Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 4x11 - Injury List

2010. december 03. 14:00 - Sigismundus

Rádióshírek, de most az El Fuego adó, és aki a szöveget nyomja Buddy Garrity. Vendég Eric Taylor akitől mindenki azt akarja tudni, hogyan tervezi legyőzni a Pantherst? Nos Ericnek még nincs erre terve, most a Wescott ellen játszanak, és a Dillon ver Dillont az két hét múlva lesz. Szóval távozik.

Luke gondban, a gyógyszerész nem hajlandó sokadszorra is kiadni a lórúgás erejű fájdalomcsillapítót. És azt is alig ússza meg a srác hogy rátelefonáljanak szüleire vagy edzőjére.

Tovább
Címkék: fnl
komment

Szellemekkel suttogó 3x12 - Tudásomhoz mérten megteszek mindent!

2010. december 03. 12:00 - leeann

Melinda és Jim hatalmas robbanásra ébred az éjszaka közepén. Hamarosan csörög is a mentős-tűzoltó - mikor mi kell – mobilja, aki gyorsan kiugrik az ágyból és megy menteni. A belvárosban volt robbanás, egy ház kezd teljesen kiégni. Jim és kollégái nagy munkában vannak, de nem tudnak kimenteni mindenkit, sajnos újabb robbanás történik, ami minimum egy férfit maga alá temetett. Később a kórházban Jim elmeséli Melnek, hogy mi történt az épületben, és azt is elmeséli, hogy egy férfit ott kellett hagyniuk a romok alatt, de egy másikat kihoztak. Melinda nyugtatja a férjét, hogy ő mindent megtett, de Jim szerette volna a másik férfit is kimenteni.

Melinda lát egy szellemet, aki Jim leírása alapján az is lehet, aki a romok alatt halt meg. Úgy tűnik, a halott férfi Jimhez tapadt, és elég fenyegetően követi őt. Közben Jim segít a kórházban, de fura dologra lesz figyelmes, ami szellem jelenlétét feltételezi. Este Jim még mindig a halott fickóról beszél, és az asszonyt kérdezgeti arról, hogy kísérti-e őt valaki, vagy sem. Mel nem mondja el, hogy a gerenda alatt rekedt fickó szellemes kedvében van, de hamarosan nem tudja titkolni, mert a szellem az otthonukban is megjelenik. Mel másnap elmegy a kiégett ház romjaihoz, és a szellemhez kezd beszélni.

Tovább
komment

Minden lében két kanál 1x20 - Elolvasás után megsemmisítendő (Read and Destroy))

2010. december 02. 08:18 - Gabba

Az eredeti címből a Metallica kitűnő Seek and Destroy c. dalművére asszociálhatunk, ami úgy hasított májusban a Puskás Ferenc Stadion fölött, mint állat. Ehhez képest jóval csendesebb helyszínen, valahol az NDK-NSZK határ egyik elhagyatott erdőszéli átkelőjénél nyitunk, az ágakat a hidegháború szellője és egy távcsöves puskás, műbőrsapkás rosszarcú mozgatja. Joe Pfeiffer, az amerikai titkosszolgálat ügynökének narrációjából megtudjuk, hogy titkos akcióra készülnek a nyugati és a keleti szervek: Felix Meadowes szabadúszó ügynököt akarják kicserélni egy no name keleti kémre. (Pfeiffer lazán csak „fekélyországnak” nevezi az NDK-t, gondolom az eredeti szinkronban ez nem így szerepelt.) Rajta kívül jelen van még John Cavendish, brit titkosszolga, a háttérben a nyugatnémet autógyártás emblematikus csodái: egy Mercedes Benz, egy Volkswagen 1500 és egy BMW 2500. Ez utóbbi fényét még két jónő is emeli, egy barna és egy fekete. A kémcsere rendben lezajlik, a szabad világba visszatérő Felixre a jónők szó szerint rácuppannak. Az idillt lövés szakítja meg, a műbőrsapkás lőtt rá Felixre, aki a felfordulást kihasználva a nőkkel beugrik a BMW-be és elhajt. A szövetséges ügynökök indulnának üldözésére, de a cseles csajok korábban már egy vastag lánccal titokban összekötötték a Mercit és a VW-t, így Meadowesnak sikerül kereket oldania. Frász, frász, és megint frász! – dühöngenek az átvert szövetségesek, mint Gézengúz Guszti a Flúgos futamban. Főcím.

 

 

Tovább
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x13 - A gyilkos bennem

2010. december 01. 14:00 - leeann

Most Giles viszi el a lányokat tanulmányi kirándulásra, amit Buffy élvez a legjobban. Kennedy nem tart a csapattal, mert beteg, Spike pedig újra a pincében lakik leláncolva. Mostanában ugyan jól volt, de fél attól, amit tehet, ha Buffy nincs mellette. A vadász most mellette van, de mégis valami baj van. Spike a fejét fogja, és a chipje miatt vergődni kezd. Buffy nem tudja mire vélni a dolgot, de biztos, hogy a chippel van valami baj. Miközben Buffy a beteg Spike-ot ápolja, Kennedy orvul randira hívja Willt. A lányok jól érzik magukat, és helyesen elcsevegnek a ki mióta tudja, hogy meleg, és kinek milyen kapcsolatai voltak idáig témákról.

Miközben a lányok ismerkednek, Buffy Riley-t próbálja elérni, hogy többet tudjon meg Spike chipjéről, de a vámpírnak csakhamar olyan erős fejgörcse támad, hogy torkaszakadtából üvölteni kezd. A lányok hamarosan hazakísérik egymást, és a közös szobájukban elcsattan a randit záró jóéjt csók. A csók mindkettőjüknek jól esett, de Will elég nagy bajba kerül, átváltozik Warrenné. Igen, Warrenné, ami elég érdekes történés. A többiek is nehezen hiszik el a Willow Warren, Warren Willow dolgot, de ráhagyják a boszira, aki azt gondolja, hogy ez valami varázs maradéka.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Sötét angyal 2x03 - Teljesítés igazolás

2010. november 30. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Proof of Purchase


Üvölt a zene, kívül tombolnak az emberek, bankjegyek vándorolnak egyik kézből a másikba, belül pedig csattannak a pofonok, törnek a csontok –igen, kérem, ketrecharcba csöppentünk. Ami még hagyján, de ki ordibál mérgében az éppen levonuló vesztesnek? Normal az, a Jam Pony rettenthetetlen főnöke. A fő attrakció következik, melynek a tétje ötezer dollár. A kétméteres izomkolosszus kihívója pedig Alec. Ja nem, bocsánat: Monty Cora. Hagyok egy kis időt…:-)
A mérkőzés gyakorlatilag egyesélyes: míg Izomagy egyet üt, addig X-Alec vagy harmincat; nem éppen sportszerű a dolog, de itt nem is az a cél. Sőt, Alecnek sem ez a verseny a célja, mert a mérkőzés után az öltözőben fel is mond nyomban, ám nem jut messzire, mert pár marcona alak sokkolóval fogadja, aki pedig mindezt elégedetten végignézi, nem más, mint White.

Logan épp vacsorát készít, miközben azt meséli Maxnek, milyen őrült sztorikat tud meg Szempárként, majd megkéri a lányt, hogy kavarja meg a mártást. Max megteszi, megkóstolja, megdícséri, majd Logan kikerekedett szemére pillantva esik le neki is a tantusz: olyan természetes volt a mozdulat, de a Logan-ölő vírusa miatt dobhatja ki az egészet. Jó hangulatnak annyi, Logan hiába mondja, hogy van még más is, amit ehetnének, Max inkább elmegy, mert ez túl nehéz így neki. Innentől kezdve nem marad más kettőjüknek, mint hogy csak az üvegfalon keresztül 'fogják meg' egymás kezét?! Ez Logannek sem könnyű.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment
süti beállítások módosítása