Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x04 - Nehéz döntés

2011. március 28. 09:00 - Hoppancs

Meredith világmegváltó gondolatait Alex sikolya szakítja félbe, amikor a lakókocsiból kilépve egy helyes macival találja szembe magát. Izzie szkeptikus, még véletlenül sem nézi ki élete párjából, hogy meg tudja különböztetni a medvét a szarvastól. Elvégre nem állatorvos. Karev hisztérikus, elege van a nomád életmódból, költözni akar. Ha nincs jobb, vissza Meredith lakásába. Stevens előhúzza a rákos kártyát, és határozottan közli, ő nem hajlandó visszafelé haladni, csakis előre. Alex bánatosan mered maga elé. A Főnök értekezletet tart, elmondja, hogy további elbocsátások lesznek, semmi biztatót nem tud mondani, meg nem biztatót sem. Derek és Mark brióst burkol, az legalább nem okoz senkinek csalódást.

Cristina eszeveszetten kutat leszakadni készülő végtagok és perforálódó vakbelek után, de egyelőre elkerülik a jó kis sebészeti esetek. Igen, tudjuk, ha nem tölt elég időt a műtőben, akkor tuti őt fogják kirúgni, pedig ő itt a legjobb, és már ütnénk is le, amikor hál’ Istennek befut Meredith alkesz apja vért hányva, ami felpörgeti az eseményeket. A férfit az egész társaság egyszerre akarja vizsgálni/műteni, megy a kiabálás, a hadonászás, amíg Bailey ki nem zavar mindenkit az erdőből. Lexie hisz az apjának, aki azt állítja, már nem iszik, Meredith grimaszol. Sloan az idős Mr. Wallert kezeli, akihez gyerekei hülyén gügyögve beszélnek. A bácsi amúgy pénisz implantátumért jött, mert fiatal csaja van, és hát… értitek. Sloan aggódik a kockázatok miatt, de Waller olyan meggyőző, hogy kénytelen vele egyetérteni.

Hunt nem kivételezik Yanggel, inkább Izzie-nek ad lehetőséget, hogy bizonyítson a műtőben. Szivacs. Grey papának májátültetés kell, de a listára nem kerülhet fel, mert még csak kilencven napja józan. Lexie azonnal ugrik, hogy felajánlja magát donornak, Meredith csak lapít. Sloan szerint kicsit gyors ez az egész, de Lexie hajthatatlan. Izzie hamar megtalálja a közös hangot rákos betegével, aki egy vidám fekete fickó, és olyan szimpatikus, hogy biztosan meg kell halnia. Ja, és kedves, megértő barátnője is van. Sloan mosolyogva hallgatja, ahogy Waller úr gyermekei nekiesnek az apjuknak péniszpumpa-ügyben, majd javasolja, hogy mindenki higgadjon le, úgyis csak a teszteredmények után derül ki, hogy mehet-e egyáltalán a dolog.

Yang megkörnyékezi dr. Nelsont egy laminektómia miatt, közben bizarrul flörtöl vele, sikeresen elriasztva a kollégát. Meredith igyekszik lazán kezelni az „apám, aki elhagyott, most itt haldoklik a kórházban, ahol amúgy már kinyírtuk a mostohaanyámat, a nővérem meg készül kivágatni a fél máját miatta” problémát, és azt bizonygatja Yangnek, hogy azok a fránya gének bizony még senkit sem tesznek az ember családtagjává. Rákos Randy szervei teljesen összeragadtak a cucctól, ezért Hunt lemond róla, hiába próbál Izzie megoldást találni. Lexie természetesen nem jó donornak, ahogy Molly, a távol élő másik nővér sem, így mindenki jelentőségteljes pillantásokat küld Meredith irányába, de ő úgy tesz, mintha nem értené, mire céloznak. Gyorsan el is szalad a menzára, ahol tanúja lehet, hogyan kap újabb hisztériás rohamot Karev a nyakában tanyázó jóllakott kullancs miatt. Ah, a természet!

Waller egyre inkább a maga oldalára állítja Markot. Lexie megpróbálja rávenni Baileyt, hogy hazudjon az apja érdekében, de hiába. Callie túl sokat rinyál Arizonának a parkban, aztán megkapja, hogy nem csak neki nehéz az élete. Itt az ideje, hogy Lexie elsírja Meredithnek azt a monológot, aminek hatására a mégsem annyira kőszívű nővér majd odaadja mája egy szeletét apucinak. Megtörténik, egész megható. Mer elmondja Thatchernek a jó hírt, de most ő kezd szarakodni, hogy nem fogadhatja el, mert rossz ember, iszákos, és paraszt volt az elsőszülött leányával, stb. Nehéz ügy. Randy nője kétségbeesetten vádolja az orvosokat, hogy nem tesznek meg mindent a kedveséért, pedig most vettek házat, meg kiskutyát. Izzie félrehívja Huntot, hogy meggyőzze egy újabb műtétről, aminek csak 13% az esélye a sikerre, de a saját esetéből kiindulva ez nem is olyan kevés. Owen nem akar belemenni, de kénytelen lesz.

Meredith azt hiszi, letudta az apu-ügyet, de Alex rávilágít, hogy tartozik még egy monológgal ennek az epizódnak. Sloan megelégeli a Waller utódok nyavalygását, és határozottan helyre teszi őket. A Főnök alkoholista sorstársként közeledik Thatcherhez, de ő továbbra is halni akar, hiába a Meredith beszédet nem lehet kihagyni. Utóbbi persze már elgondolkodtatja a tékozló apát. Sloanék megviccelik a túlpörgött Yanget, és szépen beosztják a Waller operációhoz, hadd vagdosson kedvére. Lemennek az erre a részre tervezett műtétek, Randy elhalálozik, Waller bácsi pénisze felturbóztatik, Grey papa és önfeláldozó lánya megmarad. Hunt dühös magára, amiért hagyta, hogy Izzie meggyőzze, Cristina dühös a Főnökre, amiért nem tud neki egy normális szívsebész felettest biztosítani, Callie pedig csak izgul, hogy visszaszerezheti-e az állását. A válasz igen, és még brióst is kap. Izzie meg egy medvét az arcába. Ideje költözni.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása