Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Kaméleon 4x17 - Meltdown

2010. április 24. 10:00 - missparker

Üldözőtriónk este Miss irodájában elemzi az Edna-sztorit. Káprázat, Catherine projektje. Sydney kételkedik, nem hallott ilyen projektről, nem lehet, hogy Ednából a gyógyszer beszélt? Miss válaszol, 'Olyan épelméjű volt abban a pillanatban, mint te vagy én' - [Hát Miss, ha ezt szántad meggyőzésnek...] Ő maga is rájön, hogy ez nem talált, össze is vigyorog Sydneyvel, aki szintén érzi a szitu iróniáját. Nem vidámkodnak sokáig, Miss kiakad, Broots tán megint pornót tölt le, olyan lassú a hálózat! És mi az, hogy senki sem tud a Káprázatról? Egy öreg irodista áll meg az irodaajtóban, az a dolga, hogy a megsemmisítésre szánt aktákat összegyűjtse. Hallván Miss hisztijét, vigasztalóan suttog: ismerte Catherine-t, nagyszerű nő volt. Miss érdeklődését sikeresen felkeltette, megegyeznek, hogy még majd beszélnek erről. Az öreg később az égetőkemencébe pakolászva az aktákat, talál egy érdekeset: a Káprázat. Félreteszi, azzal, hogy ez kell Miss Parkernek, de az őt figyelő gólem nem hagyja. Az öreg fegyvert ránt, márpedig ő beszélni fog Miss Parkerrel.

Itt történeti szálat váltunk, riportot hallunk, miszerint 5 ember hajtott végre egy rablást a Magna Iparvállalatnál. Az egész raktárnegyedet karantén alá helyezték. Egy furgon érkezik egy másik raktárba. Öten szállnak ki belőle, fetrengenek a padlón, köhögnek, egyikük Jarod. Ő is fuldoklik, de közben mégis kikotorja a hűtőtáskából a szajrét, amit lenyúltak. Soman ideggáz, még 6 órájuk van hátra, ha nem történik valami csoda. Főcím, csoda helyett.

Tovább
Címkék: a kaméleon
8 komment

Szellemekkel suttogó 2x06 - Jim álmai asszonya

2010. április 23. 14:00 - leeann

Melindáéknál egy kozmetikum termékbemutató van, ahol Jim is szerepet kap egy férfi arckrémnek köszönhetően. A bemutató jól sikerül, de mielőtt Jim lemosná a krémet, az arca Melinda szemén keresztül egy rémisztő démon arcra hasonlít. Melindának nem csak a férje arcáért kell aggódnia, az anyját műteni fogják, ami egy „jaj, elveszítjük!” műtőben játszódó látomásban figyelmeztet a bajra. Melinda a látomás miatt elutazik, így Jim engedéllyel dorbézolhat otthon, ezért most náluk van a heti pókerparti. Melinda távollétében Jim meghívja a kollégáit, és minden nagyszerűen is halad az este folyamán, mígnem furcsaságokra lesznek figyelmesek.

Jim félelmei beigazolódtak, mert nem ment el minden szellem az asszonnyal, és elég fura kártya estévé alakítják a nap végét. Szegény Jim egyszer szánja rá magát, hogy házigazda lesz, akkor is rosszul sül el. Jim számára nem csak az este, de az éjjel egy része is tartogat egy eléggé izgató és izgalmas meglepetést. Egy gyönyörű szőke nő látogatja meg Jimet álmában, amiből a telefon hangos csörgése riasztja fel. Az asszony az, aki észreveszi, hogy a férjével valami baj van.

Tovább
Szólj hozzá!

Gyilkos számok 5x17 - Első törvény

2010. április 23. 12:41 - Hoppancs

Nagyképűnek látszó figura lép be egy kütyükkel teli terembe, ahol szívélyesen köszönti a mesterséges intelligencia, ami ezúttal egy képernyőn megjelenő hideg női arc és a hozzá tartozó hang formájában jelenik meg. A „nő” köszön Daniel Robertsonnak (mert ez a neve az illetőnek), de a pasas bunkó módon nem fogadja, majd még jól ki is kapcsolja a gépet. Vagyis szeretné, de a rendszer újraéled, és közli, hogy a biztonsági protokoll aktiválódott. Robertson riadtan mered a monitorokon MI kisasszony megtöbbszörözött képére. Hamarosan ki is nyiffan, amiről Charlie a kosár-projekt kidolgozása közben értesül, és Amitával együtt a helyszínre siet. Colby és Don már a hullát nézegetik, megállapítva, hogy Robertsont – aki egy titkos védelmi projekten dolgozott – nem érte komoly trauma azon kívül, hogy meghalt. Jane Karellen, a védelmi minisztérium munkatársa elmondja, hogy katonai célból akartak létrehozni gondolkodó gépeket, és Robertsonnak köszönhetően már igen jól haladt a dolog. Karellen reméli, hogy a gép ölte meg a tudóst, elvégre az nagy előrelépést jelentene a fejlődésében.

Colby szkeptikus, nem hiszi, hogy az MI rosszalkodott, Charlie nem zárja ki a lehetőséget. Felvétel is van Robertson haláláról, aki láthatóan tök egyedül volt, mikor minden ok nélkül (?) megállt a szíve. Karellen ezt mutatja Donnak és közben megjegyzi, hogy a tesója zsenijét minél előbb komolyabb célokra kéne hasznosítani, mert nemsokára kárba vész. Amita olyan izgatott, amilyen az ádámkosztümös Charlie hatására sosem lenne. Biztos nem látta a Terminátort, mert a magától gondolkodó és fejlődő gép gondolata folyamatos vigyorgásra készteti. Larry is befut, aki régi ismerőse Karellen asszonynak, legalábbis erre enged következtetni a nő viselkedése. A fogdosás és jópofizás azonban fura hatással van Larryre, aki elárulja, hogy régebben a nő alkalmazottja volt. David és Liz felkeresi Robertson özvegyét, Jessiet, aki egyedül maradt a nagyon intelligens házában. A férje elvileg öt évig dolgozott volna a nemzetbiztonságiaknak, aztán élhették volna az életüket, de közbejött ez a sajnálatos baleset. Jessie kérdezi, beszéltek-e már Joe Baskinnel, Daniel főnökével, aki állítólag félt, hogy a beosztottja átveszi az irányítást, és ezért halálra szekírozta.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
Szólj hozzá!

Sogun 1x07

2010. április 23. 12:00 - Sigismundus

Nyugis reggel Andzsiróban, Blackthorne a tornácon ülve pisztolyát fényezi. Arra jár Öreg Kertész, kedves öreg bácsi, alázatosan hajlongva köszönti urát. Az angol megintcsak európai módon közelít a szolgájához, megmutatja neki a fegyvert, sőt kezébe is adja.

A szamurájok ennél a pontnál, kardjukba dőlnének, legrosszabb rémálmuk lenne paraszt kezében lőfegyver. Mindegy, a jelenet arra jó volt hogy megismerjük Öreg Kertészt, egész életét,  ami annyiból áll hogy hajlong állandóan mint a bokrai.

Tovább
Címkék: sogun
2 komment

X-akták 4x03 - Teliko/A levegő szelleme

2010. április 23. 09:11 - Hoppancs

Fekete emberekkel teli repülőgéppel indítunk, az egyik utas rögtön rosszul is lesz, és kimegy a mosdóba, ahol már várja egy piros szemű valaki. A találkát biztosan nem beszélték meg, hősünk ugyanis hatalmas ordítással nyugtázza a „vendég” jelenlétét. Leszálláskor egy viszonylag normális külsejű úriember hagyja el a mellékhelyiséget, bent marad azonban a gyengélkedő férfi hullája, ami időközben hófehérré változott. Nahát! Scullyt Skinner hívatja, mert a járványügyiek megkeresték egy problémával, aminek megoldásához talán jól jön majd orvosi tudása. Az utóbbi időben négy afro-amerikai férfi tűnt el, egyiküket meg is találták, ugyanolyan fehéren és halottan, ahogy nyitójelenetünk főszereplőjét. A depigmentáció valamiféle betegség tünete lehet, Scully neki is áll vizsgálgatni a holttestet.

Hamarosan befut a szotyizó Mulder, és kezdi gyártani az összeesküvés elméleteket, amit Scully sztoikus nyugalommal tűr. Mr. Samuel Aboah-hoz, akit a mosdóból láttunk távozni, a bevándorlási ügyintéző, Marcus Duff jön nézelődni, akit a férfi be is enged sötét lakásába. Marcus nagyon megértő, tudja milyen nehéz a hátborzongató hallgatásba burkolózó Aboah sorsa, biztosítja arról, hogy segít neki elintézni, hogy letelepedhessen Amerikában és a családja is követhesse. Nem látunk sok érzelmet Aboah arcán, lehet, hogy nemrég volt botox kezelése. Mulder, a mókamester elsüti Pendrellnek a „Scully randin van” poént, mire szegény pára majdnem szívrohamot kap, de aztán megnyugszik. Elmondja, hogy egy Nyugat-Afrikában honos növény magját találták a hullában, ami kortikális depresszánst tartalmaz. Aha…

Tovább
Címkék: x akták
Szólj hozzá!

Grace klinika 5x11 - A donor

2010. április 22. 15:32 - Hoppancs

A Wish You Were Here címet sikerült A donorra fordítani, ami különösen vicces annak tudatában, hogy nincs is donor ebben az epizódban, csupán egy arra szoruló kisfiú. No, de ne szaladjunk előre! Meredith a kívánságokról mesél nekünk, amik néha valóra válnak, közben látjuk, ahogy boldogan ébred Derek mellett, majd egy gyors menetet is lezavarnak, mielőtt munkába indulnának. Minden azonban nem alakulhat jól, a párkapcsolat helyett ezúttal a barátság frontján köszönt be a súlyos válság, Cristina ugyanis nem szól Meredith-hez és viszont. Nagy bánatunkra így elmaradnak majd a „ma reggel szex közben az anyámra gondoltam, ez normális?” jellegű párbeszédek, helyettük szemvillanásokban és durcás szájhúzogatásokban gyönyörködhetünk.

Izzienek szülinapja van, ami senkit sem érdekel, ennél jóval izgalmasabb, hogy valami nagyon veszélyes halálraítéltet hoznak a kórházba, akit cseppet kezelésbe vettek a böriben. A fegyencet Eric Stoltz alakítja, akit sajnálunk, amiért ilyen rossz társaságba keveredett. Persze mindenki vágja a pofákat, ahogy ilyenkor szokás, bezzeg, ha nem lenne bilincsben, biztos mosolyognának rá. Derek az átlagnál is csúnyábban néz Mr. Dunnra, akinek fura mód a lába fáj, pedig ott nem is sérült meg. Dunn rátesz egy méretes lapáttal Shep ellenszenére, mikor közli, hogy ő és az agydoki nem is különböznek annyira, hullik a nép mindkettőjük keze alatt, ahogy kell. Derek erre elég pöszén néz, nyilván eszébe jut a nőjével közös kísérlet. Sloan letudja Lexievel a kötelező „többé nem szerethetjük egymást, mert a legjobb barátom nem engedi, szép volt, jó volt, de rosszul tettük, Isten veled” beszélgetést, és azt hiszi, túl van a nehezén, ehhez azonban a kacér kis Greynek is lesz pár szava.

Tovább
Címkék: grace klinika
6 komment

Született feleségek 6x06 - Fűre lépni tilos

2010. április 22. 13:00 - Tm

Karl disznó módra eszik, őstaplóként parkol, pofátlanul stíröl minden nőt, és úgy egyáltalán: közelebbi rokona az ősembernek mint Maugli - Bree egy nap mégis rádöbben, hogy beleesett. Nem is kicsit. A felfedezéstől pánikszerűen szakít a pasival. A vadember erre szomorkás mosollyal szerelmet vall, és - ha már így esett - búcsúajándékként adja át a megboldogult nagyijától örökölt és az igazinak szánt brosst. Bree elolvad, szakítás elnapolva.

Hodge-ék Deléfinoékhoz hivatalosak vacsorára. Bree jobb mellén büszkén virít a bross, egészen addig, míg Susan - gyakorlatilag köszönés helyett - rá nem bök így kiáltva: Jé, az ezer éve elveszett Karl-nagyi-brossom! Ó, Karl Mayer, hogy szakadna rád az ég! - gondolja a jobbmell gazdája. Aztán később gondol ennél cifrábbakat is. Kiderül ugyanis, hogy a teljesen morálmentes Karl durván le is ordította anno Susan fejét, amiért a elhagyta. Az isteni igazságszolgáltatás nevében Karl kb. ezen a ponton fut be Julie-val, így egyből zsebreteheti Bree megvető pillantásait, és segíthet a terelősztori kiagyalásában, amikor a csodás véletlentől feldobódottt kiscsapat Bree-nek szegezi a kérdést: És hol is szerezted, drága Bree? A megalázott Breehadovál valamit a sarki régiségboltról, aztán Karlnak célzott ronda pillantások kíséretében Susannek adja az ékszert.

Tovább
24 komment

Flash Forward - A jövő emlékei 1X13 - Blowback

2010. április 22. 10:54 - barnslig

Tizenöt évvel ezelőtt vagyunk, egy börtönben, és uramirgalmazz, Szakállt látjuk szakáll nélkül, narancs overállban, a látogatója az akkor még jóval kisebb mellekkel és fogszabályzóval rendelkező Tracy. Aaron kedden és csütörtökön AA gyűlésre jár, egyébként pedig csendben van és kerül minden bajt, csak hogy előbb kiengedjék. A látogatási idő végén még egy puszi a homlokra, Tracy jobbra, Szakáll balra, de nem sokáig jut, mert megállítja egy seggfej smasszer és elkezdi verbálisan csorgatni a nyálát a leányra. Aaron egy ideig tűr, aztán elszáll az agya és nekiugrik, ennyit a baj kerüléséről. Ehhez képest a jelenben az angyalkává változott Szakáll kergeti a lányát és egy kocsmában talál rá. Apuci próbál okosakat mondani, de a lánya leoltja, mondván tartsa meg az AA-dumát. Úgy elkenném néha a száját ennek a csajnak, bah. Apuci ehhez képest logikusan érvel, ha a Jericho a nyomodban liheg édeslányom, akkor miért a lakásához legközelebbi kocsmában töltöd fel magad?!

Nohéknál sem fenékig tejfel az élet mostanában, főleg, hogy Demetri elmondja Zoeynak, hogy Nhadra szerint Mark fogja lelőni őt március 15-én, háromszor, mellkasba. Szomorú Szamuráj próbálja elkenni a dolgot, először Nhadrát próbálja meg őrültként feltüntetni, aztán Markot bevédeni, hogy attól, mert az ő fegyverével, még nem biztos, hogy Szépfiú húzza meg a ravaszt. Zoeynak mindegy a szöveg, annyira retteg a kitekintésében látottaktól, hogy puszta kézzel képes lenne Markot legyakni. Úgyhogy meg is osztja Demetrivel, hogy mégsem esküvő volt az nyuszifülecske, amit láttam, hanem a temetésed. A fegyver viszont már a bizonyítékraktárban ül, várva a megsemmisítésre, úgyhogy cseppet se kéne aggódnia az eyecandynek. Ehhez képest reggel első útja Markhoz vezet, csöppnyi gyűlölettel a hangjában próbálja belőle kihúzni, mi lenne az az eset, amikor Mark meg akarná ölni a vőlegényét. Szépfiú sokáig tartja magát, aztán bedobja a tégla-lehetőséget, mire a ceruzaszoknyás bedurcizik, hülyepina. Janis közben a ciklusát számolgatva terhességi vitaminnal tömi magát. "Amikor manócska még a pocakomban volt", illetve még azelőtt, akkor egy spermabankban csücsült, hehe.

Tovább
Címkék: flashforward
3 komment

Gyilkos elmék 5x03 - Reckoner

2010. április 22. 09:00 - hex.kelly

Egy nő érkezik egy sötét lakás konyhájába, közben telefonon veszekszik a lányáról a volt férjével. Az egyik szobaajtó alól kiszűrődik valami fel-felvillanó fény, a nő lecuccol, és leteszi a telefont is, és a villanós szoba felé tartva kiabál Ben-nek, de nem kap választ. Benyit az ajtón: egy férfi ül mozdulatlanul a sötétben egy székhez kötözve, a nyakán valami seb. Megint villan egy fény, a nő megriad, van is miért, mert az ajtó mellől egy sötétruhás-kapucnis alak hátulról megragadja a vállait és fejjel az ajtónak vágja. Aztán a padlón fekve tér magához, de lassan tisztul a kép, amit lát: a székhez kötözött férfi mellett a sötét alak térdel és FŰRÉSZEL!!! A nő szeme kimered, mikor meglátja, hogy az alak egy zacskóval távozik: Ben keze van benne, most teszi mellé a másokat.

Quantico-ban a Cybertérben Garcia, Hotch és Hotch fiát és exnejét két résszel ezelőtt védőőrizetbe vivő szövetségi marshall egy online videót néz, Jack hintázik rajta. A marshall elmondja, hogy Jack jól van, ügyes fiú, de új helyre kell költöztetni őket, mert Haley felhívta párszor az anyját. Később Hotch az irodájában bámulja a kinti zuhét, és kíván a fiának boldog szülinapot, mikor Rossi bejön, és mondja, hogy van egy ügy a long island-i Commack-ben, ami ugyebár Rossi szülővárosa, és azt kéri, hogy hadd ne kelljen odamennie, nocsak. Hotch általában jófejként állna a dologhoz, de nem most, meeert...

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
21 komment

Buffy, a vámpírok réme 6x06 - Minden út

2010. április 21. 14:00 - leeann

A csapat Halloweent fog ünnepelni hamarosan, ami az elmúlt évekre visszatekintve megint valami katasztrófába torkolhat. A katasztrófa egyelőre a varázsboltban van kibontakozóban, ugyanis annyi a vevő, hogy egy tűt nem lehet leejteni. Azért persze van, ami nem változott, Dawn még mindig lopkod ezt-azt, és a gonosz megint kitalál valamit. A csapat persze ezekről mit sem tudva csak nagyon fáradt, de Anyában duzzad az energia a rengeteg bevétel láttán, ami Xandert arra ösztönzi, hogy elmondja a csapatnak, hogy összeházasodik az exdémonnal.

Este a csapat Buffyéknál megünnepli a jegyespárt. Annak ellenére, hogy Will és Tara a felesleges varázslások számán összekülönbözik egy kicsit, a csapat remekül szórakozik. Dawn azt mondja, hogy az egyik barátnőjénél alszik, ami már a kezdet kezdetén sántít, és később kiderül, hogy már biceg is, merthogy a barátnő is azt hazudta, hogy Dawnéknál alszik, közben csavarognak egyet valami parkban. A parkban várja őket két srác, ami előre vetít valami iszonyat nagy marhaságot, és azt, hogy hamarosan tinimentésre indulhat a felnőtt csapat vadászostul, boszorkányostul, jegyespárostul, könyvtárostul és vámpírostul.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása