Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x16 - Tiszta

2010. január 14. 16:00 - zenoli

Ugye az előző rész végén ott hagytuk abba, hogy Tommy bevonult Sheila-hoz egy kis kiskifli-nagykifli alakzatot felvenni, valamint megosztani vele, hogy Damien felvigyázása ezentúl más felelőssége. Másnap van, és láthatóan az előző esti összeborulás jól sikerülhetett, mivel Sheila vígan tüsténkedik a konyhában, készül a kiadós reggeli. Az asszony csacsog, hiszen mi mást is tehetne, amíg fő az étel, éppen az izgatja, hogy Tommy szerint kellő méretű fenékkel rendelkezik-e, avagy már súrolja a túl nagy határát. Tommy véleménye az, hogy minden úgy jó, ahogy van, ám Sheila láthatóan nem akarja ennyiben hagyni a dolgot, és mindenáron vitát provokálna, ami sikerül is, mivel valami ártatlan szóból háborút is kreál egyből, és visítva rohan a szobájába, Tommy nem kis megrökönyödésére. Miután Sheila duzzogva elvonul, Jimmy jelenik meg, és okítja ki Tommy-t, hogy nem így kell ám bánni a nőkkel, dicsérni kell őket, mindegy mit tesznek, mégha a legnagyobb hisztis picsák is a földkerekén. Valamint azt is közli Tommy-val, ha már megjelent neki, hogy még mindig az a véleménye, tudatni kéne Sheila-val, hogy mától Damien nem az ő kezei, hanem Lou-é alá tartozik, mert persze ez valahogy elmaradt az este.

Jimmy el, Sheila vissza, láthatóan megnyugodva, ami valószínűleg köszönhető a kezében szorongatott kis kék doboznak, ami a gyógyszereit tartalmazza. Tommy ülteti le, hogy végre bátorságot merítvén elmondja Damien megváltozott körülményeit, ám a nem kevés pirula kissé visszaveti a lelkesedét, főleg miután Sheila kielemzi mi mire való. Van ott antidepresszánstól elkezdve nyugtatón át pánikrohamra minden jóság. Így Tommy inkább a szeretetre megy rá az őszinteség helyett, és öleli át Sheila-t, és köszöni meg, hogy van neki. Sheila nem kicsit lepődik meg ettől a szeretethullámtól, de viseli férfiasan, sőt láthatóan nem is esik túl rosszul neki. A turbékoló gerlepárt egy telefon zavarja meg, Needles az, hogy be kéne kapcsolni a tévét iziben, ugyanis Tommy van benne, amint éppen szétveri xy tűzoltó megemlékezését. Tommy elhűl a látottaktól, főleg mikor Needles azt is közli, hogy amúgy az újság is címlapon hozza az esetet, kéne befáradni a dolgozóba, mert ezért fejmosás jár. Főcím.

Már az irodában vagyunk, ahol fagypont alatti a hangulat, Needles nem kicsit mérges ismét, mert már megint lehetetlen helyzetbe hozták. Tommy védekezik, hogy ő nem is ivott, és különben is, a koma politikus volt, és a megemlékezést akarta felhasználni ahhoz, hogy megnyerjen valami hülye választást. Needles szerint ez nem mentség, és felteszi a nagy kérdést, hogy vajon Tommy őt is fegyverrel a szájában akarja látni, mint ahogy Jerry- megboldogult főnök- is elkövette azt a baklövést, hogy megkóstolta, mert ha igen, jó úton halad, hogy belehajszolja őt is ugyanabba a baromságba. Tommy-nak ez a hasonlat nem jön be annyira, mivel átugrik az asztalon, és jól megruházná Needles-t, ha félúton nem gondolná meg magát, így inkább felsegíti, és alkut köt vele, mert azért egy vezetőt még sem lehet csak úgy ledarálni. Az alku tárgya pediglen az lenne, hogy Tommy nem iszik 30 napig, valamint minden újonc melót elvégez, és akkor talán Needles nem tesz jelentést a feletteseknek. Tommy belemegy a dologba, mást nem is nagyon tehetne.

És már folyik is a gányolás, tűzoltóautó takarítás a feladat, Tommy vakargatja a kicsikét, a többiek meg fényképeznek lelkesen, hiszen ilyet nem gyakran látni errefele. Damien tér vissza a boltból lelkesen, ahova beszerzőkörútra küldték, és nagy hírrel érkezik. Elmesélni már nincs ideje, mert egy cicababa libeg be az ajtón, és néz szét ártatlan szemekkel. Lou természetesen gáláns úriember lévén ugrik is a hölgynek, aki azonban nem igazán ért angolul, annál inkább oroszul. Kiderül, hogy Needles-t keresi, mivel ő az új asszony, akit a neten rendelt magának a főnök. Miután elvezetik az urához a lánykát, végre Damien is kiteljesedhet, és megoszthatja mindenkivel, mit látott. Ugyanezt a hölgyeményt, ez nem is lenne izgalmas, ám az annál inkább, hogy mégcsak bugyit sem visel. Na ez az információ mindenkinek kisüti az agyát, és fogadást is kötnek egyből, hogy aki először megpillantja Mrs. Needles nem éppen bundás altáját, azé az élmény. Mindenki rohan is el lelkesen, hiszen ennek a versenynek nem lehet ellenállni.

Közben a hölgy már Needles-től jön kifele, megy az először kissé diszkrét, majd végül annál szenvedélyesebb búcsúzkodás, láthatóan a főnök alig tud betelni az új feleség bájaival. Lou sompolyog elő a fal mellől, őt a búcsú nem érdekli, annál inkább az, ami a lány lába között van, vagy nincs. Megy is oda Másához, mintha csak éppen arra lenne dolga, majd úgy tesz, mintha leesett volna a tolla, hogy megbizonyosodjon, az a bugyi valóban nincs-e a helyén. Azonban ahelyett, hogy a látványba feledkezhetne, hangos reccsenés hallatszik, és a nagy tornában Lou nadrágja volt az, amelyik farpofánál megadta magát. A bugyi-ügy megfejtetlen marad Lou oldalról, ám egy kisebb fogyókúra nem ártana, pár Norbi ápdét túrórudi, és csak úgy röpülnének le a kilók.

 

A második próbálkozó Franco, aki a pihenőben tesz úgy, mintha edzené magát. Másenyka pont arra megy persze, Franco hívja is be, ám túl tartalmasan nem tudnak elbeszélgetni, mivel ugye egyik sem beszél a másik nyelvén, és most nem is ez a cél. A lényeg a lábak között van, erre hajt Franco is, és kezdene el felüléseket csinálni, mert onnan jobb a belátás. Ám a nagy izgalmak közepette pont a feje alá kerül a súlyzó, amibe a nagy hátralendület következtében jól be is b@ssza a fejét, és ekkor már mit neki nemi szervek, az agyrázkódás mindent visz.

A lány innen is távozik sikeresen megőrizve titkát, míg a tűzoltókocsi alól Tommy nem csúszik ki, pont a prioritást élvező lábak közé. Ő már meglátja, amit kell, mivel pont rajta keresztül hagyja el az őrsöt a kishölgy kellőképpen széttárva ezáltal azt, amit kell. Tommy üdvözült mosollyal megy vissza a kocsi alá a dolgára egészen addig, amíg a társak be nem kopogtatnak, és néznek rá kérdő szemekkel. Tommy büszkén újságolja, hogy hát akár a lány nőgyógyásza is lehetett volna, annyira közel volt az a muff, és vígan megy vissza melózni, a többiek meg szontyolodhatnak el, hogy nem őket érte a szerencse.

Tommy már a raktárt takarítja, illetve csak tenné a dolgát, ha Janet be nem toppanna, egy szál kabátban egy vérvörös bugyit lobogtatva a kezében. Természetesen a hatás nem marad el, dugnak egyet a falnak dőlve, ami persze kopog, mint állat, Mikey kérdezi is kívülről, minden oké-e. Tommy kissé elvékonyodott hangot jelzi, hogy nincs gáz, csak nagy a mocsok. Miután a dolognak vége, Tommy megemlíti, hogy elmehetnének egyet randizni is, ha már a szex ennyire megy, de Janet még mindig nincs oda az ötletért, ő szeretné a dolgokat továbbra is ugyanígy csinálni, mert ez egyszerű. Needles kopog, és jön be az ajtón, nem várva a bebocsátásra, de már nincs mit nézni, Janet ismét a kabátjában ficereg, és távozik is a dolgára egyedül hagyva a férfiakat. Needles kivételesen nem néz borúsan, bár Tommy-nak sem hisz, hogy nem volt semmi, mivel persze a vörös bugyi ott maradt, és ez Needles figyelmét sem kerülte el. De most nem dühös, hiszen neki is megvolt a napi betevő, inkább vigyorog a dolgon, mert jófejséget okoz egy kis kamatyolás a férfiembernél.

Mikey és Damien térnek haza, mivel ugye mostantól Damien is beköltözik Sean és Mikey mellé harmadiknak, és ma amúgy is izgalmas nap van, most lép fel az együttes Sean megsegítésére. Sean aggódik, hogy nem lesznek lányok, és akkor az milyen egy buli lesz, de Mikey megnyugtatja, hogy lesz ott csaj, mert Franco leszbi barátnője meghív pár másikat, szóval nem kell az este hiányt szenvedni várhatóan semmiben. Sean azonban csak köti az ebet a karóhoz, hiszen ha a barátnők sem akarnak kukira menni, mi értelme az egésznek. Azért persze elmegy ő, nem is az a kérdés, csak szerinte jó lenne karkötőt osztogatni, így mindenki tudná, mit keres a másikban, nem lenne probléma.

Franco és Carla sétálgatnak, a csaj éppen az esti bulit szervezi le a barátnőivel, lesz nagy tülekedés, az már innen látszik. Franco azonban aggódik, bogarat ültettek a fülébe a többiek, és rá is kérdez, hogy ugye a barátnőid nem leszbik? Carla felháborodik már csak a feltételezésen is, és kijelenti, hogy Franco társai amúgy is egy halom idióta, és csak baromságokat képesek mondani, aminek semmi alapja. Franco először berág kissé, hogy Carla leidiótázza a barátait, ám egy kis suttogás a fülbe az elkövetkezendő ágyban töltött szép napokról, és az agymosás teljes, mehet mindenki a francba, Carla ismét a nyeregben van.

Tommy még mindig a büntit tölti, most éppen konyhatündér, és vikszolja a flasztert, lassan már enni lehet róla. Mick jelenik meg és néz borús tekintettel a szolgává avanzsált kuzinra, akit azonban a passzív agresszív viselkedés sem riasztja, és nyugodtan szemléli a még mindig józan életű rokont, miközben az asztalt törli. Aztán azért Mick csak kinyögi jövetele okát, Derek miatt nézett be, aki ugye Tommy támogatottja volt addig a napig, amíg Tommy be nem mondta az unalmast. Derek sajna pár napja eltűnt, se híre, se hamva, és félő, hogy valami hülyeséget csinált, amióta nincs meg a lelki támogatás, jó lenne valahogy gatyába rázni, mert felelősség is van a világon satöbbi. Miután Mick jól kiosztotta Tommy-t, távozik, helyette Needles érkezik, és csinál ismét kisebb kuplerájt azáltal, hogy egy dili boltban vásárolt robbanóizét pukkant szét pont a konyha mértani közepén, így legalább minden irányba egyforma mocsok repült széjjel, lehet megint pakolászni kicsinyég.

Ismét rend van, és miért is ne, újra szól a telefon, emlegetett szamár Derek az elszontyolodott hangon, hogy a bárban van és találkoznia kell Tommy-val azonnal. Tommy lélekszakadva rohan is, és valóban a pultnál ülve találja Dereket, aki azonban se nem ivott, se nem drogozott, csak néz maga elé bamba tekintettel. Mikor Tommy kissé értetlenül körülnéz, azt látja ám, hogy a sarokból szépen lassan kúszik elő az egész Gavin család, mivel ez most egyfajta szembesítés lesz, aholis Tommy az áldozat. Ott van Mick és Teddy, Megs és az ügyvéd rokon is, és mindenki úgy néz Tommy-ra, mint a véres késre. Mick viszi a szót, és közli a megtévelyedettel, hogy itt és most jött el az idő, hogy újfent letegye az italt, ami csak börtön, nem más. Tommy először látszólag úgy tűnik, osztozik az aggodalmakban, ám miután egy kisebb előadást levág arról, hogy miért is nem jó inni, amitől a többiek teljesen elérzékenyülnek és a nagy bólogatástól majdhogynem le nem esik a fejük, fog egy vodkásüveget, és húzza meg jó emberesen. A többiek nem kapnak levegőt a megdöbbenéstől, hiszen erre aztán nem számítottak, Mick nem is bírja a látványt és szótlanul vágja be maga után az ajtót. Majd szép lassan félénk hangon egyik a másik után kér a vodkából, mert hiszen egyszer élünk, kivéve Megs-et, aki végig kitart amellett, hogy ez az egész hülyeség. A dolgot megtetőzvén Mick is visszatér, tartja a poharat, hogy jöhet a nedű, ő sem áll ellen többet a csábításnak, és végre az egész családban harmónia és egység uralkodik.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása