Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x22 - Ital (ÉVADZÁRÓ)

2010. március 04. 16:00 - zenoli

Tommy és Mick állnak fázósan egy épület előtt, ahol éppen AA gyűlést tartanak a megtévedt lelkeknek. Láthatóan nem igyekeznek befele, helyette beszélgetnek, mert a hideg ellen az véd, plusz még az a laposüveg, ami a zsebekből kerül elő. Kiderül, hogy az előző rész végén történt ütközést bizony Ellie nem élte túl, és akire itten várakoznak, az Teddy, aki újfent megtért, és ismét letette az italt már sokadjára. Jön is a jóember, és nem igen örül a társaságnak, helyette bemos egyet Mick-nek, csak úgy kedvtelésből, majd közli, hogy nem kell aggódni és bűntudatot érezni a történtek miatt, mert ezért a dologért, mármint az asszony korai és nem éppen szép haláláért egyedül csak ő a felelős, és viseli is ennek minden következményét, nem mintha lenne más választása ugye. Főcím.

Már a tűzoltóságon vagyunk, ahol éppen nincs semmi munka, így Lou és Tommy tudnak egy kicsinyég pletykálkodni az élet dolgairól. Most éppen Tommy meséli, hogy mi történt Kelly-vel, elvesztette a babáját, aztán azzal együtt a házasságát is, és hogy micsoda élmény volt nem megdöngetni, csak ölelve tartani hosszú-hosszú időn keresztül ezt az alfanőstényt. Lou-t persze egyedül az izgatja az egész ügyletből, hogy vajon Tommy-nak volt-e merevedése, és ha igen, lett-e végül a dologból valami fizikai kontakt is, de a felháborodott tekintet mindent elárul, ez nem idevaló kérdés. Bár Tommy azért nagy unszolásra azt csak kiböki, hogy egy kis együttérző erekció volt a dologban, csak nem volt eredménye sajna.

Miután ezt így jól kidumálták, Damien érkezik, aki szerencsére nem halott semmit, legalábbis úgy tűnik, viszont tud arról, hogy Tommy Kelly-t döngeti, vagy legalábbis döngetné, mivel a minap le lett rázva a nő által. Tommy egyből kétségbeesik, mert sajna ez azt jelenti, hogy a dolog bizony Sheila füleibe is eljutott, lesz is nemulass, csak legyenek egy légtérben. Azonban ezzel még nem ér véget a történet, ugyanis egy csinos, mosolygós lány lép be az ajtón, Tommy Gavin-t keresve. Tommy persze kéjenc kifejezéssel az arcán hívja fel magára a figyelmet, Lou pedig már készíti is a videót, mert úgy tűnik itt sztriptíz van készülőben, ugyanis a kis hölgy valami iratokat készül lepasszolni hiányos ruhadarabban. Persze a dolog kimerül egy gyors átadás-átvételben, és itt bizony ma nem fog senki pucéran táncolni, legfeljebb magzatpózban zokogni, ugyanis a papírok a válási hercehurca részei, amit Janet láthatóan elindított.

Sheila-t látjuk, amint egy étteremben kajál, de nem ám egyedül, a szőke csoda, Janet érkezik, és kelletlenül ül le a vetélytárshoz, akinek láthatóan valami böki a csőrét. A tanácskozás ürügye pediglen az lenne, hogy új tyúk érkezett az udvarba, és veszélyben a kakas, ugyanis már Sheila is tud Kelly és a baba esetéről, és szerinte ez a hír aggasztó, mivel anno Tommy kapcsolata vele és Janet-tel is a bánatra épült, és ez most megintcsak esélyes. Magyarán valamit kellene tenni a jövevény ellen, ezért meg is adja Janet-nek is Kelly címét, hogy ide megyünk el mi ketten, aztán jól rendet teszünk, amúgy nőiesen. Majd mint aki jól végezte a dolgát, húzza el a csíkot, Janet meg marad fizetni, de a jó cél érdekében még ez is belefér.

A lányok nem sokat totojáznak, már Kelly-nél is vannak, aki jó házigazda módjára itatja is őket egy kis borral, mert az mindig jól jöhet ugye egy kényelmetlennek ígérkező beszélgetéskor. Sheila viszi a prímet, mivel Janet inkább az ivással van elfoglalva, valamint láthatóan meg is sajnálja Kelly-t, akit Sheila viszont nem igen kímél. Először is azzal kezdi, hogy Tommy egy elcseszett alak, és jobb, ha nem kezd vele senki emberfia, mert az csak megjárja. Kelly azonban fapofával közli, hogy ez a célozgatás nem igazán jó helyen landolt, ugyanis ő még nem szexelt Tommy-val, csak egy ölelés volt, nem több. Se Sheila, se Janet nem érti ennek a szónak a jelentését, mivel nekik bizony ebben nem igen volt részük apjuktól. De a tény ettől még tény marad, és ez elég aggasztó mindkét hölgyike részére, mivel látható, hogy itt bizony komoly ellenfélre akadtak. Kelly-nek aztán csak elege lesz a két áskálódó lédiből, de nem ússza meg ennyivel, mivel búcsúzóul Sheila még csak odaböki, hogy ja, amúgy tudunk a babádról, szar ügy. Na ez viszont betalál, Kelly sápad is el menten, és kérdezi, honnan vannak ezek az igencsak bizalmas információk. Sheila nem válaszol, csak jelentőségteljesen néz, és most már úgy érzi, valóban megérett a dolog a távozásra, mielőtt pofon lesz.

Azonban már az ajtó előtt elkezdenek Janet-tel balhézni, mivel Sheila szerint a másik ahelyett, hogy segített volna neki nőt leépíteni, azzal volt elfoglalva, hogy megmássza a borosbutykost, és most már világos, miért is egy alkeszhoz ment feleségül. Janet már kissé kótyagos az elfogyasztott italtól, és az agresszívabb megoldást választja a beszéd helyett, lökdösni kezdi Sheila-t, majd lesz egy kisebb verekedés kettejük között, repülnek a cipők, végül annyira elmérgesedik a dolog, hogy egy autó üvege is betörik, na ez az a pont, amikor már menekülni kell, mert ez már vandalizmus. Húzza is el mindkettő nő a csíkot még a környékről is, de amilyen szerencsések Kelly ezt a jelenetet végigélvezte a lakása ajtajából, és gondolom megalkotta a véleményét mindkét vadmacskáról.

Tommy érkezik Kelly-hez, aki már az ajtóban elmeséli, hogy bizony itt járt a két kis asszonykád, és olyan helyre jelenetet rendeztek a szomszédságnak, hogy még. Valamint közli, hogy Tommy egy rohadék, mivel a nők ugyebár tudtak a kisbabáról, pedig ez eléggé magánügy volt, és valahonnan csak meg kellett neszelniük. Tommy tagad mindent, de Kelly-t nem érdekli, helyette az arcába vágja az ajtót.

Sheila sétál egy szál ingben a lakásában, amikoris hátulról ráugrik Tommy, láthatóan valamiféle szexuális játék van folyamatban. Így is van, perdülnek is az ágyra, ahol Tommy először kikötözi Sheila-t, aki boldogan kuncog, majd lesz egy kis simogatás, valamint vallomás Tommy részéről, hogy ő bizony rájött, hogy Sheila az igazi, majd közli, hogy mindjárt jön, mert van egy kis meglepetés is. Sheila úgy vigyorog, mint a tejbetök, hiszen ez számára a megvalósult álom, de a mosoly hamar lelohad, mikor meglátja, hogy Tommy a gyógyszereivel a kezében jelenik meg. Tommy érdeklődő kérdéseire, miszerint vajon mennyi idő is ezeket a pirulákat pótolni, ijedt hangon válaszolja, hogy igen sok nap, mivel két dokinak minimum négyféle hazugságot adott be, plusz ott vannak az elvonási tünetek is, ami szintén nem egy kellemes dolog. Tommy-nak tetszik, amit hall, vidáman fel is gyújtja az egész kis helyre csomagot, Sheila üvöltésével mit sem törődve. Aztán újból gyufát gyújt, és dobja az ágyra, Sheila pedig egyre nyakatekertebb pózokban bírja csak eloltani őket, miközben kétségbeesetten rimánkodik a szabadulásért. Végül Tommy megkegyelmez, de a miheztartás végett közli, hogy ha még egyszer beleszól a dolgaiba, nagyon megbánja. Ezzel fogja a bilincs kulcsait, és bedugja Sheila mellei közé, majd távozik, Sheila meg kisakkozhatja magát a cuccból, ha tudja.

Este van, Lou és Tommy egy ház előtt őrködik egy autóban, és nagyon tanakodnak. Kiderül, hogy azért vannak ott, ahol, mivel szeretnék Tommy kisebbik lányát megszöktetni Janet anyainak nem nevezhető kezei közül. A gyermek sem igen akar maradni, ez tisztán látszik, mivel pár pillanat alatt az autóban is van, kisbaba elaltatva, bébiszitter meg a pincébe zárva, és már vissza sem néz, mivel szerinte Janet aztán minden, csak nem anya. Tommy és Lou csak néznek, mivel láthatóan a kisujjukat sem kellett mozdítaniuk, mégis minden ment, mint a karikacsapás.

A bárban vagyunk, ahol szokás szerint folyik az ivászat, de most zártkörű parti van, Ellie-re és Teddy-re isznak, akik most nincsenek itt. Az előbbi ugye elhúnyt, az utóbbi pedig szomorkodik valahol. Egyszer csak dörömbölnek az ajtón, a búbánatos özvegy az, csak éppen nem búbánatos, vidáman ül le a többiek közé, és kéri Tommy-t, hogy töltsön már ki tíz pohár jó nagy adag whiskey-t. Majd miután ez megtörtént, komorul is el az arca, és vesz elő egy fegyvernek látszó tárgyat, ami valójában ténylegesen egy pisztoly, de csak egy golyó van benne állítólag. Negédes hangon szólítja fel Tommy-t, hogy akkor igyon megy egy pohárral. Majd még egyet, majd még egyet, hiába minden tiltakozás, a fegyver látványa elég ijesztő ahhoz, hogy Tommy engedelmeskedjen, pedig ilyen tempóban nem igazán kívánatos a pia.

Teddy közben mesélni kezdi, hogy eleinte úgy érezte, ő a hibás Ellie haláláért, de most már tisztában van vele, hogy ez bizony Tommy miatt van, hiszen ő szoktatta vissza őket. A srácok hallgatnak, mint szar a fűben, és nyelnek nagyokat, nem ártana némelyeknek egy gatyacsere sem, de nem lehet, figyelni és okulni kell ma este. Majd miután szegény megfélemlített már megivott vagy öt pohár nem éppen kis adag whiskey-t, Teddy fogja a fegyvert, és vállonlövi nem egyszer, hanem kétszer, mivel kiderül, a pisztolyban mégsem egy töltény volt csak, jó poén. A többiek halálra rémülnek, és ugranának a sérülthöz, ám ekkor Teddy elővesz egy nagyobb, és tizenhat töltényes másikat, és vészjósló arccal belelő a falba, pár üvegbe, így késztetve megtorpanásra a riadt társakat.. Közli mindenkivel, hogy már pedig mindenki szépen leül a seggére, és együtt megvárják, amíg Tommy elvérzik, az lesz a ma esti program mozi helyett.

Jön a szokásos zenei aláfestés, Janet-et látjuk, amint ér haza, de Katy sehol, egyből nyúl is a telefon után ijedten, hívja a lányt, aki azonban mát Colleen-nál van, és igencsak boldogok együtt, a mobilt meg persze meg sem hallják. Aztán Sheila-t látjuk még mindig megkötözve, de már nem sokáig, ugyanis érkezik Damien, aki észleli, hogy itt bizony valami bajság van, ugyanis anyu arca kissé maszatos az elkenődött sminktől, láthatóan volt itt sírás-rívás. Legvégül pedig Tommy-t látjuk, aki nem akar senkire szégyent hozni, és vígan igyekszik elvérezni lenn a flaszteron, ami jól is megy neki, mivel egyre nagyobb alatta a tócsa. Hogy meghal-e (nem), az már csak az új évadból derül ki, kérem addig is nem izgulni nagyon.

Címkék: ments meg
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makepeace 2010.03.04. 17:08:34

Az utóbbi pár részben nagyon leült a sorozat, de ez az utolsó odavert.
Köszi az egész évados hv-t!!!

zenoli 2010.03.04. 18:19:22

Jaja, sajna így, hogy 22 részes lett az évad, óhatatlanul belekerült pár unalmasabb rész, mert az időt csak ki kellett valamivel tölteniük:)

Én pedig köszönöm az egész évados figyelmet, hamarosan találkozunk!

zsarusztori · http://zsarusztori.blog.hu 2010.03.05. 06:23:54

nálam válóok ha valaki ezt nézi.

Edd China 2011.08.06. 16:55:24

@zenoli: Mikor térsz vissza?

@zsarusztori: Mert nem tudod mi a jó.

zenoli 2011.08.08. 17:31:02

Már tervbe van véve, csak időhiány miatt tolódik a dolog.
Amúgy szerintem kb. szeptemberre várható, hogy elkezdem, meg be is fejezem az utolsó évaddal:(
süti beállítások módosítása