Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 2x05 - Chris

2010. július 13. 14:00 - Hankasid

Chris ül kissé zavartan az iskolaigazgató-nő előtt, aki közli vele, hogy kirúgják az iskolából. Az indokok között szerepel, hogy gyógyszert lopott, lepisilte a biztonsági őrt és hogy az igazgatónő asztalán dugott. Mivel a szállást is a sulitól kapta, így kétszeresen is letöri a srácot a hír. Később Jal próbál belé lelket önteni, akiből az elárvult Chris előhozza az anyai ösztönöket.

Régi kedvencemmel, a karrier tanácsadó nénivel, Josieval, találkozhatunk a következő jelenetben, amikor is Chris kissé frusztráltan az aznapi sikertelen álláskeresések miatt, tanácsért megy hozzá az irodájába. Ezután több jeleneten keresztül láthatjuk, ahogy nap-nap után Chris lendületesen elmeséli, hogy Josie tanácsai alapján meglátogatott munkahelyekről hogyan rúgták ki/lépett le aznap. Egy buliban vagyunk, a színpadon egy banda nyomja a zenét. Sid egy csaj fejét fűzi, Tony egyedül, elveszetten álldogál a tömegben. Anwar új sörivási módszert mutat be Jalnek. Chris is megjelenik és az egyre vagányabbá váló Jaltől azt kéri, hogy hozza el az énekes kalapját. Mivel még délután Jal fogadalmat tett, hogy nem mond nemet, így egy doboz sör legurítása után elindul. A kíváncsian leskelődő fiúk nagy meglepetésére a színpadon lesmárolja az énekest, majd a kalapot leveszi az engedékennyé vált srác fejéről.

Megérkezik Maxxie, aki nagyon csodálkozik Anwar új frizuráján, aminek fazonja nagyon hajaz az övére (ééérted?). Közben a biztonsági ember próbálja a színpadon bulizó Jalt eltávolítani, aki a tömegben a Cassiet látja meg, oda mutat, mire a fiúk lelkesen üdvözlik a Skóciából visszatért lányt. Megjelenik Michelle és Sid is, a fiú vidáman üdvözli a Cassiet, aki a tőle megszokott mosollyal az arcán, de mégis igen zaklatott lelkiállapotban közli a csapattal, hogy Sid és Michelle dugnak.

Az infón az időközben megérkező Tony lepődik meg leginkább. Cassie egy puszival és egy pofonnal teszi teljessé Sid üdvözlését. Később Jal szúrja le Michellet, amiért nem mondta el neki ezt a fontos dolgot. A feszült helyzetet jól oldja Chris javaslata, hogy húzzanak el Jallel. Később a parkban lógnak, ahol Chris váratlanul szájon csókolja a lányt, ez jó ötlet, a lánynak is tetszik. Király, tehát akkor ők mostantól együtt járnak! Másnap Christ kiteszik a lakásából, így rá kell hajtania az álláskeresésre. A felvételi elbeszélgetésen a cigerettásdobozra írt önéletrajz és a gazdag szókincs (apivorous = aki méheket eszik) megteszi hatását és máris megvan az ingatlanközvetítő gyakornoki állást.

A munkahelyen már az első nap megismeri a helyi bunkót, akit meglátni és megutálni csak egy pillanatba kerül Chrisnek. Az egyik igen szűkös és ezért kiadhatatlan lakás nagyon jól jön a lakás nélkül maradt Chrisnek, amit egy szexszel gyorsan fel is avatnak Jallel. Később megjelenik Cassie is, így a hangulat már nem lesz annyira vidám. Még jó, hogy a telefonfülke méretű hálószobában külön tudnak lenni. Chris és Jal lelkileg is közel kerülnek egymáshoz.

Chris sajnos nem tud eladni egy lakást sem. Jal tanácsára megpróbálja a vételre úgy rábeszélni a hezitáló vevőket, hogy a saját gyerekkori álmait felidézve győzi meg őket. Az ötlet beválik, Chris lesz a legjobb eladó az irodában. Ekkor véletlenül betoppan az irodába az éppen lakást kereső Angie, aki lecsap Chrisre. Chris telefonon lelkesen elújságolja Josienak, a karrier tanácsadónak, hogy milyen izgató hatással van rá a hírtelen előkerült Angie. A beszélgetést sajnos meghallja az éppen Josienál tartózkodó Cassie is, aki a hírt az első adandó alkalommal közli a megdöbbent Jallel.

Mostanában igen sok probléma van Cassievel, mivel a szerelmi élete romokban hever, nagy élvezettel teszi tönkre másokét is! Sőt, most a másik kettő tudta nélkül házavató bulit szervez. A bulin Maxxie megdöbbenve veszi tudomásul, hogy Anwar hajának már nem csak a fazonja, hanem a színe is pont olyan mint az övé, pedig a szőke haj viszonylag ritka a pakisztáni származásúaknál. A probléma az, hogy erről eddig Anwar sem tudott (ezt meg hogy oldotta meg Skatch?), ezért miután Max szembesíti a ténnyel, Anwar ejti a lányt.

Chris, miután úgy tudja Cassietől, hogy Jal elhagyta, bánatában a buli forgatagában magányosan próbálja magát leinni, amikor megjelenik Angie (valószínűleg ez is Cassie kavarása). A találkozás hamarosan a fürdőszobában lezavart szexszel folytatódik, de már hiányzik belőle a régi tűz. Ráadásul Jal kopogtat az ajtón Christ keresve. Chris kimegy arcán hazug mosollyal, de mivel Jal észreveszi a sietségben fordítva felvett ruháját, majd a tömegben Angiet is, kapcsol és megszégyenülten elrohan.

Másnap a buli romjain pihegő társaság között megjelenik Chris utált kollégája egy reménybeli lakásvásárlóval. Bukta. (Miért ugrik be nekem folyton a Trainspotting?) Chris főnöke, bármennyire is szerette a srácot, kénytelen kirúgni. Se munka, se lakás, se barátnő. Chris és Cassie ülnek a cuccaikon a lakás előtt az utcán és lelkiznek. A lány bocsánatot kér az miatt, hogy elcseszte Chris dolgait. A csupa szív Chris azonban nem haragszik rá, szerinte úgyis megtörténtek volna ezek előbb-utóbb. Chris meglátogatja Tonyt, akit éppen az apja tanít úszni az uszodában. Tony szellemileg már teljesen felépült, visszajött az életkedve is és elhatározta, hogy visszaszerez mindent, amit a baleset miatt elveszített (kimondatlanul is Michellere céloz).

Jal kétségbeesetten veszi tudomásul, hogy az otthoni terhességi tesztje pozitív. Chris üzenetet kap Angietől, aki már megbánta, hogy ráhajtott a fiúra, és mivel el fog menni a városból, Chrisre hagyja a lakását. Ezt vette pár napja Chris munkahelyén? Kissé meseszerű fordulat, de legyünk nagyvonaluak. Chris meghívja a lakásba Jalt, azt mondja, hogy egy barátjáé, de most ők használhatják, a lány nem érdeklődik különösebben a részletekről, pedig ha tudná! A lakásban el akarja magyarázni a lánynak, hogy miért szúr el ő mindent. Egy képregényszerűséggel mutatja meg, hogy hogyan romlott el fokozatosan az élete a testvére halálával, majd amikor az apja és később az anyja is lelépett. Jalt nem nagyon hatja meg a történet, de Chris könnyei végül is elérik céljukat, marad. Chris pedig boldogan elindul a munkaközvetítő hivatalba.

Címkék: skins
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sbmaister 2010.07.13. 20:47:38

ez volt a második évad egyik legjobb része. a 2. képen Anwar vasalt haján behaltam :D de tényleg jól áll neki. a szőke viszont förtelem
süti beállítások módosítása