Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins - 2x04 - Michelle

2010. június 01. 14:00 - Hankasid

Michelle az utca túloldaláról idegesen cigarettázva nézi Tonyék lakását. Kap egy SMS-t amiből kiderül, hogy Tony is őt bámulja a házból. Így aztán felbátorodva becsenget a házba. Tony anyja nyit ajtót, aki azonban nem örül annak, hogy a lány aki a bajban nem állt a fia mellett, most megjelenik. Ekkor azonban jön Tony és behívja a lányt. Michelle és Tony, a fiú vetetlen ágyán, a már ismerős ágyneműn ülnek és beszélgetni próbálnak.

A srác agyilag már összeszedte magát, egyre jobban emlékszik a dolgokra, a jövő héten iskolába is fog járni. A lány arra kíváncsi, hogy kettőjükről mire emlékszik, de Tonynak ez a téma valamiért nem akar beugrani. Michelle segítségképpen megmutatja a melleit is, de a fiú így sem emlékszik. Aztán memória frissítési célból rátérnek a szexre, amivel a múltkor még adódtak kisebb problémák. A lány lelkesedése ellenére Tonynál most sem jön össze a dolog. Kis sírdogálás az ágyszélén, ami átmegy hisztibe. A hangoskodásra megjelenik Tony anyja aki elküldi a lányt. Búcsúzóul a Michelle elmondja, hogy nem tud tovább várni, amiért hálából Tony egy szülinapi ajándékot ad át neki. A lány nem bonja fel a kis dobozt, gondolom majd a megfelelő dramaturgiai pillanatban fogja.

Michelle anyja két hónapos ismeretség után elvetette magát legújabb pasijával. Új életet kezdenek egy új házban. A ház nagyon modern, tele van műszaki kütyükkel, de egyben rideg és steril is. Michelle ezt telefonon elújságolja Jalnak, aki a csapat fiú tagjainak sirámait hallgatja apja bárjában. Végig elemzik a fiúk problémáit: Tonynak nem áll fel a cerkája, Maxxie furcsának találja mostanában Anwart, aki talán szexel valakivel. (Szóval ezért nincs most itt!). Sid ezt megerősíthetné, de inkább hallgat, neki megvan a maga problémája: elutazott Skóciába Cassiehez, de a lány nem volt ott, talán van barátja? Ráadásul az apja is meghalt. A problémamentes Chris eközben elmélyülten tanulmányozza a italában kavargó buborékokat.

Michelle próbál megbarátkozni az új lakással, de a műszaki kütyük nem nagyon engedelmeskednek neki. A reluxa éppen akkor megy fel, amikor félmeztelenül áll a szobájában, így az udvaron dolgozó melósok és az éppen akkor megérkező vadi új apuci megcsodálhatják bájait. Michelle anyucival és az új apucival ebédelni próbálnak, ami nehezen megy, mivel pálcikával szusit enni nem is olyan egyszerű. Michelle ki nem állhatja az irritáló apucit.

A hidegzuhany csak ezután jön, apucinak van egy lánya is az előző házasságából, aki éppen összeveszett az anyjával, ezért ide költözik Michellekhez. A lány megvalósítja Michelle minden rémálmát, egy nyafogó, elkényeztetett ribanc. Apuci arra kéri Michellet, hogy mutassa be a barátainak a lányát, Scarlettet. Nagy ötlet volt! A fiúknál teljes a siker, Sid, Anwar és Chris le sem bírják venni a tekintetüket a lány melleiről, miközben a parkban a füvön ülve megbeszélik a campingezés részleteit, amit Michelle szülinapja alkalmából szerveznek. Felmerül pár probléma, de amikor Scarlett felajánlja, hogy elviszi az egész csapatot a kombi volvójával, eldől a buli sorsa. Michellet nagyon idegesíti a mostoha testvére, de Jal rábeszéli, hogy vágjanak bele.

A volvóban igen felszabadult hangulat uralkodik, köszönhetően a pár elszívott jointnak. Csak akkor komorodik el a társaság egy pillanatra, amikor Michelle megkérdezi, hogy mit fog kapni a szülinapjára. A partra érkezve meztelen fürdővel indítanak, ami jól megalapozza a buli hangulatát. Először Anwar, majd Chris dobja le magáról a ruhát, és én közben halkan imádkozom, hogy a Maxxie a látványtól ne jöjjön izgalomba, mert akkor igen furcsa fordulatot vehet a történet. Az sem rontja el a hangulatot, hogy mivel Chris rosszul kötözte fel a sátrat a kocsi tetejére, elhagyták az úton és most nincs miben aludniuk. Jal a hírtől nagyon ideges lesz és dühében erősen megszorongatja a bűnös mogyoróit. Óvatosan Jal! Lehet, hogy még egyszer szükséged lesz rájuk!  Scarlet azonban megoldja a helyzetet úgy, hogy felajánlja a saját sátrát a csapatnak, mivel az a kocsiban volt. Igaz, hogy nem túl nagy, de majd szorosan összebújnak, Chrisnek nagyon tetszik az ötlet.

Scarlett mindenkivel jól kijön, ami egy kicsit feszélyezi Michellet. Michelle elvonul egyedül a dűnék közé, mivel meg szeretné nézni a Tonytól kapott ajándékot. Azonban megjelenik Max és az ihlet elszáll. Később elégedetten mosolyog azon, hogy a dagály miatt a volvo a tengerbe került és Scarlet kétségbeesetten keresi a kulcsát, hogy kihozza onnan. Maxxie és Michelle tovább sétálnak a parton, így akadnak rá a homokon szexelő Anwar-Sketch párosra. Max és Michelle most szembesül azzal a ténnyel, hogy a mindkettőjük életét megkeserítő lány Anwar barátnője. Anwar bizonygatja, hogy a lány megváltozott és már őrá gerjed. Sketch is elnézést kér mindenkitől akinek ártott, ők megbocsájtanak.

A nyomott hangulatot újra Scarlett hozza helyre, akiről kiderül, hogy jól gitározik és remek hangja van. Nagyszerű duettet adnak elő este a tábortűz mellett Sketchel, bár közben úgy tűnik, mintha Sketch Maxxienek énekelné a szerelmes dalt. Később a csapat aludni tér, de Michellet valami nesz felébreszti, elindul megkeresni a zajforrást és megtalálja Scarlettet és Sidet, amint a lány romantikus környezetben, a patak parton ülve, éppen ráhajt szemüveges barátunkra. A srác azonban nem bírja az izgalmakat, inkább elrohan.

A leskelődő Michelle előjön és elbeszélget Scarlettel aki elmondja neki, hogy szerinte Sid őt, mármint Michellet szereti. Michelle Sid után szalad, meg is találja a síró srácot, a dűnék között. Jön a pillanat varázsa, és leheverednek a homokra. Michelle megtalálta a legjobb gyógyszert Sid magányosságára. Michelle úgy találja, hogy a másnap hajnalban a felkelő nap sugaránál, az alvó Sid mellett jött el az a megfelelő pillanat, hogy a Tonytól kapott ajándékot felbontsa. A kis dobozka Tony kézzel írt üzenetét rejti: "Időt akartál, Boldog születésnapot", mellette az a betört üvegű karóra, amit Tony viselt a balesetekor.

Michelle felfrissülési célból csobban egyet a tengerben. Később szerelmes pillantásokkal méregetik egymást az ébredező Siddel. Stoppal hazamennek, otthon pedig mikor Sid bátortalanul tisztázni akarja a helyzetet, a lány közli, hogy ő volt az első fiú akivel valaha is elélvezett, pedig biztos próbálkozott már jó párszor. A meglepő infót hallva Sid tűzbe jön és, hogy a bravúrt megismételhesse, felmennek a szobájába, ahol egymásba gabalyodva, csókolódzva lassan az ágy felé tartanak, így nem veszik észre, hogy ott ül Cassie. Az mosolyogva rájuk köszön.

Címkék: skins
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiWiSaGe 2010.06.01. 15:11:19

Az az óra volt Tonyn a balesetkor??

berkizsofi 2010.06.03. 21:53:12

Nagyon jó a hogyvolt, egy részt sem láttam még, de a hogyvoltokat mindig várom. És ez a rész különösen nagy a leírásod alapján!

Hankasid 2010.06.04. 09:47:52

@KiWiSaGe: Basszus tényleg! Nem is tudom már hogy miért volt nyílvánvaló számomra a dolog. Mi a Te ötleted, honnan jött a törött üvegű óra?

Hankasid 2010.06.04. 09:49:36

@berkizsofi: Köszi szépen. Bár biztos nagy élmény a hogyvoltokat olvasni, azért javaslom, hogy nézzd meg a sorozatot is :) Nagy élmény vár rád!

KiWiSaGe 2010.06.04. 12:47:53

@Hankasid: Akkor egy cipőben járunk mert nekem se fordult meg a fejemben más elmélet. Én úgy értelmeztem a dolgot, hogy az az óra még épp volt, de aztán Michellék ráfeküdtek a parton és akkor tört össze.
Effy részében van is egy olyan jelenet amikor Tony visszakapja az órát és szomorkodik egy sort, hogy összetört.
süti beállítások módosítása