Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X04

2010. december 18. 10:05 - Hódos Hajnalka

Tanultam az előző estéből, egyedül ülök a tévé elé, még a telefont is kikapcsolom, bubis ási, olajbogyó. Stohl András úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér. Az entellektüel szemüveg nem segít, szegény Buci úgy néz ki, mint az egyszeri asztalos, aki a nagyzolási mániában szenvedő felesége unszolására egyéni vállalkozásba kezdett, mert a Béláék a második fullhádés tévét veszik és voltak a nyáron Bibionéban is, mi meg nem jutunk ötről a hatra mert te egy teszetosza pöcs vagy, és most indul a bankba hitelt felvenni az új nyolcfejes profilozógyalura, szerintem van collstokk is a hátsó zsebében. A bevezető szöveg semmivel sem jobb, mint az eddigiek, kezgyünkmá.

A szokásos reggeli ébresztővel kezdődik a műsor, ezzel egy időben levél is érkezik a Villába. Gigi, az önkéntes VillaTömbbizalmi megy érte, aztán az ajtófélfának támaszkodva károg, hogy keljenek már fel, nem akar még azért is szívni, mert a levél felolvasásakor nincsenek együtt. Feltápászkodnak, Gigi szól Évának, na itt lett elbaszva a mutatvány. Ha a tegnap a balhék és az értedek napja volt, ez a mai a leszaromé lesz, Éva leszarja és leszarja és leszarja és hallom itt is amit olvasol bazmeg, álmos vagyok, mindenki essen ki a kurva anyátokat. Ezt még úgy öt percig folytatja, figyeltem, nem vett levegőt. A levél szerint nem őrizték a tüzet – állandóan, párosával kell(ene) -, még mindig nem a szabályoknak megfelelően viselik a mikroportokat, Éva nem viseli látható helyen a zöld kendőt, ezért a továbbiakban sem lesz meleg víz. Éva magánszáma tovább folytatódik, Olivér próbálja csitítani, tudom, hogy borzasztó vagyok, leszarom, két-három napom van és álmos is vagyok és még párszor leszarja, felhúz egy kardigánt és dögöljetek meg felkiáltással kirohan. Eszembe jutnak apám szavai: van, amikor meg kell gyújtani a máglyát, milyen igaz. Aztán az is eszembe jut, ezt rólam mondta, hagyjuk.

 

A többiek természetesen azonnal elkezdik a nagyjelenet értékelését, Gina szerint Éva azt várná el tőlük, hogy nyalják ki a seggét, mert ő most ki lett választva. Alekosz szerint ez tragikomikus, Anikó kissé megkésve reagál egy lényegre törő ennek mi a fasz baja van kérdéssel, hogy Béci és Gombi miről beszélnek, nem tudom, mert sokkot kapok attól a hófehér szőrös női sapkától, amit Béci visel. Gina bőg a szennyes között, haza akar menni meg kimászik a kupolán, ha Éva Kristófot viszi ki magával és Kristóf nem jön vissza mert ezt ő már így sem bírja, nemhogy az ura nélkül. Aztán Éva lenyugszik, bocsánatot kér mindenkitől, Gigi szerint látszik rajta az erő, és ez jó.

Stohl nem akarja mentegetni Évát, de szerinte a másnaposság játszhatott közre abban, hogy így viselkedett és most minden erőmet megfeszítve nem bocsátkozom olyan olcsó poénokba, hogy ő már csak tudja, hahaha. Jöjjön a vidámság, Leonidaszból Leonídát varázsolnak a Villában. Viháncolva olvassák a levelet, a nézők szavazata alapján Leonidasznak kell egy napig női ruhát viselni, a levél egyébként tele van erőltetett vicceskedéssel, ilyenek, hogy csacsoghatsz, pletyizhetsz és kibeszélheted a pasikat a hátuk mögött, és persze egy nő lába sosem szőrös. Béci egy mondatban összefoglalja: csóró gyerek egész nap köcsög lesz, remélem, Alekosz iszik ma este és rámegy.

A nyomorultnak leborotválják a lábát, kilakkozzák a körmét, Anikó még a szemöldökét is kiszedi, Zsófi bölcsen megállapítja, na most már látják a fiúk, milyen nehéz a lányoknak, itt komolyan megrémülök, tán fazongyantát is fognak neki csinálni?! Szandika rámegy a lényegre, ha lány lennél, megcsináltatnád a melleid és megint övé a nap kérdése is: szólíthatlak Líviának? Nem akarom elhinni, de igen, Leonidasz felveszi a zsinórtangás bikinit, mellekkel együtt, beül a szaunába és igen, megkérdezi Lacitól, hogy szereted, ha te vagy felül, vagy a párod? Halkan nyöszörgök kínomban. LíviaLeonída a riportszobában bevallja, hogy a bugyi ugyan szorította a nemiszervét, de ennyi neki belefér ha van ilyen alkalom és most ez egy lehetőség, hogy az ember megismerje a másik nemet. Nabazmeg. Leonída kacéran integet a tűzőrzőknek, az öltözék részletes leírásától megkímélnék mindenkit, Alekosz némi vizslatás után zsűriz: jó az áru, új préda van a placcon. Stohl szerint kicsit ijesztő, hogy nem tudja eldönteni, Alekosz ezt viccből mondta, vagy komolyan gondolja. Andris, komolyan gondolja, én mondom neked, úgyhogy én meg az este közeledtét tartom ijesztőnek.

Zsófi szar Villamester volt, ezért a nézők megszavazhatják a büntetését, kár hogy semmi frappáns dolog nem jut az rtl eszébe, nekem lennének ötleteim. A Tizenötök feladatot kapnak, a lányok mézeskalácsot sütnek, a fiúk két csapatban dolgoznak, az egyik csapat bábokat készít a Villalakókról, a másik montázst. Bambán nézek és azt várom, hogy belép az ajtón a fiatal RózsaGyuri a Csepü Lapu Gongyolából, vagy az rtl regionális tudósítója és körbekapcsolást láthatunk a bivalybasznádi és karakószörcsögi kultúrház adventi kézműves foglalkozásáról is. Hálistennek csak pár másodpercet vesztegetnek a műsoridőből ezekre az igen érdekfeszítő és izgalmas feladatokra. Még szerencse, hogy nem állok fel a képernyő elől, elmulasztanám Szandika bábját, zseniális, három szál sárga madzag jelképezi a haját, két hatalmas mell és egy száj az egész, neki is tetszik, visítva röhög, én is. Az önironikus bábjáték elég jóra sikerül, Laci népnevelése kevésbé. Panaszkodik a szőrösen visszarakott borotvákról, és a szaros vécéről, Olivér és Alekosz, a pletykaduó rögtön meg is beszélik, hogy a Laci vagy edz, vagy takarít, vagy főz, tisztelik és becsülik a választott életmódját, de nem lehet vele poénkodni, röhögni és kibaszottul nem egy laktanyában vannak. Pedig rátok férne, morgok magamban. Stohltól kezd rázni a hideg, a szájbarágós szövegétől úgy érzem magam, mint egy mlm előadás második órájában, mikor széles mosollyal a csapatépítést reprezentálják alkoholos filccel, én meg tudom, hogy a büdös életben nem leszek az a nagy gombóc amit a lap tetejére rajzoltak, mindig csak nyomoronc kisgombóc lennék a lap alján és egyébként is miért hallgatom ezt? Azért mert most aztán tényleg lángra lobbant valami Jerzsi és Gigi között, nyilván kigyulladt valami a konyhában.

Nem, az asztalnál ülnek és semmitmondó beszélgetés után összeölelkeznek és Jerzsi csak csodálja Gigit, az meg nem érti miért, de elhiszi neki. A tüzet Szandika és Zsuzsi őrzi, mindketten irigyek. Szandi azért, mert Jerzsiék kezdik érezni az érzést, Zsuzsi meg Szandikára, mert látszik rajta, hogy jól érzi magát. Éva a fürdőben tollászkodik, rákérdez Gigire, beszélt-e már a balhé óta Zsuzsival. Nem, köszön neki meg jó étvágyat is kíván mert ő embernek tartja magát de nem beszél vele, ezt megerősíti a riportszobában is, ezen kívül kétszínűnek nevezi, Zsuzsi nem tiszteli az embereket és egoista is. Zsuzsi ezalatt Jerzsivel tüzel, rákérdez, tetszik-e neki Gigi. Gigi egy annyira pozitív lélek és gondoskodó és Jerzsinek pont ilyen nőre lenne szüksége. Ja, mondja Zsuzsi, a pasiknak az ilyen jóasszony típus szokott kelleni, igen, feleli Jerzsi, de megijedtünk mindketten, mert itt benn gyors a tempó. Zsuzsi szerint lehet, hogy Gigi gondoskodó meg minden, de játszik, taktikázik, ha Gigi csinál valamit, azt utána mások szemére hányja, ő nem ilyen, ha csinál valamit, nem azért csinálja, hogy utána elmondhassa. A tűznél aztán Éva, Olivér megkérdi tőle, sírni fogsz, ha nem jössz vissza? Persze, fogok, aztán Éva kifejti, hogy tegnap jól bebaszott, azért volt hülye reggel és máskor parancsolják be a szobába, vagy öntsék le egy kancsó hideg vízzel. Kezdem unni ezt a sok nyígást, aztán meglátom kedvenc párosomat, Olivért és Alekoszt, külön-külön se szívelem őket, de így együtt, ahogy a mamám mondaná, a Dunába tudnám őket fosni. Most éppen tervet szövögetnek, ha Éva Kristófot hívja ki és Éva jön vissza, akkor Alekosz szolid ajánlatot fog tenni Ginának, de akár akkor is, ha a Kristóf itt van, mert piásan Gina megnyílik, őszinte lesz és egyébként sem tűnnek boldog, meghitt kapcsolatban levő párnak. A búcsúzóul beadott élő képen Jerzsi a félmeztelen Gigit masszírozza, én meg égre emelt tekintettel arra gondolok, hogy a vévénégy végén elmegyek és pusztán a látottak alapján gyakorlati vizsgát teszek egy okj-s képzést adó masszőrtanfolyamon, holnaptól Zsófi mossa a gatyákat meg a bugyikat, majd arról is szót ejtek.

A képeket mindig és minden körülmények között a valóvilág.hu oldalról csipekedjük, érted, még akkor is, ha ez egyre nehezebb, érted, mert nem frissül a galéria, érted? Érted?

 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pharmanord (törölt) 2010.12.18. 10:26:30

A bevezető szöveg ott volt:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.18. 10:38:11

Gigi, meg Jer...izé olyan cépek. Szavak nélkül is megértik egymást.:)
Még jó, mert J...olyan hülye, hogy szókincse sincs.

Attila1234 2010.12.18. 10:49:04

Minden elismerésem a szerzőé. Erről a rém unalmas műsorról nagyon nehéz lehet szórakoztató módon írni.

suzy q 2010.12.18. 11:05:10

hajni gyere hozzám. és írj sokat. nekem.

iqlightblondiee 2010.12.18. 11:14:31

szép munka, gratulálok :D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.12.18. 11:33:09

most én is úgy a dunába fosnék valakit.
az írás amugy a szokásos színvonal. grat:)

mondjuk nem tudom Hajni, h fog bírni minden nap erről írni:D

Béci meg csak tudja milyen ha valakit köcsögnek öltöztetnek. sitt pozitív.

defenestratio · http://www.youtube.com/watch?v=SEuBeH4LCyU 2010.12.18. 12:04:00

nekem is tetszik a cikk, utoljára a benkős összefoglalókon röhögtem ilyen jókat:)

PokerKevin · http://pokerheaven.blog.hu/ 2010.12.18. 12:11:07

S mi lesz velük, ha kikerülnek? A "magasból" visszazuhannak a mélybe.
Na, ezeket a műsorokat tényleg betiltanám.

sTormy 2010.12.18. 12:12:44

Ez annyira szar, hogy a posztot is csak a feléig bírtam olvasni róla, pedig az jó.

Valakinyolc 2010.12.18. 12:45:47

bubis ási ellopta a posztot

gyutyka 2010.12.18. 12:51:15

Az írás jobb, mintha nézném.
Isten bizony.

smartdrive 2010.12.18. 14:17:28

kár érte, mert elképesztően szép nő

sélli_ 2010.12.18. 14:17:42

@[smirgli]: Azért kell leírni, mert a szerző stílusa viccesebb mint maga a műsor. És remekül ki lehet figurázni az adott helzeteket, majd remekül lehet rajtuk 'együtt' szórakozni. Ennyi.

Hajnikám, remek a hv, mint mindig! Gigi mint Villa Tömbbizalmi - priceless :))))
Évi most már biztos, hogy full elmebeteg.. érdekes hogy a másnap miket hoz ki az emberekből - én monnyuk alapvetően lélegezni és beszélni is alig - de ez a lány...! Teli torokból üvölt. Minden elismerésem de télleg. Nem tudom mit ivott, de adjon belőle! Ja, erről jut eszembe: Olivér mondta hogy olyan szinten volt Atommaghasadásos részeg, hogy esett-kelt: erről miért nem adtak be egy árva kockát sem??? Biztos jobban mulattam volna rajta mint Leoka push-up melltartóba bújtatott pálcika testén... a hideg kivert a csávótól.

Laresz 2010.12.18. 14:22:40

Nálam az első sorral kivágtad a biztosítékot: "bubis ási", bazi öreg vagyok már....

almirena 2010.12.18. 14:40:53

Köszi a hogyvoltot! Nekem kicsit sok az összetett mondat, de azt hiszem ez gerjeszti élvezeti fokát,így ambivalens a problémám magam is belátom.:)
Pár nap és államvizsgázom, remélem 10 év múlva csupán a valóságsó és remek esszéik hangulata marad meg.:)

gizdacsavo 2010.12.18. 14:44:00

Ez a Gigi-Jerzsi szál valódibbnak hatna, ha a Jerzsi gyerek nem lenne olyan meleg, hogy a pogácsa megsül a kezében.

Egyébként én az Olivér-Alekosz párbeszédeken szoktam a legjobban röhögni. :)

gabengo 2010.12.18. 14:52:05

Hajni gratula, élmény olvasni a blogodat,mindig várom a következöt!!!!!!

almirena 2010.12.18. 15:14:18

www.valovilag.hu/video/111229

Ha valaki szeretne megvilágosodni Zsuzsi,Gigi,Béci vitában.
Győzi műsort vezet...
Félreértés ne essék én köpni-nyelni nem tudnék élő adásban, ezért csak csodálom az autentikus felkonfokat tőle.

samba pa ti 2010.12.18. 15:50:50

hajni,
a stílus tényleg élvezetes!
szerintem az RTL fizethetne ezért neked,
mert erről a nagyon halvány műsorról,igen jó tollal írsz!

samba pa ti 2010.12.18. 15:52:21

viszont az olajbogyó bubis ásival?!
minimum érdekes ízlésre vall...

gabengo 2010.12.18. 16:10:39

@version: Ha Isten, nem is, de, hogy a legszórakoztatóbb, az tuti.............

MetálFater (törölt) 2010.12.18. 16:48:52

"Bubis ási?"

Töki vakari az ilyen dumcsiktól.

Ha így gügyögne valamelyik rokonom, kivágnám a nyelvét.

Persze lehet, hogy azért kell az ilyen óvodás-stílus, mert csak ezt fogadja be az istenadta nép.

És még egy észrevétel: KARAKÓSZÖRCSÖK!!!
(Veszprém megyében található.)

Bakker.

Scripted Reality 2010.12.18. 16:52:43

Hajni, ez egy fos! :D Ne erőlködj!

JanCsi 2010.12.18. 17:08:42

Alekoszról az volt Hajni legjobb mondata eddig amikor arról írt, hogy olyan a nézése mint egy pszichopatának mielőtt lecsapni készül. Tényleg, totál eszelős az a tekintet!

Well done ismét, Hajni!

JanCsi 2010.12.18. 17:10:25

Bariköztről miért nem lesz Hogyvolt?!?! Hajni írd azt is Te, halálosan élvezném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2010.12.18. 17:13:25

tegnap belenéztem ebbe a műsorba, mert kiváncsi voltam, tényleg ilyen jó-e. pedig tudom, hogy hajni a legszarabb témából is zseniálisat tud írni, de erre nem számítottam. ekkora fos egy műsor, még mindig nem kapok szikrát. Hajni, maximális riszpekt neked, hogy ERRŐL ilyen szórakoztatóan tudsz írni!!:)))

gastro vazze 2010.12.18. 17:20:30

Hajnika ez megint karaj lett :)
Alekosz meg jófej ééértem?

JanCsi 2010.12.18. 17:24:28

@gastro vazze: Alekosz?!?!? vakok közt féleszű.... azaza félSZEMŰ ennyi... :DDD

gastro vazze 2010.12.18. 17:38:25

@JanCsi: hát ott jófej, van mit nézni rajta, itt kinn nem kéne, mint haver :)
Jobb, mint az a búza Gombász, meg az állonvert Erzsi, azoktól herótom van... Évát meg már múltkor jellemeztem, az ilyen nőktől megőrülök..

venszivar 2010.12.18. 17:52:03

Amikor én ilyen korú voltam,mint ez a Jerzsi s így s ennyi ideig egy csinos nőn trónolhattam,akkor 1000%,hogy min.merevedésem lett.Ennek a srácnak,lehet ,hogy a falu,bocs a villa bolondját az Alekoszt kéne simogatnia!?Alekosz is csak álmodozik s beszél a punciról,de még látni se láthatott,ilyen töketlen dumával,ki dől el neki??Az bolond.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2010.12.18. 18:25:00

Jól írsz csaj! Már ha csaj vagy.. :D Röhögtem.
Amúgy én nézem ezt a fost, kifejezetten szórakoztat :)

gastro vazze 2010.12.18. 18:28:31

@Bruti: a te 24-eidet is hiányolom ám! meg sixxtől egy survvort, bár azt meg talán 5-nél többen nem olvastuk:D

Flood 2010.12.18. 18:37:44

Hajni 4 prezident! Jót röhögtem :)

nagyon gromek 2010.12.18. 19:27:23

Hát ez nagyon ott van. :)
A héten néztem én is először a vv-t és olyan izgalmas volt, hogy elaludtam rajta.

A Csepü, lapu, gongyoláért plusz pont a szerzőnek! :))

Nebameg 2010.12.18. 20:13:24

Hajni for prezident! A hogyvolt miatt megnéztem 2 részt (egyébként csak a nesönelt és nincs is tévém), de az összefoglalók abszolút nem élvezetesek, ellentétben a posztjaiddal! Szóval innentől csak olvasva, az úgyis olyan entellektüel dolog, jelentsen bármit:)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.12.18. 21:18:43

Stohl-definíció fantasztikusra sikeredett!

Amúgy nem értem, hogy ivarérett felnőtt emberekkel, akiket azért toltak be a házba, hogy majd jól meghágják egymást, mi az istenért csináltatnak ilyen debil dolgokat, mint "bábozás".
Meg a közönség megszavazta a tejivó-versenyt a sörivás helyett. Pedig lehetett volna egy sörivással egybekötött kocsmasport. Pl. ki bír meginni 10 liter sört - azt utána jöttek volna a vicces jelenetek a mellékhatásokról. Vagy sörivás után feladatok.

perzsmacska 2010.12.18. 21:58:52

Béci fehér, szőrös sapkája még hagyján, de egyszer egy élénklila kötöttet visel. Sapkái alapján teljesen buzi.

Hódos Hajnalka 2010.12.18. 22:15:37

@eric: perverz vagyok, sokáig.

@samba pa ti: Hát fél évvel ezelőtt én is csodálkoztam volna, de változnak az idők, és igen, imádom a közhelyeket. Ha lehet, élek is velük. :)

@Bombadil Toma: ezért a kommentért majd nyünnyögök neked a kandalló előtt és csináltatok klitorisz pirszinget is. :DD

@Bruti: Jobban kedvelem a naccsága mmegszólítást.

Köszönöm, hát látjátok, Milan-Roma van, één meg a vévét nézem, mi ez, ha nem szerelem?

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2010.12.18. 23:09:12

@Hódos Hajnalka: ezt a pircinget még megbeszéljük (LOL), amúgy neked nem inkább vizsgádon kéne a proffok előtt nyünnyögni?? mivanhe?!:)

ő-szinte 2010.12.19. 23:51:33

@sTormy: Totál igazad van, én is hánytam tőle. Anno a Bár2.0-t meg sem közelíti!

ő-szinte 2010.12.19. 23:58:32

@Scripted Reality: Az a baj, hogy ezt MI látjuk. A többiek pedig haljanak meg hülyén...?

gastro vazze 2010.12.20. 13:46:28

@ő-szinte: mit izzadsz itt összevissza bazdmeg...?!

[HEJ] 2010.12.20. 16:21:40

"Azért mert most aztán tényleg lángra lobbant valami Jerzsi és Gigi között, nyilván kigyulladt valami a konyhában."

---> Eltartott 1 darabig mig leesett a rejtett poen. Biztos arra a laza 6-7 napra utaltál, amig a sok iq (wannabe)celeb nem jott ra, hogy mukodik az indukcios tuzhely, es a kezukkel probaltak ellenorizni, megy-e mar az extra-booster-re kapcsolo sparhelt :D

2012.03.23. 13:23:01

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a

D.Leery 2012.03.23. 14:04:51

@Hiteles007:

Ember, nem eleg, hogy hiteles vagy, de el is tevedtel rendesen.
süti beállítások módosítása