Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x11 - I'm Ruthless... And Have a Smile on My Face

2010. július 18. 15:12 - sixx

Az előző részben kiszavazták Ozzyt, mert volt annyira hülye, hogy hitt a nőknek, azt követően, hogy ő is tevékeny részese volt a "Jason volt olyan marha, hogy bízott bennünk, ezért kiszavazzuk" szövetségnek, pedig Ozzy barátunk a HI (hidden idol) büszke tulajdonosa volt. Persze ezzel még korántsem ő a legnagyobb lúzer a Survivor történetében, ott van Yau-Man, aki bízott egy Dreamz nevű csavargó szavában, illetve James, aki a saját évadában KÉT HI birtokában is simán távozott, és akkor még nem beszéltünk ez eheti kiszavazottról, aki bőven megkaphatja a Dumbest Survivor EVER címet.

Reggel van, természetesen Ozzy kiszavazása a téma, a nők kissé arrogánsak, Erik meg benyal tövig, nem baj, hogy nem szóltatok, satöbbi, mert szóltam volna neki, de ti nagyon faszák voltatok. James nem ideges a tegnap este miatt, sőt, Amanda viszont kurvára, mert úgy érzi, mintha kihagyták volna valamiből (ki is hagyták). Ami James számára viszont világos lett, az, hogy Parvatiban nem lehet bízni, mert az is hazugság, amit kérdez. Parvati ezt úgy kommentálja, hogy ideje magyarázkodni egy sort James és Amanda felé mert most szarban van. Hát igen, ez a kétkulacsos játék egy ideig megy, aztán kihajítanak a picsába, kicsim.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Szellemekkel suttogó 2x18 – A kísértetek gyermeke

2010. július 17. 14:00 - leeann

Melinda és Delia egy garázsvásáron van, amikor egy lány fura jelenést vált ki úgy általában mindenből. Az hagyján, hogy a vásár helyét adó ház szellem járta, de Julie a lány, aki itt lakik elég rossz bőrben van érzelmileg, és nem akarja elhagyni a házat. Nem csoda, hisz senki nem szereti az otthonát egy árvaházra cserélni, de vannak esetek, amikor nincs más választás, és most ez is egy ilyen helyzet. Az sem mindennapi, hogy a lány érzelmi változásai fura dolgokat vált ki tárgyakból, amit Melinda is megérez.

A látó nem hagyhatja, hogy egy ennyire különleges lány a „rendszer” fogja legyen, de a lány ereje elég nagy rendetlenséget csinál a gyermekotthonban is, ezért Melinda egyelőre lelép. Másnap Delia még mindig nem tud zöld ágra vergődni a kutyájával Bobbal. Melinda látja, hogy Bobnak semmi baja nincs, csak érzi Homert a szellemkutyát, de ezt kicsit nehéz lenne elmagyarázni Deliának. Később Mel meglátogatja Julie legutolsó nevelő szüleit, akik elmesélik a fura lány történetét. Apja sosem volt, az anyja pedig egy nap otthagyta egy buszmegállóba és azóta nevelő szülőktől nevelő szülőkig jár.

Tovább
komment

Minden lében két kanál 1x03 - Hét millióért (Take Seven)

2010. július 15. 14:00 - Gabba

Elhagyva a Riviérát mostani terepünk Albion, ami ezúttal nem ködös, nyitó helyszínünk azonban nem vidám: temetőben vagyunk, egy fiatalember áll Robert és Jessica Lindley sírja előtt, szólván: „Így jobban jártál. Tudom, hogy nem kedveltél volna.” He?

Az ifjú Luke Skywalkerre hajazó ismeretlen ezután autójába száll és egy hamisítatlan vidéki angol kúriához hajt, ahol meglehetősen otthonosan kezd mozogni. A bárszekrény titkosan nyíló zárját például egyből megtalálja és tölt magának egy emberes adagot. A szobába lépő fiatal lányra azonban nem ez tesz nagy benyomást, hanem amikor a srác kijelenti, hogy ő Mark, a halottnak hitt bátyja. Meglepetésünkre a Jennynek szólított lány nem örömkönnyekben, hanem sikoltozásban tör ki: az nem lehet, az nem lehet, hajtogatja hisztérikusan. Főcím.

Tovább
komment

Gyilkos elmék 5x15 - Public Enemy

2010. július 15. 11:00 - hex.kelly

Fiatal házaspár copfos leánygyermekkel ugrik ki egy terepjáróból egy templom előtt, késésben vannak. Odabent már javában megy a mise, leülnek gyorsan az egyik hátsó padsorba. Aztán sorolnak előre áldásosztásra, a kislány bepróbálkozik, hogy ihat-e Jézus véréből, de az apja azt mondja, hogy majd ha 21 lesz, vagy elsőáldozáskor. Aztán mindenki visszaül a helyére, a feleség a kislánnyal küzd, hogy ne babázzon, hanem imádkozzon. A mögöttük lévő eddig üres padsorban egy férfialak bőrkesztyűt húz, kés pengéje villan, és míg a nő és a kislány a babát cibálja, a mellettük ülő férj nyakát a kesztyűs ember egyetlen mozdulattal elvágja, majd távozik. A férfi a nyakához kapva, hörögve esik ki a padból a padlóra, a felesége jajveszékelve siet segítségére, rohan a pap, kiabál orvosért és 911-ért, és mondja a nőnek, hogy vigye innen a kislányt. Karjaiban tartja a férfit, aki alatt egyre nagyobb a vértócsa, tudjuk jól, mit jelent ez.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Buffy, a vámpírok réme 6x18 - Sorvadás

2010. július 14. 14:00 - leeann

Az elmúlt részeket mindenki megsínylette egy kicsit, úgyhogy ideje javítani azokon a kapcsolatokon, amin még lehet. A három kretén megint tervez valamit, amihez valami lemezre van szükség, amit két vámpír kergetésével akarnak megszerezni. A két vámpírt Buffy intézi el, de a kretének csak megszerzik a lemezt. Tehát miközben Warren, Andrew és Jonathan megint valamiben sántikál, a csapat a romokat próbálja eltakarítani, vagy valamit újraépíteni belőlük.

Will és Tara megpróbálnak újra randizni, Buffy kapcsolatot próbál építeni a húgával, Xander Anya hiányán próbál túllépni, Spike pedig Buffyén, de egyiknek sem megy túl jól. A három kretén is már azt szervezi, hogyan lesz belőlük csak két kretén, Warren és Jonathan között kezd elharapózni a az ellentét. Andrew még bizonytalan, de Warren felé húz, viszont még szükségük van Jonathanre, amíg véghez nem viszik az új világmegváltó tervüket. Anya is visszatér, de elég dühös, ami nem csoda, pedig Xander folyamatosan azt mondogatja, hogy mennyire szereti őt.

Tovább
Címkék: buffy
komment

A rejtély (Fringe) 2x04 - Momentum Deferred

2010. július 13. 16:00 - Tipca

Indíthatnám azzal ezt a hogyvoltot, hogy ebben az epizódban még a megszokottnál is nagyobb a fejetlenség, de olcsó és kiszámítható poén volna, úgyhogy inkább csak belevágok. Valamiféle raktárban járunk, ahonnan épp folpackba csomagolt emberfejnek tűnő holmikat pakolnak át egy hűtött kamionba. Mivel ez a Fringe, valószínűleg nem csal a látszat, tényleg azok vannak a csomagokban, aminek kinéznek. A futárok lecsekkolják a szállítmányt, aztán indulnának, de egy idegen kocsi áll le az utca közepén. „Eltévedtem”, mondja a kiszálló ember, de meg sem várja a választ, villámgyorsan lelövi a fegyveres őröket. Kivéve az egyiket, aki vele van, és segít megszerezni a kulcsokat.

A lövöldözős bepattan a kamionba, az áruló búcsúzóul még megkéri, hogy ha a szállítmányban van, amit keresnek, majd szóljon, ám az egyik őr nem halt meg, és lepuffantja egykori társát. A sötét idegen elhajt a fejekkel teli kamionnal, ám az áruló őr nem halt meg. Elterül, aztán kissé darabos mozgással feláll, és elindul a lövöldöző őr felé. Az beleereszti az egész tárat, mire a másik végre elterül, és vér helyett valami higanyszerű anyag kezd el folyni belőle. Szentséges T-1000-es, mi lesz még itt?

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment

Skins 2x05 - Chris

2010. július 13. 14:00 - Hankasid

Chris ül kissé zavartan az iskolaigazgató-nő előtt, aki közli vele, hogy kirúgják az iskolából. Az indokok között szerepel, hogy gyógyszert lopott, lepisilte a biztonsági őrt és hogy az igazgatónő asztalán dugott. Mivel a szállást is a sulitól kapta, így kétszeresen is letöri a srácot a hír. Később Jal próbál belé lelket önteni, akiből az elárvult Chris előhozza az anyai ösztönöket.

Régi kedvencemmel, a karrier tanácsadó nénivel, Josieval, találkozhatunk a következő jelenetben, amikor is Chris kissé frusztráltan az aznapi sikertelen álláskeresések miatt, tanácsért megy hozzá az irodájába. Ezután több jeleneten keresztül láthatjuk, ahogy nap-nap után Chris lendületesen elmeséli, hogy Josie tanácsai alapján meglátogatott munkahelyekről hogyan rúgták ki/lépett le aznap.

Tovább
Címkék: skins
komment

Sötét angyal 1x14 – A második szökés

2010. július 13. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: The Kidz Are Aiight


Egy labornak látszó helyen egy borostás srácot látunk leszíjazva egy székben, mellette egy dokinak látszó egyén nézi a papírokat, amelyekből kiderül, hogy a 'páciens'... Zack néven ismert. Óh, akkor ez a Marticore lesz és így már nem is csodálkozunk, mikor a következő pillanatban egy rég látott ismerős lép be az ajtón. Igen, Lydecker az és rögtön a lényegre is tér. Egy fura lézeres-szembevilágítós szerkentyű és a doki segítségével információkat akar kiszedni a srácból, amelyeket csak Ő tud: hol van a többi X5-ös, akik vele szöktek meg. Zack később érdekes-bódult állapotban ébred a cellájában, amikoris Max jelenik meg, mondván, hogy megmenti őt. El is indulnak, de mikor a lány túl sokat kérdez arról, hogy mit is mondott el a kínzóinak, gyanús lesz a dolog és rájön, hogy ez csak a 'kiszedem-az-infót-belőled' terv része; nincs Max, nincs mentőakció, csak a katonák, akik jól megverik, meg a doki, aki próbálja életben tartani és Lydecker, aki szimplán szemét, de akinek így tagoltan az arcába tudja mondani, hogy nem-mond-ne-ki-sem-mit.

Max szép kis zsákmánnyal, egy egész kopasztott csirkével érkezik Loganhez, de csak Blinget találja, aki közli, hogy Logan -bizonyám!- sétálni ment az öbölbe. Max utána is siet és ugyan tiszta háborús övezet a környék, de az újjászületett férfinek ez gyönyörű. Megértjük. Mint ahogy azt is, hogy ilyen helyzetben a jéghideg vízben állva a legjobb megbeszélni az esti randit, melyen a fent nevezett szárnyas lesz a főfogás, némi Lökés előtti bor kíséretében. Ó, bocsánat, ez nem is randi, csak egy vacsora, de mégis izgatottan és idegesen készülnek mind a ketten. Segítségük is van ebben, Logant Bling fűti, hogy a megváltozott körülmények miatt ebből még akármi is lehet, Maxet pedig Cindy. Apropó Cindy. Immárom lakótársként teszi mindezt, ugyanis a múltkori eset miatt kitették a lakásából és mivel Kendra már Mr. Hatlövetűvel él, így odaköltözött barátnőjéhez.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

Csillagkapu 10x09 - Tolvajok között

2010. július 12. 11:00 - Llew

A Carterrel kiegészült Odüsszeia érkezik valahová, hogy lecsekkoljonak egy második szuperkaput, de helyette barátságtalan ismeretleneket találnak, akik kihasználva a közeli neutron csillag gravitációs mezője által legyengített pajzsukat és megzavart az érzékelőiket, kiadós sortűzzel fogadják őket három hat’takról. A nagy szikraesőben oda lesz a hiperhajtómű, mert mindig az az első, ami bekrepál, az elkerülő manőverrel pedig egyenesen belerepülnek egy aknamezőbe (nem ugyan az, csak olyan), ami még jobban hazavágja a hajót. A parancsnokságra csak Emerson félbemaradt üzenete jut el arról, hogy csapdába csalták őket, és valakik éppen megszállják a súlyosan sérült hajót.

A szuperkapus információ a jaffáktól jött, de Dakara pusztulása nem javított a korábban sem túl fényes viszonyon, így lehetetlen kideríteni, hogy ők állnak-e a támadás mögött, vagy őket is átverték. Mindegy is, indulni kéne menteni, csak nincs mivel, mert a Daedalus megint menetrendszerű járatként funkcionál a Pegazus-galaxis felé. Vala viszont emlékezteti a társaságot, hogy jó pénzér bármit be tud szerezni. Az Odüsszeia udvarias támadói megvárják, míg Carter magához tér csak utána rontanak be a raktérbe őt keresve. Kiderül, hogy nem a hülye jaffák azok, hanem a hülye Lucian Szövetség. Emerson emberkedik, mire kap egy fülest, és ő is mehet a góréhoz.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment
süti beállítások módosítása