Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x12 - I'm Gonna Fix Her

2010. július 25. 15:00 - sixx

Az előző epizódban távozott Jason,  a Leghülyébb Survivor Ever, mert képes volt hinni, és bízni a társaiban egy olyan játékban, aminek az egyik alapszabálya, hogy hazudj, csalj, anyádat add el két forintért, mert a vége nem egy piros pont, hanem egymillió dollár. A kettővel ezelőtt kiszavazott Ozzy ezzel még mindig nincs tiszában, ezért a középső ujját mutogatja a versenyzőknek, rettegek a final tribal counciltól, amikor is sírni fog, hogy ő mennyire megérdemelte volna a fődíjat. Az eheti részre megfogyatkozott kis csapatunkban már csak két faszi maradt, James és Erik, ráadásul az előbbinek az ujjával baj van.

A baj nem is kicsi, mert egy seb kellemesen elfertőződött, amiből kurva nagy gáz lehet. James a tribal után rögvest a dokikhoz megy, akik közlik vele, hogy ha a fertőzés rámegy az izületre, akkor annyi Jamesnek, mert egy amputációt senki nem akar, főleg nem a sírásó. A táborba visszaérve a nők csodálkoznak: oszt hogy fertőződött el? Ez most komoly? Bokáig gázoltok a denevérszarban, nincs semmilyen tisztasági cuccotok, büdösek és koszosak vagytok, HÁT VAJON MI A FASZTÓL FERTŐZŐDHETETT VOLNA EL, DE TÉNYLEG? Ilyenkor megkérdőjelezem az emberiség jövőjébe vetett hitemet.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Szellemekkel suttogó 2x19 – Delia első szelleme

2010. július 23. 14:00 - leeann

Ned és barátai egy házmesterrel akarnak kiszúrni, de valami probléma lehet a tervben, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy a kölykök tervezték. A pince szikrázni kezd és a kölyköknek menekülőre kell fogni. Miközben a tinik magukat próbálják menteni, Melinda és Delia Timről beszélgetnek, és arról, hogy kap-e újabb esélyt. Egyelőre Delia nem akar kizárólagosságot és mással is randizik. Amíg Delia randizik, Melinda fog vigyázni Nedre, de úgy tűnik, a lakásban sincs minden rendben. Valami mindennel megdobálja Melindát és Ned azt gondolja, hogy visszajött érte az a valami. Melinda kérésére Ned elmeséli, hogy valami őt üldözi, de a látó megígéri, hogy nem lesz semmi baj.

Miközben Melinda és Ned rémestéjébe belekontárkodik egy szellem, Delia és a randipartnere elég balszerencsés estét tölt el együtt. A vacsorán minden rosszul sül el, majd hazafelé még defektet is kapnak. A vicces az egészben az, hogy Tim meglátja a vacsorázó párt, amitől csak jobban meg akarja szerezni Deliát. Mindeközben Mel és Ned lemennek a pincébe, ahol az egész szellemkergetőzés kezdődött. Ned hiába kér bocsánatot, a pincében lakó szellem erőszakosan elkergeti őket onnan. Melinda megkéri Nedet, hogy ne menjen le a pincébe, amíg nincs megfejtve a szellem ügy.

Tovább
komment

Minden lében két kanál 1x04 - Cserelord (Greensleeves)

2010. július 22. 10:15 - Gabba

Na kérem, lesz itt minden, színesedik a paletta: fekete szereplők, elfelejtett földalatti labirintus, titkos ajtók, magyar beszéd, kardozás. Tehát hegyibe!

Továbbra is Angolhonban maradunk, kedvenc Danielünk az óhaza építészeti remekeitől elragadtatott amerikai turistát játszva érdeklődik egy vidéki kastély morcos őrzőjétől, hogy ki a büszke tulaj. „A 15. lord Sinclair” – hangzik a válasz. Danny megköszöni és elhajt, de csak a park hátsó frontjáig, ahol már várja az emlegetett earl. Miközben átmásznak a falon, párbeszédükből kiderül, hogy az ingatlan a Greensleeves nevű birtok, ami tényleg Bretté, ő azonban már hosszú évek óta nem használja, szerinte csak rom az egész és mindössze egy régi családi inas van megbízva az őrzésével. Ehhez képest viszont minden tip-top, a szép ződ gyep nyírva, az épület felújítva és éppen egy jónő lovagol át a parkon. „Én ezt nem hívnám romnak” – jegyzi meg Danny kétértelműen. Főcím.

A gyanús környülállások felderítését barátaink természetesen a falu kocsmájában kezdik, ahol a tulaj lelkesen fogadja a lordot, és helyi almaborral, a ház specialitásával kínálja őket. Különlegessége, hogy a testesebb íz elérése érdekében a hordóba döglött patkányt tesznek. Wilde köszönettel elhárítja a szíves invitálást, és inkább egy száraz Martinit kér. (Döntését megértem.) A kocsmáros kifejezi örömét a birtok felújítása miatt, mert legalább felpezsdült az élet, de Brett kénytelen kiábrándítani: nem ő végeztette a munkálatokat. Ezért záróra után szeretnék igénybe venni a kocsma pincéjéből induló titkos földalatti járatot, hogy azon át behatolhassanak a kastélyba utánajárni a dolognak. Valami bűzlik Dániában, ahogy egy ismert honfitársa írta anno.

Tovább
komment

Buffy, a vámpírok réme 6x19 - Piros látás

2010. július 21. 14:00 - leeann

Tara és Will az ágyban kötöttek ki, egy kis ruhátlan testedzést végeztek az elmúlt éjjel. Természetesen nagyon hiányzott már mindkettőjüknek egy kis móka, de Will aggódik Buffyért az este történtek miatt. Nyilván nem a 3 pancser miatt aggódik, hanem a Spike és Anya páros utóhatása miatt. Will látta Buffyn, hogy érdekli őt Spike, de azt, hogy szexeltek is egymással, csak most tudta meg Tarától. Ennél aggasztóbb, hogy Buffy még mindig nem ért haza. Dawn attól fél, hogy a nővére bántani fogja Spike-ot, de annak nagyon örül, hogy Will és Tara újra együtt vannak.

Közben Buffy rálel a 3 idióta búvóhelyére. Az idióták nincsenek otthon, és néhány hatalmas körfűrészt hagytak maguk után, úgyhogy Buffy összeszed, amit tud, és lelép. Időközben Buffy hazaért, és már nézegeti át a kimentett cuccokat, hátha van közöttük valami, ami segíthet elkapni a pancsereket. Miközben a csapat kutat, Anya egy síró lány történetét hallgatja, akinek a barátja megcsalta őt a húgával. Normál esetben Anyanka már rég rávette volna a lányt egy kívánásra, de az emberi része még mindig annyira vérig van sértve, hogy a csaj már nem is érdekli őt, csak a saját siralmait ecseteli folyamatosan.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Sötét angyal 1x15 – Nő a baj

2010. július 21. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Female Trouble


Max érkezik Loganhez a Lakers kiállításra szerzett jegyekkel, de meglepetésére csak Blinget találja, aki elmondja, hogy Logan mostanában elég furán viselkedik, most is csak úgy elment valahova azzal, hogy egy ideig ne várják. Annyi haszna van a dolognak, hogy Bling megkapja a jegyeket, Max pedig észreveszi, hogy hiányzik egy kép a falról. A hivatalos verzió, hogy "Messiásunk" azért adta el, mert unja, de mi pár pillanat múlva már látjuk, mire kellett a pénz.

Logan egy sötétsikátoros ajtón kopogtat. Ez bizony egy rendelő, ahol Dokinéni személyre szabott árakkal dolgozik, aki gazdag, fizessen. Miközben Logan nekivetkőzik, Dokinéni felvázolja a kórképet (amelyből legalább kiderül az is, hogy' múlik az idő): "Hat hónapja egy golyó megsértette a gerincvelőjét a 8. hátcsigolya alatt, aminek következtében lebénultak az alsó végtagjai. A múlt héten váratlanul érezni kezdte a lábait és hamarosan már járni is tudott ... csoda történt." No, ezt persze nem gondolja komolyan, már csak azért sem, mert analizálta a férfi vérét és őssejteket talált benne, vagyis egyértelmű, hogy vért kapott. Azt nem tudja elképzelni, honnan-hogyan, azt viszont igen, hogy mi okozza a fokozódó fájdalmakat: Logan szervezete az őssejtek ellen fordult és kezdi kilökni az új szöveteket. Ha kontrollálni tudják a védekező rendszert, akkor talán nem kell örökre visszaülnie a kerekesszékbe, úgyhogy hajrá, kezdődhet a kezelés! Logan elhatározása kőkemény: nem számít, mibe kerül, MINDENT megtesz, hogy továbbra is tudjon járni.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

A rejtély (Fringe) 2x05 - Dream Logic

2010. július 21. 09:00 - Tipca

Olivia nem viseli túl jól Charlie halálát, de úgy gondolja, most már egyedül is boldogul, úgyhogy visszaviszi a bowling-cipőket Sam Weissnek. Sam persze rögtön látja, hogy valami baj van, szóval a kezelés tovább folyik. Sam szerint Oliviának most arra van szüksége, hogy lefoglalja magát valamivel, így felír neki valamit egy papírlapra, és sejtelmesen csak annyit mond, reméli, hogy Oliviának nincs kifogása a vörös szín ellen. Ha én lennék a nő helyében, a púpom is tele lenne a vörössel, annyiszor látta mostanában a villózások miatt, de Livvie kemény, mint a kő, és nem ellenkezik.

Aktatáskás férfi száll ki egy liftből, aki a változatosság kedvéért nem kopasz, ám rá különösképp illik az „ész a fontos, nem a haj” frázis, tekintve, hogy az előbbiből nem sok van neki. Vagy legalábbis elég fura egy fickó. A kollegák nem fogadják jó hírekkel, a főnök be van rágva rá, ám a férfi meg sem hallja, többeket is démonfejjel lát maga körül. Szinte berobog a főnök irodájába, aki máris rákezd a „ki foglak csinálni” oltásra, de nem túl jókor. Greg Leiter benne látja minden poklok urát, a szarvas ördögöt. Aktatáskát ragad hát, és addig püföli vele a vezér fejét, amíg el nem rángatják onnan, akkor pedig hátborzongatóan remegni kezdenek a szemgolyói.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment

Grace klinika 5x23-5x24 - Remény a jövőben, Most vagy soha (ÉVADZÁRÓ)

2010. július 19. 11:24 - Hoppancs

Derek egy álmatlan éjszaka alatt végül mégis kitalálta, hogyan távolíthatná el az újabb tumort Izzie agyából, amit vigyorogva hoz az ébredező Meredith tudomására. Izzie bemutatja új férjét sorstársainak, majd örömmel nyugtázza, hogy urának hátsója mindenki tetszését elnyerte. Yang addig nem akar bájcsevegni Hunttal, amíg az be nem látja, hogy ideje lenne meglátogatnia az anyját, egyben tudomására hozni szegény néninek, hogy hazatért Irakból. Hunt kummog egy kicsit, aztán csatlakozik O’Malley-hez, hogy megvizsgálja új, közös betegüket, Charliet, aki katona, és már ötlete is van, hogyan szüntethetnék meg a dokik krónikus lábfájását. Azt a beavatkozást javasolja, amit a villamos ingyen végez, majd közli, hogy miután megszabadult a kellemetlenkedő végtagtól, szalad is vissza Irakba, hogy szolgálja a hazát.

Hunt nem is néz olyan nagyot az ötletre, Torres viszont kiakad, és leszögezi, hogy egészséges lábat nem fog amputálni. A Főnök robotsebésszel kápráztatja el Baileyt, aki kislányosan sikongat a gép láttán, majd pár próbakör után kilátásba helyezi, hogy élesben is bevethetnék a szerzeményt. Lexie furán reagál Sloan összeköltözési ajánlatára, amit még Shep is korainak tart. Amíg Swender és Derek azon vitáznak, helyes-e eltávolítani Izzie hippokampuszát, a beteg tengerpartra hallucinálja magát, ahol mellette napozik Denny is. A szellem gratulál a friss arának, majd kicsit elbeszélgetnek a jövőről. Ez persze nem segít sokat Izzienek, hogy döntést hozzon a memóriáját veszélyeztető műtétről, barátai pedig érthető módon nem akarnak szavazni a kérdésről. George kérdésére Charlie elmondja, hogy azért akar visszamenni a háborúba, mert itthon nem találja a helyét, és a családja sem érti meg. Mivel túl öreg ahhoz, hogy emós legyen, inkább ezt az utat választja. Hunt és O’ Malley sokatmondóan pislog.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment
süti beállítások módosítása