Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 9x11 - A negyedik lovas 2. rész

2010. április 11. 15:30 - Llew

Gerak gyorsan átvette új feladatkörét, és már téríti is a tanácsot. Egyedül Teal’c száll szembe vele, és elmondja, hogy az Orlintól hallottak alapján az Ori nem egy önzetlen jótékonysági szervezet, és a beígért örökélet, meg mindentudás inkább csak kampányfogás. Gerak könyv röptetős trükkjével azonban nem tud versenyezni. Dr. Lam tájékozatja a fatert, hogy a bázis személyzete egyelőre ugyan csak lassan, de azért biztosan ritkul, majd pihenni küldené, de Landry tábornoki kötelességének érzi, hogy az emberei mellett legyen. Walter jön a hírrel, hogy az országos karantén annyira jól sikerül, hogy már Kanadában és Mexikóban is vannak betegek.

Mitchellnek nincs ideje megennie a sodanoktól kapott reggeli bébipapit, mert Haikon látni akarja. Éppen túl vannak egy küldetésen, amin az Ori ellen szervezkedő bolygó lakóit kellett lerendezniük, mert azok a hírnök szerint nagy fenyegetést jelentettek. Mielőtt azonban Mitchell nagyon belelendülne a hegyibeszédbe, Haikon közli, hogy átértékelte az Oriról alkotott nézetét, ugyanis a hírnök által leírt nagy veszély egy rakás parasztot takart. A sodan harcosok viszont nem mészárosok, nem ölnek ártatlanokat. Békén hagyták őket, de hazafelé megnéztek egy másik ellenszegülő bolygót, ahol viszont mindenkit kiirtott egy titokzatos járvány.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Csillagkapu 9x10 - A negyedik lovas 1. rész

2010. április 10. 10:00 - the black ball

Daniel és Mitchell azon vitázik, hogy vajon miért teszi azt az Oráj, amit. Daniel szerint a felemelkedetteknek nincs oka az arroganciára, de Mitchell szerint ha egy egész galaxis borul le előtted, akkor rögtön más színben látod a világot. Ekkor érkezik haza egy csapat, akik jelentik, hogy egy újabb bolygót térített meg az Oráj. A harmadikat a hónapban. Dakarán Gerak az Eredet könyvét olvassa bőszen, amikor megjelenik kedvenc(?) hírnökünk. Kissé jedisre vette a figurát, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Gerak két sztori olvasása után behódol az Orájnak. El is megy a tanácshoz terjeszteni az igét.

Szerinte a Kallanán történtek a jaffák hibája volt, amiért erőszakkal válaszoltak az örök életre és tudásra. Bra’tac szerint ezrek haltak meg, és ha emiatt hallgatniuk kellene az Orájra, akkor egyszerűen gyávák lennének. Gerak szerint az Oráj szándékai tiszták, és pont hogy bátraknak kell lenniük, hogy elfogadják az ajánlatot. A tanács megtárgyalja, ezalatt pedig Bra’tac elmondja Teal’cnek, hogy ez részben az ő hibájuk is. Elvégre miattuk sok jaffa megtudta, hogy Tejút felemelkedettjei nem fogják csak úgy felemelni a jaffákat. Ez pedig sokakat az Oráj kezére játszhat.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Szellemekkel suttogó 2x04 - Szavak nélkül

2010. április 09. 14:00 - leeann

Melinda felmentést ad Nednek a mai inaskodás alól, de csak azért, mert Delia vállalja a fia szerepét a boltban. Mel és Delia elmennek a bolhapiacra, ahol egy doboznyi kézzel festett fa díszre bukkannak. Delia teljesen odavan az új élményektől, hisz ez sokkal izgalmasabb, mint az ingatlanozás. Melinda már nincs annyira oda, hisz a díszek tényleg gyönyörűek, de egy szellem ragaszkodik hozzájuk, egy furcsa szellem. A szellem kissé agresszívan viselkedik, nem hajlandó Melindával kommunikálni, és úgy tűnik, hogy szenved valami neurológiai elváltozásban.

Tehát a mai szellemünknek nincs ki mind a négy kereke, és rendkívüli módon ragaszkodik a díszekhez, vagy meg akar tőlük szabadulni. Ez még nem derült ki egyértelműen, mert néha hajigálja azokat jobbra-balra, néha pedig visszapakolja mind a dobozba. Mel nem tud egyedül megbirkózni a dolgokkal, ezért megkeresi újra Payne professzort a Rockland egyetemen. A prof most is egy kretén, de azért válaszol Melinda elméleti kérdésére. Közben Mel a proftól kapott információ birtokában visszamegy az árushoz, akitől a díszeket vette. A nő nem emlékszik arra, hogy kitől kerültek hozzá, de egy darab még van belőle, amit valószínűleg a szellem hozott magával, aki ismét megjelenik, de nem beszél és távolságot tart.

Tovább
Szólj hozzá!

Született feleségek 6x04 - Mondd, miért szeretsz te mást?

2010. április 09. 11:00 - Tm

Bree-re idilli idők köszöntenek: míg ő napjai egy részét Karl ágyában tölti, Katherine jókedvűen és szó nélkül tartja a frontot a konyhában. Aztán kiderül, hogy Majdnem-Delfinoné mitől ilyen energiagombóc: szerelmes. Mike-ba. Bónuszként pedig szent meggyőződése, hogy a pasi heteken belül otthagyja azt a rémes Susant, és visszatér hozzá. Jézus! - áll megrökönyödve Bree, és hamarosan előkerül Mária és Szent József is. Katherine ugyanis kémkedik Mike után, közös meccsnézésnek adja elő, hogy a sövényre tapadva kukkolta a tévézését, és biztos benne, hogy Bree csak azért gondolja róla, hogy megőrült, mert fél, hogy megint dolgoznia kell, ha ők újból összejönnek. Ezen a ponton Bree háromhetes kényszer-betegszabadságra küldi a megkergült munkerőt.

Katherine azonban frissen, kimosakodva már másnap munkára jelentkezik könnyes bocsánatkérés közepette. A békülés meghitt pillanatát az épp zajló esküvő menyasszonyi tortájának felbukkanása vágja gajra. A négyemeletes rózsás kompozíciót ugyanis Bree készítette Katherine véletlenül megtalált terve alapján. A csaj viszont saját magának tervezte, a saját Mike-os esküvőjére. És esze ágában sincs végignézni, ahogy a vőlegénye után egy másik kelléket is lenyúlnak a saját Nagy Eseményéről, úgyhogy az esküvőszervező cég két munkatársa egy rögtönzött tortahajkurászós-futkorászós perfomansszal lepi meg az egybegyűlteket. Katherine másnap ennek ellenére megint munkára jelentkezik, de Bree azúttal nincs megbocsátó hangulatban. Kirúgja, egyben javasolja, hogy forduljon szakemberhez, mire Katherine csúnyán összekaristolja a kocsiját egy kulccsal.

Tovább
11 komment

Gyilkos elmék 5x01 - Nameless, Faceless

2010. április 08. 09:00 - hex.kelly

A negyedik évadi Foyet-es emlékeztetőkkel nyitunk, benne az alkuval, a buszos tömeggyilkossággal, Derek FBI-igazolványának lenyúlásával, Foyet szökésével, és a záróepizód utolsó jelenetével: Hotch a kanadai förmedvény után otthon whiskey-t iszik, hívatlan vendége fegyvert fog rá, majd lövés dörren.

Morgan, Prentiss és Rossi másnap reggel találkoznak valami lezárt utcában. Morgan morcos, mert csak 4 órát aludt. Az egyik lakásban már várja őket Walker nyomozó, JJ, és Reid (ülve). Ja, meg egy emberforma kupac a padlón, szép sárga zizegős izével letakarva. A nyomozó elmondja, hogy a sárga izé alatt Nelson Martinez található. Morgan nem akar bunkó lenni, de nem érti, miért kellett idejönnie egy mezei lelőtt hullához. Két napja egy Tom Barton nevű helyi orvos szólt a rendőröknek, hogy a kórházban kapott egy üzenetet, hogy a fia halálra van ítélve, és ha elkezdi a srácot rejtegetni, minden nap meghal egy ember. Így is esett tegnap, és ma is, és mindkét latin holttest körül találtak egy feliratot: "L.C.". JJ elmondja, hogy hívta Hotch-ot, de csak a rögzítő válaszolt. Rossi azt mondja, hívogassa tovább. JJ hívja is, de a telefon a padlón hever, bekapcsol a hangposta, JJ üzenetet hagy, közben vállvonogatva pillognak egymásra Emily-vel.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
28 komment

Buffy, a vámpírok réme 6x04 - Áradás

2010. április 07. 16:00 - leeann

Buffy visszatért és azonnal a nyakába szakad a ház tejes vízhálózata. A csövek olyan szinten elhasználódtak, hogy már csak a szentlélek tatja össze, így ideje a vízügyi felújításnak. Csakhogy van egy kis probléma. Buffynak nincs normális munkája. Anya ugyan feldobja a pénzért ártatlanokat menteni ötletet, de az érzékeny lelkű csapat leszavazza azonnal. Van itt még probléma a pénzen kívül is, méghozzá Anya és Xander eljegyzése, ami még mindig titok, és az exdémon már nagyon nehezen viseli, hogy a táskájában kell hordania a gyűrűjét.

Buffy a legkézenfekvőbb dolgot teszi, és elmegy kölcsönért a bankba, de a hitelelbíráló szinte kiröhögi a kérvényét. A hitelbírálót az sem hatja meg, amikor egy démon betör a bankba, és Buffy kiáll ellene, így egyelőre nincs lóvé. Buffy edzéssel vezeti le a dühét, ami Will szerint jó dolog. Mármint nem az, hogy edzéssel vezeti le a dühét, hanem az, hogy dühös, és végre emberi érzelmeket mutat. Miközben Buffy a boxzsákot püföli, Anya folyamatosan azzal nyaggatja Xandert, hogy mondja el az eljegyzést, Dawn pedig azzal Tarát, hogy mutasson neki démonos könyveket.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Skins 2x02 - Sketch

2010. április 07. 11:00 - Hankasid

Lakótelep. Egy csúnya lány, a rész címadója: Sketch, lesi nyál csorgatva Maxxie reggeli öltözködését a szemközti lakás ablakából. A lány szobájában a falakat Maxxiet ábrázoló fényképek borítják, az asztalon egy napló, benne vezetve Maxxie napi tevékenysége és egy fényképezőgép. A lány gyorsan felkapja a gépet és készít egy képet a már az udvaron kerékpározó Maxxie-ről. Az észreveszi a villanást és kíváncsian megáll, de nem tudja, hogy a sok ablak közül melyik mögül fényképezték le. Közben a lányt az anyja szólítja, aki béna és így a WC használatához is segítségre van szüksége. Miközben beszélgetnek megtudjuk, hogy anyuci úgy tudja, hogy Maxxie a csajjal jár.

Egy musical próbáján vagyunk ahol Maxxie és Sketch énekelnek egy szerelmes duettet, amikor a csúcsponton az érzéki csókra kerülne sor, kiderül, hogy nem a lány, hanem Michelle az Maxxie igazi partnere, csak a zsinórpadlásról leskelődő Sketch képzelte, hogy ő énekel. A rendező nincs megelégedve Max és Michelle alakításával, valahogy Max nem tudja eljátszani meggyőzően hogy nagyon élvezi a lánynak adott érzéki csókot, vannak ötleteim, hogy miért nem. A musical címe Osama és a szeptember 11-i tragédia történetébe ágyazva meséli el két fiatal szerelmét. Megismétlik a jelenetet, most már valóságosabbra sikerül az érzéki csók, ezt a színpad felett álló lány is így érezheti, mert egy zörgő vashordó szerűséget ejt a színpadra, hogy a számára kellemetlen jelenetnek vége legyen.

Tovább
Címkék: skins
3 komment

Tudorok 3x05-3x06

2010. április 07. 09:12 - Hoppancs

Rövid fellélegzés után újra sötét idők járnak a birodalomban. Henrik magába roskadva siratja királynéját, érdeklik is őt a közügyek, mikor tökéletes felesége nem dorombol már az oldalán. Eközben az utcán tombol az erőszak, aminek első jelentős áldozata Lord Packington, akinek kellemes délutáni sétája során útját állja egy csuklyás alak, majd mikor reklamál, még agyon is lövi. Micsoda modortalanság! Cromwell tudja, hogy ezzel neki akartak üzenni, az elhunyt ugyanis régi jó haverja volt. Még a barátok fogynak, az ellenségek száma egyre csak nő körülötte, így nehéz megtippelni, ki lehetett a merénylő. A sajnálatos haláleset mellett a királyi utódok sorsa is aggasztja a hű pecsétőrzőt, mert a kis Edward igen kevéske, jó volna, ha Henrik produkálna még pár fitt és bájos fiúgyermeket. Ehhez viszont asszony kéne, azzal pedig most nem állnak jól.

Henrik a nyilvánosság elől elvonulva művészetterápiával, illetve egy időnként doktor csernusi szerepet betöltő udvari bolond társaságával kúrálja magát, ha már olyan szerencsétlen, hogy nem az antidepresszánsok korába született. A válság idején Sir Francis anyja, Lady Bryan vigyáz majd Eddie babára, Mária meg vidékre vonul Erzsébettel, amíg nem sikerül saját családot alapítania. Francis eközben Olaszországban éli világát csajok, buli, és lazulás közepette, de a jókedvébe belerondít egy savanyú képű alak, aki az útleveleket szeretné ellenőrizni. Francisnek meg Pole kéne, és mivel a felek egyike sem akarja megadni, amit a másik kér, bunyó kerekedik, majd hopp, egy kés feszül a kellemetlenkedő fickó gigájának. Francis tudja, hogy kell információt szerezni.

Tovább
Címkék: tudorok
3 komment

Férjem védelmében 1x04 - Elintézve

2010. április 06. 14:00 - marcilu

Fordított felállással kezdődik az epizód. Egy ügyvéd kérdezi ki Aliciát arról, hogy hogyan szerzett tudomást a férje hűtlenségéről. Így mi is megtudjuk, hogy a tisztítóban várt a sorára, mikor meglátta a tévében a képernyő alján futó szalaghírt. Az ügyvéd megkérdezi, hogy korábban gyanakodott-e arra, hogy Peter megcsalja. A válasz persze nem, nekem pedig megint megszakad a szívem ezért a nőért... Az úr egyébként Peter ügyvédje, és a taktikáját magyarázza Aliciának, mi szerint Peter összes bűnét arra fogják, hogy csak a hűtlenségét próbálta titkolni a felesége elől. Mindenki jól jár, egy embert kivéve. Segítek: róla szól ez a sorozat.

Miután Aliciát elhívják telefonon, az ügyvéd gyorsan előhozakodik két témával, amivel éppen nem kellene. Felajánlja Aliciának, hogy Peter kapcsolatai révén elintézi, bármire van szüksége. Hiba. Aztán pedig megkéri, hogy keressen otthon valamit, ami egy Gerald Kozgo nevű emberhez köthető. A perben lesz rá szükség. Ez sem kellemes ötlet.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása