Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x05 - Eltemetett múlt

2010. szeptember 25. 14:00 - leeann

Egy vacsi utáni csendes este telik Clancy-éknél, amikor csöngetnek. Az ajtóban Gabriel áll, majd Jim miatt hamarosan fekszik. Szóval Gabriel megint akar valamit, Jim pedig nagyon pipa rá. Persze nem csoda. Melinda és Jim nagyon nem akarják meghallgatni Gabrielt, aki minden eshetőségre a házaspárnál hagy egy csomagot. Az is kiderül, hogy Gabriel anyja szintén a diliházban élt. Melinda átnézi a csomagot, amiben családi emlékeket talál. Gabriel azt mondja, hogy Melinda apja az ő apja is, de a szellemlátó képessége nem apai ágon öröklődött a családban, úgyhogy ez akár mindegy is lenne.

Viszont a papa lelépett tőlük, úgyhogy simán lehetett egy másik családja egy másik látó nővel. Kissé fura véletlen lenne, de már nem lepődünk meg semmin. Másnap Melinda a Gabrieltől kapott tárgyak között kutat, persze közben kikérte a kórházból az öccse orvosi kartonjait, és a netet is megszállta egy kis információért. Melinda próbál alapos nyomozást végezni, de a bolt pincéjéből hangokat hall. Amikor lemegy, egy nővel találkozik, aki azt mondja, hogy elvették a gyermekét. A nő nagyon retteg valamitől, rámutat a Mel kezében lévő láncra, majd a pincében lévő fal elnyeli. A látó azonnal elszalad Payne-hez, akit az elnyelő falról kérdez, de még egyelőre nincs rá egyértelmű magyarázat.

Tovább
komment

Friday Night Lights 4x01 - East of Dillon

2010. szeptember 24. 14:00 - Sigismundus

2009 augusztusa van aszály és dögmeleg. Sammy Meade sporthírei, aki nem gondolta volna hogy megtörténhet, de a város kétfelé oszlott, micsoda helyzet.. Coach Eric Taylor biztos egyetért, kissé undorodva forgatja kezében piros sapkáját, de azért felteszi. Majd elbúcsúzik három szőkéjétől, és elindul hogy megtekintse új birodalmát.

Matt Saracennek is mást osztott a sor, a Panther Pizza reklámarca és futára poszt nem tudom jobb-e mint sütőt takarítani? Landry haver nem tudom hány éves lehet, de még csak most kezdheti az utolsó középiskolai évet, az East-Dillonban, az iskolaszék köszöni a megértését. És egy negyedik komoly pozícióvesztés, Buddy Garrity le sincsen már sajnálva a Párducok szponzorai közül..

Tovább
Címkék: fnl
komment

Minden lében két kanál 1x11 - Az események láncolata (Chain of Events)

2010. szeptember 24. 13:00 - Gabba

Nyitó helyszínünk valahol Kelet-Európa, tehát újabb hidegháborús epizódot kapunk, ami mellesleg szerző egyik kedvenc része a sorozatból. Úgy indulunk, mint egy klasszikus James Bond film Sean Connery-vel. Propelleres repülő landol valami erdő szélén, a fák közül egy közelebbről meg nem nevezett, vasfüggönyön inneni ország egyenruhás és civil képviselői sasolnak egy dzsipből erősen, valami Baxter nevű ügynököt várva. Bár országnév nem hangzik el, a piros-fehér-zöld sapkarózsa árulkodó jel. A dzsipben várakozó egyik rosszarcú civil ölében aktatáska, amiről vastag lánc lóg. A fák közül egy motoros robog elő és tart a repülő felé, csomagtartójára erősítve egy ugyanolyan táska. A dzsip üldözni kezdi, géppisztolyból lőnek rá ezerrel, végül el is találják a motorost, így nem sikerül elérnie a gépet. A csomagtartóról leszedik a láncos táskát, a fent említett rosszarcú pedig a nála lévő másikkal beszáll a repcsibe, ami máris indul. A csoport főnöke elégedett mosollyal közli társaival: „Annak a táskának a tartalma fogja a nyugati titkosszolgálat legnagyobb veszteségét okozni.” Örömében majd szétveti a boldogság, de ezt ténylegesen megteszi a sebesült Baxter által észrevétlenül közéjük gurított kézigránát. Főcím.

Tovább
komment

Merlin kalandjai 1x03 - A jel

2010. szeptember 24. 10:00 - Annácska5

Az epizód elején egy gyönyörű nőt látunk egy barlangban, aki egy kis kőszobrot egy tojásba zár, majd megbájolja, és a kezében élő magzattá változik a tojásban a szobor. Ezután a vízbe dobja, ami egy kútban bukkan fel újra, és ott azonnal szétpattan. A nő a víztükörben Camelotot látja, és újabb varázsigét mormol, amiben benne is van Camelot neve. Átkot szórt a királyságra.

Úgy tűnik az átok hatásos volt, mert a férfi, aki ivott Camelot egyik kútjából, halott, és éppen Gaius vizsgálgatja. A holttestet el kell vinni onnan, ugyanis a férfi bőre elkékült, szemei fehérré váltak, és ettől a látványtól a nép pánikba esne. Miközben egy kis kocsin szállítják a hullát, találkoznak Gwennel, akinek láthatóan mindig eláll még a lélegzete is, ha Merlint látja, de a nyelve mindenképpen összeakad. Ad egy kis lila virágot a fiúnak, amit az a kendőjébe tűz. Gwen Morganához megy, a virágokat úrnőjének szedte.

Tovább
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x05 - Önkívület

2010. szeptember 23. 15:00 - leeann

A csapat éppen Will szobáját rendezi be, amikor Anya és a jelenlegi foglalkozása is szóba kerül. Buffy szerint Anya bosszúszomja a régi, Xander viszont az „ő már nem ugyanaz a démon, aki volt” álláspontot képviseli. Az még nem egyértelmű, hogy kinek lesz igaza, de jelenleg Anya, egy halott srácokból álló lerakat közepén ül talpig véresen, ami nem Xander véleményét támasztja alá. Anya éppen lemossa magáról a vért, miközben belenézhetünk abba az időszakba, amikor még az időközben Trollá lett Olaf-fal járt. Buffy úgy döntött, hogy megnézi mi van Williammel, mert már lelke van és a vámpírnak nagy szüksége lenne segítségre ahhoz, hogy ne csavarodjon be még jobban.

Csakhogy akit a vámpír elképzelt az egy kedves Buffy vízió volt. Az igazi ugyanis nem abajgatja, hanem fenéken billenti, ami általában jobb hatással van a vámpírra, mint az együtt sajnálkozás. Másnap Will visszamegy a főiskolára, ahol a nagyon zavart Anyára lesz figyelmes, aki éppen a fiúszövetség székházából jön ki. Will kiszúr egy vérfoltot Anya kezén, majd a székház felé veszi az irányt. Willt teljesen sokkolja, amit odabent tapasztal, de az egyik szekrényből egy sírdogáló hangra, lesz figyelmes, ami nem engedi, hogy átengedje magát a megdöbbenésnek. A szekrényben lévő női hang azt mondogatja, hogy „visszavonom, visszavonom”.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Terminátor 2x18-2x19 - A leszámolás napja

2010. szeptember 23. 11:18 - Hoppancs

Jesse Riley hulláját csomagolja éppen, mikor rátör az első flashback a küldetésre induló Derekről, aki tőle búcsúzik, és figyelmezteti, hogy vigyázzon a Queeg nevű géppel, és ha rosszalkodik, csak lője ki a chipjét, attól leáll. A jelenbe visszatérve Connorékat láthatjuk költözködés közben, talán az új helyen majd jobban megy Johnnak a beilleszkedés, és nem csak egy halott szőkét tud majd felmutatni. Cameron az illegális kütyüket rendezgeti annyira ráérősen, hogy John jónak látja figyelmeztetni, hogy minél előbb dugja el őket. A múltba merengő Jesset egy katona próbálja felcsípni, de ő nincs jó kedvében, ezért rövid bájolgást követően kocsmai verekedésbe fojtja a kísérletet.

Kacy a pakolászó Sarahnak csacsog, szegény nem sejti, hogy „barátnője” nem fogja többé felhívni, miután elváltak. Mellékesen megemlíti, hogy a rendőrök találtak a folyóban egy női holttestet, ami ráadásul szőke, és csillagos tetkó van a csuklóján. Sarah tekintete elsötétül, pedig már eddig sem volt virágos jókedvében. Megy is, hogy beszéljen Johnnal, aki épp Cameron titkos alkatrészeit segít eltüntetni. Kiküldi géplányt, aki rövid ideig ismét egy galambbal kénytelen társalogni, majd a hírektől lesújtott John után megy, hogy lelki támogatást nyújtson. A fiú neki is szegezi a kérdést, miszerint ő végzett-e Rileyval, amire Cameron határozott nemmel felel. John szeretne hinni neki, csak az a baj, hogy hazudott már máskor is a kis huncut.

Tovább
Címkék: terminátor
komment

Tudorok 4x01

2010. szeptember 23. 09:00 - Hoppancs

London, 1540. A szitáló esőnek nyoma sincs, helyette az izzadó Chapuysban gyönyörködhetünk, aki épp helyzetjelentést ír. Ennek tanúsága szerint Henrik tombol, egymást érik a kivégzések, az sem számít már, hogy ki milyen vallású, ha nem tetszik a pofája. Azt mondják, a király már el is vette új kedvesét, a gyermekien huncut Katát, mely hír igaz voltáról hamarosan meg is győződhetünk. Az udvarban számos új arcot fedezhetünk fel, köztük Őfelsége új személyi asszisztensét, a sorozatgyilkos-arcú Culpeppert, Marillacot, a francia követet, valamint Surrey grófját, aki nem mellékesen a királyné nagybátyja. Kata geil rózsatakaró alatt várja urát, Henrik ennek örül, majd hamarosan nyilvánosan is bemutatja új asszonyát. Elmondja, hogy nagyon sokat vár a friss házasságtól, gyerekeket, világbékét, ilyesmiket. Kata szendén mosolyog.

A király helyett a nála egy fokkal kevésbé rozzant Brandon táncoltatja meg a menyecskét, közben Henrik Marillackal vált néhány szót. A követ Mária számára ajánlana francia férjet, de Őfelsége témát vált, és Katával kezd hencegni. A te királyodnak nincs ilyen, ugye? Az új asszony új udvarhölgyekkel csacsog, akik be vannak sózva, mint South Park leányai Paris Hilton érkezésekor. Lady Rochford, a régi motoros, a háttérből szemléli a műsort, majd levelet ad át úrnőjének. Írója Joan Bulmer, egy barátnő, aki hallotta, milyen jól megy mostanában Katának, és szívesen osztozna az örömben, meg a vele járó javakban. A kiskirályné nem lelkesedik az ötletért. Lord Surrey mókás sztorit mesél Brandonnak az állatokat előszeretettel égető francia uralkodóról, majd megjegyzi, hogy Henrik körül sok a gonosz ember, ott vannak például azok a seggfej Seymourok. Nem baj, ő majd rendet tesz.

Tovább
Címkék: tudorok
komment

Gyilkos számok 6x04 - Mint a filmeken

2010. szeptember 22. 13:32 - Hoppancs

Fiatalok autóznak a sivatagban, mert a lány valami kincskeresős játékban vesz részt, a fiú pedig elkíséri, mert már rég volt nővel. Meg is érkeznek a gyanúsan nagy ládához, amiben nagyon meglepődnénk, ha nem hulla lenne. Nem lepődünk meg. Charlie és Amita szerelmes pillanatokat élnek át, amikor belép Larry, és megosztja velük súlyos problémáját, miszerint nem tudja eldönteni, hová utazzon. Colby közben már a helyszínen nézelődik, ahol megtudja, hogy nem csupán lelőtték, megkéselték, és fojtották az áldozatot, de egy folyadékelszívó szemcsékkel teli ládikóba tették, amitől enyhén múmiaszerű külsőt öltött. Ez megnehezíti az azonosítást, és a halál okának megállapítását is, feltehetőleg ezért is csomagolt a gyilkos ilyen gondosan.

Charlie-ék a Liztől kapott filmet nézik egy jó adag pattogatott kukorica társaságában, Alan pedig egy megtanulandó számítógépes programmal bénázik, mikor Colby megzavarja az Eppes-lak idilljét, és Don elé tárja a fura esetet. Néznek is nagyot, mikor kiderül, hogy Liz-féle filmalkotásban pontosan ugyanolyan holttestre bukkan egy fiatal pár, amilyet a valóságban is találtak. A cucc viszont csak 5 napja került fel a netre, azaz ha valamik ennyire pontosan meg tudta valósítani az ott látottakat, feltehetőleg már a kalózmásolat elkészülte előtt tekintette meg a művet.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
komment

Sötét angyal 1x19 - Én és én a kamera

2010. szeptember 22. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: I and I Am a Camera


A Crash-ben Cindy éppen arról mesél, mit bír a férfiakban, Max pedig csodálkozik rendesen (barátnője még a végén áttér), miközben Sketchy (nem) enyhe alkoholmérgezés küszöbén áll támaszkodik a bárpultnak. Herbal is feltűnik, méghozzá egy barátjával, akivel cellatársak voltak. Hoppá! Így kell megtudnunk, hogy Herbal füvezésért ült. Most viszont már jótét lélek és abban bízik, hogy Normal talán majd munkát is ad Snuffy-nak. Sketchy már átment Süsübe és egyfejű tűzokádót játszik; még nem is kérdezi, hogy "részegen ki visz majd haza", mikor Max már tereli is kifelé. Kilépve az ajtón észre sem veszik, hogy követi őket valaki, akinek érdekes fotómasina van a fején és még megfigyelés közben is a Föld és a Világegyetem pusztulásán aggódik (ami abban merül ki, hogy egy arra járó kiskölyökkel veteti fel annak eldobott cigijét - ne szemeteljünk, kéremszépen). Az események hirtelen felpörögnek: Sketchy épp kidobja a taccsot, mikor a Helyi Menő Csávók Csapata a tárcájukat követeli, Max nem hagyja magát, miután barátját leütötték, elintézi a rosszfiúkat, mindeközben Kamerás Idegen bőszen fényképez. Max észreveszi, de mikor Sketchy talpra állításához kérne segítséget, az idegen el is tűnik.

Sketchy másnap a Jam Pony-ban már a saját verzióját adja elő, miszerint ő lepofozta ugyan a rosszfiúkat, de végülis a túlerőt csak a shaolin mesterhez fogható idegen bírta. Cindy szerint az éj titkokat rejt, Sketchy szerint pedig zombikat, akik közül épp meg is jelenik egy, Normal névre hallgat és egy borítékot hoz, amit a Clemson 17-be kell kézbesíteni. A környék nagyon gáz, ezért Max az egyetlen, aki elvállalja a munkát. A helyszínen kiderül, hogy ezt Kamerás Idegen is így gondolta, azért írta ezt a címet, hogy találkozhasson a lánnyal. A levél pedig tulajdonképpen Maxnek szól, egy papír van benne, melynek közepén egyetlen szó: végzet. Kamerás Idegen egy lehetőséget kínál, mert látta a Max-féle leszerelési hadműveletet és az legkevésbé sem volt 'normális'. A lány már éppen kérdésekre nyitja a száját, mikor egy kis napi-rutin-lövöldözés zavarja meg őket, de mire Max folytatná, a férfi ismét csak eltűnik. A környék látszólag csak az idegeneknek félelmetes, a helyi kiskölykök vígan baseball-oznak, mikor az egyikük az elgurult labdát keresve egy holttestbe botlik. "Srácok, itt egy hulla!" - "Tudjuk, ő a pálya széle." ... Szegény Snuffy-nak már nem kell munkát keresni.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

A rejtély (Fringe) 2x14 - The Bishop Revival

2010. szeptember 22. 09:00 - Tipca

Lakodalom van a mi utcánkban, együtt ünnepel a város apraja-nagyja, mikor egybekel egy zsidó fiú és egy lány. Mindenki izgatottan készül az eseményre, ki jobban – anyós és menyasszony együtt pityeregnek boldogságukban –, ki még annál is jobban – a vőlegény addig stresszeli magát, hogy a ceremónia előtt elvonul a mosdóba egy asztma-pipával. A vendégsereg várja a nagy eseményt, s addig is a fiú egyik idős rokona észrevesz egy szőke, szemüveges, tudósnak kinéző alakot. Csak addig gondolkodik, míg rájön, hogy ismeri, akkor aztán felpattan, és „te! teee! te vagy az!” rikoltozás közepette már-már az idegenre vetné magát, ám hirtelen a vendégség fele (köztük az öregasszony is) fuldokolni kezd, majd feldobja a lakkcipőt. Haláli a buli, gyerekek!

Walter boldogan fuvarozza Petert a helyszínre, imád esküvőkre járni, hát még ha pár hulla is van a tarsolyban. Az öreg képzeletben máris azon elmélkedik, hogy vajon jó lesz-e Peterre az ő esküvői szmokingra, ha egyszer a fia is nősülésre adja a fejét – mondjuk egy szőke FBI-ügynökkel. A mérleg 14 holttest, mind a vőlegény családjából, melyek mindegyike a gázmérgezés klasszikus tüneteit mutatja, kivéve, hogy mégsem teljesen, de ezt már megszokhattuk ebben a sorozatban. Oliviának feltűnik, hogy a kiáltozós öregasszony holokauszt túlélő volt, mire Walter elmereng rajta, hogy annyi szörnyűséget túlélt, erre pont egy esküvőn hal meg. Mikor Olivia és Peter körbeszaglásznak kicsit, a mosdóban rátalálnak a fuldokló vőlegényre, aki végül nem bírja tovább, és szintén meghalt. 15 hulla, maradhat?

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment
süti beállítások módosítása