Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 1x21 – Rendezvous

2011. március 17. 11:00 - Milo Rambaldi

Két rész van vissza az első évadból, fokozódnak az események, lógva maradtunk Denpasarban, mert az SD-6, a CIA és Khasinau emberei csúcstalálkoztak, azaz Dixon, Syd és Sark. Sydnek kínos a szitu, mert Dix ugyebár nem tudja, hogy CIA kettős ügynök. Egyéb frontokon Emily Sloane sorsa úgy tűnik, végleg megpecsételődött, mert kinyögte, hogy tud az SD-6-ról, ami ugyebár halálos bűn. Will barátunk pedig összefogott Jack-kel, igen, bármennyire is érdekes duó legyen ez, mert utóbbi ki akarja füstölni a Willt informáló kettősügynököt, aki veszélyes, mert tudja, Jack miért ijesztgette Willt.

Denpasarban Vaughn segít megoldani a helyzetet egy kézigránáttal, a pokol azonnal elszabadul, Sark az igazi Rambaldi parfümmel elrohan, őt Vaughn üldözi, Syd eközben a másik irányba kaftánkodik, de Dixon elkapja, bazi nagy verekedés tör ki, késsel, pisztollyal, Syd karja megsérül, Vaughn eközben legyakja Sarkot (nem először és nem utoljára), parfüm vissza, bilincs a csuklóra, majd a nap hőse otthagyja Sarkot és rohan megmenteni KémBarbiet, lecsapja Dixont, mint a taxiórát. Sark meg persze a bilincstől szabadulva ismeretlen irányba el. LA. Will játszik macska-egeresdit Jack utasításai alapján a kapcsolatával (Will azt hazudja, hogy hallott a circumference-ről, bármi is legyen az). KémFater szemében ott a riszpekt, mégsem egy pipogya állat ez a Will gyerek.

Sloane Londonban a Szövetség gyűlésén próbálja menteni a menthetőt. Erre a pofájába vágják, hogy tudjuk, te ölted meg a néhai Brióst, Roger Moore köpött, tudjuk, hogy kettős ügynök volt, na erre mit lépsz? Sloane csak ümmög-hümmög, majd közlik vele, hogy Emily maradhat a kórházban, oszt békében megnyuvadhat, ha kideríted, mi a fenét akar Khasinau. Élve akarjuk, nem halva. És nem akarunk több bosszúhadműveletet, mert aztán az asszony megy a levesbe. SD-6. KémBarbie helyeskedik Dixonnal, aki nagyon néz, majd elmeséli, hogy mi történt Denpasarban. Amikor Syd távozik, valaki természetesen nekimegy oldalról, Syd természetesen sziszeg, Dix természetesen ezt látja, és nagyon csúnyán néz. Főcím.

KémFater osztja ki lányát, milyen szervezés volt ez Denpasarban, a kurva anyád! Utáni hajsza egészen megőrjít. KémBarbie válasza... akkor te még nem tudod, amit én, Sark az SD-6 fogságába esett, hála Vaughnnak. Arvin és Sark köt mindeközben szövetséget, Sark bort akar, Sloane Khasinaut. Szerintem megegyeznek. Meg bizony, Arvin boldog. Syd és Dix mennek Párizsba, ott lesz Khasinau, de nem őtt kell elhoznia, hanem egy Rambaldi dokumentumot. Syd nem érti, ez meg miafasz, elkapom a rohadt állatját, de Sloane csak annyit mond, nem most, lányom. Marshall kérdi, jó a hangod? WTF? Eközben Weiss osztja Vaughnt, Sark a miénk lehetne, de te ott hagytad, helyette Sydneyért rohantál, bele vagy zúgva, mint ló a gödörbe, ennek itt és most vége kell, hogy legyen. Most az egyszer elvittem a balhét helyetted, de ennyi volt.

Will is Párizsba készül! Nofene, mindenki egy helyen. Jack meglepődik, de ha hív a Szajna, akkor be kell lökni az abszintos tejeskávét, és le kell buktatni a genya kettős ügynököt. Syd van még mindig egészen megzavarodva, mint vasorrú bába a mágneses viharban, senkinek nem kell Khasinau? Merthogy az ellenküldetés egy sima lapcsere, Vaughn meg úgy viselkedik, mint Kiss Eszter általános iskolai osztálytársam harmadikban, amikor melléültettek egy fiút. Álszemérmesen kurválkodik. Emily nem a kórházban akar kimúlni, hanem otthon, párnák közt, Arvin meg csak annyit mond, akkor intézkedem.

p>Párizs, Eiffel-torony, mindenki érkezik. Syd és Dix egy mobillal és egy gyűrűvel fogják Khasinau EKG-ját ellopni, mert ez nyitja a széfet, Sark eközben Khasinauval tárgyal, aki még nem tudja, hogy ex-főnök lett belőle. Khasinaut az asztalnál kell tartani EKG-ilag, Sloane fenyegeti Sarkot, aki ügyesen végigrendeli az étlapot a csigától a creme brulée-ig, pedig az Ember menne. Will és Jack egy kocsiban baszkódik, Will be van szarva, hogy kinyírják, de Jack szerint nem fogják, csak kicsit megkínozzák max, de nem nagyon, mert élve akarják. Ad is neki anti-igazságszérumot, ha szurkálni kezdenék. Will kiáll a megadott sarokra, és jól belökik egy mikrobuszba. Miért használnak az emberrablók MINDIG mikrobuszt?

 

A nap fénypontján, az első évad legröhejesebb jelenetében KémBarbie francia dízőzként tűnik fel a színpadon, Nina Simone Since I Fell For You-ját énekli komplett fahangon, és a kígyótesű csoda felvezetése közben Khasinaura tekeredik gyűrűstül. Engem emlélkeztet csak Khasinau a néhai Lázár György miniszterelnökre? Dixon lelopja a jelet a Nokia 3210-essel, rohan a széfhez. És ki érkezik az étterembe fegyveres felvezetéssel, na ki? Will, bazmeg! Khasinauék játszottak vele! Syd besokkol, amikor meglátja Willt, aki már meg is kapja az első adag nátrium-pentotált, hol hallottál a circumference-ről, fiam? Will válaszolna, de Syd érkezik, legyakja a genyákat, Will meg ordít egy akkorát, mint három másik, amikor meglátja KémBarbiet dizőzszerkóban. Mekkora rész ez már!

Syd és Will menekülnek, Will totális sokkban, Khasinauék észreveszik a csalást, meg azt is, hogy a széfet kirabolták. Érkezik KémFater jobbról, Syd ordít apjával, mit keres itt Will? Will csak annyit bír kinyögni, hogy ti ki a büdös franc vagytok? Jack és Syd kombinál, nem áll össze a kép, de arra jutnak, hogy Khasinau valamiért ŐKET akarja lebuktatni, nem az SD-6-ot, ezért használják Willt, akit eközben homokos festőtanoncnak öltöztettek, és így menekítik. Syd esketi, erről nem beszélhetsz senkinek, otthon találkozunk. Emilynek megkegyelmez a Szövetség, Arvin megnyugszik, Dixont viszont rémálmok gyötrik, Syd argentínai segítséghívása kínozza, mikor is az SD-6 helyett a CIA-t hívta ottani álnevén. Másnap meg is kérdezi Sydet, mi történt a karoddal? Oh semmi, drágám, sziklát másztam, zakóztam egy oltárit, és felvágta egy élesebb kavics a bal bicepszem, ne aggódj.

Syd és Dix sopánkodik, jól át lettünk verve Párizsban, de Sloane szerint nem. Merthogy a jó Arvin radioaktív izotópokat csempészett Sark italába, így tudják, hol van. Nem rossz... Sloane egyébként pedig megköszöni Sydnek, hogy nem jelentette Emilyt a kórházi magánszáma után. Syd egészen meghatódik, de Vaughn leoltja, Arvin Sloane egy szemét állat, te meg ne sírdogálj, bár szívesen vigasztalnálak. Ehelyett benyögi, hogy Will megy a tanúvédelembe, vagy beszervezik. KémBarbie tiltakozik, de ő is tudja, feleslegesen. Syd félelmei, hogy Will utálni fogja, alaptalanok. Meglátogatja a CIA házban, Will pedig hiába tud mindent, SD-6, CIA, Danny, egyebek, imádja Sydet, a legjobb barát a földön, megértő, szerető... na persze, mert halálosan szerelmes.

Sloane a kórházból utasít, kapjátok el szemét Sarkot Genfben, úgy váltogatja a főnökeit, mint már az alsónadrágját. Befut Dr. Mosoly, és közli, hogy Emily fájdalmai nem a limfóma miatt vannak, hanem az újranövő csontvelő miatt! Emily gyógyulófélben van! Arvin feje leírhatatlan, ezt nehéz lesz beadagolni a Szövetségnek. Genf. Sark persze sehol. Csak vérátömlesztéses zsákok! Wow! De hol van a mi Sark barátunk? LA-ben persze! A CIA házbeli őrök legyakását követően Will szobájába nyit és beleereszt egy golyót Willbe!!! Innen indul az évadzáró.

Címkék: alias
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása