Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 10x07 - Ellencsapás

2010. június 27. 18:00 - Llew

Ori hajó parkol egy középkori városka mellett, a főtéren pedig egy hírnök löki a rizsát. A hangulat megalapozása után aztán felkonferálja az Oricit, és kiderül, hogy Vala jól sejtette, a lánya valóban csinos nővé érett. Erről ő maga is meggyőződhet, mert a CSK-1 álruhában hallgatja a beszédet. Ami egyébként a szokásos kampány duma, és elég őszinte tetszést vált ki a közönségből. Adria figyelmét azonban eltereli valami, gyorsan befejezi és eltűnik. A bolygó körül keringő Odüsszeián a kaputól terjedő energiahullámot észlelnek, ezért felsugározzák a csapatot. A hullám végighalad a bolygón, eltüntet minden élőlényt, és egy ruhákkal teleszórt kísértetvárost csinál a településből.

Daniel Vala lelkét igyekszik ápolni, de a nő állítása szerint leginkább megkönnyebbülést érez, amiért nem lesz felelős egy egész galaxis rabszolga sorba taszításáért, illetve amiért nem kell megtudnia, hogy helyesen hitegette-e magát azzal, hogy hatni tud Adriára, ha úgy alakul. A kutatócsoport vizsgálatai alapján Carterék rájönnek mi történt, pedig azonnal be kellett volna ugorjon nekik, hogy a dakarai fegyver a ludas. Landry már tud a történtekről mikor Bra’tac a Földre érkezik. Új fejes van a jaffáknál, akit nem nagyon emésztettek morális kérdések a fegyver bevetése kapcsán. Landry viszont elég pipa, és ezt személyesen kívánja elmondani neki.

Tovább
Címkék: csillagkapu
4 komment

Survivor 16x08 - Ami Is A Mystery Wrapped In An Enigma Covered In Evil

2010. június 27. 15:21 - sixx

Nu, a reggel ismertetett előző részben először is eltávozott Kathy, a Vinnyogó Asszony, és bebukott a Tracy-Ami féle államcsíny I. Ozzy király ellen, mert Ozzy nem csupán challenge monster, de sérthetetlen is, és most már van neki hű fegyverhordozója is Erik személyében, aki egyben a Malakal Last Fan Standingje. Persze ha ezen a héten nem nyernek immunityt, akkor Erik minden bizonnyal távozni lesz kénytelen. A Tribal Councilból visszatérve Erik nagyon helyesen azt mondja, hogy szerencséje van, hogy még itt van, és be van szarva, hogy ő lesz a következő. A kiskölyök valóban tanulmányozhatta egyébként az előző évadokat, mert az előző részben látott seggnyalás Ozzy irányában azonnal folytatódik, dehogy te vezeted ezt a törzset, Ozzy, mondja csillogó szemmel, bolodnságokat beszélt az a nő. Ügyes. Ozzy meg azt nyilatkozza, hogy ő ugyan nem törzsfőnök, de vannak jó meglátásai, és emiatt célpont lesz belőle, amit el akar kerülni. Késő, bazmeg.

Maradunk  a Malakal parton, ahol Cirie (!) és Ami hajnalban rákvadászatra mennek, mert éhesek, és nehogy már Ozzy azt higgye, higy csak ő tud itt kaját szerezni. És bejön a dolog, fognak egy akkora rákot, mint a fejem. Nagyon büszkék magukra, és Amanda is örül, higy girl power van ismét. Ozzy és Ami dumcsiznak egy sort, a téma a törzsfőnökös kérdés, muhaha, bárcsak tudnád Ozzykám, hogy Ami hazudott neked akkor, amikor azt mondta: Tracy ötlete volt, hogy megpróbálják kiszavazni. Ozzy reakciója: hát nem is tudom, de amikor Ami azt mondja, hogy velem van, kezdem magam kényelmetlenül érezni, és elhangzik a címadó mondat is. Ozzy, hallgass a megérzéseidre, és ha már itt tartunk, vágd le az a nevetséges hajadat MOST.

Tovább
Címkék: survivor
4 komment

Szellemekkel suttogó 2x15 - A pom-pom lány szelleme

2010. június 25. 14:00 - leeann

Melinda, Delia és Jim a helyi gimnáziumban adnak elő a pályaválasztási „mi legyek, ha nagy leszek” órákon. Amikor vége van a napnak, a szokásos klikkekben hagyják el az iskolát a diákok, ami nagyon rossz emlékeket kelt Melindában. A menő csajok a szurkoló csapatból a menő srácokkal és nyitott sportkocsival távoznak, a többiek pedig utálják az egészet. Persze minden csoportosulásnak megvan a maga keresztje, de most a szépek és gazdagok közé férkőzött be a balszerencse, ami nem szokott előfordulni. A szurkoló csapatban egyre több a kieső, egyre több az érthetetlen baleset, amire Melinda talán lát magyarázatot.

Melinda látott egy lányt, aki már nem él, az arca egyik fele csúnyán megégett, a szurkolócsapat egyenruháját viseli, és sorra aprítja a társait. De vajon miért, hisz egykor közéjük tartozott? Melinda nyomozásba kezd, és megpróbálja megismerni a szellemet és a csapatot. Persze nem csak a meghalt pom-pom lány a csapat ellensége, hanem egy gót lány is, aki nagyon bögyében van valamiért a szurkolócsapat vezetőjének. A szőke és a barna csatája nem új keletű, de most egy szellem is a szőke ellen harcol, egyre erőszakosabb és halálosabb módszerekkel.

Tovább
Szólj hozzá!

Gyilkos elmék 5x12 - The Uncanney Valley

2010. június 24. 15:00 - hex.kelly

Éjszaka a vidámparkban egy biztonsági őr járőrözik, az egyik körhintánál valamit látni vél, lengeti az elemlámpáját, aztán a hinta megmozdul, elindul, zene felharsan, fények gyúlnak, az őr pedig az ijedtségtől kis híján maga alá piszkít (pironkodva mondom, hogy dettó). A körhinta közepéről a gépészember lép elő röhögve, de az őr nincs vicces kedvében. Az elsuhanó lovacskákat nézi, majd két emberi kart pillant meg, és kiabál a gépésznek, hogy azonnal állítsa le a hintát. Az őr felugrik a lassuló körhintára, és az egyik hintóhoz siet, amiben egy halott nő hever. Őr hívja rádión a kollégáját, a gépész meg csak pislog.

Egy napsütötte parkban taták sakkoznak, Reid meg ősrégi könyvekkel az ölében egy padon ül, és valami szótárból szavakat tanul. (Állati ellentmondásos, hogy bár 2,5 másodperc alatt végighúzza az oldalon az ujját, közben azért mozog a szája.) Egy 12 év körüli kisklapec ül mellette, aki önmagával sakkozik időre (beszarás), és kérdi, hogy ő is úgy látja-e, hogy 5 lépésben mattot fog kapni magától. Reid felnéz a könyvhalom alól, és közli, hogy jó lesz az háromnak is. A srác tesz egy próbát, Reid olvas tovább, de közben elnyom egy kaján vigyort, mert naná, hogy igaza volt. A srác mondja neki, hogy már hiányolták mind Reid-et, aki elmeséli, hogy volt egy kollégája, akivel a világon a legjobb volt sakkozni, de egy nap besokallt, és lelépett. Ő meg sakkozással gyászolta veszteségét, és rájött, hogy a sakk és a történelem is csak ismétli önmagát, de mindig máshogy. A srác tátott szájjal bámulja, szerintem a zseniknek valahogy együtt funkcionál a szája és a szeme. Reid sms-t kap JJ-től, helyzet van, szedi a cókmókját, és elrohan.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
26 komment

Csillagkapu 10x06 - 200

2010. június 24. 13:00 - the black ball

A 200. epizód, egy rakás képpel és háttérinfóval

Az előző részek tartalmából: miután felidéztük emlékeinket a többszörös Emmy-díjas Wormhole X-Treme-ről, ismét megnézhetjük a CSK-1 első és utolsó találkozását a koalaszerű Furlingekkel, akiket még aznap ki is irtottak a goa’uldok – persze ez sosem történt meg, mindez abban a forgatókönyvben található, amit a CSK-1 búj jelenleg a tárgyalóban. Ugyanis film készül az X-Treme-ből, ami ugye a Parancsnokság alteregója kiszivárgás esetén. Daniel nem érti, hogy készülhet film egy olyan sorozatból, amit 3 rész után lelőttek, amire Teal’c válaszol, miszerint jól teljesített a DVD-eladásokon. (Utalás a Fireflyra, és a DVD-k bevételéből megvalósított Serenityre.)

Vala hiányolja a szexi idegen nőt a történetből, Carter pedig ki van akadva, hogy ennyi író nem tudott egy normális sztorit kitalálni. Természetesen Martin az ész a film mögött, aki éppen a stúdióval beszél telefonon, leszögezve, hogy filmet akar csinálni, nem clipshowt. (Szintén Serenity-utalás.) Martin tőlünk várja a javaslatokat: Mitchell szerint először is kell egy pofás főcím, de Martin szerint az már régen nem menő (a Sci-Fi Channel lerövidítette a 9. évad első felének főcímeit, ami sokaknak nem tetszett).

Tovább
Címkék: csillagkapu
9 komment

Spartacus 1x04 - Az alvilág bugyrában

2010. június 23. 21:00 - Aragorn831109

A ludus őrei földre taszítják, a szurdok szélén, Spartacust. Batiatus magasodik fölé és miközben rálép a trák koronaékszereire, a szemére veti az összes hibáját. Dacolt Doctoréval, türelmetlen volt, Gnaeus helyére tört és csúfos kudarcot vallott Crixus ellenében. Ezek után igencsak megnehezítette a felesége utáni kutatást. Azt meg pláne, hogy valaha is újra együtt lehessenek. Pedig a dominus új nyomra bukkant Surát illetően. Spartacus szerint tovább kell keresnie, azonban Batiatus nem akar semmi tenni, mivel a szolgája felrúgta az alkujuk ráeső részét. Spartacus tovább akar harcolni az arénában, hogy nyereményeiből fedezhesse a Sura utáni további kutatást. Azonban a dominus szerint már senki sem akarja a trákot harcolni látni. A plebset többé már nem érdekli egy vesztes rabszolga. De mégis van egy mód, hogy pénzt kereshessenek általa. A tárnák, ahol kitaszított gladiátorok, korcsok harcolnak egymás ellen halálig. Ott nem kell követni a szabályokat, mert nem léteznek.

Lucretia szolgái kíséretében tisztálkodik. Naevia egy szivaccsal mossa úrnője lábát. Quintus lép be és a tőrét keresi, a tárnákba készül. Lucretia rémülten és dühödten pattan fel a székről, melyen eddig ült, és elviharzik. A dominus megérti felesége reakcióját, utána megy és magyarázatba fog. Már csak Crixus a ludus egyetlen csillaga. Az újak közül egyedül Varro tűnik ígéretesnek. Spartacus és Kerza pedig értéktelennek bizonyult az arénában. Ezért ők most ott harcolnak, ahol még érhetnek valamit. Ahogy kiérnek az erkélyre Lucretia a férjéhez fordul, és óva inti őt a tárnákban található veszedelmektől. Azonban Quintus azzal nyugtatja, hogy Barca személyes testőreként vigyázni fog rá. Majd témát váltva arra kéri nejét, hogy estére kerítsen egy nőt Crixusnak. Motivációképp a többieknek, hogy lássák a siker többféle módon is alakot ölthet. Lucretia biztosítja róla, hogy a bajnok kielégítő szolgáltatást fog kapni. Nos, ebben nem kételkedünk.

Tovább
Címkék: spartacus
7 komment

Buffy, a vámpírok réme 6x15 - Csakugyan

2010. június 23. 14:00 - leeann

Buffy még mindig a Duplahusiban nyomja az ipart, aminek a szaga már szinte mindenébe beette magát és minden este ez a vacsi is, úgyhogy Buffy élete jelenleg eléggé gödörben van. A legnagyobb élvezet az, amit suttyomban Spike-kal csinál, még Dawn is nagyobb társasági életet él, aki mostanában Willow-val a Bronze-ba jár. Szóval Buffy élete stagnál, amikor egy katonásan magas emlék jelenik meg a Duplahusiban. Riley ugrott be, mert segítségre van szüksége, mert valami nagyon nagy baj van, és ilyenkor a vadászra van szükség.

Buffy azonnal ki is ugrik a pult mögül, és Rileyval tart, hogy démonokat üldözzön. Miközben Buffy éppen megmenti az emberiséget, Anya és Xander folyamatosan az esküvő miatt idegeskedik. Nem stimmel az ülésrend, kibírhatatlanok a rokonok és közelednek, úgyhogy van gond bőven a nagy nappal. Buffy lelkének most jót tesz Riley közelsége, de biztos, hogy ez a közelség nem tart örökké, hisz a fiatalember küldetésről küldetésre jár. Sikerül együtt megfékezniük a démont, de megérkezik egy ügynök csaj is, aki a férjének nevezi Rileyt.

Tovább
Címkék: buffy
1 komment

A rejtély (Fringe) 2x02 - Night Of Desirable Objects

2010. június 23. 10:00 - Tipca

Egy pennsylvaniai kukoricamezőn járunk, már pedig azt mindenki tudja, hogy a kukoricaföld és a thriller édestestvérek is tudnak lenni, ha épp úgy jön ki a lépés. Munkásemberek szedelőzködnek meló után, valami csöveket rakodtak, igazából mindegy is, a lényeg, hogy az egyikük vagy nem olvas Stephen Kinget, vagy csak szimplán hülye, mert leszakad a többiektől, és fittyet hányva a rémisztő madárijesztőkre és a baljósan károgó varjakra, besétál a zöldségbe, mert valami gyanúsat szúrt ki a földön. Ez a gyanús dolog konkrétan egy emberi kézfej. Raymond lehajolt, megpróbálja kiásni a kezet a föld és valami furcsa, kék trutyi alól, ám az (mármint a kéz) hirtelen elkapja, és berántja a föld alá.

Oliviát kiengedik a kórházból, amit a Charlie-bőrbe bújt alakváltó zord tekintettel figyel a távolból. Raymond barátunk megsérült ugyan, de életben van, legalábbis egyelőre. Éppen alaposabban is körülnézne a különös alagútban, ahova került, ám alig vethet egy pillantást a talajt borító emberi és állati tetemekre, mikor felbukkan Gollam valaki valami, és elráncigálja a sötétségbe. Úgy látszik, Peter nagyon összemelegedett Broylesszal a közös italozáskor, mert már megint együtt vannak. Az FBI engedélyezte a csapatnak néhány újdonság beszerzését, többek között egy új lakást Bishopéknak. Peter engedélyt kér a főnöktől, hogy kivizsgálhassák a pennsylvaniai sorozatos eltűnések ügyét. Broyles rábólint.

Tovább
Címkék: fringe
12 komment

Sötét angyal 1x13 - Lebukás

2010. június 21. 12:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Rising


[Logan beüti a lábát az asztalba és ÉRZI a fájdalmat...]
...ezt bizony orvossal is meg kell beszélni! Igen ám, de annak ellenére, hogy érzi, mikor ér a doki a lábához, a lábujjmozgatást, ami otthon már sikerült, sajnos nem tudja produkálni. Sam nem is hisz az egészben, mondván, hogy a gerincvelő sérülése soha nem gyógyul meg magától, de mégis vizsgálatokat kezdeményez, mert a legutóbbi vérképen szokatlant vett észre: olyan őssejteket, amelyekből az embrió fejlődik és amelyek a test bármelyik sejtjévé átalakulnak, viszont fura ez az egész, mert ezek csak a fogamzás utáni néhány hétben mutathatók ki. De akkor vajon mit keresnek egy felnőtt vérében? Logan tudni véli a választ, otthon meg is osztja elméletét Max-szel: "Te voltál; amikor vért adtál nekem." Hm, végülis elképzelhető, hisz' gyorsan kell regenerálódniuk, ezért tartalmazhat a felturbózott marticore-vér őssejteket. Egymásra pillantás. Mosoly. "Egyre gondolunk?" Úgy tűnik... és lám-lám, milyen meghitt is lehet egy transzfúziós procedúra!

A város másik részén szintén egy szertartáshoz készülődnek. Rejtélyes Alak a Terminátor Team (lánykori néven Vörös Széria) két tagjával viszi a harmadikat egy hatalmas máglyához. A katona mintegy végrendeletként 'A Lány' felkutatását hagyományozza társaira mielőtt a tűz végleg elemészti. A maradványokból Rejtélyes Alak csak az implantátumot veszi magához fura vigyorral, de mielőtt továbbmenne, elmagyarázza a kissé kétségbeesett emberének ("Csak 6 hónapot bírt"), hogy mindannyian tudták, mit vállaltak, úgyhogy inkább arra koncentráljanak, hogy elfogják a lányt, akinek a DNS-ével még éveket élhetnek. A megszerzett csipogót most próbálják helyrehozni és amint ez sikerül, megtudják, ki volt az utolsó hívó, onnantól kezdve már csak figyelni kell az illető telefonját és célhoz érnek.

Tovább
Címkék: sötét angyal
13 komment
süti beállítások módosítása