Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x10 - I Promise

2010. július 11. 15:39 - sixx

Ezt a részt kétszer néztem meg, és így, egy héttel a bemutató után sem nagyon térek magamhoz. Várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik az, amire a tribal council alatt sor került, de azt, hogy Cirie ilyen nagy taktikus, az előző évadok ismeretében sem gondoltam volna. Új királynő született.

Az előző, meglehetősen vicces tribal után a parton dumálgatnak a népek, te Jason, kérdezik, hogy is volt ezzel a bottal, bazmeg? Hát, aszittem az a Hidden Immunity Idol, úgy, és odaadtam Elizának. Az volt a terv, hogy így kiszavazzuk Ozzyt. Aki közben ott áll mellette. Félelmetes, mennyire hülye, vagy magabiztos ez a kölyök, innentől kezdve ha nem nyer meg MINDEN immunity challenge-t, akkor neki annyi. Másnap reggel Jason azt nyilatkozza, hogy nem Ozzy az egyetlen istenség ebben a játékban. Asztakurva.

Tovább
Címkék: survivor
16 komment

Szellemekkel suttogó 2x17 - A holtak elindultak

2010. július 09. 14:00 - leeann

Jim egy férfit szállít a hullaházba, ahol jobb híján egy szellem garázdálkodik, hisz az egyik „páciens” sokkal éberebbé válik, mint a társai ezen a nem túl barátságos helyen. Mielőtt Jim hazaérne, Melinda egy szellemmel beszélget, aki azt állítja, hogy nem lehet halott. Ez mind nagyszerű, de ma éjjel nem ő az első, aki élőnek gondolja magát. Másnap Jim összefut Tim kollégával, aki annak idején felültette Deliát. Nem csak a hullaházban történnek furcsa dolgok, hanem a mentőállomáson is. Eltűnik Jim mentős gyűrűje, és véres lábnyomok távolodnak el a főmentős szekrényétől.

A fura nem a véres lábnyomokban van, hanem a lábban, ami hagyta, a láb tulajdonosa ugyanis előző éjjel még a hullaházban volt, és éppen tudatára ébredt. Melinda és Jim azonnal a hullaházba szaladnak, ahol a korboncnok sem érti az egészet. A férfi Jim jó cimborája, de ez nem segít neki abban, hogy elhagyott egy tetemet. A férfi ismeretlen volt, és egy cserbenhagyásos gázolás áldozata. Melinda a halottról készült képekben felismeri az előző este nála járt szellemet, de a szellem most végre beszél is, nem csak sajnálkozik a halála miatt.

Tovább
2 komment

Spartacus 1x05 - Árnyjátékok

2010. július 09. 11:00 - Aragorn831109

Egy felhő sincs az égen és nap próbára teszi még a legedzettebb férfiak, a gladiátorok szervezetét is, akik még ebben a kegyetlen hőségben is rendületlenül edzenek. A nagy gyakorlatozás egyébként a magisztrátus által szervezett játékok miatt van. Doctore jelére a gladiátorok küzdőfélt cserélnek. Mikor Crixus odaér Spartacushoz, Doctore parancsát meg sem hallva tovább rohamozza a gladiátorok közé frissiben visszakerült trákot. A főhős rövidesen földre kerül, de a kiképző még időben leállítja a bepörgött bajnokot. Doctore közli, ha figyelmesen követik az utasításait, akkor mindenki győzedelmeskedni fog majd az arénában. Gnaeus azonban nem bírja tovább és összeesik a tűző napon. Amikor Pietros vizet akar adni neki, Doctore megállítja, mondván spóroljon a vízzel olyanok számára, akik inkább megérdemlik.

Quintus a kiszáradt díszmedencében áll és isteneit káromolva esőt követel. Lucretia jön egy levél kíséretében és közli a jó hírt, miszerint Calavius magisztrátus egy órán belül érkezik, hogy személyesen válassza ki a harcosokat a fesztiválra, amelyet azért szervezett, hogy szárazság végre véget érjen. Lucretia felfedezi, hogy a férje még mindig nem jött rendbe az ellene elkövetett merénylet után. Előbb a medicushoz küldené, hogy öltsék végre össze rendesen a férfi sebeit, majd javasolja, hogy szóljanak Calaviusnak, intézkedjen ezügyben. Azonban Quintus nem akarja ilyennel terhelni a magisztrátust, főleg, hogy úgy tűnik a Batiatus ház adja majd a primust a játékokra. Különben is a ház ura már nyomoz az ügyben.

Tovább
Címkék: spartacus
5 komment

A rejtély (Fringe) 2x03 - Fracture

2010. július 09. 09:00 - Tipca

Philadelphiában járunk, rendőrkocsi parkol le az út szélén. Amíg az egyik zsaru kávéért megy, a társa, Gillespie közeg telefonhívást kap egy bizonyos "ezredestől". Az ismeretlen egy vasútállomásra küldi Gillespie-t, ahol egy fekete viharkabátot viselő, aktatáskás egyént kell keresnie. Hmm... A rendőr csapot, papot (és társat) otthagyva indul az állomásra, ahol rövidesen észrevesz egy lófarkas pasit, akinél stimmelnek a fent leírt kiegészítők. Fegyvert fog rá, a táskát követeli, s közben észre sem veszi, hogy a lámpák pislákolni kezdenek körülötte, és a menetrendet hirdető táblák is megzizzennek kissé. A fekete kabátos odaadja neki az aktatáskát, de Gillespie nem sokáig örülhet a zsákmányának, ugyanis hirtelen megüvegesedik/kristályosodik a keze, majd az egész teste, végül pedig a rend őre nemes egyszerűséggel ripityára robban.

Olivia jobb híján a Nina Sharp által ajánlott Sam Weiss tekeklubjában tengeti éjszakáit, és azt tanulja tőle, hogyan kell remegő kézzel bekötni a bakancsot, mert hát a Mátrix 3. óta tudjuk, hogy az nehéz. Hogy ne érezze magát olyan kellemetlenül, Sam elmeséli Oliviának, hogy Ninával a sültkrumplievést kellett átvenniük, miután a nőnek robotkeze lett. A bájolgást követően a lecsóba csap: fáj-e már Olivia feje. Livvie-nek el kell keserítenie, igaz, hogy alig alszik éjszakánként, de a fejével egyelőre még nincs gond. Mondja ezt az, akinek szuperhallása van. Na mindegy, Sam alighanem megunta a nő fancsali arcát, mert segít neki bekötni a cípőfűzőt, aztán rövid úton kiakolbólítja a pályáról mondván, mára végeztek, most már vegye le a klub lábbelijét, és menjen.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
9 komment

Minden lében két kanál 1x02 - Az arany Napóleon (The Gold Napoleon)

2010. július 08. 14:00 - Gabba

Ismét a nizzai reptéren vagyunk, de ezúttal nem érkezés, hanem távozás a téma: Danny üzleti útra indul Londonba, Brett a teraszról, az elmaradhatatlan kelléknek számító hölgykoszorútól körülvéve int búcsút neki. A géphez vonulás közben az egyik csinos utas (a rendkívül fotogén Susan George alakítja) leejt néhány papírtekercset, amiket a lovagias Wilde felvesz és vissza akar adni a lánynak. Közben felkelti figyelmét az egyik rajzon látható kecskeszakállas férfiportré, de mielőtt kiderülhetne, kit ábrázol, a tengerpart felől lövés dörren és a csaj összeesik. Danny reptéri csomagszállító furgonnal, Brett a teraszról lerohanva egy közelben álló random helikopterrel (!) száguld a lövés irányába, de az időközben odaérkező rendőrök segítségével sem sikerül a búvárruhás merénylő nyomára bukkanni. A lord meglátása szerint a golyót minden bizonnyal Dannynek szánták, és nem a lánynak. Főcím.

Válságmegbeszélés Fultonnál: kiderül, hogy Danny nem hagyhatja el az országot, amíg a nyomozás le nem zárul. "Ugyan már, mi az a 6 hónap!" - szellemeskedik Brett, és megismétli, hogy egy ilyen komoly merénylet célpontja csakis olajmilliomos barátja lehet, nem pedig egy szegény diáklány. Dannynek más a véleménye, és amíg elindul a kórházba, hogy kikérdezze az áldozatot, addig Sinclair és Fulton helyzetet elemez. Az újságok beszámolójából kiderült, hogy a lány Michelle Devigne, akinek a nagybátyja Fulton szerint Monte Carlo egyik leghíresebb ékszerésze. Felidéz egy pár évvel korábbi esetet, amikor Maurice Devigne nem hivatalos forrásból származó aranykészletből vert replika 100 frankos Napóleon érméket. Mivel nem készpénzként, hanem érmeként árusította, ez nem számított bűncselekménynek, és a hatóságok nem indítottak eljárást. A sorozatból Fultonhoz is került egy példány: az érmén a tervrajzról már megismert kecskeszakállas portré látható, III. Napóleon arcmása.

Tovább
11 komment

Grace klinika 5x22 - A nagy nap

2010. július 08. 12:37 - Hoppancs

Epizódunk lényegi mondanivalóját ezúttal az erősen gyengélkedő Izzie ismerteti, majd Mereditht és dereket látjuk a templomban, amint megállapítják, hogy aznap este összeházasodnak. A világ legijesztőbb koszorúslányának szerepére készülő Yang szemrehányást tesz Torresnek, amiért miatta aludt az ügyeletes szobában, és ő mégsem töltötte az előző éjjelt az Arizonával való huncutkodással, ahogy kellett volna. Izzie most nincs annyira pocsékul, mint a kezdő képen, sőt, annyira pörög, hogy Bailey sem látja akadályát annak, hogy elmenjen az esküvőre. Egyedül maradva azonban tovaszáll a jókedve, ugyanis ott áll előtte a rég látott –ámde cseppet sem hiányolt – Denny, ami mindent jelent, csak javulást nem. Hunt és Yang röviden megvitatja a férfi terápiájának eddigi eredményeit, majd félszegen nyúlkálnak egymás keze felé.

Még be sem fejezte Callie a mondatot, miszerint csendes nap lesz s sürgősségin, már futnak is be a balestes fiatalok, hiába lenne nagyobb poén, ha tényleg nem történne semmi. Egyikük már omlik is össze, haverja, Becca sipítozik, mert ma diplomáztak, és most éppen beszédet kellene mondania haldoklás helyett. Van még rajtuk kívül is egy csomó sérült, annyi, hogy a nevüket sem bírjuk megjegyezni. Egyiküknek eltűnt a csaja, az előzőleg exitálni készülő Dave pedig valami Pete-et keres, aztán újra fibrillál. A sérültek abban egyetértenek, hogy ez életük nagy napja, és szívás, hogy így alakult. Izzie elmondja Shepnek, hogy Denny visszatért, ami végre egy racionális lépés tőle. Kár, hogy ehhez rákosnak kellett lennie. Meredith önálló műtétet kap ajándékba Derektől, amit (azaz aminek hírét) a Főnök adja át. Kiderül, hogy a főiskolásokon egy nyerges vontató ment keresztül, jelentős nyomot hagyva arcukon és közérzetükön. Callie feszült, mert pont aznap sikerült plusz műszakot vállalnia a sürgősségin, mikor azt elöntik a leszakadt végtagjaik után kapkodó félhalottak, és Arizona mindennek kellős közepén akarja megvitatni, miért nem sikerült legutóbbi randijuk.

Tovább
Címkék: grace klinika
5 komment

Gyilkos elmék 5x14 - Parasite

2010. július 08. 11:00 - hex.kelly

Puccos este puccos kocsiból puccos pasi száll ki és lép be egy puccos étterembe. Halad az asztalok között, és a sokk puccos nő mind levegő után kapkod, ahogy megpillantja, de valami nem stimmel, mert olykor be-bevillan egy helyes nő félkézzel történő megfojtása. Puccos pacák leül a legpuccosabb nő asztalához, váltanak pár szót - ez valami üzletnek álcázott paráznaságnak tűnik. A pasas két piros csíkot bámul a kézfején, és emlékeket látunk: a megfojtott nő védekezés közben megkarmolta. Na, most új értelmet nyert a "döglesztő pasi" kifejezés.

Quantico-ban JJ-nek vendége van, Russel Goldman ügynök, a san diego-i kirendeltség fehérgallérosokat hajkurászó egységétől. Egy fantomképet hozott, ami nem sokkal több egy pont-pont vesszőcskénél, és azt mondja, ez az arc sosem volt a legkeresettebb bűnözők között, de a mostani gyilkosság mindent megváltoztat.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
18 komment

Grace klinika 5x21 - Családi kötelékek

2010. július 08. 09:31 - Hoppancs

Izzienek újabb műtétje lesz, de előtte még szeretné, ha barátai mindenféle esküvői húsokat kóstolgatnának, majd részletesen elemeznék azok ízvilágát. Torres le van égve, a családja számára gyakorlatilag halott, úgyhogy Sloan meglepi egy húzós, csontokat ide-oda pakolós esettel, hogy jobban érezze magát. Willownak, a faimádó lánynak minden porcikája eltört, amikor leesett egy 200 éves tölgyről, amin már hetek óta tartózkodott. Most odavan, mert a lakóhelyét, egyben kedves barátját kivágták, hogy a helyére valami csúnya, kapitalista baromságot építhessenek. Torresék nem viszik túlzásba az együtt érzést, inkább arra lennének kíváncsiak, hová szart a csaj, amíg egy fa tetején éldegélt.

Fiatal lánynak öltözött középkorú hölgy érkezik a kórházba, majd miután halálra rémítette Karevet brutális flörtölésével, elárulja, hogy Izzie Stevenst keresi. Amint belép az említett személy szobájába, az meglepő módon mamának szólítja. Hacsak nem az agyműtét mellékhatása ez a megnyilvánulás, akkor bizony Izzie anyját tisztelhetjük a színesen öltözött asszonyban. Thatcher Grey kijött a rehabról, és immár józanul szeretne beszélni két leányával. Mindezt a Főnök közli az érintettekkel, majd össze is ereszti őket az öreggel. Hunt új kedvence a traumás eseteket ügyesen kezelő George, aki ma egy kislány által szitává lőtt férfi esetén dolgozhat. A gyereket,aki állítólag minimum 11 golyót eresztett a pasasba, Robbins veszi kezelésbe. A kis Maddynek seb van az arcán, amit anyja szerint akkor szerzett, mikor a pisztoly visszarúgott. Elég gyanús, ahogy el akarja hitetni a dokikkal, hogy a kislány véletlenül találta el aput, miután az egy pillanatra letette a fegyverét a játékos kerti célba lövöldözés szünetében.

Tovább
Címkék: grace klinika
4 komment

Buffy, a vámpírok réme 6x17 - Újra normális

2010. július 07. 14:00 - leeann

Buffy egy lista alapján keresgél, és ráakad a 3 marha rejtekhelyére, persze ezt ő nem tudja, de a kreténeknek egy fillér sem marad a zsebében az ijedségtől. Amikor a vadász túl közel jut hozzájuk, az egyik előhív egy rémet, amivel a vadász kénytelen harcolni. Csakhogy valami nincs rendben, mert valami nagyon fura történik. Buffynak látomása van a verekedés után: egy elzárt intézetben látja magát elég ruganyos falak között. De nézzük, mi van a többiekkel, mert a kaotikus esküvő után van mit helyretenni. Will Tarával próbál beszélni, de látja egy lánnyal puszilkodni, így letesz a tervről.

Xander hazatért a száműzetésből, de Anya lelécelt valahova, és még a boltot is bezárta. Persze Xander továbbra is Anyával képzeli el a jövőjét, csakhogy a lány nem biztos, hogy ugyanígy gondolja. Este Spike és Buffy összefutnak a temetőben, és a meghiúsult esküvő jó témát ad nekik, így nem kell kettőjükről egy szót sem ejteni. Megérkezik a temetőbe Will és Xander, de Buffy rosszul lesz, és ismét a bolondok házában találja magát, ahol egy doki azt mondja, hogy 6 éve él ott. A meglepetés nagyobb, mert a szülei jelennek meg az intézetben, és Buffy ép elméjéért aggódnak együtt.

Tovább
Címkék: buffy
5 komment

Csillagkapu 10x08 - Memento mori

2010. július 07. 13:00 - the black ball

Sol étkezdéjében nyitunk, ahol Vala, vagyis Val veszi fel egy család rendelését, amikor két jól megtermett fickó bejön rabolni egyet. A tulaj, Sal felkapja a spéci húsklopfolót, de mire kiér a konyhából, Val már ártalmatlanítja őket, de fogalma sincs, hogy csinálta. Ugorjunk három héttel korábbra, Daniel meghívja Valát egy puccos olasz étterembe, ami Vala szerint egy randi, de Daniel szerint meg nem. Hová lett a régi, csajozós Daniel? Jackson ezzel a vacsorával szeretné megköszönni Valának, hogy félretette a régi életét, és szerves része lett az itteni csapatnak. Vala nem is tudja, hogy mit mondjon, inkább elmegy a mosdóba, de útközben egy öltönyös fickó elkábítja, aztán egy kocsival elhajt vele. A kocsiban kiműtik a jeladóját, aztán egy raktárban ébred lekötözve.

Charlotte Mayfield, azaz Athena üdvözli, aki ugye trösztbeli goa’uld, és régen Qetesh partnere volt. Egyértelmű, hogy nem baráti kapcsolatban váltak el, de nem a bosszú hajtja, hanem Qetesh egyik emléke érdekli. Ugyanis anno találtak egy kódolt Ős táblát, ami egyfajta kincses térkép, de Qeteshnek sosem sikerült megfejtenie, mégis inkább megtartotta magának. Vala kap a halántékára egy olyan emlékizét, és mehet a menet. A Parancsnokságon Daniel közli, hogy biztos a Tröszt áll Vala elrablása mögött, amivel Landry is egyetért, már szóltak is Barrettnek. Másnapra össze is szednek egy listát olyan épületekről, ahol Tröszt aktivitást gyanítanak, és megy is kommandó.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása