Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X143

2011. május 09. 17:20 - Hódos Hajnalka

Túl vagyunk egy hosszú éjszakán, véget ért a ValóVilág 4, az Ózdi Hős mellé kaptunk egy Érdi Őrt is. Nagy Alekosz mindent vitt, keserves négy órás döntő után, ma sem jut eszembe másik kifejezés, mint a nézhetetlenül unalmas és a siralmasan vontatott. A rétes tésztát nem nyújtják úgy, ahogy azt tegnap tették. Pontosan ezért lesz a mai hogyvolt csapongó, mindenféle kronológiát nélkülöző, mert még egyszer nem vagyok hajlandó megnézni. Az utolsó nap a Villában igazán ténfergősre sikerül, felröhögök, mikor látom, Jerzsi porszívót ragad, vonyíttatja, ettől, meg az ébresztő zenétől Éva idegbeteg lesz. Hadd dögöljön már! Összeugat Alekosszal, nem kérnek egymás kedvéből. A nap további részében céltalanul lődörögnek, Jerzsi majd holnap izgul, ma még nem, Éva nem fog gyűlölködni, ugyanúgy fog viselkedni a döntőn, mint most, Alekosz meg reméli, hogy Éva nem őt fogja hibáztatni a stúdióban és hogy a nadrág menni fog a cipőjéhez. Éva napi programja a semmittevésen kívül abból áll, aggódik, hol fog aludni a kilenc zsákjával.

Alekosz sóhajtozik még egy keveset, de hamar elment, be- és lelakták a helyet, aztán röhögés és úristenezés, mert fotókat kapnak magukról, a bajszos Alekosz a Tordas-esten valóban odabasz, és mi láttuk az egészet, nemcsak egy fényképet. A viháncolás után mindenki kipucolkodik, felmegy a redőny, a kertben terített asztal várja őket. És a búcsúvacsora. Nincs miről beszélni, ez fölső tízezer. Még a pohár is el van törölve. Koccintás, mindenki tósztot mond, Alekosznak elvonási tünetei lesznek, Éva minden pillanatot imádott, a rosszakat is. És őt ki akarták toloncolni a Villalakók, mégis itt van. Otthonának tartja a Villát, minden szegletét. Jerzsi gratulál a másik kettőnek és belekezd egy követhetetlen szövegbe arról, hogy 18 ezer emberből ők a finalisták, nem figyelek, minek. Mindenkinek volt egy álma, egy szebb, jobb jövő. Kívánja, hogy az álmaik valóra váljanak. Ja, és szerelmes a Villába, de alig várja, hogy elhagyja. Se veled, se nélküled. Éva és Alekosz most is vívnak egy sort, Éva minden reggel felnézett, mikor felébredt, hogy Alekosz ott van-e, ezt lelki társa szerelemnek definiálja, nyígnak egy sort, ahogy szoktak. Hát ez a szerelem! A vacsora után Éva és Alekosz nem tudnak aludni, Jerzsi szeretne, de nem hagyják, Évát Évicicának kellett volna szólítani. Jerzsi, ne aludj! Éva és Alekosz tényleg átélték ezt a helyet, töviről-hegyire megélték és az utolsó éjszakán nem akarnak aludni. Tiszteljük ezt a helyet, ellentétben veled! Ez a ValóVilág, eeeeggggen. Tomboljunk! Tombolás helyett a lelki társak az udvaron ugatják a Holdat, én a tenyerembe temetem az arcom és az est folyamán először gondolok arra, de jó, hogy vége.

A döntő a VV4 főcímdalával kezdődik, Tóth Gabi dekoltázsától felakad a szemem, rövid ideig gondolkodom azon, miért öltözött hóhérnak, aztán meglátom Lilut, aki az elmúlt hónapokhoz méltón most is borzasztóan néz ki, a piros blézer hálistennek elég sokat takar a ruhából, fekete harisnyanadrág és fül-orr-gégész szakorvos kíséret, a hajáról legyen elég annyi, Alekosz szerint ellenállhatatlan, ezzel gondolom elmondtam mindent. Balázs tokától bokáig hófehérben. Alekosz még meg szerette volna nézni a mosókonyhát és a szennyestartót, Éva benyal Lilunak, milyen csinos. VV Béci debütál a színpadon, a számban körülbelül annyi energia van, mint egy nagyon öreg és nagyon beteg földigilisztában, Gigi bugyiban hadonászik egy szalaggal, és idéznék egy sort is, elég, ha megböksz és küldöm rád a szmájlit. Meredten ülök, aztán belém hasít a rémisztő gondolat, lehet, hogy elhangzik a Rágógumi is? Király L. Norbi a színpadon, szándékosan nem használom a Király L. Norbi énekel fordulatot, kiváló érzékkel mutogatják a dal közben zavartan vicsorgó Anikót, akinek valaki telebeszélhette a fejét azzal, hogy a merev, karót nyelt ülés és az erőltetett fogsoros vigyorgás királynői megjelenést kölcsönöz.

Közben Lilu és Balázs megérkeznek a Villába, hát ha nem tolakodás, Lilu ad puszit. Örül, mert Évának nem olyan tébolyult a tekintete, mint a legutóbbi párbaján. Évát tegnap hervadó hortenziának neveztem, maradnék ennél, a ruha színére megtaláltam a megfelelő szót, májkroszoft-kék. Mi lenne a legfontosabb? Jerzsinek a szeretteivel való találkozás. Éva a szerelmével szeretne találkozni és reméli, hogy szexelni is fognak, Balázs vihorászik, ez több információ volt a kelleténél. Alekosz valószínűleg csak reggel fogja ezt a ruhát levenni, hogy fogat mosni mikor fog, még nem tudja. Balázs ismerteti, mi fog történni az est hátralevő részében, sajnos Lilu is megszólal, szállóigék lettek az országban. Mielőtt az aranyköpéseket megnézhetnénk, Alekosz hevesen érdeklődik, fekete körömlakk? Elindulok lemosni az enyém, rajtam az van. Az egész műsor alatt egyszer röhögök fel igazán, Szandika filmje alatt, Sanyi húzza őket IFÁ-val, mert lerohadtak az autóval, nézzük meg Sanyit. Szandika diszkóban is kampányolt a barátnőjéért, végül egy templomban köt ki, ahol győzelemért imádkozik, ez az aztakurva kategória, de tetszik.

A finalisták bevonulása hatalmas csalódás a számomra, elmaradt ugyanis a beharangozott, kéz a kézben a barátommal, a lelki társammal, együtt és fú, és hű belépő. Éva száz évesnek néz ki, Jerzsi vigyorával kínozni lehetne. Olivér feltűnően visszafogott, ez annyit tesz, hogy nem bődül el minden harmadik másodpercben, hogy Alekínnyó, a szavazás állása 22-33-46. A második aztakurva akkor szakad ki belőlem, mikor Alekosz édesanyja, Vája kortesbeszédét hallom, elsőként ment be, utolsónak jöjjön ki, mert megérdemli! Mert megérdemli! Csak nekem jutott eszembe a L’Oreal reklám? Éva apja a négy párbajt szajkózza, Jerzsi sógora (az igazi, nem Béci, muhaha) is lelkesen biztat, nyomjátok az sms-t Jerzsire, a jólelkű szépfiúra! Delhusa Gjon szögegyenesre vasalt hajjal büntet, nikászpééééérimenó, inkább a Rágógumi, csak ezt ne! Vagy szavaljon egy verset a Tordas!

Pár perccel később Éva tiplizik, 22%-kal, sírás, de semmi hisztérikus roham, még egy árva talajgyakorlat se, affene, semmi nem az igazi ma. Neki már csak az volt a célja, hogy az Alekosszal visszamehessen a Villába, mert tudta, hogy nem nyerhet. Azért nyertél egy szonitévét, felröhögök, ez ütött. Éva bőgve óbégat, azt akarom, hogy az Alekosz nyerje meg, jól van anyukám, elég volt belőled, pá. Jerzsi arcán olyan megkönnyebbülés látszott, hogy elrejteni sem tudta volna. Éva kiesése után Alekosz idegesnek és feszültnek tűnik, Jerzsi szerint, ha Éva iszik, pont olyan, mint az anyja, ennek 59-41-es állásnál a fele sem tréfa. A műsor itt fulladt teljes unalomba, javasoltam is Dopemannek, dobjuk fel a hangulatot chatszexszel. Persze, hogy benne volt. A finalisták idegesek, én unatkozom, csücsüljenek le, eljött a végső pillanat. Két izgalmas ember, mondja Lilu, elkap a röhögés, az hát. Mit mondanátok egymásnak? Jerzsi odafordul Alekoszhoz és azt mondja, úgy pofán váglak, ha veszítek, hogy kiköpködöd az összes fogad bazmeg, te stikkes! Á, vicceltem.

Azt mondja neki, hogy találja meg kinn a boldogságát, a szerelmet, az álmait, legyen nagyon boldog ember. Alekosz meg azt mondja neki, járjon nyitott szemmel, mindig add ki az érzéseidet, az érzések azért vannak, hogy megéljük őket. Balázs teljesen elérzékenyül, milyen szép mondatok ezek, aztán jönnek a fantomképek, jönnek a százalékok is, de olyan lassan, hogy jók lennének halálnak. 44-56, Alekosz! Alekosz felpattan fut egy kört a nappaliban, Jerzsi arcán a kín és a nabazmeg egyszerre, Alekosz a kanapé mögött pörög, aztán iszik egy pohár pezsgőt, két kézzel kapaszkodik a pohárba. Jerzsi kikullog a Villából, nagy-nagy vesztese ő a finálénak, az ő története egy meseszerű történet. Azért nyertél te is egy szonitévét, nesze. Alekosz szeme könnyes, kis katatón mosollyal bámul a kamerába. Pontosan úgy csinált mindent, amilyen ő. Adnak neki még egy percet, a Villafüggőnek, hogy elbúcsúzzon. Beszélhet is hangosan, gegv. Alekosz egy helyre kíván menni, az ágyához, itt élt, és a legfontosabb, az én barátom, Olivér. Hangosan felolvassa a szekrényen levő feliratokat, forgatom a szemem.

Alekosz a stúdió felé menet integet, kezet csókol, mindenki áll a stúdióban, a lányok zokognak. Lilu szerint Alekosz erre született, hogy állva ünnepeljék. És ez a bejövetel! Alekosz látta filmekben, hogy így szokták csinálni. Egyesével megmutatják, mi mindent nyert, a lakást már látta, itt fog csajozni, rengeteg nőt ledönteni a lábáról, Balázs azt is megmutatja, hol fog futni a homokon. Örülök, mert a mama most elmehet Zalakarosra négy-öt napra, hogy kipihenje magát, de még az is lehet, hogy kempingeznek egy nagyot Agárdon. Gratulálok, nektek pedig köszönöm a figyelmet, hogy olvastatok. Köszönöm a kommenteket, az éjszakai közvetítéseket, a nagy röhögéseket, hogy játszottatok, köszönöm a locsolóverseket, köszönöm a képeket, a sok dicséretet. Azt hogy együtt voltunk. Nem maradt más hátra, mint a nagy leleplezés, S. megírta saját kortársbeszédét, íme: „A titokzatos S. azaz Sigismundus, régi hogyvoltozó. Pártállásra nézve Anikó rajongó, nem elfogult, de kitartó. Az ő fejéből pattant ki anno a VV hogyvoltok ötlete is. De mert ehhez ő tehetsége kevés, rátermettebb írta ezeket. Csupán keze alá dolgozott a Mesternőnek, de tette ezt szerényen de serényen!!!!” És köszönöm sixx-nek a mindent.

 

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 10:24:55

@pocokpocok: Az is meglehet, az igazi okot csak Olivér tudhatja.

pocokpocok 2011.05.11. 10:36:57

@Peter_Cs: nem hiszem, hogy oli agyáig eljut Freud, de hogy a lázadó, botrányhős, terrorista, az valószínűbbnek tűnik:)

pocokpocok 2011.05.11. 10:40:04

hozzáfűzném, hogy Napoleon halálakor vágott hajfürtjében rengeteg arzént találtak, és beindult a találgatás:
1.megmérgezték, többször szökni próbált, és szervezte a száműzetésből a politikát.
2. a fal tapétaragasztója volt arzénos(na de ennyi felszívódott?)
3. régen tartósítottak arzénnal is, lehet, hogy ezt a fürtöt is így kezelték(mivel a haj sokáig nem bomlik le, én nem tartósítanám)

varand 2011.05.11. 10:57:02

@jahuu:
6. Jerzy szerint Éva ittasan az anyjára hasonlít!:)

7. Éva ismételgetheti a matematikát nem ismerőknek h ő a legerősebb lány! (A döntőben kiderült h eddig csak Alek húzta be)

varand 2011.05.11. 10:59:22

@varand: Sőt a döntőben Olivér (ál)sajnálkozó feje volt a legjobb Éva felé, mert ha valaki akkor ő pontosan tudta az erőviszonyokat...!:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 11:06:41

@pocokpocok: "Ki ölte meg Napóleont? ... Arzén volt a tapétában, meg a jó puha, meleg ágyban!" ( A. E. Bizottság)

Albino Vernyul 2011.05.11. 11:09:26

Hopp.. Tenyleg, ma lesz a CKM buli, azert lesz ma is Gigi a Cool-on..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 11:13:52

@varand: A VV1-ből a nők között leginkább Györgyuszra emlékszünk, így lesz a VV4 esetében Évával is.

varand 2011.05.11. 11:16:19

@Peter_Cs: Én jól emlékszem BB1 Évára és Zsanettra...!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 11:17:58

@varand: Az az MTM-SBS TV2 műsora volt, nem a Magyar RTL Klubnak!

nowo 2011.05.11. 11:21:03

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
ezt nem értem.
Úgy volt,hogy felváltva vezetik a műsort,ehhez képest ma is Gigi lesz.
Hol van Anikó?
Kérdem mindezt azért,mert Gigi olyan szinten elnyomja Anikót,hogy már szinte sajnálom.

genevieve 2011.05.11. 11:21:14

@jahuu: hát nem éppen pozitivan épitgeti mostanság magát:-)

ruzs54 2011.05.11. 11:21:44

@tojastobias: ezt a rácozást is éva mantrázta bele a kamerákba, a nézők felé.,de tényleg hagyjuk./a másik éva a menyasszony jelölt 18 éves,az anyjával volt az egyik délutáni nekedvalóban, amikor együtt hastáncoltak alekosz papirfigurájának.ennek az évának az anyja adott anikónak (miután kiesett)napraforgót egy másik nekedvalóban,amit szandi kikapott a kezéből és eldobta..

genevieve 2011.05.11. 11:24:41

@ruzs54: akkor már minden érthető:-)

@nowo: hol nyoja el gigi anikót?:-)

komolyan, ezt a hülyeséget:-)

Albino Vernyul 2011.05.11. 11:24:47

@nowo: Elobb irtam, ha jol hamoztam ki, ma lesz a CKM-Joy TOP10 party.. Anikonak ma ott van jelenese..;)

genevieve 2011.05.11. 11:25:31

@ruzs54: jerzy

@Albino "karazsnyikov" vernyul: szörnyű módon el van nyomva ani:-D

nowo 2011.05.11. 11:30:17

@genevieve: nekem úgy tűnik,hogy Gigi sokkal nyomulósabb,agresszívabb stílusban nyomja.Tegnap reggel a reggeliben is szinte csak ő beszélt.
Amikor Győzi bemutatta a két új műsorvezetőt,akkor is Gigi nyomult előre.
Az első műsort is ő vezette.
Anikó szerényebb,visszahúzódóbb stílusa éppen ezért szimpatikusabb számomra.

nowo 2011.05.11. 11:31:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: ja,értem.
Benne van a top10-ben.
El is felejtettem.

pocokpocok 2011.05.11. 11:32:12

@ruzs54:
szandálon sem tudok eligazodni: hol jobbra, hol balra..de szerintem ő sem:)

varand 2011.05.11. 11:33:55

@ruzs54: Jó tudni a casting "urambátyám" részleteit...!:)
Ha igazán csinosat akartak volna, akkor a NekedValó-beli Anikó hasonmást szervezték volna be! De annak biztos volt egy kis esze!:)

varand 2011.05.11. 11:35:03

@nowo: Jól kiegészítik egymást!
Anikó szerintem még mindig kicsit bizonytalan a való világban!

nowo 2011.05.11. 11:35:31

Alekosz-showjában az a két testvérpár,az valami borzasztó!
Amikor reggel 6-kor kijöttek azzal a két takaróval és közelről mutatták az egyiket a pattanásos homlokával,hát komolyan,ijesztő volt!

Előtte meg a fürdőben mondta,hogy ők ketten a legszebbek!

Na ja!

A 16 csaj fog egyébként főzni-mosni-takarítani,vagy lesz személyzet?Nem tudjátok?

Soror Formoza 2011.05.11. 11:37:41

@genevieve: én is gondoltam rá, hogy talán nem is lett volna jó helyen nála a nyeremény. még jobban kifordulhatott volna magából. őrüljön meg csak alekosz :)

nowo 2011.05.11. 11:45:13

@varand: igen,lehet.

Vajon Anikó tudja,hogy Gigi miket terjesztett róla (a lábáról)?

Gigi nagy egy ótvar szerintem.
Messze ő a legantipatikusabb számomra.
A VV-s csajok közül számomra ő a legvisszataszítóbb,mármint a jelleme.

A többi nem irritál,még Anikót is elviselem mostanában.

Évát meg jól eltüntették,szegényt.

Én az RTL helyében úgy csináltam volna,hogy az első hetet vezesse Gigi,a másodikat Anikó,a harmadikat Éva.(Sorrend tetszőleges).
Így kipróbálhatták volna mindhármukat.

ruzs54 2011.05.11. 11:50:19

@pocokpocok: ő egy nagy csalódás számomra.eleinte kedveltem,jó meglátásai voltak.de nagyon közönséges,primitív a viselkedése.a külseje meg olyan amilyen.szerintem azzal a "manóugrató" orrával még valahogy ,de most borzalmas.a száját meg ugy néztem ujra töltette,mert kezdett már bent normális kinézete lenni.az a kampány film amit a fináléra összeeszkábált nevetséges volt,nem megható amin a finalistája könnyekre fakadt.DDD

varand 2011.05.11. 11:52:26

@nowo: Éva nem volt castingon!
Anikó igen! Gigi meg pláne!

Éváról jobb ha nem mondok semmit mennyire hiányzik!

lac64 2011.05.11. 11:52:41

@nowo: Egyetértek, a Reggeliben Gigi olyan volt, mint Éva szokott. Bármit kérdeztek, rögtön Ő válaszolt.
Ani visszahúzódóbb (elegánsabb?), és szerintem lámpalázasabb is. Kiváncsi leszek az első egyszemélyes műsorvezetésére.
Most úgy látom, hogy bedobták őket a mélyvízbe

ruzs54 2011.05.11. 11:54:31

@varand: egészséges intelligenciával rendelkező nő nem jelentkezik ilyen műsorba.

lac64 2011.05.11. 11:55:53

@nowo: Szerintem Évának jó feladatot adtak, ha hinni lehet a híreknek, hogy ő lesz a lányok tanácsadója. Így Ő is feltűnik, ráadásul főműsoridőben, és azt kamatoztathatja, amit állandóan hírdet, hogy Ő ismeri legjobban Alekoszt.

lac64 2011.05.11. 11:59:21

@nowo: Ha valamelyik vv-s okos, akkor nagyon gyorsan elfelejti, hogy ki mit mondott. Most előre kell nézniük, nem sok lehetőségük lesz megalapozni az esetleges karrierjüket, ha kell, az ördöggel is össze kell állniuk. Jó példa volt erre a coolon Gigi és Éva, akik még aznap délelőtt is mondtak egymásra mindent, aztán este negédesen csevegtek.

nowo 2011.05.11. 11:59:40

@lac64: igen,sajnos Éva is olyan,hogy állandóan ő akar mindenre először válaszolni és nincs tekintettel másokra.

ruzs54 2011.05.11. 12:01:10

@lac64: ha ő lesz a szűröje az alapanyagoknak,eltudom róla képzelni,hogy aki neki nem szimpatikus,azt a csajt félre informálja hogy betartson neki.minnél hamarabb eltakarodjon az ő alekoszától.DD

lac64 2011.05.11. 12:06:56

Én is kiváncsi leszek rá :)

Soror Formoza 2011.05.11. 12:08:30

Elmondom hogy fog történni:
Éva bemegy tanácsadónak, Alek rájön, hogy ő még mindig szerelmes Évába, Éva rájön, hogy Alek már nem egy érdi biztonsági őr, kizavarják a libákat a villából és boldogan élnek amíg a kocsmában lesz pálinka, tehát másnap reggel elindulnak a Maldív-szigetekre, de előbb becsomagolják az ajándék bölcsességfogat, hogy legyen mihez verni a garast. (Útközben Zalakaroson leteszik a mamát, befizetnek neki szigorúan négy napra). Ennyi...

fran7 2011.05.11. 12:12:22

@jahuu: Ha a Nagy Ő 2-ből indulunk ki, akkor Alek titokban összejön Bochkorral.

nowo 2011.05.11. 12:12:24

@ruzs54: Éva el fogja marni az összes csajt Alek mellől,ahogy az már lenni szokott.
Aleknek meg elég,ha meglátja álmai Éváját,és azonnal elveszíti a fejét.

Olivér ott fog toporzékolni a hoppon maradt kiválasztott luvnyáival...:)

Soror Formoza 2011.05.11. 12:14:41

@fran7: De neki már meg lesz addig Olivér :)

nowo 2011.05.11. 12:15:07

@fran7: :)))

Igen,ha a Nagy Ő 2-ből indulunk ki,akkor a háttérből jön össze valakival...

Soror Formoza 2011.05.11. 12:40:16

Ez is megeshet:
Rtl Hírek
"Most kapcsoljuk munkatársunkat, Alekoszné Simor Olivért, aki a Duna-deltában található, Európa utolsó lepratelepéről jelentkezik. Szervusz Olivér, hogy érzed magad?"

ruzs54 2011.05.11. 12:44:31

@jahuu: @fran7: @nowo: jót röhögtem a forgatókönyveteken..DDD

ruzs54 2011.05.11. 12:46:11

ezt az égbekiáltó hülye műsort csak igy lehet elviselni:-)

ruzs54 2011.05.11. 12:50:32

@jahuu: és amikor a maldív szgt-ken vannak jön egy cunami..

Soror Formoza 2011.05.11. 12:52:29

@ruzs54: A remény hal meg utoljára ...

varand 2011.05.11. 12:53:19

@ruzs54: Kiváncsi leszek h milyenek lesznek a nézettségi adatok meg h végig a 7 órás sávba lesz-e...?

ruzs54 2011.05.11. 12:58:28

@varand: a pikáns részeket gondolom,(már ha lesznek)a cool-on mutatják.@jahuu: ezt a halat nem látta még senki..DD

Soror Formoza 2011.05.11. 12:59:58

@ruzs54: megették a kukacok, tehát a kukac hal meg utolára ...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 13:21:56

Eléggé Benkő feleséget keres 2.0 érzetem van az egész műsorral kapcsolatban.

JanCsi 2011.05.11. 13:23:56

ne haragudjatok, nem tudom átolvasni a kommenthegyet, de kérdésem van: A Alekosz-sagat is HV-olja Hajni!?!??!

Lécccilécccilécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 13:26:25

@varand: @lac64: Nem lenne rossz, ha Gigi kinyílna és hasonlóan szókimondó lenne, mint Éva. Lehet, hogy nagyobb feszültség jöhet ki a háttérműsorból, hogy Alekosz egy-két nagy ellenfele vezeti, nem barátja/szövetségese. Így Alekosz is könnyebben kerülhet górcső alá.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 13:27:54

@lac64: @jahuu: Évának nem jön be Alekosz pasiként, szerintem szakszerű tanácsadó lesz ebben a műsorban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.05.11. 13:30:36

@lac64: Éva és Gigi - lehet, hogy izgalmas műsort csinálnának ketten! Nem lenne ellenemre!

lac64 2011.05.11. 13:34:52

@Peter_Cs: Szerintem nem szabad annyira szókimondóvá válni, mint Éva. Éva is jobban boldogulna, ha meggondoltabb lenne, és szerintem a média világában még jobban meg kell gondolni, hogy kiről mit mondasz.
Szerintem ezek a feleségkereső műsorok soha sem férjjelöltről szólnak, az csak egy biodíszlet. Sokkal érdekesebb, hogy az arajelöltek mit meg nem tesznek azért, hogy ők legyenek a győztesek. A tegnapi nap alapján úgy látom, hogy ez a műsor sem lesz más.

lac64 2011.05.11. 13:36:50

@Peter_Cs: Én is megnézném az iszapbirkózásukat. Vagy nem arra gondoltál? :)

sirokkó 2011.05.11. 13:45:05

Sziasztok.Most olvastam el az eddigieket és a köv.fűzném hozzá:
1.A Reggeliből kiderült,h a két lány külön fogja vezetni a műsort.Így Ani szerencsére nem lesz elnyomva!De ebben az adásban azért ő is belebeszélt Gigibe,nem is 1szer!
2.Az új nappali tapétája rémesen szemrontó!Vibrálni fog tőle mindenki,így biztosítva van az egymásnak esés a legalacsonyabb szinteken!

Soror Formoza 2011.05.11. 13:51:16

@Peter_Cs: Nem is úgy gondoltam, hogy pasasként fogja szeretni, hanem mint aranybánya.

lac64 2011.05.11. 13:52:18

@sirokkó: Ani nagyon sokszor elkezdett egy-egy mondatot és nem fejezte be, mert valaki - nem mindig Gigi - belevágott. A vége felé már valószínűleg ezt unta meg. Én Keleti Andreán csodálkoztam, mert nagyon sokszor belebeszélt a többiek dumájába. Nem szoktam nézni, ez meglepett, tőle többet vártam.

varand 2011.05.11. 13:54:11

@jahuu: Egyértelmű h most aztán kapaszkodni fog Alekoszba Éva, amíg megy körülötte a hype!

sirokkó 2011.05.11. 13:58:28

@lac64: igaz.Ennek ellenére ált.nem volt zavaró,mert egymást egészítették ki.Olyan volt,mint mikor barátnők beszélgetnek és kicsit keresztbe beszélnek.Ha egyik sem dominál,akkor elviselhető.Én itt most azt figyeltem,amire felhívták a figyelmet,h Gigi nem hagyja érvényesülni Anit.Nem úgy éreztem.

sirokkó 2011.05.11. 14:00:52

Ui.ez meg sem közelíti azt a szintet,amit Éva és Jerzy sztárcsetében láthattunk.Ott Éva egyszerűen magához ragadta a szót és el sem engedte!!

lac64 2011.05.11. 14:07:28

Jó a hasonlat. Ennek ellenére engem zavart, egy interjútól én mást várok még akkor is, ha az kötetlen formában történik.

sirokkó 2011.05.11. 14:08:05

@ruzs54: Alek vajon láthatja a kamerákat?Így könnyebb lenne választani.Az normális,h minden zuhanyozáskor hajat mosnak???

sirokkó 2011.05.11. 14:11:24

@lac64: Ezek a reggeli műsorok ilyenek.Nem láttad régebben a "Csak csajokat"?Mindenki dumál egyszerre.Ez nem interjú,csak kötetlen beszélgetés.Persze akkor sem kellene 1más szavába vágni.

lac64 2011.05.11. 14:13:28

@sirokkó: Reggel én már dolgozik, illetve a személyi számom eggyel kezdődik :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.05.11. 14:14:21

@sirokkó: az hagyján, de nekünk meg nincs online, pedig milyen jókat tudnánk rosszalkodni közben. :)

Ezt az udvari tusolást nem nagyon értem, azért még nincs július, hogy kellemes legyen az ilyesmi. Oké, benn is van fürdőszoba, de csak nem véletlenül tették oda azokat a zuhanyrózsákat...

pocokpocok 2011.05.11. 14:14:47

@ruzs54: fúj, kifújta az orrát a zuhany alatt:ettől undorodom, a takony végigfolyik szépen rajta...:S

pocokpocok 2011.05.11. 14:16:11

olga szép, a testvérek kövérek.

sirokkó 2011.05.11. 14:18:40

@lac64: azt férfiak is nézték.Sok minden róluk is szólt!

sirokkó 2011.05.11. 14:19:13

@pocokpocok: ha Aleknak Éva már husi volt,akkor erre mit szól?

kitikati 2011.05.11. 14:19:19

@Peter_Cs: értsd már meg, hogy a műsorvezetés meg úgy általában a "média" egy kemény munka. Éva majd harminc éves koráig nem dolgozott egy napot sem. A villában sem tett soha semmit a sminkelésen és a bagózáson kívül. Elég megnézni a fekhelyét, a kerti asztalt, ahol a fél napot töltötte, valamint saját magát. Mondd te ilyen munkatársra vágynál?

genevieve 2011.05.11. 14:31:30

@pushpang: 144 millió a birságra???

mennyi pénz jött össze a minden gyerek lakjon jól kampányban?

pocokpocok 2011.05.11. 14:31:54

bocs, nem frissítettem előtte..@pushpang:

nowo 2011.05.11. 15:02:29

@genevieve: gondolod,hogy majd a bírságra megy?
Egyébként már megbántam,hogy küldtem sms-t a jótékonysági gálán...

ármány és szerelem 2011.05.11. 15:09:49

Kedves Hódos Hajnalka!

Majdnem minden nap elolvastam az összefoglalódat, nagyon jól szórakoztam, mert humoros vagy, lendületes és természetes. Kérlek, írj az Alekosz-féle gagyi-show-ról is. Sok embernek szereznél vele örömet.

Albino Vernyul 2011.05.11. 15:23:30

@nowo: Ne keverjuk a kettot.. Az kulon kassza, ez meg az RTL nyeresegebol vonodik le.. Amit szerintem amugy is belekalkulaltak..

nowo 2011.05.11. 15:39:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: hát nagyon bízom benne,hogy nem keverik össze a kettőt.
Egyébként azért bántam meg,mert teljesen követhetetlen számomra,hogy tényleg arra fordítják-e a pénzt,amire meghirdették.

pocokpocok 2011.05.11. 15:43:20

@ruzs54:
502 Bad Gateway:(

mi volt benne?

varand 2011.05.11. 16:20:51

@jahuu: Maradjunk annyiban az Éva szavazók meg az Alek-Oli kampány emberek mostanság rohanhatnak kölcsönkérni mert kb. mostanság kaphatták meg a telefonszámlát a elődöntő és a döntő miatt...!

Hódos Hajnalka 2011.05.11. 18:14:03

Peticsé, kihúzod a gyufát.

Hódos Hajnalka 2011.05.11. 18:20:55

@Peter_Cs: azzal, amit az előbb írtál, de miért magyarázkodok én itt neked?
vigyázz a szádra, na.
süti beállítások módosítása