Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X24

2011. január 08. 11:09 - Hódos Hajnalka

Egyszer, csak egyszer, csak egyetlenegyszer ne az ébredezéssel kezdenénk! Lilu, jó a sminked, béna a felsőd, haladjunk. Ildi hónaljig gumikesztyűben mosogat és morog mint a bóhás kutya. Ha harc, legyen harc meg hogy elég volt. És hogy ország-világ előtt, még ilyet. Elég volt a szende kislányból! Anikó már felébredt, gondolom, a reggeli első cigit szívja kinn, ő nem hagyná, hogy vele így beszéljenek. Ildi befejezte a mosogatást, fésülködik és még mindig hergeli magát, a cél az önmagáért való kiállás. Olyan szinten megaláztatok Évikém! Olyanokat mondott rám, nem is ismer, azt sem tudja, ki vagyok! Na, te is jóval kezdesz anya, Évivel szemben még nekem is be kéne melegítenem. Évi fel is veszi a kesztyűt, én adtam neked tanácsot, megmondtam, kiket válassz, azt is, hogy ne beszélj hülyeségeket, rajtam kívül ki mondott neked valamit is a szemedbe? De engem ne minősítsetek, és hidd el, tudok én dönteni! Vannak önálló döntéseim! Most megint támadsz, látod, ez van, állandóan támadsz. Ildi baszki, ha kijössz, gyere el egy hétre hozzánk, kinevellek, öreglány.

Szandika közeledik olyan fejjel, hogy az már önmagában rémisztő, na idefigyelj Ildikó, a faszomat mostmár. Itt óbégatsz, nem lehet aludni, és akkor mi a fasz lesz, ha te elveszted a türelmedet? Mi? Azt ne várd meg, amíg én elvesztem a türelmem! De miket mondtál rám! Amíg nem bizonyítod az ellenkezőjét, addig ez van! Ildi, ha fasza csaj lennél, itt kellett volna egy kancsó vizet Szandika arcába löttyinteni, az nem narancs, érted. Ildikó nem él a kínálkozó lehetőséggel, helyette Olivérnek mondja a magáét, Olivér biztatja, igen, kelj csak ki magadból! Éva beszól, na pont az Olivérhez kell jótanácsért fordulni, ezen kicsit feszkóznak, Évike, hagyjuk az ilyen megszólalásokat a későbbiekben, jó? Lesz itt még olyan Olivér-Éva cirkusz, majd meglátjátok.

Feladat van, ez mindig megterhelő mind fizikailag, de főleg szellemileg, főleg nekünk, semleges nézőknek, színjátszókört kell alakítani. Három jelenetet reprodukálnak, Gina sírás-rívása, Ildikó talpmasszázsa és Gombi hazatelefonálása. A csapatoknak a ruhára és a sminkre is figyelni kell. Béci olyan átéléssel Picurozik a telefonba, hogy még a nyála is fröcsög, ennek ellenére jót röhögök, Laci hozza a szokásos kiképzőtisztet mint báty, jó lesz ez, még Ildikó is jó, tényleg. Alekosz Szandika pink joggingjában egyszerűen fantasztikus és tegyük a kezünkre a szívünket, jobban is áll neki. Tudja is magáról, nézd meg, milyen seggem van, kérked és kacérkodik, és akkor még nem láttuk a szemöldökét, ami egyszerűen frenetikus. Gombi fején egy vileda felmosórongy, nem értem, de nagyon tetszik. Szandika mint Gina gyenge közepes, Béci istenkirály, Anikó mint Éva Oscarért kiált, Gombi mint Ildikó, hát behalok, hozza a figurát és jól áll neki. Olivér mint Gigi szőrös fülmelegítőben, hát végre lehet röhögni felszabadultan ezen a sok hülyén! A Villa Színésze és Színésznője Béci és Anikó, jogosan, taps, sőt, álló ováció, jó volt, köszönjük! Gombinak is tetszett, furcsa volt így kívülről látni a helyzetet, de nagyon örül, hogy Béci játszotta a karakterét, nem valaki olyan, aki nem áll hozzá ilyen közel. Ildikó is tudott nevetni, akiről paródiát csinálnak, az csak nem lehet szürke egyéniség, nem? De, de hagyjuk. A leggyengébb színész ma Lilu, úgy mondja az összekötő szövegeket, mint ahogy én vizsgázom nagyon gyenge napjaimon, én is erős gesztikulációval, mimikával és zavart mosollyal próbálom leplezni a tudás hiányát, nekem néha bejön és kapok egy gyenge kettest, Lilunak ma este nincs ilyen szerencséje.

Anikó menjen a riportszobába, mert levél várja. Huhogás és a már megszokott visítás kíséri útján. Norbi kedves lepattintós levelet ír, neki van egy kialakulóban levő két hónapos kapcsolata, arra szeretne koncentrálni, de drukkol Anikónak és szívesen látja a vv után egy fellépésen. Anikó kiakad, neki ez egy célja volt, amiért érdemes lett volna kimenni. Anikó, szar az élet, engem se vett észre Angus tavalyelőtt márciusban a sportcsarnokban és én is két hétig meg voltam sértődve, pedig az Angus volt, érted, nem holmi Király L. Norbi. Angus, érted?! Anikó sír. Kerek két percig, összespirálozza a hófehér Jysk műszőrme takarót, aztán felkel és jár, ez is megvolt, mégsincs este. Ahhoz képest, mennyire fáj neki, most erősnek mutatja magát. Zsófika ugrándozva előadja vigaszul a borzasztó köntösében, hogy „minden pasi disznó, egyet akar mind, bezavarni a málnásba a kicsi macit”, leborulok a jegyzeteimre és sírok. Kicsimacibazmeg, jó, én is láttam a filmet, de a Vaklármában a flikka-flakka mennyivel jobb poén, a mondja meg Johhanson doktor, most mire gondol pontosan, pina! Na arról ne is beszéljünk. Anikó cigarettafüstbe burkolózva ostorozza önmagát, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy ez összejöhet. Tiszta hülye vagyok. Én írtam levelet. Én írtam levelet, én, aki egy esemest nem vagyok hajlandó írni pasinak. Tiszta hülye vagyok. Á, nagyon gáz, fiatalabb is, mint én, mit akarok tőle?

Anikó, megnyugtatásul elmesélem, én egyszer elindultam bíborszínű melltartó-tanga-harisnyakötő, combig érő tűsarkú csizma, fekete bokáig érő kabát kombóban Valentin napi ajándéknak, és a taxiban jutott eszembe, hogy nem tudom az utca nevét, mert akkor kezdték kiépíteni azt a városrészt, és nem volt nálam telefon, na AZ gáz volt, érted, nem is akarom tudni, mit gondolhatott a taxis. (Az érdeklődő tömegek kedvéért elárulom, hogy kőkemény másfél órás gyaloglás után végül megtaláltam a házat, plusz két fokban, a Valentin napnak viszont lőttek, mert a pasim annyira röhögött, hogy, na legyen ennyi elég.) Gombi szerint Istennek ezzel célja volt. Ezen nem érünk rá ledermedni, mert azt javasolja, Anikó próbálja meg elénekelni a jólvagyokot, az segít. Esküszöm, ki fogom próbálni.

Jajnekem, esélylatolgatás van. Alekosz nagyon tart a párbajtól, de azért beszélget Ildivel. Egy légtérben. Az van, hogy Alekosz nagyon el van foglalva. Vannak teendői meg elintéznivalói. A Villában. A lábmasszázsnál is azért utasította vissza Ildikót, mert akkor ő így fejben készült a beszédére. Egyébként van kérdésed? Ne kultúrbarbározz, ha nem muszáj. Alekosz néhány másodperc gondolkodás után beleegyezik, aztán megkérdezi Ildit, nem érzed úgy, hogy zavarod az embereket? Nem. Miért, te úgy érzed? Igen. Most ezt nem fejted ki? Nem. Nemhogy nem fejti ki, neki most mennie kell. A riportszobában megtudhatjuk, ismét megtapasztalta, hogy az Ildikóval való kommunikáció csak rossz lehet. Inkább ott is hagyta. Ildi is esélylatolgat, Évát kérdezgeti, te a Gombit vinnéd? Vinném, és Ildi, ez nem korrektség kérdése. Benn Jerzsi nyíg, hogy az Éva azt javasolta Ildinek, őt vigye párbajra. Könnyed párbeszéd Éváról, Alekosz lefordíthatatlan mondataival, felviszi a szimpátiát, aztán zsupsz. De azért ő kedveli, mert a szellemi társa. Olivér szerint hatvan százalékban Szandika, negyven százalékban Éva esélyes a párbajra. Alekosz állítja, ez a nő akkor fog dönteni, mikor a műsorvezető ideszól, hogy párbaj van.

A tizenöt éves korban oly népszerű fekete-fehér-igen-nem játékot játsszák a lakók, aki veszít, iszik egy kupicával, Lilu hangsúlyozza, a büntetést a lakók találták ki, hihi, nem is tudja, hogy jutott eszükbe. Anikó a bebaszás igen kellemes stádiumában leledzik, bőrpír, jókedv, minden vicces és szép az élet, valószínűleg ennek köszönhető, hogy igent mond Alekosz kérésére, aludjanak együtt. Alekosz bioritmusára Anikó izgató hatással van, főleg, mikor ennyi pálinkát iszik. Anikó ágyaz és lefekszik, Alekosz biztosítja, hogy nemsokára érkezik. Alekosz számára az Anikóval való együtt alvás új értelmet ad az ittlétének, gazdagítja az ittlétét ezzel az új kalanddal, bár Anikó még mindig nem kifejezetten jó csaj a számára. Anikó, bármit csinálhatsz, csak ne menj a vasút sorra(töltésre? partra?) szalonnát sütni! Nézd lassan itt az éjszaka, vad álmok tágas otthona, Alekosz éjjel érkezik, száraz, kiégett aggyal, simogatja Anikó arcát és haját, de Olivér nem tud dögleni mert Éva sugdolózik, vihog és fészkelődik.

Éva, befejezted? Menj ki a nyugiszobába! Éva csapkod a párnával, Olivér felül, felejtsd el, hogy valaha itt alszol ebben a szobában! Éva visszafekszik, a hűvös januári éjszaka csendjét egy trottyos pupp szakítja át, Éva felröhög, Olivér őrjöngeni kezd, Éva, menj már a büdös picsába! De valaki fingott! És akkor mi van, aludnék bazmeg! Béci kötöget a nappaliban (ez az új értelmes feladat, mert giniszrekord kísérlet, azért, TI szavaztátok meg!), Olivér kiront a hálóból, kibebaszott módon elege van mosmá’ Évából. Béci sztoikus nyugalommal közli, neki is, látod, már iszom bánatomban. Olivér dühöng, miért nincs kuss lámpaoltás után, Éva, mint a rossz gyerek, megjelenik az ajtóban, csak kimegyek pisilni, és ez jó érzés nektek, hogy próbáltok engem…? Igen, mert megint te vagy az ártatlan bárányka! Megint! Csupán heten ébredtünk fel, mert te aranyosan susmorogtál, zörögsz, dudálsz, zenélsz! Éva nem érti, miért bántják. A záró képeken sír, ne bánts már, Olivér. Nekem az alvás a gyengém. Tudom, hüpp. Oli, ne haragudj, nem akartam. Jólesik ez, (Olivér átöleli), jólesik, ne haragudj, én nem vagyok rossz. De, az vagy Éva és ez még csak a kezdet, amit Olivértől kaptál, háháháhááááááá.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S. az isten. Nem hiszitek? Itt a bizonyíték. 

Címkék: vv4
514 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prolibusz 2011.01.09. 12:13:43

@Tortilla: nekem ebből az jött le, hogy Szandikát k.sokan szeretik, nem pedig az, hogy álomnő. A kedvencre megy az sms, nem pedig az "objektíven" értékelt példányokra (bocs a csajoktól). Én úgy gondolom, hogy a Villa lányai között jelenleg ő a kintről legtámogatottabb, és ezt nem azért mondom, mert én őt kedvelem a legjobban. Nem konyítok hozzá kicsit sem, de ez valamiféle alapvető pszichológia. Ez "Év sorozata" vagy sorozatszínésze is az lett a szavazásokon, amelyiknek a legtöbb rajongója van.

Szaffi B. 2011.01.09. 12:15:05

@K.Tomoceusz: Ez aranyos de nem, nem is tud főzni, meg nem is engedem be a konyháMba :))) nem adom a hatalmamat a család felet :)))))))))
Mosogatni sem szokott.
Zsófit ő irítálónak tarja.

Ancilla 2011.01.09. 12:16:24

@K.Tomoceusz: Dehogy akadtam! Csak figyelem a reakciókat meg az arckifejezéseket.

Egyébként itt van egy cikk Alekoszról. Az anyukájának sincs sokkal jobb véleménye róla, mint nekünk... (ha a sorok mögött olvasunk):
www.nlcafe.hu/sztarok/20101204/vv_alekosz_edesanyja_a_fiam_meg_nem_erett_a_csaladalapitasra/

Tortilla 2011.01.09. 12:18:52

@prolibusz: jogos.
Már egy ideje olvasom a kommentjeiteket, és érdekelne, hogy szerintetek ki fogja megnyerni?
Mert jelen pillanatban elég sok esélyest látok, kiindulva a korábbi évadokból, és ismerve a jelenlegi helyzetet.
És most nem az a kérdés, hogy kit bírtok a legjobban :)

Ancilla 2011.01.09. 12:22:50

Lehet, hogy nagy pszichológiai tájékozatlanságról teszek most tanúbizonyságot, de mégis valaki magyarázza már el nekem, miért szereti a nép annyira Szandikát???

Lanois 2011.01.09. 12:22:57

@gibson: Lacitól szerintem nem félnek bent. Olivér is mindenki elött letekegolyófejezte, meg szivatták a nutellás wcvel. Szerintem a többség inkább szereti. A hasát.

gibson 2011.01.09. 12:24:12

@Trollszpré: hát, hogy Laci mennyire nagy szakács, azt nem tudom, de a kovetkezőket láttam a múltkor élő adásban:
Lacinak nem volt elég a krumplis lasagna, vagy mi az isten, amit a Gigi készített, ezért elhatározta, hogy csinál még marhahúst. Kockára vágott hagymát, majd kért egy edényt az éppne mosogató Ildikótól. Ildi adott neki egy lábast, de szólt, hogy "vigyázz, van még víz az alján". Mire Laci: "nem baj, az úgyis kell bele" (WTF???)
Felteszi a "vizes" lábast a tűzhelyre, melegedni, majd megkérdi az egyik csajt, milyen olajat használjon. Mondják neki, hogy olívát (hogy miért olíva olajon akarnak hagymát és húst pirítani, azt most hagyjuk). Aszondja Laci, okés. Beleönti az olívaolajat meg a hagymát a vizes, forró lábasba, majd elkezdi kevergetni. Egyszer csak, ugye, amikor az olaj elér egy bizonyos hőfokot, kölcsönhatásra lép a vízzel, és egy nagyot sercenve arcon fröcsköli a lelkesen kavargató Lacit, aki az ijedségtől egészen a hűtőig hátraugrik, egy hangos "aztakurva!" kíséretében...
Szal nem egy Jamie Olivér azért a Laca sem :D

Szaffi B. 2011.01.09. 12:24:35

@Lanois: Olivér szándékosan próbálja gyengíteni a háta mögött a többiek szemében ezekkel a fikázásokkal (pl már nem is edz, csak zabál, stb).

Szaffi B. 2011.01.09. 12:25:23

@Ancilla: Szandikát szeretik, vagy Szandikán röhögni?

gibson 2011.01.09. 12:25:25

@Lanois: nem attól félnek, hogy megveri őket, hanem attól, hogy odakint sok ember szereti. Pedig annyira nem. Így értettem.

Ancilla 2011.01.09. 12:25:39

@Lanois: Meg - szerintem - irigylik Lacit: a biztos egzisztenciájáért, a nyugalmáért. Főleg Olivér, akinek 32 éves korára nincs semmije.

Szaffi B. 2011.01.09. 12:28:12

@gibson: Oké, nem dzsémiolivér, de még ki főz rajta kívül (sztem: Gigi, meg Ildi aztán ennyi)

prolibusz 2011.01.09. 12:29:10

@Tortilla: nem tudom megjósolni, csak találgatni tudok az érzéseim alapján - a jelenlegi felállás szerint.

- A Tölgyessy D. által első helyre "jósolt" Jerzyről azt gondolom, hogy féltávon ki fog esni, nem tartom esélyesnek a győzelemre.
- Olivért én -ha sokáig marad benn- második-harmadik helyre esélyesnek találom, a végjátékban fog alul maradni.
- Ha a testvéreket nem bontják meg, el fognak tudni evickélni az első 4-be
- Alekoszt is top3-ba tippelem
- Évát Olivér és Alekosz fogja kipöccenteni a Villából, ha más nem lesz elég erős, de, ha közel kerülne a végcélhoz, pillanatok alatt kiejtik
- Anikó ( <3 ) nem kerülheti el a sorsát, ki fog esni
- Zsófi -ahogy az előbb már valaki írta- 1-2 kör múlva fogja a legtöbb szavazatot kapni
- Laci az az ember, akit én nem várok, csak a középmezőnybe, mégis el tudom képzelni, hogy nagy a rajongótábora idekint
- Szandika top4-es, esetleg döntős is lehet, egy Alekosszal vívott "elődöntő" esetén szerintem ő menne vissza
- Gombi ezzel a stílussal, amit képvisel, szerintem esélyes a fődíjra

Gombi - Olivér döntőre tippelek, ahol a "tróger" alulmarad az idealizmussal szemben.

Ancilla 2011.01.09. 12:29:22

@Trollszpré: Én nem tudok Szandikán röhögni. Inkább szégyellem, hogy én is nő vagyok (vagy, hogy ő is nő).

Szaffi B. 2011.01.09. 12:29:39

@Ancilla: meg: nem tudják megfejteni, mert oké nem agysebész, de nem az ő szintjük + nem is adja ki nagyon magát.

Tortilla 2011.01.09. 12:29:53

@Trollszpré:
szerintem is...
és bárki bármit mond, nem egy hülyegyerek...

Szaffi B. 2011.01.09. 12:30:29

@Ancilla: Én sem. Egy darabig bírtam, de már gyúlölöm, kis "patkány" és beszari is.

Szaffi B. 2011.01.09. 12:32:07

(ű, nézzétek el nekem a sok melléütést.)

Szaffi B. 2011.01.09. 12:35:02

Sokra mentek a wc-s szívatással. Laca felemelte a hangját, de se alpári, se agresszív nem lett, valódi konfliktus ki sem alakult. Szerintem neki abban van az "ereje" hogy kiegyensúlyozott és fegyelmezett.

K Tomoceusz 2011.01.09. 12:35:31

@Ancilla:
Egyébként itt van egy cikk Alekoszról.

Elolvastam . Őszíntén és szépen beszél a mama a fiáról . Abban is igazat adok neki , hogy nem árt a gyermeknek egy kis villaélet . Inkább az ottaniakat idegelje , mint őt .
Ezért is szurkolok a szüleikkel együttélő fiataloknak , maradjanak minél tovább versenyben . A szüleik hadd érezzék a nyugalmat és az üres lakást .
Menjen haza a Laca !

Lanois 2011.01.09. 12:43:25

@gibson: Én se arra gondoltam, hogy te arra gondolsz, hogy a villalakók arra gondolnak, hogy a Laci megveri őket, mert annak még örülnének is, ha kijönne a Laciból a Zsuzsi. És alapvetően nem is az határozza meg a viszonyukat vele, hogy mennyire tartják népszerűnek kint. Hanem egyszerüen ő egy normálisabb mindenki felé nyitott és védelmező karakter, akivel úgy el lehet lenni különösebb feszkók nélkül. És ő nem nagyon ad rá okot, hogy megjelöljék.

prolibusz 2011.01.09. 12:43:56

A folyamatos élő adás pedig sokkal érdekesebb, tisztább képet festene a jelenlegi viszonyokról, jóval több dologról kapnánk tisztább képet. A sokadszorra levetített 3 hetes -esetenként odabent mindössze negyed óra nézeteltérést okozó- konfliktusok a manipuláción kívül semmilyen célt nem szolgálnak. Ildin én látni véltem, hogy az Éváról utoljára bejátszott kis videó billentette az ő irányába a döntést, biztos vagyok benne, hogy egészen odáig hezitált több ember között.

Nem hiába nincs 24 órás live stream, ha nem is túl nagy mértékben, de módosítaná a műsorkészítők manipulációs eszköztárát.

Flood 2011.01.09. 12:44:17

@Tortilla: Bétzi, ez nem is lehet kérdés :)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.01.09. 12:45:25

@gibson: hehe ez jó. bár lehet h csak az adrenalin miatt csinálta. kell valami izgalom abban az ingerszegény környezetben.
amúgy a buci megint kólázik nem? önfeledten röhög a saját hülye poénjain, nem paráztat (annyira), stb

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 12:48:02

@Lotyó Bridzsida: Szerintem Évi nagyon is érzékeny, és épp emiatt lett olyan agresszív. Tudat alatt úgy érzi, "fel kell fújnia magát", hogy ijesztőbbnek látszódjon, és ne bántsák. Csak azt nem veszi észre, hogy ezzel az "azonnali támadás" attitűdjével pont, hogy ellenséges reakciókat provokál ki maga ellen.

Szerintem nem lenne olyan utálatos, ha valakinek lenne türelme hozzá, éreztetné vele, hogy kedveli, és megbízhat benne. Csak a villatársainak ehhez se kedvük, se idegzetük...

YessicaHard 2011.01.09. 12:55:06

Én annak is annyira tudnék örülni, ha Éva kint maradna! Lehet,hogy velem van a baj, de nem bírom elviselni ezt a nőt!Iszonyatosan irritál. Bárcsak valami csoda folytán kiesne! De tudom, nem fog, kell a műsornak.

Tortilla 2011.01.09. 12:57:20

@YessicaHard:
nem veled van baj.
Rosszindulatú, hisztis, egoista, buta.

K Tomoceusz 2011.01.09. 12:58:37

@prolibusz:
hogy egészen odáig hezitált több ember között.

Ildink , már azzal beköltözött be , hogy vissza fog vágni Évánknak a törtetők küzdelme utáni 4:2 - es vereségért . Nem lenne nő , ha ettől a szándékától bármilyen mással történő csipcsup veszekedés eltántorítaná .
Ettől függetlenül gyönyörű volt , ahogy a 3perces monológjában letaplózta a Rácz ikreket .

pleb 2011.01.09. 12:59:30

@YessicaHard: Nekem van egy olyan megérzésem (nem tudom miért) de most ki fog esni Évi, pedig Ildi nagyon szerencsétlen, Leonidasztól is szürkébb. Akkor még rokonszenveztek vele a nézők, de sztem most már a legtöbb néző utálja. Bár attól függ, hogy a rokonai, ismerősei mennyi sms-t áldoznak érte.

YessicaHard 2011.01.09. 12:59:51

@Tortilla: Az "idegbeteg" jelzőt kihagytad. Pedig...

Lanois 2011.01.09. 13:01:11

@King of Shadows: "Szerintem nem lenne olyan utálatos, ha valakinek lenne türelme hozzá, éreztetné vele, hogy kedveli, és megbízhat benne. Csak a villatársainak ehhez se kedvük, se idegzetük..."
Itt van az Alkesz. Ő türelmes vele, érezteti vele, hogy kedveli, oszt mégis dúl-fúl folyton. Évával az a baj, hogy a legapróbb kritikát sem bírja feldolgozni, és tanulni belőle, hanem azonnal lehülyéz mindenkit, függetlenül attól, hogy jogos e a kritika vagy sem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:01:23

@Tortilla: Szerintem Gömbi, azon egyszerű oknál fogva, hogy néhány támogatója állítólag MILLIÓS nagyságrendben küldött rá SMS-t a beszavazóján. Ha ezt bent is tudják, nem hiszem, hogy ki merik szavazni/hívni.

Egyébként látszott is, hogy szántszándékkal ki akarta hívatni magát, először Évával aztán meg Olivérrel, és amikor ez nem jött össze neki, kisakkozta, hogy inkább kis(z)avaztatja magát, és majd ő kihívja Évát.

Csak ez utóbbit is lqrta...:D

Tortilla 2011.01.09. 13:02:22

@YessicaHard:
tuti, hogy van valami zakkanása.
Az a szánalmas elképzelése pedig, hogy ő ezek után a médiában fog elhelyezkedni, nevetséges...
Ahhoz azért kell valami minimál gógyi, hogy legalább el tudd adni magad.
Esetleg valaki be tudja linkelni a bemutatkozó videóját? nem találtam sehol, most már érdekelne.

Lanois 2011.01.09. 13:02:59

@YessicaHard: "Bárcsak valami csoda folytán kiesne! De tudom, nem fog, kell a műsornak."

Sajnos én is azt hiszem, hogy csak az Úristn segíthet rajtunk.

YessicaHard 2011.01.09. 13:03:44

@pleb: Bácsak igazad lenne! De sajnos, nem hiszem hogy hagyja az RTL. Ez a nő baromi sok konfliktust generál, és ha kiesik, még a mostaninál is unalmasabb lesz a műsor. Persze jót is tehetne a játéknak, mert Olivér, Szandi és Alekosz beszarna kicsit, ők nagyon biztosak a dolgukban, Éva meg pláne (folyamatosan hangoztatja, hogy ő milyen erős egyéniség), ha egy "nagyvadat" hagynának elhullani, a három másik is összetojná magát,a gyengébbek meg beerősíthetnének. Én bírnám ezt a verziót nagyon.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:05:49

@Lanois: Ha jól emlékszem őt meg is védte. Valami olyasmit rikácsolt, hogy:
"Ott van például az Alek. Egyfolytában b@sztatjátok, hogy pszichopata, meg izé, de könyörgöm, MÉR'!?! Teljesen normális! Nincs semmi baj vele!!!:@". :)

Flood 2011.01.09. 13:07:39

@Trollszpré: Amúgy ezt nem értem, elvileg minden nap leírják, h milyen kaját kérnek be. Miért nem kérnek fagyasztott pizzát, meg olajban megsüthető fagyasztott cuccokat, azt még a legbénábbak is el tudják készíteni :)

Mondjuk az is szégyen, h pl. Éva nem tud főzni (ha nem akar, az is gáz). Egy 27 éves nőtől bőven elvárható már sztem, hogy akar így magának férjet fogni? Mert a külsejével, személyiségével nehéz lesz...
Meg pl. Olivér, Alekosz? 30 felett is még a mama főz rájuk? Ez aztán tényleg nagyon vagány!

A másik oldalról meg, akik főznek a csapatra, tényleg tök nagy szívességet tesznek. Mert rendben van, h legalább ez is egy időtöltés, de pl. a takarítással ellentétben itt közvetlenül jót tesznek olyanoknak is, akiktől kb. csak baszogatást kapnak. Nem csodálom, h néha besokallnak ezen a szorgalmasabbak.
(Amúgy a mosás hogy megy? Azt is 1-2 önkéntes végzi az egész brigádra?)

JanCsi 2011.01.09. 13:11:50

Tudom, tudom Hajni gyógyulgat és zsákmányállat máját mossa egy névtelen patakban, de akkor is... már tűkön ülök :DDDD

Augur 2011.01.09. 13:14:06

hű látom Laca bácsi bejön a hölgyeknek, egész helyes kis kortesbeszédeket írtatok mellette. Laci ugyanolyan átlagember, mint Ildikó, ergo nem is érdekes. ha magunkat látjuk a tévében, arra csak bőszen bólogatni lehet, ha olyanokat, akik teljesen mások, akkor lehet borzadni, viszolyogni, hányni. utóbbitól nő az adrenalinszint, van akinél az endorfiné is:)
ps.:Laca villogó kék szemei és tökéletesen átlagos agyi képességei ellenére bődületes logikai zsákutcákat dumál:D

Szaffi B. 2011.01.09. 13:14:46

@Flood: Ha én lennék bent (ami kizárt dolog, de tegyük fel) én is egész anp tennék-vennék főznék, futnék, edzenék. Egyrészt lekötöd magadat, másrészt valamilyen szinten ad egy napirendet. A leglustábbaknak borult fel legjobban a bioritmusa (nem tud aludni, nappal alszik, mindig fáradt.) Harmadrészt sok konfliktusból is kimaradnak, amik a döglések, és dohányzós beszélgetésekkor vagy eredményeképpen generálódnak.
Lacinak Giginek egyelőre úgy tűnik ez a taktikája, sztem nem rossz.
Mosás: egyszer láttam Gigit mosni valami fekete mosógép van szerintem ott ahol a "nutellás" budi.

Szaffi B. 2011.01.09. 13:16:15

@Flood: Ahhoz is lusták, hogy a gyasztott pizzát megcsinálják. + gondolom nem akarnak csipszen élni, mert hízni sem akarnak.
Ez a vidijó tanulságos: valovilag.hu/video/112661

Lanois 2011.01.09. 13:17:07

@King of Shadows: Igen, jól emlékszel, csak azt tudja szeretni, aki nyalja.

pleb 2011.01.09. 13:17:17

Amúgy sztem Éva fog kiesni jövő hét szombaton, mivel a csatorna nem engedheti meg, hogy tovább legyenek ezek a diszkriminatív megjegyzések (cig*nyozások, zsidózás), ezért az RTL Klub biztos manipulációba fog.

prolibusz 2011.01.09. 13:17:35

Nézegettem a kommenteket és az előző évás párbajnál is többen írták, hogy nem fog visszamenni.

Közben azon gondolkodok, hogy a "Párbaj" mennyire irreleváns, hülye elnevezés, hiszen, mikor ott ül a két delikvens a székben, mindent csinálnak, csak nem párbajoznak.

Szaffi B. 2011.01.09. 13:18:16

Éva nem csak főzni nem tud, hanem eldugult miatta a tusoló lefolyója, ui bent hagyja a haját miután megmossa. :SSSSSSSSSS
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Tortilla 2011.01.09. 13:18:22

@Hmmcsike:
köcce, nekem az kéne, ami a saját videója volt, ezt már megtaláltam korábban.
Mondjuk most már nem is érdekel annyira :)

pleb 2011.01.09. 13:20:20

Nevetséges, hogy Éva igazából nem Ildi rajongó táborával fog "párbajozni" (mivel Ildinek nem nagyon van tábora), hanem a saját maga ellentáborával :D

Flood 2011.01.09. 13:22:02

@Trollszpré: Jaja, ez nekem is eszemben volt, bele is akartam írni a hsz-ba, h ki a profi séfek munkája iránt is érdekes módon Alkesz, Oli & Éva mutatta a legkevesebb érdeklődést.

HúszTíz 2011.01.09. 13:24:06

Jöjjön má' az új poszt, mert már határozottan hiányom van :-D

haruka 2011.01.09. 13:24:51

@slara: Úgy tűnik, Évának sikerült 2 év alatt 10 évet öregednie.

prolibusz 2011.01.09. 13:25:29

@slara: legalább konzisztensen hozza a formáját, nem sokat változott a hozzáállása. Szemrevaló kis csitri volt, némi sport is talán befigyelt, de mára egy lepukkant idegroncs lett :)

Tortilla 2011.01.09. 13:25:57

@prolibusz: és ahogy mondta, őrjöngés van...

K Tomoceusz 2011.01.09. 13:26:24

@Tortilla:

Akkor itt egy másik . 25 évesen még teljesen más volt a szentem .
szexplaza.hu/2010/12/bauko-eva-a-pinajat-simogatja/
A címtől ne ijedj meg , az egy másik történet .

K Tomoceusz 2011.01.09. 13:29:40

Bocs ... ez már volt
Máskor sokkal jobban figyelek .

pleb 2011.01.09. 13:30:47

ez a kép a meztelen Éviről egy photoshop eredménye :D

gibson 2011.01.09. 13:31:02

@prolibusz: így van, a párbaj maga a végeredmény szempontjából már majdhogynem irreleváns, hiszen az emberek nagy többsége már előre tudja, hogy ki a szimpatikusabb neki, ergo kire fog szavazni. A szavazatok 70-80 százalékát már nem befolyásolja, ami a párbajon történik, ebben biztos vagyok.
A semleges nézők azok, akiket valamilyen szinten megérinthet a párbaj: én például a múltkor olyan szinten felhúztam magam a leonídász gyerek erőltetett jópofáskodását látva a párbajon, hogy bár azelőtt soha nem tettem ilyesmit, és nem is érdekelt azt megelőzően, hogy melyikük fog visszakerülni a villába, de dobtam Évikénkre egy emelt díjas esemest.
De ez a része a szavazatoknak elenyésző lehet, egy-egy kósza sms a rajongók/családtagok több tucat voksával szemben.

prolibusz 2011.01.09. 13:31:23

@K.Tomoceusz: Köszönöm, én ezt még nem láttam. A videótól jobban megilyedtem, mint a képtől meg a címtől ;)

prolibusz 2011.01.09. 13:32:56

@prolibusz: ráadásul nagyon megiLYedtem, mint az látható

@gibson: szóval miattad ment vissza ez a hárpia! :D

gibson 2011.01.09. 13:33:50

@K.Tomoceusz: te, ez a Bár 2.0 ez tavalyi történet, nem? Ha tavaly 25 volt valaki, az az idén hogy lehet 28?

Hmmcsike 2011.01.09. 13:36:15

Én még csak most néztem meg Évike profilját...

"Legnagyobb félelmem: félek, hogy negatívan állít be a média"

Nem találok szavakat :D

Tortilla 2011.01.09. 13:42:38

Alekosz rendmániás jelzővel ment be???
Ehhez képest a kisujját se mozdítja bent.

haruka 2011.01.09. 13:42:44

@gibson: 2008-ban volt, Éva meg 1983-as.

K Tomoceusz 2011.01.09. 13:44:30

@gibson:
Most azt kéne mondanom , baromira otthon vagyok Bár 2.0 - ban , de sajna ez sincs így .
Békésben nem tudom , hogy számítják az életkort . Annyit tudok , hogy a kutyáknál az első kettőt nyolccal szorozzák , a többit héttel . Lehet , hogy itt is van valami csűrcsavar .

prolibusz 2011.01.09. 13:47:20

@Tortilla: Okostojás. És mint tudjuk, a zseni átlátja a káoszt :)
Amúgy ismerem a fajtáját, a saját kis kuckójában rendet tart, minden reggel beveti ágyát, fel van háborodva, ha valaki összekuszálja a dolgait, netán odapiszkít a vackába, de ő az első, aki összesz@rja a budit, majd kisunnyog, a poharat feltűnés nélkül beleejti a mosogatóba és továbbáll, szemetest még életében nem vitt ki stb. Rengeteg ilyen emberrel dolgoztam

YessicaHard 2011.01.09. 13:51:58

Alekosz lakását má kielemzte itt bárki? Az is egy kész tanulmány. Az egész egy nagy faragott bár, az a néhány könyve, ami van, az is a bár polcain. A falon festmény egy cigánylányról (leírhatatlan) meg Petőfi Sándor arcképe. Komolyan mondom, szörnyű. Semmi otthonos nincsen benne.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:52:30

@Trollszpré: Szerintem csak azért tette Gömbire, mert (akkor még) el akarta kerülni a konfrontációhoz vezető helyzeteket, és azt a jelölést meg tudta indokolni azzal, hogy "Ő úgy is ki akar(t) menni."...

prolibusz 2011.01.09. 13:54:24

@YessicaHard: lehet, hogy pont fordítva van, és a család kocsmájában lakik (alszik) az örökös

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.09. 13:55:10

@Hmmcsike: Akkor azért olyan feszült, mert a legrosszabb rémálmában van, már több mint egy hónapja, és nem is tudhatja, hogy mikor fogja már valaki felébreszteni... :D

gibson 2011.01.09. 14:00:04

@haruka: Most pedig már 2011 van, nem 2010. Így már minden világos! :)

Ancilla 2011.01.09. 14:00:49

indavideo.hu/video/vv010818301900
Érdemes megnézni: Alekosz és Éva. a két lusta életélvező beszélget a Rácz testvérekről, Olivérről, Laciról.

Tortilla 2011.01.09. 14:00:57

@HúszTíz: valamelyik este a fókuszban beszéltek a rokonok arról, h ki mit kezdene a nyereménnyel, ott is mutogatták.

YessicaHard 2011.01.09. 14:08:18

@HúszTíz: A bemutatkozó filmjében, meg igen a Fókuszban is. Hát az minden, de nem lakás.

HúszTíz 2011.01.09. 14:08:55

@Tortilla: Na majd utánanézek neten. Szóval a piázás akkor családi hagyomány náluk :-D

haruka 2011.01.09. 14:10:13

@haruka: Ja igen, a képeket kell nézni.

HúszTíz 2011.01.09. 14:12:48

@haruka: Ilyen munkái voltak és ebből élt ?? Komolyan mondom, akkor kurva jó élete volt :-P

Szaffi B. 2011.01.09. 14:29:20

@HúszTíz: hehehe, az anyja-apja pont úgy beszél mint ő.
Alekpapa: szeret otthon lenni, vonzza a lakás, tehát a helység vonzza magát.
Alekmama: ő ezt meg fogja rakni

WTF??? :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.09. 15:09:57

@prolibusz:
Namost taktikázás náluk azt jelenti, hogy "azért raktam rá a jelet, mert MEGISSZA a boromat" by Éva
"azért őt jelöltem, mert XY azt mondta, NINCS KEDVE párbajozni" by Olivér
"nem lehet vele együttélni" by tudomisénki

Ezek után bármi érdemit várni tőlük... hát szóval előbb fogom pofozni a lócitromot, mert több értelme van.

47pcc63 2011.01.10. 03:38:36

Nem bírom Ildit, de jelen helyzetben valószínűnek tartom, hogy miután Éva az utóbbi napokban totál lealázta magát, Ildi fog vissza menni.
Éva az őrülettől, hogy őt Hívja ki Ildi teljesen elveszítette minden önkontrollját és valahol érzi is, hogy nincs esélye Ildivel szemben. Délután az eldugott bor előkerült és Évának nem volt elég egy pohárral, erre majdnem megitta Jerzsiét és még az Alekoszéból is kért.
Egyébként az sem volt gyenge, hogy szólt neki Oli, hogy ha mégis ő megy ki - Éva - párbajozni, lehetőleg ne pakolja ki az egész fürdő szobát, legalább egy db szappant hagyjon ott neki.
Erre Éva, csak annyit mondott, hogy a múltkor is azért pakolt ki a párbaj előtt, mert ha nem ment volna vissza, neki otthon nincs semmije csak öt ezer forintja és egyébként is itt bent a villába tudják pótolni a cuccot, mert amit kérnek azt kapnak.
Na ez undorító!!!!!
Hajrá Ildi!

Hmmcsike 2011.01.10. 10:42:17

@47pcc63:

Nálam is ez a boros történet verte ki a biztositékot. Nem láttam még ehhez hasonló delcsis qrvát....pedig kocsmában is dolgoztam már. Tényleg undoritó amit művel! Az ország szégyene! Nagyon remélem, hogy kinnt marad!

47pcc63 2011.01.10. 15:44:02

@Hmmcsike:
Ildi jól beválasztott.Sajnos nem Ő fog visszamenni.Csak azért is kampányolni kellene az Ildi mellett.Nem a kedvencem az Ildikó,de az Évát meg kellene már leckéztetni.Ne érezze már hogy mindenkin császároskodhat ! Ilyen nőkkel,mint ez a basáskodó,rossz indulatú,minden it kioktató,szemét séggel érvényesülő nőkkel a kinti világ is tele van.És akik némi emberségi értékekkel is bírnak,és nem azzal foglalkoznak,ho gy kit hogyan lehet kibeszélni,mega lázni,őket meg az Éva félék elnyomják a kinti világban is.Nagy lecke lehetne a kint lévő összes Éva utánzatnak ha Ildi menne vissza a villába,hogy nem a mások elnyomása a nyerő az EMBERI társadalomban,é s nem kívánatos személyek az Évikék a normál viselkedési közegekben.

47pcc63 2011.01.10. 15:46:17

@Hmmcsike:
Éva közeli: Figyeljétek meg az undok magabiztos mogorva ki ha én nem pofáját amikor közelről mutatja a kamera. Undormány ez a [MoD] teljes egészében. Az még rátesz,hogy úgy olvasta fel az sms-eket pl: Ildiről,mintha ott sem lett volna az érintett.Röhögve gúnyosan üvöltve torkaszakadtábó l visítozva az üzenetet Ildinek. Milyen ember az ilyen? Hogyan válik egy ember ennyire gonosszá? Gusztustalan a viselkedése!!!! !!!!!!!!!!!!

Hmmcsike 2011.01.10. 15:49:25

@47pcc63:

Szerintem Éva nem az az "elnyomó" tipus itt kint. Ha ott bent nem lennének kamerák, vagy szabályok, akkor már rég megverte volna valaki. Kint nem merné ezt csinálni, mert nagyon rosszul járna. A közelemben biztosan :D
süti beállítások módosítása