Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 9x06 - Hídfőállás

2010. március 07. 12:00 - the black ball

Random sivatagos-szabadjaffás bolygón járunk, ahol egy hírnök vadul meséli a homoknak az Oráj akaratát, amikor jönnek a jaffák, és fegyvert fognak rá. Megmondják neki, hogy büdös a szája, menjen innen, és a hamis istenéből sem kérnek. A szemét meg nézesse meg, mert a szürkehályog nem játék. A hírnök megsértődik, és járvány helyett elrepíti a jaffákat nagyon messze, aztán a kapu körül felhúz egy erőteret. Odahaza nem tervezett aktiválás, csak szöveg jön, az is kukacul. A többiek kosaraznak, Teal’c és Vala aláz, Mitchellt többször látni a hátán, mint a lábán, Daniel meg csak van. Az üzenet egy Nerus nevű kukactól jött, Baál egyik talpnyalójától. Egy dagadt zabagép, ennek ellenére egy zseni a goa’uldok között. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy van egy melója a számunkra.

Vala szerint nem szabad ide beengedni, pedig csupa jó dolgot mondott rólunk. Amióta elkalapáltuk Anubiszt, bekerültünk az intergalaktikus spílerek közé, szóval már nyomatják is a Tau'ris bögréket. Valami fontos katonai információja van, szóval beengedjük. Nem túloztak itten, Nerus bizony el tudna bújni a kondában. Gyorsan visszanézünk a hírnökhöz, mert úgyis mindenkit az érdekel most: megvan, megvan, löki a dumát a homoknak, a jaffák meg lövik botfegyverrel az erőterét, ami tágul. Kb ennyi, gyerünk vissza. Nerus megdicséri a magnélküli szőlőnket, aztán átvált emberi hangra. Mint az kiderül így pár év után, igazából nem is muszáj a kukacoknak torz hangon beszélni. (Azok a beképzelt tok’rák, ej-ej)

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 9x05 – Isteni hatalom

2010. március 07. 10:00 - Llew

Négy rész után újabb személyes információt tudunk meg Mitchellről. Ő is szereti a zselét. Csak ő a pirosat. Mondja valaki, hogy az írók nem értenek a karakterépítéshez. A békés étkezést Vala zavarja meg, aki a jelek szerint megunta Daniel bosszantását. Annyira unatkozik, hogy még küldetésre is menne, hisz minden szükséges képességgel rendelkezik a CSK tag legyen. Tud bánni a fegyverekkel és elragadóan vonzó. Az asztalon lévő jelentés szerint a hírnökök már 43 bolygón tűntek fel, ő pedig történetesen jó kapcsolatban áll az egyik lakóival. Bíznak benne. Mitchellnek több se kell, már rohan is Landryhez, mondván, akik Valában bíznak, azok biztosan nagy veszélyben vannak.

Hamarosan meg is érkeznek az Abydoss 2-re, hogy továbbra is megoldható legyen pár kocsi homokkal, ha éppen nem egy Vancouver típusú bolygót álmodnak meg a forgatókönyvírók. Kint szédeleg pár ember, de a piramis tróntermében senki, amit Vala örömmel konstatál, és már rohan is átöltözni egy kisebb terembe, mert anélkül állítólag nem ismernék meg. Közben jön egy helybéli, de azonnal elrohan, majd pár haverral és botfegyverekkel tér vissza, hogy istenük, Quetesh nevében fenyegesse Mitchelléket. Alig kezdődik el a csevegés, térdre borulnak, mert a fiúk háta mögött megjelenik a goa’uld hangon beszélő Vala.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

A Kaméleon 4x13 - Ghosts from the Past

2010. március 06. 10:00 - missparker

Misztikus kezdés, Központ este kívülről, alagsori cella Angeloval belülről. Angelo felriad álmából, magában beszél, Jarodot figyelmezteti vmilyen veszélyre. "A gyűlölet elpusztítja Jarodot!" Angelo tombol, énekel, keresztet karcol a falra, majd helyszínt váltunk. Templom, két kislány házi feladatot ír a padlón, majd dalt gyakorolnak a közelgő ünnepségre, az apjuk büszke rájuk. Ugyanazt a dalt, amit Angelo énekelt. Kilépnek a templomból, reflektorok kapcsolnak be. Terepjárós, bottal felfegyverkezett harisnyásfejű nagydarabok vették körül az épületet. A kislányok sikítva bújnak az apjukhoz, visszamenekülnek a templomba. A csürhe tör-zúz, gyújtogat, üvöltözik, nem tetszik nekik a fekete Jones lelkész polgárjogi tevékenysége.

Az egyik alak leveszi a harisnyát, elégedett magával. Majd sorra a többiek is. Jarod is köztük röhög, 'most megtanulták a leckét'! Hogy mi van?!

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Szellemekkel suttogó 1x21 - Szabadesés

2010. március 05. 14:00 - leeann

Melinda arra ébred, hogy egy fehér galamb az ablaküvegnek csapódik, és a földre zuhan. Sajnos a galamb bevégezte, de úgy tűnik, hogy nem ő az egyetlen, a hűtőszekrény is tropa lett. A hűtőjük konkrétan fagyaszt, ami nem túl szerencsés, ha nem a mirelithűtőről beszélünk. Az hagyján, hogy a hűtő fagyaszt, de a konyhaablakon is jégvirágok jelennek meg, és erős kopogtatás hallatszik a bejárati ajtó felől. Jim nem lehet az, mert ő kopogtatás nélkül is be tud közlekedni a házba, valamint az imént ment el aludni. Melinda egy női hangot hall, aki segítséget kér, de az ajtó előtt senki sincs. Mel azóta sem lát szellemeket, tehát vagy folytatódik az elszippantás, vagy Jim szerint mindenki rendben átkelt.

Persze ez nem így van, de a mentős ebben a hitben él. Szóval Mel dolgozni megy, ahol szintén hideg van. A boltban -15 fok volt, amikor Andrea kinyitott. Melindának nem tetszik ez a helyzet, de Andreát nem érdeklik a mínuszok, mert lelkes, mint egy gyerek. A lelkesedést az váltotta ki Andreából, hogy a boltjuknak terjeszkedési lehetősége nyílt. Mel nem nagyon érti ezt a napot, és érzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Ennek megfelelően egy rémületes látomást is lát, ami arra utal, hogy sok ember lehet veszélyben. Nem elég, hogy Mel látomásai szörnyűek, még a hallomásai is, mert amikor a szomszéd kávézóban járt, fülsiketítő zajt hallott, de csak ő.

Tovább
komment

Gyilkos elmék 4x21 - A Shade Of Gray

2010. március 05. 08:40 - hex.kelly

A new jersey-i Cherry Hill-ben nyitunk, Emily, Morgan és Rossi száguld egy kertes házhoz, mert éjfél és reggel 6 között eltűnt egy kisfiú a saját ágyából. Ő már a harmadik a sorban, egy 9 és egy 11 éves fiút megöltek, és egy közeli erdőben hajították ki őket. A ház előtt egy öltönyös férfi magyarázza a sajtó embereinek, hogy mi történt. Sírós házaspár nőtagja fotót mutat a hétéves Kyle nevű eltűnt fiúról, ott van vele a férje, Dan és nagyobbik fia, Danny is. Elkezd beszélni a kisfiúról, de két mondat után zokogva mondja, hogy ezt nem tudja végigcsinálni.

Férje arrébb viszi, az öltönyös pacák folytatja, és nyomja a személyes infókat Kyle-ról. Ezt a helyi őrsön Reid, Hotch és JJ nézi a tv-ben. A Kyle életéért való könyörgés után érkeznek Morganék, a pacák pedig válaszol a riporterek kérdéseire is, és nem túl meggyőzően hazudja, hogy szerintük nincs összefüggés a másik két kisfiú halálával. Valamint közli, hogy ő Bill Lancaster nyomozó. Köszön Morgan-éknek, és bekíséri őket a házba. Kiderül, hogy a nyomozó az eltűnt fiú apjának országos cimbije, de nem száll ki az ügyből, mert tudja, mi vár a gyerekre, hisz a másik két ügyet is ismeri jól. Főcím és idézet Rossi-tól: Elveszíteni egy gyereket olyan, mintha magadból veszítenél el egy darabot. - To lose a child is to lose a piece of yourself. Dr. Burton Grebin

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Ments meg 5x22 - Ital (ÉVADZÁRÓ)

2010. március 04. 16:00 - zenoli

Tommy és Mick állnak fázósan egy épület előtt, ahol éppen AA gyűlést tartanak a megtévedt lelkeknek. Láthatóan nem igyekeznek befele, helyette beszélgetnek, mert a hideg ellen az véd, plusz még az a laposüveg, ami a zsebekből kerül elő. Kiderül, hogy az előző rész végén történt ütközést bizony Ellie nem élte túl, és akire itten várakoznak, az Teddy, aki újfent megtért, és ismét letette az italt már sokadjára. Jön is a jóember, és nem igen örül a társaságnak, helyette bemos egyet Mick-nek, csak úgy kedvtelésből, majd közli, hogy nem kell aggódni és bűntudatot érezni a történtek miatt, mert ezért a dologért, mármint az asszony korai és nem éppen szép haláláért egyedül csak ő a felelős, és viseli is ennek minden következményét, nem mintha lenne más választása ugye. Főcím.

Már a tűzoltóságon vagyunk, ahol éppen nincs semmi munka, így Lou és Tommy tudnak egy kicsinyég pletykálkodni az élet dolgairól. Most éppen Tommy meséli, hogy mi történt Kelly-vel, elvesztette a babáját, aztán azzal együtt a házasságát is, és hogy micsoda élmény volt nem megdöngetni, csak ölelve tartani hosszú-hosszú időn keresztül ezt az alfanőstényt. Lou-t persze egyedül az izgatja az egész ügyletből, hogy vajon Tommy-nak volt-e merevedése, és ha igen, lett-e végül a dologból valami fizikai kontakt is, de a felháborodott tekintet mindent elárul, ez nem idevaló kérdés. Bár Tommy azért nagy unszolásra azt csak kiböki, hogy egy kis együttérző erekció volt a dologban, csak nem volt eredménye sajna.

Tovább
Címkék: ments meg
komment

Csillagkapu 9x04 - Szoros kötelékek

2010. március 04. 13:00 - the black ball

Vala elhagyni készül a bázist, mondhatom, Daniel nagyon meghatódott. Hosszas itt a pirost játszva sem sikerül semmit ellopnia, aztán a távozása után Daniel mehet vissza régészkedni. Ha már a kleptomán csaj békén hagyta, egy órán belül Mitchell rögtön ki is veti rá a hálóját, hogy nosza, hivatalosan is erősítsék meg a CSK-1-be való visszatérését, erre Daniel elájul. Ez is egy válasz. A gyengélkedőn ébred, ahol Lam közli vele, hogy valószínűleg a karkötők okozták az ájulását. Daniel gyorsan megnézi a csuklóját, nem, mégsem álmodta a levételt, de akkor mi a franc.

Lam elmondja, hogy romlott az állapota egészen addig, amíg Vala vissza nem tért a bázisra. Daniel örvend, a csaj így is olyan, mint a lábgomba, mindig visszatér, erre kiderül, hogy még mindig hozzá van kötve. Dr. Lee neki is áll a vizsgálatoknak, amikor kiderül, hogy Vala tud valakiről, aki feloldhatná a köteléket. Csak egy probléma van: tőle lopta a karkötőket. Mitchell és Daniel elmegy hozzá marhabőrszerkóban, és megkérdik, hogy hogyan lehet megszüntetni a kapcsolatot. Arlos szerint lehetetlen, hogy azután is megmaradjon a karkötők hatása, miután eltávolították, de talán segíthet. Ha elhozzák neki Valát.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Gyilkos számok 5x13 - Gondok Chinatownban

2010. március 04. 11:54 - Hoppancs

Eszelős tekintetű ember sárkányt rajzol nagy átéléssel, majd Chinatownt mutatják, ahol a kínai újév alkalmából nagy buli zajlik éppen. Három lányka ballag az utcán, elhaladva egy eltűnt személyek képeivel megrakott fal előtt, ami előrevetíti a sorsukat, a következő pillanatban ugyanis kettőt közülük betuszkolnak egy kocsiba. A harmadik majdnem megússza, de aztán mégsem. Nem sokkal ezután Colby és David érkezik egy helyi étterembe kajáért, mit sem sejtve a sajnálatos incidensről. Alig ülnek le az asztalhoz és csodálkoznak rá, a bonyolult menüre, máris fegyveres konfliktus bontakozik ki körülöttük, amibe kénytelenek bekapcsolódni. A végeredmény négy halott, hat sebesült. Az egyik kínaiul rosszul beszélő alkalmazott elmondja, hogy a támadók vezére valami lányokat emlegetett, akiket vissza akar kapni. Megérkezik Don is, akit bájos gyermekkori emlékek kötnek a helyhez, úgyhogy nem győz szörnyülködni a történteken.

A kajálda tulajdonosa is holtan fekszik, a testvére szerint talán a Jade fiúk tették mindezt. Nem tudjuk, kik ők, de nagyon súlyos a nevük. Előkerül Alice Chen, a bevándorlási hivataltól, az egyik elrabolt lány ugyanis az ő ügynöke volt, a földön heverő megboldogult pedig a fő gyanúsítottja. Charlie és Amita újabb kellemesen lagymatag estét töltenek együtt Alan papa gimis éveiről fantáziálgatva, mikor Simon Craft, a látnok – egyben a nyitójelenetben látott zavart fickó – állít be, és Donnal kíván beszélni. Charlie nem látja szívesen, el is hajtja, de jól meglepődik, mikor a férfi sárkányos rajzot nyújt át neki, ami véletlenül pont annak az étteremnek az emblémája, ahol a lövöldözés történt. Kiderül, hogy az eltűnt ügynök, Kim Hsaio a Jade banda vezérénél, Jimmy Linnél épült be, és épp az étterem felé tartott, amikor elkapták. Csak egy rosszul hallható segélyhívás maradt utána. Alice elismeri, hogy nem voltak elég óvatosak, tudták ugyanis, hogy mostanában lányok tűnnek el a környékről.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
komment

Buffy, a vámpírok réme 5x21 - A világ súlya

2010. március 03. 14:00 - leeann

Glory már tervezgeti, hogy mit fog tenni, amikor a kapu kinyílik, és ő megszabadul Ben testétől, de valamitől nem rúgja ki a ház oldalát, és ez fura. Mindent elért, mégse boldog. Vajon miért? Közben a csapat a sebeit nyalogatja, ugyanis van a birtokukban egy saláta agyú Tara, egy sok vért vesztett Giles, és egy a történtek óta katatón Buffy. Most elsősorban Buffyt kéne helyrehozni, mert nélküle soha nem találják meg Dawnt. Spike az erőszakban hisz, és a „pofozzuk fel, biztos magához tér” tervet tudta kitalálni. Xander egy pofonnal lebeszéli erről a tervéről a vámpírt.

Will úgy dönt, hogy átveszi a hatalmat és az irányítást, mert ha a fiúk is egymást püfölik, akkor nem marad, aki Gloryt püfölné. Gilest Xanderre, Tarát Anyára, Glory megtalálását pedig Spike-ra bízza. Ő Buffyval törődik majd. Spike nem akar vitázni, de van egy jogos kérdése Bennel kapcsolatban. A csapat értetlenül néz a vámpírra, pedig csak azt kérdezte, hogy mi az eljárás, ha találkoznak a dokival. A csapat úgy néz a vámpírra, mint borjú az új kapura, és nem értik, hogy mit akar ezzel a Ben az Glory és Glory az Ben szöveggel.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Grace klinika 5x05 - Csapatmunka

2010. március 03. 11:00 - Hoppancs

A sebészet csapatmunka, ismerteti velünk az eheti okosságot Meredith, miközben a randiról hazaérkező Hahnt és Torrest látjuk, akik nagyon egyetértenek abban, hogy jó ötlet volt a lassú tempó, majd miután ezt megbeszélték, hevesen egymásnak esnek. Derek elégedett vigyorral kezdi a napot, mert a képe ott virít egy neves orvosi folyóirat címlapján, köszönhetően a Meredithszel közösen megvalósított korszakalkotó kísérletnek. Ez a tény, illetve a Sheperd-módszer elnevezés negatív módon ingerli a savanyú arcú nő idegrendszerét, de egyelőre magában tartja a kikívánkozó gondolatokat, mert sietnie kell a kórházba. Odabent a Főnök Bailey-vel együtt örömködik a jó hírek felett, és azt is megtudjuk, hogy valami nagy dobásra készülnek. Torresnek nem volt jó az együttlét Ericával, amit szeretne megbeszélni Sloannal, de az elmenekül.

Lexie gratulációként kidekorálta George szekrényét, és illatos bigyókat rakott bele, de a szívtipró ezt sajnos eléggé leszarja. Ma minden embert Bailey-hez osztottak be, mert kellenek az ő nagyszabású sebészeti akciójához, ami nem más, mint egy „dominó műtét”. Ennek lényege, hogy hat ember, aki nem adhatja oda a veséjét saját szerettének, odaadja azt egy idegennek, amiért cserébe az ő családtagja is kap majd egy vesét valakitől. Ahogy az eljárás nevéből is kiderül, akkor viszont gáz van, ha valaki meggondolja magát, mert az borítja az egészet. Ez az oka annak, hogy mind a hat műtétet egyszerre végzik el. Cristina érdeklődik, kaphatnak-e majd néhányan egy vesét emlékbe, ó, de bájos! Hahn újabb légyottra hívná Torrest, aki sűrű fintorok közepette veszi ezt tudomásul. Yangnek át kell adnia egyik gyakornokát a frissen rezidenssé avanzsált Georgie-nak, úgyhogy Lexie jelentkezik is, olyan lelkesen, hogy ha padban ülne, biztos kiesne belőle, de bele kell törődnie, hogy erről Cristina fog dönteni.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment
süti beállítások módosítása