Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x06 - It Hit Everyone Pretty Hard

2010. június 13. 15:20 - sixx

A múlt heti történetek közül egy sajnálatos módon folytatódik, egy másik meg viccesen, és megint kapunk egy olyan részt, ami ismét méltó a realityk királyához. Amit még érdemes megjegyezni, hogy a fanok és favoritok össze lettek keverve, és Joel addig baszogatta Chetet, és bízott meg Ozzyban, míg ki nem szavazták a francba, szevasz előember. A partra visszatérve a hülyegyerekfrizurás Erik meséli el, hogy ő most oszt annyira meg van lepve Joel kiszavazásán, hogy ihaj, és ezek a favoritok nagyon kemények. Wake the fuck up, kid.

Tracy másnap reggel nagyon helyesen rájön, hogy most ők hárman (Chettel és Erikkel együtt) iszonyú nagy szarban vannak, mert a fan-favorit arány hirtelen 3-4 lett, ami halálos. Mindeközben a mellbimbói szinte saját életet élnek, és ki akarják szakítani a fürdőruhafelsőt. A szilikoncsodát azonban nem olyan fából faragták, aki csak úgy feladja a dolgot, és máris ráveti magát Amire, akit szerinte át tud állítani a fanok oldalára, hát majd meglátjuk. Airai, Jonathan egyre szarabbul van, a térde iszonyatosan fel van dagadva, én rosszat sejtek. James azt nyikatkozza, hogy ha valami történne Pennerrel, akkor megveszne az idegességtől, mert itt ragadna a csajokkal. Meg a Bon Jovi frizurás gyerekkel, de őt ezek szerint a csajok közé soroljuk.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Lost 6x07 - Dr. Linus

2010. június 13. 11:00 - sixx

A címből sejthető, hogy ez az epizód Benjamin Linusról fog szólni, amit egy cseppet sem bánunk, hiszen Michael Emerson azok közé a színészek közé tartozik, aki még a hajdúbagosi telefonkönyvet is érdekesen tudná felolvasni. A szigeten kezdünk ÁlLocke termplomi dúlása után, Ben rohan a meseerdőben, mintha el lehetne menekülni a füstszörny elől, ugye. Aztán rátalál a Szán-Lapidus-Májlsz-Ilana kontingensre és beszámol nekik, hogy Sayid bizony szar ember lett, megölte Yokót és Lennont. Irány a part, mert ugye ahogy Májsz ezt korábban megjegyezte, itt ez a két terv érvényesül csak: irány a part vagy az erdő.

Menet közben Ilana rákárdez Benre, hogy ugye a füstszörny nyírta ki Jákóbot, persze, persze, ki más, hazudja Ben rezzenéstelen arccal. Ilana ezt annyira nem veszi be, így odaadja Jákób hamvait Májlsznak, aki szlépen meghallgatja a sziget egykori fura urának utolsó gondolatait, majd közli: hát Ben szúrta le, úgy. Ilana erre kijelenti, hogy Jákóbot tekintette az apjának, ez ám a szopás. Bent megint meg fogjéák verni, bár ez amúgy is elkerülhetetlen. A partra leérve kivilágosodik, a tábor üres, mindenki elkezd tüsténkedni, csak Ben nem, mert ő számkivetett lett, és Ilana nem szól hozzá, inkább repülőalkatrészeket szed össze, mert biztos szimbolát akar készíteni, vagy ki tudja. Annyi ideje azért akad, hogy elmondja Szánnak: ő meg Dzsin is jelölt Jákób megüresedett állására. Ilanának rendkívül szexis ajkai vannak.

Tovább
Címkék: lost
komment

Sötét angyal 1x12 - Mű-gond (Art Attack)

2010. június 12. 23:19 - bree-gee

Szempárunk épp egy kosárpályán csillogtatja tehetségét. Sajnos randira hívásban már kevésbé penge, Maxnek próbálja feltenni az „Eljönnél-e velem egy rokonom esküvőjére, ahol én vagyok a násznagy?” c. kérdést, ami a végén inkább lebeszéléssé alakul át, hogy miért is ne menjen vele: 1. Ő a család fekete báránya a nagybátyja szerint 2. Az egész családja sznob. Max kijelenti, hogy őt nem izgatják a sznobok, különben is ő minden valaha élt emberrel rokonságban van a különleges genetikájának köszönhetően (Churchill, Einstein, POCAHONTAS). Randi esküvő lebeszélve, hősnőnk a lányokkal vásárolni szemlélődni megy egy puccos szalonba. Bele is szeretnek egy méregdrága ruhába, de persze megvenni nincs pénzük, és még az eladó is lenézi őket. Ennek ellenére Max megkéri a nőt, hogy tegye csak félre neki a ruhát, mert később visszajön érte. Csak azt felejti el közölni, hogy ezt zárás után kötélen leereszkedve gondolja.

Közben a futárszolgálatnál is nyüzsgés van. Skatchyre rábíz egy Simlis Alak egy fontos küldeményt, aki a busás borravaló ellenére sem bánik kifejezetten finoman a küldeménnyel (konkrétan papírkardozik vele), minek hatására véletlenül összecserélődik egy másik küldeménnyel. A festmény dobozába tervrajz, a tervrajzéba pedig festmény kerül. A gond csak az, hogy Rosszarcú Fegyveres Fickók egy ijedt emberke társaságában izgatottan várják a művet. Annyira izgatottan, hogy miután észreveszik a cserét az egyik fickó akkora pofont kever le Ijedt Arcúnak, hogy az kezével kap a szemgolyója után, nehogy kiessen a koponyájából. Mindezt elővezetésként, hogy mennyire rossz lesz neki, ha nem kerül elő a szajré hamarost.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

Terminátor 2x12 - Kísért a jövő

2010. június 11. 15:45 - Hoppancs

Ezúttal három szálon fut a történetünk, aminek során megismerhetjük a Connorék babérjaira törő Fields családot, valamint Derek és Jesse megismerkedésének romantikus történetét. Utóbbira 2027-ben kerül sor, amikor a gépek csúnya eszközhöz folyamodnak a már egyébként is meggyötört emberi faj leigázásának céljából. Biofegyverrel lőnek egy bunkerre, aminek eredménye egy halálos vírus elterjedése, amit 200-ból egy ember él túl. Ezt a szerencsést (?) kellene minél előbb megtalálni, mely feladatra Derek vállalkozik. Az sem tartja vissza, hogy a küldetése szinte biztosan káros lesz az egészségére. El is indul, hogy kétes hatékonyságú védőfelszerelésben átkutassa a helyszínt, de hullákon kívül nem sok mindent talál. Kint összetalálkozik a szintén szépen felfegyverzett Jessevel, aki közli, hogy jelet kaptak a bunkerből, tehát biztos, hogy valaki még él odabent. Közösen visszamennek, és az egyik ajtó mögött rá is lelnek az életben maradt lányra.

A jelenbéli események is Derekkel kezdődnek, aki egy sérült, állapotos nőt kénytelen ápolni, folyamatosan be-bevillanó jövőemlékek közepette. Mikor rátalál az asszonyra, annak kamasz lánya először nem fogadja túl szívélyesen, de mikor meghallja, hogy a férfit Sarah küldte, azonnal megenyhül. Amíg a hátba lőtt anyát vizsgálgatják, a lány elmeséli Dereknek, hogyan is keveredtek a terminátor-bizniszbe. Itt ugrunk a harmadik szálra, ahol magával Sarahval is találkozhatunk, aki egy átlagos, kisebb vitákkal tarkított napon ront be a Fields családhoz adoptált fémlánya kíséretében, közölve, hogy segíteni akar. Szerencsétlen Fieldsék köpni, nyelni nem tudnak, pedig nem is sejtik, hogy a java még hátra van. Ők is szerepeltek ugyanis a „véres listán”, és jelenleg is egy barátságtalan robotember jár a nyomukban. Persze mikor Sarah feltárja a valós helyzetet, David, a családfő őrültnek nyilvánítja, de a nő ezen már rég nem sértődik meg. A tények azok tények, hamarosan úgyis mindenki saját szemével látja majd a frankót.

Tovább
Címkék: terminátor
komment

Szellemekkel suttogó 2x13 - Déja hú!

2010. június 11. 14:00 - leeann

Melinda és Jim vendégeket várnak, Mel várandós barátnőjét, Hollyt és annak férjét, Scott-ot. A házaspár meg is érkezik, de Holly görcsöt kap és mentőt kell hozzá hívni. Mel a rosszullét idején egy fiatal srác szellemét látja, aki összefüggéstelenül beszél. Később Melinda elég rosszat álmodik, és a központi figura itt a fura szellem fiú. Másnap Mel a napot a barátnőjénél tölti a kórházban, Deliát pedig meglátogatja az üzletben Jim egyik kollégája. Melinda és Jim azt próbálja kitalálni, hogy mi köze lehet Hollynak a sráchoz. Egyelőre úgy tűnik, hogy semmi közük egymáshoz, de messze még a vége, biztos kiderül.

Később az üzletbe betér a szellem, aki azt állítja, hogy ő Eric, és pólóboltja van, majd pár pillanat múlva a fiú már Johnny, és egy farmon dolgozik, ezután még átváltozik Oscárrá, aki egyetemista, és Richard Warddá, aki ki tudja, éppen mi. Melinda teljesen beleszédül a sokszoros fickó megjelenésébe, és másnap meglátogatja Payne professzort. A prof egyelőre nem tud semmit a meghasadt tudatú szellemekről, de csalásnak tartja, hogy ő nem látja őket. Melinda megtalálja a pólós szellem, vagyis Eric weboldalát, ahol egy közlemény van arról, hogy a srác meghalt.

Tovább
komment

Spartacus 1x02 - Sacramentum Gladiatorum

2010. június 11. 09:00 - Aragorn831109

Spartacus egy fából tákolt alkalmatosságon ébred rémálmából, a ludus gyengélkedőjén. Tiltakozása ellenére, megfosztják hajkoronájától. Lucretia az egyik kiürült víztározót nézi, és amikor Batiatus megérkezik hangot ad aggodalmának a szárazság miatt, amely már jó ideje sújtja Capua-t. Az se nagyon tetszik a nőnek, hogy férje oly sok pénz kifizetett a trákért, hiszen abból a pénzből, rengeteg vizük lehetne. Miközben beérnek a hálófülkéjükbe, a nő folytatja aggályainak felsorolását. A trák szerinte alig él és előbb száll sírba, minthogy megtérüljön az érte kiadott összeg. Batiatus azonban bizakodó. Megosztja nejével a jó hírt, hogy a legátus rövidesen látogatást tesz náluk. Bár Lucretia nem érti, hogy miért kellene ennek örülni, Quintus gyorsan felvázolja a tervét. Majd a szolganőik kis rásegítése után, szenvedélyes szeretkezésbe fognak.

Spartacust eközben, a ludus őrei, belökik egy földalatti helységbe. A látottak alapján nyilvánvalóvá válik, hogy a gladiátorok itt szoktak lazítani és tisztálkodni. Az egyik olajos testű fickó seperc alatt beleköt hősünkbe. Crixus az, akit veretlen gallként ismertünk meg az első részből, mint Batiatus legjobb emberét. A gall, meztelen valójában, Spartacus elé áll és közli vele, hogy márpedig itt ő Jani. A húgyszagú trák pedig jobban teszi, ha meghúzza magát, és sírva elvonul a sarokba, amíg szépen van dolga. Azért megtudunk Crixustól néhány hasznos dolgot is. Spartacus azon kérdésére, hogy mégis hol van, a gall elárulja, hogy Batiatus vendégszeretetét élvezi most. Mesterük, Capua egyik leghíresebb lanistája, más néven gladiátorképzője. Megismerkedünk a ludus jelentésével is, miszerint ez egy betanító iskola. A hely, ahol az egyszerű férfiakból isteneket kovácsolnak. A rövid gladiátor 1x1 után, a gall még kicsit helyre teszi az új fiút. Sparti öcsém, te csak egyél, pihenj, nyalogasd a sebeidet, és ha visszanyerted az erődet, a földbe verlek, mint a cölöpöt.

Tovább
Címkék: spartacus
komment

Flash Forward - A jövő emlékei 1X21 - Countdown

2010. június 10. 15:16 - barnslig

Mintha négy bölcsességfogamat húznák egyszerre, lekötözve, fogpiszkálóval kitámasztott szemekkel érzem magam, könyörgöm az égieknek, hogy hagyják abba a kínzásom, de nem hallgatják meg imáim, még két rész, még ez és a következő. Családomhoz levelet juttatok, miközben ezt a két részt nézem és írom, hozzám ne szóljanak, nem állok jót ugyanis magamért. Búcsúlevelem és végrendeletem, arra az esetre, ha ép ésszel nem bírnám ki, a bal felső fiókban megtalálható, laptopom a fiamra hagyom, azzal a kikötéssel, hogy mindent, ami a flashforwardra vonatkozik, letiltanak a gépről. Hajnali három óra huszonhárom percet mutatnak az órák Los Angeles kertvárosában, amikor Charlie Benford rémálomból ébred április 29-én. Olivia átfut a gyerekszobába az izzadt lányához, aki hozzábújva értesíti édesanyját arról, hogy ismeri már a naptárt: ma van a nap, amikor apuci meghal. ÁMEN, a kurva életbe, csak legyen már úgy végre. Négy órával később Simont Janisnél találjuk, a kalapját már levette, de a pisztolyt még ott forgatja a kezében, ahogy a láthatóan fáradt Barnának magyarázza, hogy bosszút akar állni azokon, akik az ájulásért felelősek és ehhez Janis segítsége kell.

A csaj szerint már nincs hova pattogni, miután az FBI elfogta Hellingert, de a hobbit erősködik, ugyan aranyom, te is tudod, hogy ez a buli nem egyszemélyes, úgyhogy segítsen bejutni az NLAP-be mindenféle ügynökök nélkül, ott ő bütyköl valamit a rendszerben és akkor jó lesz. Aha. Nyolc óra, tizenegy perc: Mark és Demetri tömik a büszkeségtől dagadó pofájukat reggelivel, elkapták Öltönyöst. Nagy cucc, ecséim, nagy cucc. Újabb néhány percig szopkodják egymás faszát a nagy semmiben, elég annyi, hogy Mark küldi Szamurájt Hawaiira, az nem akar menni, Mark küldi, az nem akar menni, Mark küldi, az nem akar... vagy ezt már mondtam? Jah, tényleg, mondtam, mert már negyvenszer tekinthetjük meg ezt a kibaszott párbeszédet különböző beállításokban és hátterekkel. Hörr. Közben Oliviáéknál is reggel lett a rémálommal tűzdelt hajnalból, de Charlie nem nyugodott meg. Telefon cseng, Lloyd piócázza rá magát doktornénire, mert a ma estét szeretné, ha együtt töltenék. Lófasz a seggébe, tényleg, közben Charlie a kakaója fölött zokog. Kutyaszemű Aladár is beér a melóhelyre, Szamuráj már nincs vele. Szopottgombóc Hellinger gazdasági életéről tájékoztatja Markot és úgy tűnik, hogy azért olyan nagyon gazdag Öltönyös, mert az összes befektetése és pénze kivétele előtt kitekintésekből tudta, mibe kell invesztálni és mi kerül leszállóágba.

Tovább
Címkék: flashforward
komment

Gyilkos elmék 5x10 - The Slave Of Duty

2010. június 10. 11:00 - hex.kelly

Esik az eső, Hotch a házában van, nyakkendőt köt, a tükörben nézi magát, majd leguggol, és Jack nyakába is köt egy hatalmas csomójút. Aztán egy fényes, szürke koporsót visznek a temetőben: elöl Morgan és Rossi, középen Kevin és a múlt részben megismert Armstrong, hátul JJ férje, Will, és egy idősebb férfi. Mögöttük Hotch és Jack lépdel, meg JJ, Emily és Garcia, és Reid. A sírhoz érve leteszik a koporsót, és Hotch W. S. Gilbert idézetével kezdi a Haley-re való emlékezést: A szeretet az, ami a Földet mozgásban tartja. - It's love that makes the world go 'round. Majd azt mondja, hogy a Föld kicsit gyorsabban forgott, míg Haley élt. Elmeséli, hogy a gimnáziumban szerettek egymásba, a társa és a legjobb barátja volt, és a legjobb anya, akit csak kívánhat a fiának. Olyan anya, aki életét adva védte a fiukat. Jack úgy fog felnőni, hogy tudja, ki volt, mennyire szerette és védelmezte őt, és hogy Hotch mennyire szerette a feleségét. És hogy Haley-nek mindig a család és annak összetartása volt a legfontosabb.

A beszéd közben látjuk a könnyező Reid-et, JJ-t, Emily-t és Garciat, Strauss igazgatónőt, Haley zokogó nővérét, az egyáltalán nem kemény Derek Morgan-t és David Rossi-t, mindenkinek egy szál fehér rózsa van a kezében. Hotch a gimnáziumi színdarabból idéz, és gyűlnek a rózsák a koporsó tetején. Hotch és Jack marad utolsóként, Jack is leteszi a rózsáját, puszit dob az anyjának, és távoznak.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Buffy, a vámpírok réme 6x13 - Halott ügy

2010. június 10. 10:00 - leeann

Buffy még mindig Spike-ot használja testedzés gyanánt, de a kapcsolatuk definíciója nem megy túl a valami kifejezésen. Miközben Buffy és Spike hempereg a szőnyegen és alatta, a három idióta egy agymanipulátort gyárt, amibe valami démon mirigyét varázsolják bele, és így működő képes elméletileg. Warren csajok manipulálására használná a készüléket. Buffy még mindig a Duplahusiban dolgozik, és Tarától kér segítséget Spike-ügyben. Buffy elmondja Tarának, hogy Spike meg tudja őt támadni anélkül, hogy fájna neki, ami azt jelentheti, hogy rosszul jött vissza.

Tara szerint ennek semmi köze ahhoz a varázslathoz, amivel visszahozták őt, de utánanéz a dolognak. Később a három idióta elmegy csajra vadászni, és Warren meg is találja az áldoztát. A lány Katrina, a volt barátnő, aki a robot időszakban szakított Warrennel. Warren egy élő robotot csinált a lányból az agyzsugorítóval, de a hatás egy idő után megszűnik, a lány újra önmaga lesz, és kiosztja a barmokat rendesen. A manipulátor lemerül, és amikor a lány börtönnel fenyegetőzik, Warren megöli őt. A két másik hülye nagyon megijed, és nem igazán akarnak Buffy látó terébe kerülni.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Tudorok 3x07-3x08 (ÉVADZÁRÓ)

2010. június 09. 15:31 - Hoppancs

Cromwell továbbra is igyekszik erőteljesen Cleves-i Anna irányába terelgetni Őfelségét, és e projekt keretében már Holbein mesterrel tárgyal a hölgy lefestésének ügyében. Hogy biztos legyen a siker, finoman arra is utal, hogy nem bánná, ha a művész a lehető legideálisabban ábrázolná a nőt. Óh, a régi szép idők, amikor még fotoshop sem kellett a csaláshoz! Közvetlenül a megbeszélés után Cromwell a feje fölötti kis fekete felhő kíséretében elindul, hogy tájékoztassa a többieket a fokozódó nemzetközi helyzetről. Úgy fest, hogy a francia király szövetségre lépett a császárral, flotta készülődik támadásra, és még a követeket is visszarendelték, pedig nem szavazott senki állampolgárságról.

A mindig gondterhelt Brandon homloka, ha lehet, még tovább ráncolódik, miközben a megkezdett védelmi előkészületekről beszél. Henrik a tőle megszokott arcrángások közepette hallgatja a kedvezőtlen híreket, majd közli, hogy ily nehéz időkben neki magának kell kezébe vennie az irányítást, és személyesen megy majd a katonákat bátorítani, illetve az ellenséget riogatni. Utóbbi sikerében nem kételkedünk, elég lesz egy Henrik-féle szolidan vérfagyasztó szemvillanás, hogy az egész hadsereg holtan essen össze. Thomas és Francis tovább szövögeti a terveket Pole kiiktatására, Edward „Snakeface” Seymour pedig Charlest környékezné meg, de az lekoptatja. Henrik hamar meg is kapja Anna portréját, hozzá egy rövid beszámolót Cromwelltől, aki a tőle telhető legbizakodóbb mosollyal ecseteli, milyen szépeket mondott a nőkhöz nem értő Sir John a leány jelleméről. Ezután azt is tudatja a mérsékelt lelkesedést mutató királlyal, hogy Angliát mindenki utálja, mint a kakit, ezért jól jönne némi támogatás a Protestáns Ligától, amit Annán keresztül el is nyerhetnének. Henrik nagyokat sóhajt.

Tovább
Címkék: tudorok
komment
süti beállítások módosítása