Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 4x08 - Toilet bowl

2010. november 12. 14:00 - Sigismundus

Rádiós hírekkel kezdünk, mint általában. E pénteken játsszák majd a Klotyó-Kupát, a területi liga két utolsó csapat mérkőzik majd az utolsó előttiségért. Egyik a Campo Park Timberwolfes, a másik, hát az East-Dillon Lions. Az ellenfélről annyit, hogy Sammy Meade a Lions győzelmére tenné a pénzét..   Taylor ház, feje tetején minden és ez csak fokozódni fog. Tammy és Julie ugyanis egy egyetemre igyekszik felvételire, otthon csak Edző marad a Legkisebb Szőkével, Gracievel.

Luke nagy marék fájdalomcsillapítón él, reggel-délben. Csak sajnos kifogyott, a három hétre írt adag, egy hét alatt. Kéne még, de az orvos szerint ennyinek elégnek kell lenni.

Tovább
Címkék: fnl
komment

Smallville 8x12 - Bulletproof

2010. november 12. 09:00 - Tipca

John Jones kemény zsaru, aki szemrebbenés nélkül hajtja kocsiját egy gyilkoséval szembe, míg az el nem rántja a kormányt, és így el nem sikerül kapni. A marsi rendőrakadémián ez a módi. Az viszont már emberünket is meglepi, mikor egyszer csak lőni kezdenek rá, be is kap egy golyót. Az orgyilkos elégedetten szemléli művét, aztán elpakolja a puskáját, miközben a mellkasán lévő rendőrjelvényen meg-megcsillan a holdfény. Lana és Clark a kórházban kávéznak, mert hát az milyen romantikus. Valójában Clark egész egyszerűen megfelejtkezett Lanáról (nem röhögni, ez komoly!), amíg Chloe elrablójának nézett utána, de csak egy éjjeliőr és két mentős hullájára bukkan az esküvő napján született akták között. Lana nem bánja a dolgot (mármint az elfelejtett vacsit), ennek ellenére gyorsan faképnél hagyja a srácot, így az már egyedül van, mikor az orvosok defibrillátorért kiabálva futnak be Jones nyomozóval.

Oliver is érkezik, csak hogy tudassa Clarkkal, ne aggódjon a marslakó haverja miatt, a mérgezése óta intézkedett, hogy az őféléket egy specialista lássa el. Aztán, ha már ott van, kicsit seggbe rugdalja Clarkot, hogy ne csak a szemét meressze, hanem csináljon is valamit. Clark szerint Jones találkozni akart vele műszak után, de hogy miért, arról se neki, se Olivernek fogalma sincs. Lana meglátogatja Szörnyellát, és kiteríti a lapjait: Lex él, és Tess azt is tudja, hol van. Tess majdnem meggyőzően játssza a meglepettet, hát még amikor Lana azt is megemlíti, hogy tud a Prométheusz projektről, ami a Luthor vállalat költségvetésének nagy részét felemészti. Pá, puszi, Lana ott hagyja a döbbenten tátogó Tesst, ám amint kilép az iroda ajtaján, a biztonság kedvéért ellenőrzi, hogy a táskájában lévő kütyü még működik-e.

Tovább
Címkék: smallville
komment

Minden lében két kanál 1x17 - Messze a határ (Five Miles to Midnight)

2010. november 11. 09:44 - Gabba

Újabb évfordulóhoz érkeztünk: a sorozat magyarországi premierje ma 38 éve, 1972. november 11-én volt, alig egy évvel az eredeti angliai bemutató után Ebből az alkalomból küldöm a posztot mindenkinek, aki szereti.

Minden út Rómába vezet, mostani epizódunk is itt kezdődik: az éjszakában szirénázva érkezik a helyi polizia egy elegáns villához. A hozzá tartozó elegáns hölgyet a magas homlokú Brusati felügyelő faggatja az áldozatról, Gino Francoról. Alvilági leszámolás történt, ezt egyből levesszük, a csaj bevallja, hogy Francót az ő fiúja, Frank Rocco lőtte le, aki nem mellesleg amerikai állampolgár. A sötét mellékutcában egy fehér Mercedes Benzben gyanús fazon ücsörög, és egy aktatáskába rejtett összerakható távcsöves puskát ad át valakinek, aki sejtelmes zene közben a házhoz oson. Miközben a rendőrök a szomszéd szobában található telefonról a központot hívják, hogy körözést adjanak ki Rocco ellen, üvegcsörömpölés hallatszik. A berohanó szerveket két lyuk fogadja: az egyik az ablakon, a másik az elegáns csaj homlokán. Rövid szerepe volt, de reméljük, a gázsit rendben megkapta. Főcím.

 

Tovább
komment

Smallville 8x11 - Legion

2010. november 10. 09:00 - Tipca

Lana és Clark a pajta romjait vizsgálgatják. Clark három időzónában is körülnézett, de a szörnyet és Chloét mintha csak a föld nyelte volna el. Lana pityereg egy sort, ez lett volna Chloe életének legszebb napja, erre tessék, aztán visszatér kemény-Lana. Úgy dönt, ő visszamegy az Íziszbe, hátha Chloe számítógépén talál valamit, ami nyomra vezethet. Alig távozik, lila fénnyel megnyílik a téridő szövete, és egy vasálarcos fickó érkezik a pajtába. Lángoló pallosával gyorsan legyakja Clarkot, már majdnem végez is vele, mikor betoppan három újabb jövevény, akik mutánsképességeikkel csakhamar hazaküldik a rosszarcot, a 31. századba. Merthogy ők is onnan jöttek, ők a Légió, és hiányolják Clark köpenyét.

Most, hogy a baltás gyilkost kiiktatták, a Légió már menne is, de Clarknak már a töke tele van azzal, hogy minden jött-ment szuperhős és szupergonosz a pajtát használja csatatérnek, szóval válaszokat követel. Rokk, Imra és Garth elmesélik, hogy a jövőben Clark, azaz Kal-El sokat fog tenni azért, hogy könnyebben befogadják a földönkívülieket, ők maguk sem innen származnak. Csakhogy létezik egy terrorista csoport is, aminek egyetlen célja, hogy megállítsa az idegeneket, közéjük tartozott a Sulykoló is, aki az egyik légiós gyűrűt ellopva utazott vissza az időben. Többet már tényleg nem mondhatnak, sőt, a legjobb volna, ha azonnal indulnának, ám ekkor Rokk észreveszi, hogy a Sulykoló nem feltétlenül azért érkezett, hogy végezzen Clarkkal. A baltájával ugyanis előtte összezúzott egy ládát, mely mellett most ott hever a Marsi Fejvadász fantombefogó kristálya, márpedig anélkül nem lehet kivonni Brainiacet abból, akit megszállt.

Tovább
Címkék: smallville
komment

Bill-Coot

2010. november 09. 12:52 - sixx

Két név: Sookie és Bill. Igen, a True Blood - Inni és élni hagyni című HBO-sorozat két főszereplőjéről, a mások gondolataiban olvasó pincérnőről és a 100-as évei végét taposó vámpírról van szó. Őket már senkinek sem kell bemutatni. De november 23-tól itt a harmadik évad, vadiúj szereplőkkel. A következő videóban egy régi, jól ismert szereplő, Bill mutat be egy újoncot, a vérfarkas Cootot, aki új szereplőként csatlakozik a sorozathoz a harmadik évadban.

Ha szívesen megismernéd a többi karaktert is, keresd fel a http://trueblood.hbo.hu/ weboldalt, ahol sok egyéb érdekesség mellett további bemutatkozó videókat is találsz.

(X)

Címkék: true blood
komment

Smallville 8x10 - Bride

2010. november 08. 09:00 - Tipca

Szólnak a harangok, Jimmy és Chloe esküsznek, mint arról Clark és Lois kézikamerás jókívánságaiból értesülünk. Az esküvőt valamilyen oknál fogva a Kent farm pajtájában tartják, bár ez még mindig ésszerűbb, mintha a Luthor-kastély dolgozószobájában rendeznék. Nagy a boldogság egész addig, míg valami nagy, sötét és morgós rá nem támad a násznépre. Itt a film kicsit átmegy Cloverfieldbe, remeg a kamera, sikolyok, egy-két véres végtag, aztán már csak azt látjuk, hogy Jimmy a földön, Chloe az arcát simogatva próbálja ébresztgetni, ám ekkor döngő léptekkel a valami nagy érkezik, és elrabolja a menyasszonyt.

Természetesen visszaugrunk nyolc órát, mikor még mindenféle emberek ugrálnak a pajtában Lois zsarnoksága alatt, aki önjelölt partiszervezőként kergeti őrületbe a jó népet. Az operatőrhöz kerül a kamera, mely a továbbiakban még pár nem kívánt gesztust és jelenetet rögzít, de erről később. Megérkezik Jimmy, aki magát az esküvőt nem izgulja túl, ám a balszerencsét hozó jeleket annál komolyabban veszi. Ha már ott van, Cupidót játszik, próbálja összeboronálni Loist és Clarkot (egyelőre az utóbbi tudta nélkül), melyet a lány heves tagadással fogad, ám aztán ellágyult arccal simogatja Clark kikészített szmokingját. (Levideózott kínos jelenet #1 – pipa.)

Tovább
Címkék: smallville
komment
süti beállítások módosítása