Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x14 – 19:00-20:00

2011. május 23. 09:00 - Milo Rambaldi

19 óra van. Totális nonszensz 40 percben, ez a rövid összefoglalója az előző résznek. A Logan házaspár világmegmentés címén hozta a formáját, az elmegyogyóban nyaraló Martha, akit Suvarov elnökné telefonálására bíztattak Charles korszakalkotó ötletének köszönhetően, hisztériázott egy alaposat, majd leszúrta kedves exférjét. Jack eközben az orosz konzulátuson partizánkodott, nem sok sikerrel, Markov konzul meg közölte az immáron atommal felszerelt Gredenkóval, hogy itt az ideje egy kis bombahajigálásnak. Ezt az álláspontot Trágyapofa elnök is osztja, ő Jasszer hazáját szeretné megszórni, ennek Tom Lennox annyira nem örül, tekintvén hogy az oroszok szemétsége az egész.

A konzulátuson vagyunk, betör a CTU egység, Markov konzult azonnal jól megölik, Jack pedig közli, hol a bomba, mindenki azonnal menjen oda. Bill hívja Trágyapofát, aki liberóért kiált, amikor meghallja, hogy még 5 bomba szaladgál szabadon, és ezeket bármikor kisrepülők szárnyán lebegtethetik be az elnöki lakosztályba. Fayed és Gredenkó ordít egymással, te szemét állat, a te embered mondta az amcsiknak, hogy itt vagyunk, te vagy a szemét, mert elhagytál egy bombát, na ne veszekedjünk, hanem indítsuk azt a játékrepülőt. Most. És játékrepülő indul. Arabicsa jobbra dől, balra dől, Milo barátunk vizsgálná orvosilag közelebbről is, de érkezik Chloe, tudom ám, hogy Milo kódját használod, arab szuka. Jól vigyázz, mert ha Trágyapofa rájön, fellő a Marsra.

Wolf parancsnokot kapcsoljuk közben, ő az első farkas, aki a halál apró repülőjét ki tudja lőni. Már ha látja. Kérdi is, merre jár a kis cukorfalat, nem látja a radarom. Hát, mindjárt LA belvárosa felett, válaszol Morris, de eltűnt a műholdról is, baszod! Persze, mert Gredenkó eltüntette, Fayeddel autóznak már lehetőleg atommentes területre. Bezombult Trágyapofa tombol, hogyhogy nem látjuk ezt a kis szart, amikor Naomi Campbell mellét szoktam százszoros nagyításban nézni műholdról, hívd össze a katonai parancsnokokat Tom, ezúttal behidrogénezzük a tetű arabok fejét. De elnök úr, Naominak nincs is akkora melle. Kuss Tom, lőni akarok az arabokra. De miért is? Tavaris Trágyenkó, eto bomba ruszkaja kreacija! Na mindegy... Tikktakktikktakktikktakk...

Chloe és Morris lehetséges hullákat számolnak, már csak az hiányzik, hogy megkérdezzék, melyik népszámlálás adatait használják. Jobb dolga most senkinek nincsen, fontos az adminisztráció. Érkezik Jack, akit Bill egyből az orvosi ügyeletre küld, útközben Jack Marilynbe botlik. Majd ha kiengednek, átjövök hozzád. Gyere most, dugjunk itt a linóleumon. Nem lehet, van csajom. Audrey. Bocs Jack, Audrey már csak volt. WTF? Meghalt Kínában, autóbalesetben. Jack kiakad, rohan Chloehoz, miért nem szóltatok, hogy Audrey utánam jött, miért nem mondtátok, hogy meghalt? Tetvek! Azonnal keresd elő a fájlt, MINDENT tudni akarok!

Karen Hayes visszatér a Fehér Házba, akarom mondani a bunkerba, ahol Trágyapofa magába tolt legalább egy kiló citromot, meg még pár zombitablettát. Az lesz, hogy ha ezek a dögök megint itt robbantanak, akkor majd atomot rakunk a seggükbe. Az, hogy ezzel csak hülyeséget teszünk, nem érdekel minket. Végre én nyomhatom a gombot, és én szeretek gombokat nyomkodni, basszátok meg. Lakatlan területre lövünk atomot, majd a kecskék hullanak csak. Meg a bajuszos banyák. Neked pedig, Karen, hiába voltál fodrásznál, kuss a neved. Vita lezárva, ha világháború lesz, naponta több gombot is nyomhatok, és ez nekem jó. Tikktakktikktakktikktakk...

Milo nem akarja elhinni, hogy Morris ohne pia is képes nyugodt lenni, ezért Chloe-nak leheletvizsgálatra kell mennie. Chloe nem szarozik, jól lesmárolja Morrist, aki csak röhög az egészen, mert Chloe persze elmondja, miért kapta a csókot. Annyira jó, hogy erre is jut idő! Karen és Tom ordít, ha nem akarod, hogy az alelnök gombot nyomjon, találja meg a CTU azt a kurva bombát, de iziben! Chloe közben rájön, hogy a CTU-ban egy beépített ember gépe cseréli a műholdképeket egy álképre, ezért nem lehet látni a kisrepülőt. Doyle szerint Arabicsa a bűnös, ezért az ő gépét kell megvizsgálni először, Milo szerint Doyle rasszista állat, Chloe eközben keres, és tényleg Arabicsa gépéről jönnek az álképek!!! Arabicsa bilincsben el. Közben Gredenkó telefonoz technikusnak, Viktorrr, hol a rrrrrepülő? Megy Friscoba. 20 perc és bumm! Tikktakktikktakktikktakk...

Karen egészen neki van keseredve, a kómában fekvő Kismedvét fel akarja kelteni, de az orvos szerint ez agykárosodást okozhat. Szerintem annál hülyébb már nem lehet, mint volt, nem kell a hisztéria. A CTU-ban ellenben teljes a hisztéria, Doyle fojtogatja Arabicsát, köpjél terrorbiccs, Arabicsa sziszeg, tudom ám, hogy egy szemét vagy. Morris végre kideríti, hogy a repülőgépet a CTU-től három háztömbnyire vezérlik, Arabicsa gépe csak zombiként működött, Milo leállítja Doylet, Arabicsa meg elővezeti a hal a szatyorban trükköt, és liheg is. Jack eközben Audrey elhalálozásának képeit nézegeti, gyilkosságra gyanakszik, Chloera vakkant, adj ájfónt a legújabb kémalkalmazásokkal, majd engedélyt kér és kap az ügy kivizsgálására Billtől, meg Viktor kiiktatásában is részt akar venni, mert ez csak így lehet. Tikktakktikktakktikktakk...

Gredenkó és Viktor hörögnek egymással, 3 perc múlva Frisco felé joystickeződik a bomba, aztán lesz nemulass, de nézd csak, ki figyel ott, abban a hercig tövisbokorban, a szögesdrót mögött. A mi Doyle barátunk és Jack. Viktorunknak azt hiszem, ütött az utolsó órája. Próbálkozik a jó Viktor pisztollyal, kézigránáttal, de kilövik. Jack megmenti a világot, húzza a joysticket, tiszta C64 a hangulat, abszurd a köbön, sikerül elkerülni a katasztrófát, de le is kell tenni ezt a kis szart.

Egy elhagyott ipari vágány mellé érkezik a repülő, hát maradjunk annyiban, hogy nem szeretnék azon az utasszállítón ülni, amit Jack vezet, szegény játékrepülő darabokra esett, de az atombomba természetesen nem robbant fel. A helyszínre érkező csapatok besokkolnak, mert ha nem is robbant, de szivárogni szivárog az atom, igaz, nem nagyon. Trágyenkónak ez persze nem tetszik, nincs bummbumm, nem nyomhatja a gombot. De Bill szerint halálos adagot kaptak páran. Na erre felvillan a reménysugár. Megtámadtak minket a rohadt állatok! Atom-tengeralattjárót beizzítani, menjen a bomba! Karen sikít, Tom is nagyon néz, Jasszer hazája egy órán belül megkapja a válaszcsapást egy elhárított támadásért, amiről nem is ők tehetnek. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drogon 2011.05.23. 12:48:12

Hali!

Teljesen támogatom, hogy írsz, meg minden, de ez mégiscsak nézve jó.
Ez nem Alekoj hogy nem közösül senkivel sem.

Azért elolvastam, és nem elsőztem.

Gabba 2011.05.25. 04:06:16

Most értem csak ide, ez qrva jó lett megint. Volt egy commodore-os játék anno, a Raid over Moscow, azt nyomtuk anno a joystick-kel.

Trágyapofát meg első csapásként igazán pofánvághatná valaki egy szívlapáttal.

terrorbiccs :))

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.05.25. 12:53:53

@perpetum: örülök, hogy támogatsz, hogy is mondjam, ma már nem fog annyira nehezemre esni a viharfelhőket nézni az égen. Btw a hogyvolt nem csak a csöcs/pöcs termékvonalról szól, szerves része ez is, az is.

@Gabba: Thx! régi szép idők... emlékszem arra a játékra, mi is nyomtuk.

@Robinzon Kurzor: jön a folytatás hétfőn.
süti beállítások módosítása