Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terminátor 2x16 - Rémálom

2010. augusztus 05. 12:02 - Hoppancs

Sarah a sötétben vezet egy ismeretlen cél felé, közben az éjfél után érkező démonokról elmélkedik. Felhívja Johnt, mert a beszédes nevű Western Iron & Metal nyomára akadt, és szeretné, ha fiacskája kinyomozná, kié a cég. Közvetlenül ezután egy álarcos alak sokkolóval teszi ártalmatlanná, majd egy alvásklinikán ébred, ahol a nővér megnyugtatja, hogy mindez csak rémálom volt. Megtudjuk, hogy már két hete nem alszik, ami ciki, amennyiben az ember gyilkos gépek ellen kénytelen harcolni. Megismerkedik brit akcentussal beszélő új szobatársával, Danával, akinek számos defektje van az alvászavaron kívül is. Megérkezik a család látogatóba, és az ebédlőben fény derül a riasztó tényre, miszerint Cameron már palacsintát is tud sütni Johnnak. Sarah már szívesen hazamenne, de nem lehet, mert pihenés nélkül még egy egyszerű konyhai robotgép is elbánna vele.

Ismét az álomban találjuk magunkat, ahol Ed egy sötét helyiségben tartja fogva Saraht, és arról faggatja, kik a megbízói, és kinek telefonált, mielőtt elkapta. Sarah nem kíván nyilatkozni, ezért Ed vallatásra készül, és gyanús injekciót mutogat. Sarah felriad, majd követi Hobson nővért a szobába, ahol az eredményeit tartják. Hobson ismerteti a diagnózist, miszerint az álmatlanság oka pszichés, és dilibogyó, valamint terápia segíthetne. Sarah nem rajong az ötletért. Később Danával beszélget, aki elmondja, hogy rendszeresen el szokott égni az álmaiban. Ezután megint Eddel látjuk társalogni, akit jól felhúz Diana emlegetésével, meg a megjegyzéssel, hogy szegény nő azt hitte, rendes ember az ura. Kicsit dulakodnak, majd Sarah felébred, és észreveszi, hogy Dana gyanúsan mélyen alszik. Követi Hobsont, aki lemegy az alagsorba.

A nővér másnap számon kéri Saraht, amiért mászkált éjjel, de utóbbi azt állítja, nem emlékszik semmire. Sarah aggódva meséli Johnnak, hogy a nővér beadott valamit Danának, de a fiú nem tulajdonít nagy jelentőséget az ügynek, elvégre kórházban vannak. Sarah álmában a maga oldalára próbálja állítani Edet, aki kioldozza, de miután menekülni próbál, visszakötözi. Felocsúdva Sarah meglepetten tapasztalja, hogy Dana ezúttal tényleg kigyulladt. Hobson nyugtatgatja a betegeket, mondván Dana nem halt meg, csak szarul van, majd szeretné, ha kedvenc páciense bevenne egy csodapirulát. Sarah persze csak úgy tesz, mintha.

Ed és Sarah tovább dumál, minek során a férfi rádöbben, hogy a nő tettestársa saját fia. Rá akarja venni, hogy hívja oda Johnt, és kicsit fojtogatja, hogy meggyőzőbb legyen. Az emlegetett fiú ébreszti Saraht, és miután anyja elmondta, hogy Hobson neki is beadott valamit, közösen követik a nővért. Az egyik szobában agytevékenységet figyelő gépeket lelnek, az egyik tele van Sarah adataival, ami igencsak kiborítja a nőt. Miközben John kitörli az információkat, kezd hatni a nyugtató, és Hobson is vészesen közeledik. John elbújik, így a nővér csak a megbénult Saraht találja meg, de rájön, hogy vele van John is, és kéri, hogy hívja elő. Nyomatékul ő is fojtogatni kezd, mire előbukkan John, és beleereszt pár golyót. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű, a nő feléled, és mindkettőjüket agyonlövi.

Mielőtt azt hinnénk, hogy itt vége is a sorozatnak, láthatjuk, ahogy Sarah bekötött szájjal magához tér, és az újabb verekedés során velünk együtt rájön, hogy ez a valóság, és az egész klinikás sztori volt az álom. Sarah ezúttal végérvényesen kinyírja Edet, majd elhajt, folytatva a démonos filózást.

Címkék: terminátor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása