Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 6x12 - A látszat csal

2010. szeptember 29. 11:00 - Tm

 Szerencsére a múlt heti drámai fordulatokat hozó sírás-rívás után visszatért a sorozat fanyar humora. Rögtön itt van például Karl és az ő végrendelete, mely néhány teljesen érdektelen tétel (zongora a nagynéninek, kötvények a gyereknek) mellett tartalmaz egy igencsak meglepőt is, ami a hagyatéki tárgyalást a sarokban közönyösen végigpassziánszozó Susant hirtelen egy jól futó vállalkozás, a Dupla D éjszakai klub résztulajdonosává teszi. A megrökönyödött Susan szemrevételezi az örökségét, de mielőtt eladhatná tulajtársának a rá eső rúdtáncoslány-hányadot - egyben lemondva ezzel pl. a keddi pucérkaraoke örökös ingyenes látogatásának lehetőségéről is -, Jennifer Morelli(tíz után Végzet)től megtudja, hogy a klubba rendszeresen jár egy nagyon jóképű vízvezetékszerelő, valami Mike Delfino, jajj de érdekes, hogy téged is pont így hívnak! 

A Dupla D új tulaja irtózatos patáliát csap otthon. Szerencsétlen Mike hiába védekezik azzal, hogy a klub csak az egyik ügyfele, abból, hogy a csapszerelés után néha megiszik egy sört távozás előtt, nem igazán tud jól kijönni. A felpaprikázódott Susan kategorikusan megtiltja nemcsak a sörözést, de a további szerelgetést is a klubban, mire Mike - részben azért jogosan - azt mondja, hogy na, menj a fenébe. Susan a barátokhoz fut egy kis megértő szörnyűlködésre, ehelyett azzal kell szembesülni, hogy még McClauskey szerint is jár a bámulás és a fantáziálás szabadsága. Ő pl. néha Tom Scavora szokott gondolni falatnyi sortban fene a gusztusát. Susant mindez egyáltalán nem higgasztja le, és akkor is móresre akarja tanítani Mike-ot, ezért Miss Szerelőként fellép a klubban, persze gondoskodva arról, hogy Mike is ott legyen. Az üzenet átnegy, megszületik a díl: nómór táncikálás, nómór szerelgetés.

Solisék egy bazinagy plazmatévével meg azzal hírrel állítják helyre a barátságot a Scavo familyvel, hogy Lynette maradhat a cégnél, sőt a terhessége alatt is megkapja a fizetését. Jippi! - örül a család. Egészen addig, míg ki nem derül, hogy Carlos viszont nagyot szív, mert ez idő alatt látástól mikulásig túlórázik majd, mivel a jóképességű Terrence is elmegy (Miamiba ugye). Lynette kezd bűntudatot érezni, erre jön Tom, és minden különösebb fakszni nélkül felajánlja szolgálatait Carlosnak és a gyárnak. Jajj, te kis butus, nem neked való az! - torkolja le Lynette élből, Carlos viszont vevő az ötletre. Terhes anyu meg dermedten figyeli, ahogy mázlista apu kipöccinti őt az ő (ő!, őőő!!!ŐŐŐŐ!!!) drágalátos munkájából.

Féltékeny felesége minden várakozása és reménye ellenére Tom remekül beválik a cégnél. Lynette egy ideig magában őrlődik, majd bevágtat Carloshoz, és addig macerálja, míg az szépen tagoltan bele nem mondja a szemébe, hogy I-gen, et-től ez még a te ál-lá-sod ma-rad! Lynette itt akár megnyugodva távozna is, ha Carlos nem dünnyögné közben csendesen a bajsza alatt, hogy csak úgy tudtam, otthon akarsz maradni a babával. Mi? Én? Otthon? A babával? És Lynette szemöldökének állásából a megszeppent Carlos már biztos benne, hogy Tom haverja elég kemény este elé néz. Scavoéknál vacsora helyett tényleg veszekedés a program. De hamar kiderül, hogy nem a munka a fő probléma, hanem, hogy valahogy fel kéne dolgozni a feldolgozhatatlant: a kisbaba elvesztését. Lynette viszont nem képes beszélni az érzelmeiről, Tomnak hiába segítene pont ez. Mindenestre Tom mielőtt egy üveg bort vacsorázna megígéri, hogy Lynette a szülés után mehet vissza dolgozni.
 
 
Bree egy soknullás egyházi adománnyal próbál segíteni háborgó lelkén, aztán kicsit megorrol a lelkészre, amikor az felveti, hogy inkább a lebénult Orson bevállalásával kéne vezekelnie. Nem is értem, arra számított, hogy három kör békaügetés a ház körül elég lesz, vagy mi? Mindegy, Bree a mennybe akar jutni, úgyhogy kénytelen-kelletlen ugyan, de rámpát ácsoltat a házhoz. A projekt kivitelezését nehezíti, hogy a megkeseredett és a Karl-ügyet nem épp megbocsátón kezelő Orsonnak esze ágában sincs hazaköltözni. Inkább bekuncsorogja magát McCluskey-ékhoz azzal, hogy majd fizet nekik, ha a váláskor leakasztja a nagy lóvét. Bree - a mennybejutós részletek elhallgatásával ugyan, de - közli az öregekkel, hogy itt ugyan nem lesz válás, szóval pénz se. McCluskeyék egyből hozzávágják Orsont, és a házaspár új élet címén belefog Az egyik vezekel, a másik agyonterrorizálja, mert megheti című elég durva játékba.
 
 
Most, hogy a jóképességű Terrence mégiscsak Miamiban köt ki, felszabadul egy hely a katkó iskolában. Carlosék mennek is egyből jópofizni az igazgatóhoz, aki tapsikolva fogadja őket, mert már régóta akart egy mexikói gyereket a suliba. Perfecto! Mondjuk az összképen kicsit ront, hogy közben Juanita fancsali képpel hüledezni kezd: Én mexikói vagyok? Mint azok a narancsárus szerencsétlenek az útszélen?? És mér mondjam, hogy adios senor, amikor asse tudom mit jelent??? Az iskola úgy tűnik bukta, Carlost azonban ennél jobban bántja, hogy a mexikói gyökereik átadása kimerült abban, hogy néha burritót rendeltek vacsorára. 
 
 
Mire megjön a hír, hogy Juanitát minden bénázásuk ellenére felvették a katkók, addigra Carlos bedobja, hogy kiscsaj járjon inkább egy városszéli állami suliba, ahol sok a latin-amerikai. Hülye vagy? AZOK közé? Carlos kiakad azon, hogy Gaby szégyelli a mexikóiságát, Gaby viszont állítja, hogy csak a gyerekkorát rühelli, ami speciel mexikói szegénységben telt. Na, ezt tényleg nem teszi helyre heti két chimichanga-rendelés. Aztán előkerül a hátsó sarokba paterolt emlékdoboz. Gaby nosztalgiázik egy sort a szegény, de büszke és a családjáért küzdő mexikói apuról, Carlos meg rábök a lényegre (emlékezz, hogy honnan jöttél, és mesélj a gyerekeidnek is róla), mire Gaby hirtelen jó mexikói-amerikaivá válik.
 
Mellékszálon mamlasz Danny lemond végre Julie-ról, aki hálából megpróbálja összeboronálni maga helyett Carlos unokahúgával, Anával. A dolog nyilván működni fog, mert a kiscsaj régóta epekedik, ráadásul így az évad felénél végre kéne kezdeni valamit ezzel a két szereplővel is. 
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2010.09.29. 12:11:40

Az elején még néztem a sorozatot, aztán folyamatosan egyre romlott a minősége szerintem. Az utóbbi évadot csak háttérzajként, olvasás közben "néztem", de ezt az évadot már nem bírom végignézni, a Brí, Linett s a többiek jeleneteit áttekerem, nagyon unalmas, Szuzi kifejezetten idegesítő, így csak a Gabiék jeleneteit, meg az öreg nénit, na meg a meleg pár megnyilvánulásait nézem. Borzasztó hogy mi lett ebből a sorozatból...

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2010.09.29. 14:04:46

A sorozat egyre jobb és jobb, néha persze vannak megingások, de stabilan a kedvencem. Köszi a hv-t, újra sikerült jót mulatnom ezen az epizódon.

perzsmacska 2010.09.29. 14:49:43

Bree akkor most segédeszköznek használja Orsont a mennyországba jutáshoz?

perzsmacska 2010.09.29. 15:42:34

NEkem a sorozatban van egy nagy rejtély:
Mary Alice miért a szomszédasszonyai életét követi szellemként nyomon, miért nem a férjével meg a fiával foglalkozik?
De szerintem ez is olyan örökre megoldatlan rejtély marad, mint az, hogy a capuccionot miért mindig olyan kis pohárban adják, hogyha egyet kever rajta az ember, kiömlik a fele.

Ditti82 2010.09.29. 16:01:30

Engem Ana rettentő mód irritál.

Farkasokkal táncoló 2010.09.29. 19:30:08

Ahhoz képest, hogy két résszel ezelőtt Lynették még kuponokat vagdostak, nekem kicsit visszás ez a férjfurkálás L. részéről. Most egyszerre mind a kettejüknek van állása, mert ugye L. kapja a terhesség alatt is a fizetését, Tom pedig a munkája miatt kapja. Különben is én régen se bírtam - mármint a régi részekben sem -, hogy egyszer az a hozzáállás L. részéről, hogy "mindent átvészelünk együtt", máskor meg - ha jól megy a szekér - akkor irígykedik a férje állására.

No meg nem is nagyon értem, cégülis VALAMENNYI IDEIG csak otthon kéne maradnia az ujszülöttel nem? vagy rábízza egy hetesen Pennyre?

Susan picsálkodásáról ne is beszéljünk, addig nem nyugszik, amíg ujra el nem üldözi Májkit maga mellől. (Valahol azt olvastam, hoyg az őt játszó szinész nem vállalja a következő évadot, mert torkig van a szereplő szinésznők hisztériáiból, lehet ezt készítik elő?)

Farkasokkal táncoló 2010.09.29. 19:32:16

@perzsmacska:

Mary Alice szelleme máshol is kisérthet nem? Hiszen ideje mint a pelyva...:-) Csak az itt hagyott családja nem írt belőle forgatókönyvet.

eperlekvár 2010.10.03. 14:41:04

Végre sikerült felvennem a fonalat mert nagyon lemaradtam az utóbbi részekről. :) Örülök a folytatásnak,nekem tetszenek a részek!!!

Solid214 2010.10.09. 18:04:09

Mikor lesz fenn az azóta már leadott részek tartalma? Lemaradtam, érdekelne... :)

Tm 2010.10.18. 19:07:42

@Solid214: bocs mindekitől, új munkahely, új élet. ettől egyelőre bizonytalan a hogyvolt sorsa,de nem reménytelen.

Acron 2010.10.28. 21:15:08

Tm várok, várok, türelmesen várok :)
Csak írjad már,lécci,lécci!

Blobov 2010.12.09. 13:05:30

Úgy tűnik, hogy ez meghalt, igaz?
süti beállítások módosítása