Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Skins 2x02 - Sketch

2010. április 07. 11:00 - Hankasid

Lakótelep. Egy csúnya lány, a rész címadója: Sketch, lesi nyál csorgatva Maxxie reggeli öltözködését a szemközti lakás ablakából. A lány szobájában a falakat Maxxiet ábrázoló fényképek borítják, az asztalon egy napló, benne vezetve Maxxie napi tevékenysége és egy fényképezőgép. A lány gyorsan felkapja a gépet és készít egy képet a már az udvaron kerékpározó Maxxie-ről. Az észreveszi a villanást és kíváncsian megáll, de nem tudja, hogy a sok ablak közül melyik mögül fényképezték le. Közben a lányt az anyja szólítja, aki béna és így a WC használatához is segítségre van szüksége. Miközben beszélgetnek megtudjuk, hogy anyuci úgy tudja, hogy Maxxie a csajjal jár.

Egy musical próbáján vagyunk ahol Maxxie és Sketch énekelnek egy szerelmes duettet, amikor a csúcsponton az érzéki csókra kerülne sor, kiderül, hogy nem a lány, hanem Michelle az Maxxie igazi partnere, csak a zsinórpadlásról leskelődő Sketch képzelte, hogy ő énekel. A rendező nincs megelégedve Max és Michelle alakításával, valahogy Max nem tudja eljátszani meggyőzően hogy nagyon élvezi a lánynak adott érzéki csókot, vannak ötleteim, hogy miért nem. A musical címe Osama és a szeptember 11-i tragédia történetébe ágyazva meséli el két fiatal szerelmét. Megismétlik a jelenetet, most már valóságosabbra sikerül az érzéki csók, ezt a színpad felett álló lány is így érezheti, mert egy zörgő vashordó szerűséget ejt a színpadra, hogy a számára kellemetlen jelenetnek vége legyen.

Maxxie a próba után kinyitja az öltözőszekrényét, ahol egy titokzatos rajongótól kapott műanyag Oszkár-díj várja, már a sokadik ajándék a héten. Ott van Sid és Anwar is. Átbeszélik a történteket, de nincs ötletük, hogy ki lehet a rejtélyes idegen. Ennél fontosabb dolog, hogy Anwarnak nő kell, de sürgősen! Max megígéri, hogy ma este szerez neki egyet. Amikor elmennek, a lány mászik elő az egyik szekrényből, megtalálja az esti buli szórólapját. A csapat az utcán sétál mindegyikük jelmezben. Anwar Rambó, Maxxie Superman, a többiek jelmeze felejtős. Anwar találgatja, hogy ki lehet a titkos kukkoló és hogy ott lesz-e a buliban ő is. Ekkor megjelenik Miss Daisy és a sofőrje, vagyis Chris és Kenneth. Egyértelműen övék a nyerő jelmez.

Miután bemennek az épületbe, megjelenik Hannibal Lechter jelmezében Sketch. A buliban Luke Skywalkert, vagyis Tonyt nézi Leila hercegnő vagyis Michelle, amikor megjelenik Abigail szintén Leila hercegnőként Tony még mindig igen zavart és így azt sem tudja, hogy ő Abigail kedvéért lett-e Luke, Michelle így gondolja, ezért megharagszik rá és sértődötten elvonul. A buliban a csúnya lány agitálja (most már maszk nélkül) a musical rendezőjét, vagyis a dráma tanárt, hogy adja neki Michelle szerepét, mert ő jobb lenne, a rendező azonban nyíltan megmondja neki, hogy túl csúnya hozzá.

A ház egyik szobájában Anwar oktatja Maxxiet a nőfelszedés tudományára. A lényeg: ha valaki biztosra akar menni a csajozásban, akkor egy magánál két klasszissal rosszabb partnerre kell hajtania. A buliban Michelle figyeli féltékenyen, ahogy Tony Abigaillel táncol. Féltékenységében a legrosszabb megoldást választja: a rendezővel kezd táncolni, akinek engedi, hogy feltűnően taperolja. Közben Maxxie talált Anwar számára egy megfelelő szépségű partnert, hírtelen ötlettel odamegy a csúnya lányhoz, és megkérdezi, hogy van-e barátja. A csaj természetesen félreérti a helyzetet és úgy érzi, hogy valóra válik a legmerészebb álma. Ekkor azonban Maxxie elmondja, hogy Anwarnak keres partnert. A lányban egy világ dől össze, megalázva elrohan. Maxxiék leszűrik a tanulságot: még csúnyább lányt kell Anwarnak keríteni.

A lány elkeseredettségében bemegy egy üres szobába és az ágy alá mászva kibont egy sört, amikor Tony és Michelle jön be. Michelle egy smár kíséretében megpróbálja előcsalogatni Tony emlékeit, akinél azonban sajnos nem úgy működnek az altesti dolgok, ahogy kellene, ezért elmegy. Az egyedül maradt Michellet Sketch, az ágy alól megszólítja, később sörözgetés közben dumálni kezdenek a fiúkról. Sketch éjszaka betör Maxxiekhez egy álkulccsal. Maxxiék kutyája a táncban jobb, mint a házőrzésben, mivel lelkes farkcsóválással üdvözli az ismeretlen éjszakai behatolót. A lány bemegy Maxxie szobájába, ahol élvezettel simogatja meg a srác tárgyait, végül lefekszik az ágyára is ahol eltölt pár kellemes percet kezével a nadrágjában szöszölve. Mielőtt azonban a csúcsra érne, megjön Maxxie, így gyorsan az ágy alá bújik. A srác egyből levetkőzik és lefekszik aludni (fürdés és fogmosás nélkül! ejnye-bejnye Max!).

Hosszú lehetett az éjszaka az ágy alatti szűk helyen, de megérte, mert reggel Maxxie készülődését teljes valójában élvezheti végig az ágy alól. Maxxie egy hajcsatot talál a szobája padlóján. A lány később hazamegy ahol a béna anyja várja, aki a szoba padlóján töltötte az éjszakát. Sketch az iskolában adja elő nagyon életszerűen, hogy az esti bulin a rendező szexuálisan zaklatta. Volt ideje kigondolni a sztorit az ágy alatt fekve. A tanár aki a sztorit hallgatja elhiszi minden szavát, így a dráma tanár két rendőr kíséretében távozik az iskolából.

Tony, Chris és Anwar vitatják meg az udvaron a történteket. Michelle sajnálatból odahívja lógni a csapathoz Sketchet is. Az arra sétáló Maxxie meglátja a lány hajában annak a hajcsatnak a párját, amit reggel talált a szobája padlóján. A lány táskájából kilátszó fényképezőgép még jobban megerősíti gyanúját: Sketch a titkos imádó. Elmegy Sketch lakására, ahova felcsenget és a bejelentkező anyucinak elmond mindent a lányáról. A hazaérkező Sketch igen kiakad, amikor anyja felelősségre vonja a hazugságokért. Közben anyuci rájön, hogy a dráma tanár megvádolása is hazugság volt. Fel akarja venni a telefont, de Sketch nem hagyja, az ágyhoz kötözi.

Egy rövid snitt a musical próbájáról, Michelle énekel, majd vált a kép és Sketchet látjuk amint ugyanazt a számot énekli miközben az ablakon át kukkolja Maxxie ablakát. A srác azonban, mivel már mindent tud, elhúzza a függönyt. Másnap izgatott készülődés a musical előadása előtt. Michelle nagyon izgul, ezért Sketch, csupa jóindulattól vezérelve, felajánlja anyja gyógyszerét, ami majd megnyugtatja a lányt. Michelle beveszi, ám rosszul lesz tőle, a WC-ben hány. Az új rendező kétségbe van esve, hogy elmarad az előadás, de ekkor Sketch váratlanul felajánlja, hogy majd ő elénekli Michelle szerepét. Maxxie arcára fagy a mosoly, amikor a színpadon Sketch jelenik meg.

A kirúgott dráma tanár is leül a nézőtér hátsó sorába és döbbenten veszi észre, hogy Sketch játssza a női főszerepet, lassan kezdi felfogni a szitut, biztosan beugrik neki hogy a lány mennyire könyörgött nála ezért a szerepért. A még mindig a WC-ben kínlódó Michellet Tony látogatja meg, jól esik a lánynak a pár baráti szó. Sketch és Maxxie a színpad mögött készülnek a következő jelenetre, ahol Sketch kihasználja a helyzetet és megpróbálja a fiút meggyőzni arról, hogy mivel neki nagyon fiús az alakja, így nem probléma Maxxie melegsége és mivel a most következő záró jelenetben meg kell hogy csókolja, akkor majd megszereti őt.

A csókolódzós jelenet után azonban Maxxie a fülébe súgja, hogy nem érzett semmit a csók alatt, mire a lány ott a színpadon pofon vágja, de Maxxie a közönség előtt is elismétli, hogy ronda és hagyja őt békén. Függöny le, a közönség soraiban döbbent hallgatás, egyedül Chris van elragadtatva és tapsolja meg állva a remek befejezést. Sketch a szobájában sírva őrjöng és letépkedi a falról Maxxie képeit. Majd leveszi az eddig viselt mell leszorító kötést és felvesz egy dögös cuccot. Anwar ablakán zörget és felajánlja neki, hogy szexeljenek. A srácot nem kell különösképpen győzködnie, hamarosan Sketch szüzességének elvételének pillanatait láthatjuk. Bár Anwar próbálja elnyújtani a dolgot, azzal, hogy Hugh Grant filmjeinek címet sorolja, de csak a tizedikig jut. A lány csak akkor talál a dologban valami élvezetet, amikor észreveszi az ágy mellett Maxxie fényképét. Azt a fényképet, ami alapján a legendás Oroszországos részben szerepelt rajz készült még az előző szezonban. Imádom az ilyen visszautalásokat!

Címkék: skins
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csokoládés 2010.04.12. 10:34:01

melyik adón adják ezt a sorozatot?

Hankasid 2010.04.12. 10:38:43

A Cool-on:
Szerda (Április 14.) 0:00
Szerda (Április 14.) 2:45
Szerda (Április 21.) 0:00
Szerda (Április 21.) 2:45

Jobban jársz, ha levadászod a netről.

naughtyL 2010.04.19. 23:51:09

sketch története nem volt annyira gáz, mint gondoltam, hogy lesz..
Michelle kicsit sokáig durcizott szerintem.

jó, hogy megint van HV:)
süti beállítások módosítása