Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x11 - A bokszoló

2009. december 27. 16:00 - leeann

Melinda és Andrea önvédelmi órán van, amíg Jim a helyi bokszbajnok jótékonysági meccsére ad el jegyeket. Nem, Jim nem vált jegyüzérré, csak azért ilyen buzgó, mert a bokszmeccs bevétele a helyi kék-villogós osztagé lesz. A helyi bunyós Jim jóismerőse, így bemutatja neki Melindát is, aki egyben a bokszoló srác halott mamáját is megismeri. Igen a bokszoló fiút követi a mama mindenhova. A történet igen egyszerű, de mégis van benne némi titok. Vagyis Theo mamája elmondja Melnek, hogy régen a férje volt a fia edzője, de amióta ő meghalt apa és fia szóba sem áll egymással.

Ez még nem túl titokzatos, mert előfordul, hogy a családtagok összevesznek, de ez egy latin amerikai származású család, ahol csak akkor van örihari, ha valami nagyon komoly dolog történik. A baj még mindig nem feltétlenül ez, hanem az, hogy a halott mama nem emlékszik az okra és nem is tud segíteni a férjének és a fiának. Mel nem ígér semmit az asszonynak, de este azért elmeséli Jimnek a történteket és próbál tőle infót szerezni a családról. Másnap Mel elmegy a sportterembe beszélgetni Theoval.

Tovább
Szólj hozzá!

Gordon Ramsay - A pokol konyhája 6x08

2009. december 27. 13:52 - Póniló

Előző héten a kék konyha gyászos műszakja után Robert kényszerült távozásra. A fiúk ezen meglepődtek, nem tudni pontosan miért, de így van. Andy érzi, hogy már Damoklesz kardja lebeg fölötte, még egy rossz műszak, és repül. A lányok közben fenn felejtették az utáljuk Suzanne-t lemezt, uncsi ez már nagyon, nem is vesztegetek rá több szót.

Másnap reggel újabb kihívás vár a csaptokra, ezúttal Gordon kedvence van soron, az ízérzék-teszt. Szem beköt, fejhallgató fel, száj kitát, ízlel, megmond mi az. Persze mindez nem ennyire egyszerű. Andy mindenestre magabiztos, hiszen úgy véli, hogy az ő ízérzéke verhetetlen. A lányok többen vannak, Tenille így kimarad, Suzanne természetesen örül a döntésnek, szerinte ugyanis Tenille a legbénább. Az ízlelés párokban zajlik, amelyik csapat több ételt felismer, az nyer.

Tovább
1 komment

Csillagkapu 8x08 – Egyezség

2009. december 27. 11:00 - Llew

Két ismeretlen fazon vitázik egy irodában. A kopasz szerint a másiknak nem kéne megtennie azt, amire készül, mert onnan nem lesz visszaút. Azonban nem ő - Brian - a főnök, hanem Alec, aki közli, hogy az embereknek joga van tudni az igazat. Majd megy is, és egy sajtótájékoztatón bejelenti, hogy ennek a kicsiny sárgolyónak a lakóit csúnyán átverik egy nemzetközi kormány összeesküvés keretében. Ugyanis öt hónapja az elhangzottakkal ellentétben nem is volt meteorzápor, ami kommunikációs gondokat okozott volna, és kétezer katonával együtt elsüllyesztett volna egy amerikai flottát a Csendes-óceánon. Ehelyett E.T.-ék bizony ott kint szaladgálnak, és nem restellnek beavatkozni a földi hétköznapokba. Erre bizonyítéka is van, szóval az érintett kormányok jobban teszik, ha 24 órán belül felfedik az igazságot, különben ő fogja.

Carter és Daniel élőben nézték a közvetítést, de ha nem így lenne, akkor is tudnának a dologról, mert a bejelentés óta Alec Colson folyik a csapból is. Akinek a vállalat birodalma érintett távközlésben, biotechnológiában, űrkutatásban, valamint légi közlekedésben. Ezen felül személyesen birtokol kétszáz szabadalmat. Szóval egy nagyon gazdag, nagyon okos és nagyon sikeres fickó. Carter személyesen is találkozott már vele, mert az egyik cége részt vett a F-302 kifejlesztésében. Mivel van egy rakás műholdja, így elcsíphetett valamit az Anubiszos partyból, de azért első körben meg kell próbálni lebeszélni a további TV szereplésről.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

Csillagkapu 8x07 - Jóindulat

2009. december 26. 15:30 - the black ball

Családias lakóparki környezetben kezdünk, ahol egy kigyúrtkopaszokból álló különítmény belemegy a kocsijával egy éppen parkoló nyúlbéla kocsijába. Nyúlbéla lesz olyan bátor, és jogosan hibáztatja Izom Tiborékat, akik erre nyilvános arcplasztikát eszközölnének a srácon. De ekkor megjelenik Teal’c a hetvenes évekből, és figyelmesen felhívja Tiborék figyelmét a karambolok legális ügyintézéssésési…blablabla, szóval kiveri belőlük a reggelit. A bázison kiderül, hogy van egy egész részleg, ami Teal’c felügyelésére hivatott vala, és nagyon nem tetszik nekik, hogy Teal’c a feddhetetlen amerikai népen edzi karizmait. Majd Jack elintézi a dolgot.

Igen, Teal’c már beköltözött a lakásába, de az avató buliról lemaradtunk. Mindenesetre a szomszédok elmondása szerint éjfélig minden rendben ment, de utána elszabadult a pokol, valaki dzsaffakrít kántált, Teal’c lehányta a muskátlikat, és reggelig zatek fényei borították be az eget. Jó buli lehetett. Jack Danielt küldi maga helyett, aki szépen megkéri Teal’cet, hogy ne vegye kezébe a törvényt. Az egy dolog, hogy a homloktetkóra már van magyarázata, miszerint törzsi jel Mozambikból, de attól még nem kéne az egész környéknek attól zengnie, hogy „na a tetkós feka megint szétrambózta a parkot”.

Tovább
Címkék: csillagkapu
6 komment

Buffy, a vámpírok réme 5x11 - Háromszög

2009. december 26. 14:00 - leeann

Egy kis vizsgaszünet után folytatódnak a vadász kalandjai. Riley elment, Buffy ezt még nem emésztette meg teljesen, de továbbra is írt éjszakánként. Giles Angliába készül a tanácshoz, hogy beszámoljon Dawn-ról és Gloryról. Giles Anyára hagyja az üzletet, de Willow a neki úgyis mindent szabad elvet követve kinevezi magát Anya főnökének, ami némi elégedetlenséget vált ki az ex-démonból. Joyce már jobban van, és most a testvérek is jól kijönnek egymással, ami könnyebbé teszi a beteg mama dolgát.

Spike-nak még mindig megvan a szőke próbababa, amin most éppen azt játssza el, hogy bocsánatot kér Buffytól. Persze most is az a vége, hogy dühbe gurul és agyonveri a mű Buffyt. Most épp egy doboz csokival üti agyon a szőkebábut. Will továbbra is úgy csinál, mintha övé lenne a varázsbolt és benne minden, de Anya szerint ez csak egyszerű lopás. Amúgy igaza van a démonnak, mert Will úgy használja a varázsboltot, mint egy beszállító egységet. Anya és Will veszekedéséből Xander és Tara kimarad. Később Will varázsolni kezd, és Anya közben jegyzeteli, hogy mit használ fel hozzá.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

A Kaméleon 4x07 - Wild Child

2009. december 26. 10:00 - missparker

Jarod küldött az üldözőtriónak egy csomó fényképet, ami róluk készült az elmúlt pár hétben. Minden képen felirat: 'Kicsoda?' Bántja valami vagy figyelmeztetni akarja őket? Nem őket, hanem Misst. Az üldözőből üldözött lett.

Mire erre rájönnek, Jarod telefonál, megerősíti, hogy Misst figyeli valaki. A kérdés, hogy kicsoda? Néha a válasz a kérdés, segíteni akarok rajtad és apádon - szól Jarod, és levágja a telefont. Miss hisztis, nyilván rajta keresztül akarják elkapni Aput.

Helyszínt váltunk, éjjel van, vadászkutyák ugatnak az erdei tisztáson egy nagy lakókocsi mellett, a gazda szitkozódik, a rohadt mosómedvék feldúlták a szemetet. Valami baljóslatúan mozog a sötétben, a kutyák tombolnak, morognak. A farakás mögül velőtrázó sikoly hallatszik. A zseblámpás gazda rettegő fejével zárjuk a horrort. Jarod egy napfényes Utah-beli kisvárosban a horgászboltost fárasztja. Szirénázó rendőrautó érkezik, összeszalad a városka apraja-nagyja, Jarod figyel. A hírek szerint néhány vadász valami furcsát talált a hegyekben. A sikoly ismerős az éjszakai horrorból, fényképezők csattognak, meglátjuk végre a lényt.

Tovább
Címkék: a kaméleon
6 komment

Gyilkos elmék (sorszám nélkül) - Karácsonyi profil

2009. december 25. 15:00 - hex.kelly

(Ajándék tőlem, Nektek.)

Karácsonyi dekorációs bárban/diszkóban nyitunk, a mindig dögös Derek Morgan fényes piros ingben (csak) négy mikulás-sapkás csinibabával ropja a karácsonyi szilaj riszálóst, mind a négy nő homlokán villog egy engem-dugj-meg felirat. Rossi érkezik egy ismerős, de ezúttal feldíszített házhoz ajándékcsomagokkal, legkisebbik "fogadott lánya", Alicia köszönti.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
14 komment

True Blood 2x06 - Hard-Hearted Hannah

2009. december 25. 10:59 - Hoppancs

A vészjósló arcú vámpírasszony tovább suhan a folyosón, eközben Eric egy butuska nővel próbálja jól érezni magát. A varázsnak azonban annyi, mikor partnere bébinek szólítja, meg amúgy is, mi a buli az egészben, ha az „áldozat” hagyja magát megharapni. Tesznek még egy próbát, hátha a megjátszott ellenkezés jobb kedvre deríti Eric-et. Nem jön be a dolog, mert a nő elég bénán játszik, de már amúgy is mennie kell, mert megérkezett Lorena ( ő közeledett eddig ijesztően), akit maga Eric hívott, valószínűleg azért, hogy jól bekavarjon Sookie és Bill között.

A párocska még nem sejti a veszélyt, épp az ágyban élvezik egymás társaságát, mikor látogatóik érkeznek Isabel (a korábban megismert dallasi vámpírhölgy) és az ő hatalma alatt álló ember, Hugo személyében. Isabel azt javasolja, hogy Hugo kísérje el Sookie-t a Napgyülibe, mert egyedül veszélyes lenne, és az ottaniak valószínűleg jobban megbíznak majd egy olyan nőben, aki nincs egyedül. Sookie érzékeli, hogy Hugo teljesen odavan Isabel-ért, és tényleg hajlandó a kedvéért kémkedni. Eric úgy gondolja, Lorenának még mindig jelent valamit Bill, és mivel neki meg Sookie kéne, talán összefoghatnának, és szétválaszthatnák a szerelmeseket.

Tovább
Címkék: true blood
1 komment

Ments meg 5x14 - Volán

2009. december 24. 16:00 - zenoli

Franco készül élete első komoly boxmeccsére, nagy az izgalom, és természetesen szájtátókból sincs hiány. Needles, Lou és Tommy is ott vakarja a tökét, és nézi átszellemülten, ahogy a félszemű segédedző kötözi be a Franco kezét, aki elég elszántnak és kellőképpen összeszedettnek tűnik ahhoz, hogy Needles szemeiben felcsillanjanak a dollárjelek, nagy pénz lesz itt ma szakítva, dejóislesz. Tommy közben Lou-nál érdeklődik, mi újság Candy fronton, sikerült-e már a bugyiba jutás. A válasz egy zavaros magyarázat lesz arról, hogy mindketten jobbnak láttuk, ha inkább lassítunk, és hagyjuk, hogy szerelmünk szép lassan szárba szökkenjen, ám Lou szájából ez mindennek hangzik, csak nem meggyőzőnek. Tommy is úgy gondolja, hogy több mint gyanús ez a hirtelen hátra arc, és valószínűleg a lányka azt várja, hogy megnyíljon újfent a pénzesbödön, ő pedig kedvére dézsmálhasson benne. Lou ezt a megjegyzést kissé sértődötten hallgatja, és mivel vitázni meg nem lehet Franco megzavarása nélkül, inkább az ajtó előtt folytatják a szájtépést. Tommy közli, hogy ha Lou ennyire mafla, akkor bizony hozzá ne jöjjön, ha ismét összetörik a szívét, arra pedig sor fog kerülni, mindenki meglátja. Lou visszatámad, hogy az pofázzon, aki éppen nem két nőt dugványoz, mert az olyan normális dolog. A vita vége az lesz, hogy hagyják a francba az egészet, a jövő úgyis mindenre megoldást hoz. Főcím.

Már mindenki a lelátón szorong, ott van az egész tűzoltó bagázs, valamint Fekete Shawn-t megtiszteli a jelenlétével Colleen is, talán van remény még kettejüknek. A srác mindenesetre mindent megtesz azért, hogy a lánynak jó legyen, még a meccsről is lemarad, csakhogy diétás kólát hozzon, mert az kell. Természetesen a többiek szerint egy punci, mert mi az, hogy egy nő dirigál neki, ám Fekete Shawn-t még ez sem érdekli, csak Colleen két szép szeme. Franco boxolós barátnője, Carla is megjelenik, és fog kezet mindenkivel, ami kissé fájdalmasan érinti a fiúkat, mivel a hölgynek igen erős a marka. Colleen szerint a csaj leszbi, amit pedig most bemutatott, az a titkos kézfogás. Ugyanis ha egy lány csak sportos, mindig ügyel arra, hogy legalább a kézfogása lágy, és nőies legyen, nem úgy Carla, aki alapból nem ügyeskedik, csak markol. Ez a mélyelemzés a melegek világáról ismét sokkolóan hat Fekete Shawn-ra, aki már tudni sem akarja, hogy a nője honnan tud ennyit ezekről a dolgokról, inkább csak fogja a fejét.

Tovább
Címkék: ments meg
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása