogy Magdi minden lehetőséget ki fog használni, Barbi visszavág, reggel még össze akartál pakolni, most meg, hogy te mehetsz a buszba, hogy kinyílt a csipája. Magdi idvezült vigyorral érkezik meg a Villába, mikor Póni meghallja, hogy együtt töltheti Alekosszal az éjszakát, úgy döfködi a tojásos nokedlit a villával, mintha Magdi lenne az. Veronika is elképed, hát még akkor, mikor Magdi elmeséli neki, hol voltak és luxusjacht és még titanikoztak is! Az ám! Barbi meg infarktust kapott, undorítóan beszólt, meg látszott rajta, hogy féltékeny. Köntös, papucs, Magdi átslattyog a buszba, Veronika és Barbi a fürdőben beszélgetnek.

Talán nem is olyan rossz Barbi szempontjából, hogy nem ő buszozgat, mert Alekosz annyira fáradt, hogy nem lehet mit kezdeni vele. Gondoljon csak bele Veronika, a VV után…. Veronika nem tud belegondolni, mert a vécén trónoló Póni, kezében toálett papírt szorongatva belevisít a beszélgetésbe, Barbi, te azt gondolod, ha egyszer lefekszel Alekosszal, akkor sínen vagy? Barbi és Veronika kiakadnak, ki beszélt itt erről, úristen! Nem, visítja Andi, én mondom, hogy úristen és akkor is elmondja a véleményét! A bekamerázott vécén. Kár, hogy nem tampont cserélt, az látványosabb lett volna. A vitának Veronika vet véget, tudod mit, Andi? Szerintem inkább vécézzél!

Reggel Alekosz és Magdi reggeliznek, persze, hogyne érezte volna Magdi, mikor Alekosz odabújt hozzá! És a tegnapi randi neki összességében nagyon jó volt, nem tud kiemelni belőle semmit. Alekosznak a golfautó tetszett a legjobban. Jó volt vezetni, olyan puha. A Villában nagy az aggodalom, hol van már a Magdi? Andi szerint biztos főz valamit Alekosznak, ő húslevest főzne, mert ő legalább tud. Veronika sóhajtozik, Andi ganézza a BNM-t, aztán nekilát kannával locsolni. Andi, te a medencéből locsolod a növényeket? Igen, onnan, nem hiszek a szememnek én se, Barbi is szalad a kertbe, de hát az a víz klóros, nem érzed, mikor fürdesz benne? Van benne klór! Hol? A medencében! Pajkos morog, mint a bóhás kutya, fogja magát, akkor basszátok meg, kiönti a műfűre a maradék vizet és belecsobban a medencébe pancsikálni. Veronika bénultan áll, úristen ez a nő olyan sötét, hogy még ilyet nem is látott! Van ilyen nő? Pajkos pajkosan pacsál és beleiszik a medencébe.

Érkezik Magdi, Veronika érdeklődik, volt-e több a csóknál. Mi a több? Hát a tapi. Magdi megnyugtatja, szex nem volt, Alekosz itt nem fog szexelni. Attól tartok, ha visszanézi ezt a műsort, egy ideig egyáltalán nem fog. Ma este luvnyatakarodó, Alekosz elég gyűrött fejjel és fáradtan kérdezgeti, a lányok kit küldenének el ma este. Andi Barbit, Veronika Andit. Magdi Barbit. Barbi Magdit, aztán mindenki egyszerre kezd beszélni, amiből nem értek egy kukkot se, Alekosz arcán egy pillanatra felfedezni vélem a menekülj arckifejezést, tökéletesen megértem. Ha most kellene egy nevet mondani, ő Barbarát küldené el, ezért szeretné fogadni a rezidenciában, és ott majd elválik. Barbi, miután kibőgte magát, megy is, saját bevallása szerint úgy, mintha a saját kivégzésére menne. A megbeszélés tárgya a rajongás és a szerelem közti különbség. Alekosz úgy érzi, ez a fajta szeretet túl sok és bizonytalan Barbiban. Barbi őszintén sajnálja, aztán hazamegy és bőg órákon keresztül. Mondjuk, megsajnáltam a kiscsajt, na. Andi persze nem érti, lehet, hogy ő van rosszul összerakva. Veronika Barbi védelmére kel, neked nem esne rosszul, aztán együtt sír Barbival, mi lesz vele, ha elmegy, mit csinál ezzel a víziszörnnyel?

Jön Olivér, körbenéz és a tragédiát látja. A csajok feszültek és be vannak szarva, pedig Olivér úgy gondolta, este buliznak egyet Szandival és Jerzsivel. Lilu a fotószobában azt kérdezi, mi szól az egyes lányok mellett és ellen. Barbi azért igen, mert kinek ne lenne jó, ha valakiért ennyire odavannak? És azért nem, mert nem szexi, nem buja, inkább aranyos, kedves. Ha egy nőnek olyan szilárd elképzelései vannak, mint Pajkosról, az jó, korrekt elszámolásokat lehet így végezni. Az viszont, ami őt Pajkos Pónivá teszi, hosszú távon sok. Lehet, hogy nem is póni, hanem egy csikó. Vagy ló. Lehet, hogy Magdi megolvad Alekosz mellett, mint a fagylalt, de kérdés, hogy ezt hosszú távon fenn tudja-e tartani. Veronika egy klassz csaj, egy jó nő. Egyáltalán nem buta, sőt, intelligens. Nem, az Alekoszt nem zavarja, hogy nem tud főzni, majd megtanul, de nem tudja, szereti-e a rendet. Kezdetét veszi a szívceremónia, Alekosz bizonytalanabb, mint valaha. Tetszik neki, hogy a csajok harcolnak és féltékenyek. Mindegyikőjüket akarja, ezt definiálja is, ez a kutyaszorító. Mindenkihez van egy kérdése, lényegében az, oszt ha kimegyünk a Villából és beköltözünk a kocsmába, mert a lakást kiadjuk, mit gondoltál anyukám, és rájössz, hogy egy unalmas, rendmániás, kényszercselekvő faszkalap vagyok, akkor is szeretni fogsz-e, babám? A csajok mindegyikének az a válasza, hogy hápersze. Sőt, Magdi doromboló cica lesz. Ja, mikor én újra szűz.

Váratlan fordulat! Ezt a kulcsot most…..most nem adja senkinek, mert időre van szüksége. Jöjjenek most a vendégek. Olivér hozza a cimbiket, Alekosz kiadja az ukázt, vegyüljenek, puhatolózzanak, aztán számoljanak be neki. Hölgyeim, Uraim, a placcra! Szandika Veronikát faggatja, az ilyen csajoknak a kigyúrt kannibálok szoktak tetszeni, tényleg bejön neki Alekosz, vagy csak azért mert nincs zene meg a bezártság? Veronika nyafog, nem gondolta volna, hogy meg fog benne mozdulni valami, aztán tessék. Még nyafog egy csomót, alig érteni, hagyjuk is. Olivérnek nem azt látja Barbi szemén, hogy szereti Alekoszt, hanem fogadj örökbe tekintetet lát, főleg az utóbbi napokban, és a Gazdit keresünk c. műsor jut róla eszébe. Jerzsinek Pajkos jut, Andi sértett, mert vele csúnya játékot játszanak és ő nem hagyja, hogy tapossák, örül, hogy él. Mindent egy lapra tett fel, mert kíváncsi, hogy Alekosz-e az a férfi, akivel le tudja élni az életét. Magdi a közelében jár annak, hogy szerelmes legyen, de még nem meri mondani, mert nem akar összetörni. A régi cimbik megbeszélik a történteket, ebből egy szót nem hallunk, mielőtt elmennek, Jerzsi győzködi Alekoszt, hogy az érzéseire hallgasson.

Újra kezdődik a szívceremónia, Alekosz a jó tulajdonságokat vette sorra és azok maradnak, akik több strigulát szereztek. Az első lányban, aki kulcsot kap, sokáig bizonytalan volt, talán azért, mert a többiek furcsának találják. Barbara. Barbi sokkot kap az örömtől, én is, mikor Alekosz azt mondja neki, bölcsen szóltál! Magdiról csak rosszat hall, ő a vezérlő tábornok asszony. Veronika a határozott és céltudatos lány, aki tudja mit akar és az érzései vezetik. Pajkos meg az, aki ma pofára esett. Andrea, sajnálom, de téged nem kell félteni, te vagy a legkeményebb. Te voltál az én kicsi pónim. Nyihaha.

Köszi, S.

Címkék: alek
644 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.05.24. 14:21:57

Gazdit keresünk.... Aztakurvahétszentségit :DDD

LillaB 2011.05.24. 14:23:58

második, mert elfelejtettem a jelszavam :)

Hurri Kán 2011.05.24. 14:25:48

@LillaB:
Kitalálom: 4 csillag :DDD

Tomato Tomi 2011.05.24. 14:28:16

Az első kép mindent visz.

szőkerozsdás 2011.05.24. 14:29:33

Sziasztok! Hajni írásait a VV4 óta rajongva imádom, de eddig nem volt bátorságom beleírkálni a jól összeszokott társaság eszmecseréibe....:)
Előre félek, hogy mit fogok olvasgatni ebédidőben, ha vége lesz ennek a sónak. Hajni, köszi az elmúlt hónapokat!:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 14:30:15

Jaj,Kudlik Julee nénjével...a kutyusos-cicás műsor...:( mindig majdnem elbőgtem magam rajta.
Ellenben Barbarát nem fogadnám örökbe, csak ha fizet. Kemény százezer eurókat.

LillaB 2011.05.24. 14:30:23

Egyébként Hajni, imádom a hogyvoltjaidat :D A VV első része óta olvasom, csak eddig csendes harcos voltam :)

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 14:34:22

@Tomato Tomi: :))) Sigismundus tudja, mitől döglik a légy!

@szőkerozsdás: köszi! :) jaj, ne búcsúzkodjunk, mert..

@LillaB: szia, köszi :)

Hurri Kán 2011.05.24. 14:35:22

@Hódos Hajnalka:
Figyejjémá!
Tudná valamikor segíteni? Le kéne festeni a járókeretemet :DDD

Hurri Kán 2011.05.24. 14:38:23

@Hódos Hajnalka:
Télleg szerednéd, hogy válaszoljak? :DDD

Tomato Tomi 2011.05.24. 14:40:42

@Hódos Hajnalka: :))
Azt hiszem a képen nagy dolgok vannak születőben :))

E-leonora 2011.05.24. 14:43:19

Hajnalka, én is csendes olvasód/rajongód voltam, vagyok.
Remélem, ha vége a műsornak és a CsiSz-nek, utána is találsz valami írni valót. Az nem lehet, hogy "nélküled" maradjunk.

rianna 2011.05.24. 14:47:25

szandi tegnap úgy nézett ki, mint egy utolsó kurva. Igaz, erre mindig is törekedett, de úgy érzem, itt érte el a csúcspontot.

@gyvy: lesz még ennek folytatása, abban biztos vagyok:)

Hurri Kán 2011.05.24. 14:48:14

@rianna:
Öööö...ezt mire alapozod? :)))

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 14:50:07

@E-leonora: én is épp azon gondolkodtam, hogy mit fogok olvasni és a többiekkel hol fogok "összefutni" ha ennek is vége...:(

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 14:51:18

@gyvy: megverlek

@Tomato Tomi: remélem, ma valami jó randi lesz, hogy kiheverjem a tegnapi öfit.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.05.24. 14:51:51

Majdnem ide illik...

(Az önkény csak a saját seggét nyalja, ugyanott a teteje, ahol az alja. Röhrig Géza)" - Fiáth Titanilla Mínuszban az ingerküszöböm, rapnovella

mindenamino.blog.hu/2011/05/24/amikor_a_combomat_szombaton_felkinaltam_mar_eleve_egy_zombival_kombinaltam_ugye_jol_csinaltam

apolka11 2011.05.24. 14:52:18

@Ayesha: Akkor jön majd a Pajkos Póni Vad Csődört keres, és így tovább, míg mindenki el nem veszejti az utolsó agysejtjeit is.

Nekem már csak kettő van, nőknél meg tudjuk az mire van:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 14:53:39

@Hódos Hajnalka: akkor kénytelen leszel te magad összehozni valamit Angussal:)))

Akármi Áron 2011.05.24. 14:56:18

Az első húszban lenni, ez igen!:-)))

rianna 2011.05.24. 14:57:00

@gyvy: arra reagáltam, amit a másik posztban írtál, nem arra, amit hajnival műveltek:D

Hurri Kán 2011.05.24. 14:59:30

@rianna:
Jah, értem :))) Remélem is, úúúúgy szeretném hogy Olümposz Bikája megtalálja végre a boldogságot :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 14:59:35

@apolka11: Pajkos Póni Bajszost keres.

@rianna: futni ki fog?:))))

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 15:01:47

@Ayesha: :)))

@rianna: ha gyvyre gondolok, néha komolyan elkap a vágy, hogy legyenek normális ismerőseim és barátaim. :D

Akármi Áron 2011.05.24. 15:02:16

@LillaB: sokan csendes harcosként kezdtük, aztán égetően bele kellett dumálni abba, ami közös és hasonló élmény, érzés. Most bánom, hogy a VV vége felé léptem be, igaz próbáltam, de valamit mindig elrontottam a bejelentkezésnél és berágtam. Magamra:-)) Nagy marha voltam:DDDD

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 15:02:59

@Hódos Hajnalka: feltéve, hogy az urad beleegyezik.:P

Hurri Kán 2011.05.24. 15:03:07

@Hódos Hajnalka:
Ezt most vehetem elismerésnek ? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 15:07:17

@Ayesha: Angus engedélyezve van. :))

@gyvy: a legfölsőbb szinteken.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 15:09:55

@Hódos Hajnalka: nekem is Gerard Butler. Bár az emberem nagy lefitymálva megjegyezte a múltkor (amikor meglátta a L'oréal reklámban), hogy szerinte sima pofával nem is olyan nagy szám.:))))))mire közöltem vele, hogy apukám mit gondolsz, egy borotvahab-reklámban ki legyen, Bud Spencer?

rianna 2011.05.24. 15:12:18

@Ayesha: he he, egész nap még én sem futhatok :P, de majd később megyek. Viszont...egy órája a szupermarketben egy szupermacsóval flörtöltem:D Az a fajta, aki a cicababákra bukik, szóval nem tom, miért vett észre, nem szoktam virslisen öltözködni, de jól szórakoztam :))

@Hódos Hajnalka: madarat tolláról, ugye:P

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 15:14:31

@rianna: nyugtass meg, hogy nem a Gotti volt!!!:))

Hurri Kán 2011.05.24. 15:17:06

@Hódos Hajnalka:
Há mondom én hogy imádlak :)))

@Ayesha:
Nem lovasboltba ment :DDD

rianna 2011.05.24. 15:18:54

@Ayesha: nekem is gotti jutott az eszembe és röhögtem magamban:)))))))) Kopasz volt és elég izmos, de Gottinál sokkal jobb:D

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 15:22:06

Na jól van. Végre sikerült kapnom elutasító emilt a helytől, ahol szerettem volna dolgozni. Végül is csak egy hónapja volt a második kör.

LillaB 2011.05.24. 15:31:53

Kíváncsi vagyok, Alekot esküvőre is rákényszeríti-e az rtl. Akkor már mehetne, tényleg, a viasatos esküvő-párbajos műsorba!

LillaB 2011.05.24. 15:32:43

@Ayesha: én is így vagyok a gyakornoki pozíció-kereséssel :)

rianna 2011.05.24. 15:35:35

@LillaB: arra nem kényszerítheti rá, mégiscsak emberek életéről van szó:). Elmennek nyaralni görögbe:), aztán vagy folytatódik az affér vagy nem.

kitikati 2011.05.24. 15:36:36

Vajon mi lesz Éva szerepe a műsorban? Vagy ennyi volt?

Albino Vernyul 2011.05.24. 15:36:54

Na kerem, csak Varand keresere.. 18-as karika..!!!!! Alek tud, ha akar..:

www.youtube.com/watch?v=VD5CKzWKW3A

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:37:20

@rianna: Én szégyellnék megjelenni Alekosszal Görögországba, mondom ezt úgy, h nem vok tökéletes:)

Spéter46 2011.05.24. 15:40:26

Ha macsó volt, akkor én voltam :-))))

rianna 2011.05.24. 15:42:04

@ladyandhenk: én is, de nem mi mentük el a műsorba. A csajoknak ez belefér:)

Az mondjuk vicces lesz, hogy a görög hős nem tud majd makogni sem görögül. Ha nem lesz külön műsor a nyaralásra, remélem, Hajni hogyvoltozza majd a fókuszt is:)

Spéter46 2011.05.24. 15:44:46

@rianna: A furgon vezetőjével görögül beszél rendszeresen!

rianna 2011.05.24. 15:47:28

@Spéter46: az előzőt nekem írtad? rózsaszín inged volt? :)
tényleg beszél? azonkívül hogy jónapot, jóestét?

Spéter46 2011.05.24. 15:53:49

@rianna: Azóta már inget váltottam és
marha jó dumám van!
@ladyandhenk: Természetesen Önnek is állok rendelkezésére!!

Akármi Áron 2011.05.24. 15:55:11

@Spéter46: eleinte a furgon vezetője csak pofákat vágott olyan kifejezően, hogy jókat röhögtem rajta.
Amikor furikáznak és mutatják a palit, olyan érzésem van, mintha egy Buddha szobor vezetné a taligát.:-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:56:29

@Spéter46: Köszönöm, igen kedves Öntől, mondhatnám, h megtisztelő!

Spéter46 2011.05.24. 15:57:22

@Akármi Áron: Vezetés közben nem pofázik, de indulás előtt többször dumcsizott Alekkel.

Spéter46 2011.05.24. 15:58:30

Volt egy nagy darab behemót szinészünk, azt hiszem farkas volt a neve. Arra hasonlít.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 16:00:18

@Spéter46: Megtenné, h kifejtené, h ezeket az infókat honnan tudja?:P

Akármi Áron 2011.05.24. 16:01:19

@Spéter46: nem hát, nem is azt mondtam, hogy dumál vezetés közben, hanem az ara-jelöltek csevegését hallva, nyilván nem dugta be fülét, mimikája remek jó volt! DDD

Spéter46 2011.05.24. 16:03:46

@ladyandhenk: Teljesen nem adhatom ki magam!!!!!

rianna 2011.05.24. 16:04:21

@Spéter46: egy lovas vagy kétlovas?

Spéter46 2011.05.24. 16:09:30

@rianna: Vicceseket kérdezel! Egy egész ménes húzza a szekerem.
@Spéter46: Ja és alig múltam 19 csak többnek látszom :D

Azt hiszem ideje visszatérni Alekoszra, mert kezd a dolog off. lenni!

Hurri Kán 2011.05.24. 16:09:53

@ladyandhenk:
Úgy érzem, még nem tartunk ott, hogy mindent megosszak Veled... tudod én ilyen szörnyen félénk, gátlásos, visszahúzódó valaki vagyok :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 16:12:53

@gyvy: igen, felettébb látszik, h mennyire félénk, gátlásos, visszahúzó legény vagy a 4 szer 9 éveddel:P:P:P

Spéter46 2011.05.24. 16:13:39

@gyvy: Igen tegnap este óta tudom!!!!

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 16:14:39

@Spéter46: nem baj, én jókat vihogok :)

Hurri Kán 2011.05.24. 16:15:40

@ladyandhenk:
De tényleg... annyira régóta próbálom leküzdeni, és nem megy... amikor meg elmondom, mindig kinevetnek miatta.. ezér kezdek már tiszta két lábon járó frusztrált komplexushalmaz lenni :DDD

Hurri Kán 2011.05.24. 16:17:26

@Ayesha:
Egy hónap? Az nem a világ... Van olyan állás, tavaly októberben voltam pályázni, és még mindig hirdetik. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 16:17:43

@gyvy: most ez egy ajánlat, h gyógyítsalak ki belőle?:D Még se kellene lebetegedned ilyenek miatt:P

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 16:18:34

Jessz. Megérkezett a mai második elutasítás is:D:D:D

azt olvastátok, hogy Szandika már meg is kereste az új luxusjárgánya árát?:)

janeausten 2011.05.24. 16:18:43

@Akármi Áron: én is csendes harcosként kezdtem, de olykor elfog a vágy, hogy megbeszéljem, amit látok, mert annyira szürreális, az a bizonyos sikoltozva "nem hiszem el" kategória. Amúgy meg... előfordul az is, hogy egyéb okokból kell egy nádas, amibe belesuttoghatom a titkaimat (mint abban a mondában, amire persze már nem emlékszem). Ilyenkor jól jön egy ilyen, viszonylag névtelen, arctalan hely. Persze, a visszajelzés hiányzik, tegnap pl. nagyon szerettem volna, ha valaki visszakérdez, mi a ... bajom van, de hát mindent nem várhatunk el))) elég, hogy a mélyponton is sikerült megnevettetni egy pillanatra engem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 16:20:24

@Ayesha: sajnos igen! Meg is van a véleményem, de inkább megtartom magamnak!

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 16:21:00

@gyvy: egy hónapja voltam a MÁSODIK fordulón:) ahhoz képest, hogy max két hetet ígértek a válaszra, most sikerült kitalálniuk, hogy nem kellek.

Hurri Kán 2011.05.24. 16:23:26

@ladyandhenk:
Veheted annak is :D
Egyebekben nem én voltam tegnap, aki sok apróbetűst akart olvasni :P

@Ayesha:
Az még egészen emberi léptékű csúszás a két hét...

dr. gernika 2011.05.24. 16:23:43

MAgdi szörnyű egy nő, de nem tudom, tett-e valamit, amivel kiérdemelte ezt a ruhát.

Belenéztem az Alekosznakvalóba Anival, ő cuki, Andika meg elköpte, hogy nem is ő jelentkezett, hanem Olivér írt rá a barátnőjére társkeresőn! Oké, tudtam, hogy úgy kellett összegereblyézni a nőket, na de ennyire?

rianna 2011.05.24. 16:26:54

@Spéter46: s mégse telik egy kocsira?:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 16:28:16

@gyvy: hé, én csak szerkesztem a könyvet, azt nem nekem kell megtölteni tartalommal:P

Na, most megyek ebeket etetni!

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 16:29:01

@gyvy: szerintem meg nem. Mivel valószínűleg már 3 hete tudták, hogy nem kellek:)

Hurri Kán 2011.05.24. 16:29:49

@ladyandhenk:
Nem köll utólag megmagyarázni :)))

@Ayesha:
Meglehet, de hát sajnos kb. mindenhol ez megy...

csicserierika 2011.05.24. 16:29:51

@Akármi Áron: ja, Vaszilij jó fej, biztos kap veszélyességi pótlékot és arra gondol, mikor hátul megy a vircsaft :)

janeausten 2011.05.24. 16:31:56

@Ayesha: velem is nemrégen történt, hogy jelentkeztem álmaim állására, ami pont ott, úgy és annyiért stb. lett volna, ami nekem a legideálisabb...erre 36 jelentkező közül tízet hívtak be személyes beszélgetésre, ahol elhangzott, hogy már csak hármunk között vacillál a döntéshozó, és az is, hogy az én szakmai előéletem a legjobb a jelentkezők közül... majd utána emailben jelezte, hogy nem engem választott. Vannak más szempontok is... ugyebár. Szóval ismerős a folyamat: nekem is sikerült jól beleélni magamat, hogy van esélyem, aztán annál nagyobb volt a pofára esés.

janeausten 2011.05.24. 16:33:02

na, de nem offolok tovább...)))))

rianna 2011.05.24. 16:33:33

@Spéter46: :D a titkaid nálam biztonságban vannak. mondd el, mi fáj:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 16:35:32

@gernika: Akkor már érthető, miért ilyen a felhozatal, vastyúk is talál szeget alapon volt a válogatás!

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 16:37:07

@janeausten: utoljára offolok,aztán abbahagyom a hangulatrombolást. Csak ez mondjuk 7 hónap nyomoroncoskodás után kibaszott idegesítő tud lenni:)

Hurri Kán 2011.05.24. 16:38:17

@janeausten:
Az a baj, bárhová jelentkezel, szinte mindenhol ezt játsszák.
Másik kedvencem volt, amikor behívtak egy interjúra, majd elkezdtek egy teljesen más állást ajánlgatni... általában legkésőbb a 47. másodpercben álltam fel :)

Spéter46 2011.05.24. 16:38:54

@rianna: A derekam és a forgóm :-D

rianna 2011.05.24. 16:40:41

@janeausten: én azt utálom a legjobban, mikor nem is jeleznek vissza. Én meg várjak és várjak, hátha mégis...

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 16:43:00

az az igazság hogy nekem már nem az hiányzik,hogy behívjanak. mert sok interjún voltam! Hanem hogy végre megfeleljek valami lehetetlen menedzsment elvárásainak...

Hurri Kán 2011.05.24. 16:44:14

@rianna:
Na most már fejezzük be itten a szomorkodást.
Jövő héten meg kellene tartani az M.L.E. alapító ünnepségét :)))

rianna 2011.05.24. 16:48:09

@Spéter46: erre nem tudok mit mondani, a korral jár, nem lehet segíteni rajta:P

@gyvy: van még szabad pozíció? :)Csak akkor megyek el, ha kapok egy irodát és névjegykártyát.

valakinél esik az eső? Itt már egy félórája dörög és gyülekeznek a felhők. Fogadni merek, abban a pillanatban kezd el zuhogni, mikor kilépek:)

Norcsesz 2011.05.24. 16:48:53

@gyvy: Meghívók majd érkeznek az ünnepségre ?? :)))

Hurri Kán 2011.05.24. 16:49:17

@rianna:
Lhalmentálhigiénés-tanácsadói pozíció még nyitott.

Hurri Kán 2011.05.24. 16:53:50

@Norcsesz:
Természetesen :)

@rianna:
:)
További infó a titkárságon :D

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 16:58:32

Lehetek a vezérkar sztájlisztja?

Norcsesz 2011.05.24. 16:58:37

@gyvy: Ja, hát nem nekem kellene kiküldeni azokat a meghívókat, mint az asszisztencia tótumfaktuma??? :)))

janeausten 2011.05.24. 16:58:41

Valami szuper ötlettel saját magunknak kéne új munkahelyet teremteni. Mit szólnátok, ha pl. megnyitnánk a "Balfaszok Házastárskereső Tanácsadóját"? vagy a Balekok Állasvadász Közvetítőjét?
Menne.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:00:21

@janeausten: kurvajó ötlet. Lóvét szerzünk hozzá valahonnét?:)

Hurri Kán 2011.05.24. 17:00:51

@Ayesha:
Természetesen. Kérek Lhal-referenciasminkeket :DDD

@Norcsesz:
Jóreggelt :)))

Hurri Kán 2011.05.24. 17:04:17

@Ayesha:
Nem kell hozzá sok. A jelentkezők úgyis fizetnek majd, istrángot szaggatni gondolom senki nem nagyon akar majd úgyse :DDD

Murderface 2011.05.24. 17:04:42

@Ayesha: No para, nekem volt olyan állásinterjúm, ahonnan 14 hónap múlva szóltak (utánaszámoltam!), hogy elkéstem, már betelt a hely :D

Norcsesz 2011.05.24. 17:05:13

@gyvy: Jóvanna... :))) Még új a feladatkör :))) De megszokom :))

janeausten 2011.05.24. 17:05:48

@Ayesha: Ó, azt úgy kellene, mint egyes munkaközvetítők csinálják: egy három órás tanfolyamot szervezni, azért és a regisztrációért elkérni 36-40 ezer Ft-ot (ennyi a tarifa), egyből lenne lóvé.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:06:23

@Murderface: annyira nyomorékok a cégek...

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:07:54

@janeausten: milyen jellegű tanfolyam lenne?:)szerintem már mindent "leoktattak", kivéve talán a lepényhalas dolgokat:)

Hurri Kán 2011.05.24. 17:08:36

@Norcsesz:
Így van, aggodalomra semmi ok, majd belejössz, mint a kismacska ;-)

Hurri Kán 2011.05.24. 17:09:23

@Ayesha:
Á, rengeteg új ötletem lenne ;-)

locsolóember 2011.05.24. 17:11:48

Eh, Alek fijjam, ezt e'bactad.
Szívesen elnéztem volna, amikor a görög bika betereli a pajkos Pónit a karámba.
Most maradt neked a 3 luvnya;
- a Debella, aki egy hónapon belül teljesen maga alá fog gyűrni (s nem csak képletesen)
- a KisVirsli, aki igen hamar rád fog unni
- a SírásigRajongó, neki csak egy kitörési lehetőség vagy
Én a helyedben megtartottam volna a végéig Miss Racionalistát.
Ebben a sekélyes felhozatalból vele jártál volna a legjobban.

rianna 2011.05.24. 17:12:22

@Ayesha: hogy ez hogy nem jutott eszembe:) A ruhákért is felelsz, vagy csak a sminkért? Mert akkor az előzőt elvállalnám:D
Sőt, PR-os van? Ki engedélyezi ezeket, gyvy, te vagy a főnök?:))

janeausten 2011.05.24. 17:12:46

Társkeresőknek: hogyan ismerd fel a paszkonca férfit? Honnan tudhatod, hogy csak a pénzedre hajtanak? miről ismerszik meg a másik balek? stb. Alekoszról szerzett ismereteinket is felhasználhatnánk. ))))

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:14:13

@rianna: hát elsődlegesen a sminkre gondoltam, de a ruhákba is szívesen pofázgatok bele. Viszont ruhaszempontból néha én is tanácsra szorulok:)úgyhogy hajrá:)

Spéter46 2011.05.24. 17:17:11

@locsolóember: Pici Pónira az én gyíkom sem mozdulna, pedig az már az ajtóm nyikorgására ugrásra kész!

Hurri Kán 2011.05.24. 17:17:25

@rianna:
Én csak az M.L.E. működéséért vállalom a felelősséget :)

@Ayesha: bizony! Egyik jobb, mint a másik :D

rianna 2011.05.24. 17:20:05

@Ayesha: ok, akkor mi vagyunk a stylist team, én pluszban PR felelős is. A lhalmentálhigiénés-tanácsadó pozícióról lemondok, kérem a titkárságot, jegyezze fel a változásokat!

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:21:07

@janeausten: elnézést a műveletlenségemért, de mi az a paszkonca. Cserébe elárulom a hisztrió jelentését:D:D:D:D (micsoda ajánlat)

Hurri Kán 2011.05.24. 17:22:18

@rianna:
Most egy világ omlott össze bennem...hogy akar valaki párválasztási tanácsokat adni, amikor ennyire érzéketlen a Lhalak sorsa iránt...

penelope garcia 2011.05.24. 17:24:42

@rianna:

virslisen öltözni

Ezt beemelem a szótárkörnyezetembe, mert igen kompatibilisen hangzik. :)

janeausten 2011.05.24. 17:27:09

@Ayesha: "nemzésre képtelen férfi" Magyar Nyelv Ért. Szótár
engem egy 73 éves barátom óvott a paszkonca férfiaktól, ő tágabb jelentésben használta: "olyan férfi, aki dugni nem tud, nem becsül téged és pénze sincs".... )))))

penelope garcia 2011.05.24. 17:28:09

@Ayesha:

Eeeej :(
Annyira nyomasztó tud lenni ez az elutasítottság.
Emlékszem, valahányszor munkakerestem, mindig egyre lejjebb csúszott az önértékelésem. Mert ugye, ha az ember nem kell mint munkás, azt nagyon nehéz függetleníteni az énkép többi részétől, valahogy összemaszatolja az ember önbecsét ez a sok visszautasítás.
Hogy bírod lelkileg?
Van melletted valaki, aki önti beléd a lelket?

Hurri Kán 2011.05.24. 17:29:28

@penelope garcia:
Ezt csináljuk itt kollektíve már napok óta :)))

penelope garcia 2011.05.24. 17:29:55

@buppi:

Mindenki jó valamire.
Éva például az elrettentő példa. :)

penelope garcia 2011.05.24. 17:31:15

@gyvy:

Régebben folyik ez már sajna, mint napok óta.
Meg aztán, ne feledjük, mi tkp nem létezünk. A virtuális ember nem valódi ember.

rianna 2011.05.24. 17:31:47

@gyvy: kikérem magamnak, aljas rágalom, mérhetetlen érzékenységet érzek a Lhalak sorsa iránt... szeretem és óvom őket, minden rezdülésükre figyelek.

@penelope garcia: ez igen jólesik, köszönöm:)

penelope garcia 2011.05.24. 17:34:10

@rianna:

Mondjuk kivihetnék őket Las Vegas-ba - lehetőleg road movie stílusban, a Fostalicskával -, és ott dobhatnának nekik egy ááájlomesküveőt, amúgy magyarparasztossssan. Azzal szabad játszani, mert úgysem ismeri el automatikusan a magyar hatóság, csak ha kérelmezik, vagy mi. És akkor kecske is, meg káposzta is.
ÉÉÉÉÉS a bónusz: mi is tovább hogyvoltozhatnánk. :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:36:57

@janeausten: fantasztikus:) most már ezt is tudom. A hisztriót a ripacsokra, szar színészekre mondják, úgy tudom.

@penelope garcia: konkrétan úgy érzem, hogy tulajdonképpen bármire alkalmatlan vagyok. Már nem örülök annak se, ha interjúra hívnak, mert sejtem h feleslegesen cseszek el 2-3-4 vonaljegyet, (ami szintén pénzbe kerül) úgyse engem fognak választani.
Van aki mellettem legyen, édesanyámon kívül a párom - asszem nélküle már igencsak belemerültem volna az önrombolásba - csak tudod, már ő sem tudja, hogy hogy segítsen, hogy vigasztaljon, mert látja, hogy mi a helyzet, és sajnos nekünk nincsenek "fontos" barátaink se, hogy betehessem a seggem valami jó kis helyre:))))
úgyhogy nagyon nem jól bírom, már utálok néha az egyik barátnőmmel dumálni, aki siránkozik h "milyen sok munka van..." és hasonlók, közben tök jó kis állása van, megél, akad pénze néha utazgatni, stb. Az a vicces, hogy nekem mondja ezeket...NEKEM. Empátia rulez:D:D:D
hú ez hosszú volt...

Hurri Kán 2011.05.24. 17:37:04

@penelope garcia:
Sajnos, szerintem elég sokan járnak ebben a cipőben...

@rianna:
akkor mi lesz a mentál-higiénéjükkel? Ki fog rá felügyelni? :D

Spéter46 2011.05.24. 17:37:16

@penelope garcia: ...és ragaszkodnánk hozzá, hogy Hajnalka a helyszínről tudósítson minket. :D

Hurri Kán 2011.05.24. 17:40:27

@Spéter46:
Természetesen. Gondolom a Pinainas is elkísérné őket, nélküle A. elveszett csörgőkígyóként kúszna a sivatagban :D

penelope garcia 2011.05.24. 17:41:34

@janeausten:

Ó, erre pont van sztorim! A megismerszésről. Vagy mi. :D

Tecsóban talyigáztam fel-alá, válogattam, nézgelődtem, mikor egyszer csak feltűnt egy ürge, aki valahogy mindig pont arrafelé tologatta magát, amerre én jártam. Eleinte csak mint a cápa, szűkülő körökben. Aztán elkezdett dúdolgatni. Aztán valahogy kigombolódott az inge felső gombja, és né, mintha már nem is lenne púpos, úgy délcegített a sertepertélés közben. Na, ekkor már gondoltam, jóvan, akkor ránézek. Mert azé' én nem az a fajta nő vagyok, aki csak úgy ránéz egy pasira. Azt ki kell érdemelni. :)
De mire ránéztem volna, a hülyeállattya nem odahúzott, mint a vadászeb a kacsatetemre, a "csökkent értékű" hűtőpulthoz, és nyálcsorgatva válogatni kezdett a kétes küllemű kaják között?
Na, mondok magamba, ez se a szőkeherceg. :)))))
Szóval végül nem néztem meg.

Spéter46 2011.05.24. 17:42:00

@gyvy: Pinainas nélkül egy dekát se!!!!

penelope garcia 2011.05.24. 17:43:13

@Spéter46:

YESSS! Akkor ezt le is tárgyaltuk.
Már csak az rtl emberének kellene erre járnia, és értően olvasnia. :)

LillaB 2011.05.24. 17:44:00

@Ayesha:
OFF
én műszaki területen próbálok elhelyezkedni. Erre megkérdezték tőlem, hogy hogyan számolnám meg a Balatonban a halakat :D A HR-eseknek lehetetlen megfelelni.
Azt mégsem írhattam, hogy ciánt öntenék bele, és megszámolnám az elpusztultakat... szóval mondtam mást. Sajnos a hölgyikének nem tetszett... :)
Nem volt elég ötletes ugyanis :) Dejó, hogy ezért járok egyetemre :D
OFF vége

LillaB 2011.05.24. 17:46:36

@locsolóember: Igen, pajkos legalább vele maradt volna addig, ameddig ki nem szedi belőle a tartozásaira a pénzt :D

Hurri Kán 2011.05.24. 17:46:41

@Spéter46:
Ezt én is így látom :)))

@penelope garcia:
bízzunk benne, hátha :D

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:46:54

@LillaB: nem lepődtem meg...én azt mondtam volna, hogy utálom a büdös halakat, kivéve a lepényhalat.

Tordas 2011.05.24. 17:47:06

Annyira egyértelmű,h Veruska nyer. Margó a származása miatt nem nyerhet, amit úgy indokolnak majd meg,h "hát a gyerek, ugye" futtatják is ezt a szálat rendesen.
Barbi meg elmebeteg szegényke, megszállott rajongó, aki simán megtámadná Alekot szerelemféltésből,ha az övé nem lehet, másé sem lehet. Veszélyesnek találom azt a nőt. Talán fogjul ejti a pókhasút, bezárja a pincébe és majd szól Zámbó Jimmy: FogagyJ örökbe, most és mindörökre, és tapad a szájára mint az algaevő csiga az akvárium falára.

rianna 2011.05.24. 17:48:29

@penelope garcia: nagyon jó ötlet, MMKK támogatom:)Végigrobognak a fostalicskával a nevadai "pusztán", priceless:))Alek polgárháborús egyenruhában és Abe Lincoln kalapban kiselőadást tart a szájtátó virslinek a rulett főbb szabályairól,(bár egy kaszinót kibérelni még az rtl sem tudna) illetve dicséri a krupié egyenruháját, amely kompatibilizál az illető hölgy domborulataival. Mindezt ékes angol nyelven, enyhe görög és magyaros beütésekkel, lásd jú ár bjútifúl.
Egyetlen problémának azt tartom, hogy virslit otttartanák egy visszautasíthatatlan egzotikus táncos ajánlattal.

@gyvy: túl jó az én szívem. Ha mindhármat elvállalom, belefáradok a sok munkába.

Hurri Kán 2011.05.24. 17:48:44

@LillaB: @Ayesha:
Ó, a Lhalakat a legkönnyebb a Balatonban megszámolni :)

Hurri Kán 2011.05.24. 17:49:55

@rianna:
Csodafegyverként ki kell utaztatni a stábbal Szandikát, Ő talán képes V. szépségét is elhomályosítani a sajátjáéval :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 17:50:09

@Spéter46: Andreára ráférne egy nagy adag lazulás! A hardver nem rossz.

LillaB 2011.05.24. 17:50:34

@gyvy: :) mondtam volna, nézzék meg a HV-ban :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 17:51:38

@penelope garcia: A fostalicska oldalára az van írva, hogy GREEK GOD! WTF!!!

janeausten 2011.05.24. 17:51:41

@Ayesha: Nagyon megértem, velem is ez van. Hónapok óta nincs pesti bérletem, mert nincs tízezer Ft-om, ezért aztán meg kell gondolnom minden itthonról elindulást, mert eszement könnyen el lehet költeni jegyekre is egy valag pénzt (mert ugye, az ellenőrtől való bujkálás még rosszabbat tesz az önértékelésünknek). Van valamennyi munkám, de kevés, nem élünk meg belőle, és nincs másik!!! úgy képzeld el, hogy három diplomámmal nagyon-nagyon örülök, amikor bejárónői helyet találtam, csak az a baj, hogy ritkán kellek. Van olyan közvetítői cég, amely 1800 nőt tart nyilván, aki mind bejárónői, bébiszitter stb. munkát keres. Esélyem sincs. Komolyabb feladatra meg? Tárgyalóképes angolt kérnek mindenhova, a legképtelenebb helyekre is, ahol tuti, hogy sosem fog kelleni. Szóval, Ayesha, fel a fejjel... vagyunk egy páran ilyen cipőben, és mindennek semmi köze a kvalitásokhoz: azt ne engedd, hogy az önbecsülésedet rontsák ezek a helyzetek.

penelope garcia 2011.05.24. 17:51:58

@Ayesha:

Durva helyzet ez.
Ismerem jól. Én végül így lettem magánzó: meguntam, hogy mindig van egy nálam fiatalabb, eggyel több nyelvet beszélő, eggyel kevesebb gyerekkel rendelkező, egy kicsit kevesebb pénzt kérő, egy agilisebb (basszus, hogy én milyen rosszul bírom a vibráló hisztérikákat - fel nem foghatom, ez a tulajdonság miben előnyös... eh, mindegy).
A barátnőd valószínűleg nem elkeseríteni akar, hanem a maga módján vigasztalni azzal, hogy milyen rossz is lehet az, ha valakinek van munkája.
Nyilván az nem jutott eszébe, hogy vannak prioritások az életben. Pl álommeló - jó meló - szar meló - no meló
Ő hiába bizonygatja, hogy neki a szar meló jutott, hiszen nyilván a meló-hierarchia egy másik szintjére törekszik mindenki (jó meló vagy álommeló), de a no melónál minden szint jobb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 17:53:23

@Tordas: Szerintem a győztes Barbara és Veronika közül kerül ki.

penelope garcia 2011.05.24. 17:53:41

@janeausten:

Baszki, pont jártam is egy ilyennel!
De milyen jó szavakat lehet itt tanulni! :D
Köszönöm.

Hurri Kán 2011.05.24. 17:53:52

@ladyandhenk:
No mindjárt visszaolvasom a tegnapi kommenteket, hogy HOGYVOLT :DDD

@LillaB:
Rossz válasz. Nulla Lhal van benne, mivel nem él a Balatonban :)

@Peter_Cs:
Még megérjük, hogy letaszítja Zeuszt a trónjáról? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 17:57:37

@gyvy: Ennyire nem fontos, de ahogy gondolod! :) Vigyázz, lecseréllek egy 19 éveskére!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 17:57:50

@gyvy: Az is meglehet, ha a csatorna legyártja Alekosz kanonizált közösségi mitológiáját a pénz, a nézettség és az utánpótlás nevében!

penelope garcia 2011.05.24. 17:57:58

@gyvy:

Ha esetleg akarsz beszélni róla... ;)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 17:59:26

@janeausten: na ja, de mi van akkor ha már telefonos zaklatónak se vagyok jó?:))) mert elkeseredésemben már olyan helyre is jelentkeztem. Rám se bagóztak. Arra túl sok vagyok, hogy ilyen nyommer melókat elvállaljak, de a nekem valókhoz meg alkalmatlan vagyok.
@penelope garcia: én meg nem tudok vállalkozni, ahhoz is lóvé kell.
de nem is ez a baj, hanem hogy olyanok sopánkodnak, akiknek feszt bámulni kell a nyaralós-bulizós-modoros-gennyes fotóit+mindig értesülök arról, h épp milyen új bútorral dobja fel a lakását. És ez kurvára bosszant.Inkább nem is beszélek vele túl gyakran.

Más:
Majd kitalálok egy Alekosznak Való Sminket is. :)

rianna 2011.05.24. 17:59:41

@Ayesha: én is pont így érzek.

@gyvy: szandinger a városszéli, lepukkant, füstös, pitiáner bűnözők találkahelyéül szolgáló lebujok sztárja lehetne, ez kétségtelen. Daughter of Attila, the Hun.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:00:02

@penelope garcia: oh, nem akar, annyira frusztrált már szegény:) Rögtön sírok is!

rianna 2011.05.24. 18:02:29

origón találtam, nem érdemes elolvasni, a címben benne van minden:
alekosz_feleseget_keres.postr.hu/kinevettek-beatrixet-a-playboynal

LillaB 2011.05.24. 18:03:20

@gyvy: csudába :D maradok az elektronikánál, sosem voltam jó Lhalakból :D

Hurri Kán 2011.05.24. 18:03:50

@ladyandhenk:
Azt hittem, azon már tegnap este túl vagy :DDD
Jelzem presszionálással engem nem lehet befolyásolni :P

@penelope garcia:
Ha még sokáig fennáll ez az állapot, akkor MMKK! :D

@rianna:
Jesszus... Milyen kép fog akkor Attiláról kialakulni a nagy víz túlsó partján? :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:05:24

@rianna: pfuj bazz...az a fogtalanság büntet.:)))))))
Lábak, mi nem próbálkozunk be a Tébolynál? Bejjja Tricks-nél tuti több esélyünk van. Keresünk egy kis pluszpézt:)

Hurri Kán 2011.05.24. 18:05:28

@Peter_Cs:
Ki tudja, milyen magasságokba fog még emelkedni ez a lepedővirtuóz fiatalember :DDD

Hurri Kán 2011.05.24. 18:06:02

@LillaB:
Á, még nem késő beletanulni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:08:16

@gyvy: nem kaptam még meg, senki nem jelentkezett, pedig nem is látnak:'( :)

Senki nem bánt téged, tárgyilagosan közöltem, h mi lesz, ha..................................:P:P:P:P:P

penelope garcia 2011.05.24. 18:11:38

@Ayesha:

telefonos zaklató

Ez is jó. Kell. Viszem. :)

janeausten 2011.05.24. 18:11:45

@penelope garcia:
Köszi! )))) Nem túl szívderítő leltár:
Az első szerelmemről, gyerekkori jó barátomról kiderült, hogy valszeg csontrákos, látogathatatlan állapotban... Egy volt kolléganőm két hónappal a kirúgása után meghalt, a stressz fellobbantotta benne az addig stagnáló tüdőrákot.
Egy kétgyermekes rokonom megkérdezte tőlem, tudok-e segíteni, ha el kell költöznie a mostani lakásából, befogadom-e őket a hétvégi házamba.
A barátom brigádjában elkezdődtek az elbocsátások... ez az utolsó 24 óra termése. Tegnap este 9-kor úgy éreztem, nem bírom tovább, visítok, ha még valaki felhív...komolyan jólesett valami teljesen semleges hülyülést olvasni, hogy ezekről egy percre elfelejtkezzek.

Hurri Kán 2011.05.24. 18:11:49

@ladyandhenk:
Azt nem is mondtam, hogy bárki is bántana :)

penelope garcia 2011.05.24. 18:13:06

@rianna:

Ach! Nem is értem, miért! :O
Hisz oly gyönyörűűűűűű!

penelope garcia 2011.05.24. 18:16:14

@gyvy:

A mentális higi meló, amit rianna visszadobott, pont fexik nekem. Hoci! :)
Aztán vágd magad hanyatt, és már mondhatod is.

Hurri Kán 2011.05.24. 18:16:31

@ladyandhenk:
Nem, mer' még komplexukáltabb leszek és a végén télleg levetem magam a kanapéról bánatomban :D

rianna 2011.05.24. 18:17:33

@Ayesha: dehogynem, jelentkezzünk jövő héten. Akár együtt is fotózhatnak minket, két ilyen szexi csajt mikor találnak még:)

@gyvy: hogy csak félig volt ember, mert szörnyeket nemzett:)

Hurri Kán 2011.05.24. 18:18:09

@penelope garcia:
Simán :)))
Hason fekve nemelehetne? Hanyatt szédülök...Tudod, a vérnyomásom :DDD

penelope garcia 2011.05.24. 18:18:11

@janeausten:

Ez a felsorolás valóban üt.
Nem csodálom, hogy leültél tőle.

csicserierika 2011.05.24. 18:18:20

@Ayesha: jelentkeztél volna inkább ebbe a műsorba, legalább megismertünk volna jobban :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:18:57

@penelope garcia: parancsolj, kérlekalássan. majd lesznek olyan állapottyaid, amikor majd használni is fogod tudni:)

@janeausten: borzalmas:( sok erőt!

penelope garcia 2011.05.24. 18:19:31

@gyvy:

Rugalmas vagyok. Lehet.
Sőt, tőlem gyertyaállásban is, továbbá trapézon és lovon.
Azonban a vörösbor ellenjavalt. :)

Hurri Kán 2011.05.24. 18:21:11

@rianna:
A kedves mamáról már nem is beszélve :DDD

@penelope garcia:
Ahh, ezek jó hírek. De miért ellenjavallt a vörösbor?
(nagyon jó házi, szexárdi borom van ám)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:22:17

@csicserierika: haha:D én lehettem volna a szőketörpe. (pajkos póni után szabadon)
Egyébiránt valszeg úgy viselkedtem volna Alekkal, mint egy kiskölyökkel. Megsimiztem volna a fejét, ha butaságokat mond meg ilyenek.

@rianna: persze, nyilvánvalóan ezt gondoltam ki. Majd egy egész mellékletet szentelhetnek nekünk.

rianna 2011.05.24. 18:22:19

@penelope garcia: aszitte, hogy megfogta az isten lábát, aztán kiderült, még a tébolynál (copyright Ayesha) is van egy szint:D
A munkamegosztás ennél jobb nem is lehetne, látszik, hogy már összeszoktunk.

@janeausten: nagyon sajnálom janey, szörnyű lehet, ha egyszerre ennyi minden zuhan rád :((. És bocsi, hogy tegnap ignorálva voltál.

penelope garcia 2011.05.24. 18:22:57

@Ayesha:

Abban biztos vagyok. :)
Az életre sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy már mindent megmutatott.
Én ezért vagyok besértődve erre a halál-dologra: annyi érdekes dolog létezik, kevés az élet, hogy mindennel találkozhassunk.
Igen, a rosszal is (módjával, persze...). Nem mazóságból, hanem mert kellenek a kontrasztok is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:24:14

@gyvy: hű, de ahhoz személyesen kell találkozni, ahhoz én meg félős vok ám....:)

penelope garcia 2011.05.24. 18:25:16

@gyvy:

Tuskó Hopkins a Három testőr Afrikában című Rejtő műben említette a vörösbort és a sorolt kunsztokat együtt. Tuskó és vörösbor elválaszthatatlanok. Azonban terápiásan az alkohol tilos. De a fura pózok nem azok. :)

Hurri Kán 2011.05.24. 18:25:18

@ladyandhenk:
Csak a legritkább esetben eszek embert :)))
Meg most van itt szakértő, tucc vele beszélni a félősségről ;-)

Hurri Kán 2011.05.24. 18:26:34

@penelope garcia:
Azt én mind tudom napra kötve, víz nélkül is. De most terápiáról beszélünk, ahol a fura pózok nem tiltottak? :DDD

penelope garcia 2011.05.24. 18:27:46

@ladyandhenk:

Lesz majd közös piálás.
Állítólag.
Akkor majd felsegítheted. ;P

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:27:48

@penelope garcia: én már unom a kontrasztokat...várom már a szép, lágy, finoman satírozott árnyalatokat, mert már bántólag hatnak rám az éles vonalak. Erre gyúrok, akkor is, amikor sminket csinálok. Talán mert szeretném az életben is ezt elérni:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:28:43

@gyvy: de én még olyan fiatal vok, míg te meg..........., ő, én ezt nem bírom...Lassan Alekoszt akarom:(

penelope garcia 2011.05.24. 18:29:51

@Ayesha:

Jól csinálod. Amint kint, úgy bent.

csicserierika 2011.05.24. 18:30:54

@Ayesha: az miért lenne baj? Hiszen Magdi anyus mellett is úgy aludt, mint a szopós csecsemő :)

penelope garcia 2011.05.24. 18:31:03

@ladyandhenk:

Ha jól sejtem, Ő azonban nem antialkoholista, következésképpen a felsegítésben jól fog jönni, ha te viszont az vagy. :D

Hurri Kán 2011.05.24. 18:31:31

@ladyandhenk:
Én? Én mi? Halljam :)))

@penelope garcia:
És az milyen terápia? elképzelésem sincs :)

janeausten 2011.05.24. 18:32:33

@Ayesha:
Köszi, ne is beszéljünk többet róla!

@ladyandhenk:
Alekoszt akarod? az már a vég. Akkor már inkább maradjunk a leértékelt áruk pultja mellett a Tescoban... hátha ott különb feltűnik...))))

penelope garcia 2011.05.24. 18:33:55

@gyvy:

Ne reménykedj. Nem OLYAN. :P

csicserierika 2011.05.24. 18:34:26

@Ayesha: itt vagyok ám, csak csendben figyelek :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:36:41

@csicserierika: tudom:)

lassan összeáll az agyamban a lepényhal-ihletésű smink.
Más kérdés, hogy hogy fog kinézni, ha megcsinálom:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:36:47

@janeausten: de Alekoszt minden kérdőmondatom után oda tudom állítani és mindenki fogja tudni, h kérdő mondatot tettem fel, még hangsúlyoznom sem kell:P

@Ayesha: Miért nem?:(

@gyvy: te meg hát, mégsem mai kappan vagy..., én félek TŐLED:P

@penelope garcia: vajon mit ihat?:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:39:08

@ladyandhenk: mert a vévé alatt is a legfölsőbb szinteken a kedvencünk volt. :) és amúgy is hány éves is vagy?:)

csicserierika 2011.05.24. 18:39:54

@Ayesha: ezt a lepényhalazást nem értem, de azt hiszem nem is akarom :)

Hurri Kán 2011.05.24. 18:40:19

@ladyandhenk:
Hát KAPPAN még nem vagyok hálistennek :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:41:09

@csicserierika: a többiek fel tudnak világosítani Lepényhal-ügyben:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:41:50

@ladyandhenk: áhh, kislyány vagy még Alekinnyóhoz.:))

penelope garcia 2011.05.24. 18:41:55

@ladyandhenk:

Miii? 4 * 9 éves. Az nem a Matuzsálem, te jány. :)
Kölökgólya az férfiban.
most kezdődik neki az a kb 5-8 év, amíg a nők álma.
MÁR elég érett ahhoz, hogy legyen neki valamije, de MÉG nem impotens.
A legszebb férfikor!

Hurri Kán 2011.05.24. 18:42:05

@csicserierika:
A Lhalazás egy különösen bolondos estén, emlékeim szerint a szopós sellők éjszakáján indult útjára :D

csicserierika 2011.05.24. 18:42:45

@gyvy: na tessék szopós sellő, erről sem akarok tudni :)

rianna 2011.05.24. 18:43:21

@gyvy: én a helyedben nem tűrném ezt a sértegetést a korod kapcsán:D

Hurri Kán 2011.05.24. 18:43:59

@csicserierika:
Látod, mennyi minden történt itt? :DDD

penelope garcia 2011.05.24. 18:44:28

@csicserierika:

Te ma milyen zárkózott vagy. :)

csicserierika 2011.05.24. 18:45:47

@gyvy: hát ez az, tiszta off az egész és az icipici Alekinyó ignorálva van kulipintyóstul :)

Hurri Kán 2011.05.24. 18:45:55

@rianna:
A KAPPAN jobban zavar, hidd el :DDD

Meg aztán fijatalka még meg zavarban van, ezért beszél félre :)))

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:46:15

@gyvy: te tényleg egy faáglakó pompom vagy?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:46:35

@penelope garcia: egyetértünk:)

@Ayesha: a bent maradók közül kettő 25 éves, lehet, h én vok a tökéletes:) neki!:P

Hurri Kán 2011.05.24. 18:46:59

@csicserierika:
Dehogy is, az első két-három kommentben tök sokat foglalkoztunk vele :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:47:37

@ladyandhenk: ki? a magdus?
megvan az 36 is.
:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:49:21

@gyvy: félrebeszélek? Nahát...Nem is kellesz már könyv belbecs kitöltőnek!

Habár a te korodban kezdenek a férfiak lejjebb tekintgeti, v nem??:O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 18:50:01

@Ayesha: basszus, 86 van az adatlapján....Tessen megnézni:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:54:02

@ladyandhenk: én elhiszem hogy mi van az adatlapján, de nézz már ŐRÁ.:)))))
hazudik mint a szar.:)

penelope garcia 2011.05.24. 18:54:33

@ladyandhenk:

Miért, a tiéden tán az igazi korod van? :)
Nálam a profilban egy szó sem igaz.

csicserierika 2011.05.24. 18:56:42

@penelope garcia: a hv végén coming outolni kellene mindenkinek :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 18:56:55

Most nézem meg a tegnapi AlekosznakValót, Andrea nagyon korrekten, őszintén nyilatkozott meg, szerintem ő is egy szerethető nő.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 18:58:20

@Peter_Cs: akkor Peti, hajrá, szeresd bőszen:)))))

csicserierika 2011.05.24. 18:58:28

@Peter_Cs: és minden kirúgott nő odáig van Alekért :) Ezt hogy tudod feldolgozni :) :)

rianna 2011.05.24. 18:59:42

@Peter_Cs: hárpia ő is, nem csodálom, hogy tetszik neked:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:02:11

@Peter_Cs: Éva iránti rajongásod alábbhagyott a VV végeztével, ugye?:)

Hurri Kán 2011.05.24. 19:02:56

@csicserierika:
Á, az én életem már így is egy nyitott könyv :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:03:36

@penelope garcia: Igen, ÉN őszinte vagyok:) Vállalom, h 1986-ban születtem! @Ayesha: De én elhiszem, bízom az emberekben! :P

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:05:15

@ladyandhenk: akkor még születtek emberek?:)))))

az ilyen Magduska szilveszter típusú emberekben sose is bízzál.

Hurri Kán 2011.05.24. 19:06:14

@Ayesha:
Ne bántsa kérem az ifjúságot :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:07:51

Basszus, Alek tegnap minek öltözött fel? Leonciónak?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:10:40

@Ayesha: Nem fogod elhinni, de nem mindenki 30-on túli. Valaki született ám később is! Sőt, ha van gyermeked, gyermeketek, akkor ők is utánam születtek, hihetetlen, mi?:P:P:P

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:12:30

@ladyandhenk: röhögni fogsz, én se vagyok 30on túli.:))) bár most 70en felülinek érzem magam:))))

Pfuj ez a Barbara mekkora egy nyommer picsa...
Alek megint remekel, Ritchie Valens séró apukám.

pocokpocok 2011.05.24. 19:12:35

re:újra köztetek.
bocs a szünetért, de a volt ember könnyű testi sértést produkált, de újra itt vagyok!

És Barbi újra síííír:D

foxglove (törölt) 2011.05.24. 19:12:45

Szegény csaj... nyilvánosan megszégyenítik ezzel a színjátékkal.

rianna 2011.05.24. 19:12:45

@ladyandhenk: leszel te is 30 éves, légy nyugodt. Akkor majd a 93-ban születettek fognak vitézkedni a fiatalságukkal:D

janeausten 2011.05.24. 19:12:45

Ne vinnyogjon, nem bírom!!!!!!

Hurri Kán 2011.05.24. 19:12:53

@Ayesha:
Olyasmi :)

@ladyandhenk:
Van egy öcsém is ám, ő is 87'-es :)
Szóval simán születtek :)

pocokpocok 2011.05.24. 19:13:48

kis vihar a biliben, tudtam, hogy nem teszi ki..

pocokpocok 2011.05.24. 19:14:37

És ez Verának miért fáj?

Hurri Kán 2011.05.24. 19:14:54

@Ayesha:
Váááá, ezt látnom kell :))))
Énekel is? :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:15:04

jesszus. Virs Lee akarta feleségül venni Barbikát? Annyira ki van bukva végette:D

amúgy pont ebből a Barbiból nézném ki az análdisztrojt meg a szopómaszkot.

janeausten 2011.05.24. 19:15:07

Veronka is.... jaj, hasogatja a dobhártyámat a hangjuk.

pocokpocok 2011.05.24. 19:15:31

Jónak panaszkodik!:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:15:51

@rianna: gondolod, h leszek????????Most nem kezdek politizálni:)

@gyvy: Ő jobb pasi, mint te? Csak mert ő közelebb van a 19-hez:)

Hurri Kán 2011.05.24. 19:17:11

Teljes 23 mp-ig bírtam nézni. Ez van, nem megy tovább...

@ladyandhenk:
Nem szívesen beszélek erről, de ő olyan más...

janeausten 2011.05.24. 19:17:11

Basszus, a Magdiról is kiderült már, hogy kurva, nem?
A Veronikának egyszerűen szerencséje van, vagy túl fiatal.

rianna 2011.05.24. 19:17:20

@pocokpocok: mi történt? kit kell megverni?

@foxglove: én sajnálom szegényt.

pocokpocok 2011.05.24. 19:17:21

privátrandi keretében megmutathatja mit is tud az anállal, meg a szopóállarccal:D

pocokpocok 2011.05.24. 19:18:07

@rianna: nem kellett, de én kaptam:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:19:06

@gyvy: neeem. De most ezt az 50es évek dzsigolósérót erőltetik neki feszt:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:19:09

@gyvy: ez is megviseli szegény lelkecskédet? Biztos, h nem akarsz róla beszélni? Itt egy teljes pszichológus gárda vár!

pocokpocok 2011.05.24. 19:19:34

és ha barbi ma meghal posztumusz esküvő lesz?:D

janeausten 2011.05.24. 19:20:15

Ha a katapult vagy a kurvaság közt kellene választanom, nem tétováznék..

rianna 2011.05.24. 19:20:20

@ladyandhenk: csak sejtem, női megérzés, tudod, mint az éváé.

@pocokpocok: na mesélj.

pocokpocok 2011.05.24. 19:20:35

Alekosz, én téged lőttelek volna ki: kötél nélkül!

Spéter46 2011.05.24. 19:21:06

Az önkéntes besúgókra itt mindig lehet építeni!

Hurri Kán 2011.05.24. 19:21:48

@Ayesha:
Asse nem lehet eccerű :)))

@ladyandhenk:
Ezt már valahogy feldolgoztam :)

@janeausten:
:DDDDD

pocokpocok 2011.05.24. 19:21:54

@rianna: hosszú, ittasan el akarta vinni a gyereket(1,5 év)(nincs jogi alapja), nem hagytam, kaptam.többször is., hagyjuk

rianna 2011.05.24. 19:22:14

@janeausten: próbáltam már katapultot, bár nem épp ilyet:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:22:41

Milyen randi ez már???????Az egyiket kilövöm, én meg nézek??????? Ő miért nem?????

foxglove (törölt) 2011.05.24. 19:22:51

@rianna: Én most kapcsoltam ki, ez a legalja. Ebben a műsorban már semmi szórakoztató sincs, ez Olivérnek, Lilunak meg a többi rtl-es tirpáknak a faszverése, rossz érzést és undort kelt bennem. Elnézést.

janeausten 2011.05.24. 19:22:59

Az a férfi még nem született meg, akinek a kedvéért beleülnék. Akkor inkább maradjak rosszhírű...

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:23:18

nemá bazmeg. Miért mutatja be a családjának?????

pocokpocok 2011.05.24. 19:23:31

@pocokpocok: ui: kocsival, alkoholista apu, a drága..
majd a bíróságon talizunk legközelebb, ajtó széttörve, a gyerek előtti dulakodás kiskorú veszélyeztetése+magánlaksértés,és kt sértés.
ennyi

pocokpocok 2011.05.24. 19:25:35

@ladyandhenk: holnap du 1kor, reggel ügyvéd, hétfőn bíróság..
zajlik az élet:)@janeausten: köszönöm

rianna 2011.05.24. 19:27:21

@pocokpocok: sajnálom, küldök egy légölelést.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.24. 19:27:32

@foxglove: Lilun is látni, hogy ő is röhög az egészen!

csicserierika 2011.05.24. 19:28:08

@Ayesha: nyugi, a vége fele ilyen műsoroknál így szokták. Remélem VirsLee lesz a nyerő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:28:20

@pocokpocok: És most akkor ne jöjjek a szokásos "szüfrazsett" mozgalmammal a férfiak ellenében! Milyen sok ilyen esettel találkoztam már! Sajnálom!

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:29:39

@csicserierika: inkább azt vitte volna haza Érdre. Apuka beletette volna a hotdogba a kerti sütéskor.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:30:56

basssszkiiii:D láttátok a szoba falán a rózsaszín szívecskéket, amikben Alek és Éva fotói vannak?D:D:D:

pocokpocok 2011.05.24. 19:31:25

köszi mindenki, drágák vagytok, pótcsalád, mióta nézem a vv-t, meg az alekoszt veletek, az enyém 200km-rel arrébb, szóval köszönöm!

és most Siccccs vissza Balekoszhoz!:D

rianna 2011.05.24. 19:31:43

@foxglove: egyetértek. Ennyire megalázni egy embert a nézettségért...

pocokpocok 2011.05.24. 19:35:15

ezek átlag középosztályú pest-környéki család..

pocokpocok 2011.05.24. 19:36:06

egy férfi, akinél csak 1 db gumi van...
hm..
nem sok jóra számít:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:37:54

@pocokpocok: mennyi kellene?:)

Biztos a többit a nőre bízzák:)

LillaB 2011.05.24. 19:37:55

még alekot is irritálja barbi töménytelen beszéde :D
a többiek képét még nem mutatták meg a lovagnak? nem csak ez a lány vetkőzött

pocokpocok 2011.05.24. 19:39:19

a nő azt mondja, amit alek hallani akar..

pocokpocok 2011.05.24. 19:40:35

@ladyandhenk: láttam már olyat,akinél 100-as volt egy cipősdobozba.
de egy bontatlan doboz a minimum, szerintem...:$

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:40:37

Aranyos, ahogy lányos zavarában vigyorog :P:P

Spéter46 2011.05.24. 19:40:49

Alek fiókjának tetején volt az általános iskolai bizonyítványa. Biztos nagyon büszke rá!

A kotont meg a sör mellé a kocsmában kisorsolták. Akinek nem jutott Marék Marcsival iszogatott tovább.

pocokpocok 2011.05.24. 19:41:08

@LillaB: adagolják, holnap magdi jön..:)

MegLepke 2011.05.24. 19:42:08

Szevasztok! Na ki tud velem telepatikusan kommunikálni?

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:42:31

dimenzióugrás...ez a nő ismer ilyen szavakat?

lekváros varangy 2011.05.24. 19:42:49

Annyira izléstelen ez a lakás! Előre látom,ahogy Alekosz belambériázza a gyönyörű nyeremény lakást, és szörnyű rózsaszín őzikés festményeket rak a falra.

Spéter46 2011.05.24. 19:43:05

No ha ide Magdit beengedik, akkor innen csak az Önkéntes Tűzoltó Egyesület hozza ki.

janeausten 2011.05.24. 19:43:50

"Ne nyúlj a vonataimhoz!" ((((((
A tárgyak fontossága, mint az összeillés bizonyítéka... elképzelem ezt egy pár hónap házasság után, ha véletlenül öt centivel arrébb tenne le valamit, vagy leöntené kávéval az asztalát... A. ölne érte. Egy ilyen túlzsúfolt lakásban egy fél fiókot nem lenne képes A. neki felszabadítani...

pocokpocok 2011.05.24. 19:45:08

fordítva jobban nézném: x férfi egy nő kegyeiért:P

Mondjuk -szerényen- az enyémért:P

lekváros varangy 2011.05.24. 19:46:07

@Ayesha: Persze. Valami olyasmit is mondott, hogy adrenalin vagyok...

pocokpocok 2011.05.24. 19:46:37

@ladyandhenk: ez degradáló volt csípőből(a doboz dolog), és valóban, olyan volt, mint egy baknyúl:gyorsan és sokszor:D

LillaB 2011.05.24. 19:47:01

@MegLepke: én kommunikáltam, érezted a rezgéseket?

Hurri Kán 2011.05.24. 19:47:02

Nahát... Ti most széjjelONoljátok a fórumot? :)))

pocokpocok 2011.05.24. 19:47:20

Lehet, nekem jobban örülne a médiahatóság:D
@ladyandhenk:

csicserierika 2011.05.24. 19:47:29

@janeausten: ez nem ér , a vonatos poént én akartam ellőni:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:48:06

@janeausten: háháh, láttam én már ennél 5x túlzsúfoltabb lakást is. Ahhoz képest Alekék egy tágas kastélyban élnek.

szabohajni68 2011.05.24. 19:48:33

Emberek!!! Segítség, engem vajon hova lőnek ki ezek után? Mi a büntim mert évek hosszu folyama alatt sem tudok Telepatikusan Kommunikálni pszichopata nézéssel a fejemen? Fülbetosz engem ledobna az Olimposzról???

pocokpocok 2011.05.24. 19:48:44

@gyvy: őőő:halkuljak el:$
bocs, ha zavar vkit a sok megjegyzésem, de a műsor utánra mindig elfelejtem, csak a döbbenet marad:(

pocokpocok 2011.05.24. 19:50:07

@szabohajni68: én inkább őt dobnám le!!!:)a Taigetoszról

Hurri Kán 2011.05.24. 19:50:41

@pocokpocok:
Nem, semmiképp :)))

Olvasom közben , mi történt, kitartást hozzá, sajnos szükséged lesz rá...

szabohajni68 2011.05.24. 19:52:00

Na legyen inkább Taigetosz, lévén,h az Olimposz az Istenek lakhelye, mit keresne ott ez a féltökű félgörög félisten (by Lilu kivéve a féltökűt)

Hurri Kán 2011.05.24. 19:52:16

@szabohajni68:
Fülszex után lehet :D

@csicserierika:
Fülszex az megvan? Csak mer az előbb is információhiánnyal küzdöttél :)))

pocokpocok 2011.05.24. 19:54:28

ez a jorgosz olyan, mint egy miki egér..

Spéter46 2011.05.24. 19:54:32

Alek öccse is ritka jóképű srác:-))))))

Talpig Jimmy 2011.05.24. 19:55:21

a Debella retteg az írástól :)

pocokpocok 2011.05.24. 19:55:57

magdi megkapta, amit érdemelt: egy nagy pofont, a lufitól:D

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 19:57:13

ez a disztrojpicsa kopaszodik

MegLepke 2011.05.24. 19:57:26

@ladyandhenk: itt ülök, nem láCC?:D
@LillaB: ahha, most már mindent értek. Ezt nem is gondoltam volna!:D

szabohajni68 2011.05.24. 19:57:43

POFAZUTTTY ezért húztak ágyat?? Hátmég az az izléses körítés az ágyhoz...brühühü

Spéter46 2011.05.24. 19:58:50

Magdinak halálos a mosolya!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 20:00:26

@MegLepke: nem, de én nem vok képes ilyen karmikus dolgokra, na:)

pocokpocok 2011.05.24. 20:04:07

barbi tapad, mint a bélyeg:D

Spéter46 2011.05.24. 20:05:05

Azt most nem lehet, mert félő lenne, hogy a csajok kitörnek a Villából! (Szerződés köt - sajnos)

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 20:05:11

még egy giccseddaszám és tökön szúrom magam

Spéter46 2011.05.24. 20:05:51

@pocokpocok: Ez jó és még nem hallottam!

Hurri Kán 2011.05.24. 20:06:25

@Spéter46:
Lehet, te leszel a könyvben a nagybetűs rész :DDD

janeausten 2011.05.24. 20:07:01

Na, holnap Hajni megint kibontakozhat....
A végére A. elérte a teljes beb...st, ez valszeg az alapállapot. Esetleg ezután vagy egy ilyen után hívta a rendőrséget, hogy be van zárva?

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 20:07:16

@Hódos Hajnalka: én a legmodorosabbnak a Hűtlent, a Kört és az Éjjel érkezemet tartom.pfejj

MegLepke 2011.05.24. 20:08:27

@ladyandhenk: akkor veled majd csak itt.:)
@gyvy: ezt rögtön gondoltam:)

Hurri Kán 2011.05.24. 20:08:47

@Ayesha:
Azér ne hagyjuk ki a sorból a Kölyköd voltam, és az Ünnep című örökzöldeket sem :D

csicserierika 2011.05.24. 20:09:17

@gyvy: a fülsex az csak nálatok verte ki a biztosítékot :) Szerintem Aninak is be kellett volna adni a derekát, már lenne fogalma az orgazmus közeli állapotról :)

Hurri Kán 2011.05.24. 20:10:46

@csicserierika:
Nálam nem, igaz, én nem tudom, milyen az :)
Ani meg szerintem adta a derekát, de hát történt, ami történt... :DDD

csicserierika 2011.05.24. 20:11:59

@gyvy: most mi a baj az Eddával, most ezért is ki leszek közösítve? :)
Nekem tetszik uis.

csicserierika 2011.05.24. 20:12:55

@gyvy: de nem Aleknak, hanem a nyála Beni gyereknek. Mit tudhat az ? Semmit :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 20:13:05

@gyvy: juj tényleg. és azt figyeltem meg, hogy a magyar dalok szövegeit mindig mindenki magára veszi és úgy énekli, mintha róla szólna, fennakadt szemmel.

Hurri Kán 2011.05.24. 20:15:21

@csicserierika:
Te dolgod :)

@Ayesha:
Úgy! :DDD

@Spéter46:
HA tudnád, milyen könyvről van szó, lehet, ezt átgondolnád :DDD

.lll. 2011.05.24. 20:15:56

Fülbenyaló bogár

Hurri Kán 2011.05.24. 20:17:23

@MegLepke:
Úgy véled, egy telepata rejtőzik bennem? :)

Spéter46 2011.05.24. 20:18:17

@gyvy: Kösz, és nagyon óvatos leszek!:-)))

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 20:19:20

@lófő: az éneke.... az viszont fülbemászó.

Hurri Kán 2011.05.24. 20:20:58

@Spéter46:
MMKK! :D

Ésssss... újabb, életbevágóan fontos információk:
velvet.hu/celeb/2011/05/24/alekosz_andrea/

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 20:21:59

@Spéter46: ezt akár félre is érthetném :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 20:23:08

@Spéter46: @gyvy: nahát...Inkább megtiszteltetés kellene, h legyen, h Nagybetűs rész lehet ám:)

Egyébként is sok pénzt kell fizetni, h vki belekerülhessen:P:P:P:P

Hurri Kán 2011.05.24. 20:24:42

@ladyandhenk:
Helytelen megközelítés. Azzal a mű elveszítené naturalisztukus, élet-közeli jellegét :D

MegLepke 2011.05.24. 20:24:49

@gyvy: inkább, mint tevepata:)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 20:24:52

jaj, csak nem Bélátok szedi ott a szemetet...

Hurri Kán 2011.05.24. 20:26:08

@MegLepke:
Most teleportálok, mindjárt jövök :D

Hurri Kán 2011.05.24. 20:28:44

@ladyandhenk:
Nem vagyok benne biztos, azért figyelmeztettem diszkréten, de a további információk átadása nem ez én dolgom :)

2011.05.24. 20:32:03

Estét.
Atyaég, lemaradtam A MŰSORRÓL. Tűkön ülve/állva/fekve várom a hogyvoltot.

Spéter46 2011.05.24. 20:32:05

@Hódos Hajnalka: @ladyandhenk: Látom ezzel a kurva könyv dologgal akartok elkergetni innen. Eddig azt hittem mindent átlátok , de ez a könyv buli ez kifogott rajtam. Disznóság olyannal zsarolni, amit nem ismerek :-D

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 20:32:52

milyen ronda ez a zsófi:S szerencse hogy én szép vagyok:D

Spéter46 2011.05.24. 20:34:07

Szóval most már valaki írja meg, hogy milyen könyvről van szó? Mibe léptem bele könnyelműen?

Hurri Kán 2011.05.24. 20:34:49

@ladyandhenk:
Mivel Te vagy a szerző, így úgy érzem, a Te tiszted :)

@Spéter46:
A helyzet állandóan változik :P

2011.05.24. 20:36:34

Öööö most látom a kókuszban a titanicozást. (Ugyanis arról az adásról is lemaradtam. :)) Még senki nem mondta meg ennek a Sosetosznak, hogy nem neki kell titanicozás közben kitárni a karját???

Spéter46 2011.05.24. 20:41:36

@ladyandhenk: Írd, - mint Tatjána - várom!

Madár Fokker 2011.05.24. 20:41:48

Múltkor véletlenül belehallgattam Lady Gaga Poker Face c. slágerébe. Két napig nem tudtam kiverni a fejemből. (ma-ma-ma-ma!) Viszont tegnap láttam, ahogy Alekosz camping bicóval kontrázva farolt és ez szerintem tovább fog kísérteni. Még talán van remény, hogy nem okoz maradandó károsodást!

Hurri Kán 2011.05.24. 20:42:35

Nahát. Megnéztem A. nyálcseréjét PP-vel. ezek szerint A. is a fojtogatós szex híve? (a fülszex mellett)

2011.05.24. 20:47:12

@gyvy: végül minden kör bezárul. Fülszex közben könnyű fojtogatni. Ennyi.

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 20:49:29

@Spéter46: én a fülszexről is lemaradtam, úgyhogy üdv a klubban.

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 20:50:14

@gyvy: tandora tudja, hogy háromgyerekes családapa vagy? csak úgy kérdem.....

2011.05.24. 20:51:51

@Hódos Hajnalka: ajajj, vajon mi késztetett erre a kinyilatkozásra? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 20:51:56

@Spéter46: hát........

Hol is kezdjem? Tehát tegnap vki megkérdezte, h mit kezd A. Veronikával, mire írtam, h zsebre teszi, lényegtelen, meg úgyis lesz fotózása a libának, mire gyvy volt megkérdezni, h olyan!!!! fotózás? És itt kezdődött.

Majd kifejtettem, h szeretnék egy 19 éves 10 éves agyi szinttel rendelkező pasit! Mire Ő, akit nem nevezek nevén, közölte, h elmúlt 19 éves, de agyilag még csak 4!
Aztán beszállt Hajnalka is:

"nyehhe, tudnád, tegnap mit fogtam.... :D mondjuk, még mindig villog a piros PEDOFÍLIA felirat a szemem előtt........ de leszarom :DDD "

Aztán a korunkon kezdtünk el élcelődni:)

Majd elkértem Hajnalkától, ha esetleg megunná, akkor adja nekem, erre írta Ő:

"Kikérem magamnak, nem vagyok én egy könyv, hogy csak úgy odaadjanak... ööö...olvasás után :PPP "
Mire Én:
"hé, pénzt és KÖNYVET sosem adunk oda, se kölcsönbe! Tehát ne minősítsd magad könyvnek:P:P:P:P

Újság még lehetsz, azt szeretem többször is kiolvasni:P "

Majd utána gyvy: "Van is mit. Rengeteg bennem az...információ :DDD"

Mire Én: feltételezem, h sok, kicsi, apró betűből áll az a rengeteg információ! Nocsak, így még hasznodat is vehetem:P

Utána, h milyen vastag lenne a könyv, stb:), meg, h tartalom is legyen benned, változatos fejezetek, stb:), aztán pedig a fiatalember gyűjtsön anyagot:P:P:P

Na, összegezve ennyi! Tessen akármit gondolni bele:)

Spéter46 2011.05.24. 20:52:13

Nem is arról várom a beszámolót.@Hódos Hajnalka:

Hurri Kán 2011.05.24. 20:54:25

@Hódos Hajnalka:
Miért?
Csak neked szabad fojtogatni a gyerekeidet?

Spéter46 2011.05.24. 20:56:41

@ladyandhenk: Köszönöm, nem kell tovább keressem!

2011.05.24. 20:58:01

@gyvy: uhh, te is a Hajni gyerekeit akarod fojtogatni? :D

.lll. 2011.05.24. 20:59:46

@Hódos Hajnalka:

viszont a virsli szájú olyan mint Marilyn Manson, a szőke debella egy mint egy angol shire, a szófosó egy lestrapált vietnámi papucs

Hurri Kán 2011.05.24. 21:00:17

@tandora:
Esélyem nincs, Hajni nem bízza azt másra! :D

@ladyandhenk:
Látom, végül is így történt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:01:23

@gyvy: tudod, h micsoda meló volt visszakeresni? Ezért money jár ám:)

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 21:02:39

@ladyandhenk: sztem most mindenki azt gondolja, hogy be voltunk baszva, mint az állat :DDDD

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 21:03:10

@tandora: mé, a Hajninak vannak kishajnik?
új infók tömkelege.számomra.

Spéter46 2011.05.24. 21:03:52

@ladyandhenk: NEM! Tanulságnak viszont jó volt. A hibát én követtem el, hogy olyanhoz szóltam hozzá, aminek előzményével nem voltam tisztában. A témát így a magam részéről lezártnak tekintem.

Hurri Kán 2011.05.24. 21:04:37

@ladyandhenk:
Természetesen. Nem akarlak kizsigerelni, 50.000 elég lesz :D

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 21:04:37

@Spéter46: hanem miről?

@lófő: MM hasonlaton nagyon röhögök....tényleg

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 21:07:22

@gyvy: hagggyadmáááabba (vö. hagymongyammávégig), szegény ayeshát teljesen összezavarod.
cserébe hagylak csajozni :D

2011.05.24. 21:08:00

@Ayesha: gyvy szerint vannak és nem bízza másra a fojtogatásukat. Mindenki maga dönti el, hogy a fenti mondat mely része igaz. Vagy megválaszoja a Hajni. Ez a B verzió. :)

Spéter46 2011.05.24. 21:09:08

@Hódos Hajnalka: Akkor még a "könyvről", de már semmiről!

Hurri Kán 2011.05.24. 21:09:31

@Hódos Hajnalka:
Aszittem már befejezed végre ezt a kurva féltékenykedést :DDD

.lll. 2011.05.24. 21:13:51

@Hódos Hajnalka:

sajnos a műsort nem bírom nézni 5 percnél tovább,mert olyan érzés,mintha a bal alsó négyesemet gyökér kezelnék,de szerencsére a hv-nak köszönhetően naprakész vagyok.

a Fosópóni rötyis jelenete pedig tényleg prájszlesz

nosce 2011.05.24. 21:17:04

@Peter_Cs:
Sztem valami perverz lehetsz, h az ilyen csajok neked a szerethetők Évával együtt :)

nosce 2011.05.24. 21:20:06

@janeausten:
ez az Alek jó hülye ezért jól meg is b@szhattyák :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:20:10

Elkezdtem Csupasz Pisztoly 3-at nézni.
Mer Loreál :D

nosce 2011.05.24. 21:21:53

@gyvy:
sikerült már valami lóvét nyúlni a csajokjtól a lélegeztető gépet a lepényhalak megsegítésére alapítvány számára ? :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:23:03

Minél forróbb... minél szaftosabb...

nosce 2011.05.24. 21:23:17

@gyvy:
sztem inkább a Csupasz légpisztoly 1-t nézd, az Alekkel kompatibilisebb a legfölsőbb szinteken :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:24:00

@nosce:
Nem kell gép, hosszú tömött sorokban állnak a jelentkezők, akik majd mesterségesen lélegeztetik az Lhalakat szájból-szájba. :D

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 21:24:57

@gyvy: nem szólok ma már többet hozzád. :D

@lófő: fú, pedig ma csuda dolgokat láthattál volna! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:25:13

@Hódos Hajnalka: a saját részemről nem:) Én színjózanul vagyok ilyen degenerált:)
Sőt, semmi káros szenvedélyem nincs, nem hivatkozhatok semmire:P:P

@gyvy: kéred a bankszámla számomat? Ennyit tessék átutalni, plus grátisz:)

@Spéter46: képes vagy lezárni a témát azok után, h mindent előkerítettem neked?:P Szép:)
Ahelyett, h része lennél a nagy műnek!

nosce 2011.05.24. 21:27:19

@gyvy:
"akik majd mesterségesen lélegeztetik az Lhalakat szájból-szájba. :D"

értem, szal természetben fizetnek :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:27:41

@Ayesha:
Nem.
Idézet. Minden helyiségben otthonosan mozgok.

@ladyandhenk:
Szerintem megint nem egészen értesz engem :DDD

nosce 2011.05.24. 21:28:17

@ladyandhenk:
"Sőt, semmi káros szenvedélyem nincs, nem hivatkozhatok semmire:P:P"

dehogynem, ahogy olvastam a pedofilia :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:28:40

@Hódos Hajnalka:
Fú, akkor mi lenne itt :DDD

Olyankor inkább nem blogolok. Ismerem magam, nem merek :D

Hurri Kán 2011.05.24. 21:29:31

@nosce:
Aki itt pedofil, legalábbis aki eddig bevallotta, az Hajni :DDD

Hurri Kán 2011.05.24. 21:30:24

@nosce:
Nem, a pénz az jár ettől függetlenül. Valamiből működtetnem kell az egyesületet :D

nosce 2011.05.24. 21:30:52

@gyvy:
na de neki nem merek ilyet írni mert kib@sz innen :)

nosce 2011.05.24. 21:32:56

@gyvy:
"Nem, a pénz az jár ettől függetlenül"

értem én, kis kápéért sohasem fogsz besértődni :), na meg a vérnyomás emelő védőitalt se ingyé mérik :)

nosce 2011.05.24. 21:34:05

@ladyandhenk:
19 éves, az igaz, de szellemileg visszamaradott 4 éves aggyal :) szal simán cselekvőképtelen :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:34:19

@nosce:
Nem. Aggasztó módon emelik a vörösbor árát :DDD

Hurri Kán 2011.05.24. 21:34:53

@nosce:
akinek 4 éves agya van, az én vagyok :D

2011.05.24. 21:34:57

@gyvy: Jelentkezem másodiknak. Én ugyan nem a kórosan fiatalokat szeretem, hanem a szüzeket, de manapság már ... lassan 14 alatt kell keresni őket. :DDD

Hurri Kán 2011.05.24. 21:36:08

@ladyandhenk:
Hát mondtad volt, hogy a könyv előzményeinek összefoglalásáért jár egy kis lóvé. Mondta 50.000 nekem elég lesz mer nem vagyok mohó.
Akkor minek nekem a bankszámlaszámod? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:36:32

@nosce: nekem 10 éves agy kell:P Egyébként attól, h 4 éves agya van, attól még nem vok pedofil:) Kicsit különbözik:)
De legyek, na, egyszer megtörök:)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:36:46

@tandora:
A dobhártyám még megvan :DDD

nosce 2011.05.24. 21:37:22

@gyvy:

igazad van, a 4 éves te vagy ö a 10 éves agyú éretteb koroosztályt kedveli :) de még az is a veszélyes 12 alatt van :)

2011.05.24. 21:37:47

@gyvy: jujj, csitt, csitt. Alekinnyó meg ne hallja... :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:37:58

@gyvy: ja, hát nékem kell a pénz, mert leírtam:) És a lehetőségért is, h alkothatsz bele, azért is nekem jár:P

Hurri Kán 2011.05.24. 21:38:22

Beszéd közben ne lőjön!

nosce 2011.05.24. 21:39:48

@ladyandhenk:
"De legyek, na, egyszer megtörök:)"

yessssss, beismerés enyhítő körülmény vagy mi a f@szom :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:39:54

@nosce:
Tegnap még 4 éves agyút keresett emlékeim szerint, de legyen :D

@tandora:
Igaz, majd lábujjhegyen mondom! :D

@ladyandhenk:
Ööööö...hogy mit csinálok? :D

nosce 2011.05.24. 21:42:01

@gyvy:
azóta öregedett ö is :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:43:14

@nosce: egyszer, nem most:P

@gyvy: megtöltheted esetlegesen tartalommal:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:44:04

@gyvy: 10 évest kerestem agyilag, te mondtad, h te 4 vagy:D:D

nosce 2011.05.24. 21:44:14

@ladyandhenk:
12 alatt automatikusan erőszakolás :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:46:06

@ladyandhenk:
Az a baj, hogy ifjú korom ellenére az Alzheimerem eléggé előrehaladott stádiumban van :D

Hurri Kán 2011.05.24. 21:47:50

Enrico Palazzo! :XDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:49:43

@nosce: esetleg lehetne védekezésre képtelen állapotban, de nincs abban:D, mert a magyar jogban 18 év életkorilag a nagykorúság -nem agyilag:D:D-, azt meg ugye betöltötte:D:)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:54:02

@ladyandhenk:
Agyilag vizsgálható egyáltalán a nagykorúság? :D

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 21:54:30

Hermész belépett a terembe.

nosce 2011.05.24. 21:57:07

@ladyandhenk:
na igen de szellemileg visszamaradott :), ugye 19 évesen 10 éves aggyal, az nem kóser :)

Hurri Kán 2011.05.24. 21:57:44

@nosce:
Persze hogy nem, de nem is büntethető :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 21:57:52

@gyvy: nem, beszámítási képességet és védekezésre képtelen állapotot lehet vizsgálni!

nosce 2011.05.24. 22:01:20

@gyvy:
a 10 éves agyút nem, de ladyandhenket igen :)

Hurri Kán 2011.05.24. 22:02:58

@nosce:
Mármint büntetni? :)))

Hurri Kán 2011.05.24. 22:03:31

@nosce:
Mármint melyik része tíz éves? :DDD

Hurri Kán 2011.05.24. 22:04:20

Egyébként meg kell ölnöm Frank Drebint.

Hurri Kán 2011.05.24. 22:05:02

@ladyandhenk:
Így van. Ezér kell mindent alaposabban elmagyarázni :D

nosce 2011.05.24. 22:06:49

@gyvy:
megjegyzem egy 10 évesnek nem kicsi a farka ? :) vagy az a jó mert nem fáj ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:07:19

@gyvy: jogászként is mindig mindent el kell majd magyaráznom?:P

Hurri Kán 2011.05.24. 22:08:20

@nosce:
Ezt ne tőlem kérdezd, van itt illetékesebb a témában :DDD

@ladyandhenk:
Le is rajzolhatod, vagy el is lehet mutogatni. ezen nem veszünk össze :D

nosce 2011.05.24. 22:08:52

@ladyandhenk:
különben meg nem élhet illetve vele nem élhetnek, ha elmeszakértő úgy itéli meg :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:10:19

@nosce: basszus, 19 éves fiúra gondoltam, agyilag tíz, mérete lehet jó még:)

nosce 2011.05.24. 22:12:01

@ladyandhenk:
"basszus, 19 éves fiúra gondoltam, agyilag tíz, mérete lehet jó még:)"

aszondják h a ffiak a farkukban hordják az agyukat , ekkor ez most így hogy ? :)

Hurri Kán 2011.05.24. 22:13:04

@ladyandhenk:
Az agyának a mérete? :DDD

nosce 2011.05.24. 22:13:52

@ladyandhenk:
"és ha mutogatom, látni fogod?:)"

igen, de ha mutogatod jobb ha nincs rajtad bugyi, akkor jobban tud koncentrálni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:14:25

@nosce: hát, erre te tudsz válaszolni, nem én:), kérdés, h neked hány cm, mekkora nagy az agyacskád:P

Hurri Kán 2011.05.24. 22:14:41

@ladyandhenk:
Kizárólag azon múlik, mit mutogatsz :DDD

nosce 2011.05.24. 22:14:53

@gyvy:
így van, ahány éves agyilag annyi centi :)

2011.05.24. 22:14:54

@nosce: ehh, hát vagy elég bele az egész agya és akkor azért gáz, mert cseppke, vagy lötyög benne és akkor meg azért gáz. :D

Hurri Kán 2011.05.24. 22:16:16

@nosce:
Én már évekkel ezelőtt eldobtam, én nem hordom sehol (mármint az agyamat, még mielőtt :DDD) :P

Hurri Kán 2011.05.24. 22:17:09

@tandora:
Szóval mindenképpen gáz :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:17:14

@nosce: 1, ki mondta, h hordok?
2, örülök, h csak úgy tud koncentrálni:P

@gyvy: a jogaidat:P

nosce 2011.05.24. 22:18:07

@tandora:
"csak össze ne hozzon a sors egy koravén 19 évessel, aki agyban 65. :D"

ne félj azt már művész úrnak szólítják :) és nem ér rá privátim :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:18:41

@gyvy: mást sem, úgy hiszem:)

@nosce: jól álcázod:P ( egy nick név mögé)

nosce 2011.05.24. 22:19:40

@gyvy:
"Én már évekkel ezelőtt eldobtam, én nem hordom seho"
és becsületes megtaláló, vagy mi a f@sz se akadt ? :)

Hurri Kán 2011.05.24. 22:20:28

@ladyandhenk:
Óóóóó...ezexerint lesznek jogaim. Ez bíSZtató :DDD

nosce 2011.05.24. 22:20:44

@ladyandhenk:
"jól álcázod:P ( egy nick név mögé)"

persze, fontos a meglepetés :)

nosce 2011.05.24. 22:21:18

@ladyandhenk:
az 2 piros pont ha nem hordasz :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 22:21:23

@gyvy: az első rész volt a legjobb...
abból is az a kedvencem, amikor elmennek randizni és röhögve jönnek ki a moziból - pedig a Szakasz c. film kurvára nem vicces:D:D:D

Hurri Kán 2011.05.24. 22:21:48

@nosce:
Nem ok nélkül dobtam el :D
Csak a baj volt vele :D

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 22:22:57

lassan kimerítjük a verbálbaszás fogalmát, na nem azért, mintha baj lenne, csak ámulok és bámulok :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:24:01

@nosce: már hogyne hordanék:) Minden normális ember hord!

@gyvy: ezt egyből gondoltam:)

Hurri Kán 2011.05.24. 22:24:29

@Ayesha:
Az urológián? :)))

@Hódos Hajnalka:
Ülj, figyelj, tanulj. Van mit :DDD

nosce 2011.05.24. 22:24:36

@gyvy:
még szerencse h tengeri hörcsögöd van és nem kutyád ami visszahozta volna :)

te és bejött végül? :)

Hurri Kán 2011.05.24. 22:26:16

@ladyandhenk:
Éleselméjűséged figyelemre méltó! :D

@nosce:
BE :DDD

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 22:26:33

@Hódos Hajnalka: felizgatJátok az embert és megnyitJátok a LAKATJAIT.

nosce 2011.05.24. 22:26:34

@ladyandhenk:
"1, ki mondta, h hordok?"
"már hogyne hordanék:) Minden normális ember hord!"

de te írtad h nem vagy normális vagy mi, tehát nem hordasz :)

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 22:28:14

@Ayesha: én egy órája meg se szólaltam :))

@ladyandhenk: hát ez megy, igen. ezért hogyvoltozhatok :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:28:49

@gyvy: igyekszem, na:)

@nosce: vannak gátlásaim, katolikus iskolába jártam. Bugyi van, punktum.

Hurri Kán 2011.05.24. 22:30:24

@ladyandhenk:
Jó úton jársz, ne térj le róla! :D

nosce 2011.05.24. 22:30:37

@ladyandhenk:
"Bugyi van, punktum."

akkor mivel nem vagy normális sajátbevallásod szerint, ez a bugyi egy perverzió :), de azért néha lehúzod ? :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 22:31:20

@ladyandhenk: nebasszáfőőőő. te is?

@Hódos Hajnalka: igen, de amit én öntudatlanul olvasgáltam, annak a micsodábanlétérőől te világosítottál föl:)

nosce 2011.05.24. 22:32:08

@Ayesha:
csak aztán legyen ember a kéznél :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:32:30

@nosce: muszáj, néha le kell:) Te hány éves is vagy csak úgy mellesleg:)?

@gyvy: nem is.

nosce 2011.05.24. 22:33:33

@tandora:
ezt én is kipróbáltam azóta nincs hüvelykujjam :), de mind1 mert úgyis útban volt :)

nosce 2011.05.24. 22:34:59

@ladyandhenk:

ilyen finoman még nem kérdeztek rá a f@szom hosszára :)

Hurri Kán 2011.05.24. 22:35:17

@Ayesha:
Én is. Gólyabálra :DDD

nosce 2011.05.24. 22:39:10

@ladyandhenk:
akkor bocs :), gyvy és közted :)

nosce 2011.05.24. 22:39:54

@tandora:
na de a balkezemen van még 1 db :)

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 22:40:03

@ladyandhenk: én is. Lehet h ugyanoda jártunk?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:42:09

@Ayesha: Borsod?

@nosce: tényleg érdekel a korod:) Csak jó lenne tudni, h milyen korú emberrel sziporkázom:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:46:38

@Ayesha: még sem akartam mindent elárulni:P:P

Hogy elhallgattak a "férfiak"...

Hurri Kán 2011.05.24. 22:48:41

@ladyandhenk:
Igen mer szólt a ápoló hogy visznek, bezárnak a kis rácsos ágyamba és már csak reggel engednek majd ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:49:08

@gyvy: vki lehet nálad is öregebb?:O, én azonnal elhűlök.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:50:08

@gyvy: ja, azt már sokkal korábban kellett volna, mit csináltak eddig?

Hurri Kán 2011.05.24. 22:51:17

@ladyandhenk:
Khm... azér ne hűlj még el, megfázol :D

eddig a többieket terelték össze. Még én vagyok a legártalmatlanabb... Képzeld el, milyen lehet akkor a többi :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:56:56

@gyvy: Képzelem......Már ez is épp elég, hidd el:P:P

Hurri Kán 2011.05.24. 22:58:02

@ladyandhenk:
Á, fogalmad se nincsen neked, a valóság ennél sokkal durvább! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:58:56

Na, holnap kelni kell, tehát megyek!

Jó éjt mindenkinek! Hajnalka, neked különösképpen!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 22:59:36

@gyvy: ez csak a korkülönbség miatt lehet! Tudod, én fiatal, te meg...:P

Hurri Kán 2011.05.24. 22:59:54

@ladyandhenk:
Jóéjt!
Vázlaton gondolkozni, el kellene kezdeni lassan összeállítani a könyv anyagát :PPP

Albino Vernyul 2011.05.24. 23:14:59

Fuu, mi van itt.. Szegeny nyuszi, csak betakarja magat a fuleivel, es remeg..;)

Hurri Kán 2011.05.24. 23:19:26

@Albino Vernyul:
Ennyire ijesztőek vagyunk? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 23:19:45

@Albino Vernyul: hadd tomboljon mindenki, még öt nap.
(szegény nyuszit azé' nem féltem annyira :D)

Hódos Hajnalka 2011.05.24. 23:21:04

@gyvy: dugujjmáelafaszomba (ld. haggymongyammáááel) esetleg most én szeretnék túltengeni a saját posztomban, nem jutott még eszembe?
de hát sehol senki, veled meg nem beszélek :D

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 23:22:06

én közben nosztalgiaposztokat nézegetek a daily kakin.

Ayesha (törölt) 2011.05.24. 23:37:15

na megyek én is megpróbálok aludni...
jó8

Hurri Kán 2011.05.24. 23:41:50

Tiéd a pálya, Hajni :DDD

Albino Vernyul 2011.05.24. 23:45:39

@gyvy: Ennyi felajzott asszonyszemely mar veszelyes... Nagyon veszelyes..:)

Hurri Kán 2011.05.24. 23:47:31

@Albino Vernyul:
Az...úgyhogy mingyár kilépek és visszajövök egy másik nickkel nehogy baj legyen :D :D :D

mayday66 2011.05.25. 02:20:50

Könyörgöm, lőjetek ki egy másik dimenzióba! Csak egyenesen és gyorsan: ki akarok törni eme kaviár/pezsgő/epermentes reggelit nélkülöző, sekélyes életemből, sőt akár a bolygóról; ki eme "intim intíííím és fölsőőbb szférából".

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 08:08:54

szerintem rajta kívül vannak még haszontalan szócikkek. de én nem szavaztam.

Hurri Kán 2011.05.25. 08:34:32

Úgy döntöttem, írok az M.L.E.-ről is egy szócikket a Wikibe :D

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 08:37:09

@gyvy: háde nem elfér ott?:) írjad:)majd valamelyik tudományos okostóni beleköt:)))
éppmost néztem h pl a pléjmétek is fent vannak, jaaaa hogy nekik van csöcsük. az máááás, akkor már wikire valók:))))

Hurri Kán 2011.05.25. 08:39:12

@Ayesha:
Háde nem? Holnap, vagy hétvégén ha lesz egy kis idő, meg ihlet, esküszöm megírom :D

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 08:41:40

off egy picit, de muszáj közölnöm hogy utálom azt a kifejezést hogy
EREDMÉNYORIENTÁLT.
SIKERORIENTÁLT
PROAKTÍV

Av-ban volt valami érdekes, megnézzem, vagy annyira nem volt nagy szám?

Hurri Kán 2011.05.25. 08:44:03

@Ayesha:
Ezek olyan szép szavak....valódi bullshit-kollekció :D

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 08:45:41

@gyvy: nem beszélve a "dinamikusan fejlődő"-ről.:)))))

Hurri Kán 2011.05.25. 08:47:01

@Ayesha:
elkötelezett, motivált, sikerorientált ?

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 08:49:42

@gyvy: igen, meg TERHELHETŐ.meg agilis.
:D:D:D
és vannak olyanok,amiket nem értek és magyarázatra szorulnak. Mi az, hogy rendszerszemléletű?

Hurri Kán 2011.05.25. 08:51:38

Ejj...hősünknek van még hová fejlődnie következetesség terén:
www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20110525/alekosz_megbuntette_hazudos_baratnojet/

Hurri Kán 2011.05.25. 08:57:51

@Ayesha:
Meg... Ennek a fele se tréfa :D :D :D

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 08:59:38

Lehet, hogy úgy gondolta, nagyobb büntetés, ha elviszi a családhoz.

Hurri Kán 2011.05.25. 09:03:40

Korán van még, várom, hogy üssön a KV. Utána megvizsgálom a probléma minden vetületét.
Lehet, hogy erről is írok egy szócikket a Wikire :D

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 09:08:37

@gyvy: milyen jó kis melód lehet, ahol nyugodtan törheted a fejed az élet értékesebb dolgain...:)))

Hurri Kán 2011.05.25. 09:10:36

@Ayesha:
Nem akarok hangosan keseregni, de mostanában az a veszély nem fenyeget, hogy a melótól fáradok el, ha érted ;-)

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 09:12:25

@gyvy: értem...én se kesergésnek szánom ám, ha itt világgá anyázom a dolgot, csak néha jó lehet a teljesen ismeretlenek hozzászólása, meglátása.

Hurri Kán 2011.05.25. 09:17:48

@Ayesha:
Persze hogy jó, ez igaz... Azt megfigyeltem egyébként, (magamat is beleértve természetesen) hogy más dolgában mindenki tök okos, bármiről legyen szó, ha meg a sajátját kéne intézni, egyik nagyobb hülyeséget csinálj a másik után :)

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 09:19:31

@gyvy: igen, ez így van:) magánéleti dolgokban régebben én is kurva nagy expertnek éreztem magam, aztán közben ott vergődtem a foskilences pasimmal.Most már ez a területem rendben van, viszont a "karrier"...

Hurri Kán 2011.05.25. 09:22:58

@Ayesha:
Nem lehet azt úgy, hogy az élet minden területe egyidejűleg rendben legyen :)))
Nem tudom miért, lehet, túlzottan elkényelmesednénk, de én sem nagyon emlékszem, h nekem lett volna olyan :D legalábbis huzamosabb ideig :)

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 09:27:11

@gyvy: egy darabig volt nekem olyan, pl tavaly ilyenkor.

Hurri Kán 2011.05.25. 09:30:46

@Ayesha:
Nyugtass meg, h mostanra elmúlt :DDD

Csak hogy helyre legyen állva a világ rendje és nehogy megdőljön a teóriám :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 09:31:14

@gyvy: jó reggelt!

Sok okos ember azt mondta, h egyszer fent, egyszer lent! Ebben hiszek, mindig jön a rossz után jó is, csak kinek rövidebb idő kell, kinek hosszabb!

Amúgy is mindig látni kell a jót is, ugyanis mindig van vmi jó a rosszban is, csak észre kell venni!

H reggel milyen okos vagyok:)

Hurri Kán 2011.05.25. 09:34:55

@ladyandhenk:
Azt!

Öööö... hát nagyjából igen :)

Meg kell állapítsam most már, hogy nem csak reggel :)

Hurri Kán 2011.05.25. 09:42:34

@ladyandhenk:
"H reggel milyen okos vagyok:) "

erre reagáltam, h nem csak reggel... és még én vagyok értetlen... ejjj... :D

avanivi 2011.05.25. 09:53:19

Most van ídőm, pótoltam at elmúlt napokat, hát nem semmi.
Szeretném, ha megmagyaráznátok nekem öreganyának, mi különbség escort és a kurva közt?

Hurri Kán 2011.05.25. 09:54:45

@avanivi:
Kb. olyasmi, hogy a szart talapzatra helyezed, és azt mondod rá hogy kisplasztika :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 09:55:46

@gyvy: jaaaaaaaaaaaaaaaaa, megkövetlek!

Azt hittem, h a beköszönésre reagáltál:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 09:57:29

@avanivi: annyi a különbség, az escort a pl gazdag üzletembert elkíséri rendezvényekre, parádézik vele, stb. Aztán magáévá is teheti, de nem alap. Persze azért plusz lóvé jár!

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 09:58:04

@avanivi: szerintem a kettő ugyanaz, csak az escorttal jómódú bizniszmenek villognak, meg több foga van, mint Beatrixnak.

Hurri Kán 2011.05.25. 09:58:56

@ladyandhenk:
Arra is... megláttam a nickedet és felordítottam :P

avanivi 2011.05.25. 09:59:24

@gyvy: Röhögök, haláli jóóó:))))

csicserierika 2011.05.25. 10:05:24

kíváncsi vagyok, hogy a Cordiába elvisz-e valakit? Akkor lesz igazán nagy a szerelem :)
Remélem nem Magdi anyus viszi .

Hurri Kán 2011.05.25. 10:06:23

@ladyandhenk:
Természetesen :)))

@csicserierika:
Szerintem csúzlival fogja fellőni a teraszra az arajelölteket.
Aki ezt a próbát is kiállja, az méltó rá :D

avanivi 2011.05.25. 10:13:52

@oázis: @ladyandhenk: @Ayesha:
Tehát annyi, mint a rib@nc és a rib@nc között. Köszi.
A Magdi most szarban lehet, hogy róla mikor derül ki ,hogy ő is egy nagy R escort!

csicserierika 2011.05.25. 10:19:05

@gyvy: azt biztos, hogy vállalnák, csak után, hogy rakja ki őket? Na, akkor lesz jó majd a parittya:)

Hurri Kán 2011.05.25. 10:21:44

@csicserierika:
Föl lehet vinni a csúzlit a teraszra is :)))

csicserierika 2011.05.25. 10:33:57

@gyvy: a szomszédok biztos bele egyeznének, még segítenének is .

mézescsók 2011.05.25. 10:56:47

Én meg itt olvasgattam a hv-kat és a kommenteket nagy jámboran, de közben nem mondta egyikőtök sem, hogy ezek a csajok rondák! Szentül meg voltam győződve róla, hogy ha nem is világszépék, de legalább kinéznek valahogy. Az utolsó képen az a két fehér ruhás még talán elmegy, bár a formájuk khm..., de a barnák!!!
Kéretik kicsit pontosabban informálni a tájékozatlanokat a még hátralévő pár napban, ha lehet!

Hurri Kán 2011.05.25. 11:16:10

@mézescsók:
Tessék gyakrabban, és főleg figyelmesen olvasni, akkor sok minden világos lesz! :)

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 11:18:36

olvasta vki Kingtől a Carrie-t? kurvajó.

@mézescsók: mire számítottál, hogy a Miss Universe döntősei lesznek ott?:)))))

avanivi 2011.05.25. 11:45:55

@mézescsók: Oli, aki minden részben zabált,vagy döglött az ágyon válogatta a nőket,kizárólag hirdetési oldalakról, hogy most legyen min csodálkozni,amikor kiderül,hogy jaaaj escort kqrvák. A nők akik most nagyon akarják,a "félisten, félgörög, nőfaló Hellén Hőst" nem nézték a vv-t,fogalmuk sincs a "féltökü", fülszexet bemutató baromról,aki a vv alatt öt hónapig csak b@szni akart,most ennyi hivatásos között pedig mindent csak azt nem.
A magam részéről remélema Magdi anyust fogja megtartani,azt érdemli.

avanivi 2011.05.25. 11:54:47

@mézescsók: A két fehér ruhás közül a Magdi anyus a nagydarab ,a másikat tegnap zavarta haza.
A kék ruhás a "tapadós vietnámi papucs" a másik 19 éves naiva,még nem volt ideje kialakulni,most keresi magát.

csicserierika 2011.05.25. 11:56:41

azért nem kell túldramatizálni. ez egy só, amint vége a görög útnak, akkor kezdődik csak az élet Aleknak, csak most még keresett egy kis zsebpénzt a főnyeremény mellé.
Amúgy a két legelfogadhatóbb kinézetű kint várja a valós életben, hogy lecsapjon rá .

Hurri Kán 2011.05.25. 11:58:12

@csicserierika:
De most komolyan, így női szemmel, van valami vonzó ebben a balfaszban???
Eddig akár hány nőismerősömet kérdeztem, mind azt mondta, h bottal se piszkálná :D

csicserierika 2011.05.25. 12:06:49

@gyvy: nem hagyom magam kompromittálni :)
SSKK nem adom ki magam :)

Hurri Kán 2011.05.25. 12:08:17

@csicserierika:
Értem én, ez is egyfajta válasz :P

tornapipő 2011.05.25. 12:08:32

ezek a lányok átlagosak, meg alkesz is. nem tom ti hogy néztek ki... biztos itt mindenki marha szép meg okos... meg sosem volt K és escort...

Ayesha (törölt) 2011.05.25. 12:09:25

@tornapipő: nem voltam soha sem K meg E, de az utóbbi időben megfordult a fejemben, hogy próbálkozni kéne ezzel a pályával:D

tornapipő 2011.05.25. 12:09:57

mindenki fikáz mindenkit... olyan unalmas már...

tornapipő 2011.05.25. 12:10:44

@Ayesha: én se de a mostani világban nem nagy dráma minden második nő az megélhetési K

tornapipő 2011.05.25. 12:12:12

itt még a személyi asszisztens és titkárnő alatt futó hirdetések is K-t keresnek...

Hurri Kán 2011.05.25. 12:12:44

@Ayesha:
Természetesen. Próbáld meg, különben sose tudod meg, milyen :DDD

@tornapipő:
nem is mindenkit. Eddig egymást nem fikáztuk, de a kedvedért elkezdhetjük délután :DDD

avanivi 2011.05.25. 12:30:09

@gyvy: Ebben a beképzelt ,ostoba fajankóban,semmi, de semmi nincs ami vonzó lenne.Nem fordult elő olyan, ha néztem,hogy mosolyogni tudtam volna rajta.Szánalmas ürge,de valami meggátol abban, hogy szánni tudjam.@tornapipő: nem voltam soha K escort,most már nem is leszek. Ezek a lányok bizony kinézetre/1,2/
jobbmint az átlag, de sajna defektesek.

mézescsók 2011.05.25. 12:48:57

@gyvy: Az öfiket nem nézem, a hv-kat mindennap és figyelmesen olvasom. Élvezem a szópárbajaitokat.

@Ayesha: Nem. Viszont a Vv-ben Alekosz mindig azon sopánkodott, hogy neki eddig csak ronda csajai voltak, ezért bamba módon azt hittem, hogy Olivér kegyes lesz hozzá vagy megpróbál az lenni. Különben valszeg átlagnők, de a hv utolsó képe nagyon ütős!

@avanivi: Mivel az Alekosz-shownak nevezett rettenet elején a csajok mind úgy nyilatkoztak, hogy imádják a pasit és megérintette őket a "személyisége" (!!!), gondoltam, csak bele-bele pillantottak a Vv-be! Ha belenéztek volna, akkor sejthették volna, hogy mire számíthatnak a pasastól.
Egyébként szeneslapáttal tudnám pofánverni azt, aki görög hősnek, szexkiborgnak, nőfalónak, csődörnek becézgette ezt a balféket és ez Lilu volt szerintem Balázzsal karöltve, bár ez utóbbi legalább röhögött rajta.
Hát győzzön Magdi anyus, nekem mindegy, csak ne az a picsogós barna, vagy az a másik a lógó szájával. Bár tudod mit: amelyik a fiúkának szép, hát az nekem százszorszép. Nem nekem kell pózolnom vele addig a 2-3 napig, amíg a műsor befejezése után az egy életre szóló halálos szerelem tartani fog.

@tornapipő: Ne általánosíts. Attól, hogy egy nő nem K és nem escortos, még nem biztos, hogy szép és marha okos vagy annak tartja magát, de nem is állított itt ilyesmit magáról senki. Viszont ezek a csajok finoman szólva alulmúlják az átlagot. Az én ízlésemhez képest, ami persze nem etalon.
Az utolsó kép megrendítő volt, ahogy így együtt láthattam a választékot. És nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről.

Ja, és hogy ne csak a mostani választékot vesézzem ki: Szandi sem mutatott jobban. Nem szedett fel ez a nő még pár kilót?

csicserierika 2011.05.25. 12:52:23

@avanivi: sz..r lehet, hogy mégis mindig vele foglalkozol.
Engem senki nem tudna rávenni, hogy számomra érdektelen, unalmas pasival foglalkozzak, még csak így is, ahogy mi tesszük.

ez üres? 2011.05.25. 13:00:32

Azon gondolkoztam, hogy az unokáink már nem tudnak egy jóizűt kurvanyázni, de az escortanyád meg olyan snassz!Minden jót elvesznek tőlünk!

kitikati 2011.05.25. 13:21:55

Lehet, hogy nagyon prózai vagyok, de a cordiás lakásnak már ő a tulajdonosa ugye? Vajon fizeti a közös költséget? Nem lehet kis összeg, vajon mit szól a többi lakó a nemfizető tulajdonostárshoz?

Hurri Kán 2011.05.25. 13:31:34

@avanivi:
Szánni azt én sem tudom, elvégre szabadon választva, saját elhatározásából csinál bohócot magából...

Akármi Áron 2011.05.25. 13:35:10

@gyvy: a múzeális értékű "tört" fehér szinezetű alsó gatyó, nem benne, amikor rajta van:DDD Vágyölő:-)

Akármi Áron 2011.05.25. 13:41:50

@gyvy: bocs lemaradt a lényeg, ...na az tetszik ebben az Adoniszban, odavagyok érte. Meg vissza is:-)

Hurri Kán 2011.05.25. 13:42:16

@Akármi Áron:
Aki fülszex közben is fehér átlétátrikót visel, az sem lehet komoly ember :D

Akármi Áron 2011.05.25. 13:46:12

@gyvy: de azért valljuk be az "átlétátrikója" is egy csoda, s jól áll neki:DDD
Na most tegye fel a kezét, akinek ilyen jól ÁLL, mint emberkénknek:-))))))))))

ez üres? 2011.05.25. 13:47:29

@avanivi: Ne már Magdi anyus?!!!!!!Képzeld el, amikor a gyereke megfogja a kisvasutját?!Ugy kivágja anyástól, hogy csuda!Meg hát Neki is van vaskos multja, meg Alektól legalább 15-tel több kilója.És ha ráordit erre a szerencsétlenre,még az a kis potenciája is odalesz.Anyus igy is nyert, nem kell külföldre utazgatni dógozniLesz vendégköre itthon, annyit mutogatta magát!

Hurri Kán 2011.05.25. 13:49:20

@Akármi Áron:
Bár nem vagyok buzi, de azt mondom, Bruce Willisen elfogadható... :D

Akármi Áron 2011.05.25. 13:52:11

@gyvy: Hú, de misoda különbség Idesanyám:DDDD

Norcsesz 2011.05.25. 14:14:32

@gyvy: Bruce Willis jó pasi. Alekosz nem nagyon. Nagyon nem :) Ebből látszik, nem mindegy, hogy kin van az az atléta :)

Hurri Kán 2011.05.25. 14:18:08

@Norcsesz:
Így van. Ezért kérdeztem, hogy tik csajok milyennek lássátok eSZt a görögöt...

Mer saját nőismerőseim közül eddig senki nem mondott rá jót, tehát valami hiba lehet a készülékében! :)

avanivi 2011.05.25. 14:26:06

@csicserierika: gyvy kérdezett valamit,és én válaszoltam neki.

Norcsesz 2011.05.25. 14:43:10

@gyvy: Van benne valami szánalmasan vicces, ami független attól a szörnyű atléta trikótól :)))

Hurri Kán 2011.05.25. 14:45:31

@Norcsesz:
:)
Én ezekkel a luvnyákkal is hasonlóképpen vagyok, az egy dolog, hogy hogyan néznek ki, az erősen szubjektív dolog, de egyikben sem vélek semmi pici pluszt felfedezni, amitől mint nő vonzóak tudnának lenni :)

Norcsesz 2011.05.25. 14:50:59

@gyvy: Női szemmel nézve talán még érdekesebb a luvnyák kérdése...
Ha egy nő szép, akkor én - nő létemre - is megnézem. Mert a szépet jó nézni :)
De ezekben tényleg nincs semmi érdekes, még tulajdonságaikban sem. Legalább értelmesek lennének, vagy viccesek, vagy valami. De nem.
Felmerül a kérdés, hogy ha ezek voltak a legjobbak, akkor milyenek voltak azok, akik a válogatáson kiestek... :)))

Hurri Kán 2011.05.25. 14:57:19

@Norcsesz:
Bele se nem merek gondolni, milyen lehetett a többi :D

Norcsesz 2011.05.25. 14:58:57

@gyvy: Igaz, koncentráljunk ezekre, az is éppen elég menthális teher :)))

ruzs54 2011.05.25. 15:19:33

@gyvy: a fülsexről jutott szembe a következő vicc:a fiú élete első eksönje előtt hallgatja az apja oktatását.-Fiam mindig oda dugd ahová nem engedi!találkozik a csajjal,megtörténik a dolog.másnap kérdezi az apja.-Na fiam ,milyen volt?-hát édesapám,dugtam a markába engedte,dugtam a szájába engedte,dugtam a nunijába engedte.Dugtam volna a szemébe,nem engedte.Ki is basztam mind a kettőt.
süti beállítások módosítása