Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 7x14 – Végveszély

2009. november 01. 14:00 - Llew

Utazó érkezik a Kelownáról. Jonas Quinn visszatér, de úgy néz ki, mint aki feladta a politikai karrierjét és visszament a gimibe menőcsávót játszani. Azért jött, mert szarban a haza. Az egykor a bolygót uraló goa’uld kutatási adatait tartalmazó kristály elemzése során arra a megállapításra jutottak, hogy az egyedüliként náluk található naquadria természetes folyamatok helyett „isteni” közbeavatkozás eredménye. A kukac valamilyen módszerrel elindított egy folyamatot, aminek következtében a földben lévő nyers naqahdah telepek jelenleg is átalakulnak. A gond az, hogy a reakció hamarosan elér egy nagyobb réteget, ami az adott mélységben uralkodó nyomás és hőmérséklet, valamint a naquadria instabilitása miatt azzal fenyeget, hogy felrobban, megsemmisítve a bolygót. Vagyis ingatlant mostanság nem érdemes venni arrafelé.

 

Carter rövidesen már a Kelownán töri a fejét, és rájön, hogy Jonas hülye frizurája valószínűleg divatot teremtett odaát, mivel az asszisztensnőjének, Kianna Cyrnak pont olyan feje van, csak neki jobban áll. Lényegi információ, hogy a világvége csak hetekre lehet, de az időpont a gasztronómiai módszer (értsd: hasraütésre bemondás) hiányosságaiból fakadóan nem igazán pontos. A Parancsnokságon eközben vendégül látják Langara – a bolygó új neve – egyesített vezetőit, hogy lehetőséget ajánljanak egy részleges áttelepítésre. Azért csak részlegest, mert egy iparosodott civilizációt nem lehet kompletten dobozba pakolni és áthurcolni a kapun. A tiraniai és andari-i politikusok azonban először nem fogják fel, hogy az egész bolygó sorsa forog kockán. Mert bár a robbanás valószínűleg Kelowna határain belül marad, a felkavart por miatt nukleáris tél köszönt be.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

Csillagkapu 7x13 - Grace

2009. október 31. 14:00 - the black ball

Mivel jelenleg szintre próbálom hozni magamat az elhanyagolt dolgaimmal, a mostani hogyvolt egy vendégíró, Hans Olo billentyűzetéből született.

Nyitóképként a Prométheuszt látjuk, amint a Tagreáról hazafelé igyekezve suhan a hipertérben. Odabent Carter és Hogyishívják ezredes, a hajó parancsnoka egy „valamiről” tárgyalnak, amit Carter nagyon szeretne látni. Carter engedélyt is kap a vizsgálatra, mivel a cucc amúgy is útba esik. Ezután az ezredest a parancsnoki hídra hívják, de mivel mindenki mosolyog és senki se siet sehová, sejthetjük, hogy nem sürgős. Ugrunk a hídra, ahol egy másik szőke közli az ezredessel, hogy a hiperhajtómű túlmelegedett. Senki se ijedt meg, ez is biztos terv része, szépen lekapcsolják a cuccot. Megtudjuk, hogy a hajtómű egy alkeshből van, és pihentetni kell néha, mert nem ekkora hajóra tervezték. Hirtelen mindenki elkomorodik, mert a szöszi segédtiszt vagy mi bejelenti, hogy vendégük van.

A Prométheusz harci készültségbe vágja magát, ami abból áll, hogy bekapcsol a kékfény a hídon és mindenki elszánt arcot vág, aztán megjelenik egy baromi nagy idegen hajó, és jön a főcím. A várakozásokkal ellentétben még nem űrcsatával folytatjuk, hanem azt látjuk, hogy az idegen hajó még sincs olyan közel, és hőseink csak várnak. Hogyishívják ezredes menekülne, de Carter lehűti, mondván, hogy a hiperhajtóműnek még vagy két órát pihennie kell, mert különben végleg túltöltődik, ami ugye általában szép nagy robbanásokat von maga után. Az ellen meg csak jön. Közeledés közben szondázzák a hajót. Az ezredes előáll az ötlettel: vegyük fel velük a kapcsolatot. Mondjuk ez előbb is eszébe juthatott volna. Amúgy meg minden idegen életforma tud angolul, nem?

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

A Kaméleon 4x01 - The World's Changing

2009. október 31. 10:00 - missparker

Jarodot vonszolják a Központ folyosóján, összeverték szegényt rendesen. A gólemek panaszkodnak Szépfiúnak, ez egy őrült, még zuhanyozni sem tudják elvinni, bűzlik már egy hete. Most a cellájában próbálják jó erős vízsugárral jobb belátásra bírni, majd elektromos sokkolókkal, természetesen hiába. Szépfiú oly' öntelt, a gólem oly' hülye, hogy észre sem veszik, mire megy ki Jarod játéka: a cellája kameráját is éri a víz. Szépfiú még egy szappant is Jarodhoz vág. Szívesen tájékoztatja a jelenlegi helyzetről, saját győzelmének könyveli el: 'a világ változik'. Mr. Parker és Raines elment. Miss Parkerről senki sem tud semmit. Csak ők vannak ketten, egymás ellen.

Ezután diadalittasan elsétál a gólemével, aki a zakójáról hiányzó gomb helyét nézi mérgesen, Jarod megszaggatta picit. Jarod egyedül marad: körülnéz a cellájában. A kamerának annyi, van egy gomb, egy szappan. A gombbal a cella csatornafedelét csavarozza ki, a szappan segít, hogy a szűk lefolyón is könnyen lecsússzon. Szellőzőkön, csöveken mászik keresztül. Végül egy újabb ketrecbe érkezik, Szépfiú újra fölényét fitogtatja, 'a világ változik'. Jarod most valóban összeomlik. A történtek videóját Szépfiú Sydneyvel elemzi. 3 hét telt el Jarod elfogása óta, kezdetben kezelhetetlen volt. Mostanra engedelmeskedik Lyle-nak. A családja a gyengéje, bármit megtesz, hogy megtalálja őket.

Tovább
Címkék: a kaméleon
13 komment

Szellemekkel suttogó 1x05 - Elveszett fiúk

2009. október 30. 14:00 - leeann

Melinda és Andrea egy régi fogadónak a pincéjéből hoznak fel régiségeket, de néhány szellem gyerek némi riadalmat kelt a munka közben. Andrea inkább már le se menne a pincébe, Mel viszont annál inkább, hiszen a gyerekeket a fény felé kéne terelni, bármilyen szörnyűség is történt velük. Mert bizony szörnyűség történt velük, a fogadó ugyanis régen árvaház volt, és 1956-ban óriási tűz ütött ki, amiben a kölykök életüket vesztették. Andrea figyelemelterelésként a tulajdonossal megnézi, hogy eddig mit hoztak fel a lányok, Mel pedig visszamegy a pincébe, ahol a halott gyerekeket látta.

A gyerekeknek van vezérük is, aki látni akarja Melindát. A Patkány becenévre hallgató kölyök nem nézi jó szemmel, hogy aukciót tartanak a pincében talált régiségekből, így elég ellenségesen viselkedik a szellemlátóval. Andrea elviszi az összeszedett tárgyakat, Melinda viszont még marad, egyrészt a fiúk miatt, másrészt pedig az új tulajdonossal is összefut, aki a földig akarja rombolni a házat. A fiúk tudják, hogy halottak, de azt még nem tudják, hogy nem kell a régi falak között kísérteniük, mert van ennél sokkal jobb hely is számukra.

Tovább
Szólj hozzá!

Gyilkos elmék 3x10 - True Night

2009. október 30. 11:00 - hex.kelly

Előző részből származó emlékeztető után szakad az eső este Los Angelesben, egy kis lakásban egy fiatalember ül egy asztalnál és fekete-fehér-piros színekkel rajzol, és mondja, hogy Night az éjszaka sötétjében mindenkinél erősebb és kegyetlenebb, és azt is látja, amit más nem. Aztán a rajza mintha megelevenedne: csuklyás alak áll a sötét sikátorban, zuhog az eső, valami farkasféle állat (vagy kettő?) hörög és vicsorít, az alak előránt két gigantikus kardot, és hadzsime-pózba vágja magát. Aztán elkezd vagdalkozni, seb nyílik, vér spriccel, alkar hullik alá, majd egy test is. A rajzasztalnál kész a kép, két hulla itt-ott kicsit megrövidítve. Rajzoló srác immár az ágyán fekve alszik, a sikátorban a pocsolyát vörösre festi a sok vér, és valóban, egy jobb alkar hever az aszfalton.

JJ mutatja a mészárlás képeit a csapatnak Quanticoban, a hatodik és a hetedik áldozat hullái ezek az elmúlt 2 hét alatt. Az első öt áldozat egyenként ejtetett, ez a mostani kettős támadás azt mutatja, hogy a tettes agya kezd elborulni. Hotch kéri JJ-t, hogy szóljon az ottaniaknak, hogy 9:30-ra ott vannak. Főcím.

Hőslovag kíséri be Huncutkát a cybertérbe (ma ilyen vicces kedvemben vagyok), akinek terhes a nagy gondoskodás, hajtaná el Morgant a búsba LA-be. De lezsibbad menten, mert Kevin Lynch cuki pasi, de ritka disznóólat hagyott maga után, és még a monitorokat is elállította a falon! Morgan kérdezi, hogyhogy elállította. Garcia jól meglesz, de most rendet kell tennie, mert ami itt van, az rosszabb, mint az, hogy lelőtték. Morgan búcsúzóul azt mondja, hogy „ugye tudod, hogy csak egy telefonhívásnyira vagyok tőled?” Majd az ajtóhoz lép, és még visszaszólna, de a háttal álló Garcia azt mondja neki: Menj már. Morgan sóhajt egyet, és lelép, Garcia pedig szanálni kezdi a cuki-de-trehány Kevin motyóját. Csapat gépe száll nyugat felé, és ki más mondaná a mai idézetet, mint a képregények nagy barátja, Dr. Reid: Superman végső soron egy idegen életforma. Ő egyszerűen csak a ránk rontó valóságnak ad elfogadható arcot. - Superman is, after all, an alien life form. He is simply the acceptable face of invading realities. Clive Barker

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
12 komment

Hung - Neki áll a zászló - 1x04 - The Pickle Jar

2009. október 30. 08:30 - Annácska5

Kezdésnek most egy diáklányt kapunk, aki éppen Ray-ről szónokol, de a férfi tudna bőven javítani a számára megalázó szövegen. Végül kiderül a lényeg, a diáktanács úgy döntött, hogy az iskola edzőjének adományozza az autómosással összeszedett pénzt. A diákok ezzel akarnak hozzájárulni a ház újjáépítésének költségeihez. Eközben Tanya egy kuncsafttal beszélget. Előadja, hogy a sok alkalmazottja közül, pontosan tudja, hogy melyik kell a nőnek, mivel ő is egy hétköznapi ember, ő is egy hétköznapi pasasra vágyna. Ebben csak az a bibi, hogy Ray-en kívül nincs alkalmazottja. A nőt elkábítja Tanya beszéde, de végül azt kiköti, hogy egy a lényeg, hatalmas legyen a „virslije” a férfinak. Hát itt hiba nem lesz, Ray barátunk el van látva rendesen.

Most Ray Jessica társaságában vizslatja a férfi leégett házát, és elégedett közli, hogy annak örül, hogy neki nem voltak már itt cuccai, így az nem éghetett el semmije, azt le se sajnálja, hogy Ray-nek bezzeg mindene a házban volt. Végül felveti, hogy másnap el akarja vinni Darbot New Yorkba, megnézi a Mamma Miát. Ebben csak a bökkenő, hogy akkor éppen Ray-jel lennének a gyerekek. Végül rátalál a diótörőjére, Ray pedig megjegyzi, hogy 20 évnyi házasság után, neki csak az a kis fabábu hiányzik.

Tovább
1 komment

Ments meg 5x6 - Kilátás

2009. október 29. 16:00 - zenoli

AA gyűlés szünetében vagyunk, Mick és Tommy éppen a dohányzás oltárán áldoznak, fújják a füstöt ezerrel, legalább valami káros is maradt az életükben, ha már a gigájuk úgyis porzik. Tommy panaszkodik, hogy belőle ezek az összeröffenések pont az ellenkezőjét váltják ki, menne az első kocsmába lerészegedni disznómód, ahelyett, hogy itt vinnyog sok másik punci társaságában. Mick egy kis lelki támogatásért odahívja Derek-et is, hiába jön Tommy felől a kétségbeesett tiltakozás, hogy nem kell, Derek jön, és boldogan nyújtja át Tommy-nak az egy éves nemivós évfordulóra készült műanyag pénzérmeszerű izét. Mick kijelenti, hogy majd ez a cucc emlékezteti mindig arra, hogy mit ért el, mik a távolabbi céljai az életben, és majd ettől nem akar úgyse inni. Ami persze Tommy szerint hülyeség, mert ez a bizbaz csak egy módon tudná megakadályozni, hogy ne igyon, méghozzá úgy, ha beletömné a nyelőcsövébe. Mick csak legyint egyet eme kishitűség láttán, majd a szünetnek is szép lassan vége szakad, menni kell nyafogni tovább. Főcím.

Tommy érkezik a laktanyába, ahol Janet várja, jött beszélőre. Tommy kissé még mindig morcos amiatt, hogy a lánya az ő beleegyezése nélkül váltott iskolát és ezzel együtt államot is, hiába a töredelmes bocsánatkérés asszonypajtástól. Félrehúzódnak egy sarokba, aminek az lesz a vége, hogy kissé átmennek agresszívba, és lesz hajtépés, pofozás, jönnek is oldalról a tűzoltók aggodalmas kérdései, minden oké-e. Egy kis fazonigazítás után a jövetel okára is fény derül, Katy szerepel egy iskolai színdarabban, amire meghívta az anyját-apját együtt, nézzék meg. Tommy persze erre nem mondhat nemet, szép kis hétvége lesz ez.

Tovább
Címkék: ments meg
2 komment

Harper-sziget 1x06 – Sploosh

2009. október 29. 13:00 - foxglove (törölt)

Halottak száma: 8 fő. Ha valakinek kétségei lettek volna az előző rész befejezése után: Wellington halott, bár a kettészelt fej kicsit elhamarkodott kijelentésnek bizonyult. Új fejezet kezdődik a sorozat történetében, ugyanis ezt a halálesetet már elég nehéz lett volna nem észrevenni. A jelenlevők pontosan úgy reagálnak, ahogy az elvárható lenne; drámai pillanatok, káosz és sírás mindenütt, a reakciók közül semmi oda nem illőt nem lehet felfedezni (vagyis, semmi nem utal rá, hogy a gyilkos köztük van). A Seriff vágódik be az ajtón a kihalászott holttest hírével, csak arra nem számít, hogy itt is lesz egy újabb. Miután meggyőződik arról, hogy Abby épségben van, kiterelgeti a templomból a vendégeket, és hozzálát a helyszíneléshez. Abbyt kint ismeretlen szám hívja, újra meghallgathatjuk az Ave Mariát, amit valaki már az első részben lejátszott neki. Öcsi is feltűnik, a fák mögött settenkedik, csak Madison veszi észre egyedül.

A szállóban a Maradék Fiúk és az eddig meglehetősen észrevétlen Beth elemzi a helyzetet, és mindenki arra jut, hogy le kéne lépni a szigetről. Tegye fel a kezét, aki szerint ezzel elkéstek egy kicsit.

Tovább
Címkék: harper sziget
7 komment

Született feleségek 5x16 - Nem a mosoly teszi a barátot!

2009. október 29. 10:42 - Tm

Fekete nap a Scavo's pizzéria életében amikor árcímkékkel kell ellátni a berendezést. Tom ki is van bukva rendesen. Lelkiállapotán nem sokat segít, hogy a nulla empátiával bíró zsugori környékbeliek ráadásul bagóért akarnak hozzájutni kedves ökölnyom-horpadásokkal díszített sütőjéhez és társaihoz. Tüskésdisznó állapotban tesz-vesz, és szokatlanul undokul reagál a felbukkanó Orson mély együttérzésére is - ami részben azért érthető. A szintén önsajnálatban tobzódó egykori fogorvos ugyanis úgy érzi, hogy Tommal bizony rútul kibabrált a sors - pont mint vele. Mi van? Milyen párhuzamos-életút elmélet? Engem a válság meg egy durva rágalmazás tett tönkre, téged meg lecsuktak, mert ...mért is...mért is? Ja, csak nem elütöttél egy embert? Érzed a különbséget, ember?

Orson nem érzi, de azért elnézést kér. Közben pedig azon agyal, hogy mit érdemel az a bűnös, aki ahelyett, hogy az együttérző gesztust értékelné, ilyen gorombán bánik a kedves kis Orsonnal. Annyit minimum, hogy a nagypapájától örökölt cuki sótartója az önérzetében sértett zakózsebében landoljon. Így ni. Otthon Bree véletlenül megtalálja a Scavo's-ból származó immár kultikus tárgyat. Orson megértésre vágyva elmeséli hogy került hozzá. Bree elképedve hallgatja, és szigorú anyukaként megparancsolja  Orsonnak, hogy azonnal vigye vissza.

Tovább
19 komment

Buffy, a vámpírok réme 5x05 - Otthon csak egy van

2009. október 28. 14:00 - leeann

Némi előzmény után visszamegyünk 2 hónappal ezelőttre, ahol 2 szerzetes menekül valaki vagy valami elől, és nagyon félnek attól, hogy megölik őket. Hamarosan egy harmadik társukkal kiegészülve gyertyákat gyújtanak és rituálét tartanak. Az üldözők már döngetik a kaput, viszont mielőtt azok betörnének, sikerül a varázslat. A szerzetesek tehát megúszták, de jelenleg azon a területen (föld fölött), ahol mindezt végrehajtották (föld alatt), Buffy verekszik egy böszme nagy jószággal. Miután sikerül a nagy vámpírból porfelhőt csinálni, egy fényes labda akad Buffy kezébe, amiről nem tudni, micsoda.

Másnap reggel a Summers család éppen azt próbálja kitalálni, hogy Joycenak miért fáj még mindig a feje. Az orvosok nem látnak semmi rendellenest, de Buffymama továbbra sincs jól. Buffy és Dawn elmennek a varázsboltba, aminek ma van az újranyitása, de mondanom se kell, hogy nem tapossák halálra az emberek egymást a megnyitón. Így Buffy meg tudja mutatni a fénygömböt, amit előző éjjel talált. Később, mikor a lányok hazaérnek, Joyce egyre rosszabbul van. Buffy elszalad a kórházba az anyja gyógyszeréért, ahol egy fickó fura dolgokat mond neki, és aki szerint Buffy családja is veszélyben van.

Tovább
Címkék: buffy
2 komment
süti beállítások módosítása