Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 10x17 - Talion

2010. szeptember 04. 17:00 - Llew

Ködös éjszakán, egy meglehetősen rendetlen táborban bóklászik pár zseblámpás alak. Valáék azok, pár szanitéccel kiegészítve, és egy jaffa táborban lehetnek, legalábbis a holttestekből ítélve. Megvan Bra’tac, a helyi szokásoknak megfelelően véres fejjel, de még életben. Teal’cet is megtalálják, nyilván ő sem halott. Kifizetődő dolog főszereplőnek lenni. Flashbackelünk és egy ötsátras jaffa tábort látunk, gyerekekkel, szekerekkel, meg a többi kellékkel. A legnagyobb sátorban már megint a dicsőséges jaffa nemzet sorsa a téma.

Éppen egy frissen érettségizett homloktetkós gyerek hergeli a többieket az Ori ellen, mikor Bra’tac és Teal’c megérkezik. Az öreg rögtön neki áll fejmosást tartani, de Teal’c már ismeri a szöveget, így unalmában inkább a tábort lesi. Rögtön ki is szúr egy rosszarcot, aki most szó szerint is az, mert egy nagy vágás van a képén. Utána indul, de ekkor a sátor, amibe a fazon bement, felrobban, Teal’c meg magához tér a gyengélkedőn. Két hét, meg pár összefoltozó műtét után. Dr. Lam tájékozatja a többieket, és mire Teal’c újra magához tér, már az egész csapat ott figyel az ágya körül.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Szellemekkel suttogó 3x02 - Szellem a tükörből

2010. szeptember 04. 14:00 - leeann

Melinda még mindig az apja után sóvárog, és nagyon szeretne rátalálni, de Jim szerint ha álmában eljött hozzá, akkor utat fog találni legközelebb is. Mindenesetre ma este nem a lelépett papa játssza a főszerepet, hanem egy rég elfeledett városi legenda. Ez tulajdonképpen a kampókéz női verziója, vagyis ha valaki egy adott időben a tükör elé áll és elismétli egymás után háromszor a Bloody Mary nevet, akkor a szelleme kilép a tükörből, és az illető halálra rémül. Jim ma este beszállított egy lányt, aki katatón állapotban van, és olyan mintha, halálra rémült volna.

Természetesen mi láttuk, hogy tényleg megijedt valamitől. Melinda nyomozni kezd az ügyben, és Payne-hez szalad a legenda pontosítása érdekében. Melinda megismeri a legenda egyetemi verzióját, amiben nem elég, hogy halálra rémülsz, de a katatónia negyedik napján meg is halsz. A látó azonnal a kórházba siet, hogy a lány barátaival beszéljen, de azok nem bíznak benne, és nem segítenek neki. Viszont az kétség kívül kiderül, hogy valami szellem van a dologban, hisz Melinda érzékelte őt a kórházi szobában.

Tovább
Szólj hozzá!

Smallville 8x04 - Instinct

2010. szeptember 04. 09:00 - Tipca

Szörnyella már megint sántikál valamiben, egészen pontosan bevizsgáltatta Clark Erőd-kristályát Groll dokival, aki már Zod kriptoni palmtopján is ügyködött. Addig most is eljutott, hogy a kristály olyan anyagokból épül fel, ami a Földön nem található, ám mielőtt Tess a képébe röhöghetne, gyorsan hozzáteszi, hogy ráadásul még érzékeny is a hangokra. Mármint a kristály. Gyorsan be is pöccinti a sergő-forgó mélynyomót, mire a kristály felvillan, vakító fénysugarat lő át a mennyezeten, meg úgy az egész Luthor-kastélyon, ki az űrbe.

Eközben Metropolisban pislákolni kezdenek a lámpák, egy üzletember pedig különös, villózó fényeket lát kiszűrődni egy sikátorból. Nyilván nem látta még a Terminatort, mert bemegy megnézni, mi az, de csak egy vörös hajú dominát talál, aki – állítása szerint – az igen hangzatos Maxima királynő nevet viseli, és látta a kriptoni jelzőfényt. A fickónak minden vér áttelepült az agyából máshova, úgyhogy minden habozás nélkül rábiccent a dologra. Maxima hevesen megcsókolja őt, aki eleinte élvezi is a dolgot, csak aztán vérezni kezd az orra, és láthatóan nincs túl jó bőrben. Őfelsége fintorog, „hazudtál nekem”, mondja, „te nem is kriptoni vagy.” Az üzletember fetrengve haldoklik, Maxima pedig elsétál.

Tovább
Címkék: smallville
2 komment

Smallville 8x03 - Toxic

2010. szeptember 03. 14:00 - Tipca

Clark és Chloe buliznak egyet, jobban mondva Oliver jótékonysági partiján őgyelegnek, és az árakat szidják. Persze szóba kerülnek más témák is, úgy mint Lois, akivel Clark mostanában feltűnően sok időt tölt, és Tess, akit meg Clark egyelőre nem tart gyanúsnak, ám Chloe szerint az érzéki szempár és a vörös fürtök mögött egy Luthor klón rejtőzik. Végre befut az este fővédnöke, Oliver is, aki a fotósok előtt felhajt egy pohár pezsgőt, majd esni-kelni kezd, mintha hulla részeg volna. Clark tudja, hogy nem ez a helyzet, úgyhogy már oda is szalad a barátjához, vinné kórházba, ám Oliver elutasítja. Nem beteg ugyanis, hanem megmérgezték, és 12 órája van hátra.

Kórház helyett az Íziszbe viszik annak ellenére, hogy Clark mindenképpen orvost akar neki. Hogy megnyugtassa a fiú lelkét, Chloe odahívja Davist, aki az előző rész óta szerzett magának ruhát, és most nem túl boldog, hogy mindenféle titkos gyógyítgatással kell kockára tennie az állását. Mindenesetre Chloe kedvéért megteszi. Clark addig visszamegy a partira, hátha megtalálja a lányt, akivel Oliver a rendezvényre érkezett. Elkésett, mire odaér, a csajt már éppen egy mentőbe tuszkolják be. Összeesett a mosdóban, jó ha a kórházig húzza.

Tovább
Címkék: smallville
2 komment

Castle 1x05 - Jéghideg ölelés

2010. szeptember 03. 12:46 - Neoprimitív

(Eredeti cím: A Chill Goes Through her Veins)

Vékonyka gyerekhang énekel az elmúló fájdalomról, a levegőben pedig mintha egy szellem vagy angyal lebegne a sötétben. Aztán fényszórók gyulladnak fel és az angyal már nem lebeg, hanem egy betonvas rácson hever és nem is annyira angyali, hanem inkább halott. És csöpög.
A telefon pedig csörög, mégpedig Beckett ágya mellett, így pár snittben láthatjuk a reggeli készülődést: az ékszeres dobozból, amit egy házaspár képe díszít, férfióra kerül a csuklóra, láncon függő gyűrű a nyakba, majd a fiókból pisztoly a tokjába – mehetünk. A helyszínen – ami egy építkezés – Esposito és Castle várja, az utóbbi teljesen fel van dobva. Az első igazi hideg nyomos esete, ezúttal szó szerint, ugyanis a már látott hulla jéggé van fagyva és most olvadozik. Ezért aztán Lanie sem tud pontosabbat mondani a haláláról egyelőre, Beckett pedig egy közeli képet kér az arcáról, hogy az adatbázisban megkereshessék.

Castle Discovery Channel-es ideái hamar szertefoszlanak – az arcfelismerő rendszer biofeedback-en alapul, azaz négyüknek kell végignyálazni egy irdatlan kupac aktát az eltűnt személyekről, hátha felismerik. Mázli, hogy Lanie gyorsan telefonál, azonosítani tudta a halottat. Melanie ujjlenyomata kábítószeres múltja miatt volt a rendszerben. Az biztos, hogy a holttestet fagyottan szállították a helyszínre, de a gyilkosság időpontjára vonatkozóan olyan nyakatekerten fogalmaz, ami előbb-utóbb Beckettnek is feltűnik. Nem véletlenül: Melanie Cavanagh-t öt éve fagyasztották le. Igaza volt Castle-nak, ez az igazi hideg nyom!

Tovább
Címkék: castle
Szólj hozzá!

Született feleségek 6x09 - Önvédelem

2010. szeptember 03. 10:10 - Tm

 A kávézós csaj halálából mindenféle következik: Nick idegbajos, mivel ő volt az utolsó vendég, és, ha jönnek a rendőrök meg az ujjlenyomatozás, akkor jujjmilesz. Angie viszont most, hogy vannak barátai meg munkája (ezúton is gratulálunk) nem akar továbbmenekülni, úgyhogy egyelőre nem lesz semmi. A női szakasz - bár a kertvárosi fojtogató eddig csak 20 év alattiakkal próbálkozott - biztos, ami biztos alapon McClauskey vezérletével beiratkozik egy önvédelmi tanfolyamra. Julie meg depis és szorong. Közlekedni is csak úgy mer, hogy Karllal kocsit cserélnek a vérszomjas gyilkos megtévesztésére.

Bree gettólátogatásra megy, hogy rávegyen egy Lamar nevű benga négert, ugorjon már be valamikor egy kávéra Orsonhoz. Lamarnak ugyan baromi nem hiányzik a nehézfiúkat odabenn a helyes fogtisztítás fontosságával nyektető Selymes, az asztalra helyezett három zöldhasú azonban meggyőzi. A csapda kész. A párocska épp ezt készül megünnepelni egy motelben, amikor. Susan nem tud a családi kocsicseréről, így amikor kiszúrja Julie autóját, biztos benne, hogy a lány újrakezdte a Mr. X-szel. Miután telefonon nem sikerül kiparancsolnia a Julit onnan ahol van (konkrétan a könyvtárból), felderítésre indul, és remek időzítéssel épp akkor les be az ablakon, amikor exférje rámászik a dolog ellen cseppet sem tiltakozó legjobb barátnőjére.

Tovább
5 komment

Glee 1x02 - Showmance

2010. szeptember 03. 09:00 - candyperfumegirl

A Glee Pilot kilőtte a sorozatot, és a 2. epizódban szárnyal tovább. Éppen Mr. Schue verdája repeszt a kamera felé vadiúj csillogó GLEE rendszámmal, az Ain’t That A Kick In The Head dallamára, mekkora hangulatteremtés. Will csupa mosoly és lelkesedés, de ő még semmi Rachelhez képest, aki azonnal letámadja azzal, hogy már kiválasztott pár számot, amiben ő természetesen szédületes szóló produkciót tudna nyújtani. Nyugi Rachel, dalt választani tudok én is, hárítana Mr. Schue, de fölöslegesen, mert egy másodperc múlva úgyis le van ejtve, jön ugyanis Finn a maga két méteres, lovagias valójában, és átveszi Racheltől a pink gurulós bőröndjét (gondolom, minimum három garnitúra váltóruha van benne). Volt a srácnak gyerekszobája, hatalmas pirospont, Rachel nem győzi megköszönni a gáláns gesztust, kár, hogy Finn azt se tudja, az mit jelent, de azért csak mosolyognak nagyokat. Willt most a nem kevésbé felpörgött Mercedes-Artie-Tina hármas találja be, akik már javában gyakorolják a magas hangokat és a kötelező Mariah Carey-s kézmozdulatokat hozzá. Will nem is lehetne büszkébb lelkes kis csapatára. Az egyetlen glee klub tag, akinél a füligvigyor ma reggel nem alaptartozék, az Kurt, aki az előző epizódhoz hasonlóan most is seggfej focisták gyűrűjében áll, veszélyesen közel a szemeteskonténerhez. Azért még flegmán odalöki nekik, hogy egy nap mind nekem dolgoztok majd, mielőtt repül.

Willt Emma várja, és „egészen véletlenül” beleütközik a folyosón, majd a „váratlan” testi kontaktustól egy kicsit megrészegülten azt sem mulasztja el megemlíteni, milyen helyes hogy így összeöltöztek ma – a kék ugyanazon árnyalatában. „Menjetek szobára” –löki oda epésen Santana, Quinn egyik pompomlány barátnője, akinek ez az első mondata a sorozatban, nem gyenge belépő. A vele együtt érkező Quinn pedig közli Will-lel, hogy jó lenne, ha bevonszolná a seggét Sue Sylvester irodájába, mert a nagyasszony látni kívánja. Egészen furcsa iskolai hierarchiának lehetünk itt szemtanúi kéremszépen.

Tovább
Címkék: glee
8 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x02 - Alatta

2010. szeptember 02. 13:00 - leeann

A második rész is nagy rohanással kezdődik. Egy lányt kergetnek Frankfurtban, és hiába ugrik, mászik és fut remekül, hasonló fickók ölik meg ugyanúgy, mint a török lányt. Kiderül, hogy a lány halálát Buffy látta álmában. A lány azt mondja, mielőtt meghal, hogy alulról jön és elnyel, ami biztos, hogy nem a metróra vonatkozik. Buffyt Dawn rángatja éber állapotba, mert a nővére sikítozására ébredt ő is. Dawn csak álomnak gondolja a történteket, de Buffy érzi a jól mászó, ugró, futó lányok csoportját és tudja, hogy mind halálos veszélyben vannak.

A halott német lánynak teljesen igaza van, mert valami tényleg nagyon nyomul a föld alatt, valami Buffynak való csemege. Közben őrült William éppen patkányra vadászik, de a nagy földrázkódástól a vacsora elszelel, és ép elméjét némileg elveszítő vámpírunk nem viseli jól az erős rázkódást. A másnap jól kezdődik Buffy számára, hisz ott fog dolgozni, ahol annak idején tanult. Az igazgató azonnal megmutatja, hol fog dolgozni, és elmondja, hogy mit kell csinálni, de kedvenc szőkénk első körben büntetéseket osztogatna a tinik között, mégiscsak úgy izgalmas a dolog.

Tovább
Címkék: buffy
3 komment

Dr. Csont 3x13 - Ítélethirdetés

2010. szeptember 02. 10:00 - Llew

Most nincs közös kocsikázás, Booth már a helyszínen fogadja társát a hírrel, hogy ezt nem fogja elhinni, de most tényleg. És valóban még a sokat látott antropológusnő is meglepődik a karikába hajtott csontváz láttán. Booth poénkodik, hogy biztos szőnyegbe tekerték, az meg elbomlott, és ezt Bones valamiért különösen viccesnek találja. Talán először nevet a sorozatban, és hogy egyáltalán képes ilyesmire az még a helyszínre érkező Carolinet is meglepi. Az ügyésznő azért jött, hogy hazazavarja Brennant, mert kitűzték a fater tárgyalását, és addig nem dolgozhatnak együtt, mivel Booth tartóztatta le az öreget. Ennyit az érdekes ügyről.

Párterápiával egybekötött reggeli következik, ahol Sweets (az előző részben hol volt? Az is 1. évados maradék volt?) győzködheti Brennant, hogy minél racionálisabb, annál jobban zavarja, hogy a társa tartóztatta le a faterját, aztán mikor faképnél hagyják, kesereghet magában, hogy nem végzett jó munkát. A Brennan család apu tárgyalására készül a sitten. Úgy tűnik csak egy ügyvéd van a környéken, mert Maxet is Caroline exférje védi, és mivel Tempe érintett az ügyben, Clark Edison lesz a védelem antropológus szakértője.

Tovább
Címkék: dr. csont
2 komment

Minden lében két kanál 1x08 - Játszani tudni kell (Anyone Can Play)

2010. szeptember 02. 07:43 - Gabba

Vége a vakációnak, ismét nyakba vesszük az önkéntes igát és nekiugrunk a sorozat első hidegháborús töltetű epizódjának.

Helyszínünk Brighton, a Milton’s Club nevű kaszinó, igen, levettük a John Miltonra utalást: a kaszinó, mint Elveszett Paradicsom a lúzer többségnek, akik csak szívnak, mint a küzdő Sámson, és Megtalált Paradicsom a kevés számú nyertesnek. XVII. századi angol irodalomtörténeti elmélkedésünkből az épületbe lépve franszia szózápor zavar fel, csak úgy röpködnek a fetvozsők, szilvuplék, rinnevaplük. Az egyik sarokból gyanús szmokingosok méregetik az egyik játékost, aki éppen teát iszik, de hirtelen kigúvadnak a szemei és elalél. A szmokingosok egy külön irodába viszik a pácienst, ám a Ryker nevű kaszinófőnök vezetésével nem orvosi ellátásban, hanem testi motozásban részesítik. A belső zsebből azonosító kártya kerül elő, a delikvens sussexi nyomozó, eltávolításáról gyorsan intézkednek, mert pontban éjfélkor valami fontos kapcsolat érkezik. Az óramutatók hamarosan egymáson, és pont ekkor lépnek be kedvenc szereplőink. Danny pörög ezerrel, mindenáron ki akarja próbálni a szerencséjét a rulettasztalnál. Brett sokkal kevésbé lelkes, ő inkább lepihenne a szállodában, végül megállapodnak egy max. fél órás intervallumban. Danny 200 fontot vált zsetonra és az odalépő Rykerrel vidáman közli, hogy saját módszerével indul a rulettgolyó ellen: csak piros és páratlan számra fog tenni. Ryker arca furcsán megrándul, majd a krupiénak titkos jelet ad. Wilde elsőre a piros 19-esre tesz és mit ad isten, nyer. Vidáman dörzsöli a kezét és kezdi tömjénezni magát. Brett csak a szemét forgatja, a krupié meg újra a rulettkereket. Főcím.

Danny előtt gyűlnek a zsetonok, körülötte az érdeklődő arcok, az amerikai minden pörgetésnél nyer, mint az állat. A háttérből egy kellemes barna figyeli a szokatlan sorozatot és a hozzá tartozó embert, majd telefonál valahová: „Megtaláltam a kapcsolatot.” Hozományvadász lesz a csaj vagy valami konspirátor, lehet tippelni. Letelik a fél óra, Brett elrángatja barátját az asztaltól, elég már, 50.000-et nyertél, Danny persze csak vonakodva indul a zsetonokat beváltani. Alighogy távoznak, egy rosszarcú fazon érkezik aktatáskával. Ryker őt is köszönti, mint új vendéget, és a faszi közli vele, hogy saját módszerével indul a rulettgolyó ellen: csak piros és páratlan számra fog tenni. A főnök erre rohadt ideges lesz és az irodába hívja a táskást, közben utasítja a sameszeit, hogy érjék utol az amerikait. Miközben barátaink a Ferrariba szállnak, Danny a fényes jövőt tervezgeti, bankot és/vagy szigetet gondol venni a nyereményből. A rózsaszín ködtől persze nem veszi észre a kellemes barnát, aki egy Ford Escorttal követni kezdi őket.

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása