Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 9x08 - Babilon

2010. március 27. 12:00 - the black ball

Fájdalmas leírni, de megint erdőben járunk, és egy übertitkos jaffakolóniát, a Sodant keressük. Így van, a jaffák legendaként tekintenek rájuk, mérhetetlenül tisztelik őket, ebből következően 8 éven át egy büdös szót nem hallottunk róluk. Mitchell viccelődik, néhány betalál, de leírva nem olyan jó, szóval ugorjunk ahhoz a részhez, ahol lőnek ránk. Lőnek ránk. Nem látni senkit, de egyértelműen botfegyverek tüzelnek, Teal’c meg pont erre a küldetésre hoz egy bitang nagy gépágyút, és pont használhatja a kapu felé rohanva. Mitchellt lecsapja egy fekete csávó, még egy lövést is kap ügyesen, de Mitchell még utolsó erejével lekaratéjozza a fickót, kivégzi, aztán kidől. Előkerül még több fekete fickó, meg egy fehér is, de azt mindig kitakarják a képből, mert rasszisták.

A halott feketét otthagyják, inkább a fehér fiút viszik magukkal, mert egy random CSK-erősítés érkezik iziben. Láthatatlanná válnak, és tűnés. Mitchell egy 800.000 dolláros műfaluba kerül, szakállas fekete fickó csúnyán néz rá, kopasz fekete fickó meg szól neki, hogy tartsa életben Mitchellt. Szakállas fekete fickó nem örül ennek, de megteszi. A hazaiak kiküldtek egy UAV-t, persze semmit sem találnak, az elintézett Sodan tagot meg hazavisszük, mert a kukaca haldoklik. A sodanokon nincs homloktetkó, mert 5000 éve egy kukacot sem szolgáltak, ettől lettek olyan legendásak. Később találunk egy oszlopot, ami valószínűleg egy transzporter, rajta az ősök egyetlen mondatával, miszerint „Ez itten az átjáró a megvilágosodáshoz”.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Szomszédok 4x07 (77. fejezet, 19900405)

2010. március 27. 10:00 - Milo Rambaldi

Választások után vagyunk, de választási tudósítás helyett társadalmi panorámát kapunk. Nagy kár... Mi történt 2 hete? Semmi extra, kánonban ordították a szereplők, hogy NINCS MUNKA, NINCS PÉNZ (lyukas a suszter cipője, bezár a nyomda, iskolai büfé és kötelező dramaturgiai ellenpontként a jegyüzérek). Junior élete keserű lesz, mert Bandi helyett a mateklecke lesz a délutáni program, és Senior pillantása elég veszélyesnek tűnt ahhoz, hogy Julcsi kivételesen befogja a száját. Ezen túl még elmondták nekünk direkte és indirekte, hogy menjünk szavazni, mert most vagy soha. De tényleg. Hogy kicsit szofisztikált legyek, érdekes a sorozat egyre keményebb dichotómiája, ahogy próbál rendszerellenes lenni, ugyanakkor meg támadja a piacgazdaság összes intézményét. Kevésbé szofisztikáltan: nehéz szűznek is maradni, meg dugni is.

Ferivel nyitunk, kevesebbet fog keresni, de nyelvet akar tanulni. A gyenge Ingrid Bergman utánzat Jutka eközben mélabúsan mereng a lakótelepet bámulva, és persze nem figyel, kap is a pofájába, fontosabb neked ez a rohadt gyerekbüfé. Igen. De nem! Jutka hazudott, Vilmát látjuk a gyerekekkel a boltban. Namostmivel Jutka nem az a félredugós típus, főleg nem hajnalban, szerintem megint terhes. És igen, mert az orvosi rendelőben látjuk újra, ahol persze nem tudják fogadni. Jajjajajaj, tövig rágtam már a körmömet. Az ABC-ben egyébként reggeli krónika van: nincs pénz, de épül templom, adományból, lyukas a tejeszacskó. Snitt. Etus és Transzilva mennek Józsihoz, én meg elmebeteg szereplő túladagolásban elhunyok mindjárt. Etus rendes asszony, küld sonkát Erdélybe, ha már a gyerek nem gyógyítható, legalább egyen finom ungarische húsvéti sonkát. A kezdetben morózus Józsiból is előtör a hazafi, rohan a sonkáért.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Szellemekkel suttogó 2x02 - Egy szellem a múltból

2010. március 26. 16:00 - leeann

Melinda éli a munkás hétköznapokat, amikor is egy tini majdnem meglopja őt. Egy rockzenekar stage pass belépőire fájt a foga Nednek - mint kiderült -, akinek az anyja, Delia Banks a tér túloldalán lévő ingatlanügynökséget vezeti. Szerencsétlen nő nem győzött magyarázkodni a fia tette miatt, de ez szinte semmi ahhoz a traumához képest, amit este él át Melinda hazafelé menet. Történt ugyanis, hogy amikor Mel hazafelé tartott, úgy érezte, hogy elütött valakit, de mégse, majd mikor már azt hitte, hogy minden rendben van, a motorháztetőn tapogatózott az elütött, de mikor Mel ijedtében leszalad az útról, ismét eltűnik.

Ez elég ijesztő volt, de később Melinda és Jim moziba ment, ami a mai napnak a legjobb része volt a látó számára. Melinda azért rájön, hogy egy szellemet ütött el, de a legmegrázóbb dolgot már csak akkor látja, amikor lefekvéshez készülődik. Az elütött fickót megint elütik, és nyeklik erre, nyeklik arra a teste, de a friss szellemek mind rémisztőek, amíg ijesztgetik a látót. Másnap Ned visszamegy Melinda boltjába és beszélgetnek egy kicsit, felteszem, a fiúnak bűntudata van, de a belépők sem hagyják hidegen, talán terepfelmérésre ment vissza. Később Mel ismét látja az elütött fickót, aki este egy fura árnyjátékkal halálra is rémíti a lányt zuhanyzás közben.

Tovább
komment

Dr. Csont 3x11 - Feszült kapcsolatok

2010. március 26. 14:00 - Llew

Egy egyetemi helyszínre érkezve Bones sérelmezi, hogy egy hulla felbolygatja az intézményt, bezzeg az ő előadásán csak négy diák jelent meg. Booth szerint nem kell elkeseredni, ha nem kosárlabda idényben jön, akkor öt, de akár öt és fél diákot is oda vonzhat. Utóbbi valóban egész érdekes előadást eredményezhetne. Azért hívták őket, mert van valami az összecsukható lelátó mögött, ami bűzlik, és biztosan nem egy állat. Bones szerint egy kilapított férfi, akinek a maradványaiba már be is költözött egy patkány család. Amit visznek magukkal, csakúgy, mint a padlórészletet és a szellőzőrácson átpasszírozott ember darabokat is, hisz bizonyítékok.

A költöztetésben segítő Cutler egyetemi rendőrről kiderül, hogy egy egykori sztárjátékos, mire Booth úgy kezd viselkedni, mint egy kisiskolás, akit Dévényi Tibi bácsi összehozott a példaképével. A darált hús pedig, a benne lévő 11-es medál alapján, a jelenlegi sztárjátékos maradványa. Az áldozat akkora sztár volt, hogy miatta még Hodgins és Zack is érdeklődést mutat a sport iránt. A fogászati leletek alapján valóban R. J. Manninggel van dolguk, jöhet a család. A srácnak csak két húga volt, akik most egy önkéntes jótét ügyvéd, Mr. Francis társaságában ülnek az FBI-nál. Nem rég ugyan volt egy verekedésig fajuló vita R. J. és közte, de szerinte csak mert a fiú feszült volt.

Tovább
Címkék: 5 dr. csont
komment

Sogun 1x03

2010. március 26. 12:00 - Sigismundus

Rodrigues sétálgat az éjszakai Osakában, de nem gésalesre, a jezsuita misszióba zörget be. Előbb Alvitó atya fogadja, ravasz és okos fickó, de szerencséje van, Nagaszaki helyett itt tartózkodik DelAqua is, a jezsuita rend japáni főgenerálisa. Neki adja át személyesen Vasco a csomagját, kap egy kegyes áldást, köszönömöt, és mehet Isten hírével.

Tovább
Címkék: sogun
komment

Gyilkos elmék 4x24 - Amplification /2

2010. március 26. 09:00 - hex.kelly

Az előző epizódfélben látszólag értelmetlen helyeken ismeretlen lépfene-törzzsel kezdte valaki gyilkolni a washington-környéki átlagpolgárokat, kismillió katona és biológus és katonabiológus lepte el a BAU Zsibongóját, Reid fennakadt egy rózsabokron, majd egy házi bacilabor foglyává vált.

Nichols házához mentők, Hotch és a Tábornok érkezik, utóbbi már adja is ki az ukázt, hogy fertőtlenítsék Reid-et, és vigyék a kórházba. Morgan kesereg, hogy odabent kéne lennie az Öcskössel, Hotch szerint remek ötlet, akkor most két fertőzött ügynök lenne, nem egy, leülhetsz fiam, egyes. Nichols egyébként a házilaborban hever holtan a földön, jól fejbe lett kólintva 2-3 napja. Tábornok hátradől, hogy akkormégseőagyilkos. Ja, de a lépfene még az ő keze nyomát viseli. Morgan kérdi, hogy a reggeli Cipro-evés ugye megmenti az Öcsit.

Hotch és a Tábornok közli, hogy ezt sajnos nem lehet előre tudni, lévén ismeretlen törzsről van szó. Ajjaj! Hotch mobilja csörög, Reid gyurcsányi vallomást tesz (nem kicsit, nagyon), Hotch megígéri, hogy hamarosan kihozzák. De Reid inkább maradna (Atyaég!), Morgan szerint egy nagy túróst, de Reid meggyőzi, hogy már úgyis megfertőződött, a kórházból nem tud segíteni, de itt a laborban van egy rakás profilozható cucc, és talán az ellenszer is.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

House 6x01-02 - Broken (Romlás)

2010. március 25. 15:00 - candyperfumegirl

Igen, az első számú közellenség jelentkezik, hogyvolttal, de előtte egy kis szolgálati közlemény: a kimaradásokért elnézéseteket kérem, kárpótlásként azt találtam ki, hogy a House AKTUÁLIS epizódjainak hogyvoltozásával folytatom most, hogy itt, helyben ki lehessen beszélni mi tetszett/nem tetszett nektek a friss részekben. A kimaradt epizódokról is lesz hogyvolt, a következő szünetet erre fogom fordítani, most pedig lássuk a 6. évad első (dupla) epizódját.

Az 5. évad utolsó jelenete úgy helyzetet teremtett, House kénytelen volt szembesülni vele, hogy a vikodinról való egy éjszaka alatti leszokást, és az ezt követő szexet Cuddyval csak hallucinálta, és mindez épp elég riasztó jel volt ahhoz, hogy beutaltassa magát egy elmegyógyintézetbe. Közben Chase és Cameron összeházasodtak, de őket most nem fogjuk látni, sem Cuddyt, sem a team-et, sem a kórházat, sem hetibetegeket, Wilsont is csak pár másodperc erejéig, mert a Broken című dupla epizód a sorozat másfél órás kirándulása egy olyan világba, amit sem előtte sem utána nem látogat meg többször. Ez gyakorlatilag egy másfél órás tévéfilm, aminek vajmi kevés köze van a sorozat rendes menetéhez.

Első jelentben House már iszonyú kínokat él ár, üvölt ahogy csak bír, hogy engedjék ki, na valahogy így éreztem én magam az epizód megtekintése alatt végig, ezt nem próbálom szépíteni, mert minek. Kétféle House rajongó van: aki égig magasztalja ezt a duplaepizódot, és aki legszívesebben a létezését is letagadná, és egyszerűen nem érti, hova tették a jobbik eszüket a készítők, na én a második vagyok. Ez az epizód az írók saját verziója a Száll a kakukk fészkére címe alapfilmre, kérdés, mennyire működik ez ilyen formában, de én befolyásolni senkit nem akarok, ezt döntse el mindenki maga.

Tovább
Címkék: house
komment

Grace klinika 5x08 - Új arcok

2010. március 25. 13:15 - Hoppancs

A cím semmi jót nem sejtet, ha ebben a sorozatban új arcok jelennek meg, az csak még több irritációt jelent a néző agyának tájékán. Itt van mindjárt Meredith régi haverja Sadie, aki egyszercsak beront a Grey-lakba és kitúrja a Dereket kitúró Cristinát az ágyból. Shep és Yang hirtelen sorstársakká válnak, egyikük sem tudja, hogy ez most akkor ki a rosseb. Ráadásul valamiért Halálnak szólítják egymást Meredithszel, és nagyon titokzatos, közös sztorijaik vannak, amiket nem akarnak elmesélni. Hogy egy percre se lehessen tőle nyugta senkinek, Sadie hol máshol kezdhetné meg dicsőséges gyakornoki működését, mint a Seattle Grace-ben? A többiek reggele nem indul rózsásan, Torres rezignáltan mered Hahn hűlt helyére maga mellett, Izzie meg úgy ébred, mint aki kísértetet látott, mivel tényleg.

A helyzet a melóba érkezve sem javul, Alex szeretne beszélgetni zakkant nőjével, de az inkább magába zárkózik, majd az épületen belül már várja is Denny, akit eredménytelenül próbál ignorálni. Yang felfedezi, hogy Lexie karja csupa ragtapasz, amire a kis Grey értelmetlen magyarázatot ad, ezért Meredithre vár a feladat, hogy rákérdezzen a dologra. Ő persze nem akar, mert még mindig nem dolgozta fel, hogy van egy húga, de Derek majd meggyőzi. Torres depresszióján csak egy nagyon durva eset javíthatna, és lám, meg is kapja, egy magába gabalyodott, saját combcsontja által felnyársalt hajléktalan személyében. Valószínűleg épp a kukában aludt, mikor jött a szemétzúzó, és kicsit átrendezte a testrészeit. Van egy vendégdokink is, Dixon, a bolond szívsebész, akinek érkeztére a Főnök igyekszik felkészíteni Bailey-t.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Született feleségek 6x02 - Túlélés

2010. március 25. 11:00 - Tm

Remek reggelnek indul. Susan épp nászreggeli dugásra készül Mike-kal, Gaby pasizási továbbképzést tart a Danny Bolen után epekedő Anának,  Danny maga eközben azt próbálja kimagyarázni otthon, hogy az apja mért nem találta se otthon, se sehol a múlt éjjel, Scavoéknál Lynette reggeli rókázása a téma, az iszonyúan másnapos Orsont meg Katherine ébreszti, aki szabit akar kérni Bree-től. Aztán az idillbe alaposan belerondít McCluskey, aki iszonyatosat sikít az utcán.

McCluskey Fagyasztott Gilbert után ismét bepasizott. Royjal remekül kijönnek egymással. Minden téren, és igen, ez azt jelenti, hogy nemcsak arra figyelnek, hogy a másik bevette-e a Cavintonját, hanem rendszeresen huncutkodnak többek közt a kádban is. Ezen a szép reggelen aztán az egészségügyi sétájuk alatt McCuskey szerelmet vall Roynak, aki a remélt és nem túl bonyolult  "én is" helyett egy "Mi a franc?"-cal reagál. Igaz, részben azért, mert ekkor pillantja meg az ágyásban fekvő eszméletlen Julie-t. McCluskey meg a fejhangú sikításban találja meg a csalódását és döbbenetét egyszerre kifejező adekvát reakciót.

Tovább
komment

Gyilkos számok 5x15 - A bűn útja

2010. március 25. 09:03 - Hoppancs

Az epizód első perceiben egy balul sikerült bevetés részleteit ismerhetjük meg a fő résztvevők (Don, Colby, Nikki, David) elbeszéléséből, klasszikus tárgyalásos jelenet keretében. Van minden, ami kell, határozott ügyésznő (Robin), gonosz ügyvéd, magabiztos vádlott, átlagember-fejű esküdtek. Az FBI verziója szerint Damien Lake, az illegális fegyverkereskedő egy beépített ügynökkel (Colby) való tárgyalás közben megsejtette, hogy valami készül ellene, így legjobb megoldásként fegyverét barátnője – nem mellesleg az iroda informátora – hátába nyomva próbált megpattanni. Egy levegőbe elsütött lövéssel zavart keltett, majd beugrott egy liftbe, ahol a csaját „véletlenül” agyonlőtte.

A védelem egész másképp látja az esetet, hisz’ szegény, ártatlan Lake szerintük csak egy teljesen átlagos megbeszélésre ment abba a bizonyos hotelbe, ahol a magukat felfedni elmulasztó ügynököket fegyveres rablónak nézte, és csupán tőlük próbálta védeni Ericát. A nő sajnos dulakodni kezdett vele, és közben baleset érte. Az illegális árunak semmi nyoma, nem bizonyított, hogy Lake bármi rosszaságra készült volna. Természetesen mindenért az FBI felel, amiért káoszt okoztak, Ericának is az ő felelőtlenségük miatt kellett meghalnia. Úgy tűnik, mindezt az esküdtszék is beveszi, mert kimondják:”Lake nem bűnös.” A döntés hallatán hőseink szája tátva marad, itt az ideje, hogy Charlie kitalálja, miért volt ilyen hülye az a tizenkét ember.

Tovább
Címkék: gyilkos számok
komment
süti beállítások módosítása