Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x06 - Hazatérés

2009. november 06. 14:00 - leeann

Andrea a testvérével találkozik az este, aki jól menő ingatlan ügynök és szívesen megmutatná nekik Melindáék házát is, hátha tud valami tanácsot adni. Melinda egyelőre nem akar változtatni a lakcímén, de ettől függetlenül szívesen látja az üzlettársát és testvérét maguknál vacsorára. Persze mielőtt ma este bezárná a boltot, egy tini fiú szelleme rémíti halálra a suttogót. Melinda az egyik komódban talál egy fényképet egy kisbabáról és az anyjáról, aki nem igazán látszik a képen. Később, mikor a vendégek már elmentek, a tini fiú megjelenik Melinda otthonában és azt mondja, hogy ő van a fényképen az édesanyjával, és beszélnie kell vele.

Jim hangja elriasztja a fiút, de másnap Melinda a bolt előtt ácsorogva találja Andreát, aki addig nem menne be a boltba, amíg a szellem fiú bent randalírozik. Kiderül, hogy a fiút a bútorai kötik az üzlethez, amiket Melinda vett meg egy kiárusításon. Melinda a fényt kerestetné meg a fiúval, de ő egy tapodtat sem mozdul a fény irányába, amíg meg nem találja az anyját, akiről nem tudja, hogy kicsoda, mert össz-vissz 1 napos korában találkozott vele, amikor ez a kép készült. A fiú elmeséli, hogy egy hét múlva lett volna 18 éves, és akkor akarta megkeresni az anyját, amikor már nem tilthatja meg neki senki.

Tovább
komment

Szomszédok 4x03 (73. fejezet, 19900208)

2009. november 05. 22:00 - Milo Rambaldi

Túl a költözésen, ismét itt a Szomszédok hv, egyelőre kéthetente csütörtök este, a vetítési hagyományoknak megfelelően, idővel sűrűbben, remélem.

Ott bírtuk abbahagyni majd egy hónapja a sztorit, hogy mindenki attól tartott, most végleg eljő az Apokalipszis, cukorral fogunk fizetni a kenyérért, amit tejre váltunk, hiperinfláció lesz, Fehér Klára meg elmehet a jó francba. A válság jegyében disznót vágtunk, Flowerpower egy pöttyet többet ivott a kelleténél, volt is rókales hazafelé. Sümeghy és Erkölcspause enyelgése a 20-as években is ciki lett volna, szerencsére nem tartott sokáig. Fogtündér hiányrovatot indított az újságban, Takiék pedig még mindig a sarlatánnál szenvedtek.

Fogtündér és Erdészke ágyat húz, lakást pakol, jönnek a nagyszülők, vége a centrifugás dugásoknak. Említett nagyszülők a kocsiban hazafelé már, vásárolni akarnak, de Taki szerint vigyázni kell, lehet, hogy már nem lehet kapni semmit, itt az Armageddon. Lenke szerint azért nem, filozofálás helyett irány a kisbolt. A szomszédban eközben Jutka szenved, életveszélyes megfázása van, Feri Ádámot hívja át, mert kedves neje utálja a borogatást, inkább az orvost választja. Diagnózis: nátha. Gyógymód: ágyban, párnák közt. Snitt. Senior Etusnál van továbbképzésen. Etus szerint kislánya túlzottan féltékeny, hülyén viselkedik Juniorral, és GG újságbalhé-akcióját felfújta. Ergo szálljon magába. Hiába, a jó anya mindig kiáll a gyermeke érdekei mellett.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Ments meg 5x7- Színjáték

2009. november 05. 16:00 - zenoli

Mick látogatja Tommy-t a munkában, és nem sokat teketóriázik, hanem a piálásról kérdezi egyből, biztos valami látnoki képességei vannak, vagy valami. Tommy mindenesetre még nem kész, hogy kiadja a titkait, mármint hogy megint inni kezdett kicsinyég, így tagad szemlesütve. Mindegy is, mert Mick jövetelének oka az, hogy Teddy-ről meséljen, aki ugye eltűnt valamerre balfenéken pár hete, de most végre ismét bejelentkezett a Gavin-rádión. Kiderül, hogy nem a környéken leledzik, hanem Megs-el együtt államot váltottak, és veteránkórházról veteránkórházra járva építik a lelkeket, adogatja az éjjeliedényeket miegymás. Tommy ettől teljesen elszörnyed, és kijelenti, hogy ha ő végigharcolt volna pár háborút, inkább visszamenne a lövészárokba, mint hogy Teddy lófráljon körülötte.

Miután ezt jól megbeszélték, Tommy távozna a munkából, mert úgy ítéli, lejárt a műszak, ám nem addig van az. Needles betartja az előző részben megfogadottakat, és valóban gecifőnököt játszik, mert mint mondja, még van 7 perc négyig, nincs lógás. Tommy nem igazán érti Needles eme kirohanását, de vitának helye nincs, inkább megy hátra, hogy a hátsó ajtón próbáljon kereket oldani. Itt a többiek éppen a hollywood-i hírességek ikerterhességeiről alkotnak összeesküvés elméletet, odáig már megvan a dolog, hogy valószínű valami négyheréjű koma járja ott az utcákat, és termékenyíti meg az arra érdemeseket. A téma igazán érdekes, de Tommy még mindig inkább lépne le, ám Needles-nek hátul is van szeme, mert kiabál, hogy még van ám 3 perc, csak nyughass. Így Tommy még mindig várakozó üzemmódban marad, majd amikor úgy ítéli, tuti idő van, lábujjhegyen kilopakodik az ajtón, de hiába, mert Needles karján érkezik vissza, ugyanis még mindig van 9 másodperc. Szépen együtt megvárják a visszaszámlálást, aztán végre nyomás van elfele. Főcím.

Tovább
Címkék: ments meg
komment

Buffy, a vámpírok réme 5x06 - Család

2009. november 05. 14:00 - leeann

Buffy nagyon fontos információkat tudott meg az előző részben, amit most megoszt Giles-szal is. Még mindig megvannak a fantom emlékei olyan dolgokról, amelyek igazából meg sem történtek. Nehéz kettőség ez. Mivel az még mindig nem derült ki, hogy Joyce mitől beteg, Buffy hazaköltözik a kollégiumból. Egy estére azért majd félre kell rakni a szörnyeket, mert Will szülinapi bulit szervez Tarának a Bronze-ban. Közben a kórházban is zajlanak az események, mert folyamatosan szállítják be az őrülteket, akiknek eddig soha semmi mentális gondjuk nem volt.

Joyce orvosa, miután ellátta az utolsó betegét, elindul az öltözőbe, ahol egy nagyon ocsmány lény közelít felé, de a gonosz vörös ruhás némber elkapja a lényt, mielőtt bármit tenne a dokival. Közben a csapat a varázsboltban kutat a vörös ruhás démonnő után, de elég kevés sikerrel. Ugyanez az eredményesség mondható el a „Mit vegyünk Tarának a szülinapjára?” kérdéskörben is. Mialatt a csapat kutat, Spike Harmonyval szexszel, de közben a vadász jár a fejében. Giles nem is érti, hogy Buffy és Xander hogy lehet olyan béna, hogy a varázsboltban ülve nem tudnak kitalálni valami ajándékot egy boszinak.

Tovább
Címkék: buffy
komment

Harper-sziget 1x07 – Thrack, Splack, Sizzle

2009. november 05. 13:00 - foxglove (törölt)

Halottak száma: 9 fő. A vendégseregnek már nagyon mehetnékje van, a hajó indulását várják türelmetlenül. A Seriff viszont bekeményít, átkutatja az egész szállót. A házkutatás hallatán a Kövér Srácnak hirtelen égetni kezdi a zsebét a pénz (haha). Gyorsan vad pakolászásba kezd a szobájában, de mivel közben valaki már kopogtat is az ajtaján, pillanatnyi megoldásként kihajítja a pénzes hátizsákot az ablakon. Mint kiderül, feleslegesen, mert csak Beth akart vele beszélgetni. Hogy miért Malcolmra esett a választása, mikor például egyedülálló Sullyk is vannak a kínálatban, egy újabb megoldatlan rejtély. A Kövér Srác ennek ellenére lepattintja Bethet, mert előbb a pénz, aztán a nő.

Abby a szállóban a Halászfiúba botlik, aki, tanulva az előzőekből, már sejti, hogy Abby megint búcsú nélkül akar lelépni. Milyen igazságtalan az élet, állapítja meg szomorú, kisírt szemekkel a Halászfiú, akárhányszor szorosabbra fordulna a kapcsolatuk, hát nem feltűnik a színen egy ámokfutó sorozatgyilkos. Abby is szomorúan bólogat, így megy ez. Ez a nagy nosztalgiázás csak egy dologgal végződhet: flashbackkel.

Tovább
Címkék: harper sziget
komment

Reklámőrültek 2x07 Az arany hegedű

2009. november 05. 10:45 - wizdog

Don egy Cadillac szalonban áll. A kereskedő igyekszik minden trükköt bevetni, hogy rávegye a vásárlásra. Közben átnyújt egy névjegyet, ami után Don is kénytelen felfedni a kilétét: valakit, aki a reklámszakmában dolgozik, nehéz rábeszélni akármire. A pasi gyorsan kapcsol: ezt az ügyfelet Mr. Sterling, vagyis Roger küldte hozzá. Dont hirtelen elragadják az emlékei: láthatjuk, hogy az 1950-es években Don szintén (igaz, csak használt) autó kereskedőként dolgozott. Egy nap egy fiatal nő jelenik meg nála, azzal, hogy Donald Drapert keresi. A férfi lelkesen kezet ráz vele, mire a nő az arcába vágja: „Maga nem Donald Draper.” Don lefagy, ám máris a jelenben vagyunk (vagyis1962-ben). Don gyorsan otthagyja a szalont.

Az irodában Roger tapasztalt nőcsábászként ravasz módon fűzi Jane-t, Don titkárnőjét: a pulóvere alapján próbálja kiszedni a lányból, hol lakik. Jane is veszi a lapot, és figyelmezteti Rogert, hogy már kinézhette volna a személyi aktájából, de Roger ezt csalásnak tekinti. Ezek szerint ez nem az első próbálkozása a lánynál, a hódítás a lényeg. Megjön Don, és kiderül, nem csak Roger vár rá, hanem Bobbi is kereste már telefonon. Roger először is macsósan azt próbálja kiszedni Donból, vajon ő pályázik-e Jane-re, majd a kocsiról kérdezi, és Don néma kétkedésére a következő érvekkel áll elő: egyrészt megengedheti magának, 6500 dollárról csekket kiállítani jó érzés, és végül: „Kell-e emlékeztetnem az élet véges voltára?”

Tovább
komment

HUNG - Neki áll a zászló 1x05 - Do it, Monkey

2009. november 05. 08:30 - Annácska5

Ray esős időben autókázik, közben egy mérges anyukával telefonál, aki azon problémázik, hogy az edző a fiát nem állítja be soha kezdőjátékosnak a kosár meccseken. Aztán megpillant egy csinos nőt, aki a lerobbant autóján próbál kereket cserélni fél kézzel, mert a másikban egy esernyőt tart. Elég esélytelennek tűnik a dolog, de Ray megmenti. Mondjuk, a nő először ágál a dolog ellen, de amikor jobban megnézi Ray-t, belemegy. Hiába no, főhősünk ennyire jó pasi és lehengerlő személyiség.

A kerékcsere után ebédmeghívás lesz, abból pedig dugás a kávézó wc-jében. De a néni elégedetlen volt a teljesítménnyel, ezt már Tanya mondja Ray-nek a házában. Ray nem tudja elhinni a dolgot, szerinte tökéletes volt. Tanya lelombozza, mert szerinte, amit Ray csinált, az férfi fantázia volt, míg az ügyfél inkább egy női fantázia beteljesülését várta volna.

Tovább
komment

Született feleségek 5x17 - Kémek és kerítők

2009. november 05. 07:58 - Tm

Gabrielle cefet rossz hangulatban indul hátbaszúrt Bradley temetésére. A fekete sápasztja, a gyászoló rokonság idegesíti, a liliomok meg egyfolytában csavarják az orrát, és nincs ember, akinek ez jól állna. Ráadásul a halott ugye utolsó találkozásukkor kirúgta Carlost, ami miatt jó szaftos bosszút érdemelne, nem könnyeket. Mrs. Solis hangulata egycsapásra megváltozik azonban, amikor kiderül, hogy a jó Bradlynek már nem jutott ideje kommunikálni a döntését a cég főfejese felé, aki így még a gyászbeszédek előtt felajánlja Mr. Solisnak az elhunyt állását. Juppié! - ujjong Gaby, és csak Carlos harmadik figyelmeztetésére sikerül legalább kicsit moderálni a széles vigyort a fején.

Hat interjú, nulla válasz - ez már Lynette álláskereső maratonjának a mérlege. Az előterekben várakozással töltött idő azért nem teljesen haszontalan, mert az életre készíti fel az embert. A huszonéves - szintén az állásra jelentkező - csajszik csivi-csevegéseiből ugyanis tökéletesen kihámozható például, hogy 4 gyerek és 7 kihagyott év után mekkora az esélye egy 40-es nőnek a pr-szakmába való visszaevickélésre. Igen, pont nulla. Lynette azért elszántan jár az elbeszélgetésekre, mellékesen meg megkéri Gabyt protezsálja már be Carlos vezérigazgató úrnál, ha már úgyis marketingest keres az ő cégük is. Gaby azonban "jajj kedveském, én sajnos nem tudok mit tenni" típusú vállrándítás-sorozat kíséretében nemet mond a küldetésre. Nem is titkolva, hogy esze ágában sincs kockára tenni egy Jó Barát De Ki Tudja Milyen Szakember kedvéért a család friss vez.ig. posztját. De aztán felbukkan Lucy Blackburn.

Tovább
komment

Vészhelyzet 14x02 - Abby újra köztünk

2009. november 04. 13:12 - zaphodbb

Abby-s rész lesz, újra a kórházban, harminc nap elvonó után, a nagy igazgatósági tanács megengedi neki, hogy munkába álljon. Abby még kér pár hetet, hogy Horvátországba menjen Kovachoz és a fiához. Neela ébred otthon, beszalad pisilni a fürdőbe, ahol Jazz fürdik épp. Kérdezgeti, hogy hol volt este, Jazz nem válaszol, majd bejön a fürdőbe, miközben folyik a zuhanyban a víz. A zuhany alatt nem más áll, mint Harold, csini kis fürdősapkában, hogy egyem a szivét. Neela helytelenít és néz.

A kórházban egy idős nőhöz megy Tony, a néni nem tud aludni hetek óta, mert a halott férje zaklatja. Tony a káplánt is hivatja hozzá a pszichológuson túl. A pultnál az egyik ágyon Morris hány sugárban, ételmérgezése van, úgyhogy sürgősen haza akarják paterolni. Tony idegbeteg, mert egyedül kell helytállnia, és különben is, mindjárt bekávézik. És ha már ennyire kávézhatnékja van, mindenki leadja neki a rendelését. Tony indulna is, de a váróban épp befut egy félholtra vert nővel egy faszi, aki elmondja, hogy a nő pasija verte ennyire meg, ő menekítette ki a lakásból, mikor hallotta a balhét.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
komment

House 5x10 - Miért nem esznek kalácsot? (Let Them Eat Cake)

2009. november 04. 11:00 - candyperfumegirl

Határozottan „game on” –hangulatban zárult az előző epizód House és Cuddy között, nagyon úgy tűnik, hogy a csók miatt kialakult feszültséget azzal próbálják oldani, amihez a legjobban értenek: egymás határainak pofátlan feszegetésével. Lássuk, most mire jutnak egymással, a kezdeti szituáció kimondottan izgalmas, Cuddy irodája a túszejtő akció során lakhatatlan lett (persze nem a túszejtő, hanem House hathatós közreműködésének köszönhetően), így most kénytelen valamelyik alkalmazottja irodáját igénybe venni. Vajon, hova költözik be? Talált, süllyedt. House nem győz nagy szemeket mereszteni, amikor a szokásos reggeli liftes szópárbaj/flörtölés után Cuddy magabiztos léptekkel követi őt a diagnosztikai osztályra, mondván addig osztoznak az irodán, amíg az ő irodájának rekonstruálása tart. Ez jó bulinak ígérkezik.

Közben megjött az aktuális hetibeteg is, egy sztár-fitnesszedző hölgy, aki az aktuális „hogyan adjunk le 85 kilót 14 nap alatt mindenféle mesterséges segédanyag bevitele nélkül” videója felvétele közben lesz rosszul. Csapat első tippje természetesen a szteroidok, mindenki hazudik, nem létezik, hogy ő pusztán a sok testmozgástól és az egészséges életmódtól van ilyen bombajó formában (izmok ÉS domborulatok, House azt se tudja, melyikre izguljon rá előbb). Pedig betegünk nem csaló, Kutner szokta nézni a hirdetéseit tévében, meg minden, és ott ugye hazudni nem lehet. Taub szkeptikus, Cuddy meg minduntalan beleszól a differenciál diagnózisba a szomszédos helyiségből, csak hogy House idegein táncoljon. Sikerrel, de közben nem is mond hülyeségeket, lehet, hogy terheléses asztmája van a betegnek, mert hidegben fut, kezdhetik is kivizsgálni, hátha attól Főnöknéni elhallgat egy időre.

Tovább
Címkék: house
komment
süti beállítások módosítása