Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x100

2011. március 27. 15:25 - Hódos Hajnalka

Száz szónak is egy a vége, itt a századik poszt. Lilu, mintha csak sejtette volna, hogy a mai nap különleges, kiöltözködött, mint szarospista Jézus neve napján, strandkorlátkék blézer a nyolcvanas évekből, öklömnyi tüllös-láncos kitűzővel, diszkrét tevepata, leveletkaptamlájf fíling, ezt a vizuális csimborasszót később majd felülírja Alekosz sztriptíz jelenete, nem tudom, mi fogja feledtetni velem a retinámba égett képet, ahogy kisgatyiban mászik fel a rúdra térdzokni, fél pár bakancs kombóban, de haladjunk sorjában. A kellemes hangulatú őrség alatt egyetlen dolog nem történik, őrködés. Anikó puskával várja az ellent, Gigi szétlövi a bódét, Alekosz elmegy, körbenéz, pörköltszaftos tésztát vacsorázik. Anikó rajparancsnok úrhölgy ezt reggel úgy értékeli, semmi említésre méltó dolog nem történt, vagyis a nyugdíjas, állandó éjszakai műszakba beosztott portások szófordulatával élve esemény nem történt.

A parancsnok urak azonban mindent tudnak, megvizsgálják Gigi lábát, játszott a fegyverével? Nem uram. Én húztam meg a ravaszt. Elsütő billentyű, a ravasz az a róka. Beleakadt az ujjam. Anikó kiszabja a büntetést, tíz guggolótámasz. Alekosz enyhe nyomásra bevallja az éjszakai zabálást, meg akarta könnyíteni a mosogató dolgát, ezért termelte magába az ételt. Alekosz, fekvőtámaszba le. Mi ez, startpozíció? El akar futni?

Időre cihelődés után tesztelik a villakatonák kitartását, az első feladat korláton támaszkodás. A lányok kezdenek, lássuk, ki mennyire kitartó? Éva két másodpercet teljesít, és még ezt is eltúloztam. Az erő végtelen, gondoljanak Yoda mesterre. Az erő az erőbből származik. Az erő tartja fenn a bolygókat. Gigi bírja legtovább. A fiúk közül Béci, aki szerint ez nem erőnlét kérdése, agyban kell eldönteni. Ezért bírta Alekosz is nagyon sokáig, nagyon ott van lélekben, tovább bír mindent lélekben, mint a teste. Fájdalomtűrés. Gondolkodó állás, hát a falnak támasztva, csajka a combokon. Anikó teljesít a legjobban, Béci csalással vádolja. Ani, a párkányt fogtad végig! Anikónak rosszul esik, ha ő veszít, magára dühös, nem vádaskodik. Béci, ha tudta volna, a fugákba kapaszkodik, akkor ő is tovább bírta volna.

A hét legjobb villakatonájának szánt technikai eszközt két rosszfiú eltulajdonította. A nyugiszobában van, nézik a képernyőt. Hát azok meg kik? Valami két izé, ork. A zászlónkat is elvették! A kantinunkat is! Hogy a gyufás feladat hogyan kapcsolódott a cuccok visszaszerzéséhez, fogalmam sincs, egy perc alatt kell megoldani az egyenletet, minden tovább percet meg kell vásárolni, az ára ötven guggolás. Egyetlen gyufaszálat lehet áthelyezni. Gigi megfejti, jöhet a kulcskeresés. A nyugiszobát lelakatolták, Bécinek bekötött szemmel, Gigi irányításával kell megkeresnie. A kertben műanyag flakonok vannak, tele vízzel, a másodikban meg is találják a kulcsot. Jöhet a stratégia kidolgozása. Négy fő fogja végrehajtani a feladatot, a maradék három biztosít. És ha csak egy ember marad életben, azé lesz a laptop? Éva, milyen kedves a társaival, ezzel elnyerte azt a pozíciót, hogy a csapatból ő lesz az első ember. Lassan kell bemenni, profik, ha berohanunk, leszednek bennünket, elmélkedik Laci. Alekosz tárgyalást javasol. Jó, hát a legegyszerűbb az lenne, hogy bevágom a hang-fény gránátot, ez egyértelmű. Éva bemegy, aztán köpi őket!

A remek ötletek után halkan osonnak az ellenhez. Benyitás után a lányok visítanak, mint a szopós malac, ezt önmagában fegyverként értékelhetjük, ennek vége, ennek is vége, nagyon félelmetesek voltak! Nagyon félelmetesek, de én nem haltam meg szerintem! Anikó biztosítja, hogy biztos halottak, az ajtóból még belelő kettőt-kettőt a rosszfiúkba, örül, én hangosan röhögök. A behatoló állomány minden tagja kapott lövést. De nem haltak meg, ez biztos.

Gratulálok, túlélték ezt a hetet! A military hét legjobb katonája Anikó. Anikó villakatona szeretne valamit mondani. Drámai hangon. Nem tud elszámolni a lelkiismeretével, mert a mai nap folyamán volt egy feladat, amit nem szabályosan hajtott végre. Ez igazságtalan a többiekkel szemben. Erről beszélünk, Anikó. Tisztában vagyok vele. Mi legyen ezzel, lóbálják előtte a technikai eszközt. Annak kell odaadni, aki végig maximálisan teljesített. Ön maximálisan teljesített végig, van, aki nagyon sok feladatot nem csinált szabályosan végig. Akkor nagyon szépen köszönöm! Oszolj után önök civilek! VillaRaj, ’gyázz! Oszolj!

A civilek bulit tartanak, Éva rózsaszínű műanyag ruháját a fenekére biggyesztett pompommal és a térdig érő pornócsizmával a legfölsőbb szinteken sem tudom értelmezni, tán nem is baj. Anikó és Gigi decens kurvának vetkőzött. A fiúk vehettek volna rúdtánc órákat Szandikától. Vetkőznek is, Jerzsi hozza a szintet, a lányok a változatosság kedvéért dobhártyaszaggató hangon visítanak, mutasd az egeret! Az egér Jerzsi tangájának elülső része, úgymond. Béci hentesnek öltözött, bárddal a kezében lép a rúd mellé, borzasztó, röhögök. A boxer lecsúszik róla, libben a henteskötény, visítás, Anikó sikoltozik, nem láttam semmit! Én se. Lázár László munkavédelmi sisakban segget és hasat villant. Alekosz tengerészbe oltott vasutas egyenruhában áll percekig. Vedd le a nadrágodat! Fuldokló röhögésben török ki, Alekosz komótosan elkezdi levenni a gatyát, bakancson keresztül. Könnyesre röhögöm magam. El is esik. Ledobja magáról a felsőt, a látvány tragikus, indulna, de a csajok visszaparancsolják a rúdhoz, és anyám. Felmászik rá. Nem is egyszer. Kisgatyi, térdzokni, fél pár bakancs. Mikor harmadszor csúszik vissza, eltakarom a szemem és vinnyogva röhögök. Most is.A buli végén Éva piros pizsiben mereng a kertben. Sóhajtozik is, mint egy rossz orosz dráma főhősnője. Hiányoznak érzések, impulzusok….tavasz…Hát feküdjünk le, szexeljünk! Hát ha az hiányzik! Te miről beszélsz? Tavasszal zsonganak a lányok, nem? Ott a szöveg is, úgy gerjedek, mintha tavasz vóna! Éva jézusomozva bemegy, de Alekosz cseszegeti a fürdőben is. Összehozhatnánk valamit. Hogyne. A hogyne hangsúlya fergeteges lett, azt hittem, csak én tudom így kimondani. Ami végleg kiveri a biztosítékot Évánál, a következő mondat. Vannak időszakok, mikor nem érdekel benned más, csak az, ami a bugyidban van. Éva lehülyegyerekezi Alekoszt, a nem a játszókutyád vagyok visszavágáson megint röhögni kezdek. Hozzá vagy szokva, hogy papucsnak használod a férfiakat, de vannak férfiak, akik nem azok. És ha egy ilyennel találkozol, megáll nálad a tudomány.

A kiválasztást kisfilmmel kezdjük, elmélkedések, aztán a katonai hétről kérdezgeti őket Lilu. Éva megkedvelte a két kis komát. Alekosznak nosztalgikus volt, Anikó el sem hiszi, hogy ő nyert, Gigit és Bécit tartotta esélyesnek, mert ők a legügyesebbek. Hat hét múlva véget ér a játék, Alekosz legnagyobb bánatára, hihihi. Béci egyre jobban kivan, kedve lenne kimenni, tavaszi zsongás, Anikónak meg már csak maltert meg téglát kell nyerni és szép lassan felhúzza a házat. Laci is belső harcban van, ez a hét nem úgy sült el, hiányzik neki a kinti élet. Tábla, táska, szabályok ismertetése, miért nincs Bécin a lila kendő. Kisfilm, milyen volt a hangulat, mikor Béci visszatért a párbajról. Éva ebből a párbajból azt tanulta, arra kell tenni a jelet, akivel nem akarnak együtt élni, ne jöjjön létre többet ilyen párbaj. Konfliktusokat akar látni. Gigi azzal a céllal jött a villába, hogy még a bátyját is lenyomja, de mindenki erős karakter. Most egy kisebb célja van, azt szeretné elérni.

Éva pillanatai a katonai héten. Igen, lázadó típus vagyok, próbáltam változtatni, de azért tegnap is odaszúrogattam a mukiknak. Kisfilm, Alekosz mint rajparancsnok. Jó érzés volt parancsolni a többieknek, de az eminenseket nem szeretik a laktanyában, nem kell teljesen jónak lenni. Mindenki meg volt elégedve Alekosszal, Lilunak könny szökik a szemébe, nem is lesz ma kiválasztás, hanem ülnek kézen fogva a kanapén. Személyes konfliktusok. Úgy tűnt, hogy Alekosz és Anikó közel került egymáshoz, de ennek véget vetett egy pisiszünet. Alekosz, hogy értékeled? Anikó részéről el vannak túlozva ezek a konfliktusok. Anikó? Alekosz sokszor igazságtalan velem, lehet, hogy érzékenyebb vagyok, nekem az apró dolgok is konfliktusok. Éva és Alekosz kapcsolata. Gigi igaznak tartja a barátságukat, de neki más fogalmai vannak a barátságról. Lacinak is, olyat nem mondunk a barátunknak, hogy nem jó a segged. Van két villalakó, akik olyan régen ígérgetik egymásnak a párbajt, hogy el sem hisszük, Éva és Jerzsi. Jerzsi, komoly ez az ellentét? A kapcsolatunk gyönyörű. Pro-kontra. Lilu egyébként nagyon büszke Jerzsire, aki nagyon szépen beszél, ez Alekosznak köszönhető, aki a dzsedije volt. Olyan szinten fel tud idegesíteni, legszívesebben felképeltem volna! Máskor meg kenyérre lehet kenni! Jön a böszmeségeivel és kiakaszt! Gigi nem szól bele az Éva Jerzsi vitákba, de fáj neki. Béci úgy látja, Évát már Jerzsi puszta jelenléte is bosszantja. Éva kapja fel a vizet, de hogy min?

Kezdjünk, Alekosz, te vagy az első. Megihletett a katonai hét. Az ember, aki a jelet kapja, ért a katonáskodáshoz, szeretné látni, milyen a csatában. Olyan nincs, hogy valaki úgy jut el majdnem a fináléig, hogy nem párbajozott, Laci. Laci délután két-három óráig nem tudta, kire fogja rakni, aztán elhangzott egy mondat, nem lesz ennek jó vége, Alekosz. Akire Anikó teszi, azzal kifejezetten jó lett a kapcsolata, riválisának tartja, Gigi. Gigi nem lepődött meg, számított rá és Évára teszi a jelet, mert megbocsátott, de nem felejtett, fájó dolgokat csinált vele. Éva nem fog meglepetést okozni, a rajongói levélben mindent leírt, nem tetszett neki, amit a pofájába vágott, mert a sunyiság nem jellemző rá, Jerzsi. Jerzsi úgy tudná a kapcsolatukat jellemezni, hogy a rosszkislány és a jófiú, folytonosan veszekszünk, ennek véget kell vetni, Éva. Béci félt attól, hogy neki kell dönteni. Volt már szó arról, hogy őt akarjuk kinn látni, a katonai héten kijött az énje, Éva. A villalakók úgy döntöttek, hogy Évát küldik párbajra. Éva? Amíg a testvérpár itt van, meg a Laci és a Jerzsi, ez lesz. Ennek véget kell vetni.

Köszönöm a képeket S-nek!

 

Címkék: vv4
1044 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:27:46

@pushpang: Gina érthető okokból kimaradt a felsorolásból, de Ildi is, ő meg pláne érthető :D

Zelefánt 2011.03.28. 12:29:46

@pushpang:
Jerzy vajon melyik csoportban állt?...

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:32:02

@Gee Halen: Tulbonyolitod.. En elterpeszkednek bent a pamlagon a plazma elott, egy rap-es szerekoban, termeszetesen fejemre huzott kapucnival, legpisztolyt porgetve az ujjamon, mikozben mutogatnam az alkaromra tetovalt "I like the law" feliratot.. Olykor benyognek egy "Yooo, yooo, yooo, en vagyok a Nyuuul, aki teged le nyuuul" csatakialtast, es ratok eresztenem Anikot.. A csajokat tulbogne, a sracokat le tyu tyu tyu-zna, oszt kesz...

fran7 2011.03.28. 12:32:43

@Zelefánt: A Való Világ néha generálja a való világot. De Gigit idézném: Itt semmi sem az, aminek látszik.. S utána egy nagyobb nevű illetőt, Illyés Gyulát: Jaj, csak azok vagyunk, akinek látszunk.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:33:26

@Albino vernyul: Azt gondolsz amit akarsz. Leszarom. Engem itt mindenki bánt. Egy naprafrgó vagy. Én vagyok egyedül igaz barát.

mama ottmarad 2011.03.28. 12:35:40

Én azt nem értettem (vagyis de, csak egyet nem értek vele), hogyha a lányok nyertékazt, hogy rúdtáncot kapnak a fiúktól, őket miért öltöztették szopós kurvának? Hamar át is öltöztek, Éva pedig saját jelmezben is érzékletesen harapdálta azt a nyakkendőt a kamerának. Csak szegény gazdája marad hoppon mindaddig, míg arra nem lesz eléggé érdemes. Éva még nem tudja, hogy az ő értékrendje szerint már az. Csak késik a kémiája.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:39:58

Elvették a kávémat, hogyan fogok most kávét inni, már most innék egyet. Hogy lehetnek ilyenek?? Brühühüüüü! NEM BÍROM KÁVÉ NÉLKÜL!!!! Brühühühühü!

HOZZÁK VISSZA A KÁVÉMAT!

mama ottmarad 2011.03.28. 12:44:38

Nagyon egyetértek azzal a komenttel - bocsánat, nem emlékszem biztosatosan ki volt - hogy a csatornától mélyen erkölcstelen, hogy már egy új műsort promóz az egyik szereplőnek, amivel egyben sztárolja is őt.
A nézők pedig hüledeznek, hogy akkor biztos le van ez már játszva valaki javára.
Le, és az az érzésem, már minden kihívás és párbaj és szatelitműsor le van előre forgatva, mert a szórakoztató műsor mi magunk, nézők vagyunk. Ha ha :(

mama ottmarad 2011.03.28. 12:49:38

@Gee Halen: egyetértek ebben veled, na így jó lesz, vagy újraforgatjuk?

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:51:00

@Ari11: Volt 7 Anikot dicsero sms, mar nem csak a kulsejerol, Evanak meg azthiszem 3, de abban meg szidtak... Huuu milyen volt a feje, mikor felolvastak.. Varj van foto...:

kephost.hu/image-F1CD_4D8FD9DD.jpg

kephost.hu/image-F1CD_4D8FD9DD.jpg

genevieve 2011.03.28. 12:52:34

asszem behalt a freemail:-(

Zelefánt 2011.03.28. 12:53:15

@fran7:
Ez igen jó volt (már nem a Gigi).
Mégiscsak érdemes ide benézni.

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:53:38

Es igen, kiderul hogy Aniko mehet aludni Lacival...;)):

kephost.hu/image-5714_4D8FD622.jpg

Dr_utcai_arcos 2011.03.28. 12:55:24

@mama ottmarad: rúdtánc?pff... csak az a szerencsétlen Alek próbálkozott, de bár ne tette volna :S, viszont Laci ólomhigany mozgása az priceless volt :)!!

mama ottmarad 2011.03.28. 12:55:39

@Gee Halen: futár viszi a kávédat, erős, costa ricai, tejhabbal a tetején, cukor nincs benne :D

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:57:56

A feladatban.. Alek epp elemzi, hogy Aniko miert tudja megnyerni a jatekot.. Szerintem beszedes a szoveg minosegere nezve..:)))

kephost.hu/image-E47C_4D8FCAAB.jpg
kephost.hu/image-4856_4D8FCAAB.jpg
kephost.hu/image-5AEA_4D8FCAAB.jpg
kephost.hu/image-6A7B_4D8FCAAB.jpg

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:58:41

@utcai_arcos: Alekosz "rúdtánca" az a fajta beletörődő, komótos létfenntartási ösztönből fakadó mozgáselegy volt, mintha egy cseresznyefára akart volna menekülni a cunami elől, de tudja hogy reménytelen.

mama ottmarad 2011.03.28. 13:00:37

@utcai_arcos: na de kivillantotta a fingóját a csajok arcába áááá!
Alek tragédia volt, görög tragédia, és én sírtam, mert az jutott az eszembe, ha normális anyja van, most az is sír. De megcsinálta, ahogy tőle tellett. Még soha semmiből nem húzta ki magát. (nem húzta ki magát, ez jóóó, érteeed), a nőnapi pezsgőt is csak beadta a buliba.

Albino Vernyul 2011.03.28. 13:01:57

@genevieve: Lol.. Valaki meg emlekszik ilyen ujsagra.. Nohat...

fran7 2011.03.28. 13:02:13

@mama ottmarad: Szerintem itt a hv-n már rég megbeszéltük, miképp és hogyan manipulálnak a reteknél és miképp írják meg szerkesztik a műsort. Az Alekosz monológ óta mindenki számára világos. De utána vitt a lendület mindenkit, s próbált a kreált világ gondolkozása szerint értékelni dolgokat. De ez a világ Rubin Kristóf által van megírva.

mama ottmarad 2011.03.28. 13:05:23

@fran7: tudom én, ez itt a Truman show - ó, az csak szeretne lenni!
Én magamat szórakoztatom áltudományos feltételezésekkel.

genevieve 2011.03.28. 13:06:22

@Albino vernyul: ha valaki ilyen vén mint én:-)

az volt nálam a bevezetés a sci-fi világába:-)

mama ottmarad 2011.03.28. 13:11:51

Most kirajzok, mert valamiből élni kell. ViselkeGGYetek :))

fran7 2011.03.28. 13:13:55

@mama ottmarad: Persze, csak néha nem árt figyelmeztetni magunkat erre. S utána éljenek a konteók!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.28. 13:17:57

@genevieve: Cáfolat: http://www.facebook.com/#!/pages/VV-4-%C3%89va-Akik-szeretik-a-val%C3%B3-vil%C3%A1g-t%C3%B6rtet%C5%91j%C3%A9t/144446798952790 - a pletykalapok nem hiteles információforrások.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 13:20:02

@Peter_Cs: "a pletykalapok nem hiteles információforrások"

HI-HE-TET-LEN!

fran7 2011.03.28. 13:21:59

@Gee Halen: A legközelebb mivel lepsz meg bennünket. A politikusok hataloméhesek?

genevieve 2011.03.28. 13:23:26

@Peter_Cs: mondtam én,hogy csak két dolog biztos az életben:-D

mézescsók 2011.03.28. 13:23:32

@gibson: Pedig kár lenne, élveztem a hozzászólásaidat, de ez a Te döntésed.

@Kacat: A lehető legjobb végszó annak a méltatlan adok-kapoknak, ami ma este itt végbement, gratula.

@Bredan: Más dolog megbocsátani és más elfelejteni. Sztem egyszerűen nem mondhatta azt, hogy nem bocsátottam meg Évának, mert helyből visszakérdeznek, hogy és akkor mi van? Nem hiszem egyébként a megbocsátást, de ha mégis elhinné bárki is, akkor is biztos, hogy nem felejtette el. És lehet adni a showt arról, hogy majd odakint milyen jól megbeszélik a dolgokat és milyen jó is lesz. Nagy ívben letojják egymást, na jó, talán köszönnek, ha véletlenül összefutnának valahol. Különben kedvelem Jerzyt.
Egyébként akik most itt összeugrottak nem lenne egyszerűbb, ha elfelejtenék a dolgot és megpróbálnának túllépni? Az igazság nyilván valahol középen van ezesetben is.

Ha valakinek még lenne kedve visszatérni a fősodorra:

Az Anikó-Laci párosítást a csatorna részéről elkúrt ötletnek tartom. Két, ennyire össze nem illő embert nem nagyon találni a villában. Az, hogy Lacinak tetszik Anikó, egy dolog. Anikó talán kedveli a pasit, talán tiszteli is, de "párként" nem tudom elképzelni őket. És nem a korkülönbség miatt.

Ami végtelenül unalmas jelenleg (hetek óta) a Vv-ben, az az Alek-Éva páros. Ez a szerelek is meg nem is, az utállak is meg nem is, összetartunk meg nem is, ragozni lehet tovább, nagyon lejárt lemes. És azok, akik egyetértenek a műsorvezetők azon megjegyzéseivel, hogy olyanok, mint egy házaspár, továbbá azt is mondogatják, hogy miattuk érdemes nézni a műsort, megmagyarázhatnák nekem, hogy mi érdekes van még mindig a duett szappanoperájában?
Éva ismét nagyon intelligens volt, amikor a kertben Alekoszról beszélgetett Anikóval (hogy miért mondta, hogy lefeküdne vele) és természetesen őszinte is. Mármint valamelyikkel szemben.
Gigi-Jerzy - egészségetekre!
Hajrá Béci!

fran7 2011.03.28. 13:25:29

@Gee Halen: Nem jó helyre válaszoltam. Bocs.

Zelefánt 2011.03.28. 13:25:32

@fran7:
És értenek is ahhoz, amit csinálnak.
(Legalábbis meg vannak győződve róla.)
(Mi pedig meg vagyunk vesztődve.)
(Magyarszakosok most kíméljenek.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.28. 13:27:54

@Atok: Láttam, jó lenne ez a végkifejlet!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 13:28:08

@Atok: Ettől mindig elfog a röhögés. Béla elsírná magát, ha neki ilyen videoklipje lehetne.

Zelefánt 2011.03.28. 13:29:16

@mézescsók:
Ki az az állat, aki "összepárosította" a Szépséget a robottal?!...
(Vagy még mindig alszom?...)

Atok 2011.03.28. 13:30:00

@genevieve: Akkor nagyon ugyes! ;)

osgood 2011.03.28. 13:35:57

csendben megjegyzem: ezer.

Zelefánt 2011.03.28. 13:57:56

@Atok:
A James Bond-filmek kezdődnek így, bakker.
(Licence To Kill rulez.)

Albino Vernyul 2011.03.28. 13:59:47

@Zelefánt: Aleknak, a jovobol jott playboy lany, az egy robot, mint tudjuk...;)

Zelefánt 2011.03.28. 14:03:07

@Albino vernyul:
Szerintem a stílusától a robotribi is lefulladna.

osgood 2011.03.28. 14:07:20

@genevieve: Nekem? Én csak egyet írtam :)

Zelefánt 2011.03.28. 14:07:51

@genevieve:
Számolgatjuk, vagy pofázunk?...

osgood 2011.03.28. 14:08:10

@osgood: ...ööö.... illetve kettőt, bocs.

osgood 2011.03.28. 14:08:45

@osgood: ... mármint kettőt, de az előzőt meg ezt nem beleszámítva.

genevieve 2011.03.28. 14:14:37

@Zelefánt: is-is:-)

meg fogom a fejem, és megfogadom, hogy soha többet nem éjszakázom:-D

Szaffiblue 2011.03.28. 14:17:55

@Hódos Hajnalka: Hajni, azt ígérted, hogy válaszolsz. Én is válaszoltam a kérdésedre.
:(

Albino Vernyul 2011.03.28. 14:18:28

@Zelefánt: Maradjunk kepben, lefagyna... Bootolhatnak ujra Asimovek...;)

Zelefánt 2011.03.28. 14:19:01

@genevieve:
Most mennem kell, szétválogatni a borsót. (...az ocsútól?...Nem, az máshol van, de mindegy is.)
(Zűrprogram.)
Csáp!

I.Jenő 2011.03.28. 14:19:37

Ezt régen értékelték,mi történt:D

genevieve 2011.03.28. 14:21:41

@Albino vernyul: az drága ember már csak a túlvilágon bootolhat....

genevieve 2011.03.28. 14:22:14

@Zelefánt: oké, hagggyál csak itt

(duzzog és szájszélet remegtet:-D )

genevieve 2011.03.28. 14:23:08

@I.Jenő: várj:-)

hihihi, hehehhe, huuuhuu, vháááháááá
hahahhha:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 14:24:22

@genevieve: @I.Jenő:

Azt így kel:

...

...

MUÁÁÁHHHHHÁÁÁÁÁHÁHÁÁVVÁÁÁÁHÁHÁHÁHHÁÁÁÁÁHÁHÁHHÁ!!!

I.Jenő 2011.03.28. 14:26:35

@genevieve: Nem az igazi,de jólesett:)

genevieve 2011.03.28. 14:28:30

@I.Jenő: kitettem pedig a lelkem:-)

@Gee Halen: na, most az egyszer:-)

Albino Vernyul 2011.03.28. 14:34:28

@genevieve: Egyreszt meruljunk el a sci-fi kornyezetben, ahol barmi elofordulhat, es annak ellenkezoje is, de szerintem ertetted Te az Asimovos utalast...:)

genevieve 2011.03.28. 14:37:40

@Albino vernyul: ééénn genevieve, hogyne értettem volna (határtalan rajongó vagyok:-)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.29. 10:17:47

"egyenlő pályák, egyenlő esélyek. én biciklivel megyek"

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.29. 10:18:22

@pushpang: volt szólva, olvasd el a tegnapi posztnál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 10:21:56

@sixx: tudom, olvastam, láttam az előzményeket. Valahol meg is értelek.
De így azokat is bünteted, akik nem tehetnek arról, hogy páran ide jönnek szart keverni.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.29. 10:54:49

nem oldom fel a zárt, viszont nem zárolom az új poszt kommentjeit sem. addig, míg mindenki szépen játszik pajtásaival a homokozóban. ha valaki elkezdi felrugdosni a homokvárakat, kihajítom, ha ez nem elég, bezárom a játszóteret. mint az előzőnél.

mama ottmarad 2011.03.29. 12:02:23

Azt a sértődött fűzfán fütyülő rézangyalát annak, aki nem képes megemészteni, hogy mi itt páran jól érezzük magunkat!! Akkor is, ha hiányoznak páran közülük a szellemességükkel. Valahogy megemésztettük, és ment az élet tovább.
De mért mi szívjunk, ha valaki gyökér?
Ki kell hessentgetni, mint a szobába betévedő szentjánosbogarat, mert nem világít, csak zavart kelt.

El a kezekkel Hajnitól :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 13:22:00

igazándiból én nem tudom mi történt, de nem akarok újabb lavinát elindítani a kérdéseimmel,sőt azt sem szeretném, ha sixx itt is zárolná a kommentelési lehetőséget, de azért csak értetlenül kapkodom a fejem és csak lesek.
privátba esetleg valaki nem világosítana fel, hogy mi folyik itt?
előre is köszönet.

szepi79 2011.03.29. 13:31:18

@flanker: az anikóféle anyapötty kimaradt? :(
süti beállítások módosítása