Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x20 - Zippo

2010. február 11. 16:00 - zenoli

Hatalmas füstfelhővel nyitunk, fogalmunk sincs mi ez, honnan jön, és csak annyit hallunk a távolból, amint Lou és Tommy adó-vevőn riadtan csacsog Tommy pozíciójáról. Egyből arra gondolunk persze, hogy ez egy komoly mentési hadművelet, aholis már egymást is elvesztették a tűzoltók, de nem, kiderül, hogy csak egy mirelites pult volt az, amit láttunk, ugyanis a fiúk éppen bevásárló körúton vannak, és a vókitóki olcsóbb, mint a mobil. Az oka a nagy túrának pediglen az, hogy Lou mexikói vacsorát készít, este New York igazi háziasszonyairól szóló maraton lesz a tévében, azt kell megnézni, ahhoz pedig dukál a jóféle étel is bélpokloséknál. Hogy a hatékonyság is kellőképpen meglegyen, mindenki kiválasztott egy sort, ahonnan hozza a szükséges alapanyagokat, közben meg persze folyik a reggeli csevej.

Tommy-t most leginkább az aggasztja, hogy Janet szeretne vele elmenni hétvégén egy kis entyem-pentyemre, lelkére is köti Damien-nek, hogy egy szót sem anyádnak, mert baj lesz. Damien azonban hithűbb ennél, és egyből küldi is Sheila-nak az SMS-t, aki pár pillanaton belül nem éppen vidám hangon rendeli oda Tommy-t házhoz. Persze amilyen szerencsések amúgy is, egy bolti szarkával is szemközt találkoznak, aki elveszi azt az utolsó avokádót, ami eléggé szükséges lenne az esti étekhez, ez pedig türhetetlen. Mivel sehol egy bolti biztonsági, nemhogy rendőr, a srácok maguk kezdik el üldözni tejen és kenyéren át, ám a fiú kissé sportos, valamint akrobatikus is, így az elnehezült, illetve nem kellőképpen izmos tűzoltók majdnemhogy elvesztik a nyomát. Végül azonban egy oldalról történő becserkészés meghozza az eredményét, bár az igaz, hogy az üldözés közben a bolt kis híján leamortizálódott, így a kár nagyobb, mint a haszon, és még az avokádó sem lett meg, mert azt meg lenyúlta egy dögös-bögyös. Főcím.

Tommy már Sheila-nál szánja-bánja még az el nem követett bűneit is, aki közli, hogy tud a Janet-tel töltendő hétvégéről, és nem örül, de ez van, amúgy meg mi lenne, ha most ők is szexelnének egyet, ki tudja, lehet ez lesz az utolsó alkalom. Tommy persze nem mond nemet, hagyja magát még megbilincselni is, ha Sheila-nak ez a kívánsága. Közben Jimmy-ről kérdezősködik, vajon Sheila tudja-e, kivel csalta meg anno a férje. Sheila tisztában van a nő kilétével, mert mint mondja, rajtakapta őket egy kis romantikus étteremben, ahogy szenvedélyes csókban forrtak össze, valamint talált az uránál egy öngyújtót, amit szintén a szerető ajándékozott neki. Ám, hogy ki a titokzatos hölgyemény, azt bizony nem árulja el. Miközben ezeket meséli, Tommy már megbilincselve várja a sorsát, de nem azt kapja, amit hitt, hogy kap, ugyanis Sheila minden bevezető nélkül belobbantja az öngyuszit, és kezdi el szép lassan Tommy-hoz közelíteni, aki persze kezd betojni, mert nem éppen ilyen szexuális játszadozásra gondolt. Közben egy kis fojtogatás is befigyel, de annyira, hogy Tommy-nak már gúvadnak a szemei, végül Sheila kijelenti, hogy lassan el kéne dönteni, hogy választja-e az unalmat élete végéig, avagy a minden pillanatban meglepetést és izgalmat, amit ő tudna nyújtani. Majd mint aki jól végezte dolgát, elengedi az embert, és sétál ki a szobából, Tommy meg kissé nem tudja mit is reagáljon a történtekre. Jimmy is megjelenik neki, biztos a halálközeli élmény hatására, és közli, hogy amúgy nem Janet-tel csaltam ám meg az asszonyt, ha azon agyaltál volna, mert én nem vagyok köcsög. Valamint azt a tanácsot is adja, ha már így összejöttek, hogy szerinte Sheila-t kéne választani, mert előbb- utóbb valószínüleg kinyírják egymást, addig meg legalább ki lehetne élvezni minden cseppjét a dolognak ugye.

A bárban vagyunk, ahol folyik a móka és a kacagás, Gavin család a szokásos erősen ittas formáját hozza, de ez senkit sem zavar, Derek-et kivéve, aki szerint ez az egész az AA-ban tanult elveivel ütközik. Tommy azonban dörzsölt legény, mert egy kis fizuemelés, és Derek problémáinak se híre, se hamva. A nagy muri közepén toppan be Megs is, aki azonban még mindig az egészséges élet híve, és tolja is le Tommy-t, hogy teheti mindezt a családjával. Tommy nem igazán veszi a lelkére a szidalmakat, annál inkább Ellie, Teddy felesége, aki szép szavakkal el is küldi a sunyiba a kishugit, mert mint mondja, itt senki nem erőltetett senkire semmit, minden saját elhatározás kérdése volt. Megs inkább távozik is ebből az erkölcsi fertőből, mert ő már nem olyan lány többé. Sokat veszít, mert két percre rá, már egy kis verekedés, és cicimutogatás is terítékre kerül, ez kell az éhes népnek, nem kenyér. Lou eközben éppen józan életet él, otthon ül Candy-val és éppen a nászút előkészületeit teszi meg, bár még igazából fogalma sincs, merre vigye őket a jószerencséjük. Candy szerint mindegy, mert hiszen tele vannak lével, bármi jó lesz. A pénz említése annyira felcsigázza Lou-t, hogy nem is tud ellenállni a lánynak, meg kell dönteni iziben, amíg még lehetőség van rá.

Tommy és Janet vacsorázik egy étteremben, illetve még csak a rendelési fázisban tartanak, bár Janet arcán a megelégedettség mosolya ragyog, hiszen úgy gondolja, hogy a romantikus vacsi oka az, hogy Tommy végre meghozta a döntését. De nem, Tommy még nem tart ott, viszont kérdést szegez az asszonyhoz, mert ő most ezért jött ide, méghozzá azzal kapcsolatban, hogy vajon Janet lefeküdt-e Jimmy-vel. A válasz csak nem akar érkezni, ami elég egyértelmű a nem kicsit dühös Tommy-nak, aki kissé rebbelis módjára kezd el viselkedni, szétveri az asztalt, valamint bedob egy üvegablakot, csak úgy mellékesen. Janet.nek a szeme sem rándul, biztos látott már hasonlót, viszont megosztja az igencsak érdeklődő urával, hogy ez még akkor történt, mert persze megtörtént, amikor ők még össze sem házasodtak, szóval nem egy újkeletű történet, és különben is mit kell itten háborogni, te is lefeküdtél Sheila-val, nem is egyszer.

Mindenesetre a rendőröket kihívják, biztos ami biztos, akik annyira elbájolódnak Janet szépségétől, hogy nagyjából amőba módjára viselkednek, és nem csinálnak semmi olyat, amit a rendőröknek ilyenkor illenék. A randi tehát fuccsba ment, de hogy ne legyen azért az este véglegesen elbaltázva, Tommy felhívja Kelly-t, van-e kedve esetleg inni valamit. Kelly inkább azt javasolja, menjen hozzá Tommy, és folytassák ott a dolgot, ahol a múltkor abbahagyták, az ingyenes mammográfiai vizsgálatnál.

Már Kelly lakásán is vagyunk, aki kicsit faggatja Tommy-t, meséljen már magáról, ő pedig el is mondja, amit tudni érdemes, mégpedig, hogy van egy felesége, egy szeretője, majdnem négy gyereke, de az egyik meghalt, és egy csomó nem normális rokona, valamint egy stresszes élete. Kelly pedig elmondja, hogy ő sem jobb, mert ő meg egy konok, makacs, erőszakos, munkamániás némber, aki csak hétvégén ér rá, de ha akkor jó, Tommy bekerülhet az őt kényeztető férfiak háremébe. Tommy persze nem tiltakozik, de ma este nem kap minőséget, mert Kelly fogja a bőröndöt, és elvonul a szobájába egyedül, szívni egy kis füvet, aztán alvás van, hosszú lesz a másnap. Tommy kissé csalódott, hogy nincs semmi fizikai kontaktus, így próbál mondani kedveseket, de Kelly elég dörzsölt, és nem dől be a szép szavaknak, és mutatja az ajtót, legalábbis egyenlőre.

Címkék: ments meg
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása