Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x10 - A karácsony szelleme

2010. október 30. 14:00 - leeann

Grandview-ban karácsony közeledik, úgyhogy itt az ideje, hogy egy télapó jellegű szellem ólálkodjon egy család körül. A kis antikvitásboltban nagy a forgalom, de egy nagyon elfoglalt apa riadalmat okoz a kis üzletben. Az apa a fiával van, éppen ajándékot vásárolnak, amikor a férfi PDA kütyüje életre kel és égési sérülést okozva a földre zuhan. A gyerek aggódva rohan az apjához, amikor Mel meglátja a PDA hibás működésének okát. Mel azonnal kiszállítást ajánl, hogy közelebb kerüljön a láthatóan mágikus segítségre szoruló férfihez.

Másnap Mel kiszállít és megismerkedik William Taylorral, az apával, és Rileyval, aki még abban a korban van, amikor még lát ezt-azt, amit a felnőttek nem. Később, éjjel egy játékrepülő kel életre a házban, ami indokolja, hogy William másnap meglátogassa Melindát. A férfi nem tudja, mi történik vele, de az egyértelmű, hogy nem az antikvitásból származik az önállóan működő repülő. Melinda tudatja a férfival, hogy egy nemrég elhunyt haragosa lehet a felelős a fura történésekért, de Williamnek csak egy Bruce nevű fickó ugrik be, aki mindenét elveszítette, majd lezuhant a repülőgépe.

Tovább
komment

A Kaméleon 5x02 – The Island of the Haunted (2. rész) - SOROZATZÁRÓ

2010. október 30. 10:00 - missparker

Folytatva a múltkori cselekménysort, Miss és Jarod visszatértek a vak nénihez. A néni egyre baljósabb dolgokat mond Jarodnak, az egyetlen jóság, ami a szigeten marad, az kapcsolat közte és Miss között. Az esőáztatta ingét elkéri, kezébe nyom egy bögre teát, majd behajtja Misshez az elképedt Kaméleont. A szobába lépve tovább táthatja a száját, Miss a paraván mögött vetkőzik. Ööö, hozott teát, jó érzelmi viharok lenyugtatására. Miss ‘kedves’, jó akkor kéne egy vagonnyi. Nehezen nyugszik bele, hogy a családirtó kriptaőr a dédnagyapja volt, aki miután lelépett a skót szigetről, megalapította a Központot a Kék-Öbölben. Mégiscsak kandallós-gyertyafényes-lelkizős este lett itt. A közös gyerekkorukról emlékeznek, Miss arra panaszkodik, mennyire rossz apja is volt Parker-apu.

A felfedezett válaszaik csak még jobban összekovácsolják őket, pedig a Központ célja pont ennek ellenkezője volt.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

Friday Night Lights 4x06 - Stay

2010. október 29. 14:00 - Sigismundus

Reggel, hírek, Sammy Meade látványos meccsről beszél péntekre. A TV ugyanis adja a Lions meccsét pénteken, de nem az Oroszlánok, hanem ellenfelük a Mavericks miatt. Ez a csapat eddig veretlen, és a Panthers nagy vetélytársa. Sokgólos meccsre számítsanak emberek, mármint a Mavericks részéről, mert a Lionsvédelem harmatgyenge ugyebár…

Fukszos is ezzel oltja Vince haverját, mennyire égő már, egy ilyen csapatban játszani, de az mennyire égő, ha élőben alázzák őket szénné.. Lions edzők is idegesek, Eric mégis támadási terveket készít elő. És mivel ugye tudjuk, sok baja volt neki korábban a sajtóval, rövid, tömör nyilatkozatokat kér. Főleg Traubtól, aki síkideg.

Tovább
Címkék: fnl
komment

Tudorok 4x02

2010. október 29. 12:16 - Hoppancs

Amíg a kiskirályné élvezi az udvari táncos mulatságot, Culpepper Rochforddal értekezik Henrik napirendjéről, ami jó pörgős, de kell is az edzés az ifjú asszonyka mellett. A pszichopata persze nem mulasztja el megjegyezni, mennyire vonzónak találja Katát, ami Rochford arcára, ha lehet, még savanyúbb kifejezést varázsol. A hibát jóváteendő, Culpepper megkérdezi az életunt udvarhölgyet, van-e valakije mostanában, ha ugyanis nincs, akkor azért őt is elkapná pár körre. Henrik hívatja Brandont, hogy megmutassa neki a házassága örömére készíttetett újabb dísztárgyat, majd Cleves-i Annáról kezdenek beszélgetni, aki rendes leváltott királyné módjára éldegél új birtokán, ahol néha vendégül látja Őfelsége leányait is. Charles házasságáról azonban nincsenek jó hírek, aminek szomorú voltát a férfi viccelődéssel próbálja elütni.

A buli egy percre sem áll meg, Culpepper Katával, Surrey pedig Kígyó Edward nejével flörtöl önfeledten. Edwardnak nem tetszik, amit lát, de nincs ideje közbelépni, ugyanis sietnie kell a királyhoz, aki ideges, mert még mindenki más vidáman táncikál, neki ott a sok munka, amit már nem végez el helyette Cromwell, mert ugye… Ráadásul a skótok is rendetlenkednek, akiket Edwardnak kell majd jobb belátásra bírni, mely feladathoz Henrik kinevezi altábornagynak. A nehéz nap végén Őfelsége teljesíti házastársi kötelezettségét is hatalmas „Ó, Catherine!!!” kiáltások közepette, míg Joan és Rochford az ajtó előtt őrködik. Bulmer kisasszonynak némi unszolásra megered a nyelve, és elmeséli kolléganőjének, hogy is éltek ők Katával, mikor még a grófnőnél laktak.

Tovább
Címkék: tudorok
komment

Gyilkos elmék 5x17 - Solitary Man

2010. október 29. 10:00 - hex.kelly

Esős este egy autópályán nyitunk, egy férfihang mesél egy magányos Királyról, aki a legszebb nőt kereste a kerek világon, hogy királynőjévé tehesse. Közben egy takaros kis házikóban egy kislány alváshoz készülődik. Kívülről közelítünk a házhoz, és ekkorra már egy kabátos-sapkás, gyűrött arcú férfi áll a kislány ágya mellett, néz rá komoran. A lány kinyitja a szemét, és boldogan üdvözli. Merthogy az apukája, huhh. A pasas leveti magát az ágy melletti székbe, és mesél tovább, a szavai pedig megelevenednek: a Király már majdnem feladta a keresést, mikor betévedt egy egyszerű kis ivóba, ahol megpillantotta a Kocsmárosnőt. Aki épp üres poharakat szedett össze, és az őt fixírozó pasitól kérdezte, hozzon-e újabb italt neki. Ám ekkor egy ittas törzsvendég elvonta a Kocsmárosnő figyelmét, és mire visszanézett, a Király már nem volt sehol.

Mert félénk volt, és csak messziről figyelte. Ám egy esős éjjelen, mikor a Kocsmárosnő egyedül volt, és nem indult a hintója, a Király arra gondolt, hogy ez a Végzet hatalma. És bár elsőre a frászt hozta a nőre, segített neki beindítani. A Kocsmárosnő meg akarta köszönni neki, és kiszállt a hintóból. És együtt ellovagoltak a sötét éjszakába. A kislány megkérdi apját, hogy ő volt-e az igazi, de az apja szerint sajnos nem, ám a Király sosem hagy fel a keresgéléssel. A kislány megkérdi, mi lesz, ha sosem találja meg az Igazit? "Nos, akkor ő... akkor mi egy jobb helyre költözünk" - mondja az apja, a kislány pedig az oldalára fekszik, és behunyja szemeit. Képe átúszik egy éjszakai képbe, ahol ugyanilyen testhelyzetben, de nyitott szemekkel hever a Kocsmárosnő élettelen teste, és már halljuk is JJ hangját: Tanya Hill 29 éves volt, 2 napja találták holtan az új-mexikói Edgewood-ban, és ő az ötödik kézzel megfojtott nő, akit az elmúlt 6 hónapban az I-40 és z I-25 autópályák mentén találtak.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Minden lében két kanál 1x15 - Rizikófaktor (Element of Risk)

2010. október 28. 14:00 - Gabba

Újra London, újra a Heathrow, ezúttal Danny érkezik és vár az útlevélellenőrzésre. Közben igyekszik hasznosan tölteni az időt: egy barna MILF-et fűz nagy hévvel, randira akarja hívni, így nem veszi észre, amikor egy ismeretlen egy HL monogramos aktatáskát helyez rá a csomagszállító tolikocsijára. A nő örömmel elfogadja a meghívást, remélve, hogy a férje is ráér és a gyerek mellé is sikerül bébiszittert fogadni. Danny érdeklődése egyből alászáll, és csalódottan lökögeti tovább a kézikocsit. Az ellenőrzésen rendben áthalad, az ismeretlent viszont két hatósági közeg kiemeli a sorból és egy külön helyiségbe tereli. A nevét is ismerik, Harvey Lomaxnek hívják, és úticéljáról, ill. londoni kapcsolatairól kezdik faggatni. A terminál előtt Dannyt egy piros kalapos nő köszönti forró csókkal (ez ám a fogadtatás) és csomagostól egy Jaguár XJ6-ba tuszkolja. Az Aston Martinnal ekkor érkezik Brett, és a kíséretében lévő nővel együtt csak nézik, ahogy a Jaguár elhajt Dannyvel. Mint kiderül, a Charlie nevű kalapos nőt az aktatáska érdekli és 10.000 $-t ad át az amerikainak, akit Mr. Lomaxnek szólít. Útközben még beszáll melléjük egy rendkívül rosszarcú fazon, akinek gyanús, hogy Danny esetleg mégsem Lomax, bár a csaj szerint a táska és a rajta lévő HL címke stimmel. És mi lenne akkor, ha esetleg nem én lennék Lomax?, kérdi Wilde. Akkor meg kellene ölnünk magát, mondja biztatóan a rosszarc. Kedvenc amerikaink megint beletenyerelt valamibe. Főcím.

 

Tovább
komment

Vámpírnaplók 1x08 - 162 gyertya

2010. október 28. 12:00 - Annácska5

Valaki vagy valami száguldozik a Salvatore házban, amire a nappaliban pihengető Stefan felébred. Végül a jövevény le is teríti a fiút. Ő Lexi, a vámpírlány, Stefan jó barátja, aki azért jött, hogy felköszöntse a fiút. Próbálja rávenni Stefant egy kis bulizásra, hiszen az ember nem minden nap lesz 162 éves, ám a fiú húzódozik. Pedig a lány elmondása szerint a srác régen nagyon tudott bulizni.

A seriff mindenkit alaposan kikérdez Vicki eltűnésével kapcsolatban, de mindenki egyhangú választ ad, a lány elment, senki sem tud semmit, de talán így lesz jobb. Egyedül Matt fúj még Stefanra, bár ez kicsit még érthető is. A kihallgatás után Elena ismét bejelenti, hogy nem tudja ezt így csinálni, Stefan hagyja őt békén, és kész. De tudjuk, hogy ha a vámpír itt valóban annyiban is hagyná, akkor odakint nem tartanának a második évad sokadik részénél.

Tovább
Címkék: vámpírnaplók
komment

Terminátor 2x21-2x22 - Örök menekülés (SOROZATZÁRÓ)

2010. október 28. 09:20 - Hoppancs

Kyle Reese sírjánál nyitunk, ahol Derek és Sarah rossz hangulatú társalgást folytat a bizalom megrendüléséről. John talált egy mobilt, benne Savannah képével, és közli, hogy már látta a kiscsajt Sherman rendelőjében. Az emlegetett személy épp számítástechnika órán chatel robotpajtással, mikor a tanárnő rájön a turpisságra. Hívatja is az anyját, mert aggódik, hogy valami pedofil állat akarta ily módon felszedni Savannaht, Weaver azonban nem pánikol, csak kicsit nevelgeti a gyereket. Ellison szokásos unott depressziójába süllyedve hallgatja John Henry eszmefuttatását, és kérdéseit arról, vajon mennyiben hasonlít a „testvérére”. A gép megjegyzi, hogy az emberi agy remek dolog, csak kár, hogy halál után nem lehet letölteni.

Savannah matekházit ír, amikor megint kedve támad felhívni JH-t, aki készségesen segít neki telefonon keresztül. Közben egy vizesembernek álcázott terminátor kezdi megközelíteni a gyereket, amit robotpajtás észre is vesz, és telefonon instruálja Savannaht, hová bújjon. A bébiszitternek annyi, és egy idő után JH tudománya is megáll. A rém már majdnem elkapja a kislányt, mikor John közbelép a családdal együtt. Cameron kezelésbe veszi a kollégát, de sajnos nem sikerül megakadályoznia, hogy az fejbe lője Dereket. A többiek megússzák, szaladhatnak tovább. JH mindezen események nagy részét végignézi a monitoron.

Tovább
Címkék: terminátor
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x10 - Az éj küldöttei

2010. október 27. 14:00 - leeann

A csapat takarít és nyomoz a könyvekben az Első után, amikor Buffy mellett megjelenik Joyce. Persze kiderül, hogy a vadász csak álmodta a mamát, de Spike nem álmodik, és nagyon keményen megszenvedi a megújult Első törődését. Másnap végre Andrew is magához tér a vámpír harapási sokkból, és elvezeti a csapatot a pecséthez, ami nagyon véres és nagyon aktív, ezért földdel befedik, hogy ne maradjon már tárva-nyitva. Buffyt elsősorban Spike hogyléte izgatja, valamint azt se bánná, ha inkább az ő alakulatát erősítené, és nem az Első hasznára lenne. Buffy próbál az Elsőről őrzött emlékeiből kiindulni, de érdekes meglepetés éri a pecsét közelében.

Amikor a csapat vonul kifelé az iskola alagsorából, az igazgató lép elő a sötétből. Meglepő módon az igazgatónál és Buffynál is ásó van, amit rosszabbnál rosszabb mondókával magyaráznak meg egymásnak. Később minden folyik a maga medrében, amikor Willow Első-bemérő varázslata ellene fordul, és többeket ledönt a lábáról. A varázsriadalom után Giles kopogtat az ajtón, majd 3 tinilány követi. Kiderül, hogy a lányok potenciális vadászjelöltek, és mind a hívásra vártak. Jóval többen is vannak, és mind Sunnydale-be tartanak. Giles azt is elmondja, hogy sokukat már megöltek, és a figyelőiket is.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Terminátor 2x20 - Élő jeladó

2010. október 27. 10:10 - Hoppancs

Connorék a költözés utolsó fázisában járnak, a hangulat feszült, mivel Sarah még nem emésztette meg a Jesse-ügyet. John nem hibáztatja Dereket, egyetlen kívánsága, hogy felejtsék el az egészet, és húzzanak a francba. Savannah és John Henry közt viszont minden rendben, a robotpajtás még arra is hajlandó lenne, hogy a kislány gumikacsáival játsszon. A mókát azonban megakadályozza JH hirtelen kikapcsolódása, illetve ezt követő fura viselkedése, ami menekülésre készteti a gyereket. A megzavarodott gép vandálkodását az utolsó pillanatban sikerül leállítani. Az okosok megállapítják, hogy nem tervezési hiba állt a háttérben, hanem kintről nyúltak bele JH-ba, feltehetőleg azért, hogy megöljék.

Derek Cameronnal kettesben pakol a raktárban, ami közben a férfi megtudja az empatikus géplánytól, hogy Jesse elvesztette a közös gyermeküket. Derek feldúltan fogadja a hírt, ráadásul Cameron szerint nem ez volt az egyetlen dolog, amit Jesse eltitkolt a barátja elől. Sarah és John közben már a menedékház felé tart, előtte azonban még tesznek egy kis kitérőt egy világítótorony melletti kis házikóhoz. John nem nagyon érti, minek, és még jobban meglepődik, mikor kiderül, Charley lakhelyére érkeztek. Az egykori nevelőapa most paradicsomot termeszt, mert sok ideje van, amióta megözvegyült. Sarah közli, hogy maradnak éjszakára, és csak másnap mennek Cameronék után.

Tovább
Címkék: terminátor
komment
süti beállítások módosítása