Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 10x20 - Vég nélkül (SOROZATZÁRÓ)

2010. október 24. 14:50 - the black ball

Az utolsó hogyvolt csapatmunka szüleménye, amit Llew kollégával közösen követtünk el.

Asgardékhoz tartunk éppen az Odüsszeiával, kedvenc szürke nudistáink 9 év után úgy döntöttek, hogy részt vehetünk egy ottalvós bulin. Persze a meghívás igazi okáról nem tudunk semmit, ami Mitchellt fogadásra ösztönzi, de Teal’c jobban szereti kiverekedni magából az izgalmakat. Vala a hosszú út alatt születésnapi partit szervezett Danielnek, aki nem ma született, de Vala szerint szükséges volt hazudni, mert azt nem hinnék el, hogy ő az ünnepelt. Megint. Sebaj, megérkezünk az Orillához, ahol Thor fel is pattan köszönni. Vala kérdésére Daniel elmondja, hogy a hangjuk alapján különböztetjük meg a szürkéket (ami belső humor, mert Shanks szinkronizálja Thort). Thor nem vacakol sokat, közli, hogy mostantól miénk az Asgardok összes technológiája és tudása, azaz végre valahára megkapjuk az Ötödik Faj címet.

Na már most nem sokáig tart az öröm, ugyanis ezt csak azért teszik, mert hivatalosan is a kihalás szélére sodródtak. Kapunk egy Asgard számítógépet, aminek magján az Asgardok összes lejegyzett tudása és a Funny Alien Abduction Videos első évada található. A magnak saját erőforrása van, szóval nem vágja haza az Ősduracellünket. Ugye az Asgardok klónozással tartják fenn magukat, kidobva ezzel a természetes evolúciót az ablakon, de kaptak cserébe gyógyíthatatlan genetikai betegséget. Viszont nem szeretnének tovább tehetetlenül haldokolni, ezért elpusztítják magukat. Tehát minden, amit az Odüsszeiára szerelnek, az az Asgard faj öröksége. Thor elmondja Samnek, hogy a Mag rendelkezik hologramos Asgard Súgóval, ha valami nem menne, és azt is megosztja, hogy sok szürke szerint nem érdemeltük ki a cuccokat, de az ő tiszteletét és barátság igen, amiért kap is egy nagy ölelést.

Tovább
Címkék: csillagkapu
41 komment

Friday Night Lights 4x05 - The Son

2010. október 22. 14:00 - Sigismundus

Lionsmeccs a South Pines ellen. Nem lenne komoly ellenfél, a Párducoknak, de itt a vége felé 24-0-ra vezet. Vince kisé megelégeli hogy az ellenfél majd minden játékukat azonnal felismeri, és blokkolja. És rábeszéli Luke-al közösen, Olsent a QB-t, hogy játszanak mást mint amit edző mutat. Valami Texas-Spereed a neve a dolognak, Olsen kapja a labdát, dobja 44-esnek, aki középen előreindul, míg 5-ös hátul jobbra, majd előrefut. És Luke átpasszolja Vincenek, aki egy szédületes, 54 yardos futást követően, pontokat rak a táblára!

Tovább
Címkék: fnl
1 komment

Szellemekkel suttogó 3x09 - Minden szellem Grandview-ba tart

2010. október 22. 12:00 - leeann

Melinda és Jim táborozás közben egy gyermekotthonból elszökött kislányba botlik, aki nem szeretne visszamenni oda. A gyerek elég éhes, és egy szellem csapódott mellé, aki nem akarja elengedni az élő házaspárral. A szellem egy kisfiú, és elég önzőnek és dühösnek tűnik. A kislány elég durcás hangulatban néz a világra, és elég egykedvű. Melinda a kislánnyal marad, amíg az elalszik a házaspár sátrában, de reggel nagy a riadalom. Melinda és Jim arra kelnek, hogy sok dolog hiányzik a táborból, többek közt Becca, a kislány, és a terepjáró slusszkulcsa. Nem túl jó kombináció, de szerencsére Becca nem tudja kezelni a nagy autót, így a pár hamar rátalál.

Melinda látja, hogy a lány mellett ott ül a szellem kisfiú is, és azonnal rárivall, hogy tűnjön el. Becca kiszáll az autóból, és a rikoltozó Melindának szegezi a rettegett mondartot: „Te is látod a szellemeket”! Ó csak nem? Ó, dehogynem, a kislány látja a szellemeket, és mivel már régen túl van a kisgyermekkoron, ez a képesség nála már megmarad. Becca a többheti erdőben kószálás után végre normális körülmények közé kerül Meléknél, de csak több keresztkérdés után esik abba a csapdába, ahol már muszáj igazat mondani. Tehát a kislány nem nevelőotthonban élt, hanem a szüleivel, szellemek miatt szökött el.

Tovább
Szólj hozzá!

Grace klinika 6x01 - Fájdalmas veszteség

2010. október 21. 09:00 - Hoppancs

Izzie és George előző évadvégi haldoklóversenye pár másodpercig folytatódik az új epizódban is, majd kihirdetik a nyertest. O’Malley lesz az, aki távozik az élők sorából, meg a sorozatból, de még mielőtt a bánatos Derek végképp feladná a harcot kollégája agyáért, még meghallgathatjuk Meredith szokásos bevezető gondolatait a veszteség feldolgozásának unalomig ismert öt szakaszáról. Shep rövidesen leteszi a szikét, Torres összeomlik, Bailey és Richard csak néz meredten, és ahogy lenni szokott, szépen, lassan mindenki megtudja a szomorú hírt. Egy kivétel mégis akad, mégpedig Izzie, aki lemaradt a dologról, mert éppen fibrillált. Alex szerint egyelőre nem is kéne elmondani neki, mert csak nemrég támadt fel, és még nem elég erős.

Lexie okoz egy kis izgalmat, mikor kijelenti, hogy a halott nem lehet George, mert sokkal magasabbnak néz ki nála így fekve. Ezt hallva mindenki nekiesik Meredithnek, követelve a magyarázatot, hogy miért is olyan biztos a dolgában. Szegény nő hiába bizonygatja, hogy a beteg a kezébe írta a 007-et, és ez tuti bizonyíték, a többiekben egy pillanatra feltámad a remény, hogy aztán jó gyorsan semmivé legyen, mikor Torres azonosítja O’ Malleyt egy anyajegy alapján. No, akkor most már tényleg kezdődhet a sírás!

Tovább
Címkék: grace klinika
5 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x09 - Soha ne hagyj el!

2010. október 20. 14:00 - leeann

Amíg a csapat az újra harapós Williammel foglalatoskodik, addig az iskolában nagyon-nagyon fegyelmez az igazgató bácsi. Persze nem csak véres William a gond, hanem az 1 db élő és a 2 db szellem idióta is a városban van. Andrew az élő, és felváltva beszélget a szellem Warrennel és a szellem Jonathannel, aki vérszegény volt, így nem volt elég a vére arra, amire hasznosítani szerették volna. Természetesen a gonosz irányítgatja az élő marhát barátai képében, de Spike-ot sem hagyja békén. Buffy egy székhez kötözte a vámpírt, de mivel hetekig emberek vérével táplálkozott, most keményen elvonási tünetei vannak.

Buffy szerint vért kell neki adniuk, de a Spike-kal kapcsolatos terveit jelenleg csak Will érti meg. Buffy a teljes csapatot szeretné összetrombitálni, ezért Gilest is próbálja megtalálni, de ő most egyelőre nem elérhető, mert nem tudni, túlélte-e az előző rész végi támadást. Haldokló barátja arra kérte, hogy gyűjtsön össze valakiket, de az még nem derült ki, hogy kiket kellett volna megkeresnie. Miközben Buffy próbál kézben tartani mindent, Xander azon dolgozik, hogy a Summers-ház újra lakható legyen. Persze van, aki nem épít, hanem a pusztítást gyakorolja egy kismalacon.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Gyilkos számok 6x08 - Ultimátum

2010. október 19. 10:49 - Hoppancs

Ian Edgerton ügynököt saját kollégái tartóztatják le, a vád informátorának, Vincent Costellonak meggyilkolása, valamint együttműködés a Salazar nevű hírhedt drogbáróval. Az FBI szerint Edgerton azért végzett a piti bűnözővel, mert az fel akarta adni, ő azonban azt állítja, a nagyfőnök ölette meg Costellot, mert segíteni akart a Salazar-ügyben kulcsszerepet játszó Felipe Garcia előkerítésében. Az áldozat a B17 kódot írta a kocsija ablakára, ami talán segíthet Edgertonnak. A férfi azonban nem várja meg, hogy a többiek kiderítsék az üzenet jelentését, inkább megpattan.

Edgerton ügyesen eltűnik a börtönépületben, ezért a zsaruk kénytelenek Janet Galvin szökevény-felderítőhöz fordulni, aki máris megmondja a frankót: az ügynök nem akarta tovább nézni, hogy a rosszfiúk király verdában húzogatják annál is királyabb csajaikat, úgyhogy inkább beállt közéjük, hátha akkor jobb dolga lesz. David azért kétli, hogy a dolog ilyen egyszerű lenne. A keresők két csapatra oszlanak, akik majd persze jól odamondogathatnak egymásnak a megfelelő pillanatokban. Nikki Charlie-val értekezik, aki szerint Edgerton talán azért menekül, mert büntetni akar valakit. Hogy?

Tovább
Címkék: gyilkos számok
Szólj hozzá!

Merlin kalandjai 1x04 - A mérgezett kehely

2010. október 18. 13:00 - Annácska5

Nimueh ismét varázsol, valamiért nagyon haragudhat Utherre és Camelotra. Ám ezúttal a kis madáritatószerű kútjában most Merlint nézi, miközben hangosan mond egy varázsigét. Egy kehelybe egy virágszirmot tesz, és még valami mást is, és végül az ifjú varázsló nevét mondja.

Kék és piros katonák közelítenek egymás felé Uther tróntermében, merciai Bayard jött. A két királyság békét akar kötni, ám a Bayard kíséretéhez tartozó szolgálók között ott mosolyog Nimueh, és Merlint bámulja. Ez nem jelent túl sok jót. Hamarosan be is mutatkoznak egymásnak, Nimueh Caraként mutatkozik be, és Merlin szeme megakad a nőn, aki Bayard lakosztályába igyekszik, és kicseréli a király egyik kelyhét arra, amit ő megbűvölt az epizód elején.

Tovább
Címkék: merlin
Szólj hozzá!

Minden lében két kanál 1x14 - Középpontban (The Man in the Middle)

2010. október 18. 11:01 - Gabba

Olaszországban járunk, az éjszaka csendjében egy szőke csaj és egy barna csávó lapul a bokorban a lankás dombok között. Ha más zsánerű filmben lennénk, akkor a cím alapján lenne ötletünk, hogy milyen vízszintes testhelyzetű figurával indítanánk a jelenetet, de ez most nem az a műfaj: a páros egy közeli présházat sasol erősen, ahol valami készül. Sötét árnyak érkeznek egy ismerősnek tűnő járművel, mintha egy Aston Martin körvonalait lehetne kivenni a sötétben. Úgy is van, a volán mögül Brett száll ki és indul a házba, Danny a kocsiban marad. A házba lépve a lordot egy nagy bajuszú orosz fogadja és köszönti testvéri csókkal. (Az oroszok már a présházban vannak, utalhatnánk A tizedes meg a többiekre.) Hálásan megköszöni a Sinclair által eddig küldött anyagokat, Brett viszont tovább csigázza azzal, hogy sikerült megszereznie a NATO teljes védelmi rendszerének leírását, amiért az orosz hajlandó lenne százezer fontot fizetni. Nocsak, barátunk így tesz szert egy kis mellékesre? A megbeszélést a korábban kintről figyelő csávó feltűnése szakítja félbe, őt rövid tűzpárbaj után az orosz lelövi, majd egy későbbi találkozót megbeszélve Brett-tel, lelép. A lövöldözést hallva Danny siet be, majd miután megnyugodva látja, hogy barátja sértetlen, távoznak. Nem veszik észre azonban, hogy a felfordulásban Brett útlevele a házban maradt, amit a beóvatoskodó szőke megtalál és elégedetten szemlél: „Lord Brett Sinclair? Most már tudjuk.” Főcím.

 

Tovább
5 komment

Szellemekkel suttogó 3x08 - Rossz vér

2010. október 18. 09:00 - leeann

Delia még nem adta fel az ingatlan bizniszt, így sikerült túladnia Driscoll megye legkísértetiesebb házán is. Ki mást vihetne magával a papírok aláíratásakor, mint Melindát, aki szerint elhagyatott házakban nem laknak szellemek. Az új lakók jó fejek, egy apa és a tinilánya. Miközben Delia a lakókkal ismerkedik, Mel a melléképületben egy női alakra lesz figyelmes. Melinda beszélgetni szeretne a szellemmel, aki nem jelenik meg rendesen, csak annyit mond, hogy egyikük meg fog halni, majd a házból éktelen sikítás hallatszik. Melinda rohan a házba, ahol vér csöpög a plafonból.

A riadalom nem tart sokáig, a vér ugyanis nem vér, hanem festék, ami a padláson kiborult, de ijesztő élmény volt mind a háziaknak, mind Deliának. Melinda megtudja, hogy a család nemrég még 3 tagú volt, de a mama meghalt. Mivel van egy nő kísértet a garázsban, lehet, hogy még nem tudta elhagynia férjét és a lányát. Delia szerint nem hiányzik egy szellemtörténet az új lakóknak, de Jim úgy gondolja, hogy ha a fénybe küldés gyorsan és csendben zajlik, akkor mindenki jól jár. Melinda este elmegy feltérképezni a szellemet az élők segítségével. Marlo készséggel beszél az édesanyjáról, de a macskájának elszökése megszakítja a diskurzust.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása