Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x12 - I'm Gonna Fix Her

2010. július 25. 15:00 - sixx

Az előző epizódban távozott Jason,  a Leghülyébb Survivor Ever, mert képes volt hinni, és bízni a társaiban egy olyan játékban, aminek az egyik alapszabálya, hogy hazudj, csalj, anyádat add el két forintért, mert a vége nem egy piros pont, hanem egymillió dollár. A kettővel ezelőtt kiszavazott Ozzy ezzel még mindig nincs tiszában, ezért a középső ujját mutogatja a versenyzőknek, rettegek a final tribal counciltól, amikor is sírni fog, hogy ő mennyire megérdemelte volna a fődíjat. Az eheti részre megfogyatkozott kis csapatunkban már csak két faszi maradt, James és Erik, ráadásul az előbbinek az ujjával baj van.

A baj nem is kicsi, mert egy seb kellemesen elfertőződött, amiből kurva nagy gáz lehet. James a tribal után rögvest a dokikhoz megy, akik közlik vele, hogy ha a fertőzés rámegy az izületre, akkor annyi Jamesnek, mert egy amputációt senki nem akar, főleg nem a sírásó. A táborba visszaérve a nők csodálkoznak: oszt hogy fertőződött el? Ez most komoly? Bokáig gázoltok a denevérszarban, nincs semmilyen tisztasági cuccotok, büdösek és koszosak vagytok, HÁT VAJON MI A FASZTÓL FERTŐZŐDHETETT VOLNA EL, DE TÉNYLEG? Ilyenkor megkérdőjelezem az emberiség jövőjébe vetett hitemet.

Reggel James egy kézzel próbál fát vágni, amit fájdalmas még nézi is, erre jön Alexis, hogy bibis a térde neki, mert elesett éjjel a sötétben, és hát ő most sehová nem tud menni. Fuck off. Cirie megállapítja, hogy végül is annyira nem nagy baj, hogy az egyik sánta, a másiknak meg az ujja fáj: két ellenféllel kevesebb, és igaza van, bármennyire is csikorog minden jóérzésű Survivor-fan foga. Jön a reward challenge, természetesen a családi verzió: mindenkinek itt van valami rokna, tesó, anya, férj, sírás van és ölelkezés. A feladat is ismerős: válaszolni kell kérdésekre a többi survivorról, aztán megtippelni, hogy a többség mit felelt az adott kérdésekre. Aki eltalálálja, elvághat egy csomót egy kötélen, mindenkinek 3 van, ha mindet elvágták, kiesik.

A kérdések nem túl meglepőek (kit nem hívnál meg vacsorázni anyádékhoz - Jamest, stb.), a nyertes a családtaggal tölthet el egy délutánt egy medúzákkal teli tóban (nem csípnek), és vihet magával két másikat is, egyvalaki meg irány az Exile Island. Erik a legaranyosabb a tesójával, Natalie muterját meg Rockynak hívják, muhaha. Alexis nyer, magával viszi Cirie-t és Natalie-t, amin Parvati megsértődik - az a nagy büdös igazság, hogy ha igazi politikus lenne Alexis, akkor a két faszit viszi, és így nem bánt meg senkit, de ez van. Az Exile Islandra Amanda önként jelentkezik, biztos kell neki az idol.

James ujja sajnos nagyon el van fertőződve, így a orvos közli vele, hogy ez már nem az ő választása, ki kell szállnia a játékból. Na fasza, ő a második olyan figura, akit a producerek és a nézők is imádtak, és így kell elmennie. Marad a sótlan Alexis-Natalie duó, a kavarógép Parvati, a szálakat rángató Cirie, no meg Amanda és az egyedüli férfi, Erik. Szép kis finálé lesz, Eriknek minden immunity challenge-t meg kell nyerni, ha nem akar hazamenni idő előtt. Miközben James meglepően vidáman búcsúzik, a nyertesek lubickolnak a medúzákkal, Amanda pedig tíz perc alatt megtalálja az összes nyomot ami a HI-ra utal, csak magát az Idolt nem, mert az a táborban van, elásva a zászló alatt. Hoppácsak.

A visszatérő Alexiséket rossz hír fogadja, Jamesnek haza kelett mennie, és jaj, ezt most nagyon sajnálják, különösen Alexis, aki a bibibs térde miatt aggódik, nehogy hazaküldjenek már! A nők kitalálják, hogy Erik így hazamegy, hiszen ő az utolsó faszi, de mi van, ha megnyeri az Immunity Challenge-t? Másnap Parvati puhatolózik, Alexis, szavazzunk ki? Bírod? Muhaha, nem rossz kis lépés. Natalie bejelenti, hogy Amanda ellen nincs esélye a végén, így ha Erik nyer, akkor ő Amandát akarja kiszavazni,  minek hallatán Parv azt mondja, hogy na ja, de ő szövetségben van A Kikockázott Csöcsű Nővel, szóval ha lehet, akkor ő ne tudjon már erről.

Jön az IC, gépágyúval kell lőni színes üvegekre, aki kilő hármat, az nyer, eccerű. Amanda szembesül James hiányával, és meglepődik. A nyertes Erik Rambó, mert tud célozni, míg a nők közül csak Natalie tűnik esélyesnek, Cirie tán egyet sem talál el. És megkezdősik a kavarás. Első lépésként Amanda kiforgatja a cuccát mindenki előtt, mutatva, hogy nincs nála az idol, ami ugye igaz is, azt persze nem mondja, hogy tudja hol van, csak Parvatinak, aki cserébe közli, hogy a nők ki akarják szavazni. Natalie-Alexis-Cirie-Erik fog Amandára szavazni, így ha nem tudja kiásni az Idolt, akkor annyi neki. Cirie meg is indokolja, hogy miért fog rá szavazni: nem akarja, hogy döntetlen legyen az eredmény, mert akkor egy zsákból kell követ húzni találomra, és aki a színeset választja, az mehet haza. A tribalra úgy indulnak el, hogy nem tudjuk, Amanda kiásta-e az idolt, vagy sem.

A tribalra James egy infúziós palackkal érkezik, és mosolyog, Ozzy továbbra is morcos, Eliza és Jason meg ülnek, mint két nem túl okos parlamenti képviselő. A szavazás a várt menetben zajlik, előtte Erik elmagyarázza, hogy miért fog Amandára szavazni, Amanda erre mondja neki, hogy bassza meg az anyját, bezzeg ő megmentette a seggét. Natalie és Alexis is elmondja, hogy kurvára tisztelik Amandát, de rá szavaznak, mert esélytelenk ellene. A szavazatok összeszámlálása után Jeff rutinból felteszi a kérdést: oszt Idol van-e? Mindegyik vigyorog, Amanda a legjobban, és megszólal, ja, az van. Mert kiástam. ALEXIS, GET THE FUCK OUT OF HERE, YOU LITTLE BITCH ! Ozzy, James, Eliza és Jason úgy röhög, majd leesnek a padról. Wow, ez kurvajó volt.

Címkék: survivor
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gastro, missing in action 2008.05.09. 10:31:22

Ez de jó rész volt:-)
Tetszett a vége, de nagyon... Jamest sajnálom...tönkre tette a munka...

k.Tomi 2008.05.09. 15:57:04

Sajnáltam James-t, hogy így kellett távozni, bár úgyis kiszavazták volna, szóval tök mindegy.

Hülyék voltak, hogy Amandát küldték az Exile-ra. Nem tűnt fel nekik, hogy aki egy kicsit is akarja az egyből megtalálja akit odaküldenek.

sixx: a Leghülyébb Survivor Ever-t egy kicsit elhamarkodtad. :):):)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.05.09. 16:27:46

ez hihetetlen bazdmeg. ilyen nincs. ennyi hülyét egy évadban????

gastro, missing in action 2008.05.10. 14:09:40

ó, baszki ez tényleg durva volt.... Ezt nem is értem, hogy lehet valakinek ennyi esze, vagy ilyen naiv, mint a Joey Tempestnek?!?! :-DDDD
Go Amanda!

Midaga 2008.05.10. 14:55:52

k.tomi, ha Leghülyébb Survivor Ever elhamarkodást a 6x13-ra mondtad, akkor tökéletesen igazad van, és egyúttal megkövetem Cirie-t. Egész idáig nem tartottam semmire, de most azt mondom oda neki az egymillert.
süti beállítások módosítása